Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Nedavia barlang-pub | |
|
+85Elisabeth Ellen Torchwood Illa Do Kyle Peters Jaden Parker Eddie Fisher - Archívum Dárdosi Péter Rebecca Grifith Janna Lemanski Elidor Calvanion Andie Fisher Nathaniel Harris - Archív Mike Preston Pete Demerest Merilien Marsillea Jemina Reese Astrea Thalidor Celine Saldana Nuada Blackmoon Claire Fairchild Liselotte Frey - archívum Nye Drystan David Ayton Gabriella Ophelia Milena Sidonia Gisa Lincoln Lawrence Raven Blackmoon Solomon Reed Speranza di Bagliore Yekaterina N. Fyodorov Samantha Radoslava Caleb Dawson Mikhael Knyaz Hikaru Tudor Patrik Isabella Newton Orinthia Lalla Scott André Marco Mimieaux Natalia Tatiana Ridolf Shuang Zhen Cat R. Morgan Evangeline Elovics Artemis Taylor Aleksandar Grozda Eira Eilertsen Maria Thekla Leila La Fontez Deliny Fordina Yeo Jung-hwa Vivienne Mendelsohn Sarah Wood Kalandmester Adanna Kinsley Toportyán Zakariás Faith Tanya Dylens Jessica Westlive Nathaly Holloway Priscilla Elena Black Adela Ionela Mirunela Mardhug Grihol Quenzara Cuncha Hunyadvári Szevér Katherine Mary Black Lizbeth Westlive Tim Leopold David Robert Beawer Phionnalla Cairistìo Bonnie Tornow Ayame Drake Zeph Owen Ayla Madyzyn Miranda Moon Krastio Miroslav Cathrine Collins Armand Promotof Sabine Cornwell David Palmerston - alli Marta Albena Todorka Mina Faustina Taylor Halway Ivanka Iskra Wilson Angelina Britanny Moore Beatrice el Esposito Rosalinn de la Montarque Flavia Esenani Diane Charmey 89 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Nedavia barlang-pub Vas. Okt. 11, 2009 12:27 pm | |
| First topic message reminder :A Szórakozónegyed emberektől hömpölygő utcáin haladva megpillantasz egy furcsa dolgot. Két tömbház között egy hatalmas, barlangszerű képződmény helyezkedik el. Kellemes illatokat érzel, egyszerre édeset és sósat. Valami képlékeny, füstszerű légtömeg száll ki a barlangból, és csak a belülről sugárzó erős, pulzáló fények mutatják, hogy mi történik odabent. Ha elég bátor vagy, és átsétálsz a füstrétegen, akkor a szemed elé táruló látvány cseppet sem emlékeztet majd egy ókori barlangra. Sültek, grillezett húsok illata csapja meg az orrod, a bal oldalról. Egy csemegepultot láthatsz, ahol pizzaszeleteket, hot dogot, grillezett húsokat és mindenféle rágcsálnivalót találsz, eléggé változó áron. Ha azonban valami édesre vágysz, jobb oldalt egy italos pultot találsz alkoholos és sima koktélokkal is, valamint desszertekkel. Gofri, palacsintatorta és néhány péksütemény és cukrászati különlegesség is megvehető itt, persze jóval drágábban, mint a Kereskedőnegyedben. A két pulttal szemben padok, fotelok és kanapék is vannak, a lehető legfurcsább alakzatokban elhelyezve, erősen elütő színekben. Egy kőlépcső vezet a lenti rész felé, ami szintén több részre van felosztva. A kőlépcső egyben csigalépcső is, korlát nélkül, szóval csak óvatosan. Ha leérsz - legalább egy egyperces lépcsőzést követően - egy aktuális feltörekvő sztárt láthatsz, aki épp nagyszabású varázslatos fény- és díszletelemekkel koncertezik. Vannak állóhelyek, és hátrébb kanapék is, állatok mintájával. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Mike Preston
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 159 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a cadetblue.
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Feb. 11, 2013 5:45 pm | |
| -Végülis igen, az is lehet. Nem tudom, nem is kérdeztem meg, hogy mi lett velük, majd vasárnap megtudakolom a meghallgatás előtt. *Finoman megrántja a vállát, bár azért ennél komolyabb kérdésről van szó. De nem akar előre görcsölni rajta, majd úgyis lesz valami. Ő se nagyon szeretne elmenni, szóval remélhetőleg megkapja a melót.* -De persze, szeretném! *Bukik ki belőle hirtelen. Megint lehunyja a szemét.* ~Hagy már abba...jó ég!~ *Korholja magát kicsit. Nem, egyszerűen nem akarja beismerni magának, hogy szimpatizál a sráccal. Mit szólna az apja hozzá, hogy nem elég, hogy nem akar vadász lenni, még valami más is akad a tarsolyban?* -Vagyis örülnék, ha eljönnél, meg minden. *Próbálja menteni kicsit a menthetőt. A szoba lehetőségére kicsit elbizonytalanodik, de nem, az nem lenne jó. Így is folyamatosan a kikészülés határán táncol Nath provokációjától, ha az ikrekkel lenne egy szobába zárva, annak a fene tudja, hogy mi lenne a vége. Kicsit azért elcsodálkozva pillant oldalra a másik szavait hallgatva.* -Nincs szükséged nagy szenvedélyes szerelemre? Úgy érted, hogy általában, vagy csak ahhoz, hogy ágyba vigyél valakit? Szerintem az érzések fontosak, nem tudnék csak úgy valakivel lefeküdni, ha nem érzek iránta szerelmet. *És ez most nagy hazugság, hiszen az eddigi barátnőit nem szerette. Kedvelte őket barátilag, és mivel a világ azt várta el tőle velük volt, de akkor sem érezte igazán azt, hogy a helyzet tökéletes. Nem érezte azt legbelül, amit kellett volna, ezzel igenis tisztában van.* -De... *Egy pillanatra elhallgat.* ...ha teszem azt engem ágyba vihetnél, mert könnyen beadnám a derekam, honnan tudhatnám, hogy nem tennéd másnap bárki mással is ugyanezt. Persze pusztán felvetés ez, hogy megértsem, amit mondasz. *Újra a pulcsi zsebébe dugja a kezét, valahogy most úgy érzi le kell foglalnia valamivel, és ha ott van a zsebben, akkor nyugodtan piszkálhatja a bolyhokat, meg ilyesmi, ezzel leplezve az alapvető zavarát. A kérdésre csak megrántja a vállát.* -Nem is tudom, a művészetek érdekelnek, a zene...majd kialakul idővel gondolom. Neked már vannak terveid a jövőre? | |
| | | Nathaniel Harris - Archív
Főkarakter : Ariana Ravenwood Hozzászólások száma : 160 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Feb. 11, 2013 5:31 pm | |
| - Lehet, hogy mindketten bénák voltak. Vagy felvették őket, de mivel csak ketten voltak, még mindig kell ember. *Tippelget, hiszen azt nem tudja, mondta-e Blagoy, hogy mi lett a két jelentkező sorsa. Ő szerencsére kap zsebpénzt otthonról, szóval ezzel nincsen gond, na meg olyan sokat nem költ belőle. Legtöbbször az iskolában eszik, az ingyen van, pontosabban alighanem a tandíj része, ennyire nem folyt bele. Annak viszont aligha örülne, hogy Mike el akar menni.* - Persze, de attól még beszélhetünk előadás előtt vagy után, vagy a szünetben, vagy ilyesmi. De persze ha nem szeretnéd, hogy elmenjek... *Kicsit megvonja a vállát, jelezve, hogy neki aztán mindegy. Végülis találkozhatnak máshol is, és alighanem fognak is még.* - Vagy kérheted külön, hogy osszon hozzánk, tudod, mert annyira szeretsz minket. *Ajánlja még, szándékosan szempillarezegtetve, és sikerként könyveli el mikor Mike nem húzza el a térdét. Lassan, de fokozatosan halad... csak még nem tudja pontosan miféle cél irányába. Mikor a másik hátradől, ő is így tesz, így megintcsak összeérnek, nem is csak a térdük, hanem a válluk is valamennyire. Arra, hogy nem biztos, hogy ilyen legbelül, csak somolyog.* - Nem mondtam, hogy mindenkivel felületes vagyok. Van, hogy ágyba kerülök olyannal, akit aznap láttam először, ha épp olyan hangulatom van, de akkor sem válogatás nélkül. És azért általában fontos, hogy legalább kedveljem az illetőt, csak nincs szükségem nagy, szenvedélyes szerelemre, ennyi. A flört meg azért más, az azt hiszem, alapból jön, ilyen a stílusom. *A Jonasos dologra felvonja a szemöldökét.* - Áh, értem. Szerintem hülyeség, ha nem akarod az apád útját követni, akkor persze hogy nem fogod. Miért, te mit szeretnél csinálni? | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Feb. 11, 2013 5:20 pm | |
| *Azért elmoeolyodik arra, hogy Nath szurkol, meg el is jönne egy előadásra.* -Kösz! Blagoy szerint van esélyem, mert a legutóbbi meghallgatásra ketten jelentkeztek csak. Bár nem mondott mást, szóval lehet hogy túl nagyok voltak az elvárások, és az a kettő sem felelt meg, akkor lehet, hogy én sem fogok. *Kissé gondterheltre vált az arca. Az a kemény helyzet, hogy ha nem talál melót, akkor pár hónap múlva ha felélte a spórolt pénzét...el kellene mennie, mert nem fogja tudni fizetni a tandíjat. Vagy kénytelen lenne azt csinálni, amit nagyon nem akar, hogy úgy keressen pénzt. Egyik sem valami jó kilátás.* -Oké, bár nem hiszem, hogy fogsz látni, tudod a zenészek lent szoktak lenni egy ilyen mélyedés jellegű izében, azt hiszem. *Igazából még nem volt színházban belső berkekben, szóval nem tud róla sokkal többet.* -Majd nem mondom, hogy ismerlek titeket, vagy ilyesmi, és akkor nem lesz rá lehetősége. *Elmosolyodik kicsit megint, lassan azért szokja az érintéseket, ahogy összeér a kezük, így végül a térdét sem húzza el. Felpillant kicsit, szalvétáért nyúl, hogy megtörölje a száját, és a kezét is, majd mostmár hátradől a kanapén kényelmesen. Pár pillanatra elgondolkozik, Nath-ra pillant kicsit hosszabban, aztán csak megszólal.* -Nem tudom, nem ismerlek még igazán, csak azt a felületes külsőt látom, amit mindenkinek mutatsz, és nem biztos, hogy tényleg ilyen vagy legbelül. De akkor amit látok...ezt eleve te mondtad, hogy fontos az élvezet és...ha nem társul hozzá mélyebb dolog, az sem baj. Ez nekem egy kicsit felületes...nem tehetek róla. És nekem furcsa, hogy mindenkivel ezt csinálod, végülis válogatás nélkül, nem? *Lehet, hogy nem, hiszen tényleg csak felületesen ismeri a másikat. Jonas említésére csak megrántja a vállát.* -Nem jövünk ki a legjobban, folyton húz, mert én nem akarok apánk nyomdokaiba lépni, ő meg olyan igazi vadász... | |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Feb. 11, 2013 5:09 pm | |
| *Azért ha már megkapta a CD-t, ő is meghallgatta, bár tény, hogyha Theo nem adta volna oda elsőre, akkor annyira nem lett volna neki fontos hogy tovább könyörögjön. Akkor maximum kért volna inkább még egy példányt Mike-tól, vagy ilyesmi.* - Majd szurkolok. Mit mondtál, mikor mész a meghallgatásra a színházba? Ha tényleg felvesznek, majd elmegyek az egyik előadásra. *Persze, tudja, hogy Mike úgysem főszereplő lesz vagy ilyesmi, de azért talán kiszúrhatja, vagy ha más nem, akkor előtte meg utána csak tudnak beszélgetni. Na meg... nem mondja konkrétan, hogy majd az első előadására, vagy ilyesmi. Majd az egyikre. Így nehezebb az ígéretéhez tartani, bár nagy eséllyel valamikor tényleg elmenne, ha már megígérte.* - A végén még beoszt mellénk, ha megmondod, hogy ismersz, hátha szétszedjük egymást. *Látja Mike rezzenéseit, szóval nem erőlteti nagyon a dolgot, nem fogja meg megint a kezét például, mint az előbb. A lábuk viszont szintén összeér ahogy előrehajolnak, sőt, egyszer úgy mozdul, hogy ott is marad, folyamatosan összeérnek a térdeik ha Mike nem húzódik arrébb.* - Azért érdekelne, mit gondolsz rólam. *Jegyzi meg, hiszen hiába nem ítéli el a másik, mégiscsak látszik rajta, hogy kényelmetlen a dologgal kapcsolatban. Na meg hozzászokott, hogy az emberek azt gondolják, hogy mindenki ágyába bemászik, meg úgyse tudna hűséges lenni, meg tuti nem számít neki senki... ilyesmik.* - Miért, mi van Jonasszal? *Érdeklődik, de mikor a másik visszadobja a kérdést, megint megvonja a vállát.* - Nem lényeg. Senkivel nem jövök ki valami fényesen a családomból. | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Feb. 11, 2013 5:01 pm | |
| *Jó persze mindig vicces az embernek, ha mást ugrat, de többnyire az, akit ugratnak nem veszi ezt ennyire könnyedén. Vannak ugyan kivételek, akik igen, de azért ez nem a nagy többség. Végül csak kap választ a cd ügyére, pedig már tényleg elhitte, hogy egyszerűen a srácot nem érdekelte.* -Hát jó...legyen mondjuk az, hogy ha felvesznek a színházba, akkor elénekelem neked is élőben. Amúgy is valamennyire muszáj leszek szokni hozzá, hogy van közönségem, egy színházban kifejezetten sokan tudnak lenni, és ha teszem azt olyan feladatot kapok, hogy nem csak a háttérben kell lenni...azt is meg kell oldani valahogy. *Adja be végül a derekát. Abban ő sem biztos, hogy meg kéne mondania melyik a szobája, ám ez most egyszerű.* -Még nincs. Nem mentem utána annyira az ügynek, lehet hogy meg kéne keresnem azt a szöszit, akit emlegettetek, egyelőre a vendégszobában húztam csak meg magam. *Azért össze-össze rezzen, amikor összeér a kezük, de pár alkalom után már kezdi szokni a dolgot, ez végülis csak egy véletlenül esemény, nem olyan, mint előzőleg, amikor konkrétan megfogta a kezét Nath. A kérdésre csak megrázza a fejét, és nagyot harap a palacsintából. Észre se nagyon veszi, hogy már rendesen összemaszatolta a szája szélét.* -Nem, nincs gond csak... mindegy, mondtam már, hogy e téren máshogyan gondolkozunk, de a saját életed a tiéd, ha neked így jó, akkor nem ügy. *Nem szokása elítélni senkit, de attól még érezheti magát furán kellemetlenül. A testvér kérdésre halkan sóhajt egyet.* -Jó ez igaz, mi sem vagyunk épp a legjobb testvérek Jonasszal. *Azért ha bármi komolyra kerülne sor...akkor persze vállt-vállnak vetve harcolnának, de az alapvető marakodás mindig megmarad.* -Milyen komoly hatás? *Bukik ki belőle egyből a kérdés, meg is áll az evésben lassan és inkább a srácra figyel.* | |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Feb. 11, 2013 4:50 pm | |
| *Valóban esélyes, hogy lesz még hasonló eset. Mikor Mike csak megrázza a fejét, majd nem mond semmit, kicsit a szemeit forgatja, és végül úgy dönt, nem húzza tovább az agyát. Valljuk be, furcsa a humorérzéke, gyakran piszkál másokat, és szerinte vicces, mint mikor eljátszotta Theot. De Mike ugye azt sem értékelte.* - Persze, hogy meghallgattam. Határozottan jó volt, bár még mindig szívesen hallanálak élőben. Hogyha nagyon nem szeretsz énekelni egyedül, akkor lehet együtt, vagy valami. Majd keress meg, vagy... melyik a szobád? *Kérdés, mennyire jó ötlet elárulni Nathnak... na jó, nem mászna be éjszaka az ablakon, vagy ilyesmi, de lehet, hogy nem mindig emberi időpontban toppanna be. Mindenesetre hoz áfonyalevet, meg magának kólát, és láthatóan Mike elhiszi a kistányéros dolgot. Nagy dolgokban nem szokott azért komolyan hazudni, de az efféle apró manipulációk beleférnek.* - Aham, az jó ötlet. *Bólint, és segít közelebb húzni az asztalt. Amíg Mike arra ügyel, hogy ne akkor nyúljon érte, amikor Nath, Nath néha szándékosan eljátssza, hogy pont akkor nyúl érte, amikor a másik, akkor csak nem húzza vissza Mike a kezét ha már elkezdte. Na persze nem minden alkalommal, nem figyel folyamatosan erre, de néha.* - Nem mondtam, hogy mindennapos. Valami gond van? *Utal arra, hogy Mike vállrántása nem valami könnyed. Mentalista ugye, meg Szeretőként jobban rá van hangolódva az érzelmekre. A kérdésre viszont ő von vállat.* - Ez hülyeség. Változó, a testvérek mennyire jönnek ki, és ez akkor sem változik, ha történetesen pár perc különbség van köztetek. Van egy... elég komoly, folyamatos hatás már kiskorunk óta, ami a konfliktust okozza. Theo utál engem érte, pedig abszolút nem az én hibám, szóval gondolhatod, hogy nem veszem jó néven. Röviden. | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Feb. 11, 2013 4:40 pm | |
| *Hát igen ez egy remek kérdés, mondhatnánk, hogy örök rejtély marad, vagy legalábbis amíg nem lesz hasonló helyzet, addig igen, és lássuk be, hogy Nathaniel esetén elég esélyes, hogy lesz még hasonló helyzet. A válaszára csak megrázza a fejét, de már nem mondd rá semmit. Tehát egyszerűen csak nem hallgatta meg, mert vagy nem érdekelte, vagy...? Mi lehet más magyarázat. Az innivaló kérdésére azért még persze válaszol, mielőtt a palacsintáért nyúl.* -Egy áfonyalevet, köszi. *Annyira nincs oda a szénsavas vackokért. Persze azért időnként az sem rossz, de nem vészesen a rabja az ilyen jellegű üdítőknek. Inkább alkalmanként, mondjuk egy jó film mellett a moziban, hogy leöblítse időnként a popcornt, arra kiváló. A kistányéros helyzetre csak sóhajt egy aprót. Így meg elég macerás palacsintát enni, folyton le fogják enni magukat, ha csak...* -Közelebb kéne húzni az asztalt, vagy ilyesmi, mert a kakaó már olvadt. Nem tudom milyeneket hoztál, de pl. a lekvár is eléggé csöpögős. *Magyarázza és ha a másik is benne van, akkor kicsit meghúzzák az asztalt. Na persze egy tányér fölé hajolva ketten...megpróbál oldalasan mozdulni és csak a harapásoknál előre hajolni. Már-már kínosan ügyelni igyekszik rá, hogy ne pont akkor nyúljon egy újabb palacsintáért, amikor Nathaniel, de jó eséllyel pont azért, mert ennyire figyel rá, mégis csak sikerülni fog majd. A kihívó viselkedésre, és kacsintásra megrázza kicsit a fejét.* -Nem érdekel a szexuális életed...és amúgy sincs semmi közöm hozzá, ha ne adj isten rámásztál arra a lányra. A te dolgod, csak kérdeztem, úgy láttam, hogy nálad ez eléggé mindennapos. *Finoman megrántja a vállát, de azért érezni lehet, hogy ez a mozdulat egyáltalán nem annyira könnyed, mint amilyennek szánja.* -És miért nem bírjátok egymást Theoval? Azt hittem eddig, hogy az ikrek kifejezetten összetartóak. | |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Feb. 11, 2013 4:30 pm | |
| *Na igen, kérdés, mi lett volna jobb, hogyha Mike látja az előbb a párocskával flörtölni, vagy ha nem. Talán zavarta volna, hogy Nathaniel valóban ennyire közvetlen, de talán az, hogy a fiú nem csak úgy odajött hozzá, hanem konkrétan a társaságát hagyta faképnél hogy Mike mellé üljön le, talán megmutatta volna neki, hogy nem egyszerűen egy a tucatból. Nincs itt szó semmiféle szerelem első látásra dologról, de az biztos, hogy érdekli a másik, és bármennyire is nem szép dolog, határozottan mulattatja Mike zavara. Halványan elmosolyodik mikor a másik leblokkol, és megerősíti hogy hideg volt. Arra, hogy mi veszi el az idejét, kicsit megvonja a vállát.* - Hát, tudod... bámulok ki a fejemből, zenét hallgatok, ilyesmi. *Szóval lefordítva simán lett volna ideje meghallgatni Mike CD-jét. Mikor a másik kijelenti, hogy inni nem hozott semmit, kicsit felvonja a szemöldökét. Az incselkedő mosolyt viszonozza, és már fel is pattan rögtön a kanapéról, csak hogy lássa, ahogy Mike arcáról eltűnik a mosoly. Erre az övé is elhalványodik kissé, de ha már felállt, akkor felteszi a kérdést.* - Mit kérsz inni? Akkor hozok tányért is, bár gondoltam elég lesz egyből, legalább nem kell sokat mosogatni. *Meg ugyebár ha egy tányérba nyúlkálnak, akkor lényegesen közelebb kell ülniük. Majd azt mondja, nem adtak kistányért külön. A meztelen lányos dologra csak vigyorog, aztán elmegy, hoz inni amit Mike mondott, magának meg kólát, és csak akkor reagál rá mikor már visszaült.* - Azt mondták hatalmas a tömeg, és nem nagyon tudnak kistányért adni. És igazából teljesen véletlen jött ki úgy a lépés. A masszőrre várt, de a masszőr nem jött, én meg ott voltam. De amúgy nem történt semmi olyan, amit annyira szeretsz feltételezni rólam. *Jegyzi meg, és egy mosollyal rákacsint a másikra.* - De örülök, hogy ennyire érdekel a szexuális életem. | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Feb. 11, 2013 4:24 pm | |
| *Finoman szólva is meglepődik, amikor Nathaniel megfogja a kezét egy pillanatra, kicsit talán le is blokkol, így nem húzza vissza automatikusan, csak amikor már a másik elengedte.* -Igen...elég hideg volt. *Böki ki, kissé szaggatottan beszélve. Nem kéne már meglepődnie ezen, talán nem is magán a mozdulaton lepődik meg, hiszen a srác legutóbb is hasonlóan közvetlen volt, sokkal inkább azon lepődik meg, amit kivált belőle. Normál esetben az kéne, hogy zavarja, hogy egy másik pasi fogdossa a kezét, de igazából nem ez zavarja, hanem csak az, hogy valaki fogdossa a kezét, akit még nem ismer igazán és akiről azt látta, hogy gond nélkül fogdossa bárkinek a kezét, és ez már-már zavaró, hiszen akkor ő is csak egy tucatból.* -Szóval rém elfoglalt vagy, sok idődet veszi el, hogy...nem is tudom, mi veszi el az idődet? *Végülis igazán nem tud még sok mindent a srácról, legutóbb azt hitte, hogy Theo, így nem csoda, ha nem kérdezgette bővebben. Leülnek végül, a palacsintára pillant megint. Pont nem volt ideje hálálkodni, mert ugye jött a pincérnő.* -Köszönöm, éhes voltam amúgy is, de inni nem hoztál semmit. *Mosolyodik el kicsit talán incselkedően. Mi a francért mosolyodik el incselkedően? Egy pillanat múlva le is fagy az arcáról a gesztus. Előre dől kicsit, amitől persze, hogy összeér a lábuk. Lecsukja a szemét, nem, ennek nem kell, hogy bármi jelentősége is legyen. Folytatja a mozdulatot és elvesz egy palacsintát. Naná, hogy első harapás után a kakaó pár cseppje máris a pulcsiján köt ki.* -Azt hiszem kellett volna pár kistányér is. *Szalvétáért nyúl, miközben válaszol.* -Valdonban a színházban keresnek gitárost, lehetséges, hogy bevesznek, ami elég jó lenne. A spórolt pénzem fogytán van kissé. *Azon már meg sem lepődik, amit Nathaniel ez után mond.* -Ha jól sejtem, akkor ezen már nem is kell csodálkoznom, mármint hogy meztelen lányokat masszírozgatsz...ez olyan minden napos lehet, gondolom akkor ilyesmivel vagy folyton elfoglalva mi? | |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Feb. 11, 2013 4:12 pm | |
| *Mikor Mike előhúzza a kezeit a pulcsiból, odanyúl, és megfogja a fiú kezét egy pillanatra, kicsit megszorítva. A kezeiket figyeli, és csak akkor néz rá a másikra, mikor már visszafele húzódik, néhány pillanattal később.* - Jó hideg lehet odakint. *Kicsit logikátlan megszólalás, hiszen már korántsem annyira jeges Mike keze, mint mikor bejött, de hát talán nem nagy meglepetés, hogy nem is épp a hőmérséklet miatt fogta meg. Arra, hogy meghallgatta-e a lemezt, megvonja a vállát.* - Áh, nem nagyon volt rá időm... *Húzza a száját kicsit, játszva, hogy mennyire sok dolga volt. Aztán a fiú észreveszi a palacsintákat is, de mielőtt megköszönhetné hogy Nathaniel ilyen rendes volt és gondolt rá, vagy hasonló, a pincérnő előadja, hogy sajnos foglalt az asztal. Felemeli a kezeit, jelezve, hogy semmi gond, akkor átülnek. Ő sem arról prédikált, hogy mindenki velejéig romlott lesz idővel, inkább a szürke részről középen. Nem hiszi, hogy vannak tisztán becsületes emberek, mindenkinek lesz előbb vagy utóbb valami a rovásán, ha csak apró bűn is, de ez nem azt jelenti hogy mindenki bunkón viselkedik és nem ül át ha kéri a pincérnő. Felkapja a saját kabátját, és a nagy tányérnyi palacsintát elegyensúlyozza a kanapéig. Megvárja, amíg Mike leül, és utána foglal helyett mellette. Nem mondhatni, hogy rátapad, inkább mint legutóbb. Elég közel van, és ha valamelyikük úgy mozdul, simán összeérhet a térdük néhány pillanatra.* - Egyébként szívesen. *Mondja, a palacsintákra célozva, már ha Mike ezt érteni fogja, majd érdeklődve emeli fel a fejét.* - Miféle munkád? Egyébként nem sok. Theo eldugta a telefonom a Csodák palotájában. Feltúrtam érte az egész helyett... de megmasszíroztam egy csinos, meztelen lányt, szóval az plusz pont. | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Feb. 11, 2013 4:04 pm | |
| *Nagyjából végülis ilyen válaszra számított, szóval csak bólint egyet. Lassan legalább kezd normálisan kiolvadni, a keze már nem jeges, szóval előhúzza a pulcsiból, és az arcán lévő pirosság is múlóban van.* -Okés, akkor majd megkérdezem. És te meghallgattad? *Azért kíváncsi a véleményekre na. Amúgy is izgul, mert hát vasárnap meghallgatás, és jó eséllyel saját szerzeménnyel megy, azt mondja az újdonsült ismerős, hogy azt jobban díjazzák a színházban, mint a betanult dalokat. Hát majd kiderül. A palacsinták felé pillant követve a srác tekintetét. Megkorran a gyomra, hát igen éhes volt, csak már ereje nem volt elmenni kajáért. Épp válaszolni akarna a kérdésre, amikor a pincérnő tűnik fel előttük. Sűrű elnézést kérések között magyarázza el, hogy elfelejtette kitenni a foglalt táblát az asztalra, de jó lenne, ha átülnének a srácok máshova, mert ide épp most érkezett meg egy pár. Halkan sóhajt egyet, nem az a kötekedő fajta, és amúgy is látszik szegény lányon, hogy rém pocsékul érzi magát a kialakult helyzet miatt.* -Semmi gond, átülünk, ezen nem múlik. *Kedves mosolyt villant, akárhogy is tényleg elég korrekt, hiába nehezen hiszi el ezt Nathaniel, mármint hogy ilyen emberek is akadnak és nem mindenki feltétlenül galád és alávaló, vagy válik azzá egy idő után. Felnyalábolja hát a kabátját, meg a táskáját.* -Azt hozod? *Pillant a palacsinták felé, mert több keze már nem nagyon maradt, majd körbepillant kicsit. Egy pillanatra megáll, amikor kiszúrja, hogy csak egy üres kanapé van az egyik félreeső sarokban, amúgy nagyon tömött a hely.* -Ott, csak oda tudunk leülni. *Biccent az említett irányba, és el is indul. Lehuppan a kanapé egyik végébe, majd megint lepakol szépen maga mellé.* -Nem sok minden, úgy fest lesz munkám Valdonban. Veled? | |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Feb. 11, 2013 3:56 pm | |
| *Valóban, megbeszélték, hogy elég mások a dologról az elképzeléseik, de hát Nathaniel így érzi jól magát, talán a vérének köszönhetően - nem mondhatni, hogy hűtlen lenne, amikor van valakije és stabil kapcsolatban van, nem kacsintgat ki belőle. De hogyha senki nem ragadja meg annyira a figyelmét, akkor miért ne kísérletezzen? Viszont mégis otthagyja a párocskát, hogy inkább Mike-ot boldogítsa helyettük. Ki tudja, talán mert vele már találkozott, vagy mert a fiú reakciói, a zavara szórakoztatóbb volt számára mint az, hogy mindenképpen valakinek az ágyába bejusson ma este. Megveszi a palacsintát, leül Mike mellé, és megvonja a vállát a válaszra.* - Persze, nem vagyunk jóban, de attól még odaadom neki, ha valaki más küldött neki valamit. Vagy... legalábbis egy részét. Lásd a tortát. De a CD-t nem nagyon lehetett felezni, szóval megkapta. Viszont nem voltam ott mikor meghallgatta, szóval nem tudom mit szólt hozzá, majd gondolom mondja, ha találkoztok. *Valljuk be, amikor kommunikálnak, nem épp a "te, tök jó a CD amit Mike küldött" szinten. Törökülésbe rendezi a lábait a fotelben, kényelmesen elhelyezkedik, és a fejével a palacsintás tálra bök az asztalon, jelezve, hogy ott van.* - És azóta miújság veled? | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Feb. 11, 2013 3:47 pm | |
| *Talán jobb is, hogy nem nagyon vette észre Nathanielt. Azért lássuk be ennél jóval romantikusabb lelkületű és nem biztos, hogy jó néven venné, ha látná, hogy a srác éppen egy pár két tagját próbálja fűzni. Persze nem lepné meg, hiszen már egyszer kijelentette a másik, hogy neki nem jelent problémát egy kis ez meg az, de hát ő meg nem ilyen, számára sokkal fontosabb az, hogy legyen mögöttes tartalom is, nem csak a fizikai pozitívumok. Eléggé elmerül és a lenti zenefoszlányok felé fülel, meg amúgy is elég sokan mászkálnak el mellette, szóval nem igazán néz fel, amikor motoszkálást hall, azaz épp, hogy nem nagyon hall. A hangra viszont már kinyitja a szemét, hiszen az nagyon is ismerős. Halkan sóhajt egyet, na nem azért, mert mondjuk annyira nem akarná a társaságot, lehet hogy pont a miatt, mert így nem feltétlenül kell egyedül ücsörögnie. Azért persze első blikkre elbizonytalanodhatna, hogy most akkor melyik ikerről van szó, de amikor a mondat is eljut rendesen a tudatáig, akkor már nincs benne kétség.* -Hát arról volt szó, hogy nem vagytok igazán jóban, szóval...ki tudja. *Finoman megrántja a vállát, aztán kicsit feltornássza magát a fotelben, mert már egészen lecsúszott, és ennyire hanyag tartásban csak nem illik beszélgetni.* -Ezek szerint odaadtad neki? És mondott valamit, mit szólt? *Jó, ez már hülye kérdés, nem gondolhatja komolyan, hogy igazat fog mondani, vagy akár valami pozitívat.* | |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Feb. 11, 2013 3:37 pm | |
| *Nem mondhatjuk, hogy bárkit is diszkriminálna: híres arról, hogy egyenlő lehetőségeket biztosít. Ezt mutatja be most is, tekintve, hogy felváltva, vagyis inkább egyszerre fűzi egy ellenkező nemű párocska két tagját az egyik sarokban, félsikerrel. A leányzó pironkodva kuncog, láthatóan eléggé vevő lenne a felmerült osztozásra, a fiúnál viszont még szüksége lenne egy kis időre, hogy tovább puhítsa. Ekkor pillantja meg a belépő Mike-ot - a másik nem éppen arra néz, így nem veszi észre, pedig nincs különösebben távol, szóval Nath remekül látja a kipirosodott arcát. Kicsit beharapja az ajkát, visszapillant a párra, átgondolja a lehetőségeit, majd végül - a lány csalódottságára, és kicsit a fiú megkönnyebbülésére - elköszön tőlük. Látván, hogy Mike int a pincérnőnek, aki túl elfoglalt hogy vele foglalkozzon, a pulthoz lép először. Palacsintát rendel, egész sokat, többféle ízesítéssel. Szépen odasétál Mike-hoz, óvatosan, halkan leteszi elé a tányért, hátha van akkora hangzavar, hogy erre még ne nyissa ki a szemét. Aztán félreteszi a fiú táskáját a másik fotelből, és lehuppan.* - Nem szép dolog tőled, hogy nem bízol bennem. | |
| | | Mike Preston
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Feb. 11, 2013 3:28 pm | |
| *Ha már amúgy is Valdonban fog dolgozni, márha felveszik persze gitárosnak a színházba, úgy döntött érdemes lenne kicsit felfedezni a varázslófalut is. Eleve kicsit körbenézett, hogy merre lehet az a bizonyos Jázmin utca, hogy ne vasárnap kelljen majd keveregnie, szóval rémesen elfáradva lépdel be a pubba. A délután nagy részét alapvetően sétával töltötte, és habár alapjáraton elég edzett, mégis csak kivette kicsit az erejét a dolog, főként a hideg időjárás miatt. Az orra finoman szólva is élénk piros színben pompázik, és kissé az arca is pirospozsgás, de majd a benti melegben szépen hamar felolvad. A bélelt fekete bőrdzsekit ledobja az asztal mellett lévő üres fotelbe, a táskáját hasonlóképp, majd szépen a másikba huppan le. Kényelmes! Azért is döntött úgy, hogy a kis felfedező út végén visszatér ide, mert már kintről is látta, hogy nem az a tipikus székes hely, mégis van kaja, kellemes zene, szóval kikapcsolódni igazán kiváló. Szokásos kék farmer van rajta, edző cipő, ami alatt a lába is rendesen lefagyott, de már későn jött rá, hogy csizmával jobban járt volna. A pult felé pillant, de egyelőre még nincs energiája feltápászkodni megint, hogy hozzon valamit enni. A pincérnő eléggé elfoglaltnak tűnik, szóval int neki, de láthatóan még ezer a dolga, úgyhogy majd nem sokára inkább tényleg kiszolgálja magát a pultnál. Belemélyeszti a kezét a bordó kapucnis pulcsi zsebébe, hogy az ujjai is rendesen átmelegedhessenek végre, és egyszerűen csak lehunyja a szemét, fülel, hiszen lentről ismerős hangok szűrődnek fel, bár alig hallhatóan, de hát aki ért is a zenéhez, az könnyen be tudja lőni, hogy bizonyára egy zenekar hangol épp.* | |
| | | Pete Demerest
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 85 Kaszt : Üzenőláda :
Pán Péter (Az én színem a tan.)
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szer. Feb. 06, 2013 5:39 pm | |
| *Szóval sikeresen nekiesik Elidornak és épp jó helyre csusszan a keze, beleakad a kulcsba, ami minden bizonnyal a zsebében bújik meg, és rá is kulcsolja gyorsan az ujjait.* ~Ezazzz!~ *Gondolatban a levegőbe csap, de erre most nem nagyon van lehetőség és hülyén is venné ki magát a dolog, szóval erősen eljátssza mennyire be van tojva, és lesiet a lépcsőn. Paprikavörös az arca, mert soha sem szokott megfutamodni, de most muszáj, mert addig kell lelépni, amíg Elidor nem veszi észre a turpisságot. Aztán úgyis visszajuttatja majd neki pár nap múlva, mert azért nem olyan tolvaj, hogy tényleg lenyúlna dolgokat, csak szimplán erre most szükség volt. Elsuhan a fickók mellett is, majd szépen hátra sem nézve zúz el a kúria felé, hogy elújságolja Tate-nek: Meg van a kulcs!* | |
| | | Elidor Calvanion
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 103 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szer. Feb. 06, 2013 5:33 pm | |
| *Már azt várná, hogy Pete végre belefekszik a párnák közé, de nem ez történik, megtántorodik, és kibillenti az egyensúlyából. A tolvajlási akció sikeres, Pete ügyeskezű mutatványos, és a mesehősi múltja miatt automatikusan rátalál a kulcsra, és el tudja orozni. Ebből a bűvész látszólag nem vesz észre semmit, visszanyeri a lélekjelenlétét, és próbálja felsegíteni a kissrácot, de az inkább a távozást választja. Elidor persze most is gáláns, és még megtapsoltatja a srácot, egyátalán nem alázva meg, hogy bátortalan volt. Miután a fickó, akinek Pete merényletet követett a gatyája ellen, dühös képpel közeledik, a bűvész már udvarias arccal felé fordul, és felkiséri őt a nyaktilóhoz. Pete tehát le tud menekülni, és miután biztonságiak sem állják az útját, ki tud szaladni, a kulccsal együtt. Bentről még bizonyára sikolyokat hallhat, a közönség élvezi, hogy lenyisszantották a fickó fejét, aki aztán értetlenkedve kerül elő oldalról, vélhetően Elidor csak egy hasomást varázsolt a fickó helyére, aki így tényleg azt hitte, hogy lenyakazzák.* | |
| | | Pete Demerest
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szer. Feb. 06, 2013 5:23 pm | |
| *Kihúzza magát kicsit önkéntelenül is, amikor őt éljenzi a közönség. Bár nem igazán őt, mert a halleluja után a bűvész neve következik, de mondjuk úgy, hogy félig őt, már ez is nagy dolog. A kulcsot viszont nem leli egyelőre, Tate morcos lesz, ha nem tudja megszerezni, mert ez lenne az egyetlen feladata és ha még ezt sem tudja rendesen megcsinálni az azért elég gáz ugye? A penge remek, aztán Elidor hátralép és neki adja át a helyet. Na erre azért nagyot nyel és kissé már ijedtebben pillant körbe.* ~Ha levágja a fejem visszajövök kísérteni Tate-t, az tuti!~ *Suhan át a fején a gondolat, és még komolyan is gondolja. Valami padlásszellemnek vagy ilyesmi beillene, aki folyton szívat másokat. De igazából azért lehetőség szerint nem szeretné elveszíteni itt a fejét.* -É...én? *Kérdezi azért óvatosan, mert lehet, hogy Elidor esetleg csak viccel, vagy ilyesmi, afféle hatásvadászatként, vagy ki tudja. De nagyon úgy fest, hogy nem erről van szó. Felszívja kicsit a mellkasát, majd végül közelebb lép a nyaktilóhoz. Kissé rájátszik, megtántorodik, mintha nagyon meg lenne ijedve, és nekizuhan a bűvésznek. Megpróbál valamennyire ez idő alatt legalább zseb, vagy valami közelébe jutni, hátha ki tudja legalább tapintani a kulcsot és még a lefejezés előtt pánikszerűen lemenekülni a színpadról. Ha nem, akkor beteszi a fejét, muszáj, nem futamodhat meg most, ugye nem?* | |
| | | Elidor Calvanion
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szer. Feb. 06, 2013 5:18 pm | |
| *Elmosolyodik a természetes reakción, aztán a közönség felé int.* Micsoda válalkozó szellem! Megérdemel egy halleluját? *kérdezi a füléhez téve a kezét, mire a nézők egy hangos Hallelujah Nagy Calvanion-t zúgnak. Elidornak nem látszik sehol a kulcs, a szokásos vörös-fekete díszes ruhája van rajta. Miután Pete elvégzi a tesztet, még egyszer körbejárja a nyaktilót, és meghúzza rajta a feltekerő kart. A penge lassú morajlással emelkedik fel, most készül az igazi mutatvány. A bűvész hátralép, és barátságos mosollyal ragadja meg Pete karját.* És most te jössz barátom. *Mutat a fekvőpárnákra.* Tedd bele szépen a fejed, nyugalom, nem lesz semmi baj, ez csak játék. *A szavai halkak, ezzel instruálja a segítőt.* Bíztassuk egy kicsit a fiút! *Emeli fel a kezét sürgetően, mire hujjogás veszi kezdetét. Hát naná, nem az ő nyakukról van szó. Elidor karbafont kézzel várja, hogy Pete belefeküdjön. A közönség már extázisban van a közelgő gyilkosságtól.* | |
| | | Pete Demerest
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szer. Feb. 06, 2013 5:05 pm | |
| *Felkászálódik hát a színpadra, és nagyot nyel, amikor meglátja Elidor fejét a függönynél, de végül nem teszi szóvá, hogy nem neki kéne itt lennie, és más helyét nyúlta le. Hál' istennek, eddig minden oké! Aztán elő is kerül mostmár rendesen a bűvész, a szavai hallatán egy kicsit azért elképed, még nem látta ezt az előadást, és mikor előkerül a guillotine, akkor kissé elkerekedik a szeme.* -Hú! *Csúszik ki a száján, hát azért lássuk be könnyen beleéli magát a szerepbe. Amikor már közelebb van hozzá a srác megpróbálja jól megnézni magának, hogy vajon akad-e nála kulcs, vagy hol van. Nyakba akasztva, netán az övén, vagy esetleg egészen másol? Aztán lassan a szerkezethez sétál és megnézi, hogy mennyire működőképes. A táskájába túr ahonnan egy szendvics kerül elő, amit szépen feltol a pengéhez, és az lazán kettékapja.* -Tökéletes! Elég veszélyes is lehet! *Teszi még hozzá kicsit rájátszva a helyzetre, hogy a közönség még hátra is hőköljön, hogy tuti valami eszméletlenül veszélyes dologról van itt szó.* | |
| | | Elidor Calvanion
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szer. Feb. 06, 2013 4:56 pm | |
| *Természetesen hátul nem kell elrendeznie semmit, hanem oldalra húzódik, onnan egy kis kémlelőnyíláson át nézi a közönség fokozódó izgalmát, és kuncogva figyeli, hogyan harcol Pete az önkéntességért. Aztán amikor látja, hogy már a színpad felé tart, akkor visszamegy a függönyökhöz, és kidugja rajta a fejét, most nincsen rajta a cilinder, de álszakállt visel persze. Nem jegyzi meg, hogy nem Pete-et választotta, ha már megdolgozott a helyért. Előrelép, és színpadias mosollyal hajol meg.* Kedves közönségem. Mint tudják, az életem az Önöké, ezért ezt most be is fogom bizonyítani. *A két segítőcsajszi előretol egy gigantikus nagy nyaktilót, aminek a fene tudja a francia betűzését. A nyaktiló pengéje borotvaélesen csillog.* Kérlek, ifjú barátom, vizsgáld meg, hogy maximális gyilkolási faktorral rendelkezik. Nézd meg a pengéket, a súlyozást. Bizonyosodj meg róla, hogy nincsen benne semmi csalás. *Lép hátra, és teátrális mozdulattal helyet ad a srácnak.* | |
| | | Pete Demerest
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szer. Feb. 06, 2013 4:47 pm | |
| *Kezdetét veszi az előadás, majdhogynem szájtát, amikor az alig ruhás hölgyek megjelennek, majd maga a bűvész is. Pillanatok alatt elveszik és nagyon erősen kell koncentrálnia, hogy felidézze magában, nem a szórakozás miatt van itt, vagy legalábbis nem elsősorban azért. Majdhogynem fejbe kell kólintania saját magát, de csak sikerült feldobnia a kezét, amikor elhangzik a kérdés. Az már rosszabb helyzet, hogy a mellette ülő is ugyanígy cselekszik. Gyorsan pattintja ki a táskáját, ahol a kis tündér bújik meg.* -Övcsat...övcsat! *Suttogja az apróságnak. Egyszerű a cél, hogy a másik srácnak lecsusszanjon a nadrágja, ebben az esetben gyorsan felpattan ő is, és a zavart illetőt visszanyomja a székbe.* -Majd a következőnél! *Széles vigyort varázsol az arcára, aztán a lépcső felé indul meg. Próbálta valamennyire figyelni, hogy vajon hol is lehet az a bizonyos kulcs, egyszer már látta, de fene tudja, hogy mindig ugyanott tartja-e vajon Elidor. A kis tündér közben reppen utána, végülis hű követő. Visszasurran a táskába, ahol kellőképpen meglepetésszerűen tud előkerülni és úgy segíteni a srácnak. Kicsit torok köszörül, meghajol a nézők felé és szépen várja, hogy előkerüljön megint maga a művész.* | |
| | | Elidor Calvanion
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szer. Feb. 06, 2013 4:38 pm | |
| *Fanfárok szólalnak meg, két csinos hölgy lép be, persze alig van rajtuk valami, és hatalmas "A Nagy Calvanion" táblákat hordoznak a kezükben. Széles mosoly, meg minden, aztán belép majd a bűvész is. Látszik, hogy bejáratott már az előadás, hiszen mozdulatai magabiztosak, tekintete lehengerlően sármos, amivel elvarázsolja a középkorú hölgyeket. Bemutatkozik, ahogyan szokás, és mikromágiával kezd, amihez nem kell segítő, de már ezen is lelkesen tapsol a közönség. Aztán Elidor lesétál a nézők közé, elkér egy-egy nyakláncot, zsepkendőt, és pár pillanattal később azok már más nézők zsebeiből kerülnek elő. És talán eljött Pete pillanata, mert a bűvész hangja lehalkul, misztikus köd kezd gomolyogni a színpadon.* Hölgyeim és uraim, egy komoly mutatvány következik, amihez egy önként jelentkezőre van szükségem. Na ki lesz az a bátor? *Nézelődik a sorok között, és ha Pete-nek felpattan a keze, akkor sem ér el vele túl sokat, mert a mellette lévő fiatal srácnak is, akire Elidor rámutat. A srác pedig már pattan is fel, hacsak Pete meg nem akadályozza valahogyan. Elidor most éppen hátramegy a függönyökhöz, amíg az önkéntes kifárad, vélhetően ellenőrzi a mutatvány előkészületeit.* | |
| | | Pete Demerest
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szer. Feb. 06, 2013 4:06 pm | |
| *Az első pár kulcs, és feladat igen könnyűnek bizonyult. No persze nem neki, hanem a nyomozó zseninek, de ezt előre is nagyon jól sejtették. Ő majd inkább végzi a piszkos munkát, abban teljesen jó, afféle utasítás végrehajtó, míg Tate-nek meg pörögnek a kerekek és csak úgy ontja magából a tippeket, mintha már most sejtené, hogy mi a tizenharmadik kulcs, pedig még a felénél sem tartanak a feladatsornak. Annyi viszont kiderült, azt sikerült kipuhatolózni, hogy vajon honnan szerezhetnek magunka kulcsot. Több egyén is számításba jött, de valahogy úgy tűnt mindegyikük eléggé necces e téren, sőt akad, aki kifejezetten félelmetesnek is hatott. Végül beugrott neki, hogy egyik hétvégén amikor itt járt Nellondban mintha látott volna egy bűvészt és mintha nála meg villant volna az a bizonyos kulcs. Ezért van tehát most itt, Tate addig még utána néz pár dolog, meg hogy egyáltalán mikor nyomják el a használatot, ilyesmi. Ehhez persze az kell, hogy sikert érjen el, ami azért lássuk be necces. Belöki az ajtót, és célirányosan az egyik hátsó terembe igyekszik. Már tegnap megvette a jegyet, Demerest, szóval legalább a pénz nem akadály. Minden gond nélkül bejut tehát és az első sorban foglal helyet. Nehezen türtőzteti magát, mert amúgy is kifejezetten szereti a bűvészeket, de most dolog van és nem szórakozás! Lelkesen várja az előadás kezdetét, az a célja, hogy ha bármikor is ki kellene menni egy feladat miatt, akkor mindenképpen jelentkezni fog.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Feb. 01, 2013 6:10 pm | |
| -Igen, általában tudom, hogy mi kell a nőnek. *mondja vigyorogva* -Szerintem még 2-3 ilyen koktél, és az alapozás teljes mértékben kipipálva. *mondja nevetve, majd, mivel ő is végzett a gesztenyepürével, a lányhoz fordul.* -Szerintem lassan indulhatunk is a Jeliniába. Szerintem a puszta jelenléted olyan szintre emeli a megjelenésem, hogy senki sem fogja a hajamt bámulni. *mondja vigyorogva, majd ha a lány is készen áll az indulásra, akkor a pulthoz ér és rendezi a számlát, búsás borravalóval honorálva a pincér segítségét* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub | |
| |
| | | | Nedavia barlang-pub | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |