Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Holt lelkek tanyája - Page 15 I_vote_lcapHolt lelkek tanyája - Page 15 I_voting_barHolt lelkek tanyája - Page 15 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Holt lelkek tanyája - Page 15 I_vote_lcapHolt lelkek tanyája - Page 15 I_voting_barHolt lelkek tanyája - Page 15 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Holt lelkek tanyája

Go down 
+73
Gwynn Merfyn Bowen
Hiroshi Haku
Sophie Lee
Patrice Deveraux
Steven Blackfield
Illa Do
Elisabeth Ellen Torchwood
Owen Philips
Shannon Phoenix
Raven Blackmoon
Kaen el Jericho
Játékmester
Noraneida de la Fuente
Avanel Turcantil
Alexandra Sirov
Gabriella Ophelia Milena
Lincoln Lawrence
Agatha Brooks
Hikaru Tudor Patrik
Jack Darkfield
Artemis Taylor
Deyan Serenity
Cat R. Morgan
Anita Radoslava
Marco Mimieaux
Speranza di Bagliore
Shawn Griffin
Evangeline Elovics
Lara Corvin
Wanda Dorcas Gloria
Miley Hortingberg
Isabella Wekesa
Alfons Gerard
Isabella Woan
Loretta Sabilo
Kyo Nobory
Cecile Mignonette
Siegfried Zauberer
Emily Kyra Beawer
Nicolas Demerest
Narcissa Iris Floressa
Darren Leone-Hilts
Ademia Cyrtulos
Laura Wylee
Katherine Mary Black
Yeo Jung-hwa
Aeryn Baker
Bianca Phelps-Blamely
Priscilla Elena Black
Mephisto Ov Hell
Faith Tanya Dylens
Miranda Moon
Luna Shadow
Kathrina O'Brian
Flavio Antalagio
Xavier Raanan
Kalandmester
Ginevra
Aqua
Krastio Miroslav
Gladwyn Hankin
Armand Promotof
Játékmester Nellond
Heikigou Kouriryuu
Mardhug Grihol
Bonnie Tornow
Mina Faustina
Ivanka Iskra Wilson
Valery Black - Eramir
Beatrice el Esposito
Monique Zéfhyrine
Lucie Carin Drahoslava
Morana Volos
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Holt lelkek tanyája - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeKedd Okt. 13, 2009 7:53 pm

First topic message reminder :

Holt lelkek tanyája

Holt lelkek tanyája - Page 15 Sotet_fogado1

Ha a sötét negyed felé tévedsz, ahol a sikátorokban csak minimális fény pislákolását láthatod, mindenképpen ajánlom, hogy kerülj el egy helyet, az alvilági fogadót.
Ide az olyan emberek járnak, akikkel nem szívesen húznál ujjat, hiszen egy rossz szóért is már a halál vagy a szenvedések völgyébe kerülsz. De ha még is elég bátornak érzed magad ahhoz, hogy belépj a helyi alvilág szórakozóhelyére, akkor nagyon figyelj arra, hogy mit teszel és mit mondasz, hiszen itt még a falnak is füle van.
A fogadóban szinte minden emberen látszik, hogy nem érdemes beléjük kötni, még akár beszélgetésbe elegyedni se, hiszen ha más véleményen vagy, mint ők, akkor hamar pénz nélkül, összeverve találod magad az utcán. Ezért is híres ez a hely annyira a verekedésekről is, hiszen nem telik itt el nap a nélkül, hogy legalább három összezörrenés ne történne.
Egyébként a kocsma belseje átlagosan néz ki, kicsit talán lepukkantnak tűnik, még is igen otthonos a bent tartózkodók számára, hiszen nekik ez a hely nem csak a piálásról szól, hanem a nagy üzletekről is.

Holt lelkek tanyája - Page 15 Sotet_fogado2
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Narcissa Iris Floressa

Narcissa Iris Floressa

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 42
Kaszt : Holt lelkek tanyája - Page 15 Elemista
Üzenőláda : Holt lelkek tanyája - Page 15 Tek4e3b968e311c58947914
Az én színem a coral.

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimePént. Aug. 26, 2011 12:00 pm

*Tényleg nem vette észre Nicolast, mivel eléggé beleolvadt a sötét alakok gyűrűjébe. Pedig egyébként újságíróként felettébb jó helyzetfelismerő képességei vannak, és a figyelme is felettébb ritkán lankad csak. A hátra forduló fiút azonnal felismeri, hiszen szüksége is van a jó memoriára. Igaz ott a jegyzetfüzet, amiben sok-sok információ rejlik már, de azért hasznos ha az ember sok mindent észben is tud tartani. A sötét ruha furcsa ebben a verőfényes napsütésben, de hát kinek mi tetszik ugyebár. Ő inkább a világos dolgokat pártolja még akkor is, ha tűzmágusként magas hőfokot is elvisel, de azért magát a meleget érzi, és ebben az időben az igencsak erőteljesen jelen van. A tömény alkohol egyből megcsapja az orrát, amikor a fiú biccent neki. Viszonozza a köszönést. Nem biztos benne, hogy jól emlékszik a nevére, hiszen azon a kis erdei kalandon nem igazán voltak hosszadalmas bemutatkozások. Mindenesetre közelebb húzza kicsit a székét, és a közeledő pohárra pillant, majd int a csaposnak, hogy nem kéri.* -Köszönöm a gesztust...Nicolas igaz? Azt hiszem a nap közepén nem élnék ilyesmivel, ilyenkor jobb, ha tiszta az agyam, és nem tompítja el semmiféle alkohol, egyébként se nagyon vagyok oda az ilyesmiért. *Teszi még hozzá. Fiatal, nem akarja már most lebontani az amúgy elég fontos agysejteket, amik mint tudjuk nem igazán termelődnek újra. No meg egyébként a mája is hasznos szerv. Azt persze nem tudhatja, hogy a másik micsoda, így neki egyáltalán nem árt az ilyesmi. A visszafogott talán dicséret szerűre csak megrántja a vállát.* -Azt hiszem ebbe az iskolába kevés olyan diák jár, akit félteni kell bármilyen helyzetben is, legalábbis, ha akad ilyen, akkor nem hiszem, hogy sokáig húzza. Amiket hallottam...nem lehet anyámasszony katonájának lenni. *Kicsit összehúzott szemmel figyeli a fiút, a sötét kisugárzás...szinte ordít róla, hogy nem kevés titka lehet, ezeket kideríteni biztosan nagy feladat, és első beszélgetés alkalmával szinte lehetetlen is lenne. Bár mondjuk ő mindenkinek képes sötét titkot csempészni a múltjába, de van akinek ezt még csak nem is nehéz.*
Nicolas Demerest

Nicolas Demerest

Főkarakter : Kaen el Jericho
Hozzászólások száma : 782
Kaszt : Holt lelkek tanyája - Page 15 Auror_mentalista
Üzenőláda : Holt lelkek tanyája - Page 15 Tek4e2855367b48a9209012

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimePént. Aug. 26, 2011 11:49 am

*A lány valószínűleg hátulról nem vette észre, de már egy ideje szintén a bárpultot támasztja, és iszogat valami tömény alkoholt. Nem mintha idült alkoholista lenne; egyszerűen most ehhez támadt kedve. A nagy melegre való tekintettel hanyagolta a köpenyt, de még a bőrdzsekit is, de fekete rövid ujjú ingéről, és vászonnadrágjáról most sem mondott le. Érzékeny füle máris meghallja, hogy valaki közeledik, ám csak akkor fordult oldalt, amikor Narcissa már szintén helyet foglalt. Aprót biccent felé, és megemeli felé a poharat. Pár hete találkoztak, amikor az egyik szakkör kirándulásán a vörös hajú szépség szintén villantotta tűzmágusi képességeit. Biancával már hihetetlenül régen nem beszéltek, Arianával kölcsönösen ritkásra fogták a közös találkozókat, Rosetta sosem tartozott a közeli ismerősei közé, így talán Laura volt az, akivel mostanság többször váltottak szót komoly dologról. Azon furcsálkodott, hogy a fehér hajú nekromanta miért próbálja óvni őt, hiszen mindennek lehet nevezni azt, ami kettőjük között feszül, csak barátságnak nem. Érdekszövetség, bár Nicolas sosem tűrte meg senkivel a kompromisszumokat. Savanykásan elmosolyodik, Laura persze nem tudja, hogy ő volt ott azon a hideg téli éjszakán, Aeryn képében. Ha tudná, nem próbálta volna az erdőben megmenteni. De lényeg, hogy időnként szüksége van társaságra, és önjelölt magányos farkasként saját maga választotta az egyedüllétet, de időnként a mardosó sötétség ellenére ki akar törni ebből. Mindenki tökéletes ellentéte, és mégis mindük erejét magában foglaló lányként méri végig Narcissát. Különös erőve, hatalommal rendelkezik, érdekes személyiség.* Csatlakozol? *Kérdezi hűvös bársonyossággal, majd oldalra sandít. Félszemére hunyorítva játszik a hangjával, mely a ravaszkás, és a titokzatos tónusait vonultatja fel.* Úgy láttam, téged sem kellett félteni, ott az erdőben. *Int a csaposnak, hogy a lánynak is hozzon egy whiskey-t*

Narcissa Iris Floressa

Narcissa Iris Floressa

Hozzászólások száma : 42
Kaszt : Holt lelkek tanyája - Page 15 Elemista
Üzenőláda : Holt lelkek tanyája - Page 15 Tek4e3b968e311c58947914
Az én színem a coral.

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimePént. Aug. 26, 2011 11:25 am

*Talán csak fél órát töltött odakint, de ebben a tikkasztó hőségben még mágia segítségével is halálos a dolog, maga az erős napsütés is szinte bántja az ember szemét, nagyon nem kellemes. Ezért is döntött úgy, hogy mostmár betér valahova, legalább inni valami hűsítőt. Az már más téma, hogy a sötét negyedbe keveredett, bár nem keveredett, okkal jött, hiszen a legszaftosabb sztorikra ilyen helyeken lehet rálelni. Amint belép az ajtón naná, hogy nem egy rongyosabb fickó méri végig, de nem foglalkozik ezzel. Tudja jól, hogy ha arra van szükség, meg fogja tudni védeni magát, a tűz és a föld ereje is vele van. Egyébként nem öltözött túl, ezért is nézik meg annyira, fiatal, formás testtel áldotta meg a sors, pántos sötét vörös, testhezálló felsőben van, egy flip-flop papucsban és egy térdig érő kék farmerben. A vállán könnyű kis táska, amiben mindig nála van jegyzetfüzete, és persze minden más is, amire szüksége van. A bárpulthoz lépdel oda huppan le, nem akar asztalt választani, hiszen nem akar sokáig időzni, no meg így arra sincs esély, hogy valaki netán leüljön hozzá. Egy hűvös jeges teát kér, sok jéggel, azt kezdi el kortyolgatni, miközben figyel és persze fülel, hogy hol miről folyik a diskurzus.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeHétf. Aug. 15, 2011 5:55 pm

*Köszönőt nem mondd a lánynak, de biccent elismerősen. Csak felnevet a lökött szóra, de most jól érzi ám magát így van.* - lökött az alaptudás mint ahogy neked is auror leányzó. Az egész családod auror, te is elég jó mágus lehetsz pedig lehet neked is menne az a fickó, de másként reagálna. Na de én akkor tuti elkapnám.*Feleli kicsit ingerülten majd érzi, hogy kavarog a gyomra..* - Én foglak sírba vinni.. hálám jelé...jelé...*Nem tudja kimondani mert rosszul van és hirtelen foltos lesz Tylineruhája.. bocsánatkérő szemekkel néz a lányra, és azt hiszi ideje menni..* - Ne.. ne haragudj.. nem tudom mi volt ez..*Dehogynem a sör.. amit megivott.* - Azt hiszem jobbha megyek, remélem találkozunk még normális keretein belül..*Azzal fogta magát és a helyett, hogy az iskolába vissza ment volna át ment a vidámparkba és ott leült egy padra..* - Milyen idióta vagyok..*Fejéhez kapott biztos nem fognak összefutni ez is cikis helyzet volt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeHétf. Aug. 15, 2011 5:41 pm

*Vígan cseverészget a pultnál ülő előző alakkal.* -De nénikém ne csináááld. Mindenkire szükségem lesz., vagy ha nem is mindenkire akkor is a legtöbb rokonra.* Nyafog a lány mire a mellette lévő nő morog egyet-kettőt, majd Lini drága felpattan a pulttól. Ekkor veszi észre a szépen bunyózgató Nate-et.* ~ Pff. Így járt. Én mondtam, hogy ne kössön beléjük. *Újabb szemforgatás, majd mikor Nate csatlakozik dühösen rámered, mert egy alacsony köpcös alak követi a Naxist. * -Hát megint húzzak ki valakit a csávából? Miért ver engem a sors?! *Morogja maga elé, majd odalibben z alak elé. A nagy lendülettől hátracsúszik a csuklya felfedve az arcát.* -Na jó. Kopj le, vagy hívom az aurorokat! És most nem fenyegetőzöm! *Durcásan áll a pasi előtt, mélyen a szemében néz, és elszántság tükröződik az arcáról. Az alvilági valami olyasmit motyog, hogy ő nem akart balhét csak a srác kötött belé , aztán eliszkol. Persze, itt a legtöbb alvilági kutya, aki valaha már látta Linit tudja, hogy auror családból származik.* -Nem vagy erősebb, inkább lökött. Ne egyél semmit, mert a végén még kihányod. Franciaország, és az előbb hallhattad. És most tűnés, mert én sem tudom őket örökre elriasztani akármilyen családból származom.* Visszarántja a köpeny csuklyáját, majd a fiút támogatni kezdi az ajtó felé.* -Egyszer a jó szívem visz a sírba... *Motyogja, majd ha tetszik a fiúnak, ha nem szépen áttereli a Jeniliába.* -Ha lehánysz meghalsz. *Teszi hozzá útközben.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeHétf. Aug. 15, 2011 5:28 pm

*Ugye ő most dülöngél az utolsó szavakat, nem nagyon értette Tylinennál, és neki ment a csávókának és értetlenül nézett rá morgott egyet kettőt neki, mire a másik behúzott neki. Mondani se kell Nate dühében vissza ütött, aztán csak kiabálgatott, de az isten tudja mi üthetett a fiúba.. Ugye Tyline meg nem csinál semmit, csak leült a pulthoz.. A fiú csatlakozott hozzá kék zöld szemekkel nem nagyon kell zavartatnia magát.* - Nos, lehet erősebb vagyok.. de nem hiszem, hogy ezzel el tudnék bánni max, csak spenót kell mint Popeye-nek aztán dirr durr.. egyébként te nnan származol és milyen vállakozást akarsz indítani a családin kívül valami konkrétum..*Érdeklődik, majd az óráját is kezdi el nézegetni, bár nem igen kell de majd olyan jó fél óra múlva lassan el kellene indulni a szobájába szóval...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeHétf. Aug. 15, 2011 4:59 pm

//olvad//
*Csak ül a sráccal szembe az ujjaival dobol az asztallapon, és arra vár, hogy mikor esik össze a másik. * -Kac-kac. Csak nehogy azt várd, hogy kihúzzalak a csávából, ha bajba kerülsz. A kötekedőkről levettem a kezem. Azok csak szépen intézzék el maguk között a dolgokat. Én nem bánom, hogy egy idiótával kevesebb van a Földön. *Vonja meg a vállát a lány, és alig bírja visszatartani a kitörni készülő röhögést.* Épp eléggé kiismerem az embereket. És sejtem, hogy csak a szád jár. Nem mernél belé kötni. Aztán, mikor csak kuncorásznak rajta, majd gonosz megjegyzést tesznek az asztalra csap.* - Nem. Viszont egy ilyen helyen azt a szót nem lenne ajánlatos használni. Egyébként van elég pénze a családomnak, és nem akarok társat. Családi vállalkozás... *Morogja a csuklya takarásában, bár észrevehető egy pici kék villanás a szeménél. Aztán a fiú megint beszól mire visszaszól.* -Szerintem hallucinálsz. Azt már nem tudom mikor jöttem. Tavasz végén, nyár elején. Talán május, de pontosan nem tudom. Egyébként az ilyen vicceket nem nagyon bírom szóval, ha gondolod a nagy melákkal össze tudok hozni neked egy "meccset". *És a meccsel egy nem éppen baráti mérkőzésre gondol.* -Nekem aztán mindegy. Döntsd el te. *Válaszolja egy fintor és egy vállrándítás közepette. Feláll az asztaltól, majd vigyorogva figyeli a dülöngélő srácot. Ő aztán nem segít neki... Mikor az neki megy valakinek csak csóválja a fejét, majd odalép a pulthoz. Motyog egy-két szót az ott ülő előző beszélgetőpartnerének, majd kilibben az ajtón. Bár talán jobb lenne megvárni a druida fiút, de kit érdekel? Magának kereste a bajt, Lini meg nem éppen a bajban lévők istápolásáról híres. Csípőre tett kézzel áll az ajtóban, és némán várakozik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeVas. Aug. 14, 2011 7:41 pm

*Csak érdekesen pillant a másikra miközben lehúzza a sörét, és vigyorog a másikra. Ugyan már mi lehet benne.. Altató..!? Túl éli. Méreg!? Betegszobában rendbe hozzák. Bénitó bájital!? Nem baj tolószékben még lehet.. elhalna a keze!? Nem baj marad a másik.. Megvakulna!? Szerezz egy kutyát. Mindenre van lehetőség.* - Úgy lesz kisasszony, ha bár fogadjunk oda megyek hozzá, bár nekem van erős mágiahatalmam még druida létemre is szóval, rá se rántson ha elkapja a férfit egy inga...*Ha az user jól írta le fáradt agyával, hogy ez mi.* - Pedig tényleg... csak te még nem ismersz.*Feleli, szórakozottan majd ugye érdeklődve hallgatja némi szem húzóckodással a leányzót. Egy-egy megjegyzésén kuncog azurán ugye csak morog egyet, majd tovább nézi azt a férfit aki kövérebb mint egy erőember (Nick Árpád) és éppen beszélget meg ki tudja mit csinál.* - Milyen vállalkozást? Hogyan futtasunk lányokat night klubb és a vezetője te lennél? Szívesen beszállnék van annyi pénzem.* - Feleli nevetve, majd a kijelentésére ugye csak morog egyet.* - Biztosan exmemoriamot kaptál és azér tnem emlékszel vagy pedig a DNSed alapján 80-as éves vagy így tehát szimplán el felejtheted a dolgokat vagy Alczheimer kórod van. Tudod ez idős kori betegség...*Már-Már a hangja a fiúnak irónikus, de nem a sörtől. Vagy igen? Ettől érzi magát kicsit gorombának, pedig nem szokott ilyen lenni.* - Lassan vissza kellene menni kisasszony. Vagy menjünk át a Jeniliába?*Kérdezi meg, majd köhög egyet fel áll és jobbra balra dülöngélve, elindul neki menvén annak a hatalmas darab fapofának aki nem nézi jó szemmel, de a srác körül csak a világ forog...*

// Fagyikehely, Yorának mennie kellett..//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeVas. Aug. 14, 2011 7:23 pm

*User röhög is, bár Lini semlegesnek találja Nate-et. Ez van... Felnevet, mikor említik, hogy most van itt először.*-Akkor jó lesz, ha hamar kitapasztalod a hely szokásait különben elevenen megnyúznak. Nem-e? Ugyan már. Mindenkiben ott rejtőzik a sötétség csak nem tudni, hogy kiben mennyire. *Vonja meg a vállát. Kifejezetten élvezi a helyzetet. A gyilkos pillantások valahogy elkerülik a figyelmét, bár a köhögésre felfigyel.* -Nocsak. Hatni kezd valamilyen méreg, vagy csak a gonosz megjegyzéseidet próbálod elfojtani? *Pimaszul vigyorog, bár ez se nagyon látszik na mindegy. Nate egy darabig biztosa nem fogja megpillantani Tyline arcát.* -Igen lopás. Sunyi kis emberek járnak ide. Sötét üzletek, gyilkolás, verekedés. Bennfentes infók. *Kuncog egy sort, ami hamarosan röhögéssé alakul át.* -Te? Na máár. Nem hiszem el. Ahhoz túlságosan is visszafogott vagy. Belém még belém kötsz, de nem hinném, hogy a nagydarab pasival kötekedni mernél. Fogadjunk, hogy csak szájhősködsz. *Gonosz megjegyzéssel válaszol. Igazából fel se merül neki az hogy talán most picit Alexre emlékeztethetik.* -Én sötét? Dehogyis. Épp dolgozom. Tudod miután kikerültem a suliból egy vállalkozást akarok indítani. Egy olyan vállalkozást, ami a jóknak kedvez. *Az utolsó mondatot nagyon halkan mondja. Kit tudja, hogy most lehallgatják-e őket?* -Én nyugodt vagyok. Csak közöltem veled az én álláspontomat.*Reagál kicsit megkésve, de hát a hely megfigyelése néha túlzottan leköti.* -Honnan tudod, hogy nem kevertek bele valamit? Ha majd alulról szagolod az ibolyát a sör miatt akkor ne felejtsd el, hogy éééén megmondtam. *Szándékosan elnyújtja az én szócskát. Aztán a következő kérdésénél megint nevetni kezd.* -Pár hónapja. Már nem emlékszem pontosan mikor. Jobb dolgom is volt mint a napokat számolni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeVas. Aug. 14, 2011 7:08 pm

*Röhöghet az user, mert ez így van elkezdenek beszélgetni és szimpatikusnak találja a lányt.* - Nem is láthattál most járok itt először a Holt lelkektanyájában nem vonzanak a sötét dolgok, de azért még is...*Feleli és vállat ránt majd gyilkosan pillant a lányra, de nem akarja fel falni. Hallgatja érdeklődve és azért köhög egy két dolognál.* - Lopás.. ugyan már.. beszólok annak a nagydarabnak ott aki szembe van velünk egyből leverne bár lehet erősebb vagyok nála.*Feleli magabiztosan és kihúzza magát. Na hát.. egy újabb egoista kir eemlékezteti a lányt? Igazából viccet félre téve ő nem olyan mint Alexander, inkább csendesebb és visszafogottabb.* - Nem célzok én semmire, nyugalom!*Jelenti ki, majd még mindig gyilkos pillantással figyel a lányra és nevet.* - Lehet te magad is sötét vagy csak nem vetted még észre..*Reflexszerűen kijelenti és vigyorog ördögien egyet, majd ugye ő ismét iszik a korsóból amit a lány elé tett ha nem hát nem...* - Nyugalom ebben semmi lényeges nincs csak szimpla sör.. hamár a sörnél tartunk hideg, de azért semmilyen hatást nem érez a fiú..még...* - Te már régóta tartzokodól sötét lány eme iskolában?*Kérdezi meg kuncogva, kötöszködik bár néha cinikus a megszólalása.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeVas. Aug. 14, 2011 6:51 pm

*Megtestesült jó... Hát ezen user egy jót röhögött. Szóval Lini odamegy Nate-hez, és neki áll dumálni. Hát igen, ez Tyline.* -Ó, remek. Jobb dolgom úgysincs, amíg el nem intézi, amit akar itt.* Mutat arra az alakra, akivel az előbb beszélt.* -Ahaaa. Hát nem nagyon láttalak még errefelé, bár elég ritkán járok ide szóval nemigazán futhattunk volna össze. *Ráncolja a homlokát, bár ez a csuklya miatt nem látszik szóval felesleges tényező. Amikor engedik neki akkor szépen leül, és Nate arcát kezdi tanulmányozni.* -Nocsak... Újabb diáktárs. Nem mindegyik idióta csuklyás alak verekedik. Valakinek meg van rá az oka miért nem. A verekedések alatt simán lehet lopni. Régebben egy auror mondta nekem. *Kicsit megkönnyebbül, hogy mégsem egy elmebetegbe botlott, majd mikor az arc eltakarásra tesz a fiú megjegyzést felhorkant.* -Ezzel rám célzol? Meg van ám rá az okom miért, de ezt nem itt és nem most fogom elmondani. *Igazából egy jót vigyorog, majd mikor bemutatkoznak ismét megszólal.* -Tyline és Belsirion. És tessék... Újabb Naxis. Ennyire vonzom a sötét oldalt? *Nevet fel a lány, majd mikor itallal kínálják csak elfintorodik.* - Kösz nem. Ki tudja mit kevertek bele. Volt már alkalmam megcsodálni itt,hogy holtan esett össze valaki miután ivott úgyhogy kösz, de én kihagyom. *Még mindig beszél miközben azon gondolkozik, hogy érdemes lenne-e felfedi az arcát, vagy sem. Néha lopva a pult felé pislog, mintha várna valamire.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeVas. Aug. 14, 2011 6:39 pm

*Ő csak elgondolkozik és Nathaniel nem egy átlagos rossz fiú, ő az a megtestesült jó aki természetet imádja akár a testvére. Nos, mindenesetre.. ugye ő ül és nem is veszi észre, hogy figyelik.. mindenesetre most a gondolataiba merengve, a hazájára gondol meg lassan itt a suli és ráadásul még pár dolgot el kell intéznie. A lányra fel figyel aki megszólítja.* - Nem -nem zavarsz..*Szólítja meg majd megköszörüli a torkát hiszen éppen most ivott bele a korsójába. Megforgatja szemeit amikor próbálják kioktatni, de hiszen egy Beawer nem fél szóval.. csak vigyorog és felnevet.* - Tudom, és tisztában vagyok azzal miféle hely, de már kellett egy kis gőzt kieresztenem..*Feleli, majd a leülés kérdésre csak a jobb kezét mutatja pattanjon oda a lányzó.* - Egyébként, Nezabaros ha alvilági lennék már rég verekednék valamelyik hülye csuklyás alakkal... akik úgy öltöznek, hogy némelyik arca csúf így tehát, direkt el rejtik..*Feleli a lánynak, de a végét már halkan mondja.* - Egyébként Nate vagyok Naxeldires.. te ?*Kérdezi a lánytól és tudja, hogy egy finom hölgy nem iszik korsóból, de vajon Tyline iszik e? A lány elé rakja a korsót, és néz rá a csillogó azúrkék szemeivel.* - Kérsz?*Kérdezi meg és mosolyog egyet szemei meg összeszűkülnek.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeVas. Aug. 14, 2011 6:24 pm

*Odabent egy fiatal szőke lány ücsörög a pultnál, és egy csuklyás alakkal beszélget angolul. Hogy Tyline nagynénje miért pont idehívta a lányt? Azt ő maga se tudja. Különféle családi ügyekről beszélnek. Csak néhány szót lehetne elcsípni a beszélgetésükből, mert egész halkan sutyorognak. Család... üzlet... vállalkozás... tervek Többnyire ezekről diskurálnak. Egyébként a Belsis leányzó egész egyszerűen öltözködött. Póló, farmer... Az egyetlen dolog, ami kilóg a sorból az a fekete köpenye. Az arcát is csuklya takarja. Nem hiába, hiszen elég rossz hírű környék ez ráadásul nem akarja, hogy bárki is felismerje. Hamarosan feláll a rokon mellől, és hagyja azt nyugodtan iszogatni. Ekkor ütközik neki majdnem Nate-nek.* -Bocsánat. *Sziszegi halkan a szőke lány. A keze ösztönösen az övén lévő pálcához vándorol. Veszélyes környék ez, s mivel a Naxeldires fiút nem ismeri ezért okkal gondolhatja azt hogy ő is valami alvilági drogos. Némán ott áll amíg a srác le nem ül az egyik sarokba. Csak figyeli, de nem mozdul, mikor a rokon meglöki, hogy most már igazán leléphetne akkor nagyot sóhajtva rászánja magát a beszélgetésre. Odalép Nate asztalához.* -Hello. Nem zavarok? Ugye tudod, hogy ilyenkor nem szerencsés erre járni hacsak nem vagy közéjük való. * Szólítja meg a másik majd az utolsó mondatánál egy sunyi alakra mutatni, aki épp egy nagydarab fickót próbál meg lopni.* - Alvilági, nellondi vagy Nezabaros? *Kérdi halkan Lini, ha hellely kínálják akkor leül a fiúval szembe, ha nem akkor ott áll az asztalnál és úgy beszél.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeVas. Aug. 14, 2011 6:11 pm

*Először jár itt a Druida. Szemeivel körbe tekint habár, este ide téved az nem vet jó fényt neki. Az ajtó kitárul és a tanyába belép hófehér nadrágban és hófehér ingben az ing felső két gombja ki van gombolva és a fegyverei nála vannak. Itt azért óvatosnak kell lennie az embernek. A pulthoz sétál, kér egy sört helyesbitek jég hideg sört magának aztán odébb áll hiszen kicsit feltünő ebben a fehér öltözetben hiszen milyen alakok járnak ide. Az egyik sarokba leül és onnan figyeli szájtátva a tömeget majd rágyújt egy cigire. Rokonaival ismét rég találkozott Húga meg ugye otthon van. Szóval, most elmélkedik és hallgatja a tanyában lévő beszélgetéseket. Megszóülítani megmerne egy embert, de hát az meg ki tudja mit reagálna.*
Ademia Cyrtulos

Ademia Cyrtulos

Hozzászólások száma : 32
Kaszt : Holt lelkek tanyája - Page 15 Harcos
Üzenőláda : Holt lelkek tanyája - Page 15 Tekb338993
Az én színem a lightskyblue.

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeSzer. Jún. 22, 2011 1:47 pm

*Csak némán bólint, a bókot köszöni, de a többivel nem tud úgysem mit kezdeni, kevés volt akkor, hogy megmentse, akit szeret. Ezen már nem változtathat, de másokat megvédhet, és mások helyett beteljesítheti a bosszújukat. A fiú elbeszélésére csendesen figyel, kortyolgatva a teát, és csak időnként hümmög. Az önbíráskodásra meg se rezzen, de hogy nem tette meg.* -Futni hagytad volna? Hiba...mindenki megérdemli a sorsát. Amit tettek azt el is kell szenvedniük, mindegy mi volt az. Majd megtanulod te is, a bűnözők éppen hogy az emberek együttérzésére apellálnak. És általában be is jön nekik. *Húzza el a száját. Hát igen, nem hiába inkvizítor a leányzó, ő nem ismer könyörületet és nem ismeri el a bíróságok döntését. Nem nézi jó szemmel, ha egy gyilkossal nem végeznek, hanem csak beteszik valami finom börtönbe, ahonnan aztán pár év múlva kiengedik jó magaviselet miatt. Botorság.* -Akkor sok sikert! *Int a srác után, aki közben rendezi a számlát, méghozzá bőségesen, így ő már csak a saját jeges teája árát veti oda a pultra, majd kifelé indul. Kilépve az utcára azonban nem az iskola a cél, elfordul az ivó mögött, és a sötét sikátorok felé veszi az irányt, ott bújhatnak meg olyanok...akikre kemény éjszaka vár ma.*
Darren Leone-Hilts

Darren Leone-Hilts

Hozzászólások száma : 26
Üzenőláda : Holt lelkek tanyája - Page 15 Tek20b3427

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeSzer. Jún. 22, 2011 1:12 pm

*Ő nem becsül le senkit, csak a szép pofihoz valahogy nem passzolt számára a szigorú tónus, de hát ezt nem tiszte megitélni. Ha a leányzó így tud érvényesülni, akkor nem áll az útjába. Véleményét fejezné ki, hogy a kedves apuka nyilvánvalóan fanatista kellett hogy legyen, ha egy kislányt harcművésznek taníttatott, de felfigyel Adamia hangszínének szomorúságára.* Értem. Nem tudom miben nem volt elég, de akkor sem volt semmi. *Bólint vállvonva, aztán kortyolgatja a már kihozott teát, aztán derűje levervad a kérdésre.* Hát ez most kissé hosszú, de dióhéjba sűrítem. Jogosan akartam bosszút állni, de amikor ölni kellett volna, nem tettem meg. A sors fintora, hogy az illető mégis meghalt, baleset volt. Aztán rámfogták, hogy alávaló gyilkos vagyok, és bevágtak egy sor javítóintézetbe, mert még nem voltam nagykorú. Nem éreztem megérdemeltnek a dolgot, főleg, hogy csupa elmebeteg állat mellé akartak betenni, és megléptem. Aztán újra, a szigorítottból is. A nagybátyám megértette, hogy nem én voltam a hibás, és ide küldött, hogy inkább hasznosan töltsem az időt, ne pedig az önbiráskodó megmentőt játszam állandóan. *Most már tényleg elmosolyodik.* Mégis.. hiába próbálok kitérni a sorsom elől, rendszerint rámtalál. Viszont.. most azt hiszem meglátogatom az illetőt. *Bólint a lánynak, és odadob egy nagyob összeget a pultosnak kifelémenet.* A takarítóknak.
Ademia Cyrtulos

Ademia Cyrtulos

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeSzer. Jún. 22, 2011 12:51 pm

*No igen, épp ez az ő előnye, hogy sokszor lebecsülik. A nagydarab férfiak eleve a nőket, de őt meg a külseje miatt végképp. Kis csini leányzónak nézik, annak ellenére, hogy milyen fegyverarzenállal rendelkezik, aztán persze jön a hopp és a kopp, mint jelen esetben is. Leereszti a katanát, amikor a megcélzott fickó felemeli a kezét és morogva hátrálni kezd.* -Megmondtam... *Szól még utána, majd szépen lassan tényleg mindenki visszatér eredeti elfoglaltságához, aki az ivóban tartózkodik. Nekik pedig Darren szerez egy másik asztalt, ez már tényleg kissé alkalmatlan az ücsörgésre. A sötét alakok közben távoznak is, biztosan majd máshol bontják a rendet. A dicséreten picit ugyan meglepődik, de egy mosollyal fogadja, miközben egy új jeges teát kér magának, hiszen az előző a padlón végezte.* -Köszönöm! Apám a harc megszállottja, még kiskoromban íratott be a városban lévő japán harcművész központba. Intenzív képzés volt, több technikát is megtanultam. Majdhogynem előbb fogtam kardot, mint hogy rendesen megtanultam járni...mégsem volt elég. *Halvány sóhajt ereszt meg, de nem tér ki jobban a témára, inkább a vadőrös kérdésre figyel.* -Egy próbát végülis megér, de egyébként miért hoztak ide? Mit műveltél, ami miatt ahogy sejtem már nem egyszer bezártak? *A mocsok kérdésre komolyabb arccal bólint, majd nagyot kortyol a hűs teából.* -Igen...ezért is néztem le épp erre a környékre. Az ilyen helyeken kel el leginkább az időnkénti tisztogatás. Ahogy sejtem nem sokan vannak, akik a Sötét negyedben próbálkoznak rendet tenni, úgy hallottam ide még az aurorok se túl gyakran merészkednek be. De mindenki nem fél a sötéttől... *Teszi még hozzá, miközben körbepillant. Az ivóban lévő alakok, többnyire piti bűnözőnek, vagy egyszerűen részeges alakoknak néznek ki. Ha komoly prédára vágyik, ahhoz máshol kell majd kutakodnia.*
Darren Leone-Hilts

Darren Leone-Hilts

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeSzer. Jún. 22, 2011 12:39 pm

//olvad//

*A társalgás ideig-óráig szünetelni fog, ugyanis teljesen másra kell, hogy figyeljenek. Amikor a két illető elröhögi magát, ő is elmosolyodik akaratlanul. Nem becsüli le a nőket, sőt ez a példány kifejezetten ügyesnek tűnik ha már ennyi fegyvere van, de ez a szigorú hangnem, hát ez tényleg ütős. Végül a lány komolyabbra fordítja a szót, azaz a tetteit, mert az illetőnek majdnem porba hull a feje. Ekkor gyorsan felemeli a kezét, és hátrálni kezd. Többen morogva néznek össze, ez már nem annyira vicces. Mivel a két diák asztala menthetetlen, Darren félrecsúsztat egy ittas alakot, aki az egyik szomszédos asztalra van rádőlve. Letámasztja az egyik széknek, aki alszik, annak mindegy, és ezt húzza oda maguknak nagy nyikorgás közepette. Rendel egy teát, és bólogat a lánynak.* Ez elég impozáns volt. Hol tanultál meg így harcolni? *Eközben az ivó vendégei unottan fordulnak vissza az italukhoz, ez itt mindennapos eset, és a zene is zavartalanul folyik tovább. A fiú elmereng a korábbi kérdésen, és picit komolyabb hangon válaszol.* A vadőr nem kell hogy segítsen, csak beszélgetek vele. Ez alatt a pár óra alatt több mocsokkal találkoztam a környéken, mint máshol évek alatt, ami azért kellően dühítő. Még a magamfajta különcnek is felfordul a gyomra. Kiváncsi vagyok, hogy vannak-e még itt olyanok, akik szembeszállnak a sötétséggel, vagy már feladták, és azonosultak vele, azzá váltak, ami ellen valaha küzdöttek...
Ademia Cyrtulos

Ademia Cyrtulos

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeHétf. Jún. 20, 2011 6:43 pm

//fagy//
Ademia Cyrtulos

Ademia Cyrtulos

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeHétf. Jún. 20, 2011 5:21 pm

-Én is ezt mondtam. Ha itt kell lenned, akkor nem fogod tudni úgyse kirúgatni magad, ha bele gebedsz se. *Rántja meg a vállát, majd szemez pár percig a melegszendviccsel. Jónak tűnik, még lehet, hogy rendel egyet magának is, bár a suliban már vacsizott. Az egy év egy lábon való kibírásán jót mosolyog, hát igen, ez nem annyira hosszú idő, de úgy fest a srác úgyis megpróbál majd lelépni ennek ellenére is. Már csak elvből is.* -A vadőr gondolod, hogy segít? Miért lenne oka, hogy elmondja neked, hogyan léphetsz le innen? *Húzza fel picit a szemöldökét, nem tartja logikusnak a dolgot igazából. A kérdésre viszont már elgondolkodik. Na nem mintha nem tudná a választ, inkább azért, hogy mit is mondjon, mennyit adjon ki magából.* -Az utóbbi időben hallottam, hogy Nellondban és az iskola környékén is egyre jobban elszaporodott a gonosz. Egyre több diák tér a sötét mágiák útjára, nem ellene harcolnak, és ez a város is... *Összehúzza a szemöldökét.* ...velejéig romlott lett néhány év alatt. Úgy gondolom ideje valakinek rendbe tenni a dolgokat. *Alá is támasztja szavait, amikor a fickók lépnek az asztalukhoz. Bár tény, hogy eleve egy olyan ivóba jött, ami nem épp a kedves emberek tartózkodási helye, no, de ezért érkezett. Így legalább összefutott azokkal, akiknek el akarta látni a baját. Az alkohollal telt üveg elől reflexből elhajol, majd máris felpattan és hátra rúgja a széket. Felugrik az asztal tetejére és elfüttyenti magát.* -Csend! Mindenki üljön vissza a helyére, mielőbb még nagyobb bajuk esne! *Többen is felkapják a fejüket a leányzó szavaira, majd az illető fickók közül ketten is harsány röhögésben törnek ki. Nem tétovázik, azonnal nyúl a hátára erősített katanáért, amit mesteri mozdulattal lendít az egyik fickó felé, akinek a földre hullik az eddig a fülében lévő fülbevaló. Majd a másik felé suhint, akinek pontosan a nyakánál áll meg a mozdulattal.* -Távozzatok, amíg lehetőségetek van rá!
Darren Leone-Hilts

Darren Leone-Hilts

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeHétf. Jún. 20, 2011 5:07 pm

*Dobol a szék tábláján, amíg a lány nem bólint.* Nagyon úgy tűnik. *Int az egyik felszolgálónak, és kér egy melegszendvicset, megéhezett az éjszakai műszak előtt, kell az energia.* Beszélgettem az egyik festménnyel, és az elmondta, hogy utánanézett. Hiába próbálnám meg a kirúgatást, inkább büntetőmunkára itélnek, de kirúgni nem fognak. Így hát marad a szökés, de ezt majd még meglátjuk, egy évet féllábon is kibirok. *Mosolyodik el kesernyésen, aztán eszeget egy picit. Amikor végzett, akkor tűnődően könyököl az asztalra.* Mivel ez egy mágikus akadály, kell lennie módja, hogy kikapcsolják, vagy szüneteltessék. Az is lehet, hogy éjjel meglátogatom a vadőrt, hátha tud erről valamit. Utánanézek. *Vonja meg a vállát, aztán követi a lány pillantását, de egyenlőre érdektelen a dolog.* És te mit keresel itt Adamia? Komolyan tanulni jöttél? Én már régen rájöttem, hogy ahol ennyire komolyan veszik a tanítást, ott nagy gondok vannak. *Most már ő is felkapja a fejét, amikor vagy féltucat sötétebb alak áll oda az asztalukhoz, és egy laza mozdulattal fellöki azt a vezetőjük, egy lófarkas, olajos bőrű nagydarab fickó. Úgy tűnik az iskolai diákok kifoszható prédát jelentenek. Darren azonnal mozdul, és egy kemény csattanó mozdulattal rúgja ki az arcátlan cölöpszerű lábát, mire kitör a hangzavar, a bárpult mögül például egy alkohollal teli üveg száguld pont Adamia felé.*
Ademia Cyrtulos

Ademia Cyrtulos

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeHétf. Jún. 20, 2011 4:51 pm

*Hamar meg is kapja a jegesteát, úgyhogy keres magának egy asztalt, ami eléggé félreesik, de mégsem annyira, hogy ne lássa be teljesen a terepet. Kortyolgatni kezd, amikor megáll az asztala mellett egy ismerős, bár még nem jó ismerős, de a többi itt tartózkodó diákhoz képest róla már szinte sokat tud. Megnézegeti a srác felszerelését, elég jól el van eresztve, mintha minimum innen is meg akarna lépni, pedig be sincs zárva.* -Nohát, a kötelékek idáig elérnek? Akárhogy próbállak elkerülni? *Mosolyodik el, de ez inkább csak a búvárhasonlat miatti visszavágás. Kihúzza az egyik széket.* -Csak tessék, nem várok senkire. *Kínálja hellyel a srácot, majd újabbat kortyol a jegesteából.* -Sikerült már valamire jutnod, hogyan lógj meg? Ha még mindig mindenáron ez a célod persze. *Kezdeményez valamiféle beszélgetést a sráccal, legalábbis amennyire lehet, ha nem köt megint belé csak azért is. Közben az ivó másik végében feldől egy szék. Egyből odakapja a fejét. Egy fickó épp egy másik fejét nyomja le az asztalra, nagyon úgy fest, hogy megpróbálta meglopni, csalni kártyázás közben. Piti balhékba nem szól bele, amíg nem lesz valami komolyabb az ügyből, addig nem az ő dolga. A csaló majd megkapja a jussát, legalább tanul belőle, és máskor több esze lesz ennél.* -Lám-lám máris beindult az éjszakai élet...
Darren Leone-Hilts

Darren Leone-Hilts

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeHétf. Jún. 20, 2011 4:43 pm

*Próbálgatja börtöne határait, nagyon úgy tűnik, hogy a nellondi kis falucska még szoros összeköttetésben van az iskolai birtokkal, ezért itt még tisztetetét teheti. Túl sok ruhát eleve nem hozott magával, csak ami rajta volt, ám pénze volt elég, hogy rendeljen. A sors iróniája, hogy hasonlóan sötét ruhákat visel, mint a lány, akivel tegnap találkozott, és még nem tudja, de most ismét össze fog futni. Mindenesetre ő nem testhezállóban, hanem laza, kényelmes viseletben feszít, ami nem gátolja a mozgást. Az oldalára, az övére, és a nadrág különféle pontjaira érdekes kütyük, álkulcsok, mászókampók vannak aggatva, némelyik igen élesre van reszelve, fegyverként is kiválóan alkalmazhatóak. Véletlenül éppen itt nézelődik, ugyanis határozottan balhés alkat a maga nemében, így megüti a fülét a lány szigorúan csengő hangja, amit a tegnapi alapján eltéveszteni sem tud. Megáll Adamia asztala mellett, és kimért, mégis finom mosollyal tekint le rá.* Leülhetek? Vagy a búvároktatódra vársz? *Kérdezi szelíden, ennyire még úriember, hogy nem fogja csak úgy ledobni magát. Miközben a választ várja, kint lassan sötétedik, az az ő világa.*
Ademia Cyrtulos

Ademia Cyrtulos

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeHétf. Jún. 20, 2011 4:32 pm

*Az érkezést követő napja mostmár Nellondba vezette. Kicsit jobban is körül kell nézni, és mi lenne a legjobb hely arra, hogy üldözze a gonosz, mint egy olyan hely, ami a sötét lelkek tanyája. Ezért is tér be most az ivóba. Lehetséges, hogy itt talál majd olyat, aki bosszúját beteljesítheti, hogy a mai éjszaka se teljen tétlenül, ha már tegnap kénytelen volt a falakat bámulni egész éjjel. Ruházata most jóval sötétebb. Egy testhezálló fekete bőrnacit visel, felül pedig egy haragoszöld-bíbor kockás ujjatlan toppot. Szőke haja fekete hajgumival van felfogva, oldalán sötét bőr öv, amibe fegyverei vannak csatolva. A hátán katana, oldalán könnyű táska. A testhezálló ruha kiválóan mutatja kecses alkatát, bár a fekete ruha picit ellenkezik amúgy visszafogott szépségével. Egyelőre leül a pulthoz és onnan nézelődik, vajon kiszúr-e valakit, akivel érdemes foglalkozni, netán egy hirdetést, esetleg meghall-e egy sikolyt valamelyik hátsó utcáról.* -Egy mentás jegesteát! *Adja le a rendelést addig is.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 30, 2011 3:19 pm

*Figyeli az erőltettet mosolyt,de nem szól semmit. Tyline jó megfigyelő. Nem hiába, hiszen a nagyanyja auror volt ráadásul Tyline már szinte szakértője a metakommunikációnak. Persze, az üvegek is feltűnnek neki, de nem akar faggatózni. Előbb-utóbb csak kiderül ő meg kivételesen nem fog szimatolni.* -Igen, az. Viol nem rég küldte. Csak nem tudom, hogy az iskolában lehet-e iszogatni, így inkább eljöttem ide. Bár nem tudom mit keresek ebben a koszfészekben.*Jegyzi meg a lány enyhe gúnnyal a hangjában. Kiveszi a táskájából Angi rajzát, aztán átnyújtja a lánynak. Előtte még gyorsan ráírja a nevét.* -Remek ötlet. Nem bírom az ilyen lepukkant bárokat. *Mondja a lány. Megigazítja a táskáját, majd feláll a helyéről.* -Merre menjünk? *Kérdi a lány, és elindul kifelé. Útközben még félrelök egy-két embert. Ne legyenek az útjában. Fintorog egy sort, majd kilép az ajtón Angivel vagy Angi nélkül.*

//Fagy//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Holt lelkek tanyája   Holt lelkek tanyája - Page 15 Icon_minitime

Holt lelkek tanyája
Vissza az elejére 
15 / 24 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24  Next
 Similar topics
-
» Lelkek Kapuja

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Sötét negyed-
Ugrás: