Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 51 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 51 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Fehér cápa háló | |
|
+13Aleksandar K. K. Deyan Rosetta Waylan James Ravenwood Anaze White Senna Marsine - archiv Mardhug Grihol Sepp Dierk Blanche Ravenwood-archiv Laura Wylee Hunyadvári Szevér Samantha Troops Jack Darkfield Kalandmester 17 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Fehér cápa háló Vas. Júl. 12, 2009 6:01 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.
A szoba lakói - jobb oldal: 1. Hunyadvári Szevér 2. Alex Carmelo 3. Anaze White 4. Jack Darkfield
A szoba lakói - bal oldal: 1. Aleksandar K. K. Deyan 2. Siegfried Zauberer 3. Sepp Dierk 4. James Ravenwood | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Csüt. Ápr. 08, 2010 7:48 pm | |
| *Egyenetlen lépek csoszognak fel a másodikra, ahogy valaki fel-felszisszen. Aztán csoszogás, és ez a valaki lenyomja a Fehér cápa közös helyiségének a kilincsét, ahogy bebotorkál. Szája már megint felrepedve, határozottan sántít, és nehézkesen vesz levegőt... kicsit össze van verve, az látszik, abból is, hogy a fekete spániel daimónja biceg mellette.* ~Meddig akarod még ezt csinálni? Még egy jó darabig... amíg többször meg nem tudom ütni, és jobban nem tudok ellene védekezni. Jack ki fog akadni. Akkor jobban kiakadna, ha nem jönnék ide, pedig megígértem neki, hogy jófiú leszek, és eljövök kezelésre. Na.~ *Chris, mert hogy persze ő az, kihúzza magát, és bekopog a Jack oldalán, ami user emlékei szerint jobb oldal, de nem mer rá megfogadni. De lényeg, hogy bekopog.* |
| | | Samantha Troops Diák
Hozzászólások száma : 709 Kaszt : Üzenőláda : Különleges varázslat:
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Csüt. Ápr. 08, 2010 7:43 pm | |
| *A lány csak elhúzza a száját. Igaza van a fiúnak, de már hozzánőtt, és az ilyen dolgokat nem adja könnyen. Odronra furcsán néz a lány, néha néha rajta is hagyva tekintetét, elbambulva, és méregeti, gondolkozik, miközben Jack keres. Egy kicsit beljebb lép, hogy ha kell segítsen.*-Nagyon szépen köszönöm a segítségedet egyébként.*mondja a lány, közben megsimogatja a lélegző, szuszogó szőrmókot. Szépen. Majd a fiúra vár. Leteszi az egyik fotelbe, vigyázva, ne vérezzen össze semmit, bár pillanatok alatt kiszedi, de nem baj. Aztán odamegy a fiú mögé, és vár.*-Szólj, ha segíthetek!*mondja a fiúnak* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Csüt. Ápr. 08, 2010 7:32 pm | |
| *Halk kulcszörgés és varázsigesustorgás közepette nyílik ki az ajtó, amin az ocelot be is sétál eléggé fennséges léptekkel, mint a szoba egyetlen női lakója. Kényelmesen végigsétál, ellenőrizve röptiben a dolgokat, majd emgrázza magát, és kényelmesen elhelyezkedik a macskakosárban, és kihúzza magát, ezzel is jelezve, hogy ez itt az ő birodalma. A fiú epdig csak int Samantha felé, hogy jöjjön beljebb, majd azért int, hogy állapodjon meg ott, ő maga pedig elindul, hogy megkeresse azt a bizonyos boszorkányfűt.* -Nem értem, minek pazarolsz ennyit erre a kis szörnyre, mikor bármikor tudsz újabbat idézni, de legyen.. Egy pillanat az egész, és meglesz.. Csak ne vérezz össze semmit, ha lehet. *mondja még a lánynak, felé nézve, egy halvány félmosollyal, majd kinyitja a nagyszekrényt, és elmélyed annak tartalmában.* | |
| | | Hunyadvári Szevér
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 1430 Kaszt : Üzenőláda : Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 8:09 pm | |
| -Hát, akkor remélni tudom csak, hogy egy jó darabig még mellettem maradsz. Ha nem is ma este. *mondja, miközben figyeli, ahogy a leányzó felöltözik, majd az utolsó, mai utolsó csókot hosszan, hevesen viszonozza, aztán elszakad a lánytól, és csak int utána, végigdőlve a hátán az ágyon, az ablak felé nézve. Az est leszállt, és nem is kell olyan nagyon sokáig várnia. Anita távozása után nagyjából tíz perccel, amikor az óra üt, egy magas, éjfekete alak suhan be a szobába, mögötte kattan a zár, talárját ledobja a fogasra, és kezdődik az éjszakai élet. Ergo Szevér állhat neki teát főzni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 8:05 pm | |
| *Mikor a fiú közli, hogy nem ért az ilyen... fiziológiás, és satöbbi dolgokhoz, csak elmosolyodik.* - Én is csak azért mert ott nőttem fel ahol. Tudod... az ilyen lányok mint én... nehezen tudnak normális életet élni. A kunoichik sokszor szunnyadó ügynökök. Amint parancs jön, viszont aktiválódnak. Előfordul sajnos, hogy ez nem olyan küldetés, amiről haza is tér az adott illető. * Mondja halkan, mosoly nélkül. Aztán Szevér megemlíti Jack hazatértét.* - Valóban későre jár. * Jegyzi meg halkan, majd felül az ágyon, és összeszedi a ruháit, majd magára veszi szépen lassan.* - Minden esetre Farkasom... élveztem ezt a kis... találkozót. * Mondja mosolyogva, majd ismét megcsókolja Szevért. Mára már utoljára. Majd feláll, és int egyet a fiúnak, majd még összeszedi Lizit.* - Jó éjt Farkasom... és jót ne halljak rólad. * Kacsint a fiú felé, majd ellibben a szobából, mint a tavaszi szellő.* |
| | | Hunyadvári Szevér
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 1430 Kaszt : Üzenőláda : Fairytale
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 7:57 pm | |
| -Nem mondom, hogy nem volt igazad, erről szó nincs. De ebből is látszik, hogy a neveltetésed mégis milyen dolgokat vonzz maga után, és ettől kezdve mit hordozol magaddal. *mondja, miközben hagyja, had emelje fel a lány a kezét, és csak figyeli annak magyarázatát.* -Aha. Ebből én nem sokat értek, nem igen konyítok az efféle tudományokhoz, de neked elhiszem. *figyeli a kezét, majd, amikor a lány elengedi, akkor ő is leengedi a kezét. Nah igen, nem sok kedve van ahhoz, hogy a lány miatt egy kissé megbénuljon, vagy csak erős fájdalmakat éljen át. Elég az neki lelkileg, és elég volt eddig. A többit majd még úgyis megkapja, ha eljön az ideje. A kisebb előadásra csak sóhajt egy nagyot, ásítva, majd nyújtózik egy hatalmasat.* -Te aztán tudományos értekezéseket is írhatnál, hallod-e. *mondja halvány félmosollyal, kezeit kényelmesen összefűzve a tarkója alatt, majd az órára pillant.* -Ajvé, Jack nemsokára hazatér, kezd későre járni.. *pislog az óra felé, egy kissé szájhúzva, majd visszanéz a lányra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 7:45 pm | |
| *A "feddésre" nagyot sóhajt.* - Jah... igen a Pszichonikus mágia. Rowan profnak sikerült olyan húrt megpendítenie, ami erősen érzelmi szál volt. Mondhatni... a családom ellen kellett volna harcolnom. Érthető szerintem, hogy az én nevelésemmel... ez lehetetlen volt. Ez olyan, mint ha azt kérte volna, hogy tépjem ki a saját szívem. Bár... lehet az is könnyebb lett volna. Ami meg engem illet... nem a fizikai erő az, ami miatt tudom amit tudok. Nézd csak... * Azzal megfogja a srác csuklóját, és két ujja, a mutató, és a hüvelyk közé fogja, alul, és felül a kéztőnél.* - Ha itt megnyomod az ember kezét, persze nem csak a két ujjbegyeddel, és kifelé fordítod, arra megy, amerre te szeretnéd. Ez nem más, mint fiziológia, és anatómia. Tudni kell hol lehet a legnagyobb sérülést okozni. És hogy hol lehet a legnagyobb fájdalmat kiváltani. Mert... a fiúk azt hiszik a herében. Nos... nem. Ez nem így van. * Mondja komolyan. Nem akart ő ilyen dolgokról beszélni. De úgy érzi most ez a leghelyénvalóbb dolog. Mikor azonban a srác megcsókolja, átölelve őt viszonozza azt.* - Ígérem nem mosolygok, ha nem lesz őszinte. * Sóhajtja kedvesen, de nem éppen megadóan. Sokkal inkább őszintén.* |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 7:38 pm | |
| *Csak kétkedve nézi egy darabig a leányzót, majd csak emgrázza a fejét, és egyszerűen lerántja maga mellé, nem maga alá, csak maga mellé, és úgy fekszik mellé, ismét lapjára dőlve, egyik kezével megtámasztva a fejét.* -Hát persze, és én meg higgyem is el neked, mi? Láttalak Pszionikus Mágián, pontosan tudom, hogy mekkora benned az erő, és ez mennyire nem látszik alaphelyzeten. *mondja, miközben a lány keze után nyúl, és finoman végigsimít rajta.* -Nekem nem kell a mosolyod, ha nem őszinte. *mondja, mintha csak valami ősi közmondást emlegetne fel, és talán tényleg arra gondol, mert nem feltétlenül a mosolyra gondol, sokkal inkább a lány tudását, és erejét pedzegeti, majd közelebb hajol, ismét a lányhoz, és egy hsoszabb csókot ad neki, finoman beleharapva a lány ajkába.* -Akkor minden rendben van. Utálom az efféle hisztis csitriket. *mondja egy színpadias sóhajjal.* -De akkor megartalak. Egy darabig még biztosan. *mondja kissé pimaszul, cinkosan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 7:33 pm | |
| *Csak rövid ideig szorítja jelenlegi párját az ágyhoz, majd mikor az a lábaival billenti ki, úgy dönt, enged neki. Így aztán "egyensúlyát veszítve" eldől. Eszébe jut egykori senseie szava. "Egy férfi sem szereti, ha magad alá gyűröd őket. Sérti az egójukat, és az önbecsülésüket. Legyen bármilyen is, mondja bármilyennek is magát, sosem jó ha így játszol egy férfivel. Hagyd. Had "uralkodjon" feletted. Minél jobban nyeregben érzi magát, annál erősebb lesz kezedben a póráz." Legyen hát Mester. - Ugyan... Én pirosszka? Hiszen csak véletlen volt, hogy sikerült téged lenyomnom. * Mondja ártatlan hangsúllyal. És most valódinak tűnik a dolog. - Láthatod, hogy nem is igen tudtam megtartani a dolgot. * Majd a csókot viszonozza. - Jajjj Drágám. Nem bánom én, ha más lányok felé is kacsingatsz. Ha engem pedíg el akarsz felejteni, vagy kirakni, hát szólj, és akkor nem foglak zargatni. Nem vagyok én olyan... "Jáááj... meghalok mert dobtak" stílusú. *Mondja mosolyogva. Ebből látszik, hogy komolyan is gondolja, de nem is köti meg a fiút.* |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 7:24 pm | |
| *Szevér azonban nem hagyja magát olyan könnyen, egy kis ideig viaskodik a lánnyal, majd végül mégiscsak háton végzi, kissé kicsavart karral, amit egyenesen az ágyhoz szorítanak. Halkan puffan, majd csak megvillantja szemeit a leányzón, és egy kis ideig még mocorog, majd érzi, hogy nem nagyon tud kimozdulni a lány alól. Kezeivel legalábbis.* -Ha így folytatod, inkább Pirosszka leszel. *mondja, majd, ha lehetséges, akkor a lábával meglöki hátulról a lányt, hogy az kibillenjen egyensúlyából, bár nem fűz hozzá túlságosan is sok reményt, de megpróbálja. Ha sikerül, akkor a lány ajkára nyom egy hosszú, forró csókot.* -Nem mellesleg igen, nagy hírnek örvendek. De azt hiszem, e miatt neked nem kell aggodalmaskodnod. Elég, ha az egómat növelem. *kacsint a lányra nagy, mogyoróbarna, kiskutya szemekkel, egészen aranyosan pislogva borzas haja mögül.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 7:06 pm | |
| * Nos... hát a rablánc átokra nem vevő a srác. No nem baj. Annyira Anita sem rajong a dologért... nem Marijana ő. Így aztán egy hirtelen fordítással lökik oldalra, majd gyűri maga alá a fiú.* - Védjem magam? * kérdi mosolyogva, majd egy gyors mozdulattal elkapja annak csuklóját, finoman kifordítja, hogy azért ne fájjon, majd így kényszeríti a hátára a fiút. Ha nem megy, akkor fájni fog, és ezt tudhatja. Ám Anita ha a fiú végképp nem mozdul, természetesen nem erőlteti túl. Igen. Elég profin tudná kifordítani a srácot a helyéről, bár az valószínűleg töréssel, ficammal, vagy húzódással járna. A ninjucu nem önvédelem. A Ninjucu a pusztítás művészete. Ám most neki nem áll szándékában pusztítani. Ha a fiú mozdul a karrja után, akkor vigyorogva válaszol.* - Sokkal inkább te védd magad. Én nem a buta vadász vagyok... hanem Piroska. * (Ha nem mozdul, nem mond semmit. Hanem marad legyűrve) Végignéz a srácon. * - Hát... annyira buknak rád a lányok? Nocsak... még a végén féltékeny leszek. * A hangjában mosoly bujkál. Nem gondolja ő olyan nagyon komolyan a féltékenységet. De... miért ne üsse le a labdát, ha már feldobták?* |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 6:58 pm | |
| *Az újabb csókot természetesen megkapja a fiútól, kérnie sem kell nagyon, a válaszra pedig elmosolyodik, és beletúr saját, szőke, borzas hajába.* -Művész.. Talán az, egy életművész. Már értem, miért bukik rám ennyire mindenki. *mondja egy sejtelmes, kissé öntelt félmosollyal, majd a lány szavainak hallatán magasabbra szalad a szemöldöke, mind a kettő.* -Nem hinném, hogy olyan nagyon nehéz dolgom lenne. *simít végig a lány oldalán ismételten, és érzi, hát hogyne érezné? A kezében van az ügy, ezt pedig örömmel konstatálja, félmosollyal.* -Biztonságos és finom kényszer? Nem hangzik valami bizalomgerjesztőnek. Tudod, ínyenc vagyok, és nem feltétlenül az efféle ínyenc dolgokra vagyok kiélvezve.. *mondja, miközben csak figyeli a lányt, aki éppen rajta üdül. Eltöpreng egy fél pillanatig, hogy játszon-e még a lánnyal, csigázza e tovább, hagyja-e, hogy békésen üdüljön, majd egyszerű nemre jut, és sejtelmesen megvillantja a szemeit, majd, ha tudja, akkor egy laza, könnyed, mégis határozott, hirtelen mozdulattal lerántja a lányt felülről, és ismét ő próbál felülre kerekedni.* -Védd magad. *villannak meg szemei, ahogyan egészen közelről néz bele a lány szemeibe.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 6:44 pm | |
| - Hogy te mivagy? *Kérdi a lány mosolyogva, majd közelebb hajol egy újabb csókért. Aztán magyaráz. * - Művész. Szabad, öntörvényű, és független. Nem igaz? * Válaszol a kérdésre, amit a fiú feltett. Üldögél a srácon, kényelmesen, mosolyogva, majd aztán az közli, hogy élvezze ki a helyzetet. * - Kiélvezem én, ezt kérned sem kell. Viszont ne gondold, hogy olyan könnyen hagyom magam alárendelni. Noha... egy két varázslat viccesebbé tudja tenni a dolgokat... mint mondjuk... a rablánc. Az helyesen alkalmazva fel tudja csigázni az ember kedélyét. Nem igaz? No persze... nem gondolok én itt az üss meg, alázz meg dologra. Arra sosem voltam vevő. De... azért néha vicces tud lenni. A... biztonságos, és finom kényszer... * A fiú, ahogy végighúzza a kezét a lányon, érezheti, hogy megborzong. Kellemes borzongás ez. Így Szevér tudhatja... nyeregben van.* |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 6:36 pm | |
| -Ugyan mirét tenném, miért neveznélek? *kérdezi, miközben átgördül a lányon, és kényelmesen végighelyezkedik az ágyon, miután levetette a lányról a vörös ruhát, kezeit összefonva tarkója alatt. Hallgatja a lány szavait, majd, amikor az közelebb hajol hozzá,csak figyeli csillogó szemekkel.* -Vagy úgy. Máris mindent emgmagyaráz, bár sosem kértem tőled semmire sem magyarázatot. Nem mellesleg.. ha te könnyűvérű vagy, én mi? *kérdezi sejtelmes szemekkel, majd hagyja, hogy a kezei, vagy csak egyik keze vezetve legyen, majd ismét egy kicsit belemélyeszti a kezeit a lányba, aztán végigsiít rajta, és a kezei ismét a lány derekán állapodnak meg.* -Akkor élvezd ki, amíg hagyom. *mondja egy halvány félmosollyal, miközben szemei sejtelmesen megcsillannak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 6:28 pm | |
| - Ketten bizony. És nem leszünk sosem kevesebben. *Mondja mosolyogva. Majd végig cirógat a fiú nyakától a gerincén át a derekáig.* - Nézhetsz könnyűvérűnek... nem zavar. * Sóhajtja mosolyogva, miközben ő kerül felülre, így aztán felegyenesedik, miközben ráül a fiúra.* - Ám... én nem tartom magam annak. Teszem amit jónak érzek, és csinálom, amit szeretnék. * Kerül ki a magyarázat a napvilágra, miközben lehajolva megtámaszkodik a fiú fedetlen mellkasán. Alkarja végigfekszik a srácon, majd ő így, közvetlen közelről szemléli a mogyorószín lélektükröket.* - Kedvemre való helyzet. De komolyan. Noha... nem tartom magam egy domináns jellemnek. Ám... akkor is tetszik ez a helyzet. És... a társaság is csodás. *Azzal a fiú kezeit megfogva, felvezeti a mellkasára azokat.* |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 6:22 pm | |
| -Akkor minden rendben van. *súgja a lány fülébe, miközben egy kicsit helyezkedik, és megtámasztja magát karjain, hogy ne nyomja a súlyával a lányt. Közben finoman végigcsókolja a lány vállától a nyakáig, és az újabb halk szavakra csak elmosolyodik, miközben kissé feljebb emeli a fejét, és a lány szemeibe pillant, mogyoróbarna szemeiben pajkos fén ycsillan meg.* -Akkor már ketten vagyunk. *kacsint a lányra kacér mosollyal, majd hosszan, szenvedélyesen megcsókolja a lányt, miközben ujjaival ügyes, folyamatosan mozdulattal gombolja ki annak ruháját, és szedi le róla a vörös szatén felsőt, miközben áthengeredik, és magára vonja a lányt, így most ő kerül alulra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 6:13 pm | |
| *Mikor Szevér gyengéden, ám mégis belekarmol akkor egy nagyon mély, szinte vágyakozó sóhaj szakad ki belőle. Majd jönnek a csókok, és a harapások. Az is nagyjából ugyan ezt váltja ki a lányból.* - Akkor... jó. Én sem szeretek...gyors kaja lenni. * Hangzik a válasz. A stresszelés nem jön be, és ennek örül a lány, nem is kicsit. Így nem fog csalódni a srác teljesítményében. Remek. Újabb csókok. Anita érzi, hogy a tarkóján, és teste minden pontján mind a pihék, mind a nagyon vékony szőrszálak meredezni kezdenek. Lúdbőrzik a lány, de nagyon. * - Ínyenc...Farkas. Nagyon jóóó. Ennek nagyon örülök. * Sóhajt nagyot, majd kicsit mocorogni kezd, aztán mikor szépen behelyezkedett a fiú alá, abba hagyja. A gombok közben lassan engednek. Egyik a másik után. Közben Piroska is átöleli a farkast, majd lágy csókokat hint a nyakára. Ha már őt meg akarják enni, ő sem marad adós.* |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 6:07 pm | |
| *A kuncogásra, a szavakra, és az elkeseredett sóhajra csak sejtelmesen megvillantja a szemeit, és finoman megcsókolja a lány nyakát. A kihívó pillantásra, és a kacér szavakra csak megrázza a fejét, kissé felszegve azt.* -Hát, én nem építenék erre a Ha-ra. Nem éppen nagy az esélye.. *mondja egészen sejtelmes, kissé búgóbb hangon, majd, amikor a lány elkapja a kezét, és vezetgetni kezdi a testét, majd úgymond stresszhelyzetbe hozza, és sürgetni kezdi, akkor a fiú keze egyszercsak megáll, pont a lány mellkasán, a nyaka alatt, és ujjaival, körmeivel egy kissé belemar a lányba, de csak finoman, óvatosan. Mint egy intés, jelzés képpen, miközben emgvillantja szemeit.* -Csak ne olyan hevesen. Mindig is ínyenc voltam, sosem szerettem a gyorskajákat. *mondja, majd egyszerűen a lány felé hajol, és finoman, lassan végigcsókolja a lány nyakát, miközben néhol bele-beleharap a lányba, de azt is csak finoman, nem durván, nem olyan nagyon vadon. Ő aztán nem sieti el a dolgokat. Közben kezével a lány ruhájának gombjait kezdi el kigombolni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 5:59 pm | |
| * Elmosolyodni ugyan már nem tud, hiszen már így is csak a fülei fogják vissza a száját, hogy körbe ne érjék a fejecskéjét, ám kuncogni kezd.* - Hááááát... Ha már Jacknek is túl véres lesz... akkor nem tudok mit mondani rá... hogy marad e belőlem valami, azt meg pláne nem. *Sóhajt egyet szinte elkeseredetten, majd aztán mikor vissza csókolnak, és végigdöntik az ágyon, akkor elnyúlik. Ahogy a srác elkezd a gombok környékén kalandozni, csak felsóhajt. Bőre lúdbőrös lesz, ahogy a fiú bőre megérinti.* - Húúúúh... Mobydick...na...igen. * Leheli, majd felpillantva erősen kihívó, és kacér pillanatást küld a fiú felé.* - Háááát... ha fel tudok állni... akkor persze, hogy haza találok. Ha. *Villant egy mosolyt. - De... mutasd azokat a karmokat... * Mondja kedves mosollyal, miközben a srác kezét megfogja, és lassan, ám határozottan vezeti a testén ide-oda. Nem tűnik olyan nagyon megszeppentnek ebben a helyzetben. Nagyon nem. - Gyerünk farkas... tépj szét. * Villant egy mosolyt. - Szedd darabokra kicsi Piroskádat. * Közli egyre sürgetőbb hangon. Kíváncsi nyomás alatt hogy viselkedik a fiú.* |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 5:51 pm | |
| *A fiú csak elmosolyodik, majd egyik kezével végigsimít a lány arcán, lehúzva annak kapucniját a fejéről, és a hátára dobva azt.* -Ez lassan kezd egy elromlott grimm egyvelegnek tűnni, amibe a Mobydick is belekerült. *mondja széles vigyorral, majd, amikor a lány elhúzódik tőle, majd finoman tolni kezdi, akkor pár pillanat alatt beméri, hogy hova is akarják őt tolni, és csak elmosolyodik, majd egyszerűen lehuppan az ágyra, majd, amikor a lány szavait hallja, csak megemelgeti a szemöldökét.* -Hááát, meglátjuk.. Tudod a hatalams karmaim, és a nagy fogaim.. *és meg is villantja a maga fogsorát, és, amint a lány lehajol, hogy megcsókolja, akkor persze visszacsókol, majd elkapja a lányt, és szépen végigdönti az ágyon, maga mellett, ő meg kényelmesen megtámaszkodik, féloldalasan, mellette.* -Még szerencse, hogy a naaagy Jack most nincs itt, és kettesben maradtunk. Ez még neki is túl véres lenne.. *simít végig a lány oldalán, majd annak ruháján, a gombok környékén egy kicsit elkalandozva.* -De azért ugye majd hazatalálsz, ha marad belőled valami? *kérdezi még, kicsit kacéran.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 5:45 pm | |
| - Jaj jajj. Eltévedtem Nagyihoz menet, így elnyelt a Nagy Fehér Cápa, ahol aztán mégis csak találkoztam a Farkassal, pedíg gondoltam elkerülhetem a Nagy, és Gonosz Farkast. * Mondja elgondolkodva, majd lassan elválik a sráctól, és neki támasztja a tenyereit a mellkasának, majd így kezdi el finoman, ám határozottan tolni a rendezett ágy felé.* - Így legalább már azt is tudom, hol a nagy szürke nyugvóhelye. * Mosolyog, majd ha sikerül, akkor letolja a srácot az ágyra.* - Hát igen... ez egy szakok közötti átjáró. És... ezek szerint te azon kevesek közé tartozol, aki a "naaaaaagy" Jack szobatársa vagy.* Mosolyog széles vigyorral, és leül a fiú mellé.* - És... most azt tervezed, hogy szét tépsz? Mert... ha igen, akkor csak azt szeretném kérni, hogy a ruhám... maradjon épen. * Hangzik a kérlelő hangszín. Majd végigcirógat a fiú mellkasán, és lehajol megcsókolni.* |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 5:36 pm | |
| *A szavakra Szevér csak elmosolyodik.* -Az engedélyt megadom, közlegény. *mondja, és még talán haptákba is vágná magát, ha a lány nem éppen akkor lépne közelebb hozzá, miközben végigsimít a mellkasán, majd egészen hozzásimul. Szevér elmosolyodik, és egy könyned mozdulattal öleli át a lányt, annak derekát egészen konkrétan, miközben egy kicsit beljebb húzza a szobába. Az ártatlan hangnak már nem is hisz, csak csillogó, pajkos pillantással néz le a lányra.* -Igazából pontosan ezt terveztem.. *mondja, miközben kacéran megvonogatja szemöldökeit egy kissé, és természetesen engedi az ajtót becsukódni, és engedi, hogy a lány nyugodtan becsukja azt a lábával. A hideg, hűvös anyag egy cseppet sem zavarja, sőt, élvezi.* -Úgy tűnik.. *néz fel a lányról a szobára.* -Az én ágyam az egyetlen, amin rend van, és alig van cucc körülötte. Amúgy egy eramirossal, Anazével, a nagy Jackkel, és egy belsirionossal lakok együtt. Tiszta szakok között átjáró ez az egész hely. *mondja egy halk sóhajjal, majd ismételten visszanéz a lányra, miközben finoman végigsimít annak derekén.* -És, mi célból jöttél el a Farkas barlangjába? Valaki eltévedt, útban a Nagymama házához? *kérdezi, miközben kissé félredönti a fejét, úgy néz le a lányra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 5:27 pm | |
| *Mikor kattan a zár, és a srác feltűnik egy szál rövidnadrágba, a lány már lép közelebb, de aztán megkapja a belépési engedélyt.* - Engedélyt kérek a hídra lépni kapitányom! * Mondja mosolyogva, majd mostmár a sráchoz teljesen közel lép. Ujjai végigfutnak a srác mellkasán, majd át is öleli. A szatén selymes anyaga hűvösen simul Szevér mellkasára. A lány kemény keblei is nekinyomódnak a fiú mellkasának, ahogy az felnéz rá.* - Már miért is félnék Farkasom? Szét akarsz tépni? * Kérdi naiv mosollyal. A fiú tisztán tudhatja a múltkori dologból, hogy nagyon jó színész a lány. Máskülönben nem igazán lehetne shinobi. Végig futtatja a szemét a szobán, miközben a köpeny kapucnija alól előmászik Lizi is, majd egy ugrással az asztalra vitorlázik. Jobb neki most ott.* - Nos... Itt laknál? Kikkel? * Kérdi mosolyogva a fiútól, továbbra is hozzásimulva. Majd aztán az egyik lábával belöki az ajtót, ha a srác elengedni. (az ajtót) |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 5:18 pm | |
| *A koppantásra azonnal felfigyel, és lemászik az ágyból. Könnyed, kényelmes nyárias nap van, számára legalábbis, így kényelmesen pihenget az ágyban, egy szál alsónadrágban, éppen a dalán dolgozva. A kopogást hallva kimászik az ágyból, magára kap egy rövidnadrágot, és a hangra meg még inkább elmosolyodik, és könnyed mozdulattal kattintja a zárat, majd nyitja ki az ajtót a lány előtt, és szépen pózba vágja magát, nekitámaszkodva az ajtónak, egyik kezével, féloldalasan, másik kezével a nyitott ajtót fogva, egyik lábán támaszkodva, másikat behajlítva támasztva meg, és úgy néz le a leányzóra, majd füttyent egyet.* -Szép estét édes Piroskám. Látom, még mindig nem félsz tőlem. Beljebb kerülsz? *lép hátrább, elengedve az ajtó egyik felét, intve a lánynak, hogy kerüljön beljebb, miközben ismételten végigméri, egy halvány mosollyal.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló Hétf. Márc. 22, 2010 5:08 pm | |
| * Furcsa ruhás lányka suhan végig a folyosókon. Szinte látni alig lehet, hála a kiképzésének, amit előző"életében" kapott. Vörös szatén ruha van rajta, kapucnival, ami most fel van húzva a fejére. A miniszoknya szépen, kellemesen lebben a menetszélben. Magassarkú cipői koppannak a kövezeten, ahogy végigsiet. Mikor elér a célpont háló elé, besiet a közös helységbe, majd koppant kettőt hármat az egyik szoba ajtaján. Elég egyértelmű, hogy kit keres. - Hahó... Farkasom... * hallatszik a kedves hangszínű mondat, majd lassan lenyomja a kilincset. Először csak benéz, mert mégsem akar bemenni ha esetleg más is ott lenne. Majd ha szabad az út, akkor besuhan.*Ruha: https://2img.net/h/i37.photobucket.com/albums/e58/Musicgirl124/CT0081.jpg |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fehér cápa háló | |
| |
| | | | Fehér cápa háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |