Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Sarki róka háló | |
|
+5Harvey Halle Neram Arthas Adanna Kinsley Mephisto Ov Hell Kalandmester 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Sarki róka háló Vas. Júl. 12, 2009 5:48 pm | |
| First topic message reminder :[color=white] Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak. A szoba lakói - jobb oldal:1. Harvey Halle 2. Jacob Friedland3. Pete Demerest4. Leonard de WandomA szoba lakói - bal oldal:1. Neram Arthas2. Charlie Black3. Samuel J. Colwell4. Avanel Turcantil | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 30, 2013 12:09 am | |
| - Talán bosszantottalak én fel valaha is? Mutass nekem valakit, akit felbosszantottam. Nem-nem, az én tréfáim szórakoztatnak embereket. Valld be, hogy imádsz! *Újfent rákoppint Harvey orrára, majd a Godzilla-csörtetés résznél látványosan megsértődve fúj. A Nerammal való közös jövőjére irányuló monológot viszont még mindig értetlenül hallgatja végig.* - Csak tudnám, honnan szeded ezeket a marhaságokat! Van egy olyan érzésem, hogy te viszont túúl sok romantikus komédiát nézel. Imádom a nyulat, de igazán nem úgy, hogy össze akarjak vele házasodni. Vagy egyáltalán járni. Egyrészt más jelöltem van, másrészt nem hiszem, hogy érdeklem. Ami mondjuk enyhe elmebajra utal, de segáz, mindig tudtam, hogy nem normális. *Megrántja a vállát, és mikor Harvey rávágja, hogy csakis, akkor újra elmosolyodik.* - Akkor ugyan mivel magyarázod, hogy ennyire érdekel a vele való közös jövőm? Tudd meg, hogy nagyon is úgy hangzol, mintha féltékeny lennél. De ne aggódj, az ő ágyában még nem fordultam meg, a tieddel ellentétben. *Jegyzi meg, majd halvány mosollyal figyeli ahogy Harvey elterül az ágyon.* - Akkor holnap kimegyünk, és felfedezzük a birtok egy újabb részét. Mit szólsz? *Kérdezi, majd ő is kinéz az ablakon, egyenesen a Holdra, ami nem is annyira régen volt teli.* - Néha úgy érzem, a Hold mondani akar nekem valamit... *Motyogja elgondolkozva, majd kiszakad ebből a hangulatból, és végigdől Harvey mellett.* - Azt hiszem, most épp azt, hogy aludnom kellene. Szóval legyen így. |
| | | Harvey Halle
Főkarakter : Christopher Strife Hozzászólások száma : 48 Kaszt :
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Kedd Jan. 29, 2013 11:59 pm | |
| *Látványosan forgatja a szemeit.* - És persze mindig jól viselkedsz. Kifogástalanul. És véletlenül sem bosszantasz fel másokat. *Aztán csak vállat von megint.* - Ha a te Godzilla-csörtetésedre nem keltek fel, semmire nem fognak. *Jegyzi meg, majd a visszakérdezésre és a kifakadásra látványosan a plafonra néz.* - Persze, persze. Ma még marjátok egymást, holnap összeházasodtok, holnapután már gyereket akartok. Nem nézel te romantikus komédiákat? És tudtommal nem lehet vér szerinti gyereketek, szóval nem lenne negyed-elementál-fél-nyúl. Ami pedig amúgy vicces lenne. *Mondja, majd a kérdésre, hogy féltékeny-e, ránéz Jake-re, felvont szemöldökkel.* - Csakis. *Mondja kifejezéstelen hangon, majd a hajborzolás után, egyszerűen visszafekszik az ágyába, kényelmesen, elterül.* - Kár. De ez azt jelenti, hogy mindig vár az emberre valami újdonság. Emberre, és... egyéb fajokra. Már akit érdekel. *Hát igen, ő csak egy egyszerű ember, akit lenyűgöznek az újdonságok továbbra is. És azt még nem tudja, hogy egyszerű, erdei sétákon is kerülhet olyan helyzetbe, hogy futnia kell, nem csak órákon. Majdcsak megtapasztalja... egyszer.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Kedd Jan. 29, 2013 11:41 pm | |
| - Ahogy mondod. Hogyha ennyire jól tudod, miért akarod tőlem hallani? *Mosolyog tovább rendületlenül, és a tekintete a másik két szobatársra terelődik, akik békésen alszanak.* - Azért lehet, hogy legalább a villanyt le kellene kapcsolni. Bár ha eddig nem ébredtek fel, ezután sem fognak. *Fektében megvonja a vállát, majd az elsőszülött gyerek említésekor értetlenül összeráncolja a szemöldökét, és hirtelen felül.* - Mivan? *Csúszik ki a száján, majd hevesen megrázza a fejét.* - Ki mondta, hogy gyereket akarok Nerammal? Milyen hülyén néznének már ki, negyed-elementálok és fél-nyulak? Ugyanmár! Különben is, nekem nem kell gyerek, van elég öcsém meg húgom. *Tiltakozik hevesen, a papucsait Harvey ölébe szórva. Aztán hirtelen eszébe jut valami, és elmosolyodik.* - Miért, féltékeny vagy? *Cukkolja egy kicsit Harveyt, ujjával megbökve a másik orrát, aztán megvonja a vállát.* - Néhány dolga hozzáfagyott néhány másik dolgához. Semmi extra. *Feleli, és mikor Harvey a haját akarja rendezgetni, odanyúl, és csakazértis beletúr, hogy majd ő elrendezi a tincseket. Francokat, még rosszabb lesz mint eddig, de ez lényegtelen.* - Nem hiszem, hogy teljesen ki lehet ismerni. Vagy hogy bárki vette a fáradságot. |
| | | Harvey Halle
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Kedd Jan. 29, 2013 11:26 pm | |
| - Magad vagy a rend és az összeszedettség mintaképe. *Mondja kifejezéstelen hangon, egyetlen arcizom-rándulás nélkül. Aha, meg majd mindjárt el is hiszi. És legközelebb Jake majd tűzgolyókat meg ragyogó napsütést fog idézni. Csak nézi, ahogy Jake bábozgat a papucsaival, és csak szemforgat.* - Nekem úgy tűnik, hogy egész jól kibírod. Remélem az elsőszülött gyereketeket rólam nevezitek el. *Jegyzi meg, nekivetve a hátát az ágy támlájának.* - Mit műveltél vele? *Kérdez rá, fél kezével meg csak beletúr a saját hajába, próbálva valamennyire helyrehozni a kóctömeget. Nem túl sok sikerrel, valljuk be.* - Nem sok mindent. Sétáltam, felfedeztem. Még voltak részei, ahol nem jártam, a többi erdőről meg nem is beszélve, ami körbeveszi ezt az egész területet. Akkora ez a birtok, vajon a régebbi diákok teljesen kiismerték már? Ki lehet ismerni? *Gondolkozik, kinézve az ablakon, bár az éjszakai sötétségben nem lát már olyan sok mindent. Pláne, hogy a szemüvege sincs rajta. De látnia sem kell, pontosan tudja, milyen a látvány az ablakából.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Kedd Jan. 29, 2013 11:08 pm | |
| *Pontyosan - Jake meg van győződve róla, hogy azzal, hogy Harvey felkapcsolta a villanyt, és nem aludt tovább, azt próbálja neki jelezni, hogy még egyáltalán nem akar aludni. Hogyha akart volna, akkor a maximum egy kissé ideges "hagyd már abba és menj aludni te barom" mormogás lett volna a párnába, szerinte. Szóval minden oké, Harvey nem akar aludni.* - Szétszórt? Én? Soha. *Csóválja a fejét, miközben a papucsait ráhúzza a kezeire.* - De a Jégherceg határozottan jobban tetszik, mint a Hókirálynő. Ezért kapsz plusz pontokat a Nyuszival szemben. A Nyuszi kibírhatatlan. Na de megkapta a magáét... *Jegyzi meg, miközben kicsit elfintorítja az orrát, a Neram kibírhatatlanságáról szóló résznél. A gyakorlati órákról szóló vélemény nyilvánítást hallgatja fél-füllel, de közben inkább a kezein lévő papucsokkal bábozik.* - Aham. Jöhettél volna inkább velem, és akkor szórakozhattunk volna együtt. Majd legközelebb megkereslek. Mit csináltál a Tölgyesben? *Érdeklődik, miközben elnyúlik Harvey ágyán, továbbra is a papucsokkal bábozgatva.* - Nemsokára szaladni fogsz, mint... nem tudom. De majd tartunk futóversenyeket. |
| | | Harvey Halle
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Kedd Jan. 29, 2013 11:01 pm | |
| *Jake lehuppan az ágya szélére, és ezzel lőttek az esélynek, hogy aludhasson békésen. Bár ha teljesen őszinték akarunk lenni, ha Harvey aludni akart volna, akkor mozdulatlanul fekszik tovább, és nem dobja a villanykapcsolónak a labdáját. Más kérdés. Szóval csak felhúzza a térdeit.* - Talán nem kéne mindent a manókra kenni, lehet, hogy csak te vagy szétszórt, Jégherceg. *Forgatja a szemeit. Hogy mi a valóság, azt döntse el mindenki maga.* - Mi újság? The Times. *Megvonja a vállát.* - Nem sok minden. Nem értek Anyagmágiához, szóval tegnap nem néztem be a gyakorlatra. Pedig érdekes lehet, nem? Egyik anyagból valami mást csinálni. Bár tény, hogy én az adott anyag korlátain belül könnyebben dolgozok... *Morfondírozik, majd megint vállat von.* - De mindegy is. Tárgymágiához értek, és ott sem voltam. Kicsit talán gyűjtöm a bátorságot, mondhatni. Úgy hallom, őrült sokat kell órákon rohanni. Az meg még egyelőre nem megy. Majd idővel. Úgyhogy az óra ideje alatt kint voltam a Tölgyesben. És te? Merre okoztál felfordulást ma? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Kedd Jan. 29, 2013 10:04 pm | |
| *A motoszkálásra nem is figyel igazán, viszont aztán valami kattan és puffan, és fény tölti be a szobát. Hunyorog, hiszen már egy ideje sötétben van ő is, kint sem égett a villany, szóval a hirtelen fény határozottan nem esik jól. A kezeit az arca elé kapja, és az ujjai közötti réseken át pislog a támadóra. Harveyt meglátva néhány pillanatra ledermed: a tekintete elidőzik Harvey borzas haján, kicsit az álmos szemein, majd halványan elmosolyodik, és még mindig hunyorogva leengedi a kezeit.* - Ki mondta, hogy nem akarlak felkelteni? *Nem suttog, de azért viszonylag halkan beszél, nem akarja a másik két szobatársat is felverni, ha már egyet sikerült. A papucsok viszont tényleg ott vannak, szóval oda négykézlábazik, felkapja őket, és biccent Harvey felé.* - Kössz. Elhiheted, hogy az eltanyálás nem direkt volt. De örülök, hogy a zoknilopó manók kiterjesztették a feladatkörüket, és már a papucsaimat is piszkálják. *Nyelvet ölt Harveyra, aztán a zuhanyzásról egészen megfeledkezve lehuppan a fiú ágyának szélére.* - Mi újság? Alig találkoztunk ma. |
| | | Harvey Halle
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Kedd Jan. 29, 2013 9:59 pm | |
| *Halk motoszkálás, majd egy kattanós puffanás után hirtelen fény önti el a szobát. Persze nem magától, és nem is növesztett Harvey hirtelen telekinézist magának - a villanykapcsolótól egy labda pattan vissza, és szépen végigpattog a szobán, miután a küldetését teljesítette. Egyetlen dobás, elég pontos, érezhetően sokat gyakorolta - és a saját ágyában Harvey fel van ülve, barna haja határozottan borzas, ő már pizsamában feszít, és csak hunyorog a hirtelen fénytől. Hiába ő idézte elő, de attól még hunyorog tőle, na.* - Nem tudom te hogy gondolod, Jake, de én, ha nem akarok felkelteni senkit, akkor nem motyogok, nem morgok, és legfőképpen nem tanyálok el a földön. A saját papucsomban, teszem hozzá. *Bök a szoba közepére, ahol valóban Jake papucsa hever, bánatosan, azután, hogy a gazdájuk alighanem hasra esett bennük. Hogy mit kerestek a szoba közepén? Fene tudja, talán a manók voltak. Vagy csak egyszerűen Jake feledékeny.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Kedd Jan. 29, 2013 9:47 pm | |
| - Hókirálynő, na peeersze... majd adok én neki havat... meglátjuk, ennek hogy fog örü... ó, a francba! *Motyogva botladozik vissza a szobába, és szándékosan nem akarja feloltatni a villanyt, nehogy véletlen felkeltse a többieket. Ez a terve viszont megbukik, vele együtt. Szinte ahogy kinyitja a belső ajtót, és belépne a saját oldalára, gyönyörűen orraesik valamiben. A sötétben nem is látja pontosan, mi követte el ezt a merényletet ellene, csak az orrát dörzsölgetve kel fel valamennyire, és tapogatózva, négykézláb mászva igyekszik megtalálni a saját ágyát. Még fel van öltözve, és igazából tervezett elmenni zuhanyozni, de ahhoz kellenének az alváshoz használt ruhadarabok, meg lehetőleg úgy, minimum a papucsa. Szóval vakon tapogatva, de legalább már a saját ágyánál igyekszik megtalálni a cuccait. Közben elnyom egy ásítást, és elkönyveli magában, hogy már rég aludnia kellene... de nem, a Neram ellen elkövetett merénylethez fontos volt, hogy a másik már ágyban legyen, így kénytelen volt megvárni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 09, 2013 10:35 pm | |
| - Hékás, én képes voltam váltani! Te ragaszkodsz ugyanahhoz a szóhoz, pedig már nem is emlékszem pontosan, mi volt az eredeti mondat... *Elgondolkozik, majd felvillan a villanykörte a feje fölött.* - Áh, megvan. Na látod, én valóban lélegzetelállító látványt nyújtok. Csak mondd ki nyugodtan. *Ad rá engedélyt lovagiasan, majd valóban levetkőzik. Mikor hallja maga mögül, hogy Harvey is mozog, hátrapislog, és bizony megenged magának néhány pillantást a másik fiúra amíg az öltözik. Majd Harvey bemászik az ágyába, Jake pedig mellé... és Harvey láthatóan nagyon nem érti a szándékait. Jake kicsit megforgatja a szemét, miközben bebújik ő maga is a takaró alá, és kényelmesen elhelyezkedik.* - Feltűnt, hogy a te ágyad. Ennyi idő alatt sikerült megjegyeznem. Jó éjszakát, Harvey. *Azzal becsukja a szemeit, és ha nem lesz sikítva lelökve az ágyról, ő bizony alszik.* |
| | | Harvey Halle
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 09, 2013 10:31 pm | |
| - Érdekes. Ez a párbeszéd viszont kezd egyre kevésbé az lenni. *Forgatja a szemeit, majd hamarosan ugye átadja a korongot... hát igen, ez valami, amivel kapcsolatban nem fél, hogy lenézik, hogy butának nézik. Tudják, hogy számíthatnak rá ebben a szempontból, valami elkészítésében.* - Noná, hogy értek a fához. De már mondtam. Mint ahogy te is mondtad a telet. *Mondja, majd arra, hogy a korongja fantasztikus, csak halványan mosolyog. Szereti, ha értékelik a munkáját, ez közös vonás Jake-el... csak ő azért ritkábban mutatja ki. Ejnye, Harvey, kemény dió. Aztán Jake feláll, és vetkőzni kezd... a fiú pedig csak pislog párat, döbbenten, Jake hátát nézve, majd kimászik az ágyból, hátat fordít Jake-nek szintén, és ő is átöltözik, és visszamászik az ágyába... majd Jake vissza mellé.* - Igen, aludni kéne, eléggé elfáradtam. És ez az én ágyam. *Mondja, nagy szemekkel pislogva a fél-elementálra, bemászva a takaró alá. Error, does not compute, nem áll össze a fejében, Jake miért van még mindig az ő ágyában, ha aludni akar.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 09, 2013 10:15 pm | |
| - Lélegzetelállító. *Tulajdonképpen nem adta fel... de úgy tűnik, Harveynak baja van a fantasztikus szóval, hát akkor majd rászoktatja valami másra az érdekes helyett. Az álmok pedig... nem, igazán nem nézné őket hülyének, miért is tenné? Bár tény, neki is vannak olyan gondolatai - Harveyval, Nerammal, Pete-tel kapcsolatban -, amiket egyiküknek sem mer hangosan kimondani, túlságosan fél, hogy valóban hülyének néznék.* - Persze, a fához... *Bólint, majd elmosolyodik.* - Naná, hogy szeretem a havat. De ezt megbeszéltük. És tudd meg, hogy a korongod is fantasztikus. *Nem hagyja magát, viszont időközben a korongot óvatosan leteszi az asztalra, és gátlások nélkül kibújik a ruháiból. Késő van már, ideje valami olyat felvenni, amiben aludhat is. Szóval simán átöltözik Harvey előtt, azért valamennyire háttal a másiknak, és közben válaszol.* - A meglepetésnek az a lényege, hogy nem mondom el, mit kérek. És látod? Csak találtál olyat, aminek örülök. *Megvonja a vállát, miközben visszafekszik Harvey mellé, úgy, ahogy az előbb volt. Kényelmesen elhelyezkedik az ágyban.* - Aludni kellene lassan, nem gondolod? Eleget tanultál mára. |
| | | Harvey Halle
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 09, 2013 10:09 pm | |
| - Érdekes. *Makacs, fafejű vi... azaz fiú. Aki nem szeret az álmairól beszélni. Bőven elég az, ha valaki csak nézi a rajzait, és mondhatja, hogy csak firkál. Nem kell, hogy amiatt is hülyének nézzék, hogy még álmodik is velük. Más kérdés, hogy tudja, hogy Jake nem nézné hülyének. De egyszerűen nem tudja hogy hozza fel, hát odafordul, amihez ő ért, a faragáshoz, az alkotáshoz.* - Értek a fához. És rajongasz a hóért... ezért tűnt olyan egyértelműnek. *Aztán arra, hogy Jake mennyire örül neki, csak elmosolyodik, megjelenik az ő arcán is egy széles, őszinte mosoly.* - Érdekes. *Vágja rá, ez már szinte csipkelődve. Nem számít, hogy ezt Jake most nem rá mondta.* - Talán. Pontosabban csak valami, amiben igazán jó vagyok. Nincs mit. De legközelebb legyél konkrétabb. Magamtól nem tudom kitalálni, hogy minek örülnél. És ne mondd, hogy most sikerült. Szerencse. De több ötletem nincs, és nem adhatok neked megint fából faragott hópelyhet legközelebb, amikor rád jön, hogy csináljak neked valamit, Mr. Friedland. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 09, 2013 9:54 pm | |
| - Fantasztikus. *Ha egész éjszaka ezt fogják játszani, akkor se ő fogja feladni. Vagy ha igen, akkor majd szép stílusosan. Lángok elől ugyan nem sétálgat, inkább fut, de az biztos, hogy Harveynak lenne mit néznie, ha egészen véletlenül érte rajongana... na meg van mit hallgatnia is, mivel Jake úgyse fogja békénhagyni a megjegyzéseivel. Aztán kicsit kifakad talán, kicsit megnyílik, kicsit többet mutat, mint mókát és játékot, mint eddig. Majd már záródna is vissza, de Harvey elkapja a csuklóját, és nem hagyja. Kérdőn néz vissza a másikra, aki témát is vált, elterelve az álmokról. Leengedi a kezét, és talán először kicsit esetlenül áll ott... talán szívesen vette volna, ha még egy kicsit beszélgetnek erről, de talán nem is lett volna rá képes. Tartja a kezét, belezárja a korongot, majd tágranyílt szemekkel forgatja a kezében.* - Ez egy hópehely! Egy fából faragott hópehely! *Közli, ahogy a mosoly fokozatosan szétterül az arcán.* - Ez... ez a fantasztikus. *Megcsóválja a fejét, és visszatelepszik az immár fekvő Harvey mellé, végignyúlva mellette az ágyon.* - Köszönöm, Mr. Halle. Igazán kedves. |
| | | Harvey Halle
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 09, 2013 9:48 pm | |
| - Érdekes. *Hát igen, Harvey sosem az a típus, aki nyíltan rajongana bárkiért is. Inkább olyasvalaki, aki nézi az ablakból, hogy valaki tök menő módon elsétál a lángok elől... izé. Vagy hasonló. Nem kell hasonlóan életveszélyes helyzetre gondolni. Lehet olyanra is, hogy mondjuk már megint csúszóssá varázsolta az emeleti folyosókat. Például. És igen, Harvey köszöni szépen, nagyon is jól ismeri már Jake megjegyzéseit. Már az első napon hozzájuk szokott, ott, a bálon, amikor először találkoztak, Harveynak olyan rossz kedve volt, és Jake már akkor sem hagyta békén. Csak hallgatja az álmos szavakat egyetlen szó nélkül. Buta álom, ezt mondja magának. Buta álom szállani a nem létező, sosem létezett, kizárt, hogy valaha is létezett volna macska-sárkány hátán a víz fölött. Kizárt, hogy valaha is megtörtént volna, megtörténjen, de mégis néha megjelenik az álmaiban, és nem tud velük mit kezdeni. Aztán Jake feláll az ágya széléről, és ő hirtelen kap a fiú csuklója után, hogy ott tartsa, ne menjen vissza. Csak a csuklóját fogja meg, finoman, majd elengedi, felül, és az asztalához fordul.* - Mielőtt elfelejtem. Semmi támpontot nem adtál nekem, hogy mégis mit kérsz tőlem, hát... *Hirtelen, átmenet nélkül vált témát, nem akar többet az álmokról beszélni. Helyette az egyik fiókjából elővesz egy kábé tenyérnyi korongot, egyik kezével megfogja Jake kezét, a másikkal pedig beleteszi a tenyerébe. Nem néz fel rá, csak finoman elengedi a kezét, miután Jake már biztosan fogja a fakorongot, és csak visszafekszik az ágyába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 09, 2013 9:32 pm | |
| - Fantasztikus. *Ne keserítsük már el Jake-t, még megvan a reménye, hogy Harvey igenis rajong érte, csak jól titkolja. Ő pedig aligha fogja hagyni, hogy Harvey meghúzza magát, vagy legalábbis hogy előle elhúzódjon.* - Mert szóbakerült, és kifejtem a véleményem. *Vágja vissza a házasságra, és csak figyeli ahogy Harvey leveszi a szemüvegét. Kicsit beharapja az ajkát, és halványan elmosolyodik, de nem mondja ki a gondolatait... viszont valahogy a mosoly az arcán valóban halvány mosoly, nem pedig olyan perverz vigyor, amilyen a Harvey által már jól ismert megjegyzéseihez tartozna. Majd a tündérsárkányra bólint, hogy igen, de azt valóban bárki megidézheti, ő sem úgy gondolta. Viszont mielőtt ezt kifejthetné, más ragadja meg a figyelmét, mire rögtön felül.* - Buta álom? *Felvonja a szemöldökét, felpattan az ágyáról, és Harvey mellé ül le.* - Buta álom... mert a széllel szállni talán nem buta álom? Nem mágiával, egyszerűen csak megkérni, hogy vigyen el... *Megcsóválja a fejét, kicsit elhallgat, és halkabban folytatja.* - A Holdtól tanácsot várni nem buta álom? Tudod, mint a legendákban... ha vannak sárkányok, unikornisok, megannyi varázslény... ha van Mikulás... miért ne lenne igazi a többi legenda is? Miért ne lehetne egy holdbéli ember, aki mindent lát fentről... de mégse beszél soha. *Nem néz Harveyra, lehajtja a fejét, és úgy beszél, halkan.* - Buta álom... persze. Nincs jelentősége. *Mondja végül hirtelen, és felkel a másik mellől. Álmok... a visszatérő álmaival régóta meggyűlik már a baja.* |
| | | Harvey Halle
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 09, 2013 9:16 pm | |
| - Érdekes. *Nem, esze ágában sincs ráhagyni. Ha ráhagyja, akkor Jake elhiszi, hogy Harvey fantasztikusnak gondolja. Mellesleg egyáltalán nem mondta senki, hogy Jake után rajongana az oldalvonalakról, a kispadról. Hogy megteszi, vagy sem, az egy teljesen más kérdés. És ő ahhoz nincs hozzászokva, hogy bárkinek is kimutasson bármit, amit érez... egyszerűen hozzá van szokva ahhoz, hogy meghúzza magát a kis fura dolgaival. Más kérdés, hogy ebben az iskolában lassan már semmi nem fura.* - Miért beszélsz te házasságról egyáltalán? *Forgatja a szemeit, majd leveszi a szemüvegét, felül, szépen leteszi azt az asztalára, majd visszafekszik, fáradtan dörzsölve a szemeit, masszírozva a homlokát. A sárkányra, hogy ápolgathatja amíg fel nem gyógyul, már nem is szól semmit, csak a következő szavakra horkant egyet, tenyerei még mindig a szemein.* - Tündérsárkány. Pééééldául. Ha annyira nagyon szeretnék repülni, azzal meg tudnám oldani, de... őket bármilyen jó druida megidézheti. Vadon élő sárkányok... velük lenne az igazi. *Csöndet tart, majd leereszti a kezeit, és kinyitja a szemeit, de makacsul a plafonra néz.* - Buta álom. A vad sárkányok nem hátasállatok. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 09, 2013 9:03 pm | |
| - Fantasztikus. *Kötözködik tovább, és még nyelvet is ölt Harveyra. Lehet, hogy a másik nem bukik rajongva a lábai elé, de... a sarok mögül való álmodozás nem épp észrevehető Jake számára, és nem bátorítja túlzottan. Na nem mintha annyira bátortalan lenne, de azért mégiscsak vár visszajelzést, lehetőleg pozitívat. Más kérdés, hogy igazából kap is, csak talán épp ennek a távoli álmodozásnak köszönhetően néha olyan kevéskét - vagy csak jóval kevesebbet, mint amihez hozzá van szokva -, hogy egyszerűen átsiklik felette, és észre sem veszi.* - Ezért mondtam, hogy még korai lenne. Csak úgy, mindenféle randi és egyéb nélkül esküvő? Neem. Különben is... eszemben sincs megházasodni. *Vágja rá, miközben visszahuppan az ágyára.* - Vagy legalábbis addig nem, amíg nem vagyok legalááább... harminc, vagy ilyesmi. Huh, na az még jó messze van... *Tíz év, a fele annak, amit eddig bejárt, eltöltött ezen a földön. Távolinak tűnik, de mégis... ha belegondol, hogy már húsz éves lassan, tulajdonképpen felnőtt... brr, inkább nem gondol bele.* - Lehet, hogy a szárnya is megsérült. De akkor is lehet ápolgatni, és... talán egy nap újra tud majd repülni. Addig pedig a druida tud rá vigyázni, hogy ne legyen halott. *Aztán elmosolyodik, és végigdől az ágyán.* - Valld be, hogy imádnád! Majd egyszer megoldjuk, valahogy. Elmegyünk repülni, a szelek szárnyán... |
| | | Harvey Halle
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 09, 2013 8:51 pm | |
| - Érdekes. *Javítja ki ismét. Nem, ő nem fog valaki lábai elé vetődni, rajongva... még ha esetleg rajong is valakiért, akkor ő az, aki inkább csak az oldalvonalról, az ablakból, a sarok mögül leselkedik, és távolról csodál. És álmodozik. És ha még rajzol is az illetőről, akkor azokat viszont nagyon mélyre elrejti.* - Lehet, hogy szerelem kell az esküvőhöz, de ha logika nélkül történik meg teljesen, akkor meg katasztrófa a vége. És nem fél perc alatt születik meg általában ahhoz az elhatározás. *Igen, beleköt a dolgokba, tovább csavarja őket. Mint mindig. Aztán csak lassan megrázza a fejét.* - Ha rádobták a hálót, és attól lezuhant, biztos megsérült a szárnya is. Ahhoz egy druida nem biztos, hogy elég. És röpképtelen sárkány halott sárkány. *Morogja, és mintha valami megcsavarná a gyomrát.... bűntudat...? De miért, ő nem lőtt le egy sárkányt se, egyet se kötött soha a földhöz...* - Peeersze, mert sárkánylovagolni csak úgy lehet. Kimegyek az udvarra a házisárkányom már kint vár, repülök vele egy kört. *A hangja csöpög az iróniától, és a hátára fordul az ágyon, a plafont szemlélve.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 09, 2013 8:07 pm | |
| - Vagyis fantasztikus. *Fordítja magának könnyedén, nem, nem hagyja hogy Harvey félrevezesse. Ő tudja, hogy fantasztikus. Az viszont már feltűnt neki, hogy Harvey valóban elég ritkán jár a kedvében, és valljuk be, nem érti. Kinőtt már abból a korszakából, hogy menthetetlenül ő a világ közepe, de általában ilyenkorra már a lábai előtt szoktak heverni elolvadva a tinilányok, és azt nem hiszi, hogy Harvey neme lenne a hiba. Harveyval mégis maradnak a zoknilopó trollok az eszeveszett olvadozás helyett, de... talán így a jobb.* - Jaj, ne csináld már! Fél perc alatt te se tudnál jobbat összedobni. Különben is, a logika nem számít a szerelemben, márpedig esküvőhöz az kell. *A szemeit forgatja, aztán mégis összedob egy verset, ami néhány fokkal logikusabb. Egy picikét. De ne kérdezzék meg, hogy került oda a csákány. Majd meglegyintik az orrát, mire lebiggyeszti az ajkait.* - Tudtam én! De szegény öreg sárkánynak balesete volt. Sárkányvadászok el akarták kapni, rádobtak egy hálót, ő pedig lezuhant, és kitörte az összes fogát. De nézd, egy aranyos sárkányimádó druida már gyógyítja is! *Bök az alakra a rajzon, majd a tanulásra a szemeit forgatja.* - Minek? Majd tanulok... valamikor. Nem ma. És különben is, egész nap? Fúj. Inkább mondtad volna, hogy sárkánylovagoltál. |
| | | Harvey Halle
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 09, 2013 7:50 pm | |
| - Maradjunk az érdekesnél. *Feleli Harvey, hát igen, nem könnyű őt arra rávenni, hogy Jake kedvében járjon, csakazértis másképpen reagál, másokat mond, mint amikre Jake várna. Ahogy mondani szokás, ha halászni vinné, vadászni kezdene. Trollokra. Amik még mindig lopják Jake bal zoknijait, amúgy.* - Miért az úgy annyira logikusan összeköthető, a tűzfújás egy esküvővel. *Forgatja a szemeit, majd csak fekszik, tovább, hason. Aztán érzékeli Jake jelenlétét, ott a rajz, hát elveszi megnézi, és nem tud visszafojtani egy kis mosolyt.* - A vén sárkányok is ritkán fogatlanok. Sőt. Minél idősebb egy sárkány annál erősebb a fogazata általában. *Mondja, játékosan megleggyintve Jake orrát a papírlappal.* - De köszönöm szépen. *Mondja, és előrenyújtózva leteszi a rajzot a saját asztalára. Majd később elrakja, most visszahuppan az ágyra, csak a fejét fordítja oldalra.* - Könyvtárban. Tanultam. Neked se ártana. *Fáááradt, tőmondatokban kommunikál.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 09, 2013 7:23 pm | |
| *Mikor meghallja, mennyire érdekes látványt nyújt, hirtelen felül az ágyon, magában leszidva magát, amiért úgy hagyta az ajtót. Majd mikor Harvey szavakat sorol, a ceruzához kap, és lelkesen jegyzeteli le amiket hall, a meglepetésnek már ígyis lőttek, azért még dolgozhat vele.* - Érdekes, hm? Amit úgy értettél, hogy fantasztikus, igaz? *Kérdez vissza vidáman, majd kicsit hunyorít, kicsit elfintorítja az orrát, és bámulja a szavakat. Aztán megvilágosodik.* - Tüzet sokat fúj a sárkány, Harvey, drága, légy a mátkám. *Szavalja vigyorogva, majd megrázza a fejét.* - Nem, az túl nyálas. És egy kicsit gyors lenne. Hm-hm... *Megakad, tovább nézegeti a szavakat, összeköt egyet-kettőt, mormol... költ. Aztán feláll az ágyról, a saját asztalához sétál, előszed egy másik papírt, amit már előre kidíszített, és ráfirkálja a versét... majd Harveyhoz lép, és félbehajtva elé csúsztatja a papirost. Rajta egy sárkány-macska... szóval valami arra a lényre hasonlító cucc, amit nemrég Harvey rajzolt, de ez azért határozottan gyakorlatlanabb kezek munkája. Mellette pedig a barna-zöld ruhából kitalálható, hogy Harvey térdel, de a kezeit inkább ne firtassuk, hova lettek. Takarásban vannak, na! Mellette pedig ott díszeleg kissé dőlt betűkkel a gyönyörű, művészi versike. Fogatlan lett a vén sárkány, nála biz' ez komoly hátrány. Nem segít se fű, se sáfrány, sem a falba ragadt csákány. Ha foga volna, mily szép ábránd, nem érné hát ennyi ártány.* - Merre voltál egész nap? |
| | | Harvey Halle
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 09, 2013 7:12 pm | |
| - Látvány. Amiből amúgy te is eléggé érdekeset nyújtasz. *Szólal meg, miközben besétál a szobába. Mert az ajtó résnyire nyitva volt. A saját ágyához sétál, leteszi a botját, leszedi a cipőét, és ő is elnyúlik a saját ágyán. Barna nadrágot visel, ugyanilyen színű mellényt, és alatta zöld inget, és most csak elnyúlik az ágyán. Egyik kezével picit feltolja a szemüvegét, de csak hogy meg tudja dörzsölni a szemét és az orrát.* - Ábránd, ha csak a magánhangzókra hajtasz. *Ötletel még tovább.* - Kápráz...at. Nem, az úgy nem. Lámám. Mátkám. Ádám bátyám bálnát látván. Átkát. Párkány. Sáfrány. Csákány. Hátrány. Zátány... nem, az zátony. Kifogytam. *Nyög fel, és egy mozdulattal a hasára fordul, fejét a párnájába temetve. Az egész napját jóformán könyvtárban töltötte, tanult, házit csinált, alapjáraton művelődött, most már le van merülve, köszöni szépen, és lustul. Pontosabban csak bedőlt az ágyba mint egy farönk, amint azt látjuk.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Szer. Jan. 09, 2013 6:59 pm | |
| - Ártány? Nem, az nem illik bele... márvány... járvány... miért nincs valami pozitív, értelmes, és használható szó, ami rímel a sárkányra?! *Fakad ki valaki hangosan a szobában. Éppenséggel félig lelóg az ágyról, méghozzá a fejével, és nem túl sokáig maradhat így, mielőtt teljesen átszökik oda a vér, de egyelőre még bírja. Közben pedig mormog, majd mégiscsak feltápászkodik, és a feje helyett inkább a teljes jobb oldalát lógatja le az ágyról. Kész csoda, hogy épp nem a mókáival, a tréfákkal, a csínyekkel és a jéggel foglalkozik, de hát egész nap azt csinálta, kell valami változatosság. Ja, meg tanulni... jó, egy olyan fél órát arra is fordított. Most viszont irodalmilag művelődik, ami félig-meddig tanulásnak számít... ugye? Kár, hogy itt nem tanulnak irodalmat, és aligha számítják be.* - Az a piszok oktatási rendszer... *Morog tovább, miközben egyenletesen fejelgeti le a párnát, és gondolkozik. Meg szenved. És hasonlók. Valahol a feje alatt ceruza, papír, rajta egy-két odafirkált szó.* |
| | | Adanna Kinsley Nellondi polgár
Főkarakter : Ariana Ravenwood Hozzászólások száma : 187 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a peru.
| Tárgy: Re: Sarki róka háló Vas. Jan. 06, 2013 2:38 pm | |
| - Persze, persze, figyelek. *Csak legyint, és figyel a leírásra, majd hümmög közben, és egészen befejezi a sört is.* - Hát, ha együtt nőttetek volna fel, jóval furább lenne. Úgy értem... ha eddig még soha nem találkoztatok, akkor megértem, hogy nehéz rá testvérként gondolnod, szóval... lehet, hogy fura, de nem hiszem, hogy annyira durva lenne. Mármint, gondolom a fél-testvéredről van szó, ha már azt mondtad, hogy vele találkoztál nemrég. *Tippel, mert azért figyel arra amit a másik mondott, bár már eleve a másik síkos dolgot sem értette, amire végül nem kapott választ. Majd talán legközelebb, ez a téma most fontosabb, és igazából érdekesebbek is tartja.* - Persze kérdés, hogy ő mit gondol erről az egészről, de nem hiszem, hogy rögtön meg kellene tagadnod ezt az egész kapcsolatot. Csak... óvatosan. *Mondja végül, miközben felkel.* - Mindenesetre köszi a sört, majd mondd meg Charlie-nak, hogy kerestem, de még utána kell néznem a saját rokonaimnak, hogy jönnek-e velem délután valahová. Sok sikert a csajszival. Heló! *Köszön el, és valóban távozik is, először Sadie szobájába, majd Hamon házába a fiúkért.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Sarki róka háló | |
| |
| | | | Sarki róka háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |