Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak
Belépés
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek! Vas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho
A Szórakozónegyed emberektől hömpölygő utcáin haladva megpillantasz egy furcsa dolgot. Két tömbház között egy hatalmas, barlangszerű képződmény helyezkedik el. Kellemes illatokat érzel, egyszerre édeset és sósat. Valami képlékeny, füstszerű légtömeg száll ki a barlangból, és csak a belülről sugárzó erős, pulzáló fények mutatják, hogy mi történik odabent. Ha elég bátor vagy, és átsétálsz a füstrétegen, akkor a szemed elé táruló látvány cseppet sem emlékeztet majd egy ókori barlangra. Sültek, grillezett húsok illata csapja meg az orrod, a bal oldalról. Egy csemegepultot láthatsz, ahol pizzaszeleteket, hot dogot, grillezett húsokat és mindenféle rágcsálnivalót találsz, eléggé változó áron. Ha azonban valami édesre vágysz, jobb oldalt egy italos pultot találsz alkoholos és sima koktélokkal is, valamint desszertekkel. Gofri, palacsintatorta és néhány péksütemény és cukrászati különlegesség is megvehető itt, persze jóval drágábban, mint a Kereskedőnegyedben. A két pulttal szemben padok, fotelok és kanapék is vannak, a lehető legfurcsább alakzatokban elhelyezve, erősen elütő színekben. Egy kőlépcső vezet a lenti rész felé, ami szintén több részre van felosztva. A kőlépcső egyben csigalépcső is, korlát nélkül, szóval csak óvatosan. Ha leérsz - legalább egy egyperces lépcsőzést követően - egy aktuális feltörekvő sztárt láthatsz, aki épp nagyszabású varázslatos fény- és díszletelemekkel koncertezik. Vannak állóhelyek, és hátrébb kanapék is, állatok mintájával.
* Természetesen vevő az ötletre, meg kéne már végre tanulnia, hogy ne kapja fel olyan gyorsan a vizet, és ugrálni tudjon a másik idegszálain anélkül, hogy ő is kikészülne. Ez ha egyszer sikerült az életében eddig... Akkor is Deyannal. Juj, az mekkora volt, valami fergeteges. Azóta is röhög magában, ahányszor csak eszébe jut a dolog. Persze azóta kapott egy kis "bosszút" de hála Alisenek, azt se kellett maradéktalanul megcsinálni. Lehet hogy túl ijesztően beszélt szegény lánnyal... Na mindegy, a lényeg hogy kiszabadult. * - Benne vagyok! Ami azt illeti, tééényleg az volt, de ilyenkor nem nézem az arcát, csak rúgok. * Nem gondolta volna, hogy ilyen jókedve kerekedik hirtelen, ez a csajszi tud valamit amit ő nem, és ez király... Igazából szeret felvágni mennyi pénze van, mert méregdrága göncökben jár, akár ötvenezres cipőkben és nadrágokban, szóval messziről lerí róla. De jelen pillanatban csak a cipőjén látszik hogy marha drága lehetett, mert neon kék színben pompázik, és szép lyukacsos, no meg természetesen magassarkú. Pár perc múlva megérkezik a sör, Andie egy laza mozdulattal lehúzza, amíg az ő fejét szinte eltemeti a hab. De végül neki is sikerül, ha nem is akkora nagy kortyokkal, de meginnia a sört. De régen ivott már, többet kell ide járnia. * - Inkább ne is beszéljünk a szüleimről. A nevem még csak-csak elmegy, de kilenc fiú között nevelkedni... * Lemondóan megcsóválja a fejét, hát igen, nem volt könnyű. Éppen nagyot kortyol a sörébe, amikor Andie elmondja a sztorit a Wine nevű csajról, és ez olyan váratlanul éri, hogy prüszkölve elkezd röhögni. Köhög pár sort, majd végre meg tud szólalni. * - Szegény lány, képzelem hány beszólást kellett elszenvednie. * Nemsokára a hajakra - azaz a kedvenc témájára - terelődik a szó, és Andie megemlíti a zöld, valamit a narancssárga hajat. * - Köszi! Nekem már volt zöld a hajam, akkor lövettem a piercingem a fülembe és az orromba. Narancssárga még nem nagyon, bár, végül is a természetes hajszínemet is vehetjük annak...
Andie Fisher
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 120 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a darkorchid.
*Megrázza kicsit a fejét, de aztán a kuncogás hallatán a szája sarkában előkerül a mosoly, ami aztán ki is szélesedik.* -Majd megtanítalak egy-két trükkre, amikkel te játszadozol mások idegeivel és nem fordítva. De az a fickó akkor is... annyira cuki volt! *Kissé nyafogós hangot hallat. Nagyon rá tud kattanni személyekre, ha olyanja van, és a cuki pasik kifejezetten a gyengéi közé tartoznak, ez nyilvánvaló tény az ismeretségi körében. Azért azt jó, ha egyelőre nem tudja, hogy újdonsült ismerőse pénzes figura, mert akkor bőven van rá esély, hogy nehezen fog lekattanni róla. Ha egyszer neki nem sok van, akkor olyanokat kell találnia, akiknek igen, és akkor remekül megtudja oldani az apróbb kis problémáit, mint pl. hogyan fizesse ki az italát.* -A sör tökéletes! *Bólint. A fickó pár perc múlva vissza is tér, jó nagy korsókat dob le eléjük, a sajátját meg is húzza rendesen, láthatóan nem az a kortyolgató fajta. Aztán egyszerűen csak az alkarjával törli le a habot a szájáról.* -Egész jó minőség, itt még sört nem ittam. *Szinte minden más igen. Fene tudja, hogy miért pont ez maradt ki a listáról.* -Cat? Hű aranyom a szüleid eléggé be lehettek állva, vagy az anyakönyvvezető hagyta le a neved végét, ezt sem lepne meg. Hallottam egyszer egy csajról egy buliban mesélték, bár lehet, hogy csak városi legenda... Eredetileg Winnie-nek akarták elnevezni, de elírták és lemaradt az i és egy n, szóval Wine lett belőle, évekig azt hitték, hogy a szülei valami alkoholisták. *A bókra szélesen elmosolyodik.* -Áh köszi! A tiéd is remek, az a vörös árnyalat nagyon bejön. Tudod min agyaltam már sokat? Narancssárga, vagy... zöld. De egyelőre maradok ennél, már eléggé megszoktam.
* Igazából ezzel ő is így volt anno, olyan kis vidám természetű, cserfes leányzóként jött meg ebbe az iskolába, csak hát a múltja, ami visszarántotta ebbe a furcsa viselkedésbe... De végül is már kezd felszabadulni valamennyire, de azt az énjét soha többé nem fogja visszakapni, aki képes volt egy napot folyamatosan baromságokkal eltölteni. Persze, ha arról van szó, ő is tud bulizni, hatalmasakat, de ilyen téren meglehetősen berozsdásodott. Ez olykor eléggé zavarja, de sebaj. Beszélgetésbe keveredik egy eddig számára idegen leányzóval, aki így első látásra nagyon is szimpatikus neki. Élénk színek, kihívó stílus, laza beszéd... Minden olyan dolog, ami benne lehet egy számára kemény és talpraesett emberben. Van valami abban, amit mond, csak sajna ő máshoz van szokva, ilyen téren picikét agresszív tud lenni... * - Látnod kellett volna, hogy játszadozott az idegeinkkel, aztán jött a főnök, és cselekedni kellett valamit... * Itt már nem bírja tovább, félhangos kuncogás hagyja el az ajkait, mert hát az ilyen dolgok néha tényleg viccesek tudnak lenni, az áldozatnak már nem annyira... De ami azt illeti, olyan sok pasit nem is bántott, talán csak kettőt....hármat...négyet. Davidet leöntötte vízzel, Dwaynet felpofozta, detto ez Nyeel, az első pasijának nekiment... Hát ez ciki. Ha pénzről van szó... Na, abban nincs hiánya, most, hogy a szülei megengedték hogy hozzáférjen a bankszámlájához. Mennyi pénz összegyűlt azon te jó ég... Ezért jó, ha az ember Norvég celebként élte a mindennapjait. Így hát örömmel állja a két italt. * - Egye-fene... Két korsó sört kérek. * Mondja, a pultos nem kis meglepődésére. Míg várnak az italra, tök jól el tudnak beszélgetni erről-arról. * - Nem, kissé érdekes név - az az átkozott macska - ... Szóval Cat, mint Cat. * Magyaráz, majd folytatja. * - Hát hol is kezdjem... Imádom a színes cuccokat. Ó, mellesleg a hajad! Állati jól áll, mondták már? * Mosolyog, majd oldalra pillant, hogy hogy halad az a sör. *
Andie Fisher
*Hát a besavanyodás még nagyon sokáig távol fog állni tőle, valószínűleg örökkön örökké. Nem az a fajta, aki képes lenne rá, no meg elég jó családdal áldotta meg a sors, hogy ne legyen erre esély, a szülei és Eddie hamar kirángatnák bármiféle letargiából, de amúgy sem szokott ilyesmibe süllyedni. Ahhoz komolyan kéne venni az életet, amit pedig nem szokott.* -Jajj aranyom, nem tudod, hogy az ilyen cuki pasikat nem rugdosni, hanem kényeztetni kell? Akkor is olyanok lesznek, mint a kezes bárány és még mindkét fél jól is jár. No meg kevésbé drasztikus. *Hát jó, ha kell azért ő is szépeket tud rúgni, de inkább akkor teszi, ha tényleg oka van rá, mint azon az ír party-n az a fickó, aki összekeverte valakivel őt és Lory-t két másik csajjal. Hát annak aztán rendesen adott. A kérdésre naná, hogy bólogat. Nagyjából egy fillér sincs nála, mégis egy bárpultnál ücsörög, persze hogy arra számított, hogy valakivel megtudja, majd hívatni magát. És ha az egy újdonsült ismerős, az is teljesen tökéletes.* -Naná, valami alkoholos koktélt, de akár csak egy sima vodka-narancs is megteszi, vagy egy korsó sör...te mit is iszol? Kérj nekem is azt! *Ez a legegyszerűbb, amúgy is nehezen választ, így legalább nem kell.* -Na és mit kell tudni rólad Cat? Érdekes egy neved van, valaminek a becézése?
* Nem túl vidáman ugyan, de egészen felszabadult jükedvvel cseverészik az egyik pultos sráccal. Ő sajna a kevésbé helyeset fogta ki, de nem baj, legalább a beszélőkéje be nem áll, így igen jó társaságnak bizonyul. A maga részéről már nem igazán tud annyira lelkesen és vidáman beszélgetni mint annak idején, kissé megsavanyodott, de a mostani helyzetet kifejezetten élvezi. Azonban a morcos főnök bácsi egy jókora tockossal jutalmazza, pont úgy mint a kollégáját, a szőke hajú, kék szemű srácot, aki eddig egy meglehetősen ismerős lánnyal beszélgetett. Néha oldalra pillant, mert nagyon rémlik neki az arca, csak sajna a neve nem, pedig mintha említette volna. Vagy nem? Ki tudja, memóriája mint a szita. Viszont a haja valami eszméletlen jó, és még fültágítója is van. Ő sosem merte bevállalni, nem akarta szétnyúzni a fülét, pedig nagyon tetszik neki sokfajta, de valamiért nem veszi rá a lélek. Bezzeg az egész oldalát ellepi jókora sárkányos tetkója... Már éppen fordulna oda hozzá, ám a lány megelőzi, és tök kedvesen üdvözli meg minden. * - Szió, asszem ja, te is ismerős vagy nekem... Ja igen! Azt a kalauz pasast, már rémlik. Ú, az durva rúgás volt, pláne mivel hegyesorrú cipőben voltam... * Még belegondolni is fájdalmas, ugyanakkor tök jó muli volt, talán egy picikét szadista...és feminista. * - Én meg Cat, kérsz valamit inni? * Elfogadja a kézfogást, bolond lenne bunkó lenni, ha egyszer az ölébe pottyan a jó társaság. *
Andie Fisher
*Azt, hogy ő itt van egyáltalán nem meglepő, sőt alapvetően felettébb gyakori, maximum az a ritka, hogy épp egyedül. Persze nem csünghet folyamatosan Lory nyakán és mivel nem az a rendkívül elkötelezett fajta, Elidorra sem akaszkodott rá igazán. Ruházatát tekintve egy lila felső van rajta, lazább fajta, ami kellő dekoltázst ad, de nem simul annyira durván testhez, mert amúgy nem egy brutálisan karcsú teremtés. Nem is nagy darab, olyan kellemesen telt, de sosem volt divatcica, ha ahhoz van kedve benyom egy hamburgert és kész. Farmert visel alul, kissé kopottasat, néhol divatosan szakadtat, bő szárral. A hajában csatok, a fülében fültágító, és nem kevés fülbevaló, a lábán pedig a megunhatatlan acélbetétes bakancs, ami időnként igen hasznos szolgálatot tud tenni a késő éjszaka mászkáló védtelen lányoknak...haha, azért védtelennek meg mondhatnánk. Nem nagyon figyel rá, hogy ki lép be, épp aktívan flörtölget az egyik pultos sráccal. Igen helyes darab, szőke haj, kék szemek, rendesen elé könyököl, hogy megfelelő belátást biztosítson és már épp elérné, hogy kapjon egy ingyen koktélt, amikor előkerül a főnök és jól kupán nyomja a srácot.* -Hupsz, nagyon fájt bogaram? Ilyen csúnya... csúnya főnököd van? *A második csúnya szócskát még jól el is nyújtja, kicsit a szája is lebiggyed. Az viszont már tuti, hogy az ingyen pia ugrott, mert annyira nem bátor a fickó, hogy kirúgassa magát. Pech! Ekkor szúrja ki a pár perce leült Catet, mintha látta volna órán. Dob egy csókot a pultos srácnak, majd szépen átcuccol a vöröske mellé.* -Szia csajszi, láttalak a múltkor ugye? Te hagytad helyben azt a cuki pasit ugye? Nem hiszem, hogy a Pöttöm Panna volt. Andie vagyok. *Nyújt kezdet végül.*
* A minap érdekes élményben volt része. A gond már csak az, hogy a rossz irányban... A reggele olyan szerencsétlenül kezdődött - majd folytatódott - hogy az valami fergeteges. Két lépésenként vágódott hanyat a szanaszét heverő henger alakú hajformázókban, haszínezőkben és minden egyéb ilyen mütyőrjében, ráadásul egyenesen belehuppant a szépen kivasalt, neon színű ruháinak kupacába. Így hát elhatározta, hogy kitakarít, vagy legalábbis rendet teremt, mert szörnyá ami ebben a szobában uralkodik. Nem kevés tértágításra volt szükség a szekrényénél, de három óra elteltével sikerült mindent szépen a helyére rakni, így kimerülve huppan le kényelmes ágyikójára, és alszik egészen ötig. (Ugyanis az éjszakája sem telt túl jól a rossz álmok miatt...) Mivel hétvége van, ezért elengedhetetlen dolog a napjában a séta, a kikapcsolódás, netán vásárlás Nellondban, esetleg a kúria környékén, ha épp olyan kedve van. De nem, most határozottan Nellondba akar menni. Ezúttal nem felújítani a ruhatárát, mert így is annyira gönce van, hogy falat lehetne belőlük építeni a határra... Szóval most csak leugrik egy kicsit teázgatni, jobban mondva kocsmázni. Kissé furcsa tőle, de nem idegen. Ennek ellenére ruházata igen elegáns, ámde stílusához híven neon színben pompázik, méghozzá kettőben, s mind a kettő tökéletesen elüt élénk piros hajától... De mindegy is, ezt átgondolva már meg is érkezett a Pubba. Benyit, kicsit körbenéz, hány jött-ment kocsmatöltelék tanyázik az asztaloknál, de annyira nem is sok... Közelebb sétál a pulthoz, és elkezd néhány szót váltani a pultossal. *
Andie Fisher
Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Márc. 24, 2013 11:12 am
*Nem tudja visszafogni, hogy ne nevesse el magát, amikor Elidor épp akkor mondja ki, a kis infot, amikor elhalkul a zene, és így tökéletesen hallja mindenki, aki körülöttük van, még a távolabbi asztaloknál.* -Hoppá! *Aztán amikor közelebb kerül hozzá, akkor csak finoman a fülébe súg.* -Akkor hát épp ideje kipróbálni ezt is. *Nem adja fel egy könnyen a dolgot.* -És hát nem mindenhez kell ám mély ismeretség, tudod rövid élet, meg minden, nekem már csak ilyen az életfilozófiám, nem kell mindent túlbonyolítani. Bírlak és ha te is bírsz... *Megrántja a vállát.* ...Lory-t is bírom, te is bírni fogod, ennél több nem kell.* -Nem ismeri a srácot, de azért kicsit túldramatizáltnak érzi egy a holnap végem szöveget, persze attól még simán lehet igaz, csak nem sok olyan ismerőse van, aki ennyire komolyan veszi az életet. Aztán végülis az ok is kiderül valamennyire.* -No hoppá, szóval te valami rémisztő sötét alak lennél? Végülis passzol az imidzsdbe. Egy a lényeg, ha nem idézel hullákat körülöttem, akkor nem zavar. *Rántja meg megint a vállát.* -De nekem oké, szóval titkos sötét alak vagy és kész. A saját whiskey-jét inkább egyelőre csak kortyolgatja, a sör után már tudja, hogy sok lenne és tényleg nem akarja előre kiütni magát, mert úgy baromira nem lesz már élvezetes a koncert.* -Jó, de ahhoz képest, hogy te meg valami másik világból jöttél, valami titokzatos múlttal...ahhoz képest azért mégis csak merőben egyszerű az életem. *A kérdés hallatán azért elgondolkodik egy kicsit aztán végül csak megrázza a fejét.* -Normál körülmények között simán, de most elég ciki lenne, ha aztán meg várnak rám a többiek, én meg eltűntem. Azért a barátok elé nem helyezünk semmiféle egyéb szórakozást, legalábbis én így gondolom, maximum maradsz a koncertre és utána már semmi jónak nem vagyok az elrontója.
Elidor Calvanion
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 103 Kaszt : Üzenőláda :
Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Márc. 24, 2013 10:40 am
*Most már fent vannak a táncparketten, fogja a csajszi kezét, néha megforgatja, néha megdönti, kipörgeti, végülis ezek egyike sem olyan bonyolult, a zene meg szerencsére nem annyira durván hangos, hogy ne lehessen beszélgetni. Amikor éppen kipörgeti Andie-t, akkor válaszol.* Hát ööö.. *Vigyorodik el kissé félszegen. Csábos, na de ilyen téma még nem került elő.* Még sosem voltam egyszerre két lánnyal. *Ezt pont akkor mondta, amikor véget ért egy szám, ezért mivel eddig kicsit hangosan beszél, ezt most a fél kocsma halotta. Mindegy, vállat vonva húzza magához a lányt, így annyira nem ciki a dolog. Szerencsére lehet, hogy az ilyesmi itt megszokott dolog, ezért mindenki visszafordul a partnereihez, piájához, ezért megy tovább a dolog.* Izgat, izgat, de még téged sem ismerlek. Örök románcok? Én bárminek a híve lennék, ha az illetővel jól érzem magam. Ha egy napig, akkor egy napig, ahogy te mondod, az élet rövid, és lehet, hogy már holnap végem. *Kénytelen ezért elengednie magát, hogy addig tudja élvezni, amíg csak lehet. Csak fejráz a bűvészes dologra, mostanság alig foglalkozik vele, a nyomozós dolgok felé fordult el a figyelni, talán ezért is kérte fel a titokzatos idegen.* Szörnyen sokat kérdezel, pedig én rád lennék inkább kiváncsi. *Most a karjába zárja Andie-t, hogy a háta mögé kerüljön, és mögötte mozgolódik.* Nem is gondolnád, hogy miket műveltem, akkor kétlem, hogy ennyire érdeklődnél irántam.* Kezdjük ott, hogy az ősöm lényegében a sötétség megtestesítője, a holtakkal manipuláló árny. *Mosolyodik el kicsit darkosan, figyelve a lány reakcióját.* Hogy miért vagyok itt... nos, azt hiszem, nem akarlak elrettenteni ezzel, és mivel már amúgy is lezárult, hagyjuk. *Inkább Andie szövegelésére figyel, elkap közben egy pincért, és rendel tőle két whiskey-t, aminek egyikét felhajtja, a másikat a lánynak hagyja meg.* Miért lenne ez unalmas? Az ember családja, barátai, ez korántsem mellékes, hidd el. *Aztán elhallgat, és jár egy picit az agya.* Maradsz végül, vagy lelépünk? *Kérdezi vágytól megnyíltott szemekkel*
Andie Fisher
Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Márc. 24, 2013 10:06 am
*Lebiggyeszti kicsit az alsó ajkát. Kicsit talán túlságosan is konzervatív a srác, de majd igyekszik kicsit kikupálni, mert hát ő meg nagyon...nagyon nem az.* -Szóval te az örökre szóló nagy románcok híve vagy? Ajjaj... *Széles vigyort villant.* -De ne mondd már nekem, hogy olyan pasi vagy, akit nem izgat fel legalább egy egész picit, hogy két csajjal bújjon ágyba. *Szórakozottan oldalba böki, ha már amúgy is felálltak. Nem fog azért ilyen könnyen lecsúszni a témáról. Tényleg sok mindenen hajlamosak osztozni Lory-val, ha arról van szó a pasikon is, az ágyukon meg már osztoztak egyszer, úgyhogy ez nem riasztaná vissza, főleg egy-két pohár tekila után.* -Hát azért remélem, hogy nem röppenek ki folyton galambok a ruhád alól, és egereket nem akarok látni! *Nem igazán bírja a rágcsálókat, amikor a kanapéd szedték szét a szöszkével, akkor is az volt a legnagyobb problémája, hogy netán valami patkány kerül elő a sok kacat közül.* -Oh hát persze, hogy érdekel! *Bólogat lelkesen. Végülis csak nem derül ki a srácról, hogy valami brutál sorozatgyilkos, ezen kívül pedig minden érdekli. Az idegességet látja, de nem nagyon zavarja, jót mulat, hogy a pincér azt hiszi a dobolásra, hogy még egy kört kérnek.* -Másik világ, wow! Hát akkor egész különleges egy alak vagy te, nem csak a bűvészkedés, meg társai miatt, hanem úgy általában is. És miféle ősök, és akkor miért jöttél? Családot mindent hátrahagytál, vagy jött mindenki? *Sejtelme sincs róla, hogy tényleg mennyire kényes az ügy, de lássuk be, nem tehet róla, szimplán csak kíváncsi természet.* -Áh, ehhez képest én rémesen unalmas vagyok. A szüleim Los Angelesben élnek, hogy is mondjam, afféle hippik, elég lazák hál' istennek. Van egy ikertestvérem, Eddie. Ilyen kis láncolatban jöttünk ide pár haverral, mármint... *Elkezdi a kezein számolgatni a dolgokat.* ...először Mike, Lory bátyja, aztán Jonas, Lory idősebb bátyja, aztán Lory, én meg nélküle nem bírtam meg lenni, Eddie meg utánam jött. Azt hiszem többen már nem jövünk. *Mosolyodik el kicsit. Neki még a félig lötyögős, lépkedős tánc is neccesebb, igazából hogy úgy fogalmazzunk zúzni szeret, ugrálni kifulladásig, de most végülis beszélgetés közben így is teljesen jó.*
Elidor Calvanion
Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Márc. 24, 2013 9:48 am
*Bólintva veszi tudomásul a dicséretet, és felhajtja a tekiláját, hiszen Andie is úgy tűnik, hogy vevő a táncra. Ő is felkászálódik, de még a pultnál maradnak erre a pár percre. A számok egyébként nagyjából hasonlóak, nem baj, ha még lemaradnak egyről. Félmosollyal teszi fel a kezét hárítólag.* Rajtam ne osztozkozzon senki, bőven megfelel, ha egyvalakivel jól érzem magam, már az is jól hangzik, nem kell ezt túlzásba vinni. *Hát igen, ő ilyen visszafogott személyiség, nem véletlen, hogy eddig másféle lányokkal kezdett. Az is igaz, hogy náluk nem volt túlzottan sikeres, megváltozni teljesen mégsem fog tudni. A virágot tehát átadja, és egy pajkos szemvillantással ad a lánynak még egy puszit is.* Ezek csak úgy jönnek, de ha kicsomagolsz, akkor további meglepetések is jöhetnek. *Végülis hódító ő, csak az elmúlt időben kellőképpen visszafogta magát. A bosszú, a sötét varázslatok, mind mind a személyisége rovására mentek, amit most érdemes ismét átgondolnia, visszacsiszolnia. A kérdésen elgondolkozik, a haja picit kezd szétesni a zselé hiányától, de sebaj, így tényleg természetesebb. Mégis zavarban érzi magát a múltjára vonatkozóan.* Erről talán még senkinek nem beszéltem, legalábbis mindent nem. Biztosan érdekel? Nem akarlak untatni. *Picit ideges, amin a tánc majd talán változtat. Hogy ezt levezesse, a pulton dobol, amire a csapos azt hiszi, hogy újabb kört rendel, de ezt ő gyorsan el is hárítja.* Nos.. honnan? Egy párhuzamos világból, ahol ugyanolyan embernek számítunk, mint ti itt, csak nem a bőrszínek, hanem az ősök határoznak meg minket. És ki tudja miért, időnként átkerül valaki, én fogjuk rá, hogy direkt akartam átjönni. De rossz erről beszélnem, miért nem inkább te mesélsz? *Kérdezi a lányt, finoman a derekára csúsztatva a kezét megindul vele a táncparkett felé, picit halvány mosollyal fejrázva, hogy nem baj, ha Andie a lábára lép. Ő sem egy nagy táncos, az úri táncokat tényleg ismeri, de azokat nem kocsmákban ropják. Így inkább megfogja Andie kezét, és valami félig lötyögős, félig lépkedős táncba fog vele.*
Andie Fisher
Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Márc. 24, 2013 9:22 am
*Bólint egyet a visszakérdezésre és egészen meglepi a sármos mosoly. Azt eddig is látta, hogy a komor úriember alapvetően jóképű, de nem vitte túlzásba, hogy ezt mutogassa is.* -Meg persze, nem voltam benne biztos, hogy visszajössz, inkább hogy lelépsz, csak könnyebb így lelépni. *Rántja meg kicsit a vállát. Igazából nem halt volna bele abba sem, maximum keres magának valaki mást, aki szórakoztatja, amíg megjönnek a többiek, mert hát lassan csak meg jönnek igaz? Azért a zselé eltávolítását nagyon értékeli, szó se róla.* -Naná, sokkal csinibb, a csöpögő zselé már kiment a divatból, vagy legalábbis ez a nagyon lenyalt frizkó mindenképpen. *Apró dicséret, főleg ha már ő mondta, hogy el kéne tüntetni a felesleges kencét a hajártól.* -Mozgalmasak? Sok bűvész bemutató, vagy titkon valami titkos ügynök féle vagy, vagy mi? Amúgy is honnan jöttél, mert hát lássuk be semmit se tudok rólad igaz? *Hát igen, már beszélgetnek itt egy ideje és már másodszor találkoztak, de a srác nevén kívül kb. semmit az ég világon nem tud róla, és azért mostmár csak kezd kíváncsi lenni.* -Igen, Lory-nak is. Miért két lány már sok lenne? Tudod mi nagyon jó barátnők vagyunk, sok mindenen osztozunk. *Meg is nyomja kicsit a "nagyon" szócskát. Jó persze totál nem egyeztetett semmit a Preston lánnyal, de volt már nem egy érdekes kis kalandjuk, szóval nem valószínű, hogy sok mindenre nagyon erősen rá kéne beszélni, főleg ha már ittak egy-két pohárkával. Ő azért még továbbra is simán sört iszogat, a töményebbet megtartja a bulira, hiszen a többiek még be sem melegítettek ivászat terén, azért nem akarja kimondottan dülöngélve várni őket. A virág láttán elneveti magát.* -Ezt mióta rejtegeted ott? *Különös egy figura ez az Elidor, annyi szent.* -Végülis miért ne, aztán lassan a banda is hangol már a lenti koncert teremben remélem. Még egy óra és jönnek a többiek is. *Leugrik hát a pultnál lévő székről. Nem az a nagy társastánc külsővel megáldott személyiség, inkább a zúzós bulikat és a nagy ugrálásokat részesíti előnyben, de néha tehet kivételt.* -Ha rálépnék a lábadra, akkor előre is elnézést. *Valahogy a srácból komolyabb táncokat néz ki, mint amihez ő van szokva.*
Elidor Calvanion
Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Márc. 24, 2013 9:05 am
*Tehát visszatért, és bár Andie nem tudhatja, pár sötét alak akarta megtámadni a tanoncot, amit a bűvész némi trükk, feketemágia, no meg a nyers fizikai erő segítségével könnyedén visszavert. Aztán a lelkére kötötte az aurortanoncnak, hogy most már húzzon haza, és próbáljon kimosakodni ebből a sötét ügyből, mielőtt még rosszabbra fordulna a dolog. Most már itt van Andie-vel, és a korábbi likőrök helyett ő is tekilát rendel. Nem kell most már józannak, és ébernek maradnia, akár még bármi lehet belőle.* Megleptelek? *Kérdez vissza egy sármos mosollyal. Végülis visszafelé menet gyorsan tényleg beugrott a mosdóba, és kimosta a hajából a zselét. Így is szépen áll persze.* Így már megfelel? *Valamiért úgy van vele, hogy szeretne megfelelni Andie igényeinek, aki annak ellenére, hogy hebrencs lány, nyitott személyiség, akivel érdemes lehet kezdeni.* Kiévezni? Hm... Na igen, az elmúlt éveim nekem is mozgalmasak voltak. *Picit elkomorul, hányszor gondolkozott már rajta, hogy meg kéne változtatnia a múltat, viszont ez időparadoxon, mert mi van, ha már megtette, azért alakult minden ilyen rosszul? A koppintásra összerezzen, és ismét a lány felé fordulva mosolyodik el.* Lorynak is? *Most már egész vidám, a mai dolgát lerendezte, így felhőtlenül tud semmit tenni.* Ne hidd, hogy ennyire mohó vagyok, hogy mindenkinek be akarok jönni. Elég, ha egyvalakinek, aki nekem is kedvemre való. *Iszik a lány felé biccentve. Szakmáját, és beállítottságát nem tudja elnyomni, ezért mandzsettája alól egy apró virág jelenik meg, amit áttol Andie kezébe.* Akadnak. *Kacsint.* Tánc? *Már valami előzenekar játszik, egész értelmes számokat.*
Andie Fisher
*Mert az összhatás jó, de attól még van amivel még jobbá tehető, pl. a zselé elhagyásával ugye.* -Ühüm, idővel, persze ha nem süppedsz vissza a letargiába, és épp nem rohansz, mint most? *A végén felviszi a hangsúlyt kérdőre váltva, végülis kérdés, hiszen nem tudja, hogy a másik nem válik-e kámforrá, vagy nem neki is csak unaloműzés miatt kell valaki.* -Nem tudom, látod most is beléd botlottam, lehet hogy a sors így akarja, vagy ilyesmi, legalábbis egy jós tuti ezt mondaná. *Apró kacsintás, majd a kérdésre elneveti magát.* -Miért nem minden csak unaloműző? Te miért vagy itt? Hogy ne valahol a falat nézd, mindegy, hogy mi a bővebb indok végülis. *Jó persze ez így nagyon le van sarkítva, de hát igazából szokása lesarkítani a dolgokat. Azért azt értékeli, hogy úgy fest mégis maradna srác.* -No mi a szösz! *Apró mosoly, majd Elidor el is tűnik a tömegben, és percek telnek el...lassan úgy is van vele, hogy nem is jön vissza, csak így volt könnyebb lelépni, aztán mégis csak előkerül.* -No, megleptél! És persze, hogy rövid, már így is lement majdnem húsz évem és az első bő tízben még nem igazán tudtam kiélvezni mindent, úgyhogy amíg lehet, addig kell is. Nem is tudom, inkább pont hogy nincsenek terveim, úgy sokkal izgalmasabb, csak úgy csapódni, élni, létezni, nem gondolkodni túl bonyolult dolgokon. *Hát igen, az biztos, hogy nincsenek nagy céljai, így nagyot bukni sem lehet, és persze magasra törni sem, de ez sosem zavarta. A szülei boldogan élnek, és ők sem voltak soha ilyenek.* -Miért neked nagy terveid vannak? *A köntörfalazás nélküli kérdésre csak elneveti magát, játékosan rákoppintva a srác orrára.* -Miért is ne? A zselét leszámítva jól festesz és érdekes figura is vagy, szerintem Lory-nak is tetszenél. *Apró célzás? Lehet.*
//fagy//
Elidor Calvanion
*Nem igazán érti a dolgot, hiszen az előbb azt mondta a leányzó, hogy jól néz ki, most pedig azt, hogy nem tetszik a zselé, és ebben változtatnia kéne. Na most jó, vagy nem jó? Túl szeszélyesnek tűnik az egyébként is extrém lány, mintha ő sem tudná, hogy mit akar, mi is kell neki.* Idővel? *Mosolyodik el, finom pillantással illetve a furcsa kis hercegnőt.* Miből gondolod, hogy lesz idővel? *Tényleg feláll, de azért még támasztja a pultot. És körbenéz, mintha a mosdót keresné, pedig a távozó illető felé tekint még utoljára. Az önző kijelentésen már halkan felnevet.* Tehát erre kellek? Unaloműzőnek, jól látom? *Nevetve megrázza a fejét.* Kétlem, hogy beleillenék a társaságodba, de tudod mit? Ha adsz nekem pár percet, akkor megfontolom. *Megissza az utolsó kortyokat, kifizeti az eddigieket, nehogy egy marcona kidobó az útjába álljon, aztán sarkon fordulva eltűnik a tömegben. Tényleg pár perc múlva jön csak vissza, picit ugyan gyűröttebb az öltönye, de a mosolya őszintébb.* Itt is vagyok. Szóval azt mondod, hogy rövid az élet? *Visszakönyököl a múltra, és most picit végigméri a lányt.* Úgy látom neked már kész terveid vannak rá, hogyan is használd ki, nemigaz? *Picit oldalra dönt a fejét, és rákérdez.* Én is része vagyok a terveidnek? *Inkább most húzza az időt, titokzatos, nem pedig nyomul mint a két aranyos esetében, hátha ez jobb megoldás.*
Andie Fisher
*Röviden elneveti magát a válasz hallatán.* -Oh az neked a legjobb! Majd kikupállak idővel szépen, és akkor még ezt a zselét is eltüntetjük szépen a fejedről. *Apró mosoly, finom célzás. Nem akar ő bántó lenni, de azért ez a lenyalt séró, hát igazából nem jön be neki olyan nagyon. Hogy lehet abba mondjuk beletúrni, vagy bármi? Biztos ragad, vagy keményre van száradva, egyik se jó igazán. Szereti a puha, kellemes hajakat, mint mondjuk ami Mike-nak van, de rá sose gondolt annyira úgy, valahogy...fene tudja miért, Lory bátyja, és egyébként is.* -No akkor ezt tarts észben, az élet túl rövid ahhoz, hogy mindent túl komolyan vegyünk. Látja, hogy félig közben fel is áll Elidor. Nem akar egyedül várni még egy órát.* -Mész is? Maradj még, halála fogom unni magam, amíg megjönnek a többiek, azt csak nem hagyhatod igaz? *Önző? Igen, egy kicsit talán az, de hát no mégsem akar egyedül uncsizni még ki tudja meddig.* -Huh, igazából nem tudom pontosan. Mike ajánlotta őket, valami jó kis rock banda, még nem ismerem a dalaikat, ez a kiváló alkalom erre. *Nem nagyon zavarja, hogy valami tök újba másszon bele így ismeretlenül, sose szokta zavarni máskor sem. Nagyot kortyol a sörből, az órára pillant megint, tényleg lassan haladnak azok a fránya mutatók, az egyszer szent igaz. Elidor pedig még mindig nagyon figyel valamire.* -Tényleg nem vársz valakit, vagy mit figyelsz ennyire? *Mostmár azért kicsit körül is néz, mert hát kíváncsi no.*
Elidor Calvanion
*Az újabb kör meg is jön, tovább iszogat, és Andie-re emeli a poharát a kihívó kacsintást követően* Meglehet. Kérdés, hogy mennyire jó az nekem. *Hörpinti fel az italt, elég jól bírja, végülis csak pancs az egész. Mégis, ez már az ötödik, le kéne állnia, mielőtt elkábul, és nem tudja figyelni az illetőt.* Ha nem is szó szerint vagyok egyedül, azért ne félts engem. Ami a múltkor volt, átmeneti volt, bárkivel megesik. Elfelejtettem, hogy sosem szabad komolyan venni dolgokat, mások sem teszik. *Nos igen, Scarlettánál sem jött be, Nayelivel sem alakult ki semmi, végülis saját magával kéne foglalkoznia, afféle magányos hősként. Ez utóbbi kissé vicces, hiszen eddig alig csinált hasonlót, hogy háttérben meghúzódó testőr legyen, most viszont talán ilyen éra jön majd el.* Talán meglátom, hogy élek-e ezzel a kedves ajánlattal. *Bólint megadóan, jelezve, hogy értette a célzást. Hallgatja a lány csacsogását, és érzi, a tanonc lassan indulni készül. A szeme sarkából figyeli, és úgy tesz, mint aki hamarosan feláll, hogy kisiessen a mosdóba. Még azért picit marad. Nem kérdez vissza a nevekre, nyilvánvalóan a lány ismerősei, barátai, akiket úgysem fog személyesen látni.* Igazán nem fontos, igyekszem rád figyelni. *A kérdésre elmereng, ilyen nevű lánnyal nem találkozott még, de annyian járnak az iskolába, hogy simán megtörténhet, hogy elmentek egymás mellett a folyosón.* No, és milyen koncert lesz ma? *A fickó közben más puszikat oszt, mindjárt távozik.*
Andie Fisher
*Hát ő nem az a likőrös fajta, sör, vagy akkor már valami töményebb, de azért csak úgy magában nem kezd el tekilázni, az azért túlzás lenne, szóval erre tökéletesen jó a sör is. Kicsit felszökik a szemöldöke a válasz hallatán, a talán nem azt jelenti, hogy tényleg így van, de nem is várta, hogy egy vadidegen miatta változtasson bármit is.* -Áh, akkor jó hatással vagyok rád! *Vigyorodik el azért, aztán a másik megjegyzésre csak szórakozottan megrántja a vállát. Soha sem volt meg egyedül. Család, barátok, valaki mindig jó, ha van körülötte.* -Egyedül lenni igen nagyon pocsék, legalábbis szerintem. Utálok egyedül lenni, szóval nem tudom hogy bírod, vagy meddig, de túl sokáig nem érdemes. *Kihívóan kacsint egyet. Végülis miért is ne? A sötét alakot kihúzni a csávából, az jó kihívás, meg hát addig legalább elfoglalja magát, amíg nem jönnek meg a többiek, amíg nem kezdődik el a koncert. A visszafogott bókra finoman elmosolyodik csak.* -Kösz! Buli lesz, azaz koncert, de még több mint egy óra mire megjönnek a többiek, bár lehet hogy csak Lory jön, nem tudom. Eddie-t is próbáltam kirángatni, de esélytelen volt. *Csacsog, nem nagyon zavarja, hogy jó eséllyel Elidornak tök ismeretlen nevekkel dobálozik itt.* -Már nem? Ezt vegyem felhívásnak keringőre? Jössz te is a koncertre? *Persze nem veszi azért komolyan, hogy Elidor rá várt volna, mert hát nem is tudhatta, hogy jön, bár azért birizgálja a fantáziáját, hogy mégis akkor minek nézelődik hátra folyton. A köv. kör ellen nincs kifogása, amúgy is szereti meghívatni magát, kiváló spórolás.* -Na így kell ezt, arccal előre, majd jön minden, ami szem szájnak ingere. A barátnőm Lory, Lorell Preston, de még ő se túl régen van itt, szóval nem tudom, ismered-e.
Elidor Calvanion
*Ő nem sört iszik, hanem valami likőrt, ami erősnek néz ki, de korántsem az. A látszatra mégis adni kell. Az aurortanonc helyke fiatal lányokkal próbál flörtölgetni, talán ők okozzák majd a vesztét. Fél füllel azért Andie-re is figyel, sőt a csipős megjegyzésre fanyarul elmosolyodik.* Kösz, de nem. Talán átgondoltam a tanácsodat, hogy kár nyavajogni. *Igazából nem így van, mindig is erős volt, mindig felállt a padlóról, de most egyszerűbb erre hivatkozni.* Nekem ehhez nem kell sem nő, sem férfi, megvoltam egyedül. *Ránt meg egy picit a vállán, lényegében Andie különc stílusa merőben más, mint az eddigi két jókislány, Scarletta és Nayeli viselkedése, majd kiderül, hogy ez jó, vagy sem. Figyelmesen hallgatja a vadócka sztorizását, és megértően hümmög, miközben végigsimít zselés haján.* Te is... egész csinos vagy. Mit keresel itt? *A kérdésre finoman nemet int, de nem a fejével, hanem csak a pult felett a kezével, mintha jedi trükköt alkalmazna. Most éppen háttal van a fiatal gyereknek, de rábökni mégsem akar.* Már nem várok senkit. *Susogja talányos hunyorítással.* Új életet kezdtem, ami volt, elmúlt. Illetve...*Iszik egy kortyot, és mutatja a csaposnak, hogy újabb kör, a lánynak is jöhet egy korsóval.* A tanulságokat levontam. De csak előre, új dolgok felé. Ki a barátnőd, ismerhetem?
Andie Fisher
*Nem is nagyon veszi észre Elidort, amikor belép, annyira nem nézett most körül. Egyelőre már felmérni a terepet szóba jövő jópasik/csajok szempontjából, hiszen akik most itt vannak, lehet hogy eltűnnek mire kezdődik a koncert. Majd lent körülnéz jobban a teremben, mielőtt még rendesen leoltják a villanyokat. Szóval gyakran néz az órára, iszogatja a sört, unottan dobol az asztalon és időnként egy-egy sósmogyorót dob a szájába. A mutató iszonyatos lassúsággal várakozik, eltelt két perc mióta itt van, halálra fogja unni magát! Igazán elhozhatta volna legalább az új lányt, csak egyelőre még nem tért napirendre a felett, hogy betoppant a szülei rég eltűnt fiatalkori barátja, aki a tetejében nem öregedett egy percet sem...szóval kissé zavaros. Aztán lehuppan mellé valaki, oldalt pillant, és ismerős arcot lát meg, csak most nem annyira van szétcsúszva, sőt egészen értelmesen fest, mondhatni jól is néz ki.* -Hoppá, hajat mostál, fürödtél...sőt ettél is! Na mégis csak kerestél valami jó nőt...vagy pasit magadnak? *Fene tudja milyen az ízlése, legutóbb nem volt túl vidám, hogy felhozta a témát, lehet hogy a megközelítése volt hibás, vagy ilyesmi.* -Sikerült, köszi, aztán szerencsére összefutottam az egyik legjobb barátnőmmel...na jó miatta jöttem ide. No mindegy, a lényeg, hogy szobám is lett, minden király! És veled mi a helyzet? Jól nézel ki, határozottan. *Azért mégis csak illik egy kis pozitívumot is hozzátenni nem? A többszöri hátranézegetés azért felkelti a figyelmét.* -Vársz valakit?
Elidor Calvanion
*Néhány nap búskomorság után visszatért az étvágya, ennélfogva a vészes soványsága is eltűnőben. Egyébként sportos alkat, otthon a háborútól függetlenül is edzésben volt, míg ha ő nem állt egyik oldalra sem, de most rendes étkezéssel igyekszik visszanyerni az egyensúlyát. A sok megpróbáltatás miatt megjelent pár őszesebb száll a hajában, de az is meglehet, hogy már korábban ott voltak, csak ügyesen eltűntette. A holtak még mindig zaklatni próbálják az árnyat, de ő már keményebben fellép ellenük, visszaszorítja a homályba, és csak annyira figyel rájuk, amennyire muszáj. Az élete nem egy fényes dolog, viszont lassacskán lerendezi magában a dolgokat. A bűvészkedéssel leállt, elég sok már a pénze, de a fenekén meg nem szívesen ül meg. Kapóra jött a titokzatos idegen ajánlata. Busás jutalmat igért, ha szemmel tart egy fiatal aurortanoncot, és ha szükséges, akkor a védelmére kel, ugyanis valaki el akarja tenni láb alól. Elidor tehát a sarokban iszogat, semmi erőset, nehogy a fejébe szálljon. Szépen lenyalt haja van, tekintete szúrósabb, mint valaha, és egy szépen vasalt öltönyben van. Nyakkendő nincsen, csak egy fehér kigombolt ing. Az aurortanonc hatalmas okulárét visel, úgy tűnik sokáig marad. A fiatal férfi nem túl feltűnően nézi, időnként újabb italt rendel. Aztán észreveszi a betoppanó lányt, akivel az iskolában összefutott. De jókor jön! Ezzel eltereli magáról a gyanut. Feláll, és a pulthoz sétál, leül mellette. Az italát viszi. Egy szolid mosollyal szól oda.* Andie, ugye? Sikerült kipakolnod? *Időnként hátrasandít a válla fölött a fickóra.*
Andie Fisher
*Szóval elvileg este itt lép fel egy banda, akiket Mike ajánlott Lory-nak. Ha már ő van itt régebben, meg bennfentes is a zenei életben a színház miatt...vagy valami olyasmi, akkor biztosan igaza lesz. Kicsit korán érkezett, valahogy totálisan elnézte az időt, mert a koncert fél tízkor kezdődik, Lory elvileg kilenc körül fut majd be, mert előtte még isznak valamit, előmelegítenek a party-záshoz és az is lehet, hogy Mike is beugrik az ikrekkel, bár ezt még nem igazán tudja, mert hallotta, hogy ilyen téren van valami kavarodás, Eddie is mondott valamit, bár zavaros az egész. Mindenki inkább csak rébuszokban beszél, mert hogy majd Mike elmondja, ha akarja, de hát annyira nincs is húde nagy viszonyban a sráccal, szóval miért mondaná el? Na majd ma tuti kifaggatja Lory-t, vagy ha nem ma, akkor máskor, de mostmár akkor is tudni akarja, hogy mi van. Szóval totálisan elnézte az órát, majdnem két órával korábban sikerült betoppannia, amikor még semmi nincs itt, a zenekar is jó eséllyel maximum még a színpadot járja be, esetleg hangolnak, vagy még itt sincsenek, szóval...mi a frászt csináljon addig? Party ruciban van természetese, egy bőszárú kék farmert visel, kicsit szakadtas, de divat miatt, nem pedig azért mert ócska. A szokásos bakancs van a lábán, attól valahogy nem tud megválni, a lila haj is a megszokott, kiengedve, benne néhány csattal és beújított egy színes hajfonatot is, pár tincse van befonva színes szalagokkal. Ezzel ment el a fél délutánja, ezért is számolta el az időt. Végülis amúgy se lett volna értelme már visszamenni a kúriába. Felül pedig egy flitteres, csillogó lila póló, ami majd a fényekben szépen fog szikrázni. Egyelőre egyszerűen lehuppan a pulthoz és kér egy sört, hozzá pedig a kipakolt sósmogyorót majszolgatja. Aztán persze jó sűrűn nézegeti a falon az órát.*
- Hát jó, akkor elmegyek. *Ha már Mike bizonytalan, legalább neki nem árt határozottnak lennie, szóval rámondja, hogy igenis elmegy a meghallgatásra. Viszont mikor felmerül, hogy Theo is jöhetne, már nem annyira fekszik neki a dolog.* - Hát, ha én hívom, aligha jön. Ha te hívod, akkor esetleg, de ha előadásra megyünk, akkor nekem kell vele kettesben ülnöm a nézőtéren végig. Mondjuk ott nem túl sok lehetőség van beszélgetésre egyébként sem, szóval... áh, kérdezd meg, ha ő belemegy, nekem mindegy. *Végülis amikor Mike ott van harmadiknak, akkor csak nem szedik szét egymást annyira, bár fene tudja, Arianától is tippeket kértek, hogy tudják hatásosan kinyírni egymást az iskolán belül.* - Hékás, azért ennyire ne nézz felelőtlennek! Igenis gondolok ilyesmire. Jó, persze, minden védekezés félremehet néha, de azért nincs rá olyan nagy esély, pláne mágikus módszerekkel. *Arról ő éppenséggel nem is tud, hogy francoska, így pláne nem kell ilyentől tartania. Aztán hümmög a kifejtésre.* - Igazából erre még sosem gondoltam. Nem annyira a védelem miatt csinálom így. Nem mondom, hogy vágyom arra hogy összetörjék a szívem, mert az nagyon nem lenne igaz, de... tetszik vagy nem, a fájdalom is a szerelem része, el kell fogadni. Szóval nem lenne értelme direkt védenem magam minden lehetőségtől. *Talán furcsa, de mégiscsak Szerető francoska, már megint - nem is tud róla, de a véréből adódóan a szerelem, a szenvedély, a szeretet minden apró részlete valahogy... az ő része is. Nem csak a boldogság és a rózsaszín fellegek, de tudja, hogy hozzátartozik az agónia, a csalódás is. Theora már csak bólint, majd a kérdésre felnevet. Tekintetével megkeresi a párocskát akiknél volt, Mike akár el is kaphatja a tekintetét, de aztán megrántja a vállát.* - Áh, inkább elkísérlek amíg együtt megyünk. *Mondja, majd megjegyzi az időpontot, veszi a kabátját, és követi Mike-ot.*
Mike Preston
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 159 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a cadetblue.
*Ez nagyon jó kérdés, fogalma sincs róla, hogy az ismerős jelenlét megnyugtató lenne, vagy épp pont hogy zavaró. A bujkáló mosolyra csak kicsit visszamosolyog.* -Nem tudom, azt hiszem nem zavarnál, ha ráérsz, akkor eljöhetnél...végülis. *Jó ezt mondhatjuk egy bizonytalan igennek, de azért nem lehet többet várni attól, aki igen bizonytalan jelenleg saját magában.* -Oké, ha felvesznek és már tudom, meg eljöhetne Theo is, eljöhetnétek együtt, tudod csapatépítés képpen, vagy ilyesmi. *Teszi még hozzá, bár ahogy látta jó eséllyel nem fog repesni az ötletért a srác, sőt minden bizonnyal a testvére sem. A magyarázatra azért figyel, és nem húzódik el látványosan annak ellenére, hogy tényleg eléggé szorosan egymás mellett ülnek. Fura, de igazán mélyen nem zavarja, és pont az zavarja, hogy nem zavarja. Lehet ezt érteni? Nem...egyelőre még nem igazán érti.* -Bőven ráérsz, nem hiszem hogy máris gyerekre lenne szükséged, akárkitől is, bár azért ha túl sok ágyba mászol be...rosszul is jöhet ki a lépés a végén. *Finoman megrántja a vállát, hiszen ez is benne van a pakliban. Na jó nincs, de hát azt nem tudhatja, hogy a másik francoska, ezért jó eséllyel nem ejtene teherbe véletlenül egy lányt sem az iskolában, ha csak a másik nem szintén pont francoska.* -Nem történne semmi? De akkor lényegében...olyan mintha mindentől védenéd magad nem? Tehát lényegében az előtt mész bele kapcsolatba, amikor még számodra komollyá válna, így nem okoz gondot, ha végül nem lesz belőle semmi. Így nem sérülsz. *Kicsit oldalra dönti a fejét. Hát igen, ha az ember előbb beleszeret valakibe igazán és csak utána megy bármibe is bele komolyabban, akkor jóval fájóbb lehet a visszautasítás.* -Végülis a testvéred, nem csoda, ha nem tudsz tőle elszakadni végleg, vagy hosszú időre...ez már csak így megy, nem? *Aztán kicsit kinyújtóztatja magát. Jól lakott, felmelegedett, lehet hogy ideje lenne lelécelni.* -Te maradsz még, keríteni valakit, akivel nem unatkozol ma éjszaka? *Felhúzza kicsit a szemöldökét, aztán feláll végül a kanapéról és a kezét nyújtja Nathnak, egy szimpla kézrázásos elköszönésre.* -Akkor vasárnap, 11-kor kezdődik a Valdoni színházban. *Biccentés, távozás minden bizonnyal.*
- Elkísérjelek a meghallgatásra is? Csak hátha megnyugtat, ha van veled valaki akit ismersz, még ha nem is annyira. De szólj, ha inkább felzaklatlak. *Teszi hozzá, bújkáló mosollyal. Aztán Mike-ból kibukik a válasz, de leginkább nem is ennek a hirtelensége tűnik fel neki, hanem utána a kicsit hosszabb szemlehunyás, mint amennyi szükséges lenne.* - Nem kell kijavítani magad. Mondtam, hogy elmegyek. Majd talán az első előadásodra, ha megmondod mikor lesz. *A szobára végül Mike nem mond már semmit. Ő örülne, ha a fiú velük kerülne egy szobába, legalább lenne elviselhető társasága ott, meg közelebb lenne a másik, de a válasz hiányából sejti, hogy ő nem lelkesedik ennyire az ötletért. Szóval nem erőlteti.* - Úgy értem, hogy a szexhez. Nem azt mondtam, hogy abszolút nincs. Nem vágyom minden áron boldog házasságra, gyerekekre, meg a nagy Ő-re, ilyesmi... de ha véletlen rám talál, nem vagyok egyértelműen a dolog ellen. *Mondja, majd végiggondolja a dolgot, és megakad.* - Na jó, a gyerekekben nem vagyok biztos. Nem tudom, mit kezdenék velük. De korai még ezen gondolkozni, nem? *Amikor már Mike saját magáról beszél, kicsit elmosolyodik, és megvonja a vállát.* - Általában tisztázom előre a szándékaimat. Mielőtt ágybakerülnénk, tudnád, hogy érdekelsz-e érzelmileg is, vagy tényleg csak fizikailag, és ha az alapján úgy döntenél, hogy neked ez nem kell, akkor nem történne semmi. Ennyi. *Magyarázza a dolgot, még mindig Mike vállának dőlve, így tulajdonképpen a vállaik és a lábaik is összesimulnak.* - Nem igazán. Ami tuti, hogy Theoval maradok. Nem úgy néz ki, mintha meg tudnék szabadulni tőle valaha is, szóval inkább eleve így tervezek, akkor olyan mintha mindig terv szerint mennének a dolgok. *Érződik, hogy nem gondolja teljesen komolyan, de tény, hogy valahogy bármit tesznek, nem úgy tűnik mintha elszakadnának.*