Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 58 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 58 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Sarki róka háló | |
|
+5Harvey Halle Neram Arthas Adanna Kinsley Mephisto Ov Hell Kalandmester 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Sarki róka háló Vas. Júl. 12, 2009 5:48 pm | |
| First topic message reminder :[color=white] Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak. A szoba lakói - jobb oldal:1. Harvey Halle 2. Jacob Friedland3. Pete Demerest4. Leonard de WandomA szoba lakói - bal oldal:1. Neram Arthas2. Charlie Black3. Samuel J. Colwell4. Avanel Turcantil | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Vas. Május 09, 2010 7:13 pm | |
| * Láthatólag Filipp valami nagyon érdekes könyvet olvas, mert arra a tényre, hogy megjönnek... ketten...és Dorian közli, hogy mi az állás, csak annyit felel, kifejezetten olyan hangon, mint aki nem figyel, hogy: - Ahaaaamm... * Majd mikor érzi a másik kis állatot a hátán, lenyúl maga mellé egy táskába, és elővesz belőle egy pilótakeksz féle rágcsáni valót, és felnyújtja Chronának.* - Chrona. Lennél olyan kedves, hogy ha ezt megetted a nyakamnál ugrálnál egy kicsit? Köszi. * Azzal hagyja, hogy Chrona a hátán megegye a morzsálódós kekszet. Nagyon nem zavarja, hgy esetlegesen tele lesz apró kekszdarabokkal. Majd lesöpri. Majd mikor lapoz, akkor szólal meg, de ugyan azzal a nemfigyelek hangsúllyal.* -Kitalálom... szado-mazót játszottatok, és valamelyikőtök elhagyta a kulcsot... Drágáim... ha hülyék vagytok... Egyedül Pereust, és Chronát sajnálom.* Közli, majd Arira pillant.* - Téves. Az bizonyítja hogy egyedi vagy, hogy értet többet adnék, mint egy tömeggyártásban készült példányért. * Majd visszafordul a könyv felé. Mikor a mókus elkezdi masszírozni a nyakát, megszólal. * - Tudod, hogy imádlak Chrona? * Hogy felvegyen valamit? Ugyan. Meg sem fordul a fejében. Elvégre mégis csak az övéké a szoba. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Vas. Május 09, 2010 7:07 pm | |
| - Akkor kirakjuk, megmondtam. Én is napokig aludtam miatta Valerielnél, van ott egy üres ágy, teljesen kényelmesen el fog nála férni. Úgyis annyira jól kijönnek, Val is az ő pártját fogja, így hát... *Megvonja a vállát, persze még Samantháról beszélve, és érződik a hangján, hogy bosszankodik... De aztán megcsóválja a fejét, most van nagyobb baja is.* - Szóval kirakjuk. *Foglalja össze a lényeget, majd a mondatra felhördül.* - Mi az, hogy egy Arit?! Mintha minimum tömeggyártott lennék, valami kínai kézzel gyártott cucc! Kikérem magamnak, én egyedi és utánozhatatlan vagyok! Különben meg ennyi erővel én is mondhatnám, hogy hozzád láncoltak. Szia, Filipp. *A fejét csóválja, majd végül köszön a fiúnak is, de igyekszik nem felé nézni, annak hiányos öltözete végett. Elvégre ő még egy atléta-alsónadrág párosításban virító hímnemű személy látványától is zavarba jön, akkor ettől hogy a fenébe ne? Viszont mielőtt bármit tehetne, konkrétan ráesik az ágyra, ugyanis Dorian lerántja.* - Hééé, finomabban! *Duzzog még, miközben elhelyezkedik Dorian mellett az ágyon. Aztán felvonja a szemöldökét, és nemes egyszerűséggel legyezgetni kezdi a levegőt Dorian feje felett. Esőfelhő-űzés.* - Hahó, nekem ugyanennyi okom lenne depressziózni, de nem megyünk vele semmire. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Vas. Május 09, 2010 6:55 pm | |
| - De én nem akarok Samanthával egy szobában aludni! *Duzzog gyerekesen a srác, nem azt, hogy őt lökte ki az előző maratonon a kiscsaj... nos, azt nem nézi el neki. Gyerekes, de néha ilyen is lehet. Közben kinyitja a szobába vezető ajtót, maga után húzva a láncon a lány.* - Filiiiiiipp, hozzám láncoltak egy Ariiiiit! *Nyafog, majd lehuppan az ágyára, alighanem rántva ezzel maga után a lányt is. Ami Chronát illeti, ő spurizik, előre, fel, Filipp hátára, Dwalin mellé, ránézve a majomra.* Ez egy barom állat. De legalább be van bizonyítva, hogy pasiból van. *Morog, és helyet foglal Filipp hátán, hacsak a fiú fel nem ül időközben. Dorian meg csak ül az ágya szélén, szinte megint látni az esőfelhőt a feje felett.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Vas. Május 09, 2010 6:48 pm | |
| Filipp zuhanyzás után heverészik az ágyán. Ruházata csak egyetlen boxer, amin ördögök...nos el vannak rajta... kifejezetten mindenféle pózba. Éppen valamit olvasgat. Teste kifejezetten izmosnak mondható. Látszik, hogy azért ad az izmai edzésére. Nem mondhatni széles vállúnak, meg egyáltalán semmiféle nagydarabnak. De éppen nem is az a csenevész alkat. Szálkásnak mondaná az ember. Vállig érő haja most a fényben kékes-feketén csillan, ahogy rávetül a fény. A hátán a kis selyemmajom ugrándozik. Lábai felhúzva, és azzal kalimpál a háta mögött. - Dwalin... megkérhetnélek, hogy a jobb lapockámnál pattogj egy kicsit?* Kérdi a srác kissé kéjes hangon, majd Dwalin válaszol is a kérésre.* - Azonnal. Csak még itt ez a görcs... ezt kiszedem... No... így is... Jobb lapocka? * Azzal már meg is indul az adott irányba* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 8:39 pm | |
| [Kicsit megkésve, de záró hsz. ^^"]
*Jana első mondatára szigorúan villannak arra a szemei.* - Kérlek... ezt ne. *Vőlegényével ellentétben ő elég erőteljes magyar-rajongónak mondható, de nem ítél nemzetiség alapján, és nem is igazán tolerálja. Tudja, hogy barátnőjét megváltoztatni nem tudja, de legalább ne az ő jelenlétében essen neki csak a nemzetisége miatt egy fiúnak, akinek Ariana most egyébként is rettentően hálás, amiért itt van, idegenként, és tűri ezt a sok ökröt, de főleg őt. Dorian hisztijére csak vigyorog, és persze bőszen fotóz közben, a gépet visszaszerezve, bár mozgás közben nehéz jót, de látni kell, hogy igen, Edward-nak még a hisztije is élethű. Aztán csak nevet, mikor hevesen tiltakozik az utcára lépés ellen. Mint mondtam... ő sem gondolta komolyan, bár ez helyesebb lenne úgy, hogy ha a többiek nem akarják, akkor nem erőlteti, de igazából a lelke mélyén örülne, ha belemennének a dologba. Nos, ez nem történik meg, pedig Connor és Matt szavai után reménykedne, de Filipp kerek-perec kijelenti, hogy nem megy, és így persze Dorian sem. Jana szavai viszont valahogy határozottan rosszul esnek neki.* - Egyik harag sem tart örökké, pláne Stanford-é nem... Téged is szívesen látna... *Próbálkozik, majd felsóhajt, és a fényképezőgépet magához ölelve körülnéz.* - Hát, akkor köszi mindenkinek, hogy asszisztált a hülyeségemhez. A képekkel nem fogom kidekorálni a folyosókat, magamnak teszem el őket... ha valakinek kell, a Feketeözvegyben megkeres, és adok... meg majd Chrisnek mutatom meg, mert neki muszáj. *Halványan elmosolyodik, majd Connorra pillant, aztán Matt-re.* - Nektek viszont tartozom egy-egy nagy adag fagylalttal. Matt... te Sára testvére vagy, ugye? Matthieu. Majd megkereslek hétvégén, és behajtom rajtatok, amiért benne lettetek volna a további hülyeségemben is. *Elvigyorodik, majd még egy körbenézés, aztán Janához lép, és lekapja a fejéről a kalapot, majd Matt hajából is kihúzza a szalagot.* - Ezeket viszem... Dorian, a ruháidat Janának szolgáltasd vissza... A kesztyű kivétel, az az enyém, de akár meg is tarthatod, ha akarod. Filippen saját van... Matt-en is... Kalap kivételével Janán is... Connor, mássz ki abból az izéből, visszaviszem a helyére. Ja igen, akire rajzoltam, annak üzenem, hogy dörzsölni kell szappannal, de lejön az. *Eléggé olyan hangsúlyban beszél, amiről érződik, hogy most gondolja át, nehogy kimaradjon valami. Körülbelül mint egy anyuka, vagy tanárnő, aki egy rendezvényt szervez meg az osztályával, és minden gyerekre ő figyel.* - Matt, neked nagyonnagyom köszönöm, hogy nem átkoztál kapásból belém, mikor megragadtalak, és tűrted a hülyeségeink... met. Remélem, azért egytől tízig terjedő skálán huszonötnél jobban nem nézel hülyének. *Halványan elmosolyodik, majd továbbsiklik a tekintete.* - Dorian, neked szintén marha hálás vagyok, mert asszem téged kínoztunk a legtöbbet, láttam az esőfelhőidet, meg a pánikodat is a végtagnyiszálásnál... Szóval neked is jövök eggyel, meg amúgy nektek is. *Célozza utolsó szavait Janának meg Filippnek.* - Szóval... jó éjt. *Doriant felhúzza az ágyról, és szorosan megöleli, majd kis gondolkozás után a hősies tűrésért egy puszit is nyom az arcára. Eddigre Connor már kimászott a páncélból, így azt Ariana visszalebegteti a helyére, elköszönget, kalap vissza Gabrielnek, persze csak átöltözés után, a szalag vissza oda, ahonnan elvette... Ericának egyenruha csak holnap, mert addigra múlik el a színezés, és ha kéken viszi vissza, az életével fizet. Így hát holnap Erica Blackcross feketén, sértetlenül, tökéletes állapotban kapja vissza az egyenruháját. De csak holnap.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 7:58 pm | |
| - Jah Conor... persze... csak is igazi japán porcelán padlóvázát tartok a szobában... Ejjj... azt hittem a szöszitől több mindent lestél el, ami az üzlethez tartozik. Majd a kimenetel ötletére megrázza a fejét. - Passzlom. Nekem az most nem pálya. Fel sem akartam kelni. csak ti rángattatok ki az ágyból. Nem akarok kimászni. De komolyan nem. És ezen még Dorian hisztis természete sem változtat. * Jegyzi meg komolyan, bár nagyon jól tudja, hogy erre tuti kapni fog a fejére. A másik ami... Ezzel a bandával kimenni? Na persze... ha civilben vannak, még oké... de egy őrült Kimblee, aki robbangat, egy páncélos Connor, egy vörös kabátos EDorian... Nem... inkább nem. Így aztán ő vissza ül az ágyára.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 7:51 pm | |
| *Arra, hogy tud értelmes nyelven beszélni, csak vállat von, majd Filippre sandít a szeme sarkából.* - Énnekem nem szokásom magyaroknak nekiesni, nekik szokásuk nekem esni, mintha minimum én írtam volna alá a békeszerződést. *Megint vállat von.* - De már kezdem megszokni. *Aztán jön a fényképezkedés, mire kifújja a levegőt, frusztráltan megforgatja a szemeit, de azért jókisfiú módjára feláll, és át is karolja a merőben értetlen Dorian vállát. Igen, csukott szemmel, mert most ő elvileg Ling-irányított Greeling, aki meg van olyan hülye, hogy csukott szemmel mászkál. Meg egyedüli kép, meg minden, pláne, hogy most már a fehér szalag is a hajában van.* - Az egész világ királya leszek, mi...? *Morogja, majd neki is felszalad a szemöldöke az utcára kivonulás ötletére, Janára meg rásandít.* - Akkor majd téged nem lát, csak mondjuk, hogy a te nevedet is írja rá. És fagylaltért én is benne vagyok. *Jah. Neki könnyű. Neki nem kell magától annyira OOC ruhákban császkálnia.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 7:45 pm | |
| *Felsóhajt, mikor Matt szintén magyarul szólal meg, de legalább hamar befejezik, és váltanak a közös nyelvre. Aztán a fiú utolsó megállapítására biccent.* - Egyetértek. *Filipp szavaira meglepetten pislog.* - Egy valódi olyan váza? De hát ekkora értéket miért tartassz egy iskolai szobában, ahol eleve négyen laktok? Bármelyik szobatársad leverheti véletlen. *Aztán mire észbekap, Ariana már vissza is ér, és a méltatlankodó macskát bepottyantják mellé. Reflexből húzódik távolabb, amennyire tud, összehúzva magát a páncélban, és nagy szemekkel pislog Pereusra, aki valami olyasmit mormog, hogy még mindig jobb, mintha befestenék.* - Öhm... én nem gondoltam komolyan, szerintem nem férünk el nagyon. *Jegyzi meg halkan, a lehető legjobban összehúzva magát, de persze a lány sem gondolta teljesen komolyan a dolgot, elég hamar eltünteti Pereust a páncélból, azzal az ígérettel, hogy szereznek Connornak egy nemdaimón kölyökmacskát, aki elfér mellette. A fiú megkönnyebbülten pislog, majd a nellondi dologra elhúzza a száját.* - Hát... nem hiszem, hogy ebben tudok járni, meg ennyire nem akarnék hülyét csinálni magamból... de... ha valaki fizet nekem egy nagy adag fagyit, akkor persze más a helyzet. *A fényképezkedésre nem nagyon reagál, csak a kezét próbálja valahogy felemelni, mikor Doriant mellé lökik, hogy átkarolja bátyját.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 7:33 pm | |
| * Mikor visszaszólnak neki tökéletes magyarsággal kicsit meglepődik, majd aztán elvigyorodik.* - No... nem mondod komolyan, hogy tudsz te értelmes nyelven is beszélni? * Villant egy vigyort Matt felé, majd mikor Filipp replikázni kezd, hogy a váza így, meg úgy, akkor csak vállat von.* - Majd hozzá csapod a cucchoz. * Aztán hátradől. Mikor Ari megjön, akkor felül vissza normál helyzetébe, aztán nézi ahogy párokban fényképezkednek. Marha nagy szerencséje volt ezzel az Angies dologgal. A Kimblee ikrek sosem voltak olyan nagyon felkapott páros. No meg... belőlük nem is poén novellát írni, mert eredetileg is egy kifacsart, perverz családi kapcsolat van közöttük... (Erick) Így aztán a közös kép erejéig feláll, aztán visszaül.* - Jah... oké... persze. De ezt te sem gondolod komolyan Ari... meg... talán jobb is, ha én nem vagyok veletek amikor bementek Rowanhez... * Jegyzi meg itt már sokkal komolyabban, mosolytalan arccal. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 7:23 pm | |
| - Így jártál, kicsilány. *Vigyorog, a bökésre csak a szemeit forgatja, a magyar párbeszédre is, csak felnéz Filippre.* - Mégis ezen meg kell lepődni? *Vonja fel a szemöldökét, de amikor széttörik a váza, ő is felpattan, már amennyire acélbetétesben tud, és két kézzel kapálózni kezd.* - Ezt most muszáj volt? De komolyan! Tudom én, hogy felvágni, meg mittudomén, de akkoriiiiis! *Igen, két kézzel kapálózik, hangja pár hanggal feljebb csúszik... Edward-hiszti. Aztán Ari visszatér, és fényképezgetni kénytelen, és azon kapja magát, hogy egyik pillanatban még Fili... izé, Roy mellé lökik, akire értetlenül pislog fel, naaagy, aranyszín szemeivel.* - Ez most mi...? *De mielőtt befejezhetné, hamarosan már Greeling mellett van, aki kicsit unottan átkarolja a vállát... csukott szemmel. Majd további képek, a tanáros megszólalásra meg leesik az álla, és megint feljebb ugrik pár hanggal a hangszíne.* - Utcára? ÍÍÍÍGY?! *Igen. Újabb hiszti, megint kapálózás. Tényleg csak a méret, meg az automail hibádzik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 7:00 pm | |
| - De nekem a jégi dotim kell vissza. *Jegyzi még meg hatalmas szemekkel Dorian szavaira, majd a sunyi vigyorra kap egy oldalbabökést, aztán Ariana-Riza ugyebár kilibben az egyenruhával. Így elég sok mindenről lemarad, de végülis visszaér. Az egyenruhát leadta, Faith örülhet, semmi baja nem lett... Ericáéra kicsit nehezebb lesz vigyázni, de igazából tőle kevésbé tart a lány, már csak azért is, mert amaz vigyorogva adta át az egyenruhát, viccelődve. Connor mondatára nem reagált, mielőtt kiment, viszont mikor visszaér, első dolga felkapni Pereust, és nemes egyszerűséggel felemelni, majd a páncélban kuksoló kölyök mellett a páncél belsejébe juttatni.* - Limitáltan fogdosd, ha lehet. Köszönöm. *Ezután Matt-hez lép, és feltartja a fehér szalagot.* - Tessék, kölcsönvettem az unokatestvéremtől, tartozik nekem ennyivel. Így már rendben van, herceg uraság? *Ha a válasz helyeslő, akkor végre megcsinálja Matt haját, a szalaggal összekötve, masnival. Kihúzza magát, megszemléli művét, majd vigyorogva végignéz a társaságon, és előhúzza a fényképezőgépet.* - Na akkor most csíííííz! *Elkattint néhány képet, mindenféle párosítással, így egy-egy embert megfog és kicsit arrébb cibál, finoman, ha éppen szükséges... A Ling/Ed és a Roy/Ed kép persze alap, majd egyszerűen Matt kezébe nyomja a fényképezőgépet, mondván ő van a legközelebb.* - Ha nem tudod kezelni, add tovább, egyébként meg légyszi fotózz le engem is, egyedül, meg majd mindjárt Roy mellett, mert Roy/Riza kép kell, azt nem lehet kihagyni. Oh, egyébként csak hogy tudjátok... most jön az a rész, mikor a csapat ökör letáncol az első emeletre Stanford-hoz, aki annyira meg fog lepődni a társaságon, hogy lesokkolódva és szó nélkül írja alá a kikérőnket, tehát lemehetünk Nellondba partizni. *Lelkesen vigyorog... és nem, ő ezt már nem gondolja komolyan, de azért a reakciókra igen kíváncsi.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 6:37 pm | |
| *Filipp sóhajt egy nagyot, amikor meghallja Jana majd Matt idegen nyelvű szóváltását. Nem zavarja igazán... de miért ne morogjon, ha már moroghat.* - komolyan mondom ilyen a világon nincs... egy magyar, és egy francia... erre mit csinálnak? Össze ugranak... Hülyék... De komolyan... Hmpf... * Jegyzi meg majd hátra dől. Mikor látja, hogy szétpattan csak fúj egy hatalmasat.* - Remek... most vágtad haza az egyik Ming korabeli kínai padlóvázámat... Amit nem mástól, mint a Japán császárnétól kaptam. Jana... nem vagy te kicsit szemtelen? Pár perce vedlesz át Angie-be és máris szétrombolod a dolgaimat? Remélem nem fogod az iskolát is azért, mert rátok nyitnak éppen a bátyáddal.*Mondja vigyorogva a srác.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 12:50 pm | |
| *Rövid időn belül ketten is a nemzetisége miatt szólnak be neki, mire a szürke szemei megvillannak. Mégis elsősorban Jana az, akivel törődik, elvégre Filipp legalább a közösen használt nyelven mondta, Jana viszont... aligha tudja, hogy a srác elég jól tud magyarul. Sőt. Elmosolyodik, előrehajol, térdén megtámasztja a könyökét, és így a tenyerén a fejét... eléggé sunyi az arckifejezése.* - Ahogy mondod, francia vagyok, tehát maximalista. *Mondja, tökéletes magyarsággal. Akcentusa sehol, pedig általában, ha nem anyanyelvén beszél, akkor ott az enyhe francia akcentusa... de most, kivételesen tökéletes magyar kiejtéssel válaszol a lánynak, majd hátradől, visszavált bolgárra, és az akcentusa is visszatér.* - Bizony, a szervezőasszony itt hagyott minket, de csodálkoznék, ha nem lenne más célja az egyenruhavisszaszolgáltatáson és a szalagbeszerzésen kívül. *Mondja, miközben mellkasa előtt összefonja a karjait.* - Amúgy meg majd csinálunk valamit, ha a főhadnagy visszatért. Szerintem a pisztolyával kergetne meg minket, ha itthagynánk.
//és most a cosplayerek fagyiznak...// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 12:38 pm | |
| *Matt szavaira csak kuncog a páncél belsejében, majd megszólal.* - Nii-chan! *Nem, semmit nem akar mondani, csak Al is mindig ezt mondogatja, úgyhogy ő most éppen hiteles Al. Legalábbis... hasonló.* - Ar... Riza, ha már nem fested be a macskát, akkor legalább add be mellém a páncélba. Cicaaaa! *Nyilatkozza még, miközben igyekszik úgy helyezkedni a páncélban, hogy nagyjából tudja irányítani. Nagy nehezen felhúzza magát addig, hogy a feje a sisaknál legyen, és a sisakot lekapja, hogy kilásson. Jó, nem a páncél kezeivel, és persze nem üres belül... De hát ez van, nem az ő mérete a cucc. A páncélt persze azért a falhoz támasztja, mert támasztás nélkül elég nagyot tanyázna vele, méghozzá elég hamar.* - Na tessék, a főszervező meg lelép! *Jegyzi meg Ariana távozásakor, mert annyit már összerakott, hogy a leglelkesebb lány fejéből pattanhatott ki az ötlet. A páncélban még eléggé hülyén érzi magát, de azért ő is élvezi a dolgot, lelkesen pislog mindenkire. A magyar mondatra csak értetlenül pislog.* - Azért maradjunk érthető nyelvnél, légyszi'. És én igyekszem nem eldőlni a páncélban, szóval igenis csinálok valam... *Ekkor szétrobban a váza, mire összerezzen, és ha nem lenne kitámasztva, most eldőlne.* - Miiiiii?! Működnek a körök? Ezt hogy... miiii? *Igen, ő nem tud Jana telekinéziséről.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 12:27 pm | |
| - Mivel fogtam be a hajam... nem mindegy? Váááh... Franciák... * A mondat magyarul hangzik el, így nem sokan érthetik... Vagyis hát... Jana reményei szerint senki. Ne tudja szerencsétlen, hogy bizony nagyon is értik a mondatát. Mégpedíg pont az akinek címezte. Így aztán csak figyeli, ahogy bepakolják a fiatalabb Smithst a páncélba. Közben jókat röhög. Filipp segít Doriannek, majd a végén már csak legyint egyet.* - Arinak így is úgy is mindegy. Új doki vagy régi.. .teljesen lényegtelen. Nem túl sokat érne már... * Vigyorog szemtelenül, majd egy puszit küldve kedves barátnéjának. * - Na jóvan... csináljatok már valamit...*Jegyzi meg halkan, mikor már kezdi unni magát. Majd aztán a kezeinek egyik összeérintésével telekinetikus erejét felhasználva egy vázát szétpattint darabjaira. Nincs ugyan robbanás... de a dolog működött. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 12:21 pm | |
| - Akkor keress magadnak másik orvost. *Sóhajt fel, majd, amikor látja, hogy Filipp kezd Royosodni, akkor felsóhajt, é hanyatt hátradől az ágyán, tarkója alatt összefogva a kezeit.* - És én nem tudtam szólni, ugyanis akkor mentél el az egyenruhákért, amikor én öltöztem. És egyébként is... olyan lelkes voltál, nem akartalak volna megakadályozni se. *Vigyorog sunyin, Ariana felé pislogva, úgy fekve. Extrasunyi Edward Elric. Amikor Connor a páncélhoz megy, akkor feltápászkodik, öcséhez csoszog, és segít neki belemászni, leplezetlenül vigyorogva mostmár. Most, hogy nem ő Ariana öltöztetési mániájának egyetlen szenvedő alanya, kezdi élvezni a sztiuációt, és ha tudna kötözködni, valamibe tuti belekötne csakazértis. De hát így jár az, aki nem ismeri a történetet igazából... csak visszacsoszog az ágyához, visszahuppanva rá.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 12:13 pm | |
| - Igazából nem ő az orvosom. ~ Már ha jól értettem, hogy csak a balszerencsésebb napokon kísér ő a terápiára. ~ *Vonja meg a vállát, persze Dr. Drake-kel kapcsolatban.* - Az igazi orvosommal meg nem tudok konzultálni, meeeert... külföldre utazott. Igen. Messzire, és fogalmam sincs, hova. *És ez pontosan így igaz. Mikor Dorian vadlónak nevezi Filippet, akkor nem tudja megállni, halkan maga elé morog egy mondatot, amit tulajdonképpen kb. csak Matt érthet, mivel Ariana az ő kezéhez hajol, rajzolgat, meg esetleg Jana, aki szintén mellettük áll, a kezeit odatartva.* - Save a horse, ride a Mustang... *Aztán felpillant, elveszi Jana kezeit - Matt-tel végezve, persze -, és felrajzolja a köröket.* - Szólhattatok volna hamarabb is, hogy ne kunyeráljam el tőle, mert Filippnek van. *Motyog, nem megemlítve, hogy ő nem hagyott időt szólásra.* - Na de akkor én ezt vissza is viszem Faith-nek, mielőtt baja esik... ~ Meg szerzek Lucastól fényképezőgépet, de azt nektek nem kell tudnotok. ~ *Kissé gyanúsan nyújtja el némelyik szót, majd felkapja az egyenruhát.* - Meink sajnos nincs, pedig a panda egész jó ötlet lenne. Na mindegy. Greeling, fehér szalagom meg ni... *Itt megakad, elgondolkozik, majd elvigyorodik.* - Kifosztom az árulót, úgyis megérdemli. Gabrielt ilyen szerkóban kerülnöm kell, mert visszaveszi a kalapját... Szóval nyugi, mindjárt kapsz fehér szalagot, és masnira kötöm, de a szemeidet csukd be, mert lencsém nincs. *Azzal kisétál, a hajgumit elrakva, akkor nem erőszakolja bele Matt hajába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 12:04 pm | |
| * Filipp csak a fejét fogja, miközben felveszi az egyenruháját. Igen, a SAJÁT egyenruháját, aminek a kesztyűin még hímezve is van a minta, és nem "csak" rajzolva. Ha már valamit csinál, akkor jól akarja csinálni. Közben előhúz egy szalagot, ami nem éppen fehér... sokkal inkább... drap barna, és Jana hajába tekeri, hogy teljes legye a kép. És helyes legyen a kép. Aztán ő válaszol Mattnak. - Hé Franci. Ne kötözködj... Anginak semmi hibája. * Ő nagyon is tökéletes... de ha nem tetszik... * Int egyet a pálcájával Jana kardja felé, mire az esernyővé válik.* - Akkor szétveri a fejed, ahogy szokta a többiekét.* Jelenti ki vigyorogva, miközbe azt nézi, ahogy Jana össze-össze érinti a tenyerét.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 11:51 am | |
| - Nekem nem gurult el semmilyen gyógyszerem, itt én vagyok az áldozat. *Néz szúrósan Dorianre, aki hasonlóan néz vissza rá, láthatóan ők ketten versenyeznek a "legnagyobb áldozat" címéért. Legalábbis ők úgy érzik.* - És én nem vagyok ökör, engem csak felkapott a csorda. *Méltatlankodik, de tűri, hogy próbáljanak Linges frizurát alkotni neki.* - És a szememmel mit kezdjek, tudtommal Greelingnek violaszínű szemei vannak, és összeszűkült pupillái. Vagy játsszam azt, hogy Ling irányít, és csukjam be a szemeim? *Kérdezi "készségesen", szokásos francia akcentusával, de bulgárul, elvégre azt fix, hogy mindenki érti.* - És hajgumi? Ejnye. Ling haja fehér szalaggal van összefogva. *Igen, ő is nekilát kötözködni, mer mér ne. Francia=maximalista. Ha már benne van, csinálják jól.* - És masnira van kötve. Hééé, Solf, vagy Angie, vagy melyik vagy. Mivel fogtad össze a hajad? *Pislog, elvégre az se mindegy ugyebár. Egen. Matt kezd belelendülni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 11:39 am | |
| *Pislogva néz körbe, és igyekszik minél több embert felismerni, de a Filipp-Dorian-Ariana hármas után leragad. Ez a bátyja barátja, amaz maga a bátyja, emez osztotta várószobába, de körülbelül eddig tart a tudománya, Matt, Jana neki teljesen ismeretlen.* - A csomó ökör beöltözik egy csomó ökörnek... *Morogja Filipp szavaira, majd Pereus kifakadásán jót vigyorog.* - Pedig szerintem tök jó Black Hayate lennél, ha átalakítanánk egy kicsit. Kár, hogy Meink nincs, Keira, Chrona, vagy végső esetben Dwalin lehetne befestve Xiao Mei, úgyis büntetendően jól szórakoznak. *Szúrós pillantást vet az említett három daimón felé, sorban, a nevük említésekor. Aztán lemondóan felsóhajt, és felkel az ágyról.* - Valaki segítsen belemászni a páncélba... Fi... Roy, nii-chan. *Szólítja a két fiút, akit még ismer, majd valahogy magára ügyeskedi Al jelmezét, és kissé tompán szól ki belőle.* - Marhára nem látok semmit, és ha véletlen eldőlök, rá valakire, akkor azért előre bocsánatot kérek! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 11:33 am | |
| *Janácska inkább nem szól semmit. De ő is úgy érzi, hogy elgurult a gyógyszerül. Bár nem tesz megjegyzést. Inkább csak szótlanul odasétál Arihoz, és mutatja a tenyereit. Tudja jól mi fog odakerülni. Ám sajnálja, hogy nem tud robbangatni.* - Az igazat megvallva inkább lennék Erick Foster... de... mindegy. Jó nekem Angi-ként is. * Sóhajt egyet a lány, majd vissza dobja magát az ágyra.* - A fiatalkori Angie...*Közben figyeli, ahogy Filipp a szekrényéhez sétál, és onnan akaszt ki egy kék Roy egyenruhát.* - Azt hiszem Ari... nem kell aggódnod a Kuzin ruhája miatt.* Jegyzi meg halkan, vigyorogva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 11:25 am | |
| - Lélek a páncélban. Ajvé. Fogadjunk, hogy igazából végig benne bújkál láthatatlanul, és csak szívatja a jónépet. Te meg ne adjál nekik ötleteket, tőrrel akarták lenyiszálni a karomat. Meg katanával. *Az utóbbi szavait persze Connornak intézi, majd rezignáltan, beletörődve felveszi a fehér kesztyűket. Filipp szavaira aranyszín szemei a srác felé villannak.* - Te kellesz, abban az egyenruhában, ebbe a bizarr kompániába. Pont. És hiába az egész, vadló lesz belőled, különben ezekkel taposlak meg. *Sziszeg, egyelőre még nem hisztizik, nem balhézik, csak lemutat a bakancsos lábaira. Amik mellesleg kezdenek határozottan fájni. Mindenesetre pont ezért ül még mindig az ágyon, és nem pattog, de az ember szinte látja a feje felett az esőfelhőket, szigorúan villámok nélkül.* - Viszont azzal egyetértek, hogy azzal a Dr Drake-el kéne még kellene konzultálnod, Ari. *Pillant a lányra arany szemeivel, nem tudván, kicsoda-micsoda Dr Drake.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 11:16 am | |
| *Edward-Dorian szerencsére hamarosan megérkezik, magával hozva Connort, aki egyelőre nem Al, de majd mindjárt lesz. Matt sem ellenkezik nagyon, úgyhogy Ariana szépen lenyomja az ágyra.* - De hasonlítanak a vonásaid, és még mindig te hasonlítassz a legjobban Greeling-re, és hidd el, én sem vagyok olyan menő, mint Riza, szóval nem gáz, hogy nem vagy homunculus. *Nyugodtan beszél, és szépen elhúzza Matt kezét, hogy rá tudja rajzolni a jelet, precízen, fejből, hiszen eleget készült erre, mostmár megy a sablonja nélkül is. Mikor ezzel végzett, felkapja a másik pár fehér kesztyűt, és Dorian felé dobja.* - Tessék, ezt még vedd fel, hogy az öcsédnek se legyen mibe belekötnie. És belőle Alphonse lesz, Edward öccse, akinek a lelke egy páncélba van belezárva. És még Matt úszta meg a legjobban, neki még a ruhája is egészen stimmel, csak egy később lemosható jelet kap, meg mindjárt megoldom a haját... *Elgondolkozva nézegeti Matt fürtjeit, majd feláll előle, felkapja Faith egyenruháját, Filipphez lép, közelebb hajol, és suttogva szólal meg.* - Filipp... Dorian-t elnézve... Mindenki jobban jár, ha te most szépen felveszed ezt az egyenruhát. Meg a kesztyűt is. És van kölcsönbe egy olyan pisztolyod, ami hasonlít Rizáéra? Jah, és az egyenruha... ha egyetlen folt, szakadás, vagy akármi lesz rajta, akkor mielőtt elevenen elégetnek, utolsó cselekedetként kibelezlek. *Jegyzi meg kedvesen a fiúnak, és Jana felé fordul, akinek szavaira Pereus már fel is csattan.* - NEM! Engem kihagytok a balhéból, nem fogtok fekete-fehérre festeni és kutyává alakítani! Riza otthon hagyta a dögét, ennyi, kész, vége! - Faith Havocnak? Lehet, hogy jó lenne, de örültem, hogy az egyenruhát megszereztem égési sérülés nélkül. Nem igazán merem felkérni. *Húzza el a száját, majd Connor-ra pillant.* - Na, ne bújj el, úgyse úszod meg. Tessék belemászni a páncélba. És le akartuk nyiszálni, de sikítva menekült, és nem tudtuk elkapni, úgyhogy inkább békénhagytuk. De papírból csinálni nem rossz ötlet. *Ezután visszafordul Matt-hez, és egy hajgumi meg néhány hullámcsat segítségével igyekszik Greeling frizurát varázsolni neki.* - Jana, majd gyere ide, rajzolok a kezedre. Filipp, előbbi szavaidra pedig... sajnos Dr. Drake leállt a gyógyszerekkel, megunta, hogy nem vagyok hajlandó bevenni őket, és újabban már nem is ad. Úgyhogy sajnos ez van. Ja, meg délután negyed kettő, ami nem egészen hajnal. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 11:06 am | |
| Filipp nézi a betóduló állatkertet. Láthatólag vannak páran, akik nem is tudják miért vannak. Ám amint meglátja Arit... azaz Rizát, kizuhan az ágyból. Nagyon is ismeri az animét, és a mangát is. Két kedvence van... Angelina Kathrine Kimblee, és Hawkeye. És láss csodát... mind a kettő megjelenik. Ám az egyik Jana hangján érdeklődik az árúról. Arra csak biccent, ahogy feltápászkodik a földről. Egy boxer, és egy hosszú fekete póló van rajta. - Mivan? Elgurult a gyógyszeretek? És nem adott a doki újat? Mi a fenét csináltok itt, beöltözve egy csomó ökörnek hajnalok hajnalán? * Kérdi ám látni, hogy jót vigyorog valahol a dolgon. Ezt leginkább Dwalinról lehet leszűrni, aki már le is zuhant az ágy támlájáról, és úgy fetreng, szinte görcsök között. - Na meséljetek mi kéne ha vóna? Arra ne nagyon számoljatok, hogy beöltözök... de Cosplay ruhát jóáron természetesen tudok kölcsönözni... nos?* Teszi fel a kérdést, mit sem foglalkozva Eddel, Conorral, és a többiekkel. Janával, és Arival próbál tárgyalni... de leginkább Arival. Most előtűnik belőle a kalmár, és kalóz vér.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Csüt. Ápr. 15, 2010 11:00 am | |
| *Szegény elsőszámú áldozat, éppen csak a madárházba indult, levegőzni, meg szeretett madaraival szórakozni... Ki tudja, talán a talpig fekete öltözet, meg a hosszú fekete kabát is hozzátett a dolgokhoz, mindenesetre egyik esemény a másik után, és a következő amit tud, hogy egy csapat idegen veszi körbe, és egy idegen szobában van. Aucs.* - Comment...? *Nyögi be franciául, a "hogyan" szót, pislogva, miközben az egyik ágyon ül, és hosszú percek után először szólal meg, kifakadva.* - Nem vagyok ázsiai, kikérem magamnak, és mi van itt?! *Két kézzel megmarkolja az ágy szélét, szürke szemei elkerekednek, és gyanakodva pislog fel Arianára.* - Matt vagyok köszönöm, nem Greeling, akármi is az. Najó, tudom, hogy mi az, de nem vagyok homunculus, bocs. *Duzzogva összefonja mellkasa előtt a kezeit. Igen, az animével tisztában van.* - És mit akarsz te kezdeni a hajammal? *Teszi hozzá, szintén gyanakodva, de azért nem kapálózik, szóval ha Ari elkapja a kezét, akkor bizony oda kerül a vörös jel.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Sarki róka háló | |
| |
| | | | Sarki róka háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |