Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Nedavia barlang-pub - Page 9 I_vote_lcapNedavia barlang-pub - Page 9 I_voting_barNedavia barlang-pub - Page 9 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Nedavia barlang-pub - Page 9 I_vote_lcapNedavia barlang-pub - Page 9 I_voting_barNedavia barlang-pub - Page 9 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Nedavia barlang-pub

Go down 
+85
Elisabeth Ellen Torchwood
Illa Do
Kyle Peters
Jaden Parker
Eddie Fisher - Archívum
Dárdosi Péter
Rebecca Grifith
Janna Lemanski
Elidor Calvanion
Andie Fisher
Nathaniel Harris - Archív
Mike Preston
Pete Demerest
Merilien Marsillea
Jemina Reese
Astrea Thalidor
Celine Saldana
Nuada Blackmoon
Claire Fairchild
Liselotte Frey - archívum
Nye Drystan
David Ayton
Gabriella Ophelia Milena
Sidonia Gisa
Lincoln Lawrence
Raven Blackmoon
Solomon Reed
Speranza di Bagliore
Yekaterina N. Fyodorov
Samantha Radoslava
Caleb Dawson
Mikhael Knyaz
Hikaru Tudor Patrik
Isabella Newton
Orinthia Lalla
Scott André
Marco Mimieaux
Natalia Tatiana Ridolf
Shuang Zhen
Cat R. Morgan
Evangeline Elovics
Artemis Taylor
Aleksandar Grozda
Eira Eilertsen
Maria Thekla
Leila La Fontez
Deliny Fordina
Yeo Jung-hwa
Vivienne Mendelsohn
Sarah Wood
Kalandmester
Adanna Kinsley
Toportyán Zakariás
Faith Tanya Dylens
Jessica Westlive
Nathaly Holloway
Priscilla Elena Black
Adela Ionela Mirunela
Mardhug Grihol
Quenzara Cuncha
Hunyadvári Szevér
Katherine Mary Black
Lizbeth Westlive
Tim Leopold
David Robert Beawer
Phionnalla Cairistìo
Bonnie Tornow
Ayame Drake
Zeph Owen
Ayla Madyzyn
Miranda Moon
Krastio Miroslav
Cathrine Collins
Armand Promotof
Sabine Cornwell
David Palmerston - alli
Marta Albena Todorka
Mina Faustina
Taylor Halway
Ivanka Iskra Wilson
Angelina Britanny Moore
Beatrice el Esposito
Rosalinn de la Montarque
Flavia Esenani
Diane Charmey
89 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 36  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Nedavia barlang-pub - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 11, 2009 12:27 pm

First topic message reminder :

A Szórakozónegyed emberektől hömpölygő utcáin haladva megpillantasz egy furcsa dolgot. Két tömbház között egy hatalmas, barlangszerű képződmény helyezkedik el. Kellemes illatokat érzel, egyszerre édeset és sósat. Valami képlékeny, füstszerű légtömeg száll ki a barlangból, és csak a belülről sugárzó erős, pulzáló fények mutatják, hogy mi történik odabent. Ha elég bátor vagy, és átsétálsz a füstrétegen, akkor a szemed elé táruló látvány cseppet sem emlékeztet majd egy ókori barlangra. Sültek, grillezett húsok illata csapja meg az orrod, a bal oldalról. Egy csemegepultot láthatsz, ahol pizzaszeleteket, hot dogot, grillezett húsokat és mindenféle rágcsálnivalót találsz, eléggé változó áron. Ha azonban valami édesre vágysz, jobb oldalt egy italos pultot találsz alkoholos és sima koktélokkal is, valamint desszertekkel. Gofri, palacsintatorta és néhány péksütemény és cukrászati különlegesség is megvehető itt, persze jóval drágábban, mint a Kereskedőnegyedben. A két pulttal szemben padok, fotelok és kanapék is vannak, a lehető legfurcsább alakzatokban elhelyezve, erősen elütő színekben. Egy kőlépcső vezet a lenti rész felé, ami szintén több részre van felosztva. A kőlépcső egyben csigalépcső is, korlát nélkül, szóval csak óvatosan. Ha leérsz - legalább egy egyperces lépcsőzést követően - egy aktuális feltörekvő sztárt láthatsz, aki épp nagyszabású varázslatos fény- és díszletelemekkel koncertezik. Vannak állóhelyek, és hátrébb kanapék is, állatok mintájával.

Nedavia barlang-pub - Page 9 29nf342
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Merilien Marsillea

Merilien Marsillea

Főkarakter : Isabella Newton
Hozzászólások száma : 153
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 9 Elemista

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimePént. Feb. 01, 2013 5:46 pm

*A kérdésre elvigyorodom és megvonom a vállam.*
- Hát, egyelőre Te vagy itt és elég jó fejnek tűnsz, úgyhogy miért ne? Persze, hogyha nem akarsz, akkor mindegy. Biztos találok mást is a Jeniliában. *öltöm ki ismét gyerekesen a nyelvemet a fiúra. *
- Hát én se annyira bulihoz öltöztem, bár azért elmegy. Akkor is kiöltözöm, hogyha csak egy italra jövök le. Ki tudja, kivel találkozik itt az ember, nemde? *mosolyodom el titokzatosan és kikortyolom az utolsót is a finom koktélból. Felállva a pulthoz sétálok és rendelek még két ilyen koktélt, hiszen ez mindkettőnknek nagyon ízlett. Elég jók az összetevői, bár az biztos, hogy kicsit sok alkohol van benne, de hát ez kit zavar? *
- Szerintem direkt ezért rakták pont a Jeniliába a teleportot, hogy könnyedén vissza lehessen jutni a suliba. *nevetem el magam, ahogy visszatérek a két koktéllal, majd amikor Joseph egy gesztenyepürét is rendel, felcsillan a szemem.*
- Ahh, te aztán le tudod venni a nőket a lábukról. Imádom! Köszönöm. *veszem egyből magam elé az édességet és lágyan ízlelgetni kezdem. *
- Még bőven korán van egy igazi nagy partyhoz. De van, aki már beül 8kor és ott elücsörög addig, amíg el nem kezdődik a buli. *mondom úgy, mintha baromira értenék ehhez az egészhez.*
- Addig bőven tud alapozni. Ha érted, hogy értem! *kacsintok a fiúra vigyorogva és bizony a piálásra gondolok, hogy mire lejut a buliba az illető, kellően jó hangulatba legyen. *
- Ehh, köszönöm szépen. *húzom ki magam vigyorogva a kellemes bókra, és nagyban lapátolni kezdem a gesztipürét.*
- Ahh, úristen, de imádom! *cuppogom le a kanalat is.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimePént. Feb. 01, 2013 5:33 pm

*Egy halvány mosollyal fogadja a lány megjegyzését* -Miért, csak nem velem szeretnél bulizni? *Kérdi még mindig mosolyogva, majd, mint aki olvas a lány gondolataiba, beletúr a hajába* -Felőlem mehetünk, csak akkor előtte egy kicsit rendbe szedem magam, mert ez a hajviselet nem jön be. Nekem még egy ilyen koktél jólesz, csak aztán kerüljünk vissza épen a suliba. *Mondja mosolyogva, nem mint aki leszokott részegedni, de azért nem árt tudni, hogy hol a határ.Végig nézi a lányt, ahogy a pulthoz sétál, és kezd neki egyre jobban tetszeni.* -viszont nem tudom, hogy te mennyire laktál jól a gesztenyepürével, de én kezdek éhes lenni, és ezt szigórúan én állom. *Mondja, majd kér két nagy adag gesztenyepürét, jó sok tejszinhabbal, mert az úgy az igazi* -Szóval a Jeliniába nagy bulik szoktak lenni ilyenkor? Amikor jöttem, alig néhány diák lézengett, de biztos csak korán van még a bulihoz. *Amikor megjön a gesztenyepüré, megnyalja a száját, felettébb gusztán néz ki.* -Ahogy így elnézlek, csodálkoznék is, ha nem lennél bárhol is a fighyelem középpontja. *Mondja egy mosoly kíséretében, majd ismét elhallgat, és falatozni kezd.*
Merilien Marsillea

Merilien Marsillea

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimePént. Feb. 01, 2013 5:16 pm

- Csendes gyilkos? Nocsak, ez érdekes. *csillan fel a szemem és komoly, ámde érdeklődő képpel nézek a fiúra. Megvizsgálom az arcát és megállapítom magamban, hogy igazán helyes sráccal van dolgom, kár, hogy így hátra van nyalva a haja. Anélkül bizonyára kicsit jobban nézne ki, de hát ízlések és pofonok. Mikor kifejti, hogy hogyan is szeret élni, elmosolyodom és bólintok egyet.*
- Jó életfilozófia. Engem általában észrevesznek, ahol ott vagyok. *öltöm ki játékosan a nyelvem. No igen, a szépségem miatt is, meg a nagy szám miatt is. Eléggé nyílt típus vagyok és szeretem a társaságot. Főleg, hogyha a középpontjában vagyok. Én is lassan elkortyolgatom a koktélt, de mikor Joseph közli, hogy milyen is vagyok, belenevetek a pohárba.*
- Tévedsz. Imádok bulizni és könnyen lehet, hogy ma este is a Jeniliában kötök ki. Még néhány ilyen koktél és akkor biztos. *vigyorodom el szélesen és megvonom a vállam.*
- Voltam már ott néhányszor és igen jó kis bulik szoktak lenni. Általában Nezások vannak ott, ilyenkor kieresztik a gőzt. Most csak várom, hogy a társaság az ölembe pottyanjon, és kövessen bulizni. *vigyorodom el szélesen, majd mint egy megbántott kislány biggyesztem le a számat.*
- De hát ezek szerint nem veled fogok menni. Na, mit iszunk?*állok fel immár mosolyogva és megfogom a két üres koktélpoharat, és hogyha Joseph közli, hogy mit iszik, akkor a pulthoz sétálok és rendelek.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimePént. Feb. 01, 2013 5:08 pm

-Igen, nezás vagyok, méghozzá az a "csendes-gyilkos" típus. Nem szoktam aktyvan részt venni az órákon, inkább csak csendben figyelek. Nem sűrűn veszik észre a jelenlétem, a hiányom viszont annál inkább, legalább is így próbálok élni. De bszélgessünk inkább rólad. Látom te se az a péntek este bulizós, utána meg az egész napot átalvós típus vagy. Ez etszik, én is ilyen vagyok. *mondja, majd hatalmas érdeklődéssel az arcán hallgatja a lányt. Tényleg érdeklődik, szeretne minél többet megtudni a lányról válaszai alapján, hiszen minél jobban megismeri a lányt, minél többet tud róla, annál nagyobb eséllyel indul. Lassn kortyolgatja a koktélt, ami kezd fogyni. Bár ritkán engedi meghívatni magát, ez esetben kivételt tesz, és hagyja, hog a lányé legyen a következő kör*
Merilien Marsillea

Merilien Marsillea

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimePént. Feb. 01, 2013 4:54 pm

*A pincérlány kecses léptekkel siet oda a fiúhoz, átadja az üzenetet, mire a srác mozdul is. Ahogy látom, kifizeti a két koktélt, mire ciccentek egyet. Ejnye, hát milyen lovagias a srác. Pedig én akartam fizetni legalább az egyiket.De hát mindegy, majd fizetek mást. Elégedetten elvigyorodom, mikor Joseph megfordul és felém indul. Végigmérem őt, és rémleni kezd, hogy láttam már az órákon. Fogalmam sincs, hogy hívják, milyen szakos és hogy ki is ő valójában, de rémlik az arca. Kezdésnek már ez is megteszi, nemde? Mikor megérkezik az asztalomhoz, titokzatos mosollyal nézek fel rá.*
- Szia! Merilien. Nem, nem várok senkire, csak baromira unatkoztam a szobámban és gondoltam, lejövök egy italra, hátha találok magamnak társaságot. Úgyhogy örülök neked! *csillan meg a szemem, és a székre nézek, jelezve Joseph-nek, hogy üljön le nyugodtan. A fiú meg is teszi és belekortyol a koktélba, majd kijelenti, hogy jó választás volt. Erre csengőn felnevetek és bólogatni kezdek.*
- Igen, tényleg nagyon finom, köszönöm szépen. *biccentek a fiú felé még mindig nevetve. A következő kört én fizetem. *jelentem ki ellentmondást nem tűrő hangon és a fiúra kacsintok.*
- Te is Nezás vagy, ugye? Mintha rémlene az arcod az órákról... *tanulmányozom egy kicsit az arcát és ismét belekortyolok a koktélba. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimePént. Feb. 01, 2013 4:50 pm

*A pincér visszér, és átadja az üzenetet. Joseph szépen megköszöni a segítséget, és elfogadja a kotélt, ám azt is a saját számlájához íratja, feltéve, hogy nem rögtön kell fizetni, ezesetben ki is fizeti a két koktélt. Feláll a helyéről és magabiztos léptekkel kezd el a lány asztalához sétálni. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy sosem okozott neki problémát a társalgás, így most sem lesz semmi gond. Leül a lánnyal szembe és be is mutatkozik.* -Hát szervusz. Joseph vagyok, azt hittem vársz valakire, azért ücsörögsz itt egyedül. Viszont ha nem, akkor mi szél hozott erre? Az ilyen szép lányok nem szoktak egyedül mászkálni mostanában *kezdi el a társalgást a leg elbűvölöbb tekintetével, majd belekortyol egyet a koktélba, aminek felettébb jó illata van, és az íze is kifogásolhatatlan. Egy kicsit ízleli a szájában, majd elégedettségének jeléül sóhajt egyet.* -Igazán jó választás volt ez a koktél részemről, egyszerűen isteni. *Mondja, majd csöndben várja, hogy a lány is megszólaljon.*
Merilien Marsillea

Merilien Marsillea

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimePént. Feb. 01, 2013 4:40 pm

*A gesztenyepüré nagyon finom, és talán a legfinomabb édesség, amit itt ettem ezen a síkon.*
~Hogyha egyszer hazajutok, ez biztosan hiányozni fog.~*gondolom magamban és kissé szomorkásan mosolyogva eszegetem tovább a pürét. Sokat gondolkoztam már azon, hogy hogyan fogunk hazajutni, keresgéltem is valamiféle időkapu után, vagy térkapu után, de egyelőre még nem tudtam meg semmit. Még azt sem, hogy miért és hogyan jutottunk ide.*
~Talán meg kéne kérdeznem a többieket is, hátha ők tudnak valamit. Kitiara. Na igen, vele kéne találkoznom...~*jut eszembe a többi francoska, és egy bizonyos, a Szerető, vörös hajú leányzó. Pimaszul elmosolyodom és elgondolkozom, hogy milyen jó lenne, hogyha éppen besétálna a leányzó, amikor egy pincér áll meg az asztalomnál.*
- Elnézést, Kisasszony! A pultnál ülő úr küldi Önnek ezt a koktélt. Gyümölcs-likőrös, a legfinomabb, amit itt készítünk. Egészségére. Üzen esetleg valamit az úrnak? *teszi le elém a poharat, ami tényleg gyönyörűen fel van díszítve és bizony az illata is elég jó. Kíváncsian csillan fel a szemem és a pult felé fordulok, ahol a srác ül. Kb. egy idős lehet velem, úgyhogy valószínű diáktársam, bár az arcát nem látom. Magam elé húzom a koktélt és belekortyolok.*
- Hmm. Ez tényleg finom. Kérje meg, hogy csatlakozzon hozzám. És hozzon neki is egyet.*mosolyodom el titokzatosan és mikor a leányzó biccent és odasétál a fiúhoz, türelmetlenül várom, hogy forduljon meg és tudjam meg, hogy kicsoda.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimePént. Feb. 01, 2013 4:32 pm

*Péntek délután van, lassan itt a hétvége, vége a heti óráknak is, Joseph pedig a szobájában punnyad-egyedül. Ez pedig így nem jó. Elég régóta van már az iskola falai között, érdemben még sincs egyetlen jó barátja, ismerőse sem. A változás iránti eltökélt szándékának eleget téve megy el zuhanyozni, majd öltözködni kezd. A szekrény előtt töltött, hosszú, töprengéssel teli percek után kivesz egy passzos fekete farmert, egy szintén passzos, meggyszínű inget és fel is veszi őket, ám a tükör előtt állva még mindig nem tetszik neki a látvány. A nadrágjához felvesz egy szegecses fekete bőr övet, a lábára pedig felhúzza fekete sizmáját. Az egészhez felvesz még egy fekete, majdnem térdig élő szövetkabátot. Haját hátrafésüli és egy adag zselével rögzíti is azt. Most, hogy a külsővel készen van, befújja magát a kedvenc parfümével, maához veszi a tárcáját, a szokottnál jóval több pénzzel, majd pálcáját kabátja belsőzsebébe helyezve elindul. A teleporton át a felettébb kihalt Jeliniába érkezik, majd egy gyors körbepillantás után inkább a Nedavia felé veszi az irányt. Belépve szét néz, majd a pult felé veszi az irányt. Kér egy forrócsokit, majd ismét körbenéz a termen, és mgakad a szeme az egyik asztalnál gesztenyepürét fogyasztó leányzón. Gondolkozi, hogy miként mennyen oda, hisz lehet, hogy a lány épp a randipartnerét várja, vagy bármi hasonló. Pár perc után a pincérhez fordul, és kér egyet a legdrágább koktélből, majd szépen megkéri, hogy az italt vigye ki a lánynak. Az egy mosoly után eljesíti kívánságát, ám megjegyzi, hogy erre felé nem így szoktak udvarolni. Szépen kortyolgatja a forrócsokiját, és várja a lány reakcióját az italra, ami minden bizonnyal már megérkezett*
Merilien Marsillea

Merilien Marsillea

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimePént. Feb. 01, 2013 4:09 pm

*Unatkozom. Igen, valóban unatkozom, ugyanis péntek délután van, ilyenkor már nincsenek óráim és nem vagyok olyan, aki egyszerűen csak ücsörög a szobájában és bámul ki a fejéből. Muszáj, hogy legyen körülöttem valaki, hogy társaságban legyek, hogy zajongjanak körülöttem és elhatározom, hogy erre nincs jobb hely,mint Nellond. A teleport rendszert használom, ugyanis nincs kedvem olyan sokat sétálni. ÉS amúgy is... Egy magas sarkú, fekete csizmát húztam fel, ami nem kifejezetten hosszú sétákra való. Egy fehér nadrágot tűrtem bele a szárába, felülre pedig egy fekete topot, rá egy fehér vállas, laza lógó felsőt húztam, arra pedig egy rövid, fekete kabátot. Annyira nincs hideg - legalábbis ahova készülök, biztosan nincs. A teleport rendszerrel a Jeniliába kötök ki, de hogy az igazat megvalljam, kicsit már unom azt a helyet. Látok is néhány ismerőst, de valahogy nem hoznak lázba, így kilépve az utcára sétálok egy kicsit. Úgy hallottam, hogy valamerre van itt egy kedves kis Pub, ami egészen jó hírnévnek örvendés hasonlatos mint a Jenilia, csak talán kicsit több mindent lehet ott kapni és jobb a dizájnja. Hamarosan meg is látom a füstös belépőt és felvonom a szemöldökömet.*
~Nocsak...~*mosolyodom el titokzatosan, és kíváncsian csillan fel a szemem, ahogy átsétálok a bejáraton. Odabent megannyi érdekes és izgalmas illat fogad, mire összefut a nyál a számba. Az egyik pulthoz sétálok és kérek egy gesztenyepürét, majd leülök az egyik félre eső, mégis látványos asztalhoz és leveszem a kabátomat. Körbenézek és elégedetten konstatálom, hogy egész sok hím pillantást vonzottam magamra. Nem hiába, Szerető vagyok.*
Jemina Reese

Jemina Reese

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 59
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 9 Mentalista_elementalista
Üzenőláda : Nedavia barlang-pub - Page 9 Tek50a67ba768ec78546695
Az én színem a pink.

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2013 9:08 am

*Nem csoda, ha érdekli, hiszen kénytelen-kelletlen bele kellett folynia, ha egyszer rá pályáztak a pubban. Nagyon nincs lehetősége rá, hogy semmibe vegye a helyzetet, maximum ha lelécelne, de igazából most egész jól meg van az iskolában, így ehhez nem lenne kedve.* -Áh, esetleg utána kell nézni, hátha valahol van erről valami információ...bármi. *Jegyzi meg, bár félő, hogy a könyvtárban nem lesz könyv olyan címmel, hogy "Valdék és egyéb gyümölcs alapú klónok". Pech! A kabátot amúgy se adná még vissza, mert el kell jutnia a kúriáig, hogy ne fagyjon szét, és a sajátjának már tuti bottal ütheti a nyomát.* -Akkor ez majd még kiderül, hátha élnek. *Majd azért figyelni fog, hogy valakiből nem árad-e mostanában gyümölcsszag, maximum igyekszik nem látványosan az arcába hajolni az illetőnak, hogy megszaglássza.* -Rendben van, akkor Jenilia, remélem tényleg megbízható a tulaj. *Az infokat persze elraktározza, jó ég tudja kiket lehetne megkérdezni. Az a srác múltkor egészen értelmesnek tűnt, a nekromanta, esetleg a szárnyas...talán Isabella volt a neve. Annyira még nincs nagy ismeretségi köre sajnos. A srác el is tűnik az egyik irányba, még utána pillant, aztán felméri kb. hol vannak, majd a Jenilia felé indul, hogy visszatérjen az iskolába.*
Nuada Blackmoon

Nuada Blackmoon

Főkarakter : Kaen el Jericho
Hozzászólások száma : 30
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 9 Vandor

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2013 9:03 am

*Lassan tényleg jobbnak látja, ha eltűnnek az utcáról, aztán legfeljebb később még találkoznak, ha a lányt ennyire érdekli a dolog, főleg, hogy már érintett is az ügyben.* Kétlem, hogy egy sima felgyújtás végleg elpusztítaná. Talán valami mágikus módja van a végleges elűzésnek. *A kérdésen kicsit elmereng, a prémes lányt nézi, akitől nem fogja visszakérni a kölcsönadott kabátot, majd csinál magának újat.* Nem biztos, hogy meghaltak. Lehet, hogy csupán foglyok a fa környékén. Nem tudom. *Vonja meg a vállát, ő is csak annyira keveset tud még erről az egészről, hogy pontosan utána kéne járniuk.* Azt hiszem ez az átható dinnyeszag árulkodó, de a magasabb tudású valdék ezt úgy vélem, hogy tudják álcázni, tehát csak harcban derül ki, hogy mi is volt az illető, valódi, vagy másolat. Ha elpusztítjuk a fát, attól még nem tűnnek el a valdék, tehát őket attól még meg kell semmisíteni. *Elgondolkozva hallgatja a lánykát, és most először, elmosolyodik.* Talán mi ketten nem sokat, de ha még tudnánk pár embert beszervezni, szépen titokban, akkor lehet esélyünk, hogy kiderítsük, mi is folyik pontosan Valdonban. *Aztán kiderül, hogy Jemina tudja a különös név jelentését, aztán már bólintva helyesel* Egy hajó? Tudhattam volna, ügyes vagy. Nem is tudom, hogy mi a fontosabb, az elsődlegesebb? Oda menjünk? Vagy Valdonba? *Dönti oldalra a fejét, nem tudja most ezt eldönteni.* Találkozzunk majd a jeniliában, a tulaj megbízható, várd majd a jelemet. És vigyázz maradra. *Int a lánynak, és elballag a macskaköveken.*
Jemina Reese

Jemina Reese

Az én színem a pink.

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimePént. Jan. 25, 2013 9:56 am

*Na igen ára van, de azért lássuk be nem ő választotta, szóval jogosan teheti, hogy nem örül a helyzetben. A fa működése bonyolultnak tűnik, nem ért a vérmágiához, szóval nem csoda, ha igazán nem tudja felfogni a működését, bár arra nincs is szükség ahhoz hogy elpusztítsák ugye?* -Értem és akkor ha teszem azt felgyújtjuk, akkor nem dob ki újat, de mi van azokkal, akiket már lemásolt? Meghaltak? Mert, ha azt mondod, hogy fél Nellond már ilyen másokat, akkor ha a fa elpusztul és a másolatokat megtaláljuk...akkor kiírjuk a fél várost nem? És egyáltalán hogy lehet rájönni, hogy ki igazi és ki nem? *No meg jó kérdés, ha a fa elpusztul, attól még a másolatok vajon megmaradnak, vagy azok élnek tovább, és ugyanúgy gebasz van, max. nem lesz belőlük még több, amíg nincs új fa.* -Sovalon? *Kapja oda a fejét a névre. Igen, a szakjának vezetője, bár még nem sokat látta az éjtündét, az iskola felső vezetése, mintha csak a szobájába zárva tengődne és nem is nagyon kerül elő, bár jó eséllyel fontosabb ügyeik vannak annál, hogy gyakran járkáljanak semmitmondó beszélgetéseket folytatva a diákokkal.* -Hó Ünnepe... *Ismétli meg elgondolkodva.* ...de mégis mit tehetnénk egyáltalán ketten? Nem igazán értem...talán jobb lenne lelépni. *Kalóz, nem az a nagy világmegmentő típus, mégha fénylényként a vérében van is, hogy jót tegyen másokkal, igazából így alapból nincs ez meg. Inkább a menekülés, ha veszett az ügy. Viszont a Hájas Héja említésére már elmosolyodik. Legalább valamit ő is tud.* -Nem a legjobb név egy hajónak, de mondjuk az is igaz, hogy eléggé tömzsi darab, e téren megértem...szóval egy kereskedő hajó, nem rég láttam kikötni a kikötőben, még csak pár napja. *Adja meg az infot. Végülis nem csoda, ha tudja, szinte minden nap tölt időt a kikötőben, sőt kimondottan gyakran figyeli az érkező hajókat.*
Nuada Blackmoon

Nuada Blackmoon

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimePént. Jan. 25, 2013 9:44 am

*A lány szavaira most már kissé megnyugodva nevet fel, egész kedélyesen el tudnak beszélgetni, ha éppen nem vívnak élethalálharcot valami rémmel.* Valóban nem, a különlegességnek mindig ára van. Most kicsit áldogálnak, lévőn fel tudtak melegedni, és most veszély sem fenyegeti őket.* Nem, félreérted, bár igazán én sem ismerem pontosan a fa műdökését, lévén nem láttam, csak hallottam róla. Ez a vérmágiával működő növény elkap valakit a gyökereivel, mármint akit beledobtak, aztán szépen feltérképezi, és pár naponta kiköp belőle egy teljesen ugyanolyan másolatot. *A kérdésen eltűnődik kicsit, aztán fejráz.* Nem, nem hiszem hogy egy faluból le lehetne igazni a világot. Sokkal furmányosabb dologra gondolok. Valami Sovalont emlegettek, aki az igazgatónőnk családneve is, de kétlem, hogy róla van szó. Aztán elszeleltem, nem volt időm pontosan összerakni az infókat. Mostanság lesz valami ünnepség Valdonban, a Hó ünnepe azt hiszem, aznap akarnak valami véreset tenni. *Sorolja, amiket még tud, de annyira zavaros minden, hogy a valódi indokokat, érdekeket közel lehetetlen most még kitalálni, és összerakni. A logikus kérdésen nem kell gondolkoznia, csak felnevet, ismét.* Auror központ? Na mit gondolsz, ki volt Dinnyefej? Amikor engem meghívtak, egy magas rangú auror is volt ott, már őt is lemásolták, és szépen sorban mindenkit. Ezért mondtam, Nellond nem biztonságos többé. Már mások a játékszabályok, nem fognak ők megoldani semmit, lévén már nem is élnek igazán, a valdék pedig azt a Sovalont szolgálják. A fát kell valahogyan leállítani, és arra is kiváncsi lennék, hogy mi az a Hájas Héja. *Na igen, Nuada nem tudhatja, de Jemina mivel kalóz, biztosan látta már a nemrégen kikötött kereskedőhajó.*
Jemina Reese

Jemina Reese

Az én színem a pink.

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimePént. Jan. 25, 2013 9:20 am

*Lassan kezdene már kékülni a szája, amikor megkapja a prémet. Hálás mosollyal veszi át. Hiába no, úgy fest, hogy a fickó annak ellenére, hogy nehezen böki ki, mi a frász is van, és kissé időnként fellengzősnek hat a stílusa, mégis csak rendes. Persze a stílus adódhat abból is, hogy sok mindent megjárt már, ami miatt akár még joga is lehet rá, hogy időnként kissé oltogassa a kalózt, aki lássuk be olyan gyakran nem keveredett még igazi kalandba, maximum egy-egy tengeri csata, ahol lássuk be többnyire védték őt a matrózok, ha nem is tudott róla.* -Nem akarok különleges lenni...láthatóan nem túl jövedelmező. *Húzza el picit a száját. Lássuk be azért az kellemetlen, hogy az ember nem tudja igazán befolyásolni mikor fénylik, mikor nem, nehéz igazán nagyon elrejteni a valódi arcát, no meg eddig nem is nagyon akarta.* -Valde-fa? Mikről nem tudsz... Abból táplálkoznak ezek az izék? *Igen ez a logikus válasz, ez lehet a táptalaj a seregnek. Feláll, amikor elindulnak, jó is most ez, mert a padra csak idefagyna. A teát átveszi és kortyolgatni kezdi, lassacskán kezd megint emberi színt ölteni az ábrázata ennek és a prémnek hála. Figyel a másik magyarázatára, amíg haladnak az induló hóesésben.* -Hát az pech...mármint az élő rokonokra nézve. De minek kell sereg? Leigázni a világot, meg ilyen sablon dolgok? És miért nem szólsz valakinek? Van itt valami Auror központ nem, nem az ő dolguk, hogy az ilyen problémákat helyre tegyék? *No persze hallott már pletykákat, hogy rendszeresen az iskola diákjainak kell megoldani zűrös nellondi ügyeket, amíg az aurorok csak nyugodtan teázgatnak. De eddig tényleg csak alaptalan, ám annál felháborítóbb pletykának vélte ezeket.*
Nuada Blackmoon

Nuada Blackmoon

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimePént. Jan. 25, 2013 9:09 am

*Mivel a sötét köpeny felett egy jó vastag prém is ül a vállán, azt lekanyarítja, és Jeminára teríti, nehogy átfagyjon. Végighallgatja a kalózt, és bólint* Ahha, erről nem is tudtam, hogy így is születhet új fénylény. Különleges vagy, hogy a szüleid egymásra találtak. *Biccent elismerően, akkor a lány még inkább veszélyben van. De most nem csak ez a lényeg, inkább válaszol, és folytatja.* Nem kell bezárkózni. Inkább meg kell semmisíteni a valde-fát. Már ha megtaláljuk, hogy hol is van egyátalán. *Feláll, int a lánynak, hogy menjenek. Az utcai árusok egyikétől vesz két forró teát, az egyiket ő kezdi el szopogatni, a másikat a lány kezébe nyomja, miközben lépdelnek a macsaköves úton lefelé a sétányon, a hó lassan szálingózni kezd.* Valdonban kezdődött minden. Afféle bestiavadász vagyok, oda hívtak, mert egy éjjelen régen halott rokonok jelentek meg, kikeltek sírjukból, és hát enni kezdtek. Hogy mit? Kitalálhatod. Saját, élő rokonaikat. Utána kellett néznem, hogy ki is teszi ezt, hogy felébresztette a holtakat. De mint kiderült, ez csak átverés volt, mert bár zombik voltak ott dögivel, de több vámpírvadászt meghívtak, hogy elkapják, és lemásolják, erős, ütőképes sereget akartak volna felállítani a másolatainkból. *Megrázza a fejét, ahogyan megállnak az egyik fa alatt, és most már tényleg iszogat a teájából* Engem nem, hiszen láthatod, vérzek, még időben sikerült elhúznom a csíkot, de attól félek, már rengetegen vannak itt Nellondban is, akik nem igaziak, és csak egy közös cél vezérli őket. *Kortyolgat, most nem akar mindent a lányra zúdítani.*
Jemina Reese

Jemina Reese

Az én színem a pink.

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Jan. 24, 2013 6:07 pm

*A kabát említésére csak legyint és elindul Nuada után. Mostmár érdekli, hogy miről is van szó, úgyhogy nem szakad le róla.* -Majd kerítek másikat, kétlem, hogy egy gazdátlan kabát még bármeddig is ott maradna. *Rántja meg a vállát, majd amikor kiérnek a zsúfoltabb részekre lehuppan a padra. Lássuk be finoman szólva is kezd hideg lenni így kabát nélkül, de nem játssza el a didergős kislányt, bírja a strapát és kész.* -Nem vagyok félős alkat, de majd igyekszem. *Mosolyodik el kicsit szórakozottan. Jó persze azért amikor látta elsüllyedni a hajót, aztán képszakadás...nem mondhatni, hogy egy csepp félsz sem volt benne, de ez most nem lényegi információ. A válaszra csendben figyel, és kissé elképed, amikor arról van szó, hogy ő nem született és hogy őt akarták.* -Jó életbe! Nem csoda, ha mindig a tengeren maradtunk. De egyébként én igenis születtem...bár a szüleim nem, ez tény. *Bólint, hiszen a szülei olyan fénylények, akik testet szereztek, de ő rendesen született fénylény.* -De most akkor mi van, ne jöjjek a városba, mert ha igen, akkor el akarnak majd kapni? Eszem ágában sincs bezárkózni az iskolába, halálra unnám magam! *Jelenti ki talán túlságosan is dacosan, de hát kalóznak született, nem igazán tud csak úgy a popsiján ücsörögni és malmozni.* -De akkor téged nem másoltak le? Egyáltalán honnan lehet tudni, hogy ki ilyen izé és ki nem? Te hogy szúrtad ki? Csak, hogy tudjam kit vágjak ketté első ránézésre. *A kissé cinikus szavakra azért elhúzza a száját, és megenyhülve mosolyodik el.* -Jól van no, nem tudhattam, hogy miről van szó, békésen ettem, te meg bejöttél a rubinnal, ne mondd, hogy fordított esetben te nem arra gondoltál volna, mint én. *Kicsit mostmár karba fonja a kezét, finoman átölelve saját magát, tél van, este is, azért lássuk be nincs nagy meleg.*
Nuada Blackmoon

Nuada Blackmoon

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Jan. 24, 2013 5:58 pm

*Csak pislog a visszavágásokon, ha nem is gondolta, hogy törékeny lánnyal van dolga, azért mégis úgy vélte, hogy most itt ő irányít, de tényleg nem kell félteni Jeminát. Lassan veszi a levegőt, igyekszik megnyugodni, hiszen a helyzet cseppett riasztó.* Menjünk, ne maradjunk itt egy helyben, a kabátkádért majd később visszajövünk. Talán jobb lenne ha elfelejtenél mindent, amit itt láttál, de most már mindegy, akaratodon kívül már benne vagy nyakig. *Sóhajt fel picit, és amolyan Aragornos pillantással rántja meg a vállát.* Pedig jobban tennéd, ha félnél kicsit, nem árt az néha. *Elindulnak elméletben az utcán, a főutcáknál már nagyobb biztonságban érzi magát, le tudnak ülni egy padra.* Akkor az elején. A valdék emberi, vagy másik humán lénynek a másolatai. Nem igaziak. De úgy néznek ki, és pontosan ugyanazt tudják, mint az igaziak. Egyetlen faj nem lehet valde, mégpedig a feu folett, mert azt lehetetlen másolni, ugyanis te nem születtél, hanem másféleképpen lettél az, ami. *Vonja meg a vállát, egyenlőre a valdékról nem szándékozik többet beszélni.* Viszont a fajodnak az a hátránya, hogy ha szereznek egy ilyet, azzal a korábbi valdékat olyan erővel tudják felruházni, hogy.. jaj mindenkinek, aki itt marad, ha megindulnak. A rubinnak ehhez semmi köze, az csak az eredeti fizetség volt. Igazi, de attól még csapda volt, gondolom úgy voltak vele, hogy majd úgyis elveszik tőlem, ha lemásoltak. *A sebesüléses dolgon felnevet, és megrázza a fejét.* Örülök, hogy megúsztam, de ha gondolod, akkor máskor majd ott hagylak, és drukkolok, hogy túléld a véráldozatot. *Kacsint a lányra, úgy tűnik, hogy sikerült lerázniuk az ellenük támadókat.*
Jemina Reese

Jemina Reese

Az én színem a pink.

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Jan. 24, 2013 5:44 pm

*Azért ő se gyenge, de persze az is tény, hogy a férfiak ereje mindig nagyobb, mint a nőké, kivéve persze néhány kivételes esetet. Az is akad, csak ritkább és különlegesebb helyzet. Nem véletlenül harcol karddal és nem pedig puszta kézzel, elég gyors ahhoz hogy ne jusson rá lehetőség, hogy a közelébe férjenek. A nyugtatás elsőre nem sokat hat, de aztán a légzése csak lassul, visszafordul a tányérhoz és az utolsó falatot is bedobja a szájába, majd megint megfordul, a fény csökken, ő pedig várja a választ.* -Mi a franc az a valde? *Megint csak homlok ráncol. Soha nem hallott még efféle megnevezést, és az, hogy valaki dinnyedarabokra essen emberként végképp kifejezetten furcsa. Arra nem is reagál, amit a fickó a fajával kapcsolatban mondd, hiszen nem vehető kifejezetten sem bóknak, sem bántó szónak.* -Hogy én? Azt se tudom kik ezek, hogyan hoztam volna épp a te nyakadra őket? Te kezdtél el menekülni...nálad van baromi nagy rubin. *Tényleg nem ismeri az ipséket, bár az is tény, hogy faját tekintve elég ritka ahhoz, hogy ki tudja ki fenje rá a fogát. Hát nem véletlenül éltek eddig a tengeren, partra vetve mások a szabályok, amikhez nem nagyon szokott még. Óvatosan les ki és követi Nuadát. Nem tűnik rossz szándékúnak, habár még mindig nem tudja, mi a szöszről van szó.* -Hidd el meg tudom védeni a csinos kis aurámat...neked szakította le valami a kezed majdnem, én sértetlen vagyok, miről is beszélünk? *A kérdésre picit szem forgat, és erőteljesen figyel, mert tényleg túl nagy a csend ahhoz képest amilyen környéken vannak.* -Hosszú történet, így hozta a sors, gondolod, hogy ez most a legjobb hely arra, hogy felvázoljam az élettörténetemet? *Zörgés üti meg a fülét az egyik tetőről, reflexből ugrik hátrébb a fal mellé.*
Nuada Blackmoon

Nuada Blackmoon

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Jan. 24, 2013 5:35 pm

*Ó, hát aztán nagyon ellenkezhet Jemina, mert Nuada szorítása olyan, mint a satu, ha a lány nem vág bele karddal, akkor a férfi ereje érvényesül. De azért a kalózka láthatja, hogy a vándor nem rossz akaratból húzza magával, hanem afféle kimentő szándékkal. A kabátért majd talán később visszajönnek, és le is zajlik a minicsata, aztán beszorulnak a lépcső aljába. A leányzó kissé paprikás hangulatba kerül, de ezzel nem tudja felidegesíteni amúgy is zaklatott hősünket.* Nyugalom. Csak sorjában. *A vibráláson hátrahőköl elsőre, aztán megenyhülten dől neki a falnak* Egy feu folett... Nem is tudom, hogy ujjongjak, vagy rettegjek... Nem vagy valde, ami jó hír, viszont te hoztad a nyakamra őket... Remek. *Aztán kikukkant, az alakok elmentek, a hullát otthagyták, de a hátsó utca már tiszta. Kinyitja az ajtót, és kilép. Arrébb húzza a kettévágott alakot, akiből még mindig durva dinnyeszag árad.* Ezek itt, és a fentiek valdék. Mit nem értesz? Jobban teszed, ha távol tartod magad tőlük, mert a csinos kis fénylő aurád egy sötét mocsár mélyén végzi, ha nem vagy elég óvatos. *Rázza a fejét, aztán eszébe jut valami* Hogy kerül egy magadfajta egyátalán ide? *Dönti oldalra a fejét, keze a kardon, na nem Jemina miatt, hanem közben járkál sötéten a tekintete, mintha még a kémények mögül is leselkedő orgyilkosokra számítana. De egyenlőre csend van. Valami készül.*
Jemina Reese

Jemina Reese

Az én színem a pink.

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Jan. 24, 2013 5:19 pm

*Az elismerő szavakra és a mustráló tekintetre elmosolyodik. Simán állja a fürkészést, igazából egyáltalán nem zavarja a dolog.* -Köszönöm, sok mindent ettem már, és akad köztük olyasmi is, ami kifejezetten finom, bár a legtöbben kiborulnának tőle, ha tudnák, hogy mit tesznek. Buta előítéletek! *Finoman megrántja a vállát. Úgy fest, hogy bírja a fickó és nem szándékozik feldobni itt helyben a bakancsot, legalábbis remélhetőleg. Az nem derül ki végül, hogy diák-e vagy sem, mivel erőteljesen pillantgat oldalra. Követi a tekintetét, láthatóan őket figyeli pár alak az egyik sötét sarokból. Nem úgy fest, hogy kifejezetten barátkozni akarnak.* -Valamiféle jóakarók? *Nem ezt persze nem gondolja komolyan, aztán Nuada meg is ragadja a csuklóját. Reflexből egyből ráfeszít, nem engedve a húzásnak, aztán a szavai hallatán, egy pillanatra a szemébe pillantva végül mégis csak vállalja, de még a tányérja után nyúl. A kabát marad...dönteni kellett, ízletes hús, vagy a kabát. Lejutnak a pincébe, ahol ki a is csapódik az ajtó, majd mozdul a kard. Még mindig a tányérját szorongatja, de ettől függetlenül szabad kezével nyúl a kardja után. Erőteljesen meglepődik, amikor édes, dinnyedarabok zúdulnak rá...vissza a pincébe. Homlokráncolva keres egy helyet a tányérnak, le is teszi, és újabb falatot emel a szájába, mostmár csak kézzel, a rizzsel nem fog bajlódni, de a hús ne menjen kárba, elég borsos ára volt. Aztán csípőre vágja a kezét és úgy fordul szembe Nuadával.* -Mi a franc folyik itt? Kik vannak fent, és kik vannak kint? Van okom itt maradni? *Elhúzza kicsit a száját. Ezek után már úgyse engednék el, azt hihetik, hogy vele van, bár ha elég jól hazudik, akkor kidumálhatja azzal, hogy csak túszként tartotta foglyul. Halvány aurával fénylik fel, kissé haragos és az érzelmek általában megmutatkoznak egy fénykényen.*
Nuada Blackmoon

Nuada Blackmoon

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Jan. 24, 2013 5:09 pm

*A patkány szóra azért már kissé megáll a rágásban, aztán csak elneveti magát. Reméli, hogy nem az, inkább nem gondol rá. Ő is evett már mindenfélét, de az a biztos, hogy ha ténylegesen egészséges vadhúsról van szó.* Te aztán bevállalós vagy. *Mormolja ismét elismerően, de hát ha a lánynak ekkora kardja van, akkor nyilván nem a szövőszék mellett nőtt fel. Vizsgálgatja mustrálóan a lányt, akinek a vonásai tényleg annyira finomak, emellé mégis olyan jó kis karizma párosul, hogy van mit rajta nézni rajta.* Nem fogok, de köszönöm az aggódást. *Biccent, és körbenéz, hogy nem figyelik e őket. És hát persze, hogy igen, az egyik sarokban három metszett képű, gyíkszerű alak sustorog őket nézve. Talán azok is valdék lennének? Már semmi sem biztos. Gondol egyet, lenyeli a szájában forgatott falatot, két aranypénzt szór az asztalra, aztán felpattanva csuklón ragadja Jeminát, és az egyik hátsó kijárat felé "vonszolja".* Ha nem velük vagy, akkor gyere. *A lefelé vezető lépcsőre mutat, és leszalad rajta, remélve, hogy a lány követi. A lépcső alján kivágódik az ajtón, ahol azonban már a másik fél is előre gondolkozott, pár fegyveres várja őket. Nuada csuklóból lendíti meg a másfélkezes kardját, mire a felé lóduló elől haladó sisakos alak kettészakad, ám nem vér, hanem édes ízű, dinnyedarabok fröccsennek Jeminára. Ezután a fiatal férfi visszahátrál a fogadóba, becsukva maguk mögött az ajtót.* Affrancba... *Mormondírozik, de még nem akaródzik visszamenni a lépcsőn felfelé. Zsákutca mindkét irányba.*
Jemina Reese

Jemina Reese

Az én színem a pink.

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Jan. 24, 2013 4:50 pm

*Végülis a társaság is jó választás, és a többi alakhoz képest Nuada jobb party-nak tűnik így elsőre. Ettől függetlenül biccent, mert inkább a husira értelmezi a dicséretet.* -Kinézet és illat alapján ezt tűnt a legjobbnak, nem is tudom milyen hús lehet, de ha patkány...az se zavarna, ha egyszer isteni az íze. *Megereszt egy apró mosolyt. Evett már sok mindent, hajón élve világlátottnak mondhatja magát, szóval igazából ha tényleg patkány sült lenne, akkor is ennél tovább rezzenéstelen arccal. Lehuppan hát a székre, még pár pillanattal az előtt, hogy a fickó felajánlja neki, igazából nem várt engedélyt.* -Te tudod...de ha leájulsz a székről...na jó, esetleg szólok majd valakinek. *Azért itt a füstben, meg a tömegben eléggé el lehet tűnni az asztal alatt, lehet hogy fel se tűnne senkinek, ha valaki itt döglődik.* -Van, akinek nem fájna a foga az egy ilyen darabra? Már messziről is látszott, hogy nem aprócska rubin. *Kicsit azért lehalkítja a hangját az utolsó szónál. Nem akarna most összetűzésbe keveredni senkivel, a miatt hogy ilyen érték van az asztaluknál, túl finom a vacsora, hogy harccal rontsa el, esetleg evés után beleférhet.* -Jemina Reese, Allidon. *Mutatkozik be mostmár. Hozzáteszi a szakot is, ez végülis jelzi, hogy az iskolában tanul, ez a másikról első ránézésre nem egyértelmű, inkább valami helyi vadásznak tűnik.* -És mi járatban? No persze az evésen és pihenésen kívül? Gyakran jársz ide levezetni a zsákmányszerzés utáni feszkót?
Nuada Blackmoon

Nuada Blackmoon

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Jan. 24, 2013 4:43 pm

*Tehát ő is megkapja a husit, és bólogatva kezdi falni, miközben a lány is átül hozzá.* Igazán jó választás volt. *Nem fejti ki, hogy magára gondolt, hogy Jemina idejött, vagy hogy a hús tényleg finom, és örül, hogy lemásolta a kalóz rendelését. Végülis annyira nem pénzéhes, hogy nagyon megijedne, ha lába kelne a drágakőnek, de azért bólint, amikor leendő beszélgetőpartnere jelzi, hogy talán inkább nem kiabál erről.* Semmi gond, foglalj csak helyet. *Nyeli le a falatot, és mutat a székre, ami előtte áll. Élvezettel forgatja ő is a villát no meg a kést, és a kérdésen csak vállat ránt.* Nem vészes, volt már rosszabb is, katonadolog. *De ettől függetlenül majd tényleg elmegy a felcserhez valóban kitisztatni a harapást. Elmosolyodik, amikor látja, hogy Jemina pedig az italozást illetően kapcsolódik hozzá, mert hasonlót rendel. Úgy tűnik, kissé ráhangolódtak egymásra így ismeretlenül.* Ökörnek nézek ki hölgyem? Egyébként fogjuk rá, majdnem sikerült megcakkozni a bőrömet, de kimentettem ezt a kis drágát. Zsákmány bizony. Fáj rá a fogad kedves...? *Bizonytalanodik el, hiszen nem tudja a lány nevét. Túlságosan gyanus alakok járkálnak mostanság nellondban, már senkiben nem lehet bízni. Jeminának igazolnia kéne magát. Na de hogyan bírja erre rá? Egyenlőre marad a sima beszélgetésnél, aztán kiderül, hogy ki a másik.* Nuada vagyok.
Jemina Reese

Jemina Reese

Az én színem a pink.

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Jan. 24, 2013 4:26 pm

*Bőszen csiszatolja a húst, falatozgat. Kifejezetten ízletes a vacsora, úgyhogy élvezettel eszik. Felpillant, amikor érkezik valaki, érdemes tudni kik jönnek be, mert ha netán bármi kalamajka kezdődne, akkor gyorsan hátrébb tud ugrani tányérostul és menteni az ízes sültet. Annyit azért kiszúr, hogy az illető nincs a legjobb állapotban, sőt amikor leül az is látszik, hogy a karját kötözgeti. A rubinon megakad a tekintete, kalóz vér, nem csoda, hogy simán kiszúrja az ilyesmit és el is időzik a tekintete az ékkövön, amíg a fickó el nem teszi azt. Egy pillanatra találkozik a tekintetük, nem merül fel benne, hogy ne állná a szemkontaktust és netán másfelé nézne el. A megjegyzésre elmosolyodik.* -Kösz, jó kis...vagy nem mondjam hangosan azért tetted el olyan hamar? *Mosolyodik el, aztán gondol egyet felkapja a tányért és átcuccol szépen a fickóhoz. Végülis egyedül enni tök unalmas.* -Ökör iszik magában, nem de? *Céloz arra, hogy bor, sör, Nuadának sem célszerű egyedül tengődnie.* -Nekem is jöhet egy olyan! *Bök a bor felé, mert a kaja mellé még nem kért alapvetően semmit sem inni, túl finom volt a hús, hogy erre időt szánjon. A sör nem annyira az ő világa, inkább a töményebb alkoholok.* -A miatt ez a sérülés? Zsákmány? *Bök a rubin vélhető rejtekhelye felé az állával. Nem titkolja, hogy érdekli, miért is titkolná?* -Azt viszont lehet, hogy el kéne látni... *A kezére céloz, mert hát no gyógyítás ide vagy oda, nem jó, ha a seb csak úgy simán be van kötve, ki tudja mi történt vele.*
Nuada Blackmoon

Nuada Blackmoon

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Jan. 24, 2013 4:18 pm

*Magához képest igen tépetten érkezik meg a "kocsmába". Celine-nel megbeszélte, hogy maradnak barátok, de a leányzó mégiscsak tanár, kár lenne bonyolítani a dolgokat. A fél-tündér hogy hol is járt legutóbb, az most még nem derül ki, de a köpenye szakadozott, a bal karját kissé nehezen mozgatja, férfias arcán pedig alig titkolt fájdalom ül, amikor helyet foglal. Mintha minimum seggbeharapta volna valami nagy fogú rém. Szóval leül, és egyenlőre körbe sem nézve gyorsan átkötözi a karját, még nem volt ideje komoly gyógyítóhoz menni, inni akar előbb. Amikor végzett a hevenyészett toldozással, egy apró, piszkos rongyba tekert rubint nézeget, de mivel itt túl sok a kiváncsi tekintet, inkább zsebre vágja. Összeakad tekintete az igen mutatós kinézetű Jeminával, aki nem csak mint nő, hanem mint kalandor is felkelti az érdeklődését, főleg a fegyverzete miatt. Egy elismerő pillantást küld a lány felé, nem csábosat, ő olyat nem is tudna. Aztán rendel. Egy kis pohárka Démonvérét (csípős vörösbor), kisérőként pedig egy nagy kupa sört. Aztán iszogat, ilyet is, olyat is.* Jó kis kard. *A lány kajáját érezve az ő gyomra is megkordul. Enni kéne, mert ha így folytatja, hosszú éjszaka elé néz.* Nekem is olyat. *Bök Jemina husikája felé.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 9 Icon_minitime

Nedavia barlang-pub
Vissza az elejére 
9 / 36 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 36  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Szórakozónegyed-
Ugrás: