Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Sarki róka háló - Page 5 I_vote_lcapSarki róka háló - Page 5 I_voting_barSarki róka háló - Page 5 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Sarki róka háló - Page 5 I_vote_lcapSarki róka háló - Page 5 I_voting_barSarki róka háló - Page 5 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Sarki róka háló

Go down 
+5
Harvey Halle
Neram Arthas
Adanna Kinsley
Mephisto Ov Hell
Kalandmester
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Sarki róka háló - Page 5 Nincskaszt

Sarki róka háló - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 5:48 pm

First topic message reminder :

[color=white]
Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.

A szoba lakói - jobb oldal:
1. Harvey Halle
2. Jacob Friedland

3. Pete Demerest
4. Leonard de Wandom

A szoba lakói - bal oldal:
1. Neram Arthas
2. Charlie Black
3. Samuel J. Colwell
4. Avanel Turcantil
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Avanel Turcantil

Avanel Turcantil

Főkarakter : Kaen el Jericho
Hozzászólások száma : 74
Kaszt : Sarki róka háló - Page 5 Harcos
Üzenőláda : Sarki róka háló - Page 5 Tek50d5dd7d8a2b12712254

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 2:26 pm

*Hát legalább Charlie-nak összejött a dolog, ő irigykedik visszafogottan, de hát mégiscsak a barátjáról van szó, ezért nem lehet zöld szemű szörnyeteg, majd ő is összefut valami helyes csajszival, akivel nincsenek vérségi kapcsolatban. A csapkodás után tényleg zavartan nevet, ahogy Adanna nyugtatgatja, nagy levegőket vesz, ahogyan igyekszik visszazökkenni az eredeti állapotába. Aztán az utolsó levegő kifújása után már képes nem a földet fixirozni, és visszanézni Adannára.* Oké, csak aztán nehogy megutálj, amiért ilyen idióta vagyok. De hát nem tudom irányatani. Egy rokon az. Egy nagyon is közeli rokon. De hát.. *Rázza meg a fejét szinte fogcsikorgatva.* Csak most találkoztunk, nem tudok rá rokonként gondolni. Ha látnád őt... a szeme... a haja... úristen, barom vagyok, nagy barom! *Ha Adanna picit is ravasz, akkor rájöhet, hogy a nemrégen megismert féltestvérről van szó, hiszen őt említette legutóbb Avanel. Most az arcát tenyerébe temeti, és csak néha pislog fel az ujjai között.* Szánalmas, mi?
Adanna Kinsley
Nellondi polgár
Adanna Kinsley

Főkarakter : Ariana Ravenwood
Hozzászólások száma : 187
Kaszt : Sarki róka háló - Page 5 Auror
Üzenőláda :
Sarki róka háló - Page 5 Tek509f6dd2e79e04925629

Az én színem a peru.

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 2:16 pm

- Na látod. Kész csoda, hogy Charlie-val összefutottam, mert éppenséggel emberekkel teli helyen kezdett el gépezni. Talán nekik is ezt kellene, csak kiülni valahova laptoppal... bár fene tudja, működne-e. *Az mondjuk tény, hogy nem éppen számítógép-fan, sokkal inkább a "való élet" vonzza, ahogy Charlie-nak mondta, jobb a grafika, meg élethűbb is a dolog. Ő nem riad vissza attól, hogy tulajdonképpen élőben csináljon elég sok mindent, amit a fiúk a játékaikban csak.* - Akkor mondjuk ülj be a könyvtárba. Vagy tudod, egyszerűen keress rá a neten, biztos vannak ilyesmi varázsló oldalak... bár nem tudom, akkor hogyan csinálják meg, hogy muglik ne tudjanak rámenni, de biztos ügyesek. *Aztán a fiú szinte csapkodni kezd, mire meglepődik, és előrébb hajol.* - Oké, oké, nyugi, mert kiöntessz mindent. Szóval mesélj, mivan?
Avanel Turcantil

Avanel Turcantil

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 2:06 pm

Végülis igazad lehet, a legtöbben pizzán élnek, úgy meg kissé nehéz rendet tartani, meg barátnőt szerezni, hacsak nem éppen a netes ismerkedve. *Neki végülis nincsen gondja azzal, hogy ha valaki nem nőies nő, hanem fiús, talán még megnyugtatóbb is, ha egy lány is sportol, meg wowozik, akkor biztosan nem fogja neki ezt felróni, akár még Adanna is bejöhetne neki, ha nem éppen Charlie-ra mászott volna előbb. Kicsit kötekedős, de azért helyes.* Én is lusta vagyok, de miután nem néztem utána ilyen takarító bűbájoknak, muszáj... *Vigyorodik most már el, pedig van olyan, hogy napokig ugyanazt a ruhát hordja, mint a legtöbb pasi, ha nem mozdul ki.* Hát azt azért nem hiszem, Charlie végülis jóképű, majd én is megerősítem, hogy hivatalos legyen. *Adja áldását is immár a kapcsolatra. Ami őt érinti, arra már erőlteljesen vállat von.* Hát volt ugye ez a lány, akivel nem jött össze, és ami azt illeti... *Pirul el látványosan, és hirtelen csapkodni kezd zavarában, amitől a maradék sör is kifolyik.* Van, de nagyon ciki... El se hinnéd, ha elmondanám. *Aztán felnevet.* Nem te! Jó csaj vagy, de én meg bírlak titeket, szóval valaki más, viszont akkora égés, hogy... Mindegy.
Adanna Kinsley
Nellondi polgár
Adanna Kinsley

Üzenőláda :

Az én színem a peru.

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 1:33 pm

*Elmosolyodik mikor Avanel az ismerőseiről beszél, külön kiemelve Charlie-t, és kicsit megvonja a vállát.* - Nem, nem mondhatnám, hogy olyan nagy udvarlós lenne. De ez nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen. Talán azért, mert... a saját ismerőseid körében inkább olyanokkal barátkozol, akik hasonlóak hozzád, ezért ezt a példát látod. *Magyarázza, majd tovább kortyolgatja a sört. Fene tudja, az öltözködését meg az ilyesmit tekintve nem annyira nőies nő, de... mégis hogy szabjuk meg, hogy kicsoda a nőies? Attól ő még ugyanúgy nő, hogy farmert hord szoknya helyett, és nem a körmeit lakkozza, hanem sárban csúszik hason és csapdákat kerülget.* - Igen, azt hiszem, ő sincs igazán hozzászokva még a varázslatokhoz. Én ezzel nőttem fel, lusta családom volt, azt hiszem. *Vonja meg a vállát, bár persze ez is relatív. A munkát általában bűbájokkal végzi el, de közben meg túrázni jár, kalandozni, így mégsem mondható lustának.* - Persze, remekül megvagyunk. Csak attól tart, hogy a netes haverjai nem fogják elhinni, hogy tényleg vele vagyok, és nem csak lefizetett, vagy valami. Attól pedig, hogy neked nem csak a szex kell, egyáltalán nem vagy béna. Nincs valaki más, aki tetszene? Vagy nem tudom, a neten ennyire nincsenek lányok? Úgy tudom, azért lányok is szoktak ezekkel a játékokkal játszani, csak ritkábban. *Tippelget, bár nem annyira van benne, majd értetlenül néz.* - A saját síkodról? Ezt hogy érted?
Avanel Turcantil

Avanel Turcantil

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 1:20 pm

Nem is tudom, én sosem voltam egy kezdeményezős alkat, és az ismerőseim sem, gondolj például Chuckyra, ő sem hiszem, hogy nagyon nagy udvarlós lenne, de lehet, hogy tévedek. *És vállat vonva bólint Adanna szavaira.* Persze, biztosan van, csak tudod túl sok már a klisé, hogy egy férfinek ki kell érdemelnie egy nő figyelmét, meg efféle dolgok, aztán az a szerencsétlen férfi már nem is tudja hogy milyen jelekből mit kéne leszűrnie. *Neveti el magát, ő aztán nem szokott semmiféle első lépést megtenni, még akkor sem feltétlenül, ha már egy szintén szerencsétlen leányzó már ötször tette meg a nulladikat. Nem vagyunk egyformák.* Nehéz megszoknom, hogy ennyi mágia van, a legtöbb dolgot még mindig mugli módszerrel csinálom. De ezért ti jól megvagytok együtt? Örülök, hogy megtetszett neked, mert nagyon kis szeretetéhes, és ahogy látom, tud is adni nem keveset, kijár hát neki, hogy jól érezze magát. *Bólogat derüsen, csak picit érzi magát feszélyezve, hogy már megint egy lánnyal beszélget, hiszen köztudottan nehezeben találja meg a szót a gyengébbik nemmel.* Csak az a bajom, hogy én sem tudom, hogy mit akarok. Ha csak így visszautasítok valakit, akkor lehet, hogy az egészhez béna vagyok. Várok valami elsöprő erejűre. *Aztán csak legyint* Inkább mást mondok, képzeld, kiderült, hogy van egy féltestvérem, még a saját síkomról, hát nem fura?
Adanna Kinsley
Nellondi polgár
Adanna Kinsley

Üzenőláda :

Az én színem a peru.

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 1:02 pm

- Nem értem, miből gondolod, hogy a legtöbb esetben a nők a határozottabbak. Van épp elég példa az ellenkezőjére is. Bár Charlie-nál nem nehéz rámenősebbnek lenni... *Megvonja a vállát, és belekortyol a sörbe, majd mosolyogva válaszol.* - Vagy épp senki nem takarít, és rábízzuk a bűbájokra, tudod. Csak egyszerűen. Jóval kevesebb erőfeszítést igényel, és még olcsóbb is mint mondjuk takarítónőt fogadni, vagy ilyesmi... annyi felesleges pénzem sajnos nincs. *Csóválja a fejét, hiszen az utazáson pláne nem tudja túlságosan szórni a pénzt, alkalmi munkákból él... nem ártana, ha lassan vége lenne már ennek a kincskeresős dolognak, de mostmár azt sem tudja, akkor mi lesz. Hiszen itt van Charlie... egyáltalán ha megint menni kell majd más országokba, hogyan indul el? Aztán hátradől, és értetlenkedve figyel, mikor Avanel nagy levegővel előadja, mi bántja.* - Áh, értem. Nem, nem hiszem, hogy kellene. Ha neked ez így nem működik, akkor nem működik, ennyi.
Avanel Turcantil

Avanel Turcantil

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 12:43 pm

*Sikerült alaposan félreértetnie magát, úgyhogy most magyarázkodni kényszerül, és örömmel veszi, hogy Adanna is iszogat vele.* Naaa... ne morcoskodj. Arra értem, hogy a lányok imádnak kicsit határozottabbak lenni választottjuknál, méghozzá olyan formában, hogy nap mint nap próbálják csiszolni, jobbá tenni. Meg ha egy pár vagytok, akkor talán együtt megy a takarítás is. *Csibészesen mosolyog, rá sem takarít senki, elvégzi azt ő maga, ha nem is minden nap, de pár naponta. Vagy ha olyan kedve van, akkor a szennyes alsókat kidobja, és vesz helyettük újat a boltban.* Ha nem veled, és nem is velem, akkor lehet, hogy új haverokat talált. *Vonja meg a vállát, végülis neki az is elég, ha időnként összefutnak, vagy a neten játszanak éjszakénként, a barátságuk nem életreszóló.* Hogy én? Hát... végülis te is lány vagy, akár el is mondhatom, Chucky sosincs itt, hogy megkérdezzem. Szóval... *Nagy levegő.* Volt egy halál jó csaj nellondban, de ő is itt tanul. Összefutottunk párszor, de aztán azt vettem észre, hogy mintha nem is érdekelném, csak a... szex. *Motyogja az utolsó mondatokat.* Én meg talán kissé bunkó voltam, de közöltem, hogy nekem ez így nem jó, és otthagytam. Hülyeség volt? Most kéne ilyen trófeákat szerezni, meg ilyenek? *Dönti kissé sután oldalra a fejét.*
Adanna Kinsley
Nellondi polgár
Adanna Kinsley

Üzenőláda :

Az én színem a peru.

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 12:19 pm

*Pedig valljuk be, ez nem bizonyíték. Bőven hozzászokhatott máshol is a rendetlenséghez, sőt, igazából máshol szokott hozzá. Neki a házában nagyjából rend van, de a kocsijában - amit nem hozott magával a kincskeresésre, a szülei garázsában porosodik, amiért eléggé fáj a szíve... hát, mondjuk, hogy ott erősen más a helyzet. Mondhatni jobban otthon érzi magát, ezért kevésbé figyel a rendre. A kérdésre felvonja a szemöldökét.* - Csak azt próbálja meg. Nem tudom, a gép mellől milyen képed van a nőkről, de nem épp a takarítószemélyzet vagyok, ezt örülnék, ha most tisztáznánk. *Nem kifejezetten ellenséges a hangja, de láthatóan nem értékeli a megjegyzést. A sört mindenesetre elkapja, na tessék, ez meg már teljesen más képet fest a nőkről Avanel szemszögéből, úgyhogy össze is zavarodik kicsit.* - Köszönöm. *Biccent, és felbontja a sört, majd megvonja a vállát.* - Nem hiszem, hogy annyit lenne velem. Szilveszterkor is játszott ahelyett, hogy elmentünk volna valahová, de ez van. Igazából jól megvagyunk. *A mordályra elmosolyodik, és kicsit megveregeti a pisztolyt, ami igazából inkább kicsi, visszafogott, nem épp egy nagy, batár dolog.* - Most épp senkit. Na és te hogy vagy?
Avanel Turcantil

Avanel Turcantil

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 12:12 pm

*Vigyorog, ha már Adanna hozzászokott, az azt jelenti hogy valami biztosan van közte és Charlie között. Ami azért fura, hiszen a kissrácot úgy ismerte meg, hogy nagyon gyámoltalan, és bénázik a lányoknál, akárcsak ő, meg hát legutóbb mintha irigykedett is volna a kinézetére.* Megszoktad? Chucky még nem fogott be házimunkára? *Lehuppan most már ő is az egyik fotelbe, és a lába melletti hűtőládából két dobozos sört vesz elő. Adannának nem nyitja ki, csak odadobja, aztán a sajátját kezdi el iszogatni.* Hát nincs itt. Azt hiszem valami akkumulátor cserét emlegetett, aztán elviharzott a kishaver, mostanság elég keveset beszélünk, más dolga van, ha jól sejtem, éppen veled. *Picit beletúr a hajába, hogy rendezze a kilátást, lévén kissé elaludta a tincseit.* Na és jól megvagytok? *Kérdezi hátradőlve, várakozóan pillant a lányra, akinek az övében egy fegyvert is felfedez.* Az már mordály. Kit akarsz lepuffantani?
Adanna Kinsley
Nellondi polgár
Adanna Kinsley

Üzenőláda :

Az én színem a peru.

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 11:55 am

*Ő maga nem tud róla, hogy Avanelnek milyen bonyolult szerelmi élete van, szerencsére az övé most egészen egyszerű... jó, Charlie-val még elég sokat kell dolgozniuk bizonyos dolgokon, egyikőjüknek sem árt változni, idomulni a másikhoz valamennyire, de legalább stabil kapcsolatban vannak. Legalábbis egyikük sem keresi, hogy hogyan léphetne ki belőle. Szóval a lényeg, hogy megtalálja a szobát, kopog is szépen, de Charlie helyett Avanel nyit ajtót.* - Szervusz, Anakin. *Köszön egy kicsit piszkálódó mosollyal, hiszen hallotta a fiú netes nevét is elégszer. Belép, és a kupira csak megrázza a fejét.* - Semmi gond, hozzászoktam. Charlie nincs itt? Igazából őt keresem, szólni akartam neki, hogy elment a netem... tényleg, neked nincs kedved paintballozni a hétvégén? Szóval úgy... ma. *Kérdezi hirtelen lelkesedéssel, bár számít a nemleges válaszra.*
Avanel Turcantil

Avanel Turcantil

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 10:46 am

*Mystriccel végülis törölték a szerelmi dolgot agyilag, szóval csak szimpatikusak egymásnak. A lánnyal jókat beszélgetnek, ismerkednek, és tervezik a szent templomba az utat, de egyenlőre még tényleg a tervezés szintjén van a dolog. Miután Cecile-től pedig szépen kihátrált, mostanság kissé egyedül telnek az éjszakái, azaz visszatért a jól megszokott éjjeli játékokhoz. Most kb már hajnalhasadáskor döntötte el, hogy nem ártana picit aludni, és most kelt csak fel, mert azért enni sem ártana valamit, és csak mert Mystric vámpír, neki meg kéne tartani a halandó életritmust, nappal fent lenni, éjjel játsz, akarom mondani aludni. A kopogásra felfigyel, nem várt senkit, főleg nem így hivatlanul. Rajta most egy farmer, és egy fekete póló van. Ajtót nyit, és derűs mosollyal tárja ki jobban* Adanna, szevasz, gyere csak be. Rég láttalak. *A szobában lévő pizzás dobozok meg a földön heverő ágynemű kissé nyomasztó.* Elnézést, kissé kupi van. Mi járatban? *Az egyik fotelre bök, ő állva marad.*
Adanna Kinsley
Nellondi polgár
Adanna Kinsley

Üzenőláda :

Az én színem a peru.

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 10:32 am

*Szóval az történt, hogy otthon elment az internet. Ez nem túl nagy csoda, mert ugyebár eleve nem bekötve van, varázsló városban olyan nincs, épp csak mágiával működött eddig is... de mint tudjuk, a mágia és az elektronika nincsenek valami jó kapcsolatban, így néha egyszerűen lekapcsol. Oké, igazából gyakran, de Adannát őszintén szólva különösebben nem érdekli, olyankor csak elmegy sétálni, vagy ilyesmi, és elvan amíg visszajön. Viszont most beszélni akart Charlie-val, és megtehette volna hogy lecaplat Valdonba, de úgy volt vele, hogy akkor már jobb személyesen. Szóval szépen bejött az iskolába, reménykedve, hogy nem dobják ki az övén lévő pisztoly miatt, és valahogy nagy nehezen rájött, hogy a fiúk a másodikon laknak, majd rálelt Charlie szobájára is.* ~ Áh, szóval itt lakik Avanel is... miért nem lepődök meg. ~ *A szemeit forgatja, majd kopog, hangosan és sokszor, hogy ha véletlen játszanak, akkor se tudják ignorálni.*
Harvey Halle

Harvey Halle

Főkarakter : Christopher Strife
Hozzászólások száma : 48
Kaszt : Sarki róka háló - Page 5 Druida_ereklyevadasz

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jan. 02, 2013 11:20 pm

*A sokat sejtető pillantást nem látja, viszont a ráülős kommentet igen.* - Kész, vége, Neram, amit eddig elhittem tőled, kiszállt az ablakon. Hush! *Mutatott, jelezve, hogy hogy szállt ki minden, amit elhitt tőle. Aztán pedig csak nézi a rajzot, nézi, és lassan megrázza a fejét.* - Valahogy... ismeritek az érzést, hogy a rajz így jó ahogy van, és bár a józan ész azt diktálja, hogy ez anatómiailag nem okés, vagy hogy még hiányoznak részletek, egy belső hang azt mondja, hogy kész? *Morfondírozik, inkább fennhangon, majd leteszi a tollat.* - Nem. Nem létezik. Egyik könyvben sem szerepel. *Mintha a szíve is belesajdulna ezekbe a szavakba, de az esze ismételten tudja, hogy ilyen sárkány... nincs. Egyszerűen nem létezik. Mint ahogy a legtöbb firkálmányán szereplő sárkányok sem. Aztán Neram elbúcsúzik, majd Jake is bemegy a fürdőbe. A kommentet a fantáziáról figyelmen kívül hagyja, már eléggé hozzászokott az ilyen beszólásokhoz Jake-től. Inkább csak visszafordul az asztalához, de már nem rajzol ma, sokkal inkább rendezgeti csak őket.*
Neram Arthas

Neram Arthas

Főkarakter : Jack Darkfield
Hozzászólások száma : 350
Kaszt : Sarki róka háló - Page 5 Vandor_druida
Üzenőláda : Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben.

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jan. 02, 2013 10:11 pm

*Jake felé küld valami sokat sejtető, sejtelmes pillantást, igen, nem tálal ki rögtön, és az a ráülés, nah mindegy.* -Jólvan, ezaz, üssétek a félvért, úgyis kell.. *sóhajt fel, majd közelebb sétál, és megnézi magának ezt a bizonyos sárkányt.* -Igaz, ami igaz, így tényleg nem tud. De mintha ez azért jobb lenne, mint.. *aztán elharapja a mondat végét. Nem, nem is biztos, hogy jobb. Talán, talán az övé a jobb, mert esélye sem volt sohasem arra, hogy kipróbálhassa. Bár annyira nem hiányzik neki, csak valahogy benne van az a nem túlságosan kellemes emlék, hogy fáj neki, hogy nem nő, hogy levágták.. mert torzszülött volt.. amikor a családja oda lett, és csak ő maradt, ő is a kentauroknál. Kissé idegesen babrál egyik kezével a hátánál, a hegeknél, majd végül észbekap, kb mint Jake Harvey nyakánál.* -Menj csak, aztán ne kótyavetyéld el a kesztyűket! *mondja, majd int, füttyent a sólymának, aki táröppen, majd halkan csippantva kissé bekómál, jelezve, hogy későre jár, és fáradt. Neram ölbe veszi nemes egyszerűséggel a sólymot, halkan súg neki, aztán feláll, és finoman biccent a fiú(k) felé.* -További jóéjszakát, és kellemes rajzolgatást. Szerintem jó így, ettől lesz különleges. Még találkozunk! *int búcsút, és távozik saját szobájába.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jan. 02, 2013 10:02 pm

*Mikor Neram nagyon ellenkezni kezd a felhevülés ellen, már lenne a nyelve hegyén egy válasz, de végül egyszerűen lenyeli, és megvonja a vállát, védekezően felemelve a kezeit.* - Oké, oké. Nem is tudom ki ült rám a játékteremben. Az biztos a másik volt, a kenguru. *Ölt nyelvet Neramra megint, majd Harvey szavaira elvigyorodik.* - Naná, hogy értettük. Én értettem. Az a húgom kedvence, nem tudom mit bír ennyire a nyulakon. Mármint nem azért hogy megsértselek Neram, de na. *Arra, hogy mágnesként vonzza a trollokat, megint csak szemforgat. Épp annyira tudja, kik azok a trollok, mint amennyire Harvey tudja, ki rajzolja a jégsárkányokat... de nem szól semmit, igazából még élvezi is ezt a helyzetet, ha már szóbeli viszonzást nem kap soha. Aztán a feketepárduc említésénél közelebb lépdel ő is, mondván ezt muszáj látnia.* - Határozottan jól néz ki. Tényleg olyan... párducsárkányosan néz ki. Van egyáltalán ilyen sárkány? *Dönti a fejét, hogy más szögből is megvizsgálja, majd mivel mellette áll, elkapja a tekintetével Harvey önkéntlen mozdulatát, és az ő keze is kicsit oda sem figyelve csúszik Harvey nyakához, csak egy kicsit felborzolja a haját, végigsimít rajta, játszik vele. Aztán észbekap, visszahúzza a kezét, és a kesztyűket, amiket eddig szorongatott, rádobja a saját ágyára.* - Na jó... én szerintem megyek zuhanyozni. A képzeletének a használata mindenkinek a saját joga. *Teszi hozzá egy kis szemöldökhúzogatással, majd valóban eltűnik a fürdőben, kiszállva a beszélgetésből.*
Harvey Halle

Harvey Halle

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jan. 02, 2013 9:41 pm

*És persze Harvey határozottan és feltétel nélkül elhiszi, hogy Neram és Jake csak verekedni akarnak. Persze. Ő elhiszi, bizonyám. Aztán Jake megjegyzésére megforgatja a szemeit, és a letámasztott botjával Neram felé bök.* - Mutasd meg neki, és fogd rá, ha már ő a nyuszi. *Megakad, elgondolkozik.* - Láttátok mire akartam ezzel kilyukadni? Vagyis hallottátok? Na szóval... értettétek? Igen...? Vagy nem...? Haaagyjuk. *Zavarodik bele, és rázza meg a fejét. Oké, nem megy ez neki. Legalábbis úgy érzi. Aztán Neram odamegy megkérdezni, hogy mit rajzol, mire odafordul teljesen.* - Ó, hát ez csak egy... sár...kány? *Billenti félre fejét. Rajzolt már sárkányokat korábban is, de hasonlót még nem.* - Feketepárduc és sárkány keveréke? És aligha tudna így repülni... *Bök a farkára, ami sérült, láthatóan hiányzik belőle egy darab, odaemeli a ceruzát, hogy berajzolja, de végül a keze megáll a levegőben, mégsem fejezi be a rajzot, és másik keze a bal lábára siklik, a térdére, öntudatlanul, oda, ahol a saját igazi lába végződik... majd megrázza a fejét, és leteszi a ceruzát. Mellesleg az egész asztala tele van sárkányos firkákkal persze még mindig, csak egyet tett el.*
Neram Arthas

Neram Arthas

Üzenőláda : Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben.

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jan. 02, 2013 9:27 pm

*Nagyon incselkednek egymással, és Neram nagyon szívesen ledöntené ezek után Jake-t a lábáról, persze szigorúan azért, hogy egy cseppet verekedjenek. Amikor azonban hallja Harvey szavait, egy kissé idegesen húzza ki magát, majd emeli fel a kezeit.* -Én köszönöm szépen, nem kérek ebből a felmelegedésből, meg felhevülésből, igazán nem.. Bár tény, hogy akkor nem kellene a kesztyű, de azért mégiscsak! *igen, sérti az önérzetét, nem is kicsit. Aztán, ahogy hallja, hogy ezek a bizonyos dolgok Jake-el történnek, ravaszdi mosoly suhan fel arcára.* -Igazából meg sem lep, hogy a legnagyobb bajkeverővel történnek efféle bajok.. mágnesként vonzod őket. De meghiszem, hogy vicces volt.. mi készül? *néz Harvey felé, egészen érdeklődve, majd, amikor a "nyusz-musz" megszólítást hallja, gyilkos tekintetet villant Jake felé.* -Azért ne ragadtasd el magad, mert a végén nem csak bal zoknid nem lesz.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jan. 02, 2013 9:20 pm

- Jobban jársz... *Ismétli, persze szándékosan nyafogó, kifigurázó hangon, és a szemeit forgatja. Neki itt madarak lopják a csokiját, kérem szépen, ráadásul az utolsó szemet. Most majd mehet le megint Nellondba, mert a Csodák palotájában nem vesz többet édességet, az is biztos. Mikor Neram rászól, hogy menjen oda, akkor vigyorogva táncol ki kartávolságból, majd Harvey szavaira megint kicsit az arcára fagy a vigyor.* - Héé! A jégkirályfi tetszik, de kikérem magamnak, igenis fel tudok hevülni úgy ahogy te gondolod! Megmutassam? *Ajánlkozik vidáman, majd mikor befelé haladnak, és Neram oldalba csípi, meg meglöki, akkor naná, hogy visszalök.* - Óvatosan, nyuszi. *Majd beérnek a szobába, ahol levetődik az ágyára a madár mellé, és a csenőmanókra csak a szemeit forgatja.* - Akkor azok. A trollokról nekem is mindig a nagy, bunkó, büdös izék jutnak eszembe. A manók jobbak. Vagy a tündérkék, hogy Pete-nek is kedvezzünk. *Majd Neram szavaira elkerekednek a szemei.* - Tudtam én! *Rikkantja vigyorogva.* - Nem szép dolog ám zoknikat lopni, nyuszmusz. Amúgy hagyd csak, majd szerzek. *Aztán kicsit hunyorog, és Harveyra villantja vigyorát.* - Te pedig annyira szépen visítottál.
Harvey Halle

Harvey Halle

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jan. 02, 2013 9:06 pm

- Nagyon valószínű, hogy Dér Jankó volt. *Jegyzi meg, szemforgatva, kifejezéstelen hangon, aztán elkapja Neram "na ide gyere"-típusú megjegyzését, mire felemeli a kezeit.* - Mintha itt se lennék, srácok. Csak ha nagyon felhevülne a buli, szóljatok, és megadom nektek a magányt. Bár nem tudom, hogy jégkirályfi fel tud-e hevülni, de hát... ki tudja, mi minden történhet. *Vonja meg a vállát, majd a csapdaállítás ötletére Jake felé int a fejével.* - Neki mondd, ő zoknijait lopja. Bár ki tudja, lehet, hogy ehhez túl okosak a trollok, hogy ezzel el lehetne őket kapni. Valamelyik éjjel a lábáról szedték le a bal zokni, ő meg fel se kelt rá. De vicces volt hallani, amikor felkelt, és meglepődött. *Kuncog. Az már kevésbé volt vicces, amikor Harvey jót nevetett rajta, ezért Jake meg hozzányomta az immár nagyon jéghideg bal lábát. Na ő visongott. Közben fél szemmel figyelve csak tovább firkálgat, oda sem figyelve igazán, még egyelőre nem is figyel, hogy mi rajzolódik ki a kezei alól, sokkal inkább figyel a társalgásra, mint a rajzra jelenleg.*
Neram Arthas

Neram Arthas

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jan. 02, 2013 8:52 pm

-Jobban jársz. *mondja a csokira célozva, majd sejtelmesen somolyog arra, hogy honnan lopott üveggolyót, aztán arra, hogy minden bizonnyal leüllt kesztyűt varrni, finoman kihúzza magát, fölszegi az orrát, mert ő bizony nem egy kötögetős nagymama, vagy házianyuka, vagy egyáltalán nő, aztán amikor megkapja, hogy még hordani se fogja, akkor aztán kezd elszakadni nála a cérna, és már indul meg, hogy vesse rá magát a másikra, a sólyom is felröppen.* -Na megállj csak.. ide gyere.. *mondja, de mivel társaságban vannak, egyelőre hagyja, és arra, hogy nem tud táncolni, csak felsóhajt.* -Igen, eleget tudsz, azt hiszem. Csupa lényeg. *mondja halk sóhajjal, majd hagyja, hogy Harvey előre menjen, és amíg beérnek, ő maga csípi oldalba Jake-t, meg egy picit meg is löki, de nem durván, inkább mint egy bepótolva, hogy nem ugrott rá az előbb.* -Trollok? *pillant felérdeklődve, majd csak lehuppan az egyik székre.* -Avagy csenőmanók, mindjárt más.. és tegyetek ki trollcsapdát. Mondjuk.. bal zoknikat. *és igen, egyértelmű kapitány csapdos, hogy mi mással is lehetne trollokat fogni, majd felsóhajt.* -Jó, majd húsvétra. A végén még elkapnak Nellondban, ha ennyit csenek a piacról. Meg ennyi madaram sincs felesben, én magam meg sajnos nem tudok repülni.. egy dieje.. *mondja, miközben arcán torz vicsor suhan át, olyan fájdalmas fajta, miközben finoman meg is rándul, de aztán mindez el is tűnik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jan. 02, 2013 8:41 pm

- Engem, elkapni? Ugyanmár... de a csokit asszem mostmár nem kérem vissza. *Csóválja a fejét, majd mikor Neram kijelenti, hogy nem költött rá pénzt, előveszi az üveggolyót a zsebéből.* - Hát akkor mondd meg, honnan loptad, mert üveggolyót talán még találtál otthon, de erősen kétlem, hogy leültél kötni nekem egy pár kesztyűt, csak hogy ne fogdossalak a hideg kezemmel. Viszont ha nem dobtál ki rá pénzt, akkor nyugodt szívvel megmondom hogy nem fogom hordani, mert a hideg kézben pont az a poén mikor visongassz. *Nyelvet ölt Neramra, még akkor is, ha a visongás és a felszisszenés között bőven van különbség. Aztán besétálnak a szobába, ahol Harvey megjegyzésére elvigyorodik.* - Ne szekáld már, szerintem tök jól megoldottuk! *Húzza ki magát büszkén, aztán mikor Harvey rákérdez, ki rajzolgatja a jégsárkányokat az ablakra, akkor drámai értetlenséggel dobja szét a karjait.* - Biztos Dér Jankó volt! Hát tudom én? *Megcsóválja a fejét, jelezve, hogy ő ugyan semmit nem tud a dologról, viszont mikor a fiú elteszi a rajzot a fiókba, mégis halvány mosoly jelenik meg az arcán. Jobb volt azt letagadni, így legalább biztos nem adja vissza. A trollok említésére viszont elfintorodik.* - Ne is emlegesd. Fránya trollok... Nyuszi, ha úgyse adsz ki rá pénzt, legközelebb zoknit hozz.
Harvey Halle

Harvey Halle

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jan. 02, 2013 8:36 pm

*Bólint ismét a bemutatásra.* - Helló, Neram. Már tudom a nevedet, és azt, hogy nem tudsz táncolni. *Mondja, sommázva mindent, amit a fiúról tud, majd befordul, és besétál a szobába, őt ugyan nem zavarja a sólyom és a másik fiú sem. Visszaül az asztalhoz, nézi a képet.* - Akkor mégis ki volt, aki a jégsárkányokat rajzolja az ablakomra? *Ingatja a fejét, de kinyitja az egyik fiókját, és belecsúsztatja a képet. Igazából az a fiók tele van egyéb stilizált rajzokkal, igazából... pont azoknak az elnagyolt jégsárkányok másaival, amik az ablakán szoktak néha megjelenni. Még akkor is, amikor nincs elég hideg odakint ahhoz, hogy jégvirág jelenlen meg, nemhogy jégsárkány. Aztán Neram kérdez, mire felé fordul, ültében, bal lábát szépen kinyújtva, karjával a támlára támaszkodva.* - Én meglehetősen jól elvagyok vele, a trollok nem szokták még meg. Mármint nem a nagy batár trollok, hanem a picik. Amik zoknit lopnak. De mindig csak a balt. És valamiért Jake bal zoknijai kellenek neki legjobban. *Mondja, félrebillentett fejjel, neki aztán semmi köze a bal zoknik kísérteties eltűnéseihez. Ugyan már, mi köze is lenne hozzá? Nem ő a bajkeverő a szobában.*
Neram Arthas

Neram Arthas

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jan. 02, 2013 8:08 pm

*Jake szavaira kellőképpen jóízűen nevet fel, majd halkan füttyent párat a sólyomnak, kitartja az egyik kezét, és a kismadár már rá is röppen.* -Nah mi az, sikerült elkapnom a mókamestert? És különben is.. ki mondta, hogy pénzt költöttem rád? *kérdezi, egyik szemöldökét megemelve, miközben végigsimít az apró sólymon, aki bizony lelkesen vijjant egyet, majd ahogy Harvey kiröppen, felé kezd el pislogni, hatalmas érdeklődéssel. Neram pedig már éppen mondana valamit a nyuszó-muszóra, majd látja, hogy valami nem stimmel, mintha Jake kedve egy cseppet lohadna, aztán értetlenül néz a fiúra, végül aztán hagyja, nem az ő ügye, inkább csak várakozik békésen. A bemutatásra finoman biccent.* -Örülök az ismerettségnek. Ha nem zavarok, szívesen csatlakozom, de igazán nem szeretnék semmit sem megzavarni, csak a csomag miatt jöttem. *mondja, de a madara bizony már repül is be, egyenesen a szobába, és már lekelődik is Harvey rajzai felett, majd végül Jake ágyán telepszik meg, a párna tetején.* -Igyekszem a neveléssel.. És te Harvey, hogy bírod ennek az őrültnek a társaságát? *háhá, közös téma!*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jan. 02, 2013 8:02 pm

- Oké, oké... akkor nem. Nem értelek én téged, hogy lehet a csokit visszautasítani. *A szemeit forgatja, majd kisétál ugye a közös részbe. Amikor az ajtó nyílik, hátra sem fordul, viszont ahogy a madár odarepül és kikapja a kezéből a csokit, felnéz.* - Héé! *Megperdül a tengelye körül, és szembenéz Nerammal, aki láthatóan már megint egy csomaggal érkezett, amit elég értetlenül vesz át.* - Komolyan, egy kicsit siethetnél a madarad nevelésével. *Aztán kibontja a csomagot, és a kesztyűk láttán felnevet.* - Te, nyuszómuszó, ha még egyszer pénzt költessz rám, én többször nem állok veled szóba. És ezt teljesen komolyan mondom. A hangtompítót nem is tudom, hogyan... *Itt megakad, ugyanis Harvey kisétál a szobából. Felpillant, várakozóan, reménykedve, aztán valami megtörik a tekintetében Harvey szavait hallva. Egyszerűen megrántja a vállát, és üres tekintettel néz a rajzra, mintha abszolút nem lenne ismerős.* - Biztos befújta a szél. Vagy emlékezetkiesésed van, és igazából a tied. Én nem is tudok rajzolni. Harvey, ő Neram, Neram, ő Harvey. *Mutatja be a két fiút gyorsan egymásnak, bár Harvey a bálon már látta Nerammal botladozni, ahogy azt később szóba is hozta. Aztán megint az allidonosra pillant.* - Bejössz?
Harvey Halle

Harvey Halle

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jan. 02, 2013 7:55 pm

*Bizony, éppen az asztalánál gubbaszt, és firkálgat, főként stilizált sárkány-alakokat. Igazából fogalma sincs, honnan veszi ezeket, hiszen ő voltaképpen mindent tud, amit sárkányokról tudni lehet, ilyen fiatal korban legalábbis, és sosem látott hasonló sárkányokat a könyvekben. Például az egyik rajzon egy olyan sárkány látható, aminek az egész teste lángol, és hatalmas, tűhegyes, éles fogai kilógnak végig a szájából. Aucs. Talán azzal még Harvey sem... ugyan már, kit hülyítünk, noná, hogy leállna vele ismerkedni, hátha.* - Nem, köszi, most nem kérek. *Utasítja vissza a csoki-kínálatot, közben Jake pedig eltűnik a szobából, Harvey pedig felsóhajt. Még nem volt ideje megszoknia Jake képtelenségét arra, hogy egy helyen maradjon. Viszont amikor félreteszi az aktuális lapot, megakad a szeme egy másikon. Homlokát ráncolva emeli föl, ilyet biztosan nem rajzolt... de a hópihék elárulják, hogy ki volt az. Hát feltámaszkodik, és kisétál a szobából, a botja most nincs nála, de láthatóan egyenetlenül sétál azért ki.* - Jake figyelj már, mondtam, hogy ne pakolj az én asztalomra, nézd meg, ez is az én rajzaim közé keveredett, esküszöm nem értelek téged... pedig nem ismerlek. *Az utolsó szavaknál láthatóan lelassít, amikor észreveszi, hogy más is van a szobában, nem csak Jake. Zavartan pislog párat a szemüvege mögül, kezében még mindig szorongatja a lapot a rajzzal.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Sarki róka háló   Sarki róka háló - Page 5 Icon_minitime

Sarki róka háló
Vissza az elejére 
5 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Második emelet-
Ugrás: