Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Nedavia barlang-pub | |
|
+85Elisabeth Ellen Torchwood Illa Do Kyle Peters Jaden Parker Eddie Fisher - Archívum Dárdosi Péter Rebecca Grifith Janna Lemanski Elidor Calvanion Andie Fisher Nathaniel Harris - Archív Mike Preston Pete Demerest Merilien Marsillea Jemina Reese Astrea Thalidor Celine Saldana Nuada Blackmoon Claire Fairchild Liselotte Frey - archívum Nye Drystan David Ayton Gabriella Ophelia Milena Sidonia Gisa Lincoln Lawrence Raven Blackmoon Solomon Reed Speranza di Bagliore Yekaterina N. Fyodorov Samantha Radoslava Caleb Dawson Mikhael Knyaz Hikaru Tudor Patrik Isabella Newton Orinthia Lalla Scott André Marco Mimieaux Natalia Tatiana Ridolf Shuang Zhen Cat R. Morgan Evangeline Elovics Artemis Taylor Aleksandar Grozda Eira Eilertsen Maria Thekla Leila La Fontez Deliny Fordina Yeo Jung-hwa Vivienne Mendelsohn Sarah Wood Kalandmester Adanna Kinsley Toportyán Zakariás Faith Tanya Dylens Jessica Westlive Nathaly Holloway Priscilla Elena Black Adela Ionela Mirunela Mardhug Grihol Quenzara Cuncha Hunyadvári Szevér Katherine Mary Black Lizbeth Westlive Tim Leopold David Robert Beawer Phionnalla Cairistìo Bonnie Tornow Ayame Drake Zeph Owen Ayla Madyzyn Miranda Moon Krastio Miroslav Cathrine Collins Armand Promotof Sabine Cornwell David Palmerston - alli Marta Albena Todorka Mina Faustina Taylor Halway Ivanka Iskra Wilson Angelina Britanny Moore Beatrice el Esposito Rosalinn de la Montarque Flavia Esenani Diane Charmey 89 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Nedavia barlang-pub Vas. Okt. 11, 2009 12:27 pm | |
| First topic message reminder :A Szórakozónegyed emberektől hömpölygő utcáin haladva megpillantasz egy furcsa dolgot. Két tömbház között egy hatalmas, barlangszerű képződmény helyezkedik el. Kellemes illatokat érzel, egyszerre édeset és sósat. Valami képlékeny, füstszerű légtömeg száll ki a barlangból, és csak a belülről sugárzó erős, pulzáló fények mutatják, hogy mi történik odabent. Ha elég bátor vagy, és átsétálsz a füstrétegen, akkor a szemed elé táruló látvány cseppet sem emlékeztet majd egy ókori barlangra. Sültek, grillezett húsok illata csapja meg az orrod, a bal oldalról. Egy csemegepultot láthatsz, ahol pizzaszeleteket, hot dogot, grillezett húsokat és mindenféle rágcsálnivalót találsz, eléggé változó áron. Ha azonban valami édesre vágysz, jobb oldalt egy italos pultot találsz alkoholos és sima koktélokkal is, valamint desszertekkel. Gofri, palacsintatorta és néhány péksütemény és cukrászati különlegesség is megvehető itt, persze jóval drágábban, mint a Kereskedőnegyedben. A két pulttal szemben padok, fotelok és kanapék is vannak, a lehető legfurcsább alakzatokban elhelyezve, erősen elütő színekben. Egy kőlépcső vezet a lenti rész felé, ami szintén több részre van felosztva. A kőlépcső egyben csigalépcső is, korlát nélkül, szóval csak óvatosan. Ha leérsz - legalább egy egyperces lépcsőzést követően - egy aktuális feltörekvő sztárt láthatsz, aki épp nagyszabású varázslatos fény- és díszletelemekkel koncertezik. Vannak állóhelyek, és hátrébb kanapék is, állatok mintájával. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Solomon Reed
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 169 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a rosybrown.
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Júl. 28, 2013 11:23 am | |
| *Na igen, ha az volt a célja, hogy megtévesszen, vagy kábítson a piával, a külsejével, vagy a dumájával, akkor rossz lóra tett. Ez olyan, mintha a bűvésznek akarnál trükköt mutatni, nem túl okos ötlet, annyi biztos. Szóval velem sem megy ilyen téren túl sokra, a legtöbb praktika úgy pereg le rólam, mint ahogy a higanyszemcsék gurulnak szét a földön. A kérdésére elmosolyodom és körbepillantok. A teremben természetesen nem egy női pillantás pihen rajtam és csak akkor kapják el a fejüket, amikor én is arra nézek. Ez egy olyan dolog, amit már annyira megszoktam, hogy egy kicsit sem akadok fenn rajta.* -Véla. Egyszerű véla. Mit gondoltál, te miért szúrtál ki szivi? Mert úgy érdekeltek a papírok, amikre írogatok? *Megrántom a vállam, így van, véla vagyok és a legtöbben még csak bele sem gondolnak, hogy nem is teljes mértékben önszántukból kémlelnek annyira, és nem azért, mert oltári jó pasi vagyok - ami egyébként tény - hanem, mert mellette olyan kisugárzással rendelkezem, ami miatt a teremben lévő nők nagy része legszívesebben már ledobálta volna bugyiját. A hátulütő csak annyi, hogy a pasik viszont már betörték volna az orromat, ha csak egy kis okot is találnak rá. Amikor áthajol az asztalon és a vállamba boxol, akaratlanul is megnézem magamnak a dekoltázsát. Egyszerű ösztön, semmi több, és egyébként is, amit a kirakatba tesznek, az azért van ott, hogy meg lehessen nézni igaz?* -Talpraesett, vagy inkább gyakorlott, talán a második találóbb. És te? Te is talpraesett vagy, netán csak unatkozol és azért ültél át hozzám? *Igazán érdekel, mert azért az emberek ritkán szoktak csak úgy cél nélkül cselekedni, én legalábbis ilyen vagyok. Valami ok mindig kell hogy legyen, tehát neki is van.* -Percing, vastag smink a szemeden... tehát nincs elég önbizalmad, hogy ezek nélkül is elég jól nézel ki? *Egyébként lehet, hogy így van, mert őszintén szólva engem nem vett le a lábamról így elsőre, de simán lehet, hogy egyszerűen csak nem passzol az ízlésvilágomba. Bemutatkozom neki, mire az ő neve is kiderül. Lassan kiürül a poharam és érzem, ahogy a testemet átjárja a forróság és a kellemes ellazultság. Nagyjából ismerem a korlátaimat, azt hiszem még egy pohárral belefér, úgyhogy át is tolom a leányzó elé a kiürült darabot.* -Hát akkor változtasd meg, ha nem tetszik. Miért kéne olyasmivel élned, ami nem tetszik? *Ennyi nem? Bemegy szépen valami hivatalba és elintézi a dolgot.* | |
| | | Illa Do
Főkarakter : Cat R. Morgan Hozzászólások száma : 57 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Júl. 28, 2013 11:10 am | |
| * Valószínűleg - és sajnos - nem mindenkit sikerül könnyen megtévesztenem a cuccaimmal, de nem is akarok. Mindenki olyannak lásson amilyennek akar, a lényeg hogy én tudom mi vagyok, innentől kezdve már nem igazán érdekel ha összesúgnak a hátam mögött. Sőt, még élvezem is. Rosszindulatú pletykákat rengetegszer hallottam magamról, amin akkorákat tudtam röhögni hogy beleremegett a ház. De komolyan, ijesztő, hogy mire képesek az emberek ha valakit le akarnak járatni. De ez manapság már nagyon is megszokott dolog... Oké, nem vagyok egy békehívő alkat, de tegyük fel, hogy valaki sokkal rosszabbul kezeli ezeket... Azért azokat sajnálom. Arról meg nem is beszélve ha valakit az élete egy szerves részéért ítélnek el... Rendesen elkalandoztak a gondolataim, térjünk is vissza a fiúhoz, akihez odacsörtettem hatalmas magassarkúmmal. Az arcmimikájából ítélve nem igazán nyertem el a tetszését, de semmi gond, legalább jó kis társaság. * - Az igen. De ha szabad megkérdeznem, akkor mégis micsoda? Nem igazán vagyok tisztában ezekkel a mágus cuccokkal... * Mondom kissé halkabban, mert azért ez kicsit égő. A mágia szinte teljesen kimaradt az életemből, az alap bűbájokat tudom, kész. Megállt a tudományom. Ja, meg most ismételgetem meg tanulgatom néha - nagyon néha - amik a korábbi tankönyvekben vannak, ugyanis kaptam kölcsön egy-két kötetet egy kedves idegentől, aki egyébként nem nekem akarta adni, de meggyőztem. * - Ahha, milyen igaz. Talpraesett egy fickó vagy te! * Bokszolok egyet a vállára, ilyet se látni minden nap. A legtöbb pasas általában nem ezt csinálja, olyan megszokott, hogyha meghívom őket egy italra már marionette bábuként irányíthatom a legtöbbjüket. De úgy látszik most másfajta emberkébe botlottam. De bolond lennék itt hagyni, vonzz a kíváncsiság, no meg nem akarom egyedül tölteni az estét. * - Vicces vagy. Én már csak megszokásból kenem fel, fogalmam sincs mikor jött az ötlet, talán amikor a piercingemet lövettem be, vagy nem tudom... De nekem bejön. * Mondom tök lazán, néha váll rángatva, vagy elvékonyítva a hangom, közben pedig nagyokat kortyolok poharamból, amiből vészesen kezd fogyni a pia. * - Ó, sorry. Illa Do vagyok, a szüleimet hibáztasd ha nem tetszik, ugyanis halkan megsúgom: nekem se... * Mondom, majd újratöltöm poharamat. Olyan érzésem kezd lenni, hogy én hamarabb részeg leszek mint a fiú. De akkor is olyan finom ez a whisky... * | |
| | | Solomon Reed
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Júl. 28, 2013 10:52 am | |
| *Igazság szerint általában meg tudom állapítani a lányokról, nőkről, hogy mit is jelent a ruházatuk, vagy hogy mi is van úgymond az álca alatt. Tehát a vagány és feltűnő szerelés ugyanúgy lehet kurvás, csak most pont nem alig takaró verziót vett fel, de nagyon is sejtem, hogy olyan is van neki bőven. Mondjuk nekem az ennyire vad külső nem jön be, nekem ez valahogy már túlságosan sok. Nem is az, hogy a visszafogott csajokat szeretem, valahogy egy afféle arany középutat azt hiszem. De mondjuk ennél a leányzónál annyira az összhatás nem jön be, nem is tudom az arca nem fog meg, a formája, a sok sminkkel, lehet hogy inkább a magam fajtákra vagyok beindulva jobban? Raven fél-véla, Mila negyed, a futó kalandok pedig... ott igazából teljesen mindegy, ha a nő elég jól néz ki, vagy elég sok bennem az ital. Egy pasi, ha ki van éhezve, hát nem válogat annyira. A kérdésére csak felszökik kicsit a szemöldököm.* -Hát szivi, mázli, hogy nem vagyok ember. *Rántom meg a vállam és még az utolsó pár sort lefirkantom és csak utána pakolom el a jegyzeteimet a táskámba. Nem állnék jót magukért, ha valami bajuk esnek, teszem azt egy becsípett csaj leöntené a whiskey-t.* -De nagyjából készen vagyok, úgyhogy miért ne. *Teszem még hozzá, aztán ugye elé tolom a poharamat és nem fogja vissza magát csordultig tölti, pedig ebből az italból még néha az is sok, ha csak a pohár alján lötyög pár korty.* -Gavallér? Te jöttél ide, hát nehogy már nekem kelljen téged meghívni egy italra. Abban nem sok ráció van. *Mosolyodom el, és meg is húzom a poharam. Az arcom leheletnyi fintorba torzul, hiszen rendesen erős, és én már pár napja nem öntöttem magamba semmi erősebbet. A sminkes válaszára kicsit oldalra döntöm a fejem, és mustrálón nézem végig az arcát.* -Egy kis? Hát akkor erről egészen máshogy vélekedünk, nekem valahogy rémesen soknak hat. Úgy festesz mint akit nem rég hagytak helyben, de durván. *Fejtem ki a véleményem. Engem hagytak már hegyben párszor, szóval ezzel tökéletesen tisztában vagyok.* -Egyébként Solomon vagyok, bár ha már te ültél ide, igazán bedobhattál volna egy bemutatkozást is. *Teszem még hozzá újabbat kortyolva az italból. Megszokható, ha már eleget öntöttél le a torkodon, egy idő után nem mar annyira.* | |
| | | Illa Do
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Júl. 28, 2013 10:40 am | |
| * Pedig ma a ruháimmal pont az volt a célom, hogy ne tűnjek kurvásnak, hanem inkább valamiféle fura lázadó alkatnak. Ha igazán kurvás göncöt akartam volna magamra önteni a 'Fuck me' feliratú nadrágot vettem volna fel. No meg még jó pár olyan göncöt, amiből rettentő sokat mutatok. Persze igazából nem vagyok egy ribis alkat, csak szeretek szórakozni, provokálni. Élvezem, amikor a tekintetek végighaladnak gönceimen, s az arc, amivel szembenézek eltorzul a meglepettségtől és a botránkozástól, miután leveszi rólam a szemét. Nincs is ennél jobb érzés... Na jó, azért akad egy pár. Odabandukolok a fiúhoz, akit kinéztem magamnak, s meg is szólítom, viszonylag kedves hangon, de azért törekszem arra, hogy kiszűrje a lényeget.Mert hát nem csak piálgatni szeretnék, ha előttem a lehetőség. Bár a fiú szavaiból ítélve... Csak az ingyen pia kell neki. De mit izgat, hátha hátha mégis sikerül elérnem valamit. Lehuppanok elé, majd huncutan vigyorgok. * - Persze hogy látom, de melyik ember ne akarna inkább egy jót piálni, mintsem iratokat bújni? * Kérdezem felemás mosollyal, majd töltök a poharába egy kis whiskyt. Az 'egy kis'-en azt értem, hogy csurdultig töltöm a poharat, had fogyjon a pia, nem azért vettem hogy megmaradjon. * - Nem vagy egy gavallér alkat hallod... De ha ez kell, hát legyen, természetesen fizetem. * Kacsintok rá. Mint mindig, most is hozom a formám, folyamatosan izgek mozgok, a számra sem bírok lakatot tenni, no meg csak úgy öntöm magamba a sok whiskyt, és még azon is nevetek ha a kocsmáros elböfögi magát. Először nem értem, hogy miért mutogat a fiú, anélkül is értem amit mond... Hm, furi, na mindegy. * - Hogy ez? * Mutatok vastagon kihúzott szemeimre. * - Ó ugyan, ez csak szemfesték, semmi alapozó, vagy rúzs, csak egy 'kis' tus. * Válaszolok lazán, a sminkemről néha teljesen megfeledkezem. Csak úgy ott van, megszokásból kenem ilyen vastagra mindig. Rosszabb napokon még a színekkel is variálok. * | |
| | | Solomon Reed
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Júl. 27, 2013 7:36 pm | |
| *Felnézek egy pillanatra, amikor meghallom a jellegzetes csizmasarok koppanást. Elég erős volt a hang, vagy épp hasra akar esni valaki, vagy szándékosan csinálta, hogy felkeltse a figyelmet. A ruhája nem rossz, bár egy kissé hogy is fogalmazzunk kurvás, de valahogy nem jön be a csaj, mármint arcra. Nekem túl sok ez a nagy mennyiségű smink és úgy nem is tudom. Megrázom a fejem, ahogy visszapillantok a jegyzeteimbe, majd gondolkodás közben akaratlanul is a számba kerül a toll vége és rágcsálni kezdem. Arra figyelek fel, hogy valaki leül az asztalomhoz, és amikor felpillantok, akkor az említett leányzó az, a kissé vad kinézetével, és azért erősen meglepődöm, hogy előzőleg láthatóan volt helye. Akkor meg? Jó, hülye nem vagyok, hanem véla, szóval nem meglepő, ha leszólít egy csaj, bár általában ez eddig fordítva történt meg.* -Szépfiú? Látod ugye, hogy épp el vagyok foglalva? *Az ital említésére azért az üvegre pillantom, végül megrántom a vállam. Miért ne? Nagyjából minden meg van, egy kis lazítás rám fér, és egyébként is eléggé jóban vagyok a whiskey-vel.* -Na jó, de te állod az italt igaz szivi? *Kihörpintem a saját poharamból a maradék vizet, mert nem kértem most mást, és oda tolom elé. Végülis miért mondanék nemet az ingyen piának?* -Nem gondolod, hogy ez kicsit túl sok a festék? *Mutatok körbe a saját arcomon, hogy értse, miről beszélek. Nekem ez túl erős.* | |
| | | Illa Do
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Júl. 27, 2013 7:19 pm | |
| * Pár percnyi piálás után döbbenek csak rá, hogy mi a francot keresek is én itt? Annyira elkalandoztak a gondolataim, hogy hirtelen azt se tudom hol vagyok. De hogy min töprengtem ennyire, azt magam sem tudom visszaidézni. Hát igen, én és az én hibátlan memóriám. Szépen, kulturáltan próbálok ülni a széken, leveszem a lábam az asztalról - amihez jó sok erőfeszítés szükséges - majd nagyot dobbantok magassarkú csizmámmal, remélve hogy egy kis figyelmet kapok cserébe. Körbenézek, két okból. Először is, hogy hányan figyeltek fel, másodszor is, hogy van-e jó csaj vagy pasi a közelben, mert hát egyik se lenne rossz. Az a múltkori koncertes dolog kifejezetten tetszett, nem bánnám ha megismétlődne. Bár kétlem hogy meg fog, de azért reménykedni szabad.... Még mindig a helységet pásztázom ciánkék szemeimmel, de nem igazán találok megfelelő alakot. Egészen addig, amíg át nem pillantok a következő asztalhoz. Leesik az állam, és kidülled a szemem, amikor rápillantok a tőlem nem messze ülő fiúra. Pedig még csak nem is látom a szemét, úgy bele van temetkezve a papírjaiba... Ezt mégis hogy csinálja? Segáz, nekem akkor is kell. Felkapom a három üveg whiskyt, majd kissé bicegősen ugyan - ami annyira nem is feltűnő - de odaballagok a fiú asztalához, majd lehuppanok vele szemben. A francba, már megint elfelejtettem megkérdezni hogy szabad-e... * - Halihó szépfiú, nincs kedved meginni velem egy pár pohár friss whiskyt? * Biztatóan, és ravaszul vigyorgok, őszintén reménykedve, hogy nem küldenek el a francba, mert az bizony ciki lenne, ha már egyszer szépfiúnak szólítottam... * | |
| | | Solomon Reed
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Júl. 27, 2013 7:05 pm | |
| *Jó, hát azért nem lóghatunk egész nap egymáson igaz? Mármint szeretek Milával lenni, minden szempontból nagyon jó nő, de azért ne essünk túlzásba. Egyébként sem vagyok az a nagy barátnőzős típus, tőlem már az is nagy szó, hogy mostanában nem pislogok más felé. Vagyis pislogok, csak aztán nem lépek komolyabbat, pedig ez... nagyon is szokatlan. Aztán persze az is erősen elvonja a gondolataimat, hogy hamarosan indulok. Tudom, hogy nem szeretné, hogy azt akarná, hogy maradjak és ne kockáztassam az életem, de a múlt árnyai egyszerűen soha nem hagynak nyugodni, ha így teszem, és egy idő után megkeseredne az életem, és őt hibáztatnám. Senkinek sem lenne jó. Belépek a pubba, kicsit körbepillantok, aztán nem messze a kissé kemény kinézetű lánytól ülök le az egyik asztal mellé. A táskámat az asztalra vetem és egy jegyzetfüzetet húzok elő. Térkép, tervek, időpontok, mindent előre leszervezek, amit csak lehet. Hogy mikor érkezem, hogy pontosan hova kell mennem és meddig maradok. Minden a jó szervezés kétsége, és Jeremiah is megígérte, hogy ott lesz és segít. Fél-véla... azt hiszem ez az egyedüli ok, hogy vele jóban vagyok, vagy legalábbis nem utál.* | |
| | | Illa Do
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Júl. 27, 2013 6:37 pm | |
| * Végre... Végre valahára kiengedtek abból az istenverte kórházból. Az a hely kész rémálom. Egyrészt: elvették az összes provokatív ruhámat. Csak abban a fura köntösben lehetett mászkálni egész nap. De legalább méretes hátsófelemen megbotránkozhatott a nép, ha már máson nem... Néha viszont zavart, hogy olyan szellős hátul az a köpeny. Ráadásul amit az orvosok csináltak, az a pofátlanság netovábbja. Jó, oké, tudom hogy segíteni akartak, de kikérem magamnak hogy meg se szólalhatok! Miben zavarja az őket ha káromkodok? Azok a vérpótlós dolgok nagyon is fájtak... De mindennek van jó oldala, sok helyes sráchoz köszöntem be éjszakánként, akiknek egyébként gyógyulásra lett volna szükségünk, de nem igazán volt ellenvetésük. Félre értés ne essék, nem történt semmi komoly, vagyis... Mindenki gondoljon amire akar. Most, hogy kiszabadultam a négy fal közül, természetesen a kocsma felé veszem az utamat, és közben leesik, hogy szinte még alig voltam bent a suliban. Pedig elvileg beiratkoztam... De nem akarok órákra járni! Ha nagyon unom, legfeljebb kicsapatom magam, nem lesz nehéz. Most viszont a jelennek akarok élni, így hát betérek egy közeli kocsmába, és rendelek két üveg whiskyt. Pénzem az van bőven, elcsentem pár ropogós bankót egy-két szimpatikus betegtől a kórházban. Persze csak azoktól akiknek volt jó sok, annyira gonosz alkat nem vagyok, hogy szegényektől lopjak. Keresek magamnak egy üres asztalt, felteszem a lábamat, és halkan dudorászok, közben pedig üvegestül piálok. Ruháimat még nagyon kaptam vissza, tehát egy sima fordított keresztes póló van rajtam egy 'Fuck you!' feliratú nadrággal. Nem sok extra, de most csak ez van... * | |
| | | Kyle Peters
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 311 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Júl. 21, 2013 7:37 pm | |
| -Fiatal, de attól még nem vagyok egy csajozó gép, vagy ilyesmi. Tőlem már ez is nagy dolog volt. *Rántom meg kicsit a vállam. Persze fiatal vagyok és változtathatnék, de azért ezt nem olyan egyszerű. Meg amúgy is kivel kezdenék ki? Egy idegennel, vagy... olyannal, aki barát? Akkor félnék, hogy nem szabadna, hogy nem lenne jó ötlet, mert elromolhat miatta minden. Majd meglátjuk mi lesz. Azért elmosolyodom, amikor megnyugtat, hogy neki is nagy dolog volt, de az nem szükséges, hogy hazakísérjem. Valahogy számítottam rá, viszonozom a röpke puszit, aztán a tömegen keresztül indulok utána. Majd a bejáratnál elköszönünk.* -Ha akarnám se tudnám Janna. *Minden nap szinte találkozunk, hogyan felejthetném el ezt? Esély sincs rá és persze nem is akarom, hiszen sok mindent tanított, ami igenis fontos és amiket még mondjuk úgy hasznosíthatok később is.* | |
| | | Janna Lemanski
Főkarakter : Noah Karl Pavel Hozzászólások száma : 92 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Júl. 21, 2013 7:20 pm | |
|
- Ugyan Kyle! Hiszen fiatal vagy! Ne légy buta! És ne félj, nekem is nagy dolog volt! – mosolygom a fiúra, és tényleg így gondolom, még ha ő ezt nem is hiszi el. Az már más kérdés, hogy nem azért marad majd örökké az emlékemben, mert annyira jó volt, vagyis de, nagyon jó volt, csak maradandóbb élmény Jaden hiánya, és az undor magammal szemben.. és ezt nehéz megemésztenem. Helyre igazítom a szoknyám, a felsőm, és a hajamat is kicsit átfésülöm az ujjaimmal. Mikor végeztem, lassan kikászálódom a boxból, majd mikor a fiú s feláll, elveszem a táskámat is az asztalról. * - Nem kell elkísérned, ne fáradj! Nagy lány vagyok, és most már te is nagy fiú lettél! * simogatom meg az arcát, majd lágy puszit lehelek az ajkaira búcsúzóul.* - Ne felejtsd el ezt az estét! * vigyorgom a fiúra, majd mosollyal az arcomon kisétálok a szórakozóhelyről. Beszívom a hideg levegőt, majd arcomról azonnal eltűnik a jókedv. Idegesen túrok bele a hajamba, és kezdek el rohanni…. Jaden felé… *
| |
| | | Kyle Peters
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Júl. 21, 2013 7:10 pm | |
| *Tényleg igyekszem és úgy fest hogy sikerül jól csinálnom a dolgokat, mert hamar eléri a csúcsot másodszor is, majd nekem is sikerül. Megremegek és legszívesebben tényleg így maradnék, de tudom, hogy nem lehet, és egyébként is lassan leeresztek majd és így is úgyis fel kell öltöznünk. Lekászálódik rólam, én pedig úgy maradok kiterülve, mint egy béka, és egyelőre nem tudok mit kezdeni magammal. Tényleg gyakrabban kéne ezt csinálnom, de hogy csak úgy bárkivel... az már nem menne, a jellemem csak nem változik meg gyökeresen hirtelen.* -Köszi, majd... hátha összejön. *Mondom, és kicsit megemelem a hátsóm, hogy felhúzzam a nadrágomat. Felállni egyelőre képtelen vagyok, arra nem tudom vár venni magam, pedig tudom, hogy kénytelen leszek. Aztán felhozza a témát, ami bennem is felmerült, és örülök, hogy nem nekem kell ezt pedzegetnem. Rá pillantok és kicsit feltornászom magam, hogy kényelmesebben üljek, és a nadrágomat is elkezdem begombolni, meg az ingemet.* -Jól van, majd én is igyekszem. Tudom én persze, hogy ez neked nem annyira nagy dolog. *Neki csak egy vagyok a listán azok között a pasik között, akikkel már együtt volt élete során, de nekem ő lesz az első mindig és ezen már az ég világon semmi sem változtathat. Felállok végül, és bizonytalanul nézek rá. Vajon most akkor mi a megfelelő reakció?* -Akkor hazakísérjelek azért, vagy... *Hülyén érzem magam, pedig ezt nem kéne, majd elmúlik, de úgy, hogy pár perce még olyan helyeken járt a kezem, hogy ihaj... úgy azért nehéz.* | |
| | | Janna Lemanski
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Júl. 21, 2013 6:40 pm | |
|
* Tökéletes úriemberként viselkedik, egy szavam sem lehet. Ha pedig ez még nem lenne elegendő, akkor ehhez még párosul az is, hogy mennyire ösztönösen csinál mindent. Tökéletes pillanatban vált ritmust, és úgy ér hozzám, hogy a térdem is remegni kezd… Csak egyetlen probléma van, hogy ő nem Jaden! Az ő lélektükrei nem azok az íriszek, melyekben el akarok veszni, az ő szárnyai nem azok a szürke szárnyak, melyeket imádok simogatni. A csókja finom, ám ajkának íze mégsem olyan, mint amelyiket oly szívesen harapdálok. Arról pedig nem is beszélve, hogy lüktető ütőerére nem vágyok mindennél jobban. Nem értem mi van velem, nem szoktam szentimentális lenne, és ilyen apróságokon kiborulni. Most azonban mégis sikít a lelkem, hogy egy olyan test simul hozzám, akinek nem kellene hozzám érnie. De én akarom, én szeretném! Én döntöttem, én választottam Őt, és tudom, nem rosszul… csak…. Szememet lehunyom, miközben újból megcsókol. Hallom szapora légvételét, és kezem a tarkójára siklik. Hajába túrok, úgy húzom magamhoz fejét és csókolom, mintha az életem múlna rajta. Nem akarom, hogy azt érezze, valami gond van, úgyhogy egyszerűen csak átadom magam a történéseknek, és próbálom kizárni a fejemből a Jadennel kapcsolatos gondolatokat. Mikor ismét sikerül magam a csúcs felé tornáznom, gyorsítok a tempón. Kyle élvezi, csak az elfúló hangokat figyelem, és élvezete engem is magával ragad. Gyorsítok, tekerem a csípőm, majd mikor magához szorít, egyszerűen csak átkarolom, és úgy húzom magamhoz közelebb. Hagyom hogy harapdálja a számat, és ezt a szívességet én is viszonzom nagyon hamar. Nyelvem táncot jár a nyelvével, majd mikor végigcsókolja a nyakamat, hangosan felnyögök. Nem érdekel ki hallja, a zene úgyis mindent elnyom, és most a kielégülés a lényeg. A mocskos igényeim és félresikerült lépéseim. Hamar a csúcsra jutunk, és szinte már remegve adja át magát az élvezeteknek. Én a fejemet a vállára hajtom, és ott pihegek kicsit, és nem mozdulok. Még mindig bennem van, úgyhogy csak finoman engedem ki magamból majd húzom magamra a bugyimat. Élvezettől kipirult arcára pillantok, majd kuncogni kezdek. * - Igazán jól áll neked a szex! Csinálhatnád gyakrabban, nem csak velem hanem mással is! * célzok arra, hogy ideje felhagynia a cölibátussal. * - Nagyon jó volt, élveztem… és figyelj! Én nem akarom, hogy ez közöttünk gondot okozzon. Mármint a barátod vagyok ettől még… és számomra nem lesz ciki veled találkozni! * mondom komolyan és a szemébe nézek, *
| |
| | | Kyle Peters
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Júl. 21, 2013 6:05 pm | |
| *És igen minden megcáfol, amire csak gondolok, a fene se tudja, hogy akkor most mi a jó, de nem is gondolkodom ezen bővebben, más dolgom van, szóval... a francokat se érdekelnek a részletek. A kezemet vezeti, amitől kezdetben tuti, hogy még inkább zavarba jönnék, de hamar oldódik a feszültségem, amikor megcsókol, amikor simogat, és amikor kéjes nyögésekkel lehel az ajkaimba. Megremegek, amikor a szárnyamhoz ér, és erősen próbálok valami olyasmire koncentrálni, ami nem indít be totálisan, mert félek tőle, hogy akkor idő előtt megtörténik az, aminek nem kellene. Kezdő vagyok, de attól még nem akarom már most elbaltázni az egészet, annyit azért tudok, hogy neki is el kell jutnia a csúcsra. Egyre erősebben hallom a nyögéseit, szuszog és végül az egész teste megfeszül, majd gyengül el, amikor elér a csúcsra. Én pedig azt hiszem elégedett vagyok és ezt biztosan meg fogom jegyezni magamnak. A felszólítása után gyorsan tolom le a nadrágomat, úgy néz ki, hogy mostmár tuti biztos, hogy a szüzességemet egy szórakozó helyen fogom elveszíteni, ahol ki tudja hány fül hallja majd a hangomat. Halálosan hidegen hagy! Megremegek, amikor közelebb csúszik, és hátravetett fejjel morranok fel, amikor rám ereszkedik. Hogy voltam képes ezt eddig kihagyni az életemből? Most komolyan? És innentől, hogy leszek képes rá? Az addig oké, hogy ha nem tudod mit hagysz ki, akkor még könnyebb lemondani róla, de ha már tudod? És Janna... ő nem az a típus, aki ezek után nem is tudom a párom lesz, csak éli az életét szabadon és kész, ezzel tisztában vagyok. Lassan kezd el mozogni, a kezem a csípőjére csúszik, de egyszerűen csak pihentetem ott, hátravetett fejjel, amikor a mellkasomhoz érkezik el.* -Jó ég! *Nyögök fel, ő pedig közelebb húz, de már én is vágyom az ajkaira. Erősen csókolom, vadul és követelőzőn szívom be az ajkait, aprókat harapok, majd lejjebb vándorolok a nyakára, borzongatóan nyalva végig, ízlelve meg a bőrét. Az egyik kezemet a felsője alá csúsztatom, és bár a melltartón keresztül, de újra masszírozni kezdem a mellét. A kérdésére csak fátyolos tekintettel pillantok rá, és vontatottan bólintok.* -Azt hiszem... *Begyorsít és attól nem kell félnie, hogy én nem jutok el a csúcsra, hiszen egyre inkább érzem, hogy feszít, és hogy már nem bírom tovább, ő pedig újra megfeszül és szinte ugyanabban a pillanatban én is erősebben szorítom meg a csípőjét. Szinte kapaszkodom belé, mert olyan az egész, mintha zuhannék és nem lenne megállás. Végül már csak hangosan zihálok és képtelen vagyok megmozdulni, és azt sem akarom, hogy ő tegye, mert úgy érzem most épp jó helyen van ott, ahol van. Ha tudnám, hogy valaki egészen más jár a fejében...* -Köszönöm... tudom én, hogy ez neked... megszokott és nem valami nagy dolog, de nekem... szóval köszönöm. *Lihegem és még egyszer előre hajolok, hogy megcsókoljam, most finomabban és lassabban. De mi lesz ez után, csak úgy barátként nézzek rá? Ehhez több lazaság kéne.* | |
| | | Janna Lemanski
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Júl. 21, 2013 7:45 am | |
|
- Hasznos lehet, sőt szerintem úgy sem rossz… * lehelem az ajkaiba, majd újabb csókban forrunk össze. Közben kezét a legérzékenyebb pontomra helyezem, ahol azonnal megtalálja az ütemet. Igazán jó tanítvány és komolyan mondom, isteni tehetség. Ujjainak körözése, nyomása, cirógatása annyira beindító, hogy túlzottan nem is tudom visszafogni magam. Kigombolom az ingét, vállát simogatom, majd harapdálom is meg a halmokat. Körmömmel kicsit megkarmolászom, lágyan végigsimítok a szárnyakon, majd inkább valami másra kezdek figyelni. A csúcs egyre közelebb van, lábam megremeg, lopok még egy csókot, majd vad légvételem, zihálásom előtör belőlem, közvetlenül az ajkába természetesen. Engem pont nem érdekel ki van közvetlenül mellettünk, vagy épp körülöttünk. Senki nem fog erre jönni, de ha mégis, akkor ez van, én nem vagyok szégyenlős, őt pedig majd eltakarom, hogy ne is lássák. A megremegtető orgazmus után immár lecsupaszított tagjai felé kúszok. Csak pár centit kell megtennem és máris ott vagyok. Kezemmel megtámasztom férfiasságát, majd finoman ráereszkedem, hogy vége kitöltsön, hogy végre magamban érezhessem. Egy pillanatra szétfeszít, de amint megszokom magamban, máris mozogni kezdek. Csípőmmel először lassú ütemet kezdek diktálni, majd ahogy magával ragad az élvezet, váltok egyre gyorsabbra. Kezem eközben a fiú mellkasára siklik, megtalálom mellét, majd hajolok oda, hogy nyelvemmel is megízleljem azokat a rózsaszín bimbókat. Finoman szívogatom és harapom őket, majd túrok a fiú hajába, és erővel húzom magamhoz, hogy újabb csókkal fojtsam belé a nyögéseket. * - Nagyon jó, amit csinálsz… * suttogom, majd én is felsóhajtok, ugyanis ismét közel vagyok egy orgazmushoz. * - Bírod még? Mert most kicsit felgyorsítok! * lehelem szájába, majd vadul megcsókolom. Ezzel egy időben gyorsítok a tempón és csípőm vad vágtába kezd. Sebes tempót diktálva mozgok fel és le, miközben néha megcsavarom a csípőm. Beteljesülést akarok, és azt akarom, hogy nála is bekövetkezzen. Lassan eljutok arra a bizonyos pontra, ahonnan már csak automatikusan mennek a dolgok és én is automatikusan mozgok rajta, és hagyom, hogy a vágy magával ragadjon é kirobbanjak…. végre….ismét…. Jaden… *
| |
| | | Kyle Peters
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Júl. 20, 2013 9:27 pm | |
| -Igen, azt hiszem nagyjából én is erre jutottam, hogy nem a leghasznosabb, ha teszem azt mindkét fél... kezdő. *Préselem ki magamból a szavakat. Nekem nincs összehasonlítási alapom, tehát nem zavar, ha nem érek pillangókat, vagy bármi extrát, amit ő, egyszerűen csak feszít a vágy, és tudom, hogy innen már végképp nincs visszaút. Közelebb hajol, a kezem pedig a combjára vándorol és lágy, majd egy vadabb csókban forrunk össze és amilyen hangokat hallat, az csak még jobban beindít. Azt hiszem a kéjes női nyögések lesznek ezen túl a kedvenc hangjaim, mármint persze nem nyilvánosan. Nem is figyelek, azt veszem észre, hogy az ingem és a nadrágom már kigombolva, és a keze már meztelen mellkasomon vándorol, majd hirtelen veti keresztbe a lábát, és nem is kell a kezemet vezetnie, az automatikusan a combjára csúszik, bár magamtól tovább nem megyek, ő viszont annál inkább. Feljebb csúsztatja a kezemet, én pedig újra zavarban érzem magam, ami már jelen helyzetben, azt hiszem igazán nevetséges, hiszen épp a férfiasságomon helyezkedik el. Kicsit megemelkedik, hogy az ujjam utat találjon és megmutassa azt a stratégiailag elsődleges pontot.* -Rendben! *Értem, miről beszél, ha nem is vagyok gyakorlott, attól még az elméleti alapokkal tisztában vagyok. Finoman mozgatni kezem az ujjamat, hogy úgy tegyek, ahogy kell, ahogy jó neki, ő pedig a vállamra hajol, és érzem minden rezdüléséből, hogy jó az, amit és ahogyan csinálok. Azért ennek tényleg erőteljesen önbizalomnövelő hatása van, mármint önmagában a szexnek, ha jó a partner. Igen Nicolas is mindig erre célozgatott. "Nem leszel ennyire visszafogott és bizonytalan, ha végre jól megdugsz valakit." Hát igen, Nicolas és az ő puritán megfogalmazása. Le fog esni az álla, ha ezt elmesélem, tuti! Vagy el sem fogja hinni! Újra találkozik a szájunk, én pedig megfeszülök, amikor a szárnyamhoz ér és erőltetem magam, hogy másra gondoljak, ami egy kicsit visszafog. Nem is tudom, vattacukor, vagy... vagy egy citrom. Közben kéjes nyögések törnek fel belőle, és érzem, ahogy az egész teste megfeszül, amikor eljut a csúcsra. Hangosan zihálok, pedig még nem is vagyok sehol. A felszólításra már nem tudok mit mondani, kicsit megemelkedik, és én is, hogy letoljam a nadrágomat, aztán visszaereszkedem és megint hátradőlök, már amennyire a szárnyaktól lehet. Körülöttünk vannak, mi van... mi van, ha hangos leszek?* | |
| | | Janna Lemanski
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Júl. 20, 2013 8:56 pm | |
|
- A szüzesség elvesztése jó buli. Mármint azért, mert ott van a bénázás lehetősége. És ha jó a partnered… nos ebből nincs probléma. Nem azt erősíti benned, hogy mennyire szerencsétlen vagy, hanem azt, hogy hát igen, gyere csináljuk megint. Nekem szerencsém volt, és ha szerencséd van, akkor neked is hasonló lesz! * suttogom, majd mikor közelebb hajol, és mivel már nem téveszti el a számat, átadom magam a csóknak. Szám lágyan mozdul meg az ajkán, majd a nyelvemet is bevetem. Lágy az első találkozás és én ennek örülök. Hiába csókol jól, hiába finom a nyelve valahogy nem az igazi. Nincsenek lepkék, meg bizsergés. Persze, van vágy, meg tök jól érezem magam, hiszen erre vártam már hónapok óta, de valahogy mégsem. Kezem erőteljesebben simogat, majd mikor ő is erősebben csókol, és már magától maszírozza a mellem, a szájába mosolygok. Nem csinálja rosszul, mert máris előtör belőlem néhány kéjes hang. A vámpír gyorsaságomat bevetve teperem hát le, és gombolom ki az ingét, a nadrágját, hogy még jobban hozzáférjek. Közben fentebb tolom a szoknyámat, majd terpeszbe helyezkedem. Elkapom a kezét, majd a szemébe nézve teszem azt a combomra, majd onnan vezetem fel egészen a bugyimig. Ha hozzámér érezni fogja izgalmamat. Közben megmutatom azt az aprócska pontot is, amelyre olyan nagy figyelmet kell fordítani. Kezét odateszem, majd mikor ujjával nem túl határozottan de megérint én jólesően csukom le a szemem, és a vállára hajolok. * - Jól… jegyezd meg azt … azt a pontot! * adom ki a parancsot a fiúnak, és remélem megérti, hogy mindig ezt keresse egy lánynál. Majd csak hogy neki is jó legyen lágyan letolom a válláról az inget, ezzel is szabaddá téve az izmokat, és a hátát. Egy futó érintéssel végigsimítok a tollain, azonban nem akarok most ezeknek túl nagy figyelmet szentelni. Tudom mennyire érzékenyek, és Jaden is teljesen padlóra kerül, ha azokkal foglalkozom…. Jaden…. Ismét előtör belőlem egy kellemetlen érzés azzal kapcslatban, hogy helytelen dolgot teszek. Szinte látom magam előtt az arcát, szerelmes tekintetét… de komolyan! Mit lát bennem? Miért van értem annyira oda? Muszáj lesz vele beszélnem! Ez így nem állapot hosszútávon. Lassan megcsókolom a fiú vállát, nyakát, majd visszatalálok a szájára. Vadul szétfeszítem a nyelvemmel, és próbálok minél mélyebbre jutni. Nyelvem játszik az övével, majd egy pillanatra megszakítom a csókot, csak hogy a szájába nyögve elélvezzek. Na igen, nem semmi a kézimunkája… * - Told le a nadrágodat!
| |
| | | Kyle Peters
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Júl. 20, 2013 8:35 pm | |
| *Hát van abban valami, amit mondd, de tényleg nem gondoltam volna rá, hogy az, hogy szűz vagyok szexi dolog, főleg hogy mennyire tapasztalatlan vagyok, pedig a pasinak kéne lenni, aki vezet, aki határozott, itt pedig most ő teszi. Vezeti a kezem, és az övé is vándorol, én pedig már tényleg szó szerint zihálok. Jó ég, mi van, ha előbb... ha még addig se jutok el, hogy bármi konkrét történjen és én már ellövöm a puskaport? Félni kezdek, aztán rájövök, hogy már ilyesmiken jár az eszem, pedig még csak abban sem voltam nem rég még biztos, hogy jó-e így ez az egész, de hát amilyen nagyon nyomul és szó szerint felkínálja magát. Ha nem én lennék itt, hanem valami határozott pasas, azt hiszem már rég az ölébe vette volna, miután feltolta a szoknyáját és kioldotta a saját nadrágját. De én nem vagyok egy határozott pasas. Aztán sikeresen koccan a homlokunk, amitől egyébként is csekély önbizalmam még jobban leapad és rémesen hülyén érzem magam hirtelen.* -Malőr...ök? *Még más is? Jó ég, nem akarok malőröket! De azt hiszem talán jobb vele, mint mással, vagy hát nem is tudom, ő elég jól viseli, nevet, bár remélem nem kinevet, csak szimplán jól szórakozik az esetlenségemen. Aztán közelebb hajol, hogy ne tudjam elbénázni, én pedig ahogy kicsit előre dőlök, automatikusan tenyerelek rá a combjára, miközben a másik kezem még mindig a mellén pihen. Hogy fogunk ezek után barátként és kollégaként együtt dolgozni? Persze, azt mondaná rá, hogy ne kombináljak semmit se túl... tudom. Végül csak sikerül elérnem a száját, és kezdetben lágy csókba kezdünk, majd ahogy a férfiasságomat masszírozza egyre erősebbre vált a csókom is. Hevesebben szívom be az ajkait és a kezem is automatikusan kezdi masszírozni a mellét, ahogy az előbb mutatta. Van azért úgy látom ennek az egésznek egy olyan része is, amire nem kell koncentrálni, ami csak úgy megy ösztönösen. A nyelvem lassan átsiklik a szájába, és halkan felnyögök, ahogy remegés szalad végig a testemen. Jó ég, mi van, ha korán fogok elmenni? Hiszen még semmi sem történt!* | |
| | | Janna Lemanski
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Júl. 20, 2013 8:25 pm | |
|
- Mert ezeket az eshetőségeket nem gondoltad még végig soha! * vigyorgom majd a kezembe veszem az irányítást. Nincs semmi bajom azzal, hogy nekem kell viselni a nadrágot. Bár határozottan jólesett a múltkor, mikor Jaden kivonszolt az étteremből és nekem esett. Akkor egyszer nem én voltam az, akinél hamarabb elszakadt a cérna. A kezébe vette a dolgokat, én pedig élveztem minden egyes percét, és a testének minden mozdulatát. Ahogy a fiú az eszembe jut, a gyomrom fájón összerándul, kicsit ledermedek, majd mintha mi sem történt volna folytatom tovább a nyomulást. Nem akarok most leállni, mikor már annyira közel vagyok ahhoz, amit már hónapok óta akarok! Hiszen ő volt az, akire vágytam, akit akartam nagyon! Jaden csak becsúszott valahogy, nem volt betervezve. Kezem a férfiasságára siklik, majd mikor megsimogatom, akkor szinte már az ajkaimba zihál. Elmosolyodom, nem tudom magam visszafogni. És amint látom ő is úgy van vele, hogy ideje valamit tenni. Felém közelít, és komolyan, boldog vagyok, hogy vámpír vagyok, mert így nem érzem, hogy mekkorát is koppan a kobakomon, de legalább szerez nekem pár jó percet. Hangosan felkacagok, majd mikor kikéri magának a szexi dolgok, picit elkomorulok. * - Nem vagy túl tapasztalt, ne várd, hogy nem lesznek malőrök! Inkább próbáljuk meg még egyszer! * mondom, majd anélkül hogy elengedném közelebb kúszok hozzá, és ajkaimat csókra kínálom. Most már olyan helyzet, a pozíció, hogy túlzottan el sem tévesztheti. De hogy még ennél is könnyebb legyen én is elindulok felé, majd félúton egyesítem ajkainkat…*
| |
| | | Kyle Peters
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Júl. 20, 2013 8:16 pm | |
| *Zavartan mosolyodom el, bár azt hiszem ezt már említeni is kell, hiszen folyamatosan zavarban vagyok, egyre inkább. A szívem egyre hevesebben zakatol, amikor a kezemet rávezeti, hogy mit is csináljak, a helyett, hogy csak tétován nyomtam meg a mellét. Finom masszírozás tehát, ez az, ami jó? Bár persze így a ruhán keresztül más, de az ujjaim részben érik a bőrét is, fent, ahol a ruha mutatja a dekoltázsát. Meglepődöm a válasza hallatán. Mindig azt hittem, hogy majd olyan valakivel lesz az első, aki szinten kezdő még a témában, így nem lesz ciki, hogy én is az vagyok, bár lehet hogy ebben az esetben meg elcsesznénk az egészet, ha egyszer egyikünk sem ért hozzá. Ha én már legalább gyakorlott vagyok, akkor egyrészt akkor sem ciki, ha ő is az, és akkor sem, ha nem, mert már tudom, mit kell tenni.* -Szexi? Ezt nem gondoltam... *Szaporábbra vált a légzésem, amikor közelebb csúszik, már csak alig pár centire van tőlem a feje, és én nagy szemekkel nézek rá, miközben szinte már a számba beszél, én pedig halkan zihálni kezdek, amikor megszorít lent, hiszen még mindig határozottan fel vagyok pörögve és kifejezetten azon van, hogy ez ne is múljon el. A kérdésére már képtelen vagyok válaszolni, egyszerűen nullára csökkentem a közöttünk lévő távolságot, de a hirtelenségemmel kissé elszámítom magam. Konkrétan a csók helyett egyszerűen a homlokunk koccan össze, én pedig megsemmisülten dőlök hátra a helyemen.* -Ez szerinted szexi? *Nem tudom, hogy mi a szexi abban, ha ennyire béna vagyok. Pedig azért csókolóztam már, ha nem is mentem tovább, habár inkább engem csókoltak meg, nem mondhatom ezt rendesen csókolózásnak, de hogy ennyire béna legyek! De ő kapcsolja ki teljesen az agyam, azzal, amit csinál, nem én tehetek róla.* | |
| | | Janna Lemanski
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Júl. 20, 2013 8:08 pm | |
|
- Igazán köszönöm, a mellem nevében is! * kuncogom, és komolyan, valahogy nem bírom magam visszafogni. Csak remélem, hogy nem veszi magára a nevetésemet. De egyszerűen képtelen vagyok megállni. Annyira aranyos és kedves, és ez a zavar… szerintem még sosem voltam szűz fiúval. Mert még nem is mondja, én már tudom, hogy szűz. Ha nem lenne az, akkor simán rám repülne. Ujjai eközben megmozdulnak, tétova mozdulattal összenyomja a mellemet, én pedig megfogom a kezét, és megmutatom ezt hogyan is tegye. Nem akarok tolakodó lenni, bár azt hiszem már régen elkéstem ezzel… na meg, mindig is az voltam, így kell hát elfogadni. * - Egyáltalán nem ciki! Én inkább szexinek találom! * suttogom, majd kúszom közelebb a fiúhoz egy kicsit, és immár közelebbről kezdem nézni. Először csak az arcát, majd szép lassan az ajkát. Igen, a csókolnivaló száját, melyet szívesen megízlelnék. Ezen kívül vonzz még a nyaka is, a kidudorodó ütőere, mely lüktet a zavartól, melyet én okozok. Férfiassága egy cseppet sem kókad lentebb, én pedig ezt is elégedetten szemlélem meg. Kezem lassan beljebb kúszik a combján, és most már egyértelműen érintem meg, és szorítom meg finoman ezzel is egy cseppnyi élvezetet csepegtetve számára. * - És ha ez lehetne a változás útjának első köve? * suttogom az ajkaiba és remélem nem menekül el tőlem *
| |
| | | Kyle Peters
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Júl. 20, 2013 7:58 pm | |
| -Oh... értem. *Nyögöm ki, hiszen fogalmam sincs egyelőre még, hogy mit tegyek. Itt van egy iszonyatosan szexi és csinos lány, aki konkrétan felajánlja magát nekem. Nicolas olyan sallert keverne le, hogy hezitálok, hogy ihaj. "Ez az Kyle, legyen meg az a tűzkeresztség!" Szinte hallom, ahogy a szavai a fülembe csengenek, hiszen már próbálkozott, hogy végre túl legyek ezen, csak hát én meg a maradiságom. Nem tehetek róla, hogy hova siklik a tekintetem, hiszen eleve iszonyatosan kihívóan öltözött fel, aztán megfogja a kezem, nekem pedig elkerekedik a szemem, amikor a mellére helyezi. Hülyén érzem magam, konkrétan úgy maradok, ahogy elrendezett, és persze az ágyékom még mindig lüktet és feszül, esze ágában sincs lanyhulni, ami ilyen szavak és tettek után azt hiszem nem is meglepő.* -Szép... izé, akarom mondani... *Újra vörösre vált az arcom, ahogy megint küzdök, hogy elszakítsam a tekintetemet a melleiről, és automatikusan megszorítom egy pillanatra, hogy vajon mennyire feszes, vagy puha. Jó, hát nem fogdostam senkinek sem a melleit még, nincs tapasztalatom e téren. A szavaira automatikusan körbepillantok, tényleg elég kihalt itt minden, aztán csak megrázom a fejem a kérdés hallatán.* -Nem... ciki, tudom. *Zavart mosoly jelenik meg az arcomon, miközben már-már zavarónak érzem az erőteljes cuppogást a szomszéd boxból, főleg miután még időnként egy-egy nyögés is belevegyül. Jó ég!* | |
| | | Janna Lemanski
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Júl. 20, 2013 7:48 pm | |
|
- Nos igen, direkt csinálom, de meghagyom a választás lehetőségét. Nekem tetszel, egészen régóta. Nem maradiság, ha szerelemre vágysz, de a testi vágyhoz nem feltétlenül kellenek mély érzelmek. * mondom lágyan, és figyelem a fiú zavarát. Hihetetlen hogy ennyire zavarban van. Megértem a felfogását, Jaden is nagyon ellenkezett ez ellen… a férfiak és az elveik… Tekintete eközben a dekoltázsomra vándorol, én pedig nem bírom elrejteni a mosolyomat, és csak hogy tegyek még rá egy lapáttal, megfogom a kezét, és azt finoman a mellemre teszem. Én nem foglalkozom azzal, hogy milyen hangok szűrődnek felém a másik boxból. Én nem hallani akarom, hanem csinálni! Perverz lennék? Nos igen, egy kicsit! Viszont ezt ő is tudja, hiszen ez is én vagyok, és ő ezt tudta, mikor megismert engem. Soha nem rejtettem véka alá a véleményemet, és most Őt akarom! Egyelőre még csak finoman, aztán meglátjuk mit hoz az este… * - Egyébként erre nem jár senki! Voltál már lánnyal? * teszem fel a költői kérdést, és így hogy a keze már a mellemen, remélem könnyebben jut döntésre.. *
| |
| | | Kyle Peters
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Júl. 20, 2013 7:41 pm | |
| *Megrázom a fejem a kérdésére, még nem, vagy legalábbis nem ilyen nyíltan. Kitty volt még, de ő azért jóval visszafogottabb volt, mint Janna, bár már ő is jóval erőteljesebben nyomult, mint bárki eddig, és nekem ez az egész akkor is új és furcsa. Egyébként is nem a pasinak kellene határozottnak és kezdeményezőnek lenni? Na nem mintha én olyan lennék, de ha valaki igazán tetszik, akkor biztosan változtatnék ezen, vagy inkább csak akkor, ha úgy érzem, hogy szeretem is? Maradi lennék, hogy nem feküdtem csak úgy össze valakivel, aki iránt nem éreztem valami többet? A táncparketten pedig határozottan nyomul és kétlem, hogy ne lenne tisztában azzal, hogy a mozdulatai mit válthatnak ki egy pasiból, bár lehet, hogy a tapasztaltabbak nem így reagálnak, mint én, de nálam ez... nem tehetek róla, talán kissé régóta húzom. Nicolas egyszer még arra is képes volt, hogy vegyen nekem egy kurvát... de az annyira iszonyatosan személytelen, képtelen voltam rá. Megpróbálom javasolni, hogy inkább üljünk le, amibe végülis belemegy, bár nem épp olyan módon, ahogy én gondolom. Egészen sötét, hátsó helyre vezet be, ahol a kutya se jár láthatóan, talán még az asztal is poros lenne, ha nem takarítanának rendesen, és a mellettünk lévő boxból erőteljesen cuppogó hangok szűrődnek át. Nagyot nyelek, amikor felém fordul és felcsúsztatja a kezét a combomon, mintha minimum nemet cseréltünk volna.* -Ezt direkt csinálod ugye? De... de itt sokan vannak, és én... túl maradi vagyok, ha azt hiszem szerelem kell a szexhez? *Bököm ki végül, de balga módon a pillantásom automatikusan a dekoltázsára vándorol. Kényszerítem magam, hogy felfelé nézzek a szemébe, és persze az a helyzet, hogy a férfiasságom már eleve nemmel válaszol a saját kérdésemre, hiszen be vagyok indulva, pedig nem vagyok szerelmes.* | |
| | | Janna Lemanski
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Júl. 20, 2013 7:31 pm | |
|
- Hajj, komolyan, soha senki nem bókolt még neked? * vigyorgom a zavarát látva majd inkább próbálom átvenni az irányítást a táncparketten. Szegény fiút ide oda állítgatom, rángatom, tologatom és tényleg mindent megteszek, hogy kicsit kényelmesebben érezze magát. Ez csak tánc, nem kell olyan komolyan venni…. más esetben! Ám jelenleg én sem vagyok éppen korrekt, ami megnyilvánul abban, ahogyan viselkedem. Simán rámozdulok, és a mozdulás nem csak erre érthető. Valami keményet érzek a fenekemmel és komolyan mondom, nem gondoltam volna, hogy el fogom ezt érni. Na jó, akartam hogy ez legyen, de hát hogy ilyen könnyen… De inkább fogjuk rá arra, hogy talán még soha nem volt nővel. Hogy lehet kibírni ennyi ideig? Lehet hogy tényleg szűz lenne? Csavarok még párat a fenekemmel, majd mikor már tényleg annyira kemény, hogy majdnem átdöfi az anyagot szemem megvillan, elkapom a kezét, és az egyik eldugott boxhoz húzom. Ez van leghátul, sötét is van, és senki nem járkál erre. Hogy tudatosan cselekszem- e vagy csak azért jövünk ide, mert nincs más ülőhely? Nos, abszolút tudatos! Mikor a fiú elhelyezkedik szorosan mellé ülök, majd tekintetemmel arcát fürkészem, és önkéntelenül is a lába közét. A dudort szemlélem a nadrágján, és mérhetetlenül nagy vágyat érzek arra, hogy a magamévá tegyem! Én őt! Pont úgy, ahogyan Jadennel is tettem! A francba… * - Öhm… * mondom, majd kezemet a combjára teszem, hüvelykujjam pont hozzáér a férfiasságához és kérdőn nézek rá. Szívesen lennék hozzá kedves, lennék az övé, csak akarnia kell. * - Kyle?
| |
| | | Kyle Peters
Az én színem a dimgray.
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Szomb. Júl. 20, 2013 7:16 pm | |
| *Én ebbe tényleg sosem gondoltam így bele, mármint soha sem néztem saját magamat olyan szemmel, hogy mennyire vagyok jó pasi, hogy van-e akit úgy igazán érdekelnék. Angyali kisugárzás, persze, azzal tisztában vagyok, nem örököltem szar géneket, mint egy negyed-véla, csak hátulütők nélkül, de akkor is ez most így nyíltan kimondva.... Halvány pír jelenik meg az arcomon a szavai hatására és igen, egy kicsit azért zavarba jövök, vagy hát nem is kicsit.* -Oh... hát én... öhm... *Igen, úgy körülbelül ennyit sikerül erre reagálni, hiszen tudom én, hogy Janna mennyire vad és azzal is tisztában vagyok, hogy elég gyakran cserélgeti a pasikat az ágyában, még azt se mondhatom, hogy a pasijait, mert nem rémlik, hogy amióta ismerem lett volna valami komoly kapcsolata, akit ténylegesen bemutatott volna, vagy bármi. A táncparkettre kerülünk, én pedig eléggé esetlenül mozdulok. Nem járok ilyen helyekre és nem is tudok igazán táncolni. Ritmus érzékem van, hiszen gitározok, ez elengedhetetlen, de hogy én magam műveljek bármiféle érdemi mozdulatsort... az nagyon távol áll tőlem. Elkerekedik kicsit a szemem, amikor láthatóan vezetni próbál, amikor pedig a combomon simít végig, majd a hasamon végképp zavartan próbálok ügyetlenül mozogni. Tényleg teljesen új nekem ez az egész. A kezem a csípőjére kerül, bár nem én teszem oda, ha nem ő, és megpróbálom valamelyest követni a mozdulatait, vele együtt mozogni, bár az egész helyzet határozottan kényelmetlenül érint. Már maga a közelség is, hiszen konkrétan teljesen hozzám simul, és mi... mi szimplán csak barátok vagyunk. Amikor megfordul a kezem automatikusan csúszik vele, és marad a csípőjén, majd a fenekével dörgölőzik hozzám, én pedig... lefagyok. Lassan húsz leszek, azt hiszem ez az a kor így, hogy még nem voltam soha senkivel, hogy még attól is beindulok, ha mást látok ilyen helyzetben és hát egyébként is körülöttünk forr a levegő, én pedig paprikavörös arccal állok meg a parketten és merevedek le... és nem csak a testem, hanem csípő alatt is, jól láthatóan.* -Inkább... le kéne ülnünk. *Nyögöm kissé zihálva. Eleve dolgozik bennem az alkohol is, amit belém töltött, bár én vállaltam és most ez is. Jobb lenne azt hiszem leülni.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub | |
| |
| | | | Nedavia barlang-pub | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |