Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Fehér cápa háló - Page 6 I_vote_lcapFehér cápa háló - Page 6 I_voting_barFehér cápa háló - Page 6 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Fehér cápa háló - Page 6 I_vote_lcapFehér cápa háló - Page 6 I_voting_barFehér cápa háló - Page 6 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 42 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 42 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Fehér cápa háló

Go down 
+13
Aleksandar K. K. Deyan
Rosetta Waylan
James Ravenwood
Anaze White
Senna Marsine - archiv
Mardhug Grihol
Sepp Dierk
Blanche Ravenwood-archiv
Laura Wylee
Hunyadvári Szevér
Samantha Troops
Jack Darkfield
Kalandmester
17 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Fehér cápa háló - Page 6 Nincskaszt

Fehér cápa háló - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 6:01 pm

First topic message reminder :

Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.

A szoba lakói - jobb oldal:
1. Hunyadvári Szevér
2. Alex Carmelo
3. Anaze White
4. Jack Darkfield

A szoba lakói - bal oldal:
1. Aleksandar K. K. Deyan
2. Siegfried Zauberer
3. Sepp Dierk
4. James Ravenwood
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Fehér cápa háló - Page 6 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeVas. Május 30, 2010 6:23 pm

*Hogy nem tud? Nagyon is tud, ha éppenséggel akar, csak egy szavába kerülne. Jack, mikor látja, hogy a lány nem igen tud felkelni, akkor közelebb lép hozzá, jobbját nyújtva a lány felé, segítség képpen. Ha a lány elfogadja a kezet, akkor segít neki felállni a földről, és megtartja addig, amíg megtalálja az egyensúlyát.* -Próbálj meg egyszer egy egész démonsereg, sőt, a világ felett uralkodni, pusztán szeretetből a világ legsötétebb óráján. Ha sikerült, na akkor majd megpróbálok szívből szeretni. Vagy ha majd szívből sikerült egy démonsereg élén állnod. Addig azonban.. *nem is fejezi be a mondatot, csak feljeb szegi a fejét. Az ocelot felnéz a fiúra, mintha kissé értetlenül pislogna rá, de a fiú egy szemvillanására megrázza magát, mintha kisebb fajta áram suhanna át a testén, ami megrázza. Feláll, kirázza magából, majd leül, és visszanéz a fiúra, majd át a lányra.* -A szavaknak hatalmas erejük van. Néha országokat képesek romba dönteni. Kár, hogy a te szavaid süket fülekre találnak nálam, és olyan lelket próbálsz megmenteni, aki már születése előtt elkárhozott.. *orrát kissé idegesen mozdítja meg, miközben esőszagot érez, megint, mint mindig ezekben az esetekben, amikor arra a bizonyos szerelemre gondol. Nem érte meg, egy cseppet sem. Csak fájdalommal járt.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Főkarakter : taborandi@msn.com
Hozzászólások száma : 3350
Kaszt : Fehér cápa háló - Page 6 Nekromanta_elementalista
Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeVas. Május 30, 2010 6:14 pm

*A daimon puha bundájának érintésére kirázza a hideg, de jó értelemben. Egy kicsit megcirógatja a macsek fejét, majd egy erőtlen próbálkozás után, hogy felkeljen a földről, a tenyerére támaszkodik a földön, és onnan pislog fel egy kicsit a fiúra, meg a daimonra is. És kifejezetten sajnálja, hogy nem tud csak Odronnal beszélni.* -Nem hiszem. De fölösleges olyan érzésekről beszélni, akit a másik nem tapasztalt meg. Legább próbáld meg egyszer... Próbálj meg szívből szeretni, és rájössz, hogy meéri a fájdalom is. A rémálmok is... *Teszi hozzá, és a második próbálkozásra sikeresen feltápászkodik, nem túl stabilan állva a lábán, de állva. Úgy néz a fiú szürke szemeibe.* -Csak próbáld meg... *Mondja halkan, erőtlenül, de csillogó szemekkel, de legmerészebb álmaiban sem gondolná, hogy szavainak bármi hatása lenne. Elvégre csak puszta szavak...*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeVas. Május 30, 2010 6:02 pm

-Úgy maradok üres, és fájdalommentes. Még mindig úgy érzem, én jártam jobban. *mondja, hangjában érződik, hogy nem nagyon hiszi, hogy ebből bármi is tartozna lányra. Hogy megváltozott-e? Nem éppen. Csak egy kicsit. Megerősödött benne az a távolság, és gát, amit maga és a világ között épített ki. Nem éppen a legjobb dolog, de ő élvezi, ha lehet ezt mondani. Biztonságban érzi magát, és úgy véli, neki így a legjobb, valamint a többi embernek. Ebben találja meg magát igazán, és ezért teszi, semmi másért. A lány újabb szavaira csak a szemeit forgatja meg.* -Nem mintha lenne más, akivel itt beszélgethetnék. Bár, te jöttél csevegni, nem én. *fűzi még hozzá, a maga hideg, száraz hangján. Az ocelot csak figyelgeti a lányt, majd, amikor az letérdel, és kissé megimbolyog, akkor idegesen rebbenti meg a farkát, Jack azonban ugyanolyan stabilan, és határozottan áll továbbra is. A felé nyújtott kézre az ocelot közelebb tolja az orrát, majd felpislog a fiúra, aztán kicsit beledörgölőzik a lány kezébe, majd visszahúzza a kezét. Nem csinálja sokáig, mert tudja, hogy egyrészt Jack érzi, és nem igen szereti, másfelől a fiú azt se igen díjazza, hogyha Odron ennyire odadörgölőzik másokhoz, noha arcán egy rezdülés se fut át, nem mutat ebből semmit.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeVas. Május 30, 2010 5:54 pm

[olvad]

*A fiú szavaira először csak fúj egyet, pontosabban kiengedi a visszatartott levegőjét, és kb úgy hangzik, mintha fel akarna nevetni, vagy zokogni. De végül csak felemeli kezét, és eltakarja vele szemeit egy pillanatra. És ugyanúgy lehajtott fejjel hallgatja a fiú szavait, majd felnéz rá.* -De Jack! Hiszen nem áltatlánosíthatsz így! Minden ember különböző, és igenis szeretni kell, ha fáj is. Különben örökre üres maradsz... *A lány szavai egyre halkulnak, de nem veszi le a tekintetét Jack arcáról, csak áll vele szemben, és megfáradt szemeit rajta tartja. De végül mégis lenéz a földre, és a nagymacskára.* -Nekm mondod?... *Suttogja maga elé, inkább csak a levegőbe. Odron tekintetét fürkészi, majd letérdel a földre az ocelothoz, kicsit imbolyogva, mert a térdei nem bírják el rendesen. Tenyerét a daimon felé emeli, és várja a reakcióját, miközben apró, fájdalmas mosollyal arcán figyeli.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 27, 2010 8:13 pm

-Szentimentalista ömlengés, semmi több. *az ocelot halkan morrant egyet a fiú felé, aki csak felsóhajt, majd Laurára néz.* -A barátság sokkal több annál, mint amire te gondolsz. Hogy miért nem engedek magamhoz közel senkit? Mert nincs értelme. Eleget csalódtam emberekben, hogy tudjam, ha valakit túl közel engedek magamhoz, az fáj. És nem vagyok mazohista. Kezdhetünk minden újra, az elejéről, az alapokról. De nem ígérhetek semmit. Az új megismerkedés két dolgot rejt. Egy azonos, és egy különböző jövőt. *a visszutasításos dologra egy régi, furcsa emlékkép jut az eszébe. Esőszagot érez az orrában, és egy kissé mélyebben szívja be a levegőt, pedig nincs ott semmi, csak az emlék erős, pedig temtette, temette a tudatalattijába.* -Van, ami rosszabb egy billognál. *csak ennyit fűz hozzá, miközben lepillant a lányra. Az ocelot felsandít a lányra, és tekintetéből érződik, hogy ő szeretné, nagyon is szeretné, hogyha többet látná a lányt, vagy legalbáb az felépülne, és jobb állapotban lenne, de a végső szó nem az övé. Pontosabban nem csak az övé.*

[Freeze]
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 27, 2010 8:04 pm

-Nem tudom megfogalmazni. Egyszerűen, mintha valaki elvitte volna magával az egyik felem... Mintha nem lettem volna egész...És azt hiszem féltem, hogy sosem találom meg a hiány forrását. De miután visszatértek az emlékeim... Egyben öntött el minden... És... Nem tudod elképzelni milyen... *Mondja a lány csendesen, és az újrakezdéses dologra kicsit összevonja a szemöldökét, és mosolyogva suttogja a választ.* -Jack... Én a barátod akarok lenni. Mert tudom, hogy több sosem lehetek. Bár azt nem tudom, hogy miért nem engedsz magadhoz közel. De úgy hiszem nem én vagyok az egyedüli. Tudod milyen, ha elutasítanak? *Kérdezi a lány csendesen, és még hozzátesz egy mondatot.* -Nem az, hogy visszautasítanak, hanem a tudat, hogy a szeretett személy egyszerűen rádbélyegezte, hogy elutasítva... *Majd lenéz a nagymacskára, és Jack helyett rá néz úgy, ahogy máskor a fiúra szokott, és szemébe talán könnyek is gyülnek, ahogy Odron tekintetét fürkészi. A Sammel kapcsolatos dolgokra pedig nem reagál, el is veti fejben a dolgot, hogy tovább kérdezzen a lányról.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 27, 2010 7:54 pm

*Laura szavaira, és az elejfejtettelek részre csak biccent.* -Tudom. És a hiány mi volt? Kín? Szenvedés? Felesleges pillanatok? Vagy mindez együtt? Nem hiszem, és nem is igen értem, mi hiányzott ennyire.. Vagy kitöltöttem az életedből egy nagy részt, mely velem együtt eltűnt? Ha igen, ám legyen. És elölről kezdeni? *egy kis ideig ismét elhallgat, miközben végigméri a lányt, majd biccent.* -Kezdhetjük elölről. *egyszerű, hideg, tárgyilagos hang, de érezhető, hogy igazat mond. Ha kell, kezd elölről, tiszta lappal mindent, szívesen. A Samanthás kérdésre azonban felszaladnak a szemöldökei.* -A dajkája vagyok, vagy a háziállata? Esetleg a házimanója, hogy tudnom kellene, mikor mit tesz az a lány? Kérdezd az őrdémonokat, ők jobban figyelik a Nezabar diákságát. Amúgysem tudom, mire vagy pontosan kíváncsi, és nem szeretem a felesleges fecsegéseket. *szegi fel kissé a fejét.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 27, 2010 7:42 pm

*Az ocelotra mosolyog, és vet rá egy olyan "még beszélünk" pillantást, majd Jackre figyel. A szavai közben becsukja a szemét, és lehajtja a fejét, mire a csatt fogságából kiszabaduló tincsei előre hullanak. A fiú monológja végén pedig szép lassan felnéz rá, és sóhajtva válaszol.* -Tudod Jack... Én tényleg elfelejtettelek... És... Valami hiányzott... Nem tudtam megmagyarázni, hogy micsoda, de talán egyszer ki tudom mondani... A gyógyszer rég nem segít rajtam, mert nem vagyok beteg. Sosem voltam olyan beteg, hogy egyszerű gyógyszerrel gyógyítani lehessen. És mindegy miért jöttem valójában, a reményeim veled kapcsolatban már rég meghaltak. Akár azt is mondhatnám, hogy kezdjük elölről, de ez nevetséges... *Kuncog fel fájdalmasan, és inkább hangzik úgy, mint az elfojtott zokogás. De sebaj, mégis mosolyt eröltet az arcára, és Jack megjegyzésére bólint, jelezve, hogy örvend a fiú jóllétének. Majd sóhajt egyet, és csendesen megkérdezi.* -Mit csinált Sam?...
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 27, 2010 7:28 pm

*Az ocelot egészen lelkesen pislog fel a lányra, a farkát is megmozgatja, dehát mégiscsak közelednek a boldog békeidők végei, ígyhát nem tud már olyan nagyon közvetlen lenni. Leül a lánnyal szemben, és kedves, barátságos szemekkel pislog fel rá. A fiú csak hűvösen figyeli a lányt, miközben összefonja maga előtt a karjait.* -Nem hiszem, hohy csak azért kerestél fel, hogy csevegj. Ez nem a te formád. Ahogy elnézem, ismételten ramaty állapotban vagy, Szevér mondta, hogy rémálmaid is vannak, méghozzá visszatérőek, és esélyes, hogy rólam. Mondd meg, miért üldözteted magad még álmaidban is? Nem alszol, egyre gyengébb vagy, és ahogy elnézem, lassan a szél is elfúj. Ezen már semmilyen gyógyszer nem segít. Vissza kéne szoknod az életbe, mielőtt végleg kihullasz onnan. És, lévén annak is oka van, hogy engem felkeresel, így csak ismételten krédezni tudom, hogy mit szeretnél. Sosem tudom, hogy konkrétumért jöttél, a reményed hozott ide, esetleg tényleg csak bájcsevegnél velem. *egy fél pillanatig csak figyeli a lányt, majd válaszol.* -Mellesleg megvagyok, köszönöm. Veled ellentétben. *teszi még hozzá a végére.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 27, 2010 7:23 pm

*Amikor Jack kinyitja az ajtót, a lány arcán egy pillanatra mosoly suhan át, ami ugyan elég gyenge, de azért mosoly. Majd el is tűnik, olyan gyorsan, ahogy félretolják, de ellenkezni nem nagyon tud, meg nem is akar. Érezni, hogy fizikailag elég gyange, ami valószínűleg az alváshiányhoz vezethető vissza. A zár kattanását nem is veszi figyelembe, és fáradtan felnéz a fiúra, majd le az ocelotra, és őszintén a daimon nagyobb mosolyt kap, mint a fiú. A kérdésre pedig csak elhúzza a száját, és kicsit megingatja a fejét, lemondóan.* -Mit is gondoltam... *Suttogja maga elé, inkább saját magának, mint a világnak. Majd egy apró fájdalmas mosollyal néz fel, és aránylag kedves hangon kérdez vissza.* -Hogy vagy? *Majd fürkészni kezdi a fiú tekintetét, mozdulatait, testbeszédét. Így próbálja kiszűrni a hazugságot, és többet megtudni, mint amit hall.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 27, 2010 7:15 pm

*Amikor kopogást hall, éppen az íróasztal előptt ül, görnyed, és a naplóját írja, a penna hevesen karcolja, serceg a pergamenen. Amikor a kopogást meghallja, felnéz, akárcsak a nagymacska.* -Odron. *int az ocelot felé, aki csak morrant valamit, és az ajtóhoz lépdel. Kiszagol, kihallgatózik, mancsait az ajtóra teszi, felágaskodik, majd hátranéz Jackre.* ~Laura.~ *érkezik a gondolatbeli üzenet, mire a fiú biccent, befejezi a mondatot, leteszi a tollat, és felállván az asztaltól felkapja a köpenyét, és kilépdel az ajtón, félretolja Laurát, majd int neki, hogy kövesse. Maga mögött kattana zár, kattan az ajtó, pálcáját pedig az övébe tűzi. Az ocelot leül mellé, amikor a fiú megáll az asztalok, székek mellett, és Laura felé fordul.* -Igen? *teszi fel a lehető elgegyszerűbb kérdést.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 27, 2010 7:08 pm

*Csendes léptekkel halad a folyosón, egyenesen a megfelelő háló felé. Ma is, mint a napokban/hetekben, elég nyúzottan néz ki. Arcán nem sok érzelem látszik, mintha csak unalom lenne, pedig csak fáradtság. Egyhén csillogó szeme alatt lilás árnyalatú karikák éktelenkednek. Haja kicsit borzos állapotában van feltűzve egy csattal, fekete felsőjéhez egy szakadt farmert vett fel. Oldalán most nincs táska, és pálcája is övébe van dugva. Kezeit a nadrágzsebében pihenteti, és kicsit lefelé néz. Majd benyit a közös részlebe, jobbra fordul, és megtorpan.* ~Már megint itt...~ *Gondolkodk egy kicsit, és Szevér szavai csengenek a fülében. Nem lehet rosszabb, mint máskor...* ~Hát rendben... Akkor legyen...~ *Karját felemeli, hogy kopogjon, majd vesz egy nagy levegőt, és oldalra néz, az ajtó felé. De mintha meggondolná magát, és karját leejti. Végül mégis kopogtat, kicsit halkan, de reméli, ha nem is a fiú, de Odron meghallja majd.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 5:39 pm

*A lány szavaira ujjait a lány szájára helyezi.* -Csss.. Ne gondolkozz.. Csak cselekedj.. *súgja, miközben szinte hipnotizáló szemekkel néz a lányra, aztán közelebb hajol hozzá, és a szavakra csak elmosolyodik, de nem mond semmit. Szemei sokkal többet árulnak el ennél. Az ocelot csak felsóhajt a sarokban, szuszog egyet, majd fejét belefúrja mancsaiba. A fiú epdig hosszan, szenvedélyesen megcsókolja a lányt, majd lassan ráhelyezi testsúlyát, és végigdönti az ágyon. Kicsit hátrább húzza a fejét, és belenéz a lány szemeibe.* -Szeretlek.. Jó, hogy vagy nekem. *súgja még, majd csak megvillantja szemeit, mintha egy ki nem mondott kérdést tenne fel, aztán ismét emgcsókolja a lányt, majd apró csókokkal végigcsókolja a lány nyakát, és....*
Samantha Troops
Diák
Samantha Troops

Hozzászólások száma : 709
Kaszt : Fehér cápa háló - Page 6 Jos
Üzenőláda : Különleges varázslat:

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 5:33 pm

*A lány elmosolyodik, majd a fiú beszél hozzá, és erre elgondolkozik..*-Lehetséges, vagyis..~Ha ellazulok, szerintem nem tudok majd visszamenni a szobámba~..rendben..*mondja végülis, de azért figyelve cselekedetei szándékára, mostmár nem annyira látványosan.*-Egyébként semmi..*mondja, de a fiú közben megcsókolja, egészen forrón, mire elmosolyodik, és önkéntelenül a srác nyaka köré fonja karjait, úgy viszonozva a csókot, és immáron hátradől az ágyon. Majd addig folytatják valószínűleg, ameddig. Ki tudja...*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 5:26 pm

*A nevetésekre, és a kacajokra a fiú csak mosolyog, és kissé beleborzong, kellemes borzongással abba, hogy a lány végigsimít az arcán, nem is egyszer. Még dorombolni is elkezdene, ha tudna, minden bizonnyal.* -Tudom. És ez tudod mit jelent? Hogy szerelems vagyok.. Mert aki szerelmes, az nevetséges. *mondja mosolyogva, majd, látva, hogy a lánnyal nincs minden rendben, kibújik a lány öláből, és megtámaszkodik az egyik kezével, a lány mellett, egészen szorosan, közel hozzá, fejét közel tartva a másik fél fejéhez.* -Úgy érzem, valami nyomaszt.. Engedd el magad, kérlek.. Nem lehetne, hogy egy kicsit lazíts, és élvezd a helyzetet? *kérdezi, miközben nagy, kérlelő szemekkel figyel a lányra, néz a leányzóra, majd szabad kezével végigsimít annak arcán, majd még közelebb húzódik hozzá, és előbb egy rövidebb, majd egy hosszabb csókot vált a lánnyal, márha az nem ellenkezik. hosszan, forrón csókolja meg, miközben beletúr a lány hajába egy kissé.*
Samantha Troops
Diák
Samantha Troops

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 5:19 pm

*A lány csak mosolyog, miközben vissza emeli tekintetét a fiúra, immáron, csak egy kis pírral az arcán. ezek után a fiú vetődik az ölébe, mire kissé hangosabban felkacag, de hagyja, majd a fiú feje az ölében lesz, és elkezdi simogatni az arcát. Közben a fiú beszél, mire mosolyog, majd megint kacagni kezd.*-Nem téged nevetlek ki, csak ...*mosolyog a fiúra, lenézve rá, kellemes, izzó bíbor szemekkel. Csak a fiú szemeibe fúrja a tekintetét, és közben rámosolyog kedvesen.*-Aranyos vagy.*mondja neki, majd hirtelen eszébe ötlenek a kihasználós szavak. És most sajnos igaz is volt. Hiszen megint eleresztette magát, és élvezni kezdte a helyzetet.*~Nem igaz, nincs akkor sem igaza, hiszen már meg is tudtam dolgokat.~*mondja magának a lány, gondolatban, miközben a fiúszemeibe néz.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 5:10 pm

*Csak figyeli, ahogyan a lány felül vele szemben, majd, amikor látja, hogy a szavaira lesüti a szemeit, sőt, előtte még szép választ is kapott, akkor elmosolyodik, és úgy figyeli a lányt. Közelebb hajol hozzá, előre lendülve, egyensúlyát is táhelyezve, majd egy sanda, sejtelmes mosoly suhan át az arcán, és egyszerűen bevetődik, eprsze finoman, és nem izomból, hanem csak úgy, kényelmesen, egész lassan, Sam ölébe, és onnan néz fel a lányra, nagy szemekkel.* -Miért fordítod el mindig az arcodat? Miért nem veted rám gyönyörűszép tekinteted, mely szebb, mint a bíbor hajnal, és égetőbb, mint a heves, forró nyári nap, és mégis melengetőbb, mint bármilyen kandalló aranyosan ropogó lángja? *kérdezi halkan, szinte suttogva, mégis hallhatóan, és angolul, a lány anyanyelvén, miközben ártatlan, már-már esdeklő pillantásokkal néz a lányra, fejeit annak ölében nyugtatva.*
Samantha Troops
Diák
Samantha Troops

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 5:06 pm

*A lány csak halvány mosollyal figyeli a fiút, majd hagyja, hogy átkarolja, és arcon puszilja, azután választ ad, és kérdez is.*-Dehogy ~..Egyenlőre..~*a mondatát már gondolatban fejezi be. És már sejti, hogy nem lesz alkalma elmondani a lánynak, mert úgyis megtudja előbb, vagy Janától, vagy magát Christől. Bár azt nem tudja, a lány hogy reagálja le. De hát, majd kiderül. Viszont Jacknek igaz van, Ariana most nincs itt, szóval, ő is leveszi topánkáját, és a fiúval szembefordul, viszonozva a pillantást. Immáron mezítláb, törökülésben ül az ágyon, a fiúval szemben. És Jack utolsó mondatára meg csak elmosolyodik, és lesüti tekintetét.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 5:01 pm

-Ha nem, hát nem. *vonja meg a vállát erőteljesen flegmán, majd közelebb sétál a lányhoz, és leül mellé, átkarolva annak derekát egyik kezével. Nyom egy csókot a lány arcára, majd szabad kezét a lány lábára, combjára helyezi. A kérdésre azonban eléggé értetlenkedve pislog Sam felé, és kicsit hátrább húzódik, felhúzva egyik lábát az ágyra, másikat lent hagyva, kezeit saját lábain megtámasztva. Cipőjét lerúgja, emrt a szobában ezt ő így szokta meg, aztán lassan emgrázza a fejét.* -Nem, miért, keleltt volna? *kérdezi erőteljesen értetlenkedve, látszik rajta, hogy kezdi teljesen elveszíteni a fonalat.* -Ugye vele nem kaptál sösze? *kérdezi kissé morcosan, amit hangneme is elárul, aztán csak elmosolyodik, és lágy, már-már bársonyos hangon szólal meg, ami tőle erőteljesen szokatlan.* -De kit érdekel Ariana jelen pillanatban, amikor te itt vagy nekem.. *nem is krédezi, inkább mondja, vagy afféle költői kérdésnek lehet felfogni, miközben félredönti a fejét, és aranyos, nagy, melegen parázsló, halványvörös szemekkel néz a lányra.*
Samantha Troops
Diák
Samantha Troops

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 4:45 pm

A lány csak megy a fiú után, utána pedig Kay ballag, akinek nem sikerült kapcsolatot létesíteni Odronnal.*-Köszönöm, de nem vagyok szomjas.*mondja a lány, miután bevezetik a szobába, és helyet foglal az ágyon. A félhomály nem igazán zavarja, egy idő után úgyis hozzászokik a szeme. A mozdulatokat nem figyeli a lány, egyenlőre csak körülnéz a szobában, meg a fiú ténykedését figyeli, miközben néha néha visszarendezi a kósza tincseket.*- Találkoztál már Arianával?*kérdezi, kissé változott, hangnemben, de még mindig kedvesen, csak immár halkabban. Előre fel akarja készíteni magát, ha vissza menne a szobába, kap e valamit unokanővérétől.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 4:38 pm

*Kényelmes, könnyed léptekkel sétál kézenfogva Jack és Sam, végig a foylosón, és a fiú egyenesen a szobához vezeti a leányzót, hát igen. Az ocelot csak ballagg melelttük. Kay megszólalására csak ránéz a macskára, egy hosszú, érzelemmentes pillantással, majd egyszerűen feláll, és elsétál mellette, követve, vezetve Jacket, már amennyire ez lehetséges. A fiú csak belöki az ajtót, néhány gyors mozdulat után, amivel sikeresen minden zárat kiold, majd, amint mindannyian beléptek, becsukja maguk mögött a szoba ajtaját. Odabent teljes a homály, a sötétség, valahogy senki nincs itt. A zár halkan kattan, az ocelot epdig szépen elmászik a maga kis macskakosarába, és ott összegömbölyödik, majd lehunyja szemeit, és egyszerűen kivonja magát az elkövetkezendő dolgokból. Úgyis tudja, mi lesz a vége. Jack pedig csak int a lánynak, majd az egyetlen szabad ágyhoz vezeti.* -Helyezd magad kényelembe, nyugodtan. Esetleg hozzak valamit inni? *kíváncsiskodik egy cseppet, miközben az íróasztal felé int, amin van egy kancsó, hideg limonádé, két pohárral. Hát igen, kicsit gyerekes, és erőteljesen műszerelmes, és ez látszódik minden egyes mozdulatán.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 08, 2010 8:13 pm

*Samantha felé pillant, miközben Christ ápolja, és csak int a lány után egy kissé ábrándos félmosollyal, majd visszatér Chrishez. Annak hatalmas kiskutyaszemeire, és kinyújtott kezére csak a szemeit forgatja meg, majd finoman, óvatosan, mégis határozottan magához öleli a fiút.* -Ne veresd össze magad nagyon, csak ennyit kérek. Amúgy azt csinálsz, amit akarsz. De legalább ilyenkor látlak. *mondja még egy halvány félmosollyal, még egyszer megszemlélve a fiút, végigsimítva annak arcán, megnézve, hogy az milye állapotban van, majd, amikor feláll, akkor áll vele együtt, és elkíséri az ajtóig, mielőtt nagyon elesne, vagy efféle.* -Tudom, tudom, késő. Holnap ágyban maradsz. És ez nem kérés. Tessék, ez még egy kis ráadás, ahogy szereted, olyan édesen. Pihengess! *nyom még a fiú kezébe egy adagnyi álombájitalt, majd, miután Chris távozott, a fiú csak felsóhajt, gyorsan rendezi magában ezt a bizonyos két emléket, és az ocelot felé néz, aki sötét pillantásokkal mered rá a macskakosárból. Jack átvedlik pizsamára, majd végignyúlik az ágyon, és néhány szerelmes sóhaj után mély álomba szenderedik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 08, 2010 8:08 pm

*Behúzzák, mire engedelmesen becsoszog, elmotyogva egy köszönést Samnek, nem nézve rá a lányra, pláne, hogy a lány bá... izé, öccse révén van ilyen állapotban ugyebár.* - Megkértél, hogy jöjjek el, hát eljövök. *Mondja halkan Jacknek, miközben szó nélkül hagyja, hogy kezelje a sebeit, még a felszisszenéseit is visszafogja, amennyire tudja, bár az alkohol azért mégis csak alkohol a sebeken.* - Ne haragudj... *Csak ennyit tud kinyögni, a fiú felé nyújtva a kezét, ultranagy kiskutyaszemeivel, kinyújtva a kezét bocsánatkérően Jack arca felé.* - Nem akarom, hogy aggódj, csak... csak... *Lehullik a keze, és lehajtja a fejét is. Igazából nem tudja megmagyarázni, hogy miért csinálja, amit. Valamiféle elfojtott revans az ujjáért, vagy csak tényleg erősödni akar? Talán ő maga se tudja. Lilith közben hagyja, hadd nyalogassa Odron, meg-megböködve orrával az ocelotot közben, majd Chris feláll, kicsit tétován.* - Hát... köszi, de... kijárási tilalom, és igaz, hogy már nem kell példát mutatnom, de... mégiscsak... érted... *Topog, majd elindul az ajtó felé, és hacsak Jack nem állítja meg, akkor bizony távozik.*
Samantha Troops
Diák
Samantha Troops

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 08, 2010 8:01 pm

*A lány fogja a maroknyi kis füvet, bólint, majd megfordul, és odalépked a fotelhez, szépen ráhelyezi a füvet a sebekre, amik gyógyulni is kezdenek, vagyis hát úgy ahogy kell lennie. Ezután ölbe veszi a kis lányt, majd Kay-t maga mellé rendeli, és megfordul. eddig nem figyelt a morgásra, most hirtelen szembetalálja magát, az ápolóvá változott Jackkel, és az összevertnek tűnt Chrissel. Eléggé hirtelen jött neki, de gyorsan feldolgozza, és a két fiú felé sétál.*-Szia Chris.*köszön neki, mosolyogva, majd Jackhez fordul.*-Köszönöm a füveket, majd még meghálálom, most megyek, mert későre jár. Jó éjszakát fiúk, és jobbulást neked Chris!*köszön el a két fiútól, majd az ajtón, egyszerűen ávozik, és egy mosolyt küldve a két fiúnak. Azután gyorsan a szobájába indul, és ott elrendezkedik.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 08, 2010 7:56 pm

*Az ocelot kényelmesen felügyel és figyel a maga kis ksoárkájából, és, mint Samantha le akarja tenni a lényt a fotelbe, azonnal idegesen feláll, és a farkát kezdi el legyezni, érezhetően, láthatóan ideges. De nem szól semmit. Amikor Sam Jack mögé megy, a fiú inti le.* -Maradj ott, megmondtam, én meg keresek. Itt is van! *keríti elő, és egy kisebb maroknyit nyom a lány kezébe, majd becsukja maga mögött az ajtót, fordultában. Aztán valami, pontosabban valaki kopog. Az ocelot azonnal felkapja a fejét, és már ugrik is az ajtóhoz, kapar, majd néhány ügyes, kecses, kinyúlt mozdulattal beengedi a fiút. Jack szemei kissé megvillannak, a részegség rózsaszín függönyén át, tartása, járása is kissé megcsetlik-botlik, ami nem jellemző rá, majd halk, félhangos káromkodás után visszafordul a szekrényhez, és pár pillanatnyi kutakodás után kész gyógyszerészeti szettet vesz elő a szekrényből, átsuhan a szobán, megfogja Christ, beljebb vonszolja, leülteti az első ágyra, majd rapid sebességgel áll neki a sebeit lekezelni. Sebgyógyító bájitalt itat vele, alkohollal fertőtleníti a sebeit, majd néhány kötést is felköt.* -Te aztán nem tudál magadra vigyázni, még véletlenül sem, mi? De legalább eljöttél.. Ez ekdves tőled.. De tudod vannak remek gyakorlóbábuk odalent.. Ha kell, én is le tudok veled menni gyakorolni.. Azt még túl is élnéd. Tudom, tudom, hova lennél mágia nélkül, de akkoris.. elegem van ebből a keménykedésből, igazán felnőhetnél már. *mondja, majd egy határozott mozdulattal meghúz egy-két kötést, bár igazából csak morog az orra alatt, miközben az ocelot a spániel sebeit nyalogatja, kissé elégedetten húzva ki magát.* -Kész kórháznak érzem magam néha.. *morogja még a fiú, de szavaiból réezhető, hogy christ sosem dobná ki innen, noha ellenére van a fiú cselekvése.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 6 Icon_minitime

Fehér cápa háló
Vissza az elejére 
6 / 13 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Második emelet-
Ugrás: