Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Nedavia barlang-pub - Page 11 I_vote_lcapNedavia barlang-pub - Page 11 I_voting_barNedavia barlang-pub - Page 11 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Nedavia barlang-pub - Page 11 I_vote_lcapNedavia barlang-pub - Page 11 I_voting_barNedavia barlang-pub - Page 11 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Nedavia barlang-pub

Go down 
+85
Elisabeth Ellen Torchwood
Illa Do
Kyle Peters
Jaden Parker
Eddie Fisher - Archívum
Dárdosi Péter
Rebecca Grifith
Janna Lemanski
Elidor Calvanion
Andie Fisher
Nathaniel Harris - Archív
Mike Preston
Pete Demerest
Merilien Marsillea
Jemina Reese
Astrea Thalidor
Celine Saldana
Nuada Blackmoon
Claire Fairchild
Liselotte Frey - archívum
Nye Drystan
David Ayton
Gabriella Ophelia Milena
Sidonia Gisa
Lincoln Lawrence
Raven Blackmoon
Solomon Reed
Speranza di Bagliore
Yekaterina N. Fyodorov
Samantha Radoslava
Caleb Dawson
Mikhael Knyaz
Hikaru Tudor Patrik
Isabella Newton
Orinthia Lalla
Scott André
Marco Mimieaux
Natalia Tatiana Ridolf
Shuang Zhen
Cat R. Morgan
Evangeline Elovics
Artemis Taylor
Aleksandar Grozda
Eira Eilertsen
Maria Thekla
Leila La Fontez
Deliny Fordina
Yeo Jung-hwa
Vivienne Mendelsohn
Sarah Wood
Kalandmester
Adanna Kinsley
Toportyán Zakariás
Faith Tanya Dylens
Jessica Westlive
Nathaly Holloway
Priscilla Elena Black
Adela Ionela Mirunela
Mardhug Grihol
Quenzara Cuncha
Hunyadvári Szevér
Katherine Mary Black
Lizbeth Westlive
Tim Leopold
David Robert Beawer
Phionnalla Cairistìo
Bonnie Tornow
Ayame Drake
Zeph Owen
Ayla Madyzyn
Miranda Moon
Krastio Miroslav
Cathrine Collins
Armand Promotof
Sabine Cornwell
David Palmerston - alli
Marta Albena Todorka
Mina Faustina
Taylor Halway
Ivanka Iskra Wilson
Angelina Britanny Moore
Beatrice el Esposito
Rosalinn de la Montarque
Flavia Esenani
Diane Charmey
89 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 36  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Nedavia barlang-pub - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeVas. Okt. 11, 2009 12:27 pm

First topic message reminder :

A Szórakozónegyed emberektől hömpölygő utcáin haladva megpillantasz egy furcsa dolgot. Két tömbház között egy hatalmas, barlangszerű képződmény helyezkedik el. Kellemes illatokat érzel, egyszerre édeset és sósat. Valami képlékeny, füstszerű légtömeg száll ki a barlangból, és csak a belülről sugárzó erős, pulzáló fények mutatják, hogy mi történik odabent. Ha elég bátor vagy, és átsétálsz a füstrétegen, akkor a szemed elé táruló látvány cseppet sem emlékeztet majd egy ókori barlangra. Sültek, grillezett húsok illata csapja meg az orrod, a bal oldalról. Egy csemegepultot láthatsz, ahol pizzaszeleteket, hot dogot, grillezett húsokat és mindenféle rágcsálnivalót találsz, eléggé változó áron. Ha azonban valami édesre vágysz, jobb oldalt egy italos pultot találsz alkoholos és sima koktélokkal is, valamint desszertekkel. Gofri, palacsintatorta és néhány péksütemény és cukrászati különlegesség is megvehető itt, persze jóval drágábban, mint a Kereskedőnegyedben. A két pulttal szemben padok, fotelok és kanapék is vannak, a lehető legfurcsább alakzatokban elhelyezve, erősen elütő színekben. Egy kőlépcső vezet a lenti rész felé, ami szintén több részre van felosztva. A kőlépcső egyben csigalépcső is, korlát nélkül, szóval csak óvatosan. Ha leérsz - legalább egy egyperces lépcsőzést követően - egy aktuális feltörekvő sztárt láthatsz, aki épp nagyszabású varázslatos fény- és díszletelemekkel koncertezik. Vannak állóhelyek, és hátrébb kanapék is, állatok mintájával.

Nedavia barlang-pub - Page 11 29nf342
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Elidor Calvanion

Elidor Calvanion

Főkarakter : Kaen el Jericho
Hozzászólások száma : 103
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 11 Illuzionista_nekromanta
Üzenőláda : Nedavia barlang-pub - Page 11 Tek5072fa8a0afb45585765

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeHétf. Nov. 12, 2012 5:04 pm

Ugye-ugye? *Kérdez vissza, úgy tűnik, Nayeli hasonlóan édesszájú mint ő. Legszívesebben odanyúlna, hogy ő maga törölje le az utazófossza csokis száját, de azért ilyen nexusban még nincsenek.* Értelek, én inkább amolyan szövetséges kapcsolatban vagyok Sraclettával, ő sokmindenben ügyesebb nálam, ezért tudom kérni a segítségét. *A színházas kérdésre nagyon nevet, innia kell valamit, mielőtt még megfullad, ezért gyorsan rendel valami gyümölcslevet, és a lánynak is int, hogy kérjen amit csak szeretne.* A sírba viszel. *Mormolja derűsen.* Tehát. A darab az a színdarab, másnéven színi előadás alternatív neve. Nem a macskák vannak darabokban, bár amilyen pocsék szerintem, valaki fel is darabolhatná őket, csak viccelek amúgy. *Eltűnődik, hiszen őt az előadások éltetik, de ez a példány vélelmezése szerint kifejezetten rossz.* Nem tudom. Se történet, se jó dalok, csak jelmezbál az egész, tartalom nélkül. *Felnéz a faliórára, és sajnálkozóan tárja szét a kezét.* Bocsáss meg, de most csak ilyen röpke találkára futotta, kezdődik lassan a fellépésem, ugye nem haragszol? Bepótoljuk még, legközelebb pedig már te leszel az est fénypontja a nézők szemében. *Feláll, és felsegíti a lányt is, hogy el tudjon búcsúzni. Ad egy-egy puszit, és meg is öleli Nayelit, végül az elmaradhatatlan kézcsók, és távozik is.*

Főkarakter : Ariana Ravenwood
Hozzászólások száma : 104
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 11 Mutatvanyos_idezo
Üzenőláda : Aranyhaj/Rapunzel

Nedavia barlang-pub - Page 11 Tek5145ff308fe675376826

Az én színem a palegoldenrod.

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeHétf. Nov. 12, 2012 4:37 pm

*Ügyesen leutánozza, hogyan kell enni ezt a...* ~ Mi is volt a neve? ~ *Eltöpreng rajta, de végül arra jut, hogy nem annyira fontos, ha legközelebb ilyet akar enni, majd körülírja miféle, legfeljebb hülyének nézik.* - Ez nagyon finom! *Jelenti ki hirtelen, fülig érő szájjal, majd hagyja, hogy Elidor folytassa, és figyel a szavaira.* - Értem. Na igen, látod, mi sem lógunk állandóan egymás nyakán, de azért... mégis együtt vagyunk, mindig így volt. *Eléggé jó testvéri kapcsolatban nőttek fel, aligha bírná ki, ha Aithusa nélkül kellene itt lennie, teljesen egyedül. Bármennyire is szereti a kalandot, van egy határ.* - A macskák... azokat szeretem. Miért vannak a macskák darabokban? Milyen darab? *Pislog, valóban nem ismerős neki az itteni színház, egyelőre.* - Ó, az remek! Miért nem szereted? A zene és a tánc... az is a része ennek az egész bűvöletnek. *Aztán a fiú a másikról kérdezi, mire nevetve csóválja a fejét.* - Nem, egyáltalán nem ilyen. Bár a göndör haj stimmel, de a többi igazán nem.
Elidor Calvanion

Elidor Calvanion

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeHétf. Nov. 12, 2012 4:31 pm

[olvad]

*A leányzó úgysem tudná lebeszélni, ha előfordulna olyan képtelen helyzet, hogy Elidor kikotyogja megtorló terveit, sőt az sem, hogy bevonná őt a bosszú rögös útjába. Ez az ő keresztje egyedül. Azért annyira nem ellentétesek, hiszen máris vannak közös témáik, és leszámítva a sötét titkot, szeretnek tevékenyen élni. A kérdésre kicsit hátradől, hiszen megérkezett közben a palacsinta, amit udvariasság ide vagy oda, elsőként kezd majd el falatozni, hogy megmutassa a technikát.* Ahogy te a nővéreddel, én Scarlettával együtt estem át ide, azóta is segítjük egymást a fontosabb döntéseknél, de ahogyan említettem, azért megvan a saját életünk. *Finoman elmosolyodik arra, hogy igen, Nayeliék utazók, ők csak a véletlennek, vagy a közös célnak köszönhették, hogy nem szakadtak szét, hiszen Elidor fivére Scarletta szerelme volt.* A macska és a hangjegy, nos... *Gondolkozik el, legalábbis vigyorogva ezt színleli.* Szereted a Macskák című darabot? *Dobja fel a kérdést, bár elképzelhető, hogy ha Nayeli még a palacsintával sincsen tisztában, az itteni színházzal pláne nem* Egy zenés-táncos előadás, még az is megeshet, hogy tetszene neked, én ki nem állhatom. *Figyelmesen hallgatja a lány múltbeli kicsapongását, és azért picit elkomorul, még annak ellenére is, hogy pont egy árny volt az "elődje".* Értem én. Ábrándos művészlélek, göndör haj, csábos pillantás meg ilyesmik, ugye? *Kérdezi elviccelve a helyzetet.* Végülis nekem nem volt senkim otthon, még nem találtam meg azt, akivel együtt nevethetek.

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 6:03 pm

*Ő maga pedig a legkevésbé sem sejti, hogy Elidornak ilyen sötét titkai vannak, vagy hogy bosszút tervezget. Ha tudná, minden bizonnyal próbálná lebeszélni, hiszen a bosszú soha nem fogja visszahozni a testvérét... elég különbözőek, kérdés, hogy vajon mennyire képesek elviselni a másikat hosszabb távon majd, de ez úgyis eldől. Talán az ellentétek vonzása tényleg működik.* - Két éve vagy itt? Értem. Miféle jóbarát? *Érdeklődik, aztán úgy dönt, ha már kérdezett, neki sem árt többet mesélnie.* - Tudod, mondtam, hogy nem rögtön a saját síkomról jöttem... síkunkról. Négy-öt éve kerültem el onnan, és máshol éltem, szerencsére akkor is a nővéremmel, valahogy mázlink volt, és ide is együtt kerültünk. Talán Utazóként képesek vagyunk öntudatlanul befolyásolni ennyire, hogy ne kerüljünk el egymástól. Szóval mit fejez ki a macska és a hangjegy? *Láthatóan kíváncsi, érdekli Elidor mit gondol erről. Mikor megjön a palacsinta, szintén eléggé zavartan pislog rá, igyekszik felmérni, ezt hogy illik, vagy szabad enni, és inkább megvárja, amíg Elidor elkezdi, hogy elleshesse tőle. Aztán a fiú rátér a szerelemre, mire kicsit hümmög.* - Volt egy fiú... az Árny leszármazottja, négy-öt éve, de aztán ugye elkerültem otthonról, és azóta nem láttam. Utána nem nagyon volt senki, abban a harmadik világban. Szóval nem, ilyesmi nincs. *Számol be, észre sem véve, hogy Elidor is az Árny gyermeke, de ki tudja, talán ezzel öntudatlanul is megnyugtatja a fiút, hogy a származása nem fog közéjük állni.*

//fagy//
Elidor Calvanion

Elidor Calvanion

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 5:48 pm

*Elréved a kérdésre, hiszen szinte mondhatjuk azt is, hogy direkt csúszott át. Már ha létezik ilyen. Nem létezik, de várta, kereste az alkalmat, hiszen fivére gyilkosát keresi évek óta, és itt alakította ki azt a hátteret, ami ahhoz szükséges, hogy Monte Christoként be tudjon szivárogni a nellondi felsőgazdagok életébe, és részükké válva fokozatosan tegyen tönkre mindenkit, álljon bosszút.* Két éve, de folyamatosan vándoroltam. Tudod van egy jóbarátom otthonról, vele fedeztük fel az itteni létet. Ám mindketten a magunk útját járjuk, csak időnként futunk össze. *A hajbatúrástól kissé elakad a szava, nehezére esik nem kimutatnia, hogy mennyire bejön neki a lány. Elriasztani pedig nem akarja, ezért is kérdezett rá, hogy udvarolhat-e.* Tetszetős darabok, úgy látom, hogy szereted, hogy minden ami rajtad van, kifejez valamit, árulkodik rólad valamit. *A választára vidáman nevet, lerí a lányról hogy fogalma sincsen, mit is rendelt. Kedvesen legyint egyet.* Mindegy, ízleni fog neked. *Odaint egy pincérnőt, és két hatalmas adag gundel palacsintát rendel. Na nem mintha a bolgároknál így hívnák, de olyasmit. Egyre több füstös alak jelenik meg ahogyan beindul az éjszakai élet, de ha a lányt nem zavarja, hát őt sem.* Bűvész? Hát ez dicséretes. *Bólogat, ő is úgy véli, hogy bár apja az árnytól származik, de biztosan volt a felmenői között olyan, aki a bűvész vérét hordozta az ereiben. Bár nem tudja, hogy ki az az Aithusa, de nem erre értette a kérdést.* A szüleidet értem, és valaki más? Egy hősszerelmes háborús veterán példának okáért, akiért dobogott a szived? Nem akarnék közétek állni.

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 5:29 pm

- Te mikor is csúsztál át? Én meg Aithusa még nem ismerjük ki magunkat annyira itt... bár szerencsére legalább nem tévedünk el, mind a kettőnknek eléggé jó a tájékozódási képessége, elvégre azért vagyunk Utazók. *A hajába túr, kicsit megigazítja, majd nevet.* - Azt nem lesz nehéz kiismerned, egyelőre tényleg ugyanazok váltakoznak, mármint a főbb ruhadarabok... a kis dolgok változnak, ékszerek, kiegészítők, azokat imádom, minél többfélét szeretnék belőlük. *Mutatja is, hogy az egyik fülében egy fekete macskás fülbevaló van, a másikban viszont egy hangjegy, még csak nem is egyforma.* - Palacsinta. *Vágja rá a... valljuk be, számára szinte teljesen ismeretlen szót. Volt hasonló ételük odahaza, de természetesen a neve más volt, így nem tudja beazonosítani, talán épp ezért azt kéri.* - Anya a Bűvész leszármazottja volt, onnan örököltem, azt hiszem. Ezért imádom a természetet is, mert Aithusa anyja Kertész, bár tudod, vele nem vagyunk vérrokonok, de mégis, a hatása megmaradt. És persze, hogy hiányoznak a szüleim, csak tudod... Utazó vagyok, így azért a honvágyat elnyomja az új hely izgalma, na meg Aithusa itt van.
Elidor Calvanion

Elidor Calvanion

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 5:23 pm

*Felderül az arca, amikor a lány igent mondd, és bólogat.* Tulipánok. Én már viszonylag régen élek itt, a magunkfajtákhoz képest, igyekeztem kiismerni ezt a világot. *A halvány arc most mégiscsak sugárzik picit az örömtől, hogy legalább segíthet Nayelinek, és együtt is lehetnek, még ha csak munkailag, aztán majd meglátják, hogy mi alakul.* Nem baj, majd gyakoribbak lesznek a találkáink és ki tudom ismerni a ruhatáradat. *Vigyorog vissza, aztán maga elé veszi az étlap-itallapot, és a lánynak is ad egyet.* Palacsinta, vagy fagyi? *Kérdezi ellenállhatatlan sármot belecsempészve a kérdésbe, mintha csak ez a kettő édesség létezne a világon. Amíg a lány válaszol, ő maga csak igyekszik elképzelni a helyzetet, és megrázza a fejét.* Dehogy lopod el, biztosan jó párost tudunk majd alkotni. Anyukád mivel foglalkozott, hogy ilyen ügyeskezű lánya van? *Dobja fel a labdát, hiszen Nayeli igen szépséges, emelett még trükkös is lenne? Komoly felmenői lehetnek.* Valdonban nem jártam, de átruccanhatnánk oda, hátha találunk valamit, amivel még az előadásokat is fel tudnánk dobni. Amíg a lányt fürkészi, eszébe jut valami, amit talán nem árt tisztázni, hogy ne törje magát feleslegesen.* Nem hiányoznak az otthoniak?

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 5:11 pm

*A kézcsókra halkan nevet, kicsit zavartan, majd átveszi a tulipánokat.* - Köszönöm szépen! Nagyon szépek. Sokkal jobban szeretem őket, mint a rózsákat, vagyis nem sokkal, de azért... jobban tetszik a száruk. Hogy is hívják ezt? *Még nem ismer minden itteni növényt, a rózsához volt szerencséje a rózsakertben az iskolában, tulipánhoz nem. Aztán viszont nevetve csóválja a fejét Elidor szavaira.* - Na, ne már. Még csak egyszer találkoztunk, nem is tudhatnád, hogy nézek ki máskor. Meg még alig van ruhám, tudod... de nézd, ezeket sikerült beszereznem, a szomszéd faluban, Valdonban. Rettentően tetszenek, a boltban ahol voltam mindenféle szivárványos dolgok vannak, kitűzők, pólók... attól félek, ott fogom elkölteni minden pénzem, meg a süteményesnél. *Elhúzza a száját, elvégre talán nem kellene mindig ilyenekre fordítani, de nem bírja ki. Aztán kíváncsian figyel, hogy Elidor mit szeretne, és lelkesen bólint rá.* - Hát persze! Anyától is tanultam ilyeneket, imádom a trükköket meg a bűvészkedést. De ígérem, nem fogom ellopni a fényed. *Kacsint rá a fiúra, direkt cukkolva, arra utalva hogy jobb lenne a másiknál.*
Elidor Calvanion

Elidor Calvanion

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 5:01 pm

*Végre megérkezik a várva várt királylány, hősünk pedig majdnem fellöki az asztalt nagy igyekezetében amikor felpattan. A puszi kellemesen érinti, ő pedig szokásához híven kezet csókol, és már nyújtja is át a tulipánokat.* Ez a tiéd. Nem akartam sablon rózsát, remélem tetszik. *Visszaül a helyére, és elmosolyodik a bókra, őt alapvetetőn Nayeli külseje fogta meg, aztán a belső értékekben sem kellett csalódnia.* Köszönöm, aranyos vagy, te is nagyon csinos vagy, mint mindig. *Mintha eddig sokszor találkoztak volna.* Nem, dehogy, szívesen várok. *Kicsit kezdi magát kellemetlenül érezni az anyagi különböséget miatt, aztán eszébe jut valami, kérdés, hogy hogyan kellene ezt tálalni. Belevágni a közepébe? Vagy melegíteni a témát? Mindegy, Nayeli okos lány, tud objektív lenni.* Egyre több felkérést kapok mostanság, és nem mindig van időm megfelelően előkészülni, illetve a színpadon sem tudok mindent a kezemben tartani. *Picit megfogja a lány kezét, ha az hagyja.* Van kedved segíteni? Lehetnél a társam, segítőm az előadásokon. Nagyon helyes lány vagy, és büszke lennék rá, ha együtt tudánk dolgozni, hidd el, nagyon megéri, sok pénz van benne. Ezek a nellondiak sokat fizetnek a bűvöletért. *Dől picit hátra, ez most fontos kérdés.*

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 4:53 pm

*Sietősen lépdel a Nedavia felé, a fogadóban járt, ahol éppenséggel dolgozott... beugrott az egyik pincérnő helyére, majd mikor megjött a váltás, segített takarítani, utána az egyik hölgy elhagyta a fülbevalóját, ő pedig rögtön ajánlkozott megkeresni. Valahogy mindegyik napja ilyen mozgalmas, hiszen ha éppenséggel nem a pénzt próbálja összeszedni az alapvető élethez... akkor is képtelen egy helyben ülni a fenekén, körül akar nézni, és megismerni ezt a világot, az embereket, a rengeteg fajt. Nemrég éppenséggel egy kabátot kapott meg jóval olcsóbban, mert hazavezette a boltosnő kisfiát - egy csinos, meleg, fehér kabát, ebben érkezik most a pubba, illik a fehér hajához, és hogy ne legyen túl színtelen, mindkét csuklóján szivárványszínű csuklópánt díszeleg. Ahogy belép, csillogó szemekkel körülnéz, Elidort keresi, és odasiet hozzá.* - Szia! Elkéstem? Ne haragudj, nincs órám, úgyhogy fogalmam sincs. *A saját nyelvükön köszön neki, hiszen nem nagyon tud máshogy... olyan nyelven szól, ahogy hozzá beszélnek, még nem tanulta meg a bolgárt. Rögtön egy puszit nyom a fiú arcára, majd leül vele szemben, és körbepillant, felmérve, kik vannak még itt.* - Nagyon tetszik az öltözeted.
Elidor Calvanion

Elidor Calvanion

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2012 4:46 pm

*Az egyik legcsinosabb felöltöjét húzta magára, hivalodó, hiszen sok csilivili dísz van rajta, ami miatt akár Elvis-hasonmás versenyen is minimum dobogós lehetne, főleg hogy neki is fekete a haja. A fényesre pucolt csizma, és cilinder nála már szinte alapvető, így meg sem lepődik, amikor lefelé indul a fekete tulipáncsokorral a kezében, néhány járókelő rácsodálkozva suttogja - A bámulatos Calvanion. Elidor megemeli a cilindert köszönésként, és elslisszol mellettük, most nincsen ideje a rajongókra, sokkal fontosabb találkája van. Nayeli végre megüzente neki, hogy mikor ér rá. Szívesen segítené őt anyagilag, de attól fél, hogy a túlságosan hőslelkű teremtés visszautasítaná, és sértésnek venné, talán valakinek érzi magát alkalmi munkái mellett, de nem baj, hősünk legalább virággal, és egyéb dolgokkal tud majd kedveskedni neki. Leül az egyik asztalnál, a lapra rakja a csokrot, nem nagyon akar addig rendelni, míg a leányzó meg nem érkezett. Lehúzza a kesztyűt, mert izzad a tenyere. Fura. A félhomány nem riasztja, az az ő világa, viszont a sötét alakok egyre gyülekeznek, amint leszáll az éj. Nem fél tőlük, ám nem akar nyílt harcba keveredni, amikor a hölgy is jelen van*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 2186
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 11 Alkimista_mentalista
Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)
Zöld karolópók (2. szint)
Zöld falakó boa (3. szint)
,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 03, 2012 12:44 pm

- Jó persze persze, de tudhatnád hogy soha az életben egyetlen egy pillanatra sem lennék hajlandó ilyen ruhákat felvenni. Sajnálom, de nekem ezek nem igazán tetszenek. De ízlések és pofonok. * Belekortyol az italába - ami erősen narancs ízű - és végre valahára ráébred, hogy most már itt az alkalom hogy beszéljen az illetőről, azaz Davidről. Furcsa, hogy csak most, ilyen későn hangzik el a kérés, miszerint meséljen róla, de legalább bekövetkezett, s ez a lelke mélyén enyhe megkönnyebbüléssel tölti el. * Hű, hol is kezdjem. * Töpreng magában, de hamar megérkezik a megmentő kérdés. * Igen, persze. Azt ne kérdezd hogy tanul, nem tartom számon a tanulmányait. * Valóban. Pedig nála ez alap lenne, de ezt valamiért most nem tartja olyan lényegesnek, biztos mert ott az a bizonyos felhő, ami nem engedi józonul gondolkodni. * Egyszer-kétszer az üzenőfalon is megfordult a képe, igaz, nem túl szép dolgok voltak mellé írva. De én megismertem, és szerintem tök jó fej. Hogy mást mit mond, nem mindig érdekel... Kivéve ha fontos ember ad tanácsot. * Fejti ki a lehető legőszintébben - lehet hogy nem a legőszintébben, de igyekszik. Ekkor azonban enyhe rosszullét kezdi el kerülgetni, s kicsit meg is szédül. * Ne haragudj, nem érzem valami jól magam, azt hiszem felmegyek a szobámba. * Azzal otthagyva csapot-papot, forrócsokit mindent kisiet a kocsmából, s egyenesen rohan fel a szobája felé, ha út közben össze nem hányja magát.. *
Artemis Taylor

Artemis Taylor

Hozzászólások száma : 545
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 11 Auror
Üzenőláda : Nedavia barlang-pub - Page 11 Tek4fbc95f9f17529232628

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 03, 2012 12:07 pm

-Barátném ne merd kritizálni a ruhát mert komolyan béka lesz belőled.Semmi nem jó amit adok és ezt majd egyszer meg unom.Nekem sem végtelen a jó szándékom.Inkább mesélj a fiúról.Itt tanul a suliban?*Kérdezi közben int a pincérnek,hogy hozzon neki egy pohár forró csokit majd vár.*-Találkoztál Exannal?*Kérdezi tőle közben kevergeti a frissen kihozott forró csokit amiből duplán rendelt egyet a barátnője elé rak és a másik löttyöt kiöntette a pincérrel.*-Inkább ezt igyad mint azt a vacakot.*Mosolyog egy jót barátnőjén ha dörtölödni kezd a forró csokin.*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 03, 2012 11:55 am

* Látszólag Arti semmit sem reagál a Davides sztorira, őszintén szólva ezen igen csak meglepődik. Mi több, szinte elámul. Azt hitte hogy majd egy óráig erről kell beszélnie, bemutatni meg minden, de nem. Ehelyett egy teljesen más - mi több, teljesen elütő - megjegyzést ejt. Habár, lehet hogy ez arra vonatkozik amit mondott, de ha igen, neki nem tűnik fel, mert annyira nagyon nem tartja észrevehetőnek. Gyorsan elszalad egy italért, majd egy nagy pohárral a kezében jön vissza, ami tele van narancssárga izével. Mire lehuppan ismét az ülésalkalmatosságára addigra új ruha van rajta. * Na jó, ezt hogy csináltad? * Kérdi kidülledt szemekkel, majd kíváncsian felméri, vajon mennyire lett az ő ízlésétől eltérő a ruha. Nos, nagyon. Az arcára enyhe grimasz ül ki, miközben hátulról nézegeti a garbóját. * Juuuj, ez szörnyűű. * Ez talán kicsit túlzás...de nem neki. Legfeljebb kap a fejére a folytonos megjegyzései miatt. *

// Bocsi hogy rövid, mennem kell kajálni >< //
Artemis Taylor

Artemis Taylor

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 03, 2012 11:33 am

-Hallod téged aztán nyomon követni se tud az ember.Egyik percben ilyen vagy a másikban amolyan.De ez nekem nem újdonság esetleg azoknak akik nem ismernek még.*Mondja mosolyogva neki.*-Aztán nehogy valami őrültséget csinálj itt nekem mert aztán nem tudok honnan szerezni pénzt amiből kiváltani tudjalak.*Dorgálja meg kissé barátnőjét de közben mosolyogva int az asztal alatt pálcájával és barátnője egyből elfogadható öltözékben van.Ami nem más mint egy kékeslila garbó egy fekete cső nadrág ami persze takarja a derekát, és egy hosszú szárú csizma aminek egy kicsi sarka van.Amolyan Artemis féle szolid öltözetbe lett bújtatva Cat.A táskája meg egy hófehér csatos divatos táska.*-Ne köszönd ajándék az egész.*Mondja ha a lány végig pillant magán.*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 03, 2012 11:20 am

* Még csak nem is említette soha Artinak David nevét? Juj, ez számára kicsit égő, zavarba is jön, valamint enyhe pír jelenik meg arcán, ami a smink miatt aligha észrevehető. * Nos, ömmmmm... Daviddel járok, nem mondtam még? * Becsukja a szemét, mintha valami oltári nagy szidást várna, pedig hát... a szembe ülő egyedről ezt nem igazán tudja elképzelni, talán csak ha rossz napja van. Ruhája valóban nem nyújtja épp a legimpozánsabb látványt amit emberi elme elképzelhet, d szó mi szó, pont nem érdekli. Sosem törődött azzal, ha fikázzák a stílusát - na jó, talán egy "pár" konfliktust lerendezett - így úgy ahogy, de megszokta az érdekes megjegyzéseket. De szerencsére most nevetséges a ruhája, nem pedig szörnyű, és a kettő között hatalmas különbség nyújtózkodik. * Ez a célom. * Hagyja el nevető ajkait a válasz, s ezzel számára le is van zárva a téma. A pergamen... hűha, ez tényleg komoly. * Na ne félj, majd ráijesztek én a muglikra. * Kacag egy kicsit, de ennél többet nem hajlandó elárulni kis tervéről, amit ebben a szent minutumban eszelt ki, s magában elkönyvelte, hogy igenis meg fogja valósítani. Ki tudja vajon ez milyen őrültséghez fog vezetni... *
Artemis Taylor

Artemis Taylor

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimePént. Nov. 02, 2012 11:05 am

-David?Milyen David ki az?*Dobálja a kérdéseket majd elmosolyodik barátnöje hülye kinézetén.*-Te aztán mindig meg tudsz mosolyogtatni hallod.*Puszyt nyom az arcára majd hallgatja a beszámolot,hogy merre járt.*-Igen komolyan be lettél jelentve eltünt személynek.*Mondja közben a táskájából elő vesz egy össze guritott pergamen szerűséget és ki simítva barátnője orra elé dugja.*Tessék.*Mondja közben a lány egy képet láthat viszont magáról és,hogy eltüntnek van nyilván.*

//FAGY//
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimePént. Nov. 02, 2012 10:55 am

- Jajj, de sokat sírsz mostanában. * Zsörtölődik egy kicsit, nem érti barátnőjét, minden apró kis dolog miatt sír. De nincs mit tenni, ilyen a természete, és ő márpedig elfogadja. A 'Gyeee' fogalma sincs mi a fenét takarhat de egy biztos, nem is nagyon érdekli. Talán a gyere vagy egyéb hívogató szavak egy sírós változata, és ez be is igazolódik, mert leül ő is egy boxra...vgay valami hasonlóra. Nehéz megszokni hogy Artinak van daimonja, neki sose volt, nem is valószínű hogy lesz. Akár macska, akár kutya, akár valami más, minden esetre nem ismeri egy cseppet sem a beszélő állatot. * Ebben a négy napban? * Gondolkozik hangosan, s szembefordul Artival, és töprengő arccal kezd bele közepes hosszúságú monológjába. * Nos, leginkább - mint mondtam - ültem és tanultam. Tovább akarom fejleszteni az animágiám, ami részben már sikerült is. Valamint szerveztem a hazautamat, mert még ma elutazom, ha minden jól megy. Jön velem Nati is, bár még nem válaszolt a levelemre. Majd felkutatom valahol. Apropó, nem láttad mostanában Davidet? Neki is el akarom mondani. * Hopp, David. Meg is feledkezett róla egy röpke pillanatra, pedig ő az egyik személy aki miatt ennyire jó kedve van. *
Artemis Taylor

Artemis Taylor

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimePént. Nov. 02, 2012 10:45 am

-Igen jelentve lettél te bolond.*majd barátnöje nyakába borul és sírva fakad.Daimonja a lábához dörgölödik.*~Nyugi most már minden rendben lesz.*Mondja a lánynak majd össze gömböjödik a boxban.*-Gyeee.*Ennyit tud ki nyögni annyira sír majd maga után huzza a boxhoz barátnőjét és leül mellé.*-Messsééllj.*Mondja egy kicsit dadogva hiszen nem tudott még meg nyugodni igy barátnőjének dől reméli elmesél mindent neki,hogy merre volt és mért nm jelentkezett eddig.*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimePént. Nov. 02, 2012 10:38 am

* Őszintén szólva meg sem fordult a fejében, hogy pont most, pont ilyenkor, pont itt találkozik egy ismerős arccal. Teljesen más gondolatok kavarogtak elméjében, s azokat sokkal fontosabbnak találja mint nézni az ajtót és bambán várni, hogy ki lesz a következő aki erre téved. Így hát élénk társalgásba folyik a pultossal, majd enyhén összerezzen mikor Arti megszólal. Végig hallgatja a panaszkodást - mint ezt úgy, hogy majd szétszakad a szája a vigyorgástól - majd mikor barátnője végre befejezi a sopánkodást, nevetésben tör ki. *- Te komolyan jelentettél a mugli rendőrségnek? Nem mentem én sehova, fent voltam a könyvtárban, meg a szobámban kuksoltam. * Még nevet egy sort, majd Arti vállára teszi karmos ujjait. * Örülök, hogy ennyire aggódsz miattam, de felesleges ekkora felhajtást csinálni, csak elvoltam habozva mindenféle dologgal. De ígérem, nem csinálok többet ilyet. Vagy ha igen, írok levelet. * Ekkor döbben rá, hogy rengeteg dolog van amit még el kellene mondani legjobb barátnőjének, de majd ha kérdezi, válaszol, addig is felesleges ezen filózni perceken keresztül, az idő pénz. *
Artemis Taylor

Artemis Taylor

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimePént. Nov. 02, 2012 10:28 am

* Testvérétől hallott a Pubról . Így most arra támadt kedve,hogy elmegy és szét néz ezen a helyen.Fekete farmert, hosszú szárú csizmát és fekete garbót visel.Persze a garbó felett egy meleg kabát van amit ajándékba kapott . Útban a hely felé nézelődik egy két ajándék bolt előtt meg is áll majd eldönti,hogy később biztos meg látogatja őket. Az épület elé érve erőt vesz magán és be lép.Eléggé meglepődik hiszen nem nagyon lát a füsttől semmit de a pultnál fel fedezi barátnőjét. Utat tör a tömegben és mellé lép.*-Szép kis barátnő vagy mondhatom.Szó nélkül tűnsz el a suliból senki nem tud rólad semmit és meg már tiszta ideg vagyok mi van veled.A mugli rendőrségen is jelentettem az eltűnésed majd fel is hívhatom,hogy elő kerültél!Mond meg mire volt ez jó?!Most őszintén a frászt hoztad rám az eltűnéssel sőt a mugli rendőr majd jót nevet magában rajtam.*Miután jól kiosztotta kér egy jó meleg teát persze ha lehet kapni és keres egy üres boxot ahová leül.*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimePént. Nov. 02, 2012 10:20 am

* Talán nem épp a legmegfelelőbb hely a kocsma egy olyan ember - illetve részben véla - számára, mint ő. Sok a sötét, perverz alak, akik csak arra várnak hogy egy ilyen lány valami oknál fogva betévedjen. No de melyik bűnöző tölti a napját ilyen szép reggelen a kocsmában? Hát, nem biztos hogy túlságosan sokan. Lényeg a lényeg, ma valamiért kissé bal lábbal kelt fel, pedig olyan jó napjai vannak mostanában. Igen, jóból is megárt a sok. Persze ezt nem akarja tudomásul venni, semmi pénzért. Neki most tökéletes az élete, nem törődik semmi szomorúval, még a mindenszenteket sem ünnepelte meg. Elvégre nem is ismeri, náluk ilyenkor Halloween van. Ez inspirálta ő a mai ruha kollekciójának összerakásában.. Egy fekete rongyos szakad akármicsoda - lehet szoknya is...fene se tudja - egy kisebb boszorkány kalap, s táska gyanánt egy kifaragott tök, ami természetesen nem igazi. Sminkje fekete, kivéve a rúzst, az narancssárga. Mily meglepő, de amint beér, valami vérfagyasztóan borzalmas ünnepi italt kér, s ami a legszörnyűbb, meg is issza. *
Gabriella Ophelia Milena

Gabriella Ophelia Milena

Főkarakter : Clína Aoife Nessa
Hozzászólások száma : 251
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 11 Nekromanta
Üzenőláda : .
Nedavia barlang-pub - Page 11 Tek5112890104af72217535

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeKedd Okt. 30, 2012 3:45 pm

*A cigi szagára jól láthatóan felhúzza az orrát, de nem szól egy szót sem. Csak bámul hatalmas, szétfolyó fekete szemeivel. Mintha egyre csak nőne és nőne az a két szem, mintha beszippantaná a gyanútlan srácot. De ez csak a látszat. Ophy elmosolyodik, jó pár ilyen bunkón őszinte pasival találkozott az utóbbi napokban. A tapizónak még a kezét is lerohasztotta. Kicsit ragadozószerűvé válik a mosolya.*
-Pedig közel s távol ez a legjobb hely, ha tanulni vagy gyilkolni, esetleg élve boncolni vágyik egy mágus... Igen, ez a törzshelyünk, olcsó az izal és mindig van valaki, aki szétrúgja a berendezést. Alig várom, hogy ez megtörténjen.
*Van valami nyugtalanító az egész megjelenésében, s ezt még emeli az a hátborzongató hang, ami a színarany karperecei összecsendülésekor üti fel a fejét.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeKedd Okt. 30, 2012 3:39 pm

*Hát majd kiderül, hogy kettőjük közül ki a hullajelölt...A lány válaszára leül a kanapén majd kortyol egyet a sörből. Leveszi a bőrdzsekijét majd rágyújt egy cigire. * -Hát igazság szerint nem régen kerültem a suliba, és azt mondták, hogy nem rossz hely, bár ebben kezdek igen csak kételkedni. Valahogy nem az én stílusom és hát az emberek sem valami bizalomgerjesztőek, illetve hát nem az én súlycsoportomba tartoznak, dehát ez már magán ügy. És te mi járatban erre? Vagy ez afféle iskolai törzshely lenne? *Beszél nyíltan, a saját stílusa szerint. Nem akart a bemutatkozásnál paraszt lenni és a sablonos bemutatkozásnál nem jutott eszébe jobb ötlet*
Gabriella Ophelia Milena

Gabriella Ophelia Milena

Főkarakter : Clína Aoife Nessa
Hozzászólások száma : 251
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 11 Nekromanta
Üzenőláda : .
Nedavia barlang-pub - Page 11 Tek5112890104af72217535

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitimeKedd Okt. 30, 2012 3:14 pm

*Magába merülve kortyolgat, amikor egy igencsak elvadult, metálista állat áll meg felette. Ölni való préda... Kedvesen, de gyanúsan éjfekete kútba forduló szemekkel mutat maga mellé, hiszen van még a kanapén hely egy a félőrült hullajelölteknek.*
-Gyere nyugodtan, az én asztalom a te asztalod is. Gabriella vagyok. Mi szél hozott a Nedaviába? Ritkán látni erre felé.
*Legalábbis reméli, hogy a srác ritkán jár erre, különben bebukna a sablonos kis szövegével. Talán ha belenézne a srác agyába. Végülis lehet kém, orvgyilkos vagy egyéb jópofa figura. Az anyjától minden kitelik...*

A hozzászólást Gabriella Ophelia Milena összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 30, 2012 3:40 pm-kor.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 11 Icon_minitime

Nedavia barlang-pub
Vissza az elejére 
11 / 36 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 36  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Szórakozónegyed-
Ugrás: