Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Nedavia barlang-pub | |
|
+85Elisabeth Ellen Torchwood Illa Do Kyle Peters Jaden Parker Eddie Fisher - Archívum Dárdosi Péter Rebecca Grifith Janna Lemanski Elidor Calvanion Andie Fisher Nathaniel Harris - Archív Mike Preston Pete Demerest Merilien Marsillea Jemina Reese Astrea Thalidor Celine Saldana Nuada Blackmoon Claire Fairchild Liselotte Frey - archívum Nye Drystan David Ayton Gabriella Ophelia Milena Sidonia Gisa Lincoln Lawrence Raven Blackmoon Solomon Reed Speranza di Bagliore Yekaterina N. Fyodorov Samantha Radoslava Caleb Dawson Mikhael Knyaz Hikaru Tudor Patrik Isabella Newton Orinthia Lalla Scott André Marco Mimieaux Natalia Tatiana Ridolf Shuang Zhen Cat R. Morgan Evangeline Elovics Artemis Taylor Aleksandar Grozda Eira Eilertsen Maria Thekla Leila La Fontez Deliny Fordina Yeo Jung-hwa Vivienne Mendelsohn Sarah Wood Kalandmester Adanna Kinsley Toportyán Zakariás Faith Tanya Dylens Jessica Westlive Nathaly Holloway Priscilla Elena Black Adela Ionela Mirunela Mardhug Grihol Quenzara Cuncha Hunyadvári Szevér Katherine Mary Black Lizbeth Westlive Tim Leopold David Robert Beawer Phionnalla Cairistìo Bonnie Tornow Ayame Drake Zeph Owen Ayla Madyzyn Miranda Moon Krastio Miroslav Cathrine Collins Armand Promotof Sabine Cornwell David Palmerston - alli Marta Albena Todorka Mina Faustina Taylor Halway Ivanka Iskra Wilson Angelina Britanny Moore Beatrice el Esposito Rosalinn de la Montarque Flavia Esenani Diane Charmey 89 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Nedavia barlang-pub Vas. Okt. 11, 2009 12:27 pm | |
| First topic message reminder :A Szórakozónegyed emberektől hömpölygő utcáin haladva megpillantasz egy furcsa dolgot. Két tömbház között egy hatalmas, barlangszerű képződmény helyezkedik el. Kellemes illatokat érzel, egyszerre édeset és sósat. Valami képlékeny, füstszerű légtömeg száll ki a barlangból, és csak a belülről sugárzó erős, pulzáló fények mutatják, hogy mi történik odabent. Ha elég bátor vagy, és átsétálsz a füstrétegen, akkor a szemed elé táruló látvány cseppet sem emlékeztet majd egy ókori barlangra. Sültek, grillezett húsok illata csapja meg az orrod, a bal oldalról. Egy csemegepultot láthatsz, ahol pizzaszeleteket, hot dogot, grillezett húsokat és mindenféle rágcsálnivalót találsz, eléggé változó áron. Ha azonban valami édesre vágysz, jobb oldalt egy italos pultot találsz alkoholos és sima koktélokkal is, valamint desszertekkel. Gofri, palacsintatorta és néhány péksütemény és cukrászati különlegesség is megvehető itt, persze jóval drágábban, mint a Kereskedőnegyedben. A két pulttal szemben padok, fotelok és kanapék is vannak, a lehető legfurcsább alakzatokban elhelyezve, erősen elütő színekben. Egy kőlépcső vezet a lenti rész felé, ami szintén több részre van felosztva. A kőlépcső egyben csigalépcső is, korlát nélkül, szóval csak óvatosan. Ha leérsz - legalább egy egyperces lépcsőzést követően - egy aktuális feltörekvő sztárt láthatsz, aki épp nagyszabású varázslatos fény- és díszletelemekkel koncertezik. Vannak állóhelyek, és hátrébb kanapék is, állatok mintájával. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jemina Reese
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 59 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a pink.
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Jan. 24, 2013 3:57 pm | |
| *Egészen unalmasan telnek a napjai megint, amit nehezen visel. A múltkori kaland, aztán egy újabb feldobták annyira, hogy jobban vágyjon a mozgalmas létre, mint eddig. Legalább elvonja a figyelmét az alapvető magányról, meg a családja elvesztéséről. A nyakában lévő kalóz medált birizgálja, miközben belép a pubba. Azonmód megcélozza az egyik közeli pultot, éhes, és most nem volt kedve az étkezőben enni, ezért is döntött e mellett a hely mellett.* -Azt ott egy adag rizzsel. *Mutat egy kellemese szaftos és jól átsült hús darabra. Jól néz ki és az illata is kifejezetten remek, úgyhogy ki nem hagyná. Persze az ilyen húsok nem olcsók, főleg mert nagy hangsúlyt helyeznek általában a látványra, amit meg is kell utána fizetni. Szóval amint megkapta és fizetett szépen keres is magának egy asztalt, ahova lehuppan, lepakol, kabátot is letesz és szemlélődik. Délelőtt elfoglalta magát, egy szkandermeccsel szerzett pénzt a mostani kiadós vacsira, szóval végeredményében el volt. Ruházatát tekintve fekete farmert visel, térd alatt érő csizmát, enyhén magas sarkút. Az oldalán lévő hajlított pengéjű kard lelóg a szék mellett a földre. Felül egy kissé szakadtas, de inkább divatból, mint sem azért, mert nyűtt lenne, pólót visel, a derekán kendő és persze elég sok kiegészítőt visel, hajban, fülben, karkötőként. Elég színes jelenség.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Jan. 20, 2013 7:58 pm | |
| - Nyugodtan hagyd figyelmen kívül az összes többi dolgot amit felsoroltam, amik között volt süteményes és divatszalon is, többek között. Azok például eléggé eltérnek a temetőtől. És egyikre sem mondtam, hogy én magam ott töltöm az időmet. *Válaszol a temetős kérdésre élesen. Nem, nem a temetőbe jár elmélkedni esténként, és az, hogy kinek a fia... mondjuk, hogy a lány remekül elvágta magát ezzel a megjegyzéssel, és nehéz lesz visszakerülnie. Majd a lány folytatja azzal, hogy a nemesek unalmasak, és kiismerte őket, amivel megintcsak nem javít a helyzetén.* - Miből gondolod, hogy attól, hogy valaki nemesnek született, és ott él, automatikusan unalmas? A "nemes" nem egy jellemvonás. Hülyeség azt mondani, hogy kiismerted őket, mert nem ugyanolyanok. A születése nem határoz meg senkit. *Szögezi le, majd megvonja a vállát.* - Néhány hónapja jöttem, akkor még javában tartott. Nem tudok senkiről, aki később jött volna... te mikor kerültél Görögbe? *A lány nem mondta végig az ország nevét, ő meg nem tudja, hogy nem ez volt a teljes, szóval így ragozza.* - É sem tervezem, hogy visszamegyek. Nincs már nekem semmi ott. |
| | | Astrea Thalidor
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 5 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Jan. 20, 2013 7:42 pm | |
| *Kissé elneveti magát.* -Igaz! Fekete piac helyett temető! Nem tudod letagadni, kinek a fia vagy.. *mondja, miközben szemeiben sejtelmes, játékos fény táncol, és abbahagyja a nevetgélést.* -Nem, a giccsek nem vonzanak. Inkább a bazárok, és sürgő-forgó emberek. A nemesek unalmasak, azokat már mind kiismertem.. Kalandra vágyok! Kiismerhetetlen alakokra! Izgalomra, nem unalmas giccsre és szalonokra. *csóválja meg finoman a fejét, majd vesz egy mély levegőt, sóhajt egy nagyot, színpadiasat, aztán csak elkuncogja magát, ismét.* -Ha minden van, akkor minden rendben van. *biccent rá, aztán megdörzsöli egyik kezével a vállait.* -Igazából.. nem szívesen mennék vissza, hogy megnézzem, tart-e még. Nincs valaki, aki nemrég zuhant át? Hátha, hátha ő tud valamit. Nem ismersz valaki ilyesvalakit? *hangja is élehalkul, ahogy krédezi, de hátha Rashny tud valakiről, mégiscsak jobban átlátja ezt a helyet egyelőre. Ha ide esik valaki.. ő biztosan tud róla. Legalább annyit, hogy van valaki.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Jan. 20, 2013 7:23 pm | |
| *A jó trükkre nem válaszol semmit, nem trükk ez igazán, egyszerűen csak Mortos fia. Ő meg kártyázni nem tud.* - Akkor ne menj arra. Nem csak a sötét negyed van. A külső részeken ott a kikötő, vagy a temető, hogyha ahhoz tartja a kedved. A paloták között találhatsz mindenféle divatszalonokat, hogyha az a te világod... borzalmasan giccsesek, előre szólok. És kaja. Mindenhol kaja. Meg ital. Teázók, fogadók, ez a pub, meg fagyizó, süteményes... minden van. *Csóválja a fejét, ahogy még sorolja, mik találhatóak Nellondban. Elég sok minden, sok olyan, amihez nincs hozzászokva, mert náluk nem volt. Na nem a világban, de ő maga nem valami gazdag környékről, meg felszerelt nagyvárosból származik.* - Egyszer biztosan. De amíg itt vagy, addig honnan tudod? Még az is lehet, hogy már most vége van. Kevés rá az esély, de amennyi információnk van otthonról, akár lehetséges is. |
| | | Astrea Thalidor
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Jan. 20, 2013 6:51 pm | |
| *Meglátja az árnyat, és eléggé belelkesedik.* -Jó trükk! *mondja, aztán takarékraveszi magát, megköszörüli a torkát, és szépen nekiáll annak az odébbsétálásnak. Igen, néha túllelkes, de egy ilyen világban, ekkora öröm után nehéz nem annak maradni. A fiú szavaira, azok hallatára egy cseppet eltöpreng, mert nem úgy tűnik a fiú, mint aki nagyon vissza akarna menni, persze emgeshet, hogy téved. De szóvá tenni nem akarja, érzi, hogy ezt inkább később kellene.. Aztán hallgatja a felsorolást.* -Még én sem tudom, mi lenne az érdekes. De a Vidámpark nem rossz. Lehet, hogy fel kellene fedeznem ezt a helyet, ha már egyszer ide vettem be magam. Csak valahogy a Fekete piac és környéke nem vonzz annyira, hogy megismerjem.. *les el egy pillanatra Nellond sötétebb negyede felé, csak úgy nagyjából, aztán visszaleseget a fiúra, és tovább hallgatja a dolgokat, miközben magában gondolkozik. Járása közben könnyed, nőies, bár tény, hogy nem a legkecsesebb. A háborúra azonnal elkomorul a tekintete.* -Annál minden jobb. Valahogy.. nem érzem úgy, hogy vissza kellene rohannom.. Talán, talán egyszer annak is vége szakad. *felsandít a fiúra, hátha neki van erről valami véleménye. Bár esélyes, hogy rossz helyen keresi a bíztató szavakat.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Jan. 20, 2013 6:40 pm | |
| - Határozottan. *Válaszol arra, hogy a lány túlzásokba esik, és rögtön a szeméből akarna olvasni. Mintha egy pillanatra tömör feketévé is változna a szemürege, a szemfehérje is eltűnik, na tessék, ebből olvasson... de aztán elmúlik a dolog, csak egy árny volt.* - Nem tudom. Nem vagyok valami jó az itteni földrajzból egyelőre... különösebben nem is érdekel. *Ez talán nem meglepő a lány számára, hiszen ha vissza akar menni, ahogy elég sok francoska, akkor miért tanulná meg feleslegesen? Rövidtávra tervez. De nem, a furcsa az, hogy ő a legkevésbé sem akar visszamenni, mégsem érdekli. Majd talán... egyszer, valamikor legalább az alapokat be kellene magolni a térképről. Egyelőre kényelmesen elvan Nellondban, itt-ott lenyúlva ezt-azt. A lakótársai tudják, honnan jött, őket nem zavarja.* - Egy ismerősnél lakom. Nem rossz hely... itt, ebben a negyedben van valami vidámpark, játszótér, állatkert... nem tudom, téged mi érdekel, én főleg a vidámpark környékén mozgok. *Mert sok az ember, vannak kajás bódék is, a tömegben kevésbé tűnik fel ha valami eltűnik... annál már csak a piac a jobb.* - Békés hely. Mármint békésebb, mint a háborús vidék... bár ahhoz képest gondolom minden. |
| | | Astrea Thalidor
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Jan. 20, 2013 5:59 pm | |
| *Elmosolyodik.* -Látszik rajtad. És nem csak a szemöldökfelvonásodból, de a szemed állásából is! De szólj rám, ha túlzásokba esek, megesik néha. *mondja, mintha egy kissé szégyellné is a dolgokat, a fiú szavaira azonban, hogy milyenek a kártyák, meg hogy megy a szerencse, felcsillannak a szemei.* -A szerencse velem, ki lehet ellenem? *kérdezi, kissé kihúzva magát, mert büszke arra, hogy honnan származik. Főleg, mert nagyjából ennek köszönheti, hogy mindig kimentik mindenhonnan. Remek logikájú, éles eszű, serébe mindig bajba keveredik, hogy kellőképpen edzőshessen. Ilyen békés helyzetek közepette azonban végtelenül könnyűnek tűnik a világ. Néha már-már unalmasnak, azért is elemezgeti az árnyak hercegét, akivel dolga van.* -Nem rég, vagy ahogy vesszük. Eddig valami Görög.. van ilyen? Szóval ott voltam, csak fogtam egy hajút, átjöttem ide a kikötőbe, és most ide keveredtem. *az írásos dologra csak elmosolyodik, láthatóan Rashny nagyon szenved a helyi dolgokkal. Szó mi szó, ő is nagyon lassan jött bele a dolgokba. A kérdésre körbepillant, majd fejével bök.* -Maradhatunk ezen a környéken, csak mielőtt azok a kedves alakok meggondolják magukat, és utánam jönnek, érted, remélem. *és meg is indul.* -Annyira még nem ismerem a környéket. Ahogy elnézlek, régebb óta vagy itt.. Milyen a hely? Mi van erre? Merre fészkelted be magad? *kérdezget, és közben figyeli a srác mimikáját is, igyekszik nem túl feltűnően kezelni ezen dolgokat, aztán kérdés, mennyire ügyesen leplezi magát. Bár tény, hogy elég neki pár apróbb rezdülés is, de sosem lehet tudni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Jan. 20, 2013 5:50 pm | |
| *Ő már lassan meg sem lepődik, hogyha ismerősökbe, pontosabban fajtársakba botlik. Nem ismerősök, még nem, de mivel alig vannak itt... nem mondja, hogy tartsanak össze a bajban, egyrészt mert nem csapatjátékos, másrészt meg mert ő nem akar hazamenni, de mégiscsak szívesebben érintkezik a saját fajtájával, könnyebben nyílik talán meg nekik. Így érdeklődve méregeti most a lányt is, próbálván kitalálni, hogy ki lehet az őse. Lapjárás, tehát kártya... innen már van egy tippje, de hát persze nem csak a Szerencsevadászok kártyázhatnak. Viszont mikor a másik rögtön azzal nyit, hogy ó, a fiú biztos nem fog magáról sokat elárulni, kicsit felvonja a szemöldökét.* - Na, így tényleg nem. Mindenesetre a nevem Rashny. És gyakran jön ki rosszul a lapjárás? Hogy megy a szerencse? *Kérdez rá, és a kérdésből a fajtárs minden bizonnyal könnyen megérti, mire gondol. Na persze nem mintha róla nem lehetne könnyen kitalálni, hova tartozik...* - Ezek szerint te se vagy itt régóta? Borzalmas az itteni nyelv, ráadásul minek van ennyi? Mi bezzeg jól boldogulunk eggyel. Az írásról ne is beszéljünk. *Kirázza a hideg az itteni betűktől, Chrisszel olvastatja fel még mindig az üzenőfalat, és eléggé szenvedősen tanulgatja.* - Merre? *Pillant körbe, majd el is indul amerre a lány gondolja. Akkor sétáljanak. Haza biztos nem vezeti, azon kívül bárhova.* |
| | | Astrea Thalidor
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Jan. 20, 2013 5:41 pm | |
| *A szerencsevadász, ekllőképpen talraesett leányzó meg majdnem dob egy hátast, amikor az ismerős nyelven szólítják meg, és bizony, jön az a kis bizsergés, amire meg csak mosolyog, és igyekszik még inkább összerendezni magát.* -Minden a lehető legnagyobb rendben van. Csak, a szokásos.. Ez van, hogyha nem jól jön ki a lapjárás. *mondja, és már legyint is a dologra, láthatóan nem nagyon akar róla beszélni, vagy eldizőni rajta, azonnal a fiút kezdi el fürkészni, talán egy kissé túlságosan is.* -És kit tisztelhetek benned? Azt látom, hogy kellőképpen titokzatos vagy, és nem hiszem, hogy sokat fogsz elárulni, talán még nekem sem, de.. többen vagyunk? Ritkán futok össze hasonszőrűekkel, és már kezdett hiányozni, hogy ne kelljen emgvárnom, amíg valaki megszólal, hogy beszélni tudjak vele. *valahogy a lelkesedés, a cserfesség, és a kíváncsiság egyszerre ütközik ki rajta. Teljesen egyszerű jellemű leányzó, nincs benne semmi különös. Egy fiatal, kedves, nyílt valaki, aki nem mellesleg szeret beszélni, örül, ha ismerőst lát, és akkor is, ha sikerül valakit alaposan kielemeznie. Már csak meg kellene mindezt trtania magának, többet kamatozna belőle. De valahogy.. ennél sokkal egyszerűbb teremtésről van szó.* -Nincs kedved közben sétálni? Nem szimpatikus ez a hely.. *int egyik kezével a Pub felé, fejével meg finoman biccent elfele.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Jan. 20, 2013 5:28 pm | |
| - Figyelj már a lábad elé, kölyök! - Elnézést. *A nő méltatlankodva továbbsiet, láthatóan vérig sértve, amiért valaki véletlen vele mert botlani az utcán. Véletlen...? Rashny könnyedén veszi ki a pénzt a tárcából, ami valahogy a kezében landolt az ütközés közben, egészen véletlenül, majd a tárcát magát a fal mellé dobja. Az iratokra, ilyesmire nincs szüksége, hogyha valaki megtalálja és beviszi, vagy a nő visszajön érte, úgy a legjobb. A pénzt magát a zsebébe gyűri, majd épp valamiféle nézeteltérésre lesz figyelmes. Úgy tűnik, egy lányt épp kidobnak a Nedaviából. Kicsit lenézően cicceg, viszont mégis megakad a lányon a tekintete, és közelebb lépdelve megérzi a jól ismert bizsergést. Francoska nyelven szólal hát meg, a kezeit zsebredugva, úgy pillant a másikra.* - Nocsak, nocsak. Valami gond van? |
| | | Astrea Thalidor
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Jan. 20, 2013 5:13 pm | |
| *Egy határozott mozdulattal lendül, és repül kifelé, majd egy nagyjából ugyanilyen határozott mozdulattal érkezik meg a lábára, nagy szerencséjére. Persze az a pár kártyalap meg szépen ki van szóródva körülötte mindenfele, a földre. De hát miért meg hogyan is lehetne ez másképp? Feltápászkodik, megigazítja haját, majd halkan morogva kezdi el összeszedegetni a lapokat.* -Persze, persze.. megint én.. Pedig igazán nyerésben voltam, hát persze, hogy ilyenkor jön nekem a pincér, és buktat le! *morgolódik még egy sort, majd az utolsó kártyalapot is igyekszik felvenni, és szépen elrendezgeti valahogy a ruhákat magán, meg úgy az egész ábrázatát. Hosszú haja cseppet szélfútta így ettől a dulakodástól, amúgy egyszerű, fehér felsőt visel, női inget, sötét színű nadrágot, csizmát, és az egészen egy könnyed kabátot, szemei pedig kissé szúrósan vetődnek a barlang felé, ahonnan az imént kidobták. Szerencséjére, mert nagyobb baja is lehetett volna. De nő is, meg hát.. Fregha öröksége sem elhanyagolható.* | |
| | | Nuada Blackmoon
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 30 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Jan. 10, 2013 2:11 pm | |
| *Óvatosság vagy sem, nem szokott visszariadni a nála nagyobb fenevadaknál, vagy a sokkal képzettebb varázslóktól sem, hiszen a gyengék leölésében mi lenne a kihívás? Az maradjon csak meg a puhányoknak!* Sajnálom, hogy így alakult, de ahogy látom, mára már megtanultál együtt élni a dologgal, és elfogadtad. Így is kell. Azt mondják, hogy ami nem öl meg, az csak erősebbé tesz. Esetedben ami megölt, az még erősebbé tett. *Mosolyodik el, végtére is vidám személyiség a sok sötét dolog ellenére. Bólint a kérésre.* Pont erre gondoltam én is, hogy időnként kiruccanhatnánk együtt, ha éppen dolgom van, de ne félts, nem testőrként kívánlak alkalmazni. *Vigyorodik immár el, de valóban úgy látja, hogy ütőképes páros lehetnének. Aztán visszatérnek a kislány témájára, ezen már kicsit sértődötten válaszol vissza.* Félreértesz. Nem mondta jó sokáig, hogy mennyi idős, és legalább tizenhatnak nézett ki, de minumum tizenötnek, és máris nincsen akkora korkülönbség. Csak aztán véletlenül kiderült, és onnantól nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy ez így nem helyes. De valamiért úgy tűnt, hogy a mániája az idősebb férfiakhoz való vonzódás. Nem mentem bele mélyebben, talán az apja molesztálta, vagy a fene tudja. *Megvonja a vállát, most már tényleg nincsen jelentősége. Örömmel fogadja a puszit, aztán ő is távozik lassacskán.* | |
| | | Celine Saldana Tanár
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 123 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Jan. 10, 2013 1:58 pm | |
| *Talán pont ezért is van, hogy óva inti Nuadát, mert igenis valamennyivel lehetne óvatosabb, lényegében az életével játszik azzal, hogy önként, lényegében képzetlenül száll szembe olyasmivel, ami lehet, hogy alkalmanként erősebb nála, mint ahogyan erre a karjának elvesztése is jó példa.* -Vagy csak így akartak kiszúrni velem. *E téren azért kissé pesszimista, nem tudja ezt pozitívan értelmezni, próbálta, de nem megy.* -Hamar ki is tettek az auroroktól és évekre szó szerint szétzuhantam, úgyhogy jót azt biztosan nem tettek ezzel. *Teszi még hozzá. Nem kifejezetten keserű, igazából tényleg elfogadta mára helyzetet, de azért kezdetben baromira nem kezelte jól az egészet, és most sem tud örülni neki, lehet, hogy egyszerűbb lett volna ott veszni a többiekkel. Elmosolyodik a kissé talán zavaros szavakra. Remek párosítás, egyikük sem tudja, hogy mit is akar pontosan, vagy mit nem.* -Akkor egyelőre egyszerűen csak társaságként szolgálunk egymásnak. De akkor annyit tegyél meg, ha épp vadászni indulsz...szólj nyugodtan. Azért annak örülnék, ha napokon belül a halál híredet kapnánk az iskolában, biztos vagyok benne, hogy a húgodnak sem tenne túl jót. *Teszi még azért hozzá. És hát tényleg tud segíteni, mégis csak elég erős és tapasztalata is van, no meg kevés dolog sebzi halálosan, beleértve a legtöbb durva varázslatot is, ami mondjuk Nuadának jó eséllyel betenne. Az elbeszélésre viszont kicsit azért elkerekedik a szeme. Majdnem visszahúzza a kezét, de aztán csak megrezzen és végül mégsem.* -Tizenkét éves? *Bukik ki belőle. Azért az elég durva, mármint nagyon fiatal. Arra, hogy pedig remekül csókolt legszívesebben befogná a fülét, de inkább csak lehajtja a fejét és az asztalt fixírozza.* -Ez már jó pár éve lehetett, megértem, ha nehezen találsz mást, de Nuada mégis mit vártál egy tizenkét éves gyerektől? Azért be kell látni, hogy nagyon-nagy butaság volt. *Picit rázza a fejét, aztán eltolja magát az asztaltól.* -Megismételhetnénk, vagy akár valami más módon is, amihez kedved van, de tényleg vigyázz magadra. Köszönöm a virágot! *Lehajol és egyszerűen Nuada arcára ad egy puszit, majd kilibben az az ajtón. Van még dolga bőven mára.* | |
| | | Nuada Blackmoon
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Jan. 10, 2013 1:37 pm | |
| *Most ő vált hallgató üzemmódra, sejthető volt, hogy Celine egykor ember volt, aki olyan szituációba keveredett, amiből csak vámpírként tudott kikecmeregni. A korát a vándor nem tudja megsaccolni, főleg hogy a vámpírok agyilag már nem épülnek le, csak tapasztalnak, ezért nem fognak úgy viselkedn, mint egy nyugdíjas, tehát a "lány" akár több száz éves is lehet.* Az aurorok élete már csak ilyen. *Válaszolja részvéttel a hangjában, hiszen ő maga is a saját bőrén érezte meg nemegyszer a veszélyt, ami Celine életévé vált, immár végérvényesen.* Ugyan, mindennek megvan az előnye. Azok, akiknek most így segíteni tudsz, nem is ismerhetnének ha mondjuk meghaltál volna, vagy csak simán ember maradsz. Nem tudhatod, hogy akik ellen törtetek, mit láttak benned, de ha engem kérdezel, akkor valami olyan különleges erőt, amit csodálhattak, és nem a véletlennek köszönhető hogy élsz. Sosem az. *A kettőjüket érintő kérdésre már picit magabiztosabban, mégis megkönnyebbülve bólint* Az idő az egyetlen, amit jelenleg adni tudok, mert engem sem sürget semmi. Csak tisztázni kívántam, hogy ne egy kölyköt láss bennem, ha a barátságomat ajánlom. Egyenlőre mást nem is tudnék, annyira nem tudom én sem, hogy mit akarok. Közeledni pedig végképp nem tudnék, ezért ne csodálkozz azon, hogy fogalmam sincsen arról, hogy vajon te mit akarhatsz, majd közösen kiderítjük. *Vonja meg a vállát, és picit megrázkódik az érintésre. Már nagyon rég nem történt ilyen, minden porcikája készen áll valaminek a befogadására, aminek még nincsen itt az ideje. Inkább a feltett kérdésre válaszol.* Nagyon régen volt már, és bosszantó lenne beszélnem róla, de mivel te is megnyíltál előttem... *Dörmögi elgondolkozva, aztán nem is pillant Celine-re, hanem elréved a tekintete, mintha saját, fiatalkori énjét, no meg a lánykát látná lelki szemei előtt.* Egyszer próbáltam csak úgy igazából lépni egy hölgy felé, akiről kiderült, hogy nagyon is nyitott egy ilyen kapcsolatra, csak éppen... gyermek még. Tizenkettő volt, mikor én tizennyolc. őt csak az zavarta volna, ha az apja megtudja, más egyéb nem. Még sosem voltam annyira boldog, de nyomasztott, hogy míg én a felnőtt életemet élem, falvakat pucolok ki, ő otthon fogócskázik a vele egykorúakkal. Pedig remekül csókolt, elképzelésem sincsen, hogy hol tanulta... Mindegy, végülis felbontottam a kapcsolatunkat, nem érintette túl mélyen, gondolom talált mást. Én pedig azóta sem. | |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Jan. 10, 2013 1:21 pm | |
| *Nem hát, amióta itt van, azóta nem érzi azt lépten-nyomon, hogy rejtőzködnie kell, épp azért is akar maradni és nem szívesen menne máshova, még akkor sem, ha éppenséggel majdhogynem Gondnoki teendőket kell végeznie néha nap. A bókra kicsit azért zavarba jön, akárhogy is vannak szabályok, mégha a diákok nagy része már nem is kiskorú, és így nem feltétlenül lépne át olyan határt, amit nem szabad. De hát mégis csak, bonyolult.* -Tudom milyen ez. Az iskola előtt auror voltam, nagyon fiatalon, lelkesen váltottam át a terepre, amikor lehetőség volt rá, és csak pár bevetésen voltam túl, amikor ez az egész mindent kettétört. *Sóhajt egyet, de nem látszik rajta vészes szomorúság, volt már ideje beletörődni a helyzetbe.* -Az egész csapatnak vége lett, fogalmam sincs miért pont engem kíméltek meg...bár fene tudja, hogy én jártam jól, vagy akik tényleg meghaltak. *Foglalja össze röviden a történetet. A kedves szavakra csak elmosolyodik. Azért lássuk be ez elég erőteljesen jelzi, hogy a férfinek mik is a szándékai, egyáltalán nem lehet azt mondani rá, hogy kicsit is kertelne.* -Nem, nem hiszem, hogy ki kellene lépned e miatt az iskolából, hiszen itt sokat tanulhatsz, de azért értsd meg, hogy nekem pedig idő kell. Kedves fiú vagy...már mondhatni férfi, és egyáltalán nem érdekelnek a boszorkánymesterek, nem az a fajta lány vagyok, akit a sötét hatalmú varázslók vonzanak. *Teszi még hozzá, előre nyúl az asztalon, hogy megfogja Nuada kezét. Tényleg elég hideg a kacsója, de ha valaki tudja, hogy micsoda, akkor talán nem olyan vészesen zavaró.* -Csak adj nekem időt, rendben? Elég régen közeledett hozzám bárki is, haladjunk lépésekben, ne pedig rohanvást. *Felkönyököl szabad kezével, a másikat nem húzza vissza.* -És miféle régi szerelem volt ez? Elég idős vagy, furcsa, hogy még csak egyszer adódott. | |
| | | Nuada Blackmoon
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Jan. 10, 2013 1:11 pm | |
| *Látszik, hogy bár Celine nem takargatja, hogy mi is ő valójában, mégsem békélt meg vele teljesen. Pedig hát ő sem hülye, gyakorlatilag már a bálteremben összeállt neki a kép, ám az is, hogy nem engednék a nőt az iskolában tanítani, ha nem lenne messzemenőkig megbízható. Rákönyököl az asztalra, és bánatos szelídséggel a hangjában válaszol.* Akkor maradj itt, ha úgy látod, hogy itt megbocsájtóbbak. Ha tudnád, hogy én hány bestiát vadásztam le, de még nekem is jól át kellett gondolnom, hogy mindenki rászolgált el. Nem inkvizítor vagyok, és tudni kell, hogy nem mindenki lesz önszántából átkozott. Te aranyos lánynak, nem is nőnek tűnsz a szememben. *Picit elmosolyodik, talán túl közvetlen.* Már megbocsáss, nem udvariatlan akarok lenni, de olyan jól megértjük egymást, nehéz téged amolyan vaskalapos tanárként kezelni. *A hanyag lekoptatásra bólint, és ő is hátradől* Persze tiszta sor. Te tanár vagy, én pedig diák, akkor nem is rabolom az idődet. Mondaná valaki, aki könnyen feladja. *Aztán tekintetét belefúrja Celine szemeibe, és megrázza a fejét.* Nagyon ritkán van az, hogy csak úgy megtetszik valaki, szerelmes pedig egyszer voltam, ezért ha véletlenül feltűnik valaki, aki igazán bájos, akkor fontoljam meg, hogy hagyom elmenni? Nem, dehogyis. *Mormolja határozottan, aztán eszébe jut valami.* De ha akarod, akkor máris kilépek az iskolából, hogy ne legyenek ilyen jellegű gátlásaid. Meg hát erőszakos sem akarok lenni, biztos csak udvarisságból mondod ezt, mert ha nem lenne köztünk ilyen gát, akkor sem én lennék az eseted, hanem valami jóval idősebb boszorkánymester, nemigaz? *Kérdezi derűsen, megszokta már a magányt, csak még ezt szeretné tisztázni.*
| |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Jan. 05, 2013 12:52 pm | |
| *Eszegeti a croissant, amire lássuk be totálisan semmi szüksége sincs, de az meg milyen lenne már, ha amíg más eszik, csak itt ücsörögne és nézné. Azért az idegesítő tud lenni, ha bámulnak valakit evés közben. A válaszra picit hümmög, aztán a kérdésen elgondolkodik. Végülis fene tudja, mintha ő olyan gyakran járna el szórakozni.* -Jó nálad a pont, nem is tudom. Nem is emlékszem már, hogy én mivel foglaltam el magam, azt hiszem tanulással. *Elhúzza kicsit a száját.* -Ez most úgy jött le, mintha prédikálnék, és közben totálisan nem is tudom hogy mit kéne tenned, és én sem tettem semmi mást. Akkor tényleg nem tudom, talán ejtőzni, vagy egyszerűen csak nem szörnyek nyomában loholni a kezedet adva nekik. *Teszi aztán hozzá. Végülis azért lássuk be, hogy ezt általában inkább a tapasztalt vadászoktól várják el, nem pedig a fiatal, még éretlen kezdőktől, főleg, hogy Nuada a karját nem tegnap veszítette el. A kérdésekre csak zavarában az egyik tincsét kezdi el piszkálni. Most erre mégis mi lenne a megfelelő válasz?* -Nem, nem mondanám, hogy túl fiatal. Azt nem fogadnák el, ami vagyok. *Megnyomja kicsit az ami szócskát. Azért Nuada, ha ennyire ért a sötét teremtményekhez, és nagyon agyal összerakhatja a dolgokat. Sötétben találkoztak, a hideg kéz, amit akkor ki sem szúrt. Nem igazán szokása rejtegetni, hogy kicsoda, maximum minimálisan emberként viselkedik, hiszen egyáltalán nem büszke a vámpírságra.* -Így világos persze, de...áh, nem foglak győzködni, ha ezt szereted csinálni, akkor logikus, hogy ezt is csináld. *A kérdésre és a vállsimogatásra egy picit azért hátrébb dől a székén. Közvetlennek érzi, mégis csak egy diákról van szó no.* -Köszönöm Nuada, kedves tőled, igen valószínű, hogy itt fogok letelepedni, de ne felejtsd el kérlek, hogy egy diák van az iskolában, én pedig egy tanár, nem tudom, hogy mennyire néznék jó szemmel...ezt. *Ezt? Mit? A jó ég tudja.* | |
| | | Nuada Blackmoon
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Jan. 05, 2013 12:38 pm | |
| Nem, nem vagyok én annyira komoly. *Rázza meg a fejét, hiszen például ő is imád szabályt szegni azzal, hogy nem az órákon ücsörög, de azért lufikat dobálgatni szerinte az öt évesek teszik, nem a lassan végzősök.* Egyszerűen más dolgokra gerjedek, mint ezek a srácok. Öregnek sem érzem magam, ez a pár év végülis nem annyira vészes, és hidd el, az én életemben is vannak mulatságos dolgok, de nem a folyosón szánkózás az. *Picit elgondolkozik, mert valahogy nem jut eszébe semmi, de hátha majd a fiatal nő megmondja.* Miért, mit kéne tennem? Hogyan tomboljak? Nem vagyok az a diszkós tipus ahogy látod. *Megérkezik a rántottája is, amit gyakorlatilag pár pillanat alatt el is tűntet, és már a kakaóját iszogatja, miközben a nő beszámolóját hallgatja a szobájáról, hogy jó itt neki, és máshol nem fogadnák el őt feltétlenül.* Miért ne fogadnának? Ha itt jól tanítottál, mi lehetne a gond? Túl fiatal vagy? *Az eszébe sem jut, hogy talán nagyon is tapintatlanság ilyesmiket kérdezni, hiszen lehet, hogy Celine halálos beteg, fertőz, vagy még rosszabb.* Végülis igazad van, de annyi önfenntartó erő mindenkiben kéne, hogy legyen, hogy megvédi az otthonát, nem engedi be a sötétséget, és efféle okos népmesei tanulságok. Unalmas ugye? Pedig hidd el, olyan jó érzés, amikor segítek is, látom a hálás tekinteteket, és még egy nagy halom arany is üti a markomat, amikor levadásztam valami ocsmányat. *Aztán eszébe jut valami.* Akkor itt fogsz letelepedni? *Kérdezi egyenlőre csak úgy kiváncsiságból.* Én már most örülök, hogy megismertelek. *Picit átnyúl az asztalon, és megsimogatja Celine vállát.*
| |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Jan. 05, 2013 10:33 am | |
| *Hát akkor nem hoz kesztyűt, legalább nem kell agyalni rajta, hogy fekete legyen, vagy esetleg sötét barna. Nagyon nehéz döntés lenne lássuk be, bizonyára egy lilának Nuada nem örülne annyira. Elneveti magát, a lufis dologra, azért mégis csak vicces, és hiába no nem annyira komoly, mint amennyinek minden esetben látszik.* -És ez annyira zavaró? Nem tudom Nuada, még nem vagy öreg, nem biztos, hogy jó, ha ennyire merev vagy. Mintha már legalább a fél életed eltelt volna és minden, ami kicsit is mulatságos zavarna. *Csóválja a fejét, lassan visszaszorítva a nevetést egyszerű mosollyá. Végülis azért 23 évesen nem kell még az embernek ennyire kötelességtudó felnőttnek lennie, még most van ideje szórakozni, kitombolni magát, amire már később nem feltétlenül lesz majd esélye. A saját szobája mondjuk tény, hogy azért kellemes hely, de azért meg is kell dolgozni.* -Az tény, hogy nagyobb és kényelmesebb, de meg volt az én időszakom is, amikor tanultam hidd el. *Felidézgeti magában a nevet, Raven, biztosan látta már órán, de azért nem rémlik neki feltétlenül bővebben. Bár az elbeszélés alapján tényleg indokolt, hogy vigyázzanak rá. A kérdésre azért egy picit elgondolkodik, vajon mi a jó válasz, ami közel áll az igazsághoz, de azért mégsem fedi le azt teljesen. Kortyol a forrócsokiból, hogy egy kis időt nyerjen, aztán picit megrántja a vállát.* -Kellemes a légkör és jól meg vagyok, akkor pedig minek menjek máshova? Máshol nem biztos, hogy elfogadnának, ezért jó így. *Kicsit körüljárva a témát, valami ilyesmi. Azt azért nem lenne a legjobb mondani, hogy nem fogadnak be mindenhol egy vámpírt. A kérdésre és a megütközésre újra csak elmosolyodik.* -Nem mindenki egyforma, van aki jobban félti az életét, és ezért inkább nem folyik ilyesmibe bele. Egyébként is, ha minden ezt tenné, akkor neked nem is lenne semmi gondod, nem? *Hát igen, nem lehet mindenki vadász, az unalmas lenne.* | |
| | | Nuada Blackmoon
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Jan. 05, 2013 10:22 am | |
| Nem volt rá szükség. *Válaszol vidáman, végülis ez a fiúk dolga, még ha nem is konkrétan randi ez még. De talán egyszer az lesz. Volt már több hölgyemény az életében, de leszámítva a kicsit mind csak futó kaland volt, de itt valahogyan nem így indított, nem is tehette volna, ugyanis Celine ennél jóval komolyabb, úgyhogy meglátjuk, hogy mi sül ki majd belőle. A Nedevia pedig egyébként sem olyan tipikus valentine napi szerelmi fészek, ahova a turbékoló párok térnek be, hanem egy sima mulatóhely.* A szomszéd szobában két kissrác van, akik vízzel felfújt lufikat dobálnak ki az ablakon, és a folyosókon szánkóznak. Lehet, hogy én vagyok a vén, de már semmi türelmem nem lenne ilyenekkel egy szobában lenni. Amit találtam, ha nem is nagy, üres, elférnek bőven a ládáim, a prémek, meg a csapdák is. Bezzeg a te szobád egy királyi lakosztály lehet. *Jegyzi meg kissé irigyen, de mivel nem a pompa a lényeg, ezen nem akad fent.* Biztosan ismered, ha minden igaz, tanítottad is. Raven Blackmoon. De úgy tudom, hogy nem árt, ha itt vagyok vigyázni rá, mert amennyire felvágták a nyelvét, még az arkörödögnek is beszól, aztán pedig sikítva menekül. *Rázza a fejét, nagyon nem tetszik neki a fehér hajú tündérvéla hozzáállása. Talán az életkora is teszi, ő már meglassult, megfontoltabb lett. Talán a keze elvesztése óta. Celine tehát rendel, ő viszont egy rántottát kér, a croissanttól kopogna a szeme három perc múlva, hozzá pedig egy nagy adag kakaót. A reggelijük gyorsan meg is érkezik, közben neki is eszébe jut valami.* És te Celine? Miért maradtál itt? Elhivatott lánynak.. izé, nőnek tűnsz, nem vonzott, hogy megint járd a világot, vagy máshol taníts? *Kérdezi őszintén, még akkor is ha ezzel a vámpír lelkébe gázol. Úgyis halott. Az őt érintő kérdésre érdemben nem is tudna válaszolni.* Miért, csak nekem törvényszerű, hogy ha egy faluból áldozatokat ragad el egy vérmedve, akkor járjunk utána, és vadásszuk le? *Kérdezi kissé megütközve, ebben eléggé fanatista, elképzelni sem tudná, hogy mások csak ülnek, és nem foglalkoznak az üggyel.* | |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Jan. 05, 2013 9:58 am | |
| *Elveszi hát a rózsát és ahogy azért illik meg is szagolja, majd mondhatni mögüle kipillantva figyel a válaszra.* -Akkor hát köszönöm és a magyarázatot is. Én nem hoztam semmi effélét, de majd máskor. *Apró mosoly, de mondjuk mit is vihetne egy srácnak, egy új kesztyűt? Az mennyire hülyén jönne már ki. Annyira nem figyel azt, hogy kik vannak körülöttük, meg végülis ez egy pub, bizonyára nem csak párok akadnak, mert akkor lehet, hogy picit zavarban is érezné magát. Egyelőre még mindig nem igazán randinak értelmezi a dolgot.* -Nem hiszem, hogy azért annyira kellemetlen lenne az iskolában, vagy zavarnak a szobatársak? *Arról nem tud, hogy talált a srác egy külön szobát, bár kérdés hogy hol, mert elvileg egyen szobák vannak, igaz, hogy elég sok és akad olyan is, ami üres, szóval végülis találhatott magának olyat, hogy nincs szobatárs pl. és akkor még a hely sem annyira kicsi, hiszen van négy ágy, elég bőségesen elférhet.* -A húgod, már említetted, ő ki? Talán találkoztam már vele. *Nem, ez igazából kizárt, bár persze helyettesíthetett olyan órán, amin a leányzó is bent volt, de nem esélyes, hogy összefutott vele csak úgy, mert egyébként elég ritkán szokott beszélgetni diákokkal, van elég dolga így afféle gondnok helyettesként. Az enyhe célzást csak egy mosollyal fogadja, aztán az érkező pincérnőnek biccent köszönés képpen, majd a kérdésre picit elgondolkodik.* -Nekem azt hiszem kiváló lesz egy forró csoki, esetleg egy croissant-nal, ha akad péksütemény is. Még nem reggeliztem. *Nem hát, mert vacsorázott...és akkor meg nem kell a reggeli. Megvárja, amíg Nuada is rendel.* -És egy vázát egy kis vízzel, ha lehetséges. *Teszi még hozzá, hiszen a rózsát is bele kéne tenni valamibe, hogy ne száradjon meg szegény. Amíg várakozik felkönyököl kissé és az egyik kezébe teszi az állát.* -Szóval sötét lények vadászata? Ez hogy jött? Már kiskorodban eldöntötted, hogy te bizony ezzel fogsz foglalkozni, ahogy a lányok nagy része balerina akar lenni? | |
| | | Nuada Blackmoon
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Jan. 05, 2013 9:49 am | |
| *Szinte közvetlenül utána érkezik meg a fiatal nő is, akit felállva köszönt. Megvárja, míg Celine leül, aztán bólint* Természetesen a tiéd, hódolatom jeléül. *Mosolyodik el, aztán magyarázatot is hozzáfűz.* Hogy miért fekete? Azért, mert egy vörös rózsát esetleg félreértenél, meg az már nagyon elcsépelt. Köszönöm, hogy elfogadtad a meghívásomat. *picit körbenéz, lát még más párokat is, és nem úgy tűnik, mintha náluk nagy korkülönbségek lennének. Hát igen, ez a legnagyobb problémája az ismerkedésnél, hogy igazából már kockáztatni sem mer, nehogy új járjon, mint fiatalkorában, annál a leányzónál, akiről kiderült, hogy valójában nagyon is kisgyerek még. Most már huszonhárom éves, nem akar ilyen ostobaságokba belebukni ismét, Celine pedig mivel már bizonyítottan felnőtt, nem lehet ilyen irányú gond. Nyilván abban az esetben ha kellőképpen szimpatikusak egymásnak.* Kénytelen voltam találni, mert itt a városban nincsen kiadó ház, arra pedig nincs elég pénzem, hogy vegyek egy sajátot. *Rázza meg a fejét kissé elkínzottan, nem szeret másokkal osztozkodni. A nezában végül talált egy egyszemélyes pici szobát, de egy házhoz képest az egy luk.* Maradni fogok, vigyázok a hugomra, és ha más okot is találok, akkor még szívesebben kötődöm ide. *Jegyzi meg egy határozott mosollyal és miután odalép egy pincérlány, várakozóan tekint a vámpírra.* Mit iszunk? | |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Jan. 05, 2013 9:22 am | |
| *Igazából az, hogy közel hetven éves, nem sok mindent befolyásol. Elég kellemetlen élete volt és sokáig bujkált, menekült, így nem kifejezetten lett egy rémesen komoly valaki, nem mondhatni, hogy olyan mondjuk, mint egy tünde. Igazából megmaradt a maga 20-30 éves szintjén, csak egyszerűen sok mindent látott és tapasztalt, a tudása lett bővebb, de a gondolkodása nem egy 70 éves nénikét tükröz akkor sem. Azért, ha az ember a tükörben mindig fiatalnak látja magát, akkor lélekben is meg tud maradni annak, hiszen nincs az önmarcangolás, nincs a keserűség, amíg az öregedés, a csúnyulás, vagy a "mit rontottam el az életben és már nincs időm kijavítani" jellegű problémák. Hasonlóképpen van öltözve, mint tegnap. Igazából fene tudja, mennyire kezeli az egészet randinak. Inkább afféle baráti találkozás, hiszen nem nagyon tud kivel beszélgetni, de mégis csak egy diákról van szó. Nem sokkal Nuada után érkezik meg tehát a pubba, korán van még, szóval igazából nem is számolt azzal, hogy netán ebédig maradnának, bár a fene tudja, ha jó beszélgetőpartner a másik, akkor még akár erre is sor kerülhet. Belöki hát az ajtót játszi könnyedséggel persze, hiszen a fa szerkezet pehelykönnyű a számára, aztán hamar ki is szúrja a másikat, és közelebb lépdelve egy mosollyal köszön.* -A pontos érkezést nagyon díjazom! *Aztán le is huppan vele szemben, majd a rózsára siklik a tekintete. Nagyon régen kapott már virágot és a nagyon jelen esetben, tényleg sok-sok évet jelent, nem csak afféle költői túlzás.* -Az enyém? *Akár itt is hagyhatta valaki ugye. Ezért egyelőre még nem is nyúl utána és ráér majd megkérdezni, hogy vajon miért is fekete a rózsa, ennyire sötétnek látszik elsőre? A bőre pedig elég halovány.* -Nos hát, sikerült szobát találni, idővel majd beilleszkedni? Vagy itt sem maradsz meg sokáig, mert hív a terepmunka? | |
| | | Nuada Blackmoon
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Jan. 05, 2013 9:09 am | |
| *Ő pedig sosem volt a tanulók közé sorolható, egyszerűen nem fűlött a foga a bizonyításhoz, amikor csak elméletről van szó, annál inkább komolyan vette azt, amikor az élete múlt rajta. Ha tudná, hogy Celine közel hetven éves, akkor nem biztos, hogy randira hívná, de így egész természetes a dolog, annak ellenére, hogy ritkán tetszik meg neki valaki. Miután még hollók útján megbeszélték, hogy mikor és hol, most itt várja a fiatal hölgyet a Nedeviában. Kissé érdekesnek tartja, hogy ez a pub szinte az egyetlen hely, ahol ténylegesen akár ebédelni is lehet, szerencse, hogy most csak inni ülnek be. Egyenlőre nem rendel semmit, nem akar előreszaladni, azt pedig nem tudja, hogy Celine mit szeret. Amikor ezt felajánlotta tegnap, akkor elsőre mintha le akarta volna rázni, a végén mégis belement. Hát meglátjuk mi is lesz belőle. A vámpírvadász most ha nem is teljes harci díszben, de a kardon felül tőrökkel, és csapdákkal is fel van szerelkezve, három testőrös tollas kalapján pedig az asztalra dobja le, amihez helyet foglal. Aztán rájön, hogy így nagyon nem fognak elférni, a kalapot lesodorja a földre a fal mellé, és az asztalra keresztbe a hozott száll fekete rózsát fekteti.* | |
| | | Liselotte Frey - archívum
Főkarakter : Ariana Ravenwood Hozzászólások száma : 104 Kaszt : Üzenőláda : Aranyhaj/Rapunzel
Az én színem a palegoldenrod.
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Nov. 12, 2012 5:21 pm | |
| *Igazából egy jó darabig fel sem tűnik neki, hogy csokis a szája, alighanem ha nem is törli le, Elidornak nem árt majd szólni, vagy képes így kisétálni a Nedaviából.* - Szövetséges? Az sem árt, legalább nem vagy teljesen egyedül, de nem gondolod, hogy barátokkal többre mennél? Úgy értem... a szövetségesek segítenek, de mégsem tudod igazán megbeszélni vele a problémáidat, vagy megosztani a gondolataidat. *Magyarázza, a villával egy kicsit gesztikulálva, szerencsére palacsintadarab nincs rajta, így azt nem szórja szét. Aztán mikor Elidor kijelenti, hogy a sírba viszi, elsőre eléggé megijed, hogy mi van, ha valami hülyeséget mondott, de úgy látszik, a fiú mégsem haragszik rá.* - Még jó, hogy viccelsz, semmilyen macskát nem darabolunk fel. *Ingatja a fejét, aztán elmereng.* - Értem. Azért egyszer megnézhetnénk, hátha nekem tetszene. Hol lesz fellépésed? *Rögtön fellelkesül, hátha megnézheti, és ha Elidor engedi, akkor búcsúzás helyett megy is vele nézőnek.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub | |
| |
| | | | Nedavia barlang-pub | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |