Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Sarki róka háló - Page 9 I_vote_lcapSarki róka háló - Page 9 I_voting_barSarki róka háló - Page 9 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Sarki róka háló - Page 9 I_vote_lcapSarki róka háló - Page 9 I_voting_barSarki róka háló - Page 9 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 36 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 36 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Sarki róka háló

Go down 
+5
Harvey Halle
Neram Arthas
Adanna Kinsley
Mephisto Ov Hell
Kalandmester
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Sarki róka háló - Page 9 Nincskaszt

Sarki róka háló - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 5:48 pm

First topic message reminder :

[color=white]
Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.

A szoba lakói - jobb oldal:
1. Harvey Halle
2. Jacob Friedland

3. Pete Demerest
4. Leonard de Wandom

A szoba lakói - bal oldal:
1. Neram Arthas
2. Charlie Black
3. Samuel J. Colwell
4. Avanel Turcantil
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 15, 2010 10:55 am

*Az öcs pedig megadóan hagyja vonszolni magát, de persze azért nyávog... de legalább már nem kalimpál.* - De akkoriiiis... Te túl magas vagy Edward-nak! *Duzzog, majd mikor végre a szobában leteszik, akkor feltápászkodik, leporolja magát, és a remekül szórakozó Keirát ignorálva döbbenten körülnéz, aztán halkat füttyent.* - Jó... azért tényleg egész szép csapatot hoztatok össze. De... engem tényleg a páncélba akartok belerakni...? *Daimónját felkapva hátrál néhány lépést, és besorol Dorian mögé, elbújva a bátyus háta mögött. Aztán Jana szavaira arrafelé pislog.* - Edward-nak sincs automail karja és lába. Komolyan nem nyiszáltátok le? Legalább papírból csináljatok már neki valamit. És kesztyűje sincs. *Morcosan kötözködik, még mindig bizalmatlanul pislogva a páncélra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 15, 2010 10:50 am

* A hófehér öltönyös Jana lép be, szájában egy vörös gömböcskével, miközben maga után egy páncélt lebegtet.*
- Szevasz Jachta... megjött amit rendeltem?
* Néz a srácra, miközben besétál. Őt nem igen zavarja, hogy ki mit csinál, lévén ő csak szívességet tesz. Arinak. Ő beöltözött Kimblee-nek, mert miért ne... noha mellben valószínűleg kicsit erősebb, mint az adott személy... dehát... ne várjon senki csodát, ha lányt öltöztetne be. Amint beér a gyülekezet után, leteszi a páncélt.*
- Jólvan Ari... mostmár rajtad a sor. Te fogod megfűzni Jactát, hogy vállalja amit akartál... de nem értem, hogy miért nem hoztad Fiathet Havocnak? Szerintem megfelelő lett volna... jah... és mi van Hayattal? * Na igen... Jana kötekszik. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 15, 2010 10:44 am

*Edward-Dorian jön is szépen, maga után vonszolva Maes Hughes emberrabló-módszerével öccsét. Persze az elmaradhatatlan esőfelhővel.* - Kuss. Nemérdekel, hogy alacsonyabb vagy, én vagyok az idősebb, ergo én vagyok az idősebb testvér. És oké, hogy ezt rámadták, de páncélba nem tudnának belenyomni, ezt alighanem tudják. Pont. *Jegyzi meg, majd besorol nem sokkal a megnövekedett csapat után a Sarki róka bal oldalába, tipikus "én csak áldozat vagyok" fejjel. És Edwardként persze, rábökve öccsére.* - Egy darab Connor rendel, bár fogalmam sincs, kit akartok belőle csinálni. Neked meg részvétem. *Biccent Matt felé, majd tüntetően lehuppan az ágyára. Morcos Ed.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 15, 2010 10:38 am

- Csak kérdezz nyugodtan, és akkor mondjuk, ki kicsoda. *Legyint Dorian szavaira, majd ugyebár elválnak, és Janával békésen sétálgatnak a folyosón, amíg Dorian beszerzi az öccsét. Ariana a páncélokat méregeti, majd az egyiknél megáll.* - Ehhez mit szólsz? *Fordul Jana felé.* - Lebegteted, vagy inkább é... *Itt megakad, ugyanis meglátja a mellettük gyanútlanul elsétáló Matt-et. A fiú után néz, némán, ledermedve.* ~ Ázsiai vonások... sötét haj... ~ - Liiiiiiiing! *Visít fel, majd hirtelen Matt mellett terem, és megragadja a kezét.* - Sziasziaszia, Ariana vagyok, és azt akartam megkérdezni, hogy ugye jössz velünk cosplayelni? Hát peeersze hogy jössz, tudod szakmegbízott vagyok, a felettesed, szóval gyereeee... *Azzal húzza magával Matt-et, és bekopog Filipp ajtaján. Így persze a páncél lebegtetése Janára marad.* - Bújok! *Rikkantja be a választ, majd benyit. Filipp meglepődhet, hogy egy mini és felhajtott egyenruhás Riza Hawkeye toppan be a szobájába, hiszen metamorfmágia segítségével Ariana azért vonások tekintetében eléggé hiteles. Másik kezében persze hozza Faith egyenruháját, és azzal összefogja a tértágított kis zsákot, amiben a filctollak vannak, meg a két pár hófehér kesztyű, amik egyikére Roy köreit már rárajzolta.* - Szia, Filipp! Ezt vedd fel légyszíves, és te leszel Roy. Mindjárt megjön Dorian-Edward is, nagyon menőn néz ki, csak kicsit magasabb a kelleténél, de majd meglátod. Greeling, ülj le kérlek, mindjárt kezdek valamit a hajaddal, meg rajzolok a kezedre...*Azzal Matt-et, ha eléggé le van sokkolva ahhoz, hogy engedje, lenyomja az egyik ágyra.* - Kimblee, szerinted Edward meg Alphonse hol jár?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 15, 2010 10:31 am

Filipp az ágyán nyújtózkodik éppen. Ő még ugyan nem kelt ki az ágyából. De már régen ébren van. Azt is látta, amikor Dorian elsétált innen.
- Hát ez meg hova a búbánatos fenébe tűnt? Mi az égnek megy el ilyen korán... Hmpf...
* Jegyzi meg a majmocskának, aki ott ül a feje felett az ágy támláján. Ő is jól elvan magának... láthatólag ő is lustálkodik még, ahogy a sötétebb hajú srác is. Éppen fordul a takaró alatt a másik oldalára, amikor kopognak.*
- Bújj be, bárki is vagy! * Kiált ki az ajtón.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeKedd Ápr. 06, 2010 9:32 pm

[Húsvét reggele]

* Filipp éppen a szobába lopakodik vissza arról a kis kiruccanásról, ami garantálta a húsvéti locsoló vizet. Máté, Dorian, és Unirone még az igazak álmát alusszák. MÉG. És ez itt a kulcsszó. A fekete hajú fiú egyik kezében egy bádogvödör himbálózik, melyben néha néha összekoccan valami. Olyan tompa hangot adva, mintha valamiféle... jég lenne. Ha az ember belenézne, láthatná, hogy nem csak olyan mint, hanem az is. A vízben jégdarabok úszkálnak, noha nem hűtik le totálisan a vizet. Dorian meg amúgy sem az a nyápic kiskancsó, aki ennyitől meghűlne. Szépen odasétál az ágy mellé, és Chronát a párnáról a saját párnájára teszi finoman. Az aranyhajú srác erre sem nagyon ébredhet fel, elvégre már megszokhatta a másik fiú érintését a lelkén. Így aztán a srác elvigyorodik, mikor a mókus kikerült a vízvonalból.
~Filipp... nem kéne... de komolyan... ez nem lesz így jó... nem fog neki... tetszeni. Meg fog téged ölni.* A fiú csak elvigyorodik Dwalin kárálásán, majd az elméjében intézi a szavakat daimónjához.* ~Jajj már Dwalin. Ne parázzál már. Annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen lányos sikítással fog felébredni. ~ Jegyzi meg egyre szélesebb ördögi vigyorral. Majd mikor ez a mosoly már nem fokozható tovább, megemeli a vödröt, és a tartalmát, jégdarabokkal vízzel együtt az alvó szőkeségre önti olyan sunggal, hogy valószínűleg az ágyból is kimossa a jogosan meglepett Doriant.*
- Boldog Húsvéééééétoooooooooooooooooooot! * Kiáltja hangosan, mostmár az sem érdekli, ha a másik kettő is felkel. Legalább tudják, hogy milyen nap van. Azzal a vödröt félredobva, azonnal a védekező tartásba helyezkedik, miközben majd meg szakad a röhögéstől.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeVas. Márc. 21, 2010 6:03 pm

*A két srác ágya nincs olyan nagyon messze egymástól... legalábbis valószínűleg, így aztán... Chrona valószínűleg oda tud menni. Filipp figyeli a másik srác mozdulatait, és elmosolyodik, mikor lája kicsit elpirulni Doriant, csak elmosolyodik. A haja előre lóg, így az arca is félig meddig el van takarva.
- Ne nekem köszönd. Én csak megállapítottam. Sokkal inkább köszönd anyudéknak. Ők az "okai" hogy ilyen... jó alakod van. *Mondja mosolyogva, majd lassan feláll, és átsétál a másik ágyra, ledobja magát Dorian mellé. Persze a takaróját is áthozza, és az alá bújik be.* - Az utóbbi időben... paraszt voltam. Bocsi érte... tényleg... nagyon sajnálom. * Mondja halkan a srácnak. Dwalin közben örömmel fogadja Chronát.*

//fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeVas. Márc. 21, 2010 5:49 pm

- Jó reggelt. Tényleg meg fog fordulni a belső órád. *Mondja, Filipp felé fordulva, úgy, fekve.* - Erre-arra. Gondoltam hátha találkozok valakivel, de hát senki érdekes ismerőssel. Nulla értelmes ember, hát inkább visszajöttem az ismerősök körébe. *Magyaráz, ismételten a plafon felé nézve. Egyik lábát felhúzza, a másikat pedig feldobja rá, lábfejével körözgetve a levegőben. A bókra csodálkozva néz Filipp felé, kicsit halványan el is pirulva.* - Köszi... *Mondja, zavarában inkább megint a plafon felé nézve. Chrona is közben előmászik, méregetve, hogy most nyolc méterre van e tőle Dwalin, vagy messzebb, hogy közel férkőzhet-e a majmócához.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeVas. Márc. 21, 2010 5:38 pm

A takaró alatt valóban egy erősen Filipp szerű dolog fekszik. És Dwalin miatt elég erősen valószínűsíthető, hogy nem csak szerű.
- Szia Dorian. * Hallatszik ki a félig morgós, félig normális hang. Majd lassan előtűnik a sötétfekete... már-már kékesbe hajló hajzat, és a most tompán csillogó szemek.* - Merre jártál? * Kérdi továbbra is ugyan azzal a hangszínnel. Nem számonkérően, nem is követelőzően. Följebb mászik az ágyon, megtámasztja a hátát a falnál, majd félrebiccentett fejjel figyeli a szöszit.
- Jól áll rajtad ez a farmer... * Jegyzi meg komolyan Filipp, majd egy félmosoly ül ki az arcára. Dorian sejtheti, hogy Filipp ma egész nap ki sem mászott az ágyból.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeVas. Márc. 21, 2010 5:28 pm

- A hero's not afraid to give his life, a hero's gonna save me just in time... *Nem igazán lehet meghatározni, hogy énekel, vagy magában beszél az illető, aki végigsétál a másodikon. Fogjuk rá, hogy énekel, mert nem magában beszél, mert nem őrült... hülyében kiegyezhetünk, meg nincs vele minden rendben odabent. Ajtó kinyit, be a közös részre, majd be az ő oldalukra. Gyors felmérés, nulla Unirone, nulla Máté. Egy Dwalin, és egy kupac Filipp ágyán, ami alighanem Filipp. Megrázza a fejét, kicsit meg is forgatja a szemeit, majd bezárja az ajtót. Se nem becsapja, se nem csöndesen csukja be, normál hangerővel, ahogy besétál, cipőit lerúgja, haját kibontja, majd nemes egyszerűséggel háttal elnyúlik a saját ágyán.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeVas. Márc. 21, 2010 5:16 pm

*Filipp csak hátravágódik az ágyon. Mint rendesen, ha itt van, most is csak egy póló, és egy szűk szárú boxer van rajta. Elnyúlik az ágyon, majd kezeit felfelé nyújtja, ujjait kitárva, minha csak meg akarná érinteni a plafont. Szemei felfelé merednek. Dwalin a majmocska valahol az éjjeli szekrényen üldögél. Dorian még nem érkezett vissza. Fene tudja hol kódorog. De talán jobb is, ha nem tudja Filipp. Talán. No nem mintha bármit is tennének egymás ellen. Lassan a srác befordul az egyik oldalra, magára húzza a takarót, és vár. Szemeit lecsukja. Ám Dwalinról tudni lehet, hogy nem alszik. A majmocska túl izgága ahhoz, hogy aludhasson a másik fél.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeHétf. Feb. 01, 2010 4:46 pm

*Felnevet.* - Persze, felőlem mehetünk együtt. *Von vállat, majd elveszi a rajzot. Tényleg nagyon szépen rajzol a lány...* - Jól sikerült... *Mosolyodik el, majd a fangirl-kifakadásra megint felnevet, letéve az éjjeliszekrényére a rajzot.* - Persze, nyugodtan, most nincs megtöltve. *Mosolyog, és nekidől féloldalasan az éjjeliszekrénynek, úgy figyel a lányra.* - Dean. Meg Lucifer. *Egen. Szőke, aranyszemű lányos fiúnk a főgonoszt pártolja. Egyrészt.* - De a Trickster is tényleg jó fej, bár a Changing Channels a Horatio Cane-paródiájával szerintem nagyobbat ütött. És Auror a kasztom. *Mosolyodik, el, egyértelmű jelzésként, hogy igen, szereti a párbajtant.* - Csak sokkal gerinctelenebb vagyok ahhoz, hogy ne támadjak hátba valamit. *Nevetgél halkan, lehulló hajtincsei mögül nézve a lányra. Ahogy mondani szokás... vagy nagyon jó nő, vagy egy nőiesen szép fiú. Ez utóbbi, persze.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeHétf. Feb. 01, 2010 4:38 pm

*Türelmesen várja, hogy kinyíljon az ajtó, majd mikor ez megtörténik, rámosolyog Dorian-re. Mintha tenne felé egy ölelésre utaló mozdulatot, de végül csak félmozdulat marad, és inkább beslisszol a fiú mellett az ajtón. Mégiscsak most találkoznak másodszorra, és még nem tudja, hogyan fogadná Dorian az ő ölelésmániáját.* - Heló, Dorian! Igen, csak így... gondoltam elhozom a rajzot, meg hogy majd mehetünk együtt órára. Persze, ha akarsz. *Felpillant a fiúra, miközben megáll a szoba közepén, és egyik kezével a rajzfüzetnél matat. Kihúz belőle egy papírborítékot, ami ugyanakkora, mint a füzet. Furcsa kacskaringók díszítik, világoskék színnel. A fiú felé nyújtja, és ha az kibontja, megtalálhatja benne a tegnapi rajzot. Dorian a mókusával.* - Parancsolj. Remélem, tetszik. *Kissé félve adja át a rajzot, és talán mondana mást is, de a vadmacska félbeszakítja.* - Ariiii! *Igen... megtalálta a Coltot, és hatalmas szemekkel mered rá. Ariana is odapillant, közelebb lép, majd meglepődve éppen venné fel a pisztolyt, de időben észbekap. Visszakapja a kezét - mintha parazsat érintett volna, pedig még hozzá sem ért -, és Dorian-re pillant.* - Öhm... megnézhetem? Mármint... hozzáérhetek? Különben meg a lassúzó ufó tényleg nagy, de nekem akkor is a Mystery Spot a kedvencem. Az valami hatalmas jelenet, mikor Sam mondja a Trickster-nek, hogy már megöltek egyet az ő fajtájából, mire az visszaváltozik, és azzal a jellemző arckifejezésével jelenti ki, hogy "nem barátocskám... nem sikerült". *Kissé elhúzza a száját, miközben reménykedve pislog, és a szeme sarkából néha még a Coltra néz.* - Amúgy ki a kedvenced? És szereted a párbajtant? *Nem... tényleg nem függenek össze a kérdések.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeHétf. Feb. 01, 2010 4:31 pm

*A keresett fiú az ágyáról tápászkodik fel, és csoszog az ajtóhoz. Szőke haja fel van fogva, de eléggé hanyag módon, így több tincs is kicsúszott már a hajgumiból, és az arcába lóg. Egyszerű fehér póló, és farmer van rajta, és zokni, ahogy kinyitja az ajtót, és elmosolyodik.* - Áh, Ariana. Kerülj beljebb. *Invitálja be a lányt, félrelépve az útjából. Chrona az ágyon, éjjeliszekrényen ott figyel Dorian tőre, és a szépen gravírozott Colt... aminek mintája Arinak ismerős lehet.* - Így, hirtelen, óra előtt? *Kérdez mosolyogva, elvégre hamarosan órára kell menniük mindkettőjüknek...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeHétf. Feb. 01, 2010 4:17 pm

- Akkor is gonosz vaaaagy! *Hangzik a kiáltás végig a folyosón, nevetéssel kísérve. Lerobog a lépcsőn, lendületből befordul a sarkon, és a második emeleti ajtók előtt fut el. Daimónja mögötte rohan, és hirtelen lefékez.* - Ácsi már... túlmentél. *Ariana is megáll, megigazítja a haját, majd visszasétál, és egy pillantást vet az ajtóra, ami előtt a vadmacska megállt.* - Jé... tényleg. *Zavartan elmosolyodik, majd reflexszerűen ellenőrzi, nála van-e a rajfüzet. Persze, hogy nála van, hiszen azt magához ölelve futott le idáig, de a reflex az reflex. Kicsit megköszörüli a torkát, majd egyszerűen benyit a közös részbe. Megkeresi, melyik ajtón szerepel Dorian neve, és bekopog, majd csak várja a bebocsátást.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Jan. 30, 2010 6:13 pm

*Amikor megbökik, csak elmosolyodik, majd szó nélkül nézi, ahogy Máté lefekszik.* Ennyiből nem tudhatod. Csak akkor ítélhetsz arról, hogy hogy bírja, ha már túl lesz azon, hogy hallja az első Dorian-hisztit. *Jegyzi meg Chrona, miközben belesimítja a fejét Filipp tenyerébe, és ha macska lenne tuti dorombolna is... dehát nem macska, hanem mókus. Mindenesetre a beszólásáért Dorian picit oldalba böki rosszallóan mókusát, majd egy sóhajjal felemeli a kezeit, leeresztve hosszú haját, csuklójára húzva a hajgumit.* - Mindenesetre most már tele van a szoba. *Jegyzi meg, igen, a totál egyértelműt jelenti ki, de nem baj. Több "idegen" már nem fog beférkőzni ide, legalábbis ha minden jól megy.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Jan. 30, 2010 5:49 pm

- Király mi? Én csináltam. * Mondja vigyorogva, mikor Máté közli, hogy jó ez az ágy. Majd vigyorogva meglöki Doriant, amolyan... "szevasz hogy vagy" alapon. Noha nagyon jól tudja. Így aztán... csak ül, és még oda pillant Mátéra, aki lassan elalszik.* - Nem lesz itt gond. Jó arc ez is. Majd megszokja az itteni viszonyokat. * Mondja mosolyogva Doriannak, majd aztán megvakarja Chrona fejecskéjét is.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Jan. 30, 2010 5:33 pm

-Akkor jó!
*Azzal lefekszik az ágyra, és elkezd elaludni.
-Tök király ez az ágy!
*Jegyzi meg, majd behunyja a szemét.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Jan. 30, 2010 5:26 pm

- A kapitány eme szobának teljhatalmú ura. Legalábbis a lakói felett. *Vigyorog szélesen Dorian, összefonva tarkóján a kezeit.* - Unirone meg az a fajta, akiről nem tudom, miért nem a Naxeldiren van. Még egy ilyen magábafordult nekromantát... némelyik szaktársunk megirigyelhetné. Tényleg nem tudom, mit keres az allidonon. *Rázza meg megint a fejét Dorian, kérdés, hogy tudja-e, hogy szobatársa már a harmadik szakot koptatja. Bár a fiúk összeköttetéseit ismerve... valószínű.* - Akkor aludj. *Hagyja rá Mátéra ő is. Arcizma se rezdül, amikor Filipp mellé ül, mintha hozzá lenne szokva. Talán hozzá is van. Mindenesetre nem szól ellene semmit, rá se néz kérdően. Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Jan. 30, 2010 5:22 pm

- Mit csinál a kapitány... na szerinted mit? * Kérdi a srác vigyorogva.* - Irányítja a szobában lévők életét. * Mondja vigyorral, majd megszólal ismét.*- Ami azt illeti... a következő Unirone, és holnap után jössz te. * Mondja majd mikor a srác arról beszél, hogy elálmosodott, akkor nyújtózik ő is egyet.* - Akkor feküdj le aludni. Mi ugyan nem zavarunk meg téged. * Vigyorog, majd feláll, és átül Dorian ágyára. Csak amolyan miért ne alapon.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Jan. 30, 2010 5:08 pm

*Máté sóhajt.
-Tehát...ez azt jelenti, hogy...foggalmam sincs mikor leszek kapitány.
*Csettint a nyelvével.
-Majd megtudom...Annak mit kell csinálni?
*Ül fel, és néz rájuk. Az angol szót nem veszi figyelembe. Vagy nem értette, vagy nem érdekelte.A családban valaki beszélt angolul, de sosem vette figyelembe azt sem.
-Ha van még ember, az mit tud? Mit csinál? És milyen?
*Bombázza őket kérdéssel, majd nyújtózik.
-De elálmosodtam.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Jan. 30, 2010 5:03 pm

- És az miért is rossz, ha készülhetünk a háborúra? *Vigyorodik el, Mátéra nézve, felcsillanó aranyszínű szemekkel.* - Háborúban mindent szabad. Sehol máshol nem élheted úgy ki magad. *Gondolkozik, majd felkacag, becsukva a szemeit, és úgy dől a falnak.* - Just kidding. *Jegyzi meg anyanyelvén, igen, kicsit elfeledkezett magáról, hiszen fogalma sincs, hogy Máté érti e az angol szavakat. De talán nem is annyira érdekli. A kapitányságra drámaian felsóhajt.* - Igen, egy nappal elcsúszik az egész... pedig már megszoktam, hogy a péntek az enyém, és most átcsúszok szombatra... hé, akkor ezek szerint most én vagyok a kapitány, és nem Unirone. *Pattannak ki a szemei, játékos fény csillan a különleges színű szemekben.* - Ergo bennmaradunk. *Dönt, az autoritás teljes tudatában.* - Igen, tegnap ellőtted, és nem vagyok hajlandó a közeljövőben veled megint a Jeniliába menni. *Rázza meg a fejét.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Jan. 30, 2010 4:52 pm

* Kuncog, mikor Doiran is elkezd nevetgélni. Igen... elképzeli a fiút leborotvált fejjel.*
- Naná hogy vannak szabályok. Ebben a szobában én vagyok a kapitány... legalábbis hétfőnként. Aztán kedden Dorian, majd Szerdán Unirone... aztán Ezek szerint Csütörtökön te leszel, majd minden indul előről... Ez a szabály. Amúgy azt csinálsz amit akarsz, tíz óra után kötelező a szobában tartózkodni... vagy... olyan helyen, ahol engedélyezett... Ilyen nem sok van... de majd kitapasztalod.* Majd aztán Dorianre pillant.* - Fogalmam nincs. Lenne nekem ötletem, de azt tegnap már ellőttem. Tüdőgyulladást meg nekem sincs kedvem kapni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Jan. 30, 2010 4:48 pm

*Máté álla leesik a beavatási a szertartáson.
-Az én hajamaaaat?
*Néz rá tátott szájjal, majd mikor leül, majdnem ráül a szemüvegére, amit felvesz.
-Azt már nem! Akkor készülhetsz a háborúra!
*Kuncog.
-Odakint...nincs annyira hideg. Bár ti tudjátok.
*Kicsit elgondolkozik.
-Idebent vannak valami szabályok? Vagy...mindenki csinál amit akar?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Jan. 30, 2010 4:41 pm

*Önelégülten kihúzza magát, amikor a könyve célt ér, majd felkuncog a "beavatási szertartáson". Elvégre az ő szép, hosszú szőke hajáról is egyértelmű, hogy vele speciel ezt nem csinálták meg. De az nem jelenti azt, hogy ő nem csinálná meg mással.* - Definiáld: erkölcstelen könyvek. *Néz fel borostyánszín szemeivel Mátéra, miközben hátracsusszan az ágyon, nekidőlve a falnak.* - Kint iszonyat hideg van, és ha tábortüzet is gyújtanánk könyvekből, akkor is fennállna egy tartós tüdőgyulladás veszélye, amire nem vágyok. *Mondja, érdeklődve félrebillentve a fejét Filipp szavaira.* - Van valami ötleted? *Most nem is figyel Mátéra, elvégre tudja, hogy barátja ötletei általában jók... régi tapasztalat. Leszámítva az... ittas estés ötletét. Bár alighanem Dorian kapásból rávágná, hogy rossz ötlet volt... a gyűrű azért az ujján van még mindig.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 9 Icon_minitime

Sarki róka háló
Vissza az elejére 
9 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Második emelet-
Ugrás: