Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Nedavia barlang-pub - Page 6 I_vote_lcapNedavia barlang-pub - Page 6 I_voting_barNedavia barlang-pub - Page 6 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Nedavia barlang-pub - Page 6 I_vote_lcapNedavia barlang-pub - Page 6 I_voting_barNedavia barlang-pub - Page 6 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Nedavia barlang-pub

Go down 
+85
Elisabeth Ellen Torchwood
Illa Do
Kyle Peters
Jaden Parker
Eddie Fisher - Archívum
Dárdosi Péter
Rebecca Grifith
Janna Lemanski
Elidor Calvanion
Andie Fisher
Nathaniel Harris - Archív
Mike Preston
Pete Demerest
Merilien Marsillea
Jemina Reese
Astrea Thalidor
Celine Saldana
Nuada Blackmoon
Claire Fairchild
Liselotte Frey - archívum
Nye Drystan
David Ayton
Gabriella Ophelia Milena
Sidonia Gisa
Lincoln Lawrence
Raven Blackmoon
Solomon Reed
Speranza di Bagliore
Yekaterina N. Fyodorov
Samantha Radoslava
Caleb Dawson
Mikhael Knyaz
Hikaru Tudor Patrik
Isabella Newton
Orinthia Lalla
Scott André
Marco Mimieaux
Natalia Tatiana Ridolf
Shuang Zhen
Cat R. Morgan
Evangeline Elovics
Artemis Taylor
Aleksandar Grozda
Eira Eilertsen
Maria Thekla
Leila La Fontez
Deliny Fordina
Yeo Jung-hwa
Vivienne Mendelsohn
Sarah Wood
Kalandmester
Adanna Kinsley
Toportyán Zakariás
Faith Tanya Dylens
Jessica Westlive
Nathaly Holloway
Priscilla Elena Black
Adela Ionela Mirunela
Mardhug Grihol
Quenzara Cuncha
Hunyadvári Szevér
Katherine Mary Black
Lizbeth Westlive
Tim Leopold
David Robert Beawer
Phionnalla Cairistìo
Bonnie Tornow
Ayame Drake
Zeph Owen
Ayla Madyzyn
Miranda Moon
Krastio Miroslav
Cathrine Collins
Armand Promotof
Sabine Cornwell
David Palmerston - alli
Marta Albena Todorka
Mina Faustina
Taylor Halway
Ivanka Iskra Wilson
Angelina Britanny Moore
Beatrice el Esposito
Rosalinn de la Montarque
Flavia Esenani
Diane Charmey
89 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Nedavia barlang-pub - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 11, 2009 12:27 pm

First topic message reminder :

A Szórakozónegyed emberektől hömpölygő utcáin haladva megpillantasz egy furcsa dolgot. Két tömbház között egy hatalmas, barlangszerű képződmény helyezkedik el. Kellemes illatokat érzel, egyszerre édeset és sósat. Valami képlékeny, füstszerű légtömeg száll ki a barlangból, és csak a belülről sugárzó erős, pulzáló fények mutatják, hogy mi történik odabent. Ha elég bátor vagy, és átsétálsz a füstrétegen, akkor a szemed elé táruló látvány cseppet sem emlékeztet majd egy ókori barlangra. Sültek, grillezett húsok illata csapja meg az orrod, a bal oldalról. Egy csemegepultot láthatsz, ahol pizzaszeleteket, hot dogot, grillezett húsokat és mindenféle rágcsálnivalót találsz, eléggé változó áron. Ha azonban valami édesre vágysz, jobb oldalt egy italos pultot találsz alkoholos és sima koktélokkal is, valamint desszertekkel. Gofri, palacsintatorta és néhány péksütemény és cukrászati különlegesség is megvehető itt, persze jóval drágábban, mint a Kereskedőnegyedben. A két pulttal szemben padok, fotelok és kanapék is vannak, a lehető legfurcsább alakzatokban elhelyezve, erősen elütő színekben. Egy kőlépcső vezet a lenti rész felé, ami szintén több részre van felosztva. A kőlépcső egyben csigalépcső is, korlát nélkül, szóval csak óvatosan. Ha leérsz - legalább egy egyperces lépcsőzést követően - egy aktuális feltörekvő sztárt láthatsz, aki épp nagyszabású varázslatos fény- és díszletelemekkel koncertezik. Vannak állóhelyek, és hátrébb kanapék is, állatok mintájával.

Nedavia barlang-pub - Page 6 29nf342
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Eddie Fisher - Archívum

Eddie Fisher - Archívum

Főkarakter : Ariana Ravenwood
Hozzászólások száma : 59
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 6 Mutatvanyos
Üzenőláda :
Nedavia barlang-pub - Page 6 Tek5141dfccae1bf6517668

Az én színem a burlywood.

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimePént. Május 17, 2013 6:42 pm

- Ki tudja, lehet, hogy tényleg nem fognak sokáig tartani. Ez az ő dolguk, azért nem kell direkt szétszedned őket. *Vonja meg a vállát. Kicsit rossz néven veszi azért, hogy a lány ennyire derűsen meséli a dolgot, de hát végülis nem az ő hibája, hogyha tényleg nem működik a kapcsolat mások között.* - Nem is haraptam le a fejed. *Forgatja a szemeit. Az pedig tény, hogy nem is nagyon vár el segítséget, igyekszik magának megoldania a dolgot, de eddig nulla sikerrel. Fel kellene keresni Owent, de egyelőre őrlődik, azt sem tudja, megéri-e egyáltalán... valljuk be, senkihez nem viszonyult még ennyire ambivalens módon, és rég félt ennyire a visszautasítástól.* - Nem vagyok igazán az a letámadó típus... *Mondja kicsit merengve, majd megvonja a vállát.* - De a végén az lesz. Végülis mit veszíthetek, igaz? Szokatlan célpont szokatlan hozzáállást igényel. *A szöszire pillant, majd nevetve megrázza a fejét.* - Szerintem te jobban bejössz neki. *Andie szavaira aztán megint csak az égre emeli a tekintetét, és belekortyol az italba.* - Ezt már megbeszéltük sokszor, Andie. Csupa szórakozás az életem, csak épp más róla a definíciónk. Én sem piszkállak amiért mindenkivel ágyba bújsz, te se piszkálj csak mert én többet akarok.
Andie Fisher

Andie Fisher

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 120
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 6 Illuzionista
Üzenőláda : Nedavia barlang-pub - Page 6 Tek5142e064e57a48355666
Az én színem a darkorchid.

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 16, 2013 6:33 am

-Osztozni? Ejj öcskös, abból a lányból nem néznék ki ilyesmit, bár ahogy láttam a szöszi nem ellenkezett volna. Nem épp jó páros, ahol az egyik fél rugalmas, a másik pedig kis visszafogott. *Mosolyodik el, még egy pillantást vetve rájuk, aztán szépen tovább indulva a pult felé. Kell már az az ital, hiszen szórakozni jött és a bemelegítés mégis csak hasznos, bár persze esetében nem azért kell az alkohol, mert ne adj isten a nélkül ne lenne nyitott. Egyszerűen csak afféle kiegészítő, megszokás. Elvigyorodik, amikor Eddie hevesen védekezik a kéztapi ellen.* -Jól van no öcskös, le ne harapd a fejem egy pasi miatt! *Tatja fel védekezően a kezét, miután már leült a székére. Úgy látja azért, hogy a testvére eléggé belebonyolódott ebbe az egészbe, és nehezen tud kikecmeregni belőle, de csak nem foghatja a kezét folyton igaz? Szóval teret kell adni neki, és majd csak megoldja szépen, addig is erőteljesen drukkol, vagy ilyesmi.* -Értem, fura egy alak lehet, az alapján, amit mondasz. De tudod néha pont az az izgalmas, ha valami nem a megszokott. Támadd le, aztán meglátod mit reagál, az a legegyszerűbb nem? Mi sülhet el rosszul? Maximum lekoptat, akkor meg keresünk neked valaki mást, mondjuk azt a szöszit. *Vigyorodik el a végén, bár a jó ég tudja, hogy a helyes szőke srác, ha eleve egy lánnyal volt, akkor mennyire hajlik másra, de ki tudja, simán lehet annak is esélye. Aztán csak csendben csóválja meg a fejét.* -Túl komolyan veszed a dolgokat Eddie, egyből párkapcsolat? Miért nem tudsz egy kicsit csak szórakozni, minden kötöttség nélkül? *Na igen, ő ezt teszi, egyetlen komoly kapcsolata sem volt még igazából, bár valahogy nem is bánja. Szereti ezt a virágról virágra szállós életstílust. Esetleg időnként a szebb virágoknál újabb látogatást téve.*
Eddie Fisher - Archívum

Eddie Fisher - Archívum

Üzenőláda :

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzer. Május 15, 2013 7:56 pm

- Áh, értem. Erre a lehetőségre nem is gondoltam. De még mindig ott a lehetőség hogy osztoztok rajta. *Jegyzi meg kicsit piszkálódva. Sejti, hogy annak nem lenne értelme, Andie amúgy se nagyon tervezne semmi komolyabbat a sráccal. Nem nagyon tud róla, hogy a testvére bármilyen komolyat tervezne bárkivel is.* - Az nem volt kéztapi! *Jelenti ki rögtön, majd megrázza a fejét.* - Ez bonyolult. Csak... épp a családjáról mesélt, oké? Nem volt valami vidám történet, akkor sem, hogyha őt nem érintette annyira mélyen... legalábbis a felszínen. Szóval megszorítottam a kezét, hogy megnyugtassam, ő meg ott tartotta, mert érdekes kísérlet volt neki, hogy mennyire zavarba jövök tőle. *Mondja, kicsit bosszankodva, talán kicsit savanyúan. Az igazság az, hogy nem tud kiigazodni Owenen, de nem gondolja, hogy emberként érdekelné, maximum csak rejtélyként... de még az se nagyon, hiszen a fiú kijelentette, hogy máris kiismerte.* - Nem volt semmi film nézés közben. *Mikor Andie kijelenti, hogy csak hajtson rá, kifújja a bent tartott levegőt.* - Nem annyira egyszerű ez. Annyira... furcsa. Ambivalens. Valami nagyon vonz benne, de közben meg legszívesebben néha rásikítanék, vagy nem is tudom. Pedig tudod, hogy olyat nem szoktam. Ráadásul mindig csak a rejtélyekkel, a nyomozással foglalkozik... nem vagyok benne biztos, hogy egy párkapcsolatot kibírna egyáltalán.
Andie Fisher

Andie Fisher

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzer. Május 15, 2013 7:37 pm

*Igen, végülis nagyrészt pasik. Az ex dolgot meg nem is úgy értette, hogy most az exe, hanem hogy ha így nézett rá, akkor jó eséllyel hamarosan az lesz.* -Mármint, hogy az exe lesz, ha így rám bukott. Lehet, hogy segítenem kellene nekik, hogy ne évődjenek tovább? *Szórakozott mosoly játszik az arcán, de most az öccsével van, szóval nem fogja itt hagyni és belebonyolódni valamibe. Annyira azért van benne tartás, és egyébként is érdekli nagyon is a téma, amiről beszélnek. Az oldottság dologra csak finoman elneveti magát. Születésüktől ismeri a srácot, tökéletesen tisztában van vele, hogy mikor mennyire oldott, és most egyértelműen nem az. A pirulást egyértelmű jelnek veszi, és felmutatva az ujját szólal meg.* -Háh, csak-csak mondom én, hogy hetyegtetek! Úgy tudom volt ott valami kéztapi is, meg effélék, ne kamuzz itt nekem! És a film nézés ketten egy sötét teremben... közismert tény, hogy olyankor nagyon fülledt tud lenni a levegő. *Széles vigyor jelenik meg az arcán. Nem szokása pirulni, de az a helyzet, hogy igazság szerint volt már apró kis érdekes afférja moziteremben. Akkor mondjuk az volt a kihívás, hogy nem ketten voltak, hanem rajtuk kívül még elég sokan. De az is megoldható, csak viszonylag csendben kell lenni...* -Hogy te ne érdekelnéd? Öcsi, ha az a pasi nem talál helyesnek, jópofának és igen vonzónak, akkor nincs szeme, vagy egyszerűen csak egy barom. De ha neked bejön, akkor meg miért nem hajtasz rá? Egyszer kicsit állj a sarkadra! *Ikrek ugyan, de hát lássuk be, kettejük közül a karakánságot ő kapta a csomagban.*
Eddie Fisher - Archívum

Eddie Fisher - Archívum

Üzenőláda :

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzer. Május 15, 2013 7:22 pm

*Úgy tudja, hogy azért nagyrészt pasik, de persze ikerként csak nem kerülte el a figyelmét a kilengés sem, így lényegében jogos a kérdés. Mikor Andie aztán felsorolja a lehetséges kapcsolatokat, még az exet is, akkor vele nevet, és megcsóválja a fejét.* - Érdekes lenne, ha még az exére is ennyire féltékenykedne. De igen, a srác tényleg jól néz ki. *Azt belátja ő, hogyha egy helyes srácba futnak valahol - más kérdés, hogy általában nem megy oda flörtölni vele, hiába lökdösi Andie. Nem is azért, mert félénk, de mégsem annyira fontos neki ez mint a lánynak, pláne amikor van vele valaki más.* - Teljesen oldott vagyok. *Forgatja a szemét, bár nem, ez most nem igaz, határozottan feszült az egész zenei krízis dolog miatt. Aztán belekortyol az italba, és felnevet.* - Valaki nagyon félreinformált. Hetyegtem? Beszélgettünk, aztán megnéztünk egy filmet. *Megakad, mikor eszébe jut az a rész, amikor Owen a kezét fogta, vagy épp ő megölelte... kicsit elpirul, és megrázza a fejét.* - Oké, kívülről tényleg tűnhetett máshogy. De nem hiszem, hogy érdeklem. *Megint megáll, újra átgondolva a dolgot, majd belekortyol az italba, megint, aztán lerakja az asztalra.* -Fogalmam sincs, érdeklem-e. De már nem is láttam egy ideje.
Andie Fisher

Andie Fisher

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzer. Május 15, 2013 7:16 pm

*Elvigyorodik a kérdés hallatán. Igazából volt már apró kilengése, szóval nem mondható egyértelműnek, hogy a pasik jönnek csak be neki. Mondjuk úgy, hogy nem túl válogatós.* -A pasi, bár a csaj se rossz, csak nekem kicsit túl visszafogott, tisztára féltékeny volt csak mert pár pillantást váltottam a pasijával, vagy a leendő pasijával, vagy a volt pasijával. *A végén röviden elneveti magát. Ha az a szöszke ennyire jól elszemezgetett vele, akkor nem tuti, hogy van annak a párosnak érdemben jövője, szóval...* -Nem itatlak le, vagy nem nagyon, csak legalább egy kicsit légy oldottabb öcskös! *Szóval rendelnek szépen, majd irány az asztal és amikor Eddig a dalról kezd el neki beszélni kicsit összehúzza a szemét, és még hangosan fújtat is.* -Nem mááár! Tudod, hogy nem erre céloztam. Mindenféle mendemondákat hallottam, állítólag beszéltél Mikekal, és Lory mesélte is, de nem minden világos, szóval mi az már, hogy pont én nem tudok semmit arról az állati helyes pasasról, akivel a bálon hetyegtél? Szóval mesélj el... mindent! *Ha nem lenne két ital is rajta, akkor még az asztalra is csapna, hogy megerősítse magát. Nagyon kíváncsi na, nagyon-nagyon!*
Eddie Fisher - Archívum

Eddie Fisher - Archívum

Üzenőláda :

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzer. Május 15, 2013 7:10 pm

*Mikor a lány kijelenti, hogy elfoglalta magát, automatikusan körbepillant a teremben - hiszen Andie csak egy helyben állt, úgyhogy nagy eséllyel távolról flörtölt valakivel. Ennyire már ismeri. Hamar ki is szúrja a párost, és visszafordul Andie-hez.* - A fiú vagy a lány? *Kérdezi, bár persze nagy eséllyel a fiú, de egyrészt sosem lehet benne teljesen biztos, másrészt naná, hogy azért egy kicsit piszkálja a lányt. Mikor Andie kijelenti, hogy rögtön ivással akar kezdeni, felnyög.* - Na remek, még a koncert előtt leitatsz. Borzalmas vagy. *Nyafog, de persze azért eltúlozza, annyira úgy se hagyná magát. Vezetni viszont igen, és rendel is egy italt, első körben ugyanazt amit Andie, aztán majd meglátja.* - Tehát mi? *Kérdez vissza rögtön, inkább csak időhúzásként, amíg átgondolja a dolgokat.* - Nem történt sok minden mióta utoljára beszéltünk. Megőrjít ez a dal, amin dolgozom... folyton rajta jár az agyam, de valahogy... nem megy, sehogy nem az igazi, már legalább hatszor kezdtem az elejéről újra, csak mióta beszéltünk. *Panaszolja. Nem stílusa a panaszkodás, de láthatóan ez mostmár tényleg kezdi megviselni, hiszen még késett is miatta.*
Andie Fisher

Andie Fisher

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzer. Május 15, 2013 7:01 pm

*Hát igen, ez a kis visszafogottság már napok óta idesegíti is, hiszen lássuk be állatira kíváncsi már, és mégse tudott meg még semmit! Végre befut Eddie, úgyhogy megkíméli a féltékeny lányt, és leveszi a szemét a szőke srácról, hogy mostmár teljes mértékben az öccsére koncentráljon.* -Nyugi öcsi! Vártam kicsit, elfoglaltam magam, túlélem, e miatt ne ess nekem pánikba! *Mosolyodik el szélesen. Hát igen, mindig is pontos volt, de ő meg elég laza hozzá, hogy egy apró késés miatt ne verje ki a balhét. Ha még kicsit várnia kellett volna, akkor maximum addig szerez egy italt, szóval eltudja foglalni magát, ha arról van szó. A kérdésre csak elmosolyodik kicsit.* -Na szóval, egy kicsit szépen megmozgatjuk a tagjaidat, és kimozdítunk a szobádból. Van egy óránk a koncertig, iszunk kicsit mondjuk ott... *Mutat az egyik oldalsó asztalhoz, ami épp üres.* ...aztán lemegyünk egyet tombolni az alagsori koncert terembe. És persze az elején mesélsz nekem... sokat, minden, mindenről! *Sorolja el a várható programokat, aztán bele is karol az öccsébe és szépen elindul vele a pult felé. Magának egy vodka-narancsot kér, és persze megvárja amíg Eddie is rendel, majd szépen elnavigálnak a kinézett asztalig.* -Tehááát?
Eddie Fisher - Archívum

Eddie Fisher - Archívum

Üzenőláda :

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzer. Május 15, 2013 6:42 pm

*Késik. Megesett már, tehát nem utal rögtön arra, hogy útközben elrabolták és meggyilkolták, de azért határozottan nem jellemző rá. Most viszont határozottan jó tíz perc késéssel esik be, ami Andie-nek talán nem is sok, az ő lelkiismeretének viszont borzalmasan.* - Ne haragudj! Annyira belemerültem a zenébe, utána meg fogalmam sem volt, mit vegyek fel... ugye nem jöttél korábban? Régóta vársz? *Faggatózik. A haja régen láthatott fésűt, most a kezeivel próbálja megigazítani, egyébként pedig nem vette túlzásba a partiszerkót, farmernadrág és halványzöld ing van rajta. Más kérdés, hogy így is jól néz ki, hiszen nem annyira a ruhán múlik a dolog, és azért alapvetően ápolt, még ha most a haján ez nem is látszik. A bál óta persze találkoztak többször is, de mindig voltak ott mások, így olyan igazi, kettesben lévő beszélgetésük még nem volt, ahol Andie kifaggathatta volna érdemben arról a bizonyos fiúról - társaságban Eddie ugyanis nem volt hajlandó válaszolni.* - Hova is megyünk egyáltalán?
Andie Fisher

Andie Fisher

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzer. Május 15, 2013 6:23 pm

*Az a nagy helyzet, hogy bár írt az üzenőfalra Catnek, sikerült közben kiderítenie azt az apró tény, hogy a lány konkrétan nincs is az iskolában. Valami izé... küldetés, vagy ilyesmi miatt elég sokan elhúztak valahova, és a vöröske szintén, szóval nincs mit tenni, mást keres egy kis partizásra. Aki pedig a mai jelölt az nem más, mint a drága kis öccse, mert hát az, hogy folyton csak a szobájában dekkol, már-már tarthatatlan. Oké, hogy ott van az a helyes pasi, akiről még mindig alig tud valamit, de ha nem jönne be, akkor meg kereshetnének neki valaki mást. Egyedül unalmas az élet na! A ruházata viszonylag buli jellegű, lila hajában akad pár piros tincs is, felül egy szépen kivágott lila topp, enyhén flitterezve, alul a szokásos kissé szakadt farmer, és persze a kiváló harci eszköz a lábán, az acélbetétes bakancs. Szóval így várakozik a bejárat mellett, mert azt beszélték meg a kölyökkel, hogy itt fognak találkozni, és igenis berángatja a koncertre szépen, előtte még isznak valamit, és talán utána még maradnak az utóbulira is, ha Eddienek lesz még energiája valamikor hajnalban is tovább folytatni a partizást. A hátát a falnak veti és aktívan szemezget egy cuki szőke sráccal az egyik asztalnál, akit persze időnként fejbe kólint a mellette ücsörgő lány...*
Dárdosi Péter
Tanár
Tanár
Dárdosi Péter

Főkarakter : Isabella Newton
Hozzászólások száma : 190
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 6 Mentalista

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzer. Május 15, 2013 2:21 pm

*Kicsit arrébb szedelőzködöm, de közel sem azért, hogy a férfi azt higgye, hogy zavar, vagy éppen nem érek rá vele társalogni. Ismerkedni, beszélgetni mindig van idő, illetve kell, hogy legyen rá idő. Az adminisztráció pedig tud várni néhány órát még. Nem hajt a tatár, így is nem régen érkeztem haza, rám fér egy kis sörözés. *
- Nem zavar, tényleg. Örülök a társaságnak, a munka megvár. *nevetek fel lazán, és be is csukom látványosan a jegyzet füzetemet, habár még gyorsan aláhúzok egy-két dolgot, amit meg kell majd néznem.*
- Üdvözlöm! *biccentek ismét, mikor megszorongatom a férfi kezét, és elraktározom magamban a nevét.*
- Szólíthatom Mikhael-nek? A Mr. Knyaz olyan hivatalos... *teszek fel egy kérdést, és remélem, hogy nem sértem meg vele a férfit. Ahogy elnézem, szerintem én vagyok az idősebb, így én simán felajánlhatom a dolgot. Kérdés, hogy elfogadja-e.*
- Relikviamágiát tanítok a Nezabarban, és amúgy is relikviamágus vagyok, így a varázstárgyakat kutatjuk néhány ismerősömmel. Nem régen nagyobb mágikus kibocsájtást fedeztünk fel a Csendes-óceán egy pontján, és kiderült, hogy van ott egy sziget, amiről eddig még nem tudtunk. Nem tudjuk, hogy mi lehet ott, de biztos, hogy vannak varázstárgyak, vagy varázslények. Elég izgatott vagyok emiatt. *vonom meg a vállamat nevetve, és látszik, hogyan csillan fel a szemem a történet hatására. Kicsit azért lehalkítom a hangomat, és körbepislogok, hogy vajon hallgatózik-e valaki. Nem valami nagy felfedezés - illetve még nem tudom, hogy az-e, így nem lenne jó dolog, hogyha más is megtudná.*
- És Ön mivel foglalkozik, Mikhael?

//Fagyi!//
Mikhael Knyaz
Nellondi polgár
Mikhael Knyaz

Főkarakter : Anelie Mei Xi
Hozzászólások száma : 89
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 6 Auror

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzer. Május 15, 2013 2:13 pm

*Őszintén megmondva kicsit elkeseredett így nagy magányában, ezért lehetséges, hogy idegenekre is ráerőszakolja társaságát. Az ismeretlen elegáns férfi nagyon gyorsan összepakol, mikor ő helyet foglal az asztal másik végén. Nem baj, legalább van kivel beszélgetni. Valószínűleg mindketten erősen kitűnnek a kocsma sötét, piszkos egészéből, bár a szőke fiú közel sem annyira jól öltözött, mint a tanár úr.*
- Akkor ne haragudjon, amiért zavarom. *szabadkozik és arrébb is húzódik kicsit. Jelezve, hogy tényleg nem akar zavarni, ha kell köddé válik.*
- Mikhael Knyaz. *mutatkozik be ő is.*
- Expedíció? Izgalmasan hangzik. Milyen fajta? *kérdezősködik egy kicsit. Mert kérdésekből sosem elég. Már lassan egy éve mást se csinál, csak kérdez. És ki tudja mi volt előtte.
Dárdosi Péter
Tanár
Tanár
Dárdosi Péter

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzer. Május 15, 2013 2:03 pm

*Éppen a térképemet méregetem, hogy vajon holis lehet az a sziget, ahol azokat a különleges tárgyakat találtuk. A füzetembe leírtam a koordinátákat, így most már csak be kell jelölni a térképen. Meg is találom és egy nagyobb karikát rajzolok a CSendes-óceán egyik kietlen részére.*
- Áhá! *kiáltok fel nem túl hangosan, és ekkor ül le mellém egy férfi, aki csatlakozik hozzám. Felnézek rá és kicsit felvonom a szemöldökömet. Nem szoktam meg, hogy csak úgy random, indokolatlanul leülnek mellém emberek, de természetesen örülök a társaságnak. Gyorsan összehajtom a térképet egy A/5-ös méretre, majd a férfire nézek.*
- Jó napot! Azért jöttem ide, mert itt nyugodtan dolgozhatok egy kis vajsör mellett. *emelem fel a kupámat mosolyogva, majd a pult felé nézek, ahol Mikhael éppen rendel.*
- Dárdosi Péter, üdvözlöm. *nyújtom a kezemet át a papírtengeren.*
- Elnézést... *szabadkozom kicsit zavarban és elpakolgatom a papírokat a táskámba, illetve a mellettem lévő üres székre.*
- Éppen egy expedícióról tértem vissza, és most még nagyon lelkes vagyok. *nevetem el magamat.*
Mikhael Knyaz
Nellondi polgár
Mikhael Knyaz

Főkarakter : Anelie Mei Xi
Hozzászólások száma : 89
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 6 Auror

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzer. Május 15, 2013 1:58 pm

*Szabadnap. Milyen szépen hangzik ez a szó... Főleg az elmúlt egy hét folyamatos riasztásai után. Úgy tűnik kissé elcsendesedtek az ügyek a környéken, de lehet, hogy ez csak a vihar előtti csend. A hét közbeni szabadságnak azonban van egy apró hátránya, mégpedig, hogy az ember legtöbb ismerőse nem ér rá. Így magányosan bóklászik Nellond utcáin, majd betér a Nedaviába. Nem túl bizalomgerjesztő hely, de itt tudja leginkább gyakorolni, hogy ne legyen auror, hogy vegyen ki fejben is egy kis szabadságot. Nem sokan vannak ilyenkor a helyen, csak egy pár öreg alkoholista, de a fényesebb törzsasztalok már foglaltak. Egy ember lóg csak ki a képből, egy szorgosan írkáló fiatal férfi. Mikhael leül mellé és a pult felé pillog, jelezvén, hogy szeretné hogy valaki kiszolgálja.*
- Szép napot! Nem sötét ez a hely kicsit a munkához? *kérdez bele mindjárt a másik ember dolgába. Szakmai ártalom, és gyermeteg tulajdonság a kíváncsiság. Közben megjelenik a pultos az asztalnál, barna sört rendel. Majd azért megkérdezi, így utólag.*
- Ugye nem zavarom?
Dárdosi Péter
Tanár
Tanár
Dárdosi Péter

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzer. Május 15, 2013 1:47 pm

*Habár az iskolai tanévnek már vége, nem mentem haza. Otthon nem vár senki, maximum a szomszédban az unokaöcsém, akit azért imádok, no meg a nővérem. De valahogy még nem akartam hazautazni, hiszen annyi felfedezni való van még itt a Nezabar környékén. És még az év végi adminisztrációval, a vizsgákkal sem végeztem, kicsit elcsúsztam velük, ugyanis egy felfedező úton voltam, ahol egy különleges tárgyat találtunk. Mindegy is, erről is kellene egy leírást készítenem, de úgy gondoltam, hogy egy finom vajsör mellett talán jobban megy a dolog. Úgyhogy összeválogattam az adatokat és információkat, majd útra keltem és Nellond egyik sötétebb pubjába tértem be. Itt kevésbé találkozok diákokkal, ami most jó, hiszen nem olyan dologgal foglalkozom, amit meg akarok velük osztani. Elhelyezkedem az egyik asztalnál, rendelek magamnak egy vajsört, és kiterítem magam elé a papírokat és egy térképet, amin bejelölgetem, hogy hol is fedeztünk már fel ilyen hasonló kincseket. Közben kortyolgatok a sörömből, és a jegyzet füzetembe, amely afféle napló szerűség írom fel az adatokat.*
Rebecca Grifith
Nellondi polgár
Rebecca Grifith

Főkarakter : Felicity Artmenson
Hozzászólások száma : 31
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 6 Boszorkany

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimePént. Május 10, 2013 7:22 pm

* Ez az érzelemmentes arc egy kicsit kiábrándítja őt dolgából. Talán még sem volt annyira jó ötlet ide jönni?! Csak reménykedik, hogy ez a lány nem a taplóságáról híres. A poharat szorongatja egy ideig, de mikor rájön, hogy mégis milyen nagy hülyeséget csinál elengedi a korsót és kezeit térdére helyezi. Az hiányozna, ha darabokra roppantaná. Szépen nézne ki, és eléggé elrettentő látvány lenne, ha vérző kézzel sétálna ki a barlangból több tíz ember között. Mikor az idegen rámosolyog azonnal feloldódik feszültsége, azért mégiscsak jobb, mint az előbbi érzelmektől mentes, rezzenéstelen arc. Attól aztán garantáltan borsódzik a háta.*
- Értem én. * bólogat és ismét a korsóra helyezi kezeit. Azért ő nem döngölné a földbe ezeket a barmokat, noha az igaz, hogy néhanapján szívesen megtenné. Viszont ő nem az a "rögtön neked ugrok" típus, inkább szavakkal vág vissza, mintsem ököllel. Sose volt jó bunyókban, főleg nem férfiak ellen.*
- Rebecca. * biccent egyet mosollyal az arcán, melyet nem rég varázsolt rá, eddig egy kis vonal jelezte szája vonalát. Ajkát ugyan kirúzsozza mindig, de az általában nem sokat használ és amúgy sem nagy vágya úgy kortyolgatni, hogy közben a rúzs is belekerül italába.*
- Felszedni? * kissé meghökken, amikor Janna ezt súgja neki. * - Dehogyis, csak figyelemfelkeltő volt az előbbi kis akciód. * magyarázza, s halkan felnevet. Azért nem süllyedne olyan mélyre, hogy a saját nemével kezdjen ki.*
//Fagy//
Janna Lemanski

Janna Lemanski

Főkarakter : Noah Karl Pavel
Hozzászólások száma : 92
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 6 Jos

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimePént. Május 10, 2013 7:09 pm

* Nagy melankóliámból egy ismeretlen hang szakít ki, amit egyáltalán nem tudok hova tenni. Oldalra fordítom a fejemet, és próbálok érzelmektől mentes arccal az ismeretlent szemlélni. Nem igazán szoktam lányokkal ismerkedni, lévén, hogy első sorban a fiúkhoz vonzódom, bár nem mondom, egy-két finomabb csókot is váltok női ismerőseimmel kellő alkohol elfogyasztása után... persze csak a kedélyek borzolása végett. Kíváncsian szemlélem hát a mellém telepedő csajt és próbálom megfejteni, hogy vajon tényleg csak a mutatványom tetszett e neki ennyire, vagy én is, és most épp egy "nyomulás áldozata" vagyok.
Hiába minden cikázó gondolatom, nem bírom megállni, hogy ne mosolyogjak rá. *
- Kössz! Muszáj volt! Az ilyeneknél mindig kényszert érzek arra, hogy eltapossam a golyójukat... vagy legalább a földbe döngöljem őket. * mondom, majd vonom meg a vállam és én is beleiszok a sörömbe. Ujjaimmal, miután letettem a poharat, apró köröket rajzolok a pohár peremére, majd ismét a lányra nézek. *
- Janna vagyok, amúgy... a baráti társaságom egyetlen parti arca. És te? * kérdezem vigyorogva, majd mikor megtudom a nevét kicsit közelebb hajolok hozzá, hogy csak ő hallja a kérdésemet. *
- Amúgy bocsi a kérdésért... de te leszbi vagy? Mármint most fel akarsz szedni?
Rebecca Grifith
Nellondi polgár
Rebecca Grifith

Főkarakter : Felicity Artmenson
Hozzászólások száma : 31
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 6 Boszorkany

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimePént. Május 10, 2013 6:53 pm

* Napközben még jól elázott, hála annak a fickónak, akivel a parkban futott össze. Még hogy egy órája van, míg esni fog... Hát persze, rá tizenöt percre már úgy szakadt hogy csak na. Még megszáradni sem volt ideje, így ázott ruhával slattyogott haza és gyorsan felvett egy száraz darabot. Most egy csőfarmerben és a hozzá illő kis farmerdzsekiben közelíti meg a közeli barlangot, ahol -emlékei szerint- mindig is jó italokkal szolgáltak. A hatalmas tömegbe érve víg zene csapja meg fülét és az a bizonyos alkoholszag, melytől most egyáltalán nem fintorodik el. Még korábban elhatározta, hogy ő bizony sörözni fog, és ebben senki sem tudja megállítani. Átvágva a tömegen és a részeg tahókon keresztül megközelíti a pultot. Szerencséjére pont volt egy szabad bárszék, melyet azonnal el is foglalt. A puha székre telepedve rákönyököl a pultra és int a férfinak, hogy adjon neki valamit. Jelen pillanatban Beckynek abszolút mindegy, hogy mit löknek elé, de azért egy kicsit megkönnyebbül, amikor a habzó sört pillantja meg maga előtt. Kezébe veszi a korsót és nagyot kortyol a folyadékból. Pár korty után lecsapja az asztalra, immáron a lötty fele tartózkodik a korsóban. Fáradtan támasztja meg fejét a pulton, de azonnal felkapja fejét, amikor egy lány szépen leszólja az őt tapizó férfit. Meg is érdemli, az ilyen undorító emberek miatt kerülte el eddig a pubot, na de az előbbi kis akciót látva muszájnak érzi, hogy odamenjen ahhoz a lányhoz. A korsójával kezében meg is közelíti őt, majd a mellette üresen ácsorgó bárszékre telepedik.*
- Az ilyen emberektől kiráz a hideg. * jegyzi meg, s e mondat kimondása közben a hideg futkos hátán. * - Az előbbi férfit jól elintézted. * pillant rá, miközben egyet kortyol a most finomnak tűnő léből.*
Janna Lemanski

Janna Lemanski

Főkarakter : Noah Karl Pavel
Hozzászólások száma : 92
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 6 Jos

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimePént. Május 10, 2013 6:38 pm

- Egy sört kérek! * kiáltom a pultosnak vigyorogva, majd mikor megkapom óriási vigyorral kortyolok bele, vagyis húzom le a felét egy szuszra. Kezemmel megtörlöm az arcomra tapadt sörhabot, majd egy hangos csattanással a pultra helyezem a korsót, mely már nem is olyan nehéz, mint az iménti teli állapotában. Mikor ezt megcselekszem érdes tenyér tapad a fenekemre, én pedig csak felhúzott szemöldökkel, villámsebesen megpördülök a tengelyem körül. Kezemben még mindig benne van a söröm, hiába tettem le az előbb, füle a kezemben maradt, és egy nagy lendülettel öntöm vele nyakon az éppen rám vigyorgó tahót. Ezek után már én is vigyorgom, majd mikor látom szikrákat szóró szemét elkomolyodom. *
- Szállj le rólam gyökér, más nőt fogdoss inkább! Na takarodj! * nyomom meg a szavakat, majd előkapom a pálcámat és felé intek. Nem szeretek botrányt csinálni, legalábbis nem ilyen formában, úgyhogy egyáltalán nem hiányzik ez az egész. Számat elhúzom, majd mikor látom a pultos intését, és hogy a fickót elvezetik nagy vigyorral fordulok felé, és kérek még egy sört. *
- Maga is látta? Micsoda emberek vannak! Komolyan mondom... * kacarászom, majd mikor megkapom a nedümet azt szorongatva elindulok. Rákacsintok a pultosra, majd a zenegépbe egy érmét dobok, amivel azonnal hangulatot csinálok. Milyen kár, hogy egyedül vagyok... megint! Kyle-t hiába hívtam, fontos dolgokra hivatkozva ismét lemondta a dolgot, pedig a cuki kis pofiját és szexi testét egyszer akkor is magammal cibálom egy jó kis buliba. El kéne magát engednie.... Bella meg... nos ő épp Noah-val tölti a perceit, biztos kellő izgalomban, úgyhogy maradt hát az egyedüli éjszaka.
A zene közben megszólal, én pedig riszáló csípővel, átadva magam a dallamnak az egyik bárszékhez táncolok, majd helyetfoglalva a sörömmel kezdek foglalkozni....
Ó én egyetlen társam... *

Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 2186
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 6 Alkimista_mentalista
Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)
Zöld karolópók (2. szint)
Zöld falakó boa (3. szint)
,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeSzer. Ápr. 24, 2013 8:18 pm

Andie Fishernek

* Neki is bekéne szereznie egy olyan bakancsot, csak az a gond, hogy túlságosan is divatmániás ahhoz, hogy felvegyen egy hasonló cipőt. Még életében nem hordott bakancsot, ami elég durva, de így van. Vagy edzőcipő télre, vagy semmi, inkább megfagy, csak jól nézzen ki. Tipikus Cat logika... *
- Ami azt illeti elég rosszul csinálja, de nem ez a lényeg. Képzeld. Odajön, megölel, csókolgat, majd az orrom alá dörgöli, hogy nem csodálkozna ha David szakítana velem. Erre én jól képen dörgöltem, mire bocsánatot kért. Szóval totál nem értem a srácot... * Gondolkodik hangosan a vége felé, teljesen össze van zavarodva. Már többször is átgondolta a dolgot, de egyszer sem sikerült logikus magyarázatot adnia magának. Úgy döntött, nem hagyja, hogy Zac a bolondját járassa vele, egyszerűen elküldte a fenébe, ő ugyan be nem dől neki. Deyanra terelődik a szó, amire kicsit összeszűkülnek a szemei, de ebből hamar enged, mert már túltette magát úgy ahogy a dolgon. *
- Berontott a szobámba, és mindenféle aljas rágalmakkal illetett. Aztán még neki állt feljebb, mikor hozzám vágta a saját holmimat. * Most elkezdene idegeskedni, de Andie megjegyzése mosolyt csal az arcára, így ez elmarad. Lassacskán neki is elfogy az itala, tisztára hordónak érzi a hasát, ennyi sört egyszerre meginni... Mindeddig azt hitte lehetetlenség. Tévedett. *
- Az igen! Jól tette! Az én testvéreimet az se érdekelné ha fejjel rohannék bele az Óceánba egy szikláról... Talán Ty az, aki picit is foglalkozik velem. * Na ezen végképp nincs oka morcoskodni, mert már annyira megszokta, hogy tökéletesen hidegen hagyja a dolog. A meghívásra felkapja a fejét, naná, hogy elmegy! Egy élet telt el azóta, hogy meghívták valahova, bolond lenne kihagyni. *
- Nagyon szívesen elmegyek. * Mondja mosolyogva, és elindul Andievel nem is tudja hova... De biztos valami jó bulizó helyre. *
Andie Fisher

Andie Fisher

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 23, 2013 7:37 pm

*Akkor remélhetőleg nem lesz helyben hagyva, vagy marad a jól bevált futás, meg az acél betétes bakancs, ami azért sok mindent meg tud oldani. A kis sztorizgatása lelkesen figyel, bár egyik illetőt sem ismeri, szóval ugye e téren nem mond neki sokat az info.* -Csókolgat, aztán meg sajnálkozik? Milyen pasi az, aki sajnálkozik, ha csókolgat? Maximum, ha pocsékul csinálja, akkor értem meg. *Hát igen, ezzel nincs gondja, csókolgathatja nyugodtan, aki bejön neki, no persze mértékkel, és ebben az esetben a mérték nem a vödör. De egy jó kis száj és nyelvtorna bármikor jöhet.* -Miket enged meg magának az a Deyan? Nem ismerem, még alig ismerek valakit, lehet hogy több időt kéne a suliban és kevesebben Nellondban bulikban tölteni. Hm... vagy a diákoknak kell többet bulizni! *Hát igen, erre a másodikra nagyobb esély van, mint hogy ő változtasson az életstílusán, amit már annyira megszokott, szeret bulizni, és igen nehéz tőle eltántorítani na.* -Ez mondjuk tény! *Mosolyodik el a névkérdésre, felhörpintve mostmár az utolsó korty sört is.* -Elég jó, tudod az ikrek megéreznek dolgokat, és mondhatjuk úgy, hogy Eddie a jobbik felem, ha az kell, akkor kicsit kirángat a butaságból. Egyszer konkrétan behúzott egy pasinak, aki rám akart mászni, amikor ki voltam ütve. És nem csak csókolgatni akart... Eddie kiütötte, de durván, pedig nem egy verekedős típus. *Azért hiába mások jellem terén mégis csak eléggé kötődnek egymáshoz szó se róla.* -Dehogy haragszom, örülök, ha összejön neki valaki, annyira nem ugrik bele könnyen a kapcsolatokba, szóval érdemes is lenne. Kicsit kiszakítaná őt a kottái közül, az nem hátrány. *Aztán a maradék sört is üríti, majd lekászálódik a székről.* -Ha nem haragszol aranyom elpályázom lassan. Lory-val megdumáltuk, hogy elmegyünk este valami koncert lesz a Jeniliában, vagy ilyesmi... bár lehet, hogy nem is jön, valamit magyarázott, hogy Mike-kal... nem tudom, de én megyek. Bár ha ráérsz, nem jössz? Jó buli lesz. *Még megvárja a választ és Cattel vagy nélküle de lassan távozik.*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 23, 2013 7:04 pm

Andie Fishernek

* Amikor ilyen állapotban van, szinte lehetetlen kiakasztani. Ilyenkor elönti az agyát a jükedv, a mosolyogni vágyás, az öröm és társai, és csak a beszélgetésre koncentrál, nem pedig a nagyon gyakran idegesítő külvilágra. Ezért szeret kocsmába járni, ilyenkor mindig félrészegre issza magát, és vagy beáll táncolni, vagy talál valaki jó társaságot. Valamint a lányokkal alapvetően egy fokkal kedvesebben viselkedik, bár fogalma sincs miért, így alakult ki benne. Viszont ebben az gátolja némineműleg, hogy ott van David, akit ha megkínoznák se ütne meg, szóval ez egy jó pont. *
- Azért annyira nem lelkesen, de mindig engem találnak meg... Az a Zac is, jézusom, amit az művel. Egyik pillanatban nekem jön, csókolgat, a másikban meg sajnálkozik hogy jaj, ne haragudj. Valami szörnyű. No meg ott van Deyan, az is olyanokat enged meg magának, hogy a hajam égnek áll tőle. * Akarva akaratlanul is a bálos botrányra gondol, nem tehet róla, annyira jól sikerült, és annyira vicces volt... Legalábbis neki meg Evának, a többieknek nem annyira. Mint mindig, most is belelkesül a panaszkodásban, szóval csak mondja mondja és mondja megállás nélkül, aztán kortyol egyet az italába, és picit lenyugszik. Figyeli Andie szavait, az öccsére terelődik a szó. *
- Még mindig jobb, mint hogy valaki macskának neveznek el. * Nevet ő is, bár ami azt illeti, már annyira megszokta a nevét, és annyiszor hallotta milyen fura és különleges, hogy megszerette. Persze nem rajong érte, úgy nagyjából egyik nevéért sem - se a Ralukához se a Cassandrához - de elfogadja, úgysincs mit tenni. Hallgatja tovább a lányt, ezúttal az öccse külső/kicsit belső jellemzőit sorolgatja. *
- Á, akkor olyan művészlélek lehet. És mennyire jó a viszonyotok? És nem haragszol rá, hogy elhappolja előled a cuki pasit? * Kérdezi, de inkább csak poénnak szánja. Arra a következtetésre jutott, hogy Andie öccse valószínűleg meleg, de tök természetesen fogja fel, sosem ítélte el a melegeket, se a leszbikusokat se semmi ilyesmit. Gusztustalannak rajta emiatt cikizni a másikat. *
- Okés, akkor majd küldök párat, kiválogatom a legélénkebbet. * Kacsint viccesen. *
Andie Fisher

Andie Fisher

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 23, 2013 6:35 pm

*Akkor reméljük, hogy ő nem fogja kiakasztani Catet, hogy durva és morcos legyen, bár persze erre sincs garancia, hiszen elég nagy tud lenni a szája, de... gyorsan fut. Elmosolyodik, amikor láthatóan a leányzó beadja a derekát és hajlik a normálisabb megoldásra is.* -Majd kupálódsz, mindent el lehet sajátítani, amúgy is aki nem érdemli meg, azzal kár elbánni, akkor kevesebb energiád marad arra, aki tényleg meg is érdemli. De miért aranyom ennyire ölöd a pasikat? Lelkesen? *Legalábbis az eddigiek alapján az jött át neki, hogy a vöröske elég aktívan aprítja a hímeket, legalábbis inkább így oldja meg, minthogy teszem azt szép szóval és női praktikával machináljon. Pedig utóbbi sokkal kellemesebb mindenkinek és ég szórakoztatóbb is. Persze kinek mi tetszik. Bólogat, hiszen nagyon jó a következtetést testvéri fronton.* -Igen ikrek és Eddie a neve. A szüleink tréfás kedvű emberek, kiskorunkban folyton kevertük ki kicsoda. Andie, Eddie... cseppet összecseng. *Nevetgél közben, amúgy totál nem haragszik a szüleire e miatt. Tudja jól, hogy elég lazák, és a névválasztás is ezért esett így, szóval igazából poén.* -Hasonlít arcra rám valamelyest, de rövid barna a haja, ábrándos művész tekintet, bár elég sokat kuksol a szobájában, néha a színházteremben, mert ott van zongora, ilyesmik. A cuki pasi? Azt hiszem a hírek alapján valami Owen, tisztára jól néz ki, a szemei te... nem csodálom, hogy az öcsi rábukott. *A kis felajánlást lelkesen fogadja, hát naná, ha bármi ilyesmi van, akkor ugrik, mindent, amit adnak fogadd el. Nem szokása nemet mondani.* -Oh, szuper, lehet hogy a lilába ötvözök valami kis pluszt, jól mutatna. *Aztán csak kicsit oldalba böki a leányzót.* -Jajj csajszi, még a végén elpirulok, de amúgy tényleg jól állna! *Széles vigyor.*
Cat R. Morgan

Cat R. Morgan

Üzenőláda :
Animágus alakjai:
Hörcsög (1. szint)

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 23, 2013 6:19 pm

Andie Fishernek

* Ilyen téren nála totál káosz van. Vagyis nem, mert minden meg van a maga kis rendje. Nem is túl szadista, de nem is túl békés jellem. Ha valaki kijátssza, hogy durva és morcos legyen, akkor hihetetlenül agresszív és bosszúéhes tud lenni, pláne mivel nagyon hamar felkapja a vizet. Ilyenkor nem nézi se az arcát, se semmijét csak üt, vág és cselekszik. Vagy magából kikelve kiabál mint a fába szorult féreg... Nem sokat használtak azok a dühkontroll tanfolyamok. Na mindegy, azóta sokat változott a jelleme, és a hozzáállása a dolgokhoz. *
- Hát jó, majd kipróbálom ezt is. De nem lesz olyan könnyű. * Alaphelyzetben esze ágában sem lenne beadni a derekát, de szimpi neki a csaj, és ez a hely is jó hatással van rá, no meg az alkohol, tehát mondhatni hogy felhőtlen a jókedve, ami nála hatalmas lépés előre. Kicsit áttérnek a család témára, a maga részéről ez elég kényes, mert sosem volt jóban a családtagjaival, amiért ő befutott, a többiek nem. És következett az irigység és társai... *
- Tíz perc? Wow, akkor ikrek vagytok! És őt hogy hívják, vagy hogy néz ki? Hátha láttam már. És milyen cuki pasi? * Érdeklődik, elég sok embert ismer a suliban, hátha találkozott Andie öccsével, vagy azzal a bizonyos cuki pasival. *
- Az az élénk narancssárga szerintem is eszméletlenül jó, bár én max. melírban vállalnám be, mert így is havonta más színű a hajam. De talán mű haj tincseket is találok hasonló színekben, volt egy korszakom amikor nagyon rájuk voltam kattanva, oda adhatok párat... Az átmenetes hajat valamiért nem merem bevállalni, de neked tuti jól állna!
Andie Fisher

Andie Fisher

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 23, 2013 8:12 am

*Azért nem teljesen arra gondolt, hogy direkt kikészíteni valakit. Igazából úgy szeret szórakozni, hogy lehetőség szerit az másoknak is szórakoztató legyen, nem kifejezetten szokása direkt rosszat tenni másnak, nem véletlenül a bakancsát is csak akkor alkalmazza, ha védekezés miatt van pl. szükség rá, csak úgy tuti nem.* -Pedig az arcát mindig nézni kell aranyom, akkor előre tudsz gondolkodni és nem annyira drasztikusan oldani meg a dolgokat. Hidd el az a jobb megoldás, ha a végén minél többen járnak jól. *Magyarázza a röpke életfilozófiát. Nem véletlenül nem egy visszafogott alkat, a minél többen járjanak jól megoldást mindenféle élethelyzetben képes alkalmazni, de tényleg mindenfélében.* -Kilenc fiú? Bátyáid, öcséid? Azért az tényleg nem lehetett gyenge, de legalább kikupálódtál. Mindennek meg van az előnye. Nekem egy öcsém van csak, bár nem túl nagy a korkülönbség, kb. tíz perc. *Széles vigyor, hiszen ha azt mondja az ember, hogy van egy öccse, akkor nem valószínű, hogy ikertestvérre tippelnek a legtöbben.* -Viszont ég és föld a jellemünk, szerintem ő most is a szobájában ücsörög és komponál, remélem az a cuki pasi ki tudja rángatni időnként a szobájából, mert nekem csak ritkán sikerül. *Fecseg, mint oly' gyakran, annak ellenére, hogy jó eséllyel Catnek fogalma sincs, hogy ki az a cuki pasi.* -Igen, végülis a narancssárga annyira nem nagy cucc, bár egy élénkebb narancs azért feltűnő lehet, de most én is megvagyok ezzel, már egy ideje egészen megszoktam. Aztán majd lehet, hogy idővel váltok. De te a bálon láttam egy csajt, Lory barátnőm bátyjával volt, színátmenetes haj, rózsaszíntől a kékes-liláig. Hát az valami eszméletlenül jól nézett ki! Na olyat eltudnék képzelni magamon, bár a rózsaszín egy kicsit távolabb áll tőlem, de mondjuk lila-kék-zöld kombóval. *Polly-ra céloz ugye, akit Jonasszal láttak. Vele is össze akarna futni valamikor, akinek extrém haja van, az csak jó fej lehet.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 6 Icon_minitime

Nedavia barlang-pub
Vissza az elejére 
6 / 36 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Szórakozónegyed-
Ugrás: