Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 76 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 76 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Északi torony - Titkos padlás | |
|
+88Titokzatos idegen Speranza di Bagliore Sasha Lupinien Adam Kerphina Gabriella Ophelia Milena Lincoln Lawrence Ivona Ivanovna Isabella Newton Samuel J. Colwell Villámléptű Athanar Mila Zelenkova Evelyne Oriole Raven Blackmoon Caleb Dawson Ivo Todorka Ayla Madyzyn Aurora Valanthe Mediaris Daran Fila Chirs Molly Grozda Aleksandar Grozda Andrea Tabassum Hua Xiangfeng Andréa Bontavier Miley Hortingberg Atum Malah Johnny Lecker Estera Linnet David Branson Lola Hugley Lumiére el Michelle Nicolas Demerest Bianca Phelps-Blamely Aeryn Baker Martin Silent Patrick Baker Belnis Undomiel Clare Sparkle Jack Darkfield Tim Leopold Emily Kyra Beawer David Robert Beawer Mary N. Juliett Amelia Davenport Ariadné Tanith Lizbeth Westlive Nemes Kida Caroline Johansson Saniyya E. Miguela Eva Katherine Mary Black Rufina Roksana Roseberg Maggie Foster Larissa Ravenwood Senna Marsine - archiv Kalandmester Senilla Rachel Roseberg Petra Alexis Yordan Lola Lois Burn Laura Wylee Shiwo Altolos Selena Angel Demetria Evangelos Yasmine S. Moore Spirit Oldevent Rayko S Dragomir - archiv Aleksandar Stefan Andrey Bogdan Missy de Vontier Alessy de Vontier Crissy de Vontier Pierre Bontavier Leona Arts Rosalie Hooper Celso Eustorgio Bonifacio Blanche Ravenwood-archiv Samantha Troops Aaron Drawer - Allidon Miranda Wilson Elisaveta Mira Katerina Svetlana Elizabet Kingston Sean Randy Zealot Concordia Xanto Hunyadvári Szevér Katerina Shezhana Varvara Aali White David Grivalt Ann-Tabitha Serenity Cirelin de Sovalon 92 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Északi torony - Titkos padlás Vas. Júl. 12, 2009 3:58 pm | |
| First topic message reminder :Kevesen találják meg azt a kis rejtekajtót, ami a Kilátóba felvezető lépcső mögött nyílik. Vasajtóról van szó, de mégsem olyan nehéz hála a mágiának. Egy kis fémretesz eltolásával, könnyedén be lehet jutni, de persze kiszúrni magát az ajtót már egyáltalán nem ilyen egyszerű. Az ajtó egyébként egy méter magas, tehát nem lehet kinyújtózkodva beférni rajta, habár koboldok előnyben vannak. A sima diákoknak kicsit össze kell húzni magukat, afféle Aliz-csodaországban utánérzés. Belépve már látni is a kis helyiséget, ami végül is annyira nem is kicsi, sőt mondhatni meglepően nagy, ahhoz képest, hogy a toronyban talált helyet magának, vélhetően tértágító bűbájjal kezelték. Kinézetre olyan, mint egy átlagos padlás, tele van lomokkal, régi holmikkal, és nem kevés itt a por sem. Akkor se lepődj meg, ha kósza pókokba botlasz, hisz ők szeretik a félhomályos sarkokat. Van itt régi, kissé fals zongora, vázák, kihajított cipők, ósdi szekrények, antik külsővel. De mégis...ki tudja mire bukkansz a sok lom között, talán egy régi lakó naplója is itt hever, és afféle legenda is szól a helyről, hogy az elveszett holmik is itt találnak végső lakhelyet, tehát lehet, hogy az elkallódott pennádat is megtalálod is. Bár, hogy hogyan került ide, az rejtély marad...talán örökre. Szóval a sok lom között, akár még becses, titkos, különleges tárgyakat is találhatsz. A falakon nincs fényforrás, se lámpa, se egyéb, hisz ritkán jár itt bárki is. Akad 1-2 poros kép, de ide a portrék se túl gyakran szoktak ellátogatni. Egyetlen kis ablak van, körülbelül 20 centi átmérőjű kerek darab, afféle, mint a hajók ablaka. Nem sok fény szűrődik itt be, főként éjszaka, akkor szinte vaksötét van... írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 31, 2010 6:10 pm-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
David Branson Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 899 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Vas. Aug. 15, 2010 7:39 pm | |
| * Dav az kőkori ajtó nyigorgására lesz figyelmes majd nem sokára ismerős hangokat hall.* - Szia!* Köszönti Lizt* - Attól függ kit értessz a Te alatt. Amúgy én David Branson vagyok*Vigyorog háttal a lánynak* - Nem hitted rólam,hogy tudok sütni és még az zongorát sem nézted ki blőlem...köszönöm szépen!* Játssza a durcás kisfiút* - Ööhh...az esküvő...igen...a frakk helyett egy csini Armani öltönyt kaptam és ennek örültem is,amúgy jó volt a kaja is meg volt csokiszökőkút...a zene is tűrhető volt...csak a sok kérdezés,hogy hogyan tettem túl magam a szüleim halálán az nem tetszett...*Mélyet sóhajt és odafordul a lányhoz.* - Veled mi van?*Kérdzi direkt nem ejtve szót a táncról.* - Akarsz egy számot kérni?* Visszafordul a zongora felé.* | |
| | | Lizbeth Westlive Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Vas. Aug. 15, 2010 7:31 pm | |
| *A padlás környékének békés csendjét léptek zaja töri meg. A léptek Liztől származnak aki a padlásra igyekszik. Amikor közeledik, dallamokat hall. ~Talán van itt valaki?~ Aztán kicsit szedni kezdi a lábait és belép. Kinyitja az ajtót, majd köszön az illetőnek, akit egyelőre még nem lát a sok lomtól.* -Szia! *Aztán belép és megpillantja a zongorázó alakot, közelebb megy hozzá, majd megpillantja Davet.* -Szia! Te vagy az? ..de rég láttalak.. te tudsz zongorázni? Azt hittem csak gitározni tudsz. .. És milyen volt az esküvő? *Zúdítja rá a kérdéseit, majd hagyja válaszolni a fiút.* | |
| | | David Branson Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 899 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Vas. Aug. 15, 2010 7:27 pm | |
| * Nyikorogva nyílik az ajtó.* - Áu!-*kiált fel Dav miután az első lépésnél beveri a fejét*~Egy csöppet szűkös...~*Állapítja meg és fejlehúzva meg tovább* - HÁÁÁÁPCI!*Tüsszent egy hatalmasat*~És poros...~*Körbenéz az apró padlásszobán. Csupán a pálcája az neki némi fényt a koromsötét lyukban. Mindenhol vastagon áll a por és az összes sarokban és bútoron pókok tanyáznak. A szekrények és a székek talán a őskorból maradtak ránk.( Ha nem régebbről)*~Érdekes hely...~*Ekkor David tekintette egy öreg zongorán akad meg*~Heuréka!~*Gyorsan odalép a hangszerhez és leül egy székre* - A fene*Mogolódiik mikor szék szétesik alatta.*~Ez se mai darab...~*Keres egy kevésbé rozzant széket egy zongorázni kezd. | |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 4:54 pm | |
| *Maros távozik. Nem foglalkozik vele. És talán most örökre megy el. Ezután Chris is távozik... Pedig Emily még szerette volna neki megköszönni. Megköszönni, de hogy mit azt igazából nem tudná elmondani. Csak... megköszönné. Emily nem biccent, nem int a távozók után, nem szólal meg; hallgatásba burkolózik. Lola biztatása jól esik neki, de ez most igazándiból nem túl sokat segít rajta. Bólint, hogy igen, jó lenne, ha valóban úgy volna, de ebben nem túl biztos, sőt. Lehunyja a szemeit, és csak áll, áll, mint egy márványszobor. Hosszú idő múlva pillant csak fel.* - Én... azt hiszem, most megyek. Muszáj... lenyugodnom. Majd talán még találkozunk. És köszönöm. *Hogy mit köszön, nem tudja, de legalább Lolának sikerült megköszönnie a... a valamit. Ha már Chrisnek nem is.* - Szia...
//Köszönöm szépen a játékot^^// | |
| | | Lola Hugley Diák
Főkarakter : lola_brake@freemail.hu Hozzászólások száma : 35 Kaszt : Üzenőláda : "Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd."
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 4:34 pm | |
| - Hogy mindenkinek útban vagyok. *Forgatja meg a szemeit, de Lola szavaira először még nem mozdul. És Maros ugyan nagyon lökdöshetné, a közelébe nem tud menni, a drága jó telekinézis azért arra jó, hogy valamennyire vissza tudja fogni a fiút, ha nem is nagyon. Aztán Emily nem tud kimondani semmit, mire csak a fiú felsóhajt.* - Talán végig kéne hallgatnod. De szíved rajta, te lelkiismereted bánja. *Mondja még Marosnak, és amikor az meglökné, úgy érzi, mintha láthatatlan kezek kulcsolódnának a csuklóira, és lefognák, nem engedik, hogy a fiúhoz érjen.* - Ha akarnám, itt maradnál megbeszélni vele. *Mondja apró, szelíd mosollyal.* - De ahogy mondtam. Neked kell majd elszámolnod a lelkiismereteddel, amiért nem hallgattad végig. *Ezzel hátralép, hagyva, hogy Maros kimenjen, majd felpillant a lányokra.* - És én is megyek. Még találkozóm van. További szép napot, és... kitartást. *Biccent még végül Emily felé is, majd elindul... valamerre.*
//köszi a játékot^^// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 4:27 pm | |
| *Maros gyorsan elrohanna, de Chris elállja az útját, amitől a fiú nagyon pipa lesz.* - Engedj el, nem hallod?*morran rá, és ugyan hallja Chris szavait, de nem igen akarja megérteni, ahhoz túlságosan is zaklatott most. Közben meghallja , hogy Lola is távozna, ráadásul Emily is felszólal, hátra fordul, látja a lányt, aki ismét csak a nevét tudja kibökni. Egy ideig figyeli őt a fiú, de mivel semmit se mond a szőke, Maros dühösen szólal fel.* - Mit akarsz? Már magamtól is rájöttem, hogy kit választottál. *Morran a lányra, ezzel a hirtelen mozdulattal fordul.* - Engedj! *Ha Chris nem áll félre, akkor Maros kicsit még lök is rajta, hogy kijuthasson, ezután elviharzik a torony közeléből...* // szívesen folytatnám de van egy kis dolgom, mennem kell :/ Köszi a játékot // |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 4:21 pm | |
| *Üres tekintettel néz Marosra, amikor az hátat fordít nekik, és az ajtó felé indul. Igazándiból nem is tudja mit csináljon. Hallgatja Chris-t, hallgatja mit mond Marosnak, aztán hallgatja, mit mond neki. És Emily tudja, hogy igaza van, de még mindig csak egy helyben áll, és nyeli vissza a könnyeit. És azt is tudja, hogy ha most nem állítja meg Marost, akkor többé nem is lesz alkalma. De ez neki kezd túl sok lenni... Végigperegnek a szemei előtt a képek, amikor Vilent megismerte, aztán, amikor Marost megismerte. Sok-sok jelenet, vicces, nyugodt, vidám, boldog, de ez most a legkevésbé sem segít neki a döntésben. Néhány másodperc múlva rádöbben, hogy már régen döntött; csak azt nem tudja, hogy most mit fog mondani Marosnak, mit fog tenni, mivel fogja megállítani. Fogalma sincs. De elindul. Már csak pár lépésnyire van az ajtótól, Christől, Lolától és Marostól, de megáll. Mégis, mit mondjon? "Téged választalak, leszel a pasim?" Nem a szavak embere, nem is volt soha, legalábbis ha ilyen dolgokról van szó, de... meg kell próbálni, nem igaz?* - Én... én sajnálom. Én... Maros... *Suttogja a szavakat, amik így együtt talán elég kétértelműek, de annyira ki van száradva a szája, hogy nem tud többet mondani, csak néz, néz azokkal a nagy zöld szemeivel, és csak áll, és nem tesz semmit.*
//bocsi a lassúságért, gépproblémák// | |
| | | Lola Hugley Diák
Főkarakter : lola_brake@freemail.hu Hozzászólások száma : 35 Kaszt : Üzenőláda : "Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd."
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 4:06 pm | |
| *- Bocs, igazad van! Talán mostmár itt van az ideje, hogy menjek. Nem szólok bele, hisz semmi közöm nincsen hozzá, csak tanácsoltam valamit. Sajnálom..- ránéz Emilyre, Marosra, és végül Chrisre.* - ELnézést Chris arréb álnál?- kérdezi Lola a fiútól.*
//Halíí^^// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 3:46 pm | |
| - Csak leírtam a helyzetemet. *Mondja Lolának, majd Maros kifakadására felvonja a szemöldökét, és feláll, ezzel elzárva a fiú útját.* - Elnézést. De ha tényleg szereted Emilyt, akkor talán arra hajtasz, hogy jól jöjjön ki belőle, nem? Hogy ne legyen belőle idegi és lelki roncs. És Emily... *Fordul a lány felé, fejét az ajtófélfának támasztva, de nem mozdul, nem engedi ki Marost. Még nem.* - Persze, hogy nem akarod. Senki sem akarja. De neked kell döntened, hogy melyikőjüket szereted jobban. A fantomot, vagy Marost. Ha a fantomot... ha úgy érzed, hogy megéri rá várnod, akkor várj, mert csak szétégnétek Maros is, meg te is a kapcsolatban, mert Maros is érezné, hogy nem őt szereted, benned meg égne a hiány. Nem könnyű, ha ezt az utat választod, nem az, én tudom talán a legjobban. Ha viszont Marost, akkor bármennyire is hiányzik a fantom, nem szabad elszalasztanod a lehetőséget, hiszen akkor egy életre bánni fogod, ha most hagyni fogod, hogy ez a fiú kimenjen ezen az ajtón. *Mondja teljesen komolyan, Emilyre nézve, de még mindig nem mozdul az ajtóból.*
//halihó^^// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 3:41 pm | |
| *Várja a válaszokat, azonban hirtelen egy újabb hang csendül fel a bejárat felől, Maros dühösen pillant az irányba , meglepődik hogy Christ látja, vele már találkozott egyszer, sőt el is beszélgettek, igen barátságosnak találta. Most mégsem tetszik neki annyira, hogy váratlanul mindenki bele szól a kettejük ügyébe, de azért végig hallgatja. Kissé zavarosnak találja a történetet, de tény, hogy jelenlegi helyzetére is emlékezteti a szituáció. Maros már éppen megszólalna, mikor még Lola is közbevág, és igen meglepő dolgot mond, ezzel egyáltalán nem könnyítve a fiú helyzetét.* - Hogy mit? *kérdi hangosabban, egyik keze ökölbe szorul, Emilyre pillant , majd a többiekre.* - Mégis mi közötök van ehhez? Semmi...te meg, majd megkönnyítem neked a döntést.*mondja indulatosan a szőke felé fordulva.* - Maradj az eredeti verziónál, a másolat silányabb minőségű..*Sértetten, indulatokkal teli fordít hátat és hevesen indul meg a kijárat felé.* // hahó // |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 3:29 pm | |
| *Úgy tűnik, mondókája Marosban is felkavarta az állóvizet. Fel is tesz egy kérdést, amit már gyakran feltett burkoltan, de ez most valahogy nyíltabb, követelőzőbb. Emily lehatja a fejét, és hosszú idő után szólásra nyitja a száját; amit megakadályoz egy hang. Fejét az ajtó felé fordítja, ahol Christ véli felfedezni. (Így járnak azok, akik elfeletik becsukni a padlásajtót.) Igen, elég régóta jár ide, hogy tudja ki Chris, persze, csak névről-arcról, amúgy talán még soha nem beszélgetett vele. Ő is belekezd a saját történetének elmesélésébe, és mire a végére ér, Emily szemében megjelenik egy könnycsepp. De nem, nem sír, csupán az az egy magányos, árva csepp gördül végig le az arcán.* - Én ezt nem akarom... nem akarom. *Mondja elcsukló hangon, és szeretné feltenni a kérdést Lolának, hogy miből következtetett arra, hogy Vlent választja - holott ez nem igaz. A legkevésbé sem. De nem tudja megkérdezni, torka kiszáradt, egy hang sem jön ki a száján. *
//Üdv (:// | |
| | | Lola Hugley Diák
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 3:16 pm | |
| *Lola Marost, és Emilyt is meghallgatja. Amikor Maros azzal a kérdéssel jön, akkor az ajtóban egy ismeretlen fiú bukkan fel. Lola őt is meghallgatja.* - Szerintem Emily már döntött, és nem Marost választotta, de ha Emily így érzi jónak, akkor szerintem Maros, neked félre kéne állnod. Elhiszem, hogy nehéz, de meg kell tenned!* Magyarázza a lány. Még ő is meglepődik azon, amit mond.* - Amúgy Chris, nem volt rossz a szöveged..- mondja a lány. - Lola vagyok!- mutatkozik be neki.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 3:04 pm | |
| - Ez nehezebb kérdés, mint gondolod, Maros. *Csendül egy hang a padlás bejáratától, és egy fiú guggol ott, barna szemeit a bentlévőkre függesztve. Bal alkarján... nem, nem az átálltak tetoválása, hanem egy fehér heg látszódik, harcban szerzett sebek.* - Nem olyan egyszerű dönteni. ÉN voltam már ilyen helyzetben. *Leül, igen, a bejáratba, törökülésbe, és Emilyre néz.* - Mondanám, hogy hallgass a szívedre... de néha az se könnyű. *Keserű mosoly a fiú arcán, ahogy lehajtja a fejét, fekete haja az arcába lóg így.* - Én a szívemre hallgattam. Énnekem könnyű volt látnom, melyikőjüket szeretem jobban. Nekem mindkettő mellettem volt, amikor szükségem volt rájuk. Az egyikről tudtam, hogy el fog menni, de jobban szerettem, mint azt, akiről tudtam, hogy mellettem maradna. Az elsőt választottam. *Felnéz, kisöpörve egy mozdulattal a hajtincseit a szeméből, és szenvtelen hangon folytatja.* - Már egyikőjük sincs mellettem. Megéri a szívünkre hallgatni? Az első, a választottam talán egyszer mellettem lesz. Talán. De semmi, semmi nem garancia erre, minden bizonytalan. A második... akit elengedtem... már soha nem lesz az enyém. Ja, amúgy Chris vagyok. *Fejezi be a mondandóját egy bemutatkozással azért.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 2:58 pm | |
| *Maros kíváncsian várja Lola válaszát, majd gúnyos vigyor ül ki az ajkaira, így pillant Emilyre.* - Hallod Emily? -*Teszi fel a kérdést, mire a szőke is megszólal, s igen csak indulatosnak hatnak a szavai, Maros felvont szemöldökkel hallgatja végig, a szíve kezd gyorsabban verni, de egyúttal a méreg is felerősödik benne. Elengedi Lola vállait, ellép mögüle és néhány lépéssel megközelíti Emilyt, előtte megtorpan.* - Döntsél végre, egy fantomot akarsz, vagy valakit, aki a közelben van? *kérdi dühösen, szinte megfeledkezve arról, hogy nem ketten vannak.* |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 2:49 pm | |
| *Emily arca pipacsvörös lesz, amikor hallja, milyen kérdéssel áll elő Maros Lolának. Fejét zavarában lehajtja, haját az arcába söpri, és jó ideig nem is halandó felnézni.* - Tudod Lola, én sem vagyok otthon az ilyenekben! *Válaszolja kicsit indulatosan, hangosabban a kelleténél.* - Mivel nem történt még velem ilyen! És tudod, miért nem? Mert először fordul velem az, hogy találok valakit, akit feltétel nélkül szeretek, akiért bármit meg tudnék tenni, és az a valaki viszonozza az érzéseimet! És aztán egyszer csak az életembe toppan egy másik valaki, aki felborít mindent, felrúgja a terveimet, összekuszálja az érzéseimet! *Tény és való, hogy eleinte még talán Lolának beszélt, mostanra viszont smaragdzöld szemei a fiúét fürkészik.* | |
| | | Lola Hugley Diák
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 2:39 pm | |
| *Mielőtt Lola ki tudná nyitni az ajtót Maros megragadja a vállát. A lány ránéz. Lola most nem nagyon tudja, hogy mit is csináljon, maradjon, vagy menjen? Inkább úgy dönt, hogy marad, mivel a srác egy kérdéssel ugrik elő a lánynak.* - Én segítsek? Hát..öhm.. oké.*- böki ki, némi gondolkodás után.* - Szóval erről van szó..én az utóbbit választanám!*-mondja a fiúnak. Emilyre néz.* - Nem tudom, hogy jól válaszoltam-e , vagy nem, mert én nem vagyok ezekben olyan jó.*- vallja be.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 2:25 pm | |
| *Látja, hogy a lány nem akar beszélni a dologról, csak nem érti, hogy mi történhetett, amiért könnyezik a barna. Tény, hogy szívesen megbeszélné a dolgait Emilyvel, és ebben társaságra nincs szüksége, de nem akar ő elzavarni senkit sem, és talán még a modorára is oda figyel, hogy ne legyen sértő, így mikor a lány elindul az ajtó felé, gyorsan utána lép, és megfogja a vállát.* - Nem, maradj csak. *Halványan rámosolyog és visszafordítja.* - Talán még segíthetsz is nekünk. Ez a lány. *Tekintetével Emily felé bök, majd folytatja.* - Két vasat tart a tűzbe, és nem tudja, melyik vasat tartsa meg. Szerinted ilyenkor mi a teendő? Mindkét vas megolvadjon, vagy az egyiket inkább használja fel más? *Kérdi Lolát, de tekintetét végig Emily íriszeibe fúrja, közben Lola vállát fogja.* |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 2:16 pm | |
| - Nincs mit. Meg is tarthatod, ha gondolod. *Mosolyodik el biztatóan, majd csak felvont szemöldökkel hallgatja, mit mond Lola Marosnak. Átfut a fejlében a gondolat, hogy talán neki is egyszerűbb lenne beszélnie arról,ami benne van, nem feltétlenül a halogatás a legjobb, de aztán megrázza a fejét, hogy neeeeem, inkább nem.* - Ugyan, engem igazán nem zavarsz. *Szól még a lány után, bár nem is miatta készül elmenni.* | |
| | | Lola Hugley Diák
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 1:59 pm | |
| *A lány látja, hogy Maros Emilyre pillant, biztosan azért, mert beszélgetni akar vele. Négyszemközt.* - Sajnálom.., de nem akarok beszélni róla.* - mondja a fiúnak. Amikor zsebkendőt kap Emilytől, akkor megköszöni.* - Köszönöm.* - Széthajtja a zsepit, és megtörli vele a szemeit, és az orrát, majd összegyűri, és a zsebébe gyűri. Újra a fiúra néz.* - Na, jó! Maros, most teszek neked egy szívességet, és elmegyek. Nem tagadhatod, hogy négyszemközt akarsz vele beszélni... - mondta a srácnak, majd megindul az ajtó felé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 1:48 pm | |
| *A kérdésre ő nem felel, megvárja hogy Emily válaszoljon, zsebkendő után kutatni kezd, de nemlegesen rázza meg a fejét, mert nála nincsen. Még szerencse, hogy a szőkének van. Maros zsebre teszi a kezeit, úgy ácsorog Lola mellett.* - Kétbalkezes? Miért, mit tettél? *Kérdi kíváncsian, aztán Emilyre pillant, nagyon zavarja őt, hogy nem tudják megbeszélni a dolgaikat, ettől pedig egyáltalán nem lesz nyugodtabb.* |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 1:29 pm | |
| - Úgy. *Bólint a szűkszavú válasz után. A zsepis kérdésre az ajtó mellé lehajított táskájára pillant, és egy egyszerű mozdulattal magához hívja - pálca nélkül - lévén telekinetista. Kicipzározza, és rövid kutakodás után elővesz egy csomag papírzsepit, amit aztán Lola felé is nyújt.* - Tessék. Tudom, milyen érzés... én is állandóan mindig mindent elrontok. Egy idő után meg lehet szokni. /Mondja némi beletörődéssel a hangjában és megvonja a vállát.* | |
| | | Lola Hugley Diák
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 1:21 pm | |
| *Lola Emilyt figyeli. Ezek szerint tényleg nem zavar, és ennek nagyon is örül.* - Kínos? Úgyérted...*-megállt egy pillanatra, majd folytatta.*- Szerelmi ügyek?*- kérdezi a lány komolyan. Amikor a srác közelebb lép hozzá, és feltesz egy kérdést, választ ad.* - Semmiség, csak kétbalkezes vagyok, mert én annak születtem. Sajnos...* - mondja. * - Öhm..Valamelyikőtök tud adni egy zsepit? Elfelejtettem hozni...-kérdezi mindkettőjüket, majd a padlót kezdi bámulni..* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 1:09 pm | |
| *Hallgatja és figyeli a két lányt, egy fintor szökik az ajkaira Emily szavai hallatán, de egyúttal meg is lepődik.* ~Kínosak? Ez kínos?~ *Maros nem érti, de már hetek óta össze van zavarodva, úgy érzi, hogy Em játszott az érzéseivel, de ő meg hiába próbálna úgy viselkedni, mint ilyenkor más helyzetekben, nem tud, mert ilyen helyzetben még egyszer sem volt, ilyen érzések még egyszer sem éltek benne.* - Van, akinek kínosak, van, akinek nem...*Jegyzi meg ugyanazzal a stílussal, s csak most veszi észre, hogy a másik lány a szemeit törölgeti. * - Minden rendben? *Közelebb lép hozzá.* - Mi történt? |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 09, 2010 1:03 pm | |
| *A kérdésre nem válaszol, nem is akar, nem is tud, és szerencsére nem is kell, hiszen Lola épp jókor csatlakozik hozzájuk.* - Nem... nem zavarsz, gyere nyugodtan! *Őt ugyan nem zavarja, az egyszer biztos! Talán csak egy kínos beszélgetéstől menti meg a lány. Maros hangjában viszont felfedezni vél némi maró gúnyt, ami azért annyira nem esik jól neki. Nem lényegtelenek ezek a dolgok, csak... csak bonyolultak. És furcsák. És zavarba ejtőek.* - Igazándiból nem is lényegtelen dolgokról beszélgetünk, csupán számomra kínosakról... *Szalad ki a száján, és gyorsan ajkai elé kapja a kezét. Arca elvörösödik - mily' meglepő - és zöld szemeivel zavartan pillant fel a fiúra.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás | |
| |
| | | | Északi torony - Titkos padlás | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |