Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Játék terem | |
|
+73Lorie Andres Alexandra Voltano Wanda Dorcas Gloria Eira Eilertsen Lorraine Betranche Alfons Gerard Nessie di Alsiera Isabella Newton Etienne Marceau Goran Polyak Kádár Enikő Regina Ruosin Kynger Iwood Drékulusz Kluszenov Demian Emil Deyan Nemir Growal Gwilim Jan James Blackwood Sarah Lairs Rory L. Milborrow-Quenell Seldrit El Perimd Nathaly Holloway Jasna Novarro David Robert Beawer Jack Darkfield Athreana Andraste Katie Wells Lumiére el Michelle Miley Hortingberg Oyasumi Setsuna Lizbeth Westlive Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Tim Leopold Yosif Zhivko Rosalin Aljana Shawn Griffin Laura Wylee Katherine Mary Black Irina Yuliana Pierre Bontavier Dernóczi Norbert Celestine Quann-Roseberg Concordia Xanto Victoria T. Lassenien Gamba Drakon Samantha Troops Ivona Ivanovna Selena Angel Saniyya E. Miguela Eva Jennifer Love Smith Natalie Depp Aleksandar Stefan Aaron Drawer - Allidon Elizabet Kingston Gabriella Collie Rosalie Hooper Elisaveta Mira Yasmine S. Moore Maximilian Smith Zac Leaving Katerina Shezhana Varvara Ayla Madyzyn Robin Star Miranda Wilson Chiyori Kiryuu - archiv Quarion Galanodel Berker Mikolaj Ginevry Enton Leona Arts Vica Caroline Evans Aravis Anton Grace Neverwood 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Grace Neverwood Diák
Hozzászólások száma : 37 Kaszt :
| Tárgy: Társalgó - Játék terem Szomb. Szept. 19, 2009 9:26 pm | |
| First topic message reminder :A Társalgó központi terméből összesen három ajtó nyílik, tehát ez is közöttük van. Már maga az ajtó is erősen figyelemfelkeltő, ugyanis a felirat általában random színek között váltogatja magát, néha teljesen megbolondulva mozognak a betűk, villog, szóval szinte önálló életet él. Ahogy belépsz egy egész méretes termet találsz. Persze nem óriási, de olyan kényelmes méretű. Sok minden akad itt. Egy nagy szekrény, ami szinte mindig zajoktól hangos. Van benne mágikus önping-pong, amivel egyedül is játszhatsz; vagy épp néhány doboz varázslósakk; különleges minikviddics, ahol te irányítod a játékosokat; érdekes társasjátékok; varázsló activity és még amit csak el tudsz képzelni és mágiával bír. A szobában több asztalt és széket is látsz, itt próbálhatod ki a méretes szekrény különböző játékait, szórakozhatsz barátaiddal. De persze, ha úgy kényelmesebb, a kényelmes szőnyegen is elheveredhettek kipróbálni egy társasjátékot. Találsz egy zenegépet is, persze nem árammal működik. Sokféle zenét megtalálsz benne, válogathatsz kedvedre, de azért légy tekintettel a többi ittlévőre is, hátha nekik egész más az ízlésük. A terem egyébiránt hangszigetelt, tehát a zene nem zavarja sem a Központi terem, sem a Nyugalom termének élvezőit. A mágia fontos, de mégis ha jól megnézed találhatsz itt mugli játékokat is. Talán nem ismered őket, ezért akad a falon 1-1 rövid leírás a használatukról, abból megtudhatod mi is a pontos lényegük. Akad itt csocsó-asztal és darts is, no meg egy kisebb minibiliárd, és egy flippergép is helyet kapott, amit úgy fest az iskola külön rendelésére készítettek, mert a pálya kialakítása is a Nezabart idézi. Ezt azért egy kis mágiával megspékelték, így valamivel nehezebb, mint egy sima flipper, ugyanis a golyó van, hogy osztódik, vagy apróbb méretűre összemegy, netán eltűnik és hirtelen egy másik ponton tűnik fel. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Aug. 14, 2011 11:28 am | |
| *Mikor egy flegma lány felbukkan, érzi Panni hogy ebböl még lehet vita is lesz közöttuk, de egyáltalán nem szegi kedvét, hisz semmi sem szomorítja el soha. Még ez az undok vigyor sem amit a lány egyszer csak megvillant.* -Szia, tudom, szóval csak gyakorolgatok. De te profinak tünsz, mutasd meg te hogy csinálod? *mondja a lánynak, majd végig méri ruházatát és magában el is teszi a látványt, egy örülttel vagy egy lázadó személyiséggel hozta össze a sors. Ha Enikö megmutatja, akkor Panni természetesen figyeli a mozdulatait, hisz imád tanulni, de ha nem mutatja meg, akkor meg tovább gyakorol, és mivel szeret bizonyítani, igy egyre jobb lesz, s lassacskán egy-két golyó is lekerül az asztalról.* |
| | | Kádár Enikő
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 217 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija.
"All the world is a stage..."
"Egyetlen színész nem csinál színházat."
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Aug. 14, 2011 11:22 am | |
| *Na igen, ha már a divatról van szó... Enikőt mindennek lehetne nevezni, de ami ma van rajta, az valakinek jelentheti a divatot, míg másnak inkább a szemét égeti ki. Neonzöld spagettipántos ruha van rajra, hasonló színű cipővel, kiegészítői pedig piros színűek. Haját begöndörítette, és egy piros hajpánttal szorította hátra. Mikor belép a játékterembe, egy lányt lát meg a biliárdasztalnál, aki eléggé ügyetlennek néz ki. Gúnyos vigyorral odamegy hozzá.*-Ez neked játék? Vagy csak viccelsz?*Kérdezi kissé fellengzős hangnemben. Bemutatkozni még nem akar, egyelőre nézi a lány szerencsétlenkedését. Panna felsőjét csak egy megvető pillantással jutalmazza, nem túl szerencsés ez a megjelenés szerinte.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Aug. 14, 2011 11:13 am | |
| *Egy édes leányzó libben be a Társalgóba, és útját a játéktermes rész felé veszi. Egy sima farmer és egy denevérujjú selyem felsö van rajta, s mivel kicsit átlátszó, alatta egy fekete melltartót visel, lábán pedig egy kissarkú cipö. Most már nagyon megszokta ezt a magasságot, és nem is néz ki olyan hajléktalanul mint eddig, szóval elég jól halad annak ellenére hogy a divat s egyéb szépítkezös, nöcis dolgokba csak alig ásta még bele jobban magát. Elöveszi a golyokat és felállítja, majd egyedül kezd biliárdozni, sokszor látta hogyan kell, ez afféle mugli sport is amit valami mugli ketyerén látott, szóval megtetszett neki és így gondolta megpróbálja. Nem nagyon megy neki, naná hogy béna, de most jó igy ez, nem is erölteti, inkább csak próbál rájönni a nyitjára, hogy hogyan kéne csinálni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Aug. 04, 2011 8:52 pm | |
| *Egyébként még útközben gyorsan válaszol Kamnek.*- Tehát feláldozod magad a kedvemért? Ez kedves tőled.*Na igen. Csak beszél megállás nélkül időközben fel sem tűnik neki, hogy a hollója út közben lemaradt. Na mindegy, úgyis haza talál akkor meg feleslegesen aggódik miatta. Szóval neki sem tűnik fel a másik lány (bár ha ott a holló az biztos észrevette volna na mindegy). Mikor Laura megszólal és a Skillet-et dicséri máris szerzett egy jó pontot Giselle-nél.* -Újabb Skillet rajongó? *Szólal meg nevetve, majd ugye Kamen kezd beszéli szóval neki meg angolul válaszolgat. Szépen ide-oda vált a bolgár és az angol nyelv között.* -Igazad van. Sokkal romlottabb vagy, mint én, de elfelejted hogy engem a családom jelentős mértékben visszafogott így esélyem se lett volna zülleni.*Vág vissza a fiúnak. Kam is ördögien vigyorog, Gis is jó Laura nem, de neki még furcsább mosolya van, na mindegy. Végigméri a lányt, persze nem olyan becsmérlő pillantásokkal inkább csak jobban megfigyeli hátha ismerős neki. Talán egyszer látta az udvaron, de már ki tudja... * -Hát rendben. Akkor majd szólok, hogy csináljanak valammi kevésbé húsos vacsorát, bár én előre szólok, hogy úgyis lesz hús, de a kedvedért biztosan csinálnak valami mást is. Hidd el, nálunk tényleg nincs csend. Minden van csak pont az nincs.*Kuncog, aztán ugye említi a biliárdot. Kamen megjegyzésén csak vigyorog, majd hallgatja a magyarázást.* - Nekem akkor is Kamy maradsz. *Szólal meg gonoszkás mosollyal az arcán, majd kitör belőle a röhögés.* -Sajnálom, de ez nekem nem fog menni. Inkább játszatok ketten és én majd figyellek benneteket. *Kicsit hátrébb áll előbb persze alaposan oldalba böki a Naxeldires fiút, majd biztató rámosolyog a két játékosra, és feszülten figyelni kezd.* -Egyébként engem meg Giselle-nek hívnak. Olyan ismerős vagy nekem. Egyszer nem találkoztunk már? *Fordul Laura felé közben figyel arra, hogy Kamen ne tudjon csalni. Azért valamennyire kezdi kiismerni a fiút.*
//Fagy, úgy holnaputánig mikorra Yan visszatér a Sötét Erőkkel// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Aug. 04, 2011 8:31 pm | |
| - Aranyos. Ja, meg a saját dédapám *fintorog, majd nevet. Amikor a lány köhög egyet, egy fél másodpercre felvillan az ajkain egy ördögi vigyor, de aztán épp ilyen gyorsan el is enyészik, így hát Gisnek nem sok esélye lehetett észrevenni. Talán csak egy nagyon pici. De aztán a következő ördögi vigyor kissé tartósabb, mikor is a lázadásról van szó.* - Hm, listázzunk. Sok-sok részeg, bulizós éjszaka, cigi, némi drog, ésatöbbi... Véleményem szerint ezekben vagyok romlottabb *horkant, az ördögi vigyor pedig féloldalassá válik, és így összességében valami ijesztő csillan a fiúban. Egy pillanatra meglátszik a szemében, hogy látott ő már nagyon durva dolgokat, élt át nagyon durva dolgokat. De csak egy pillanatra, utána ismét csak egy bajkeverőnek tűnik, aki most épp felettébb jól szórakozik. A kezét majdnem elkapják, és érzi is, ahogy a lány picit hozzáér, ezért dicséri a reflexeit. Így a másiknak nem sok esélye volt hosszabban megragadni a kezét, ami azért mondjuk zavarta volna. Aztán felnevet ő is. És a másik user szerint is ettől a két hülyétől visszahangzik a boncterem. De a két hülye legalább jól szórakozik.* - Csakis azért, hogy ezt a szépséget ne zavarja semmiféle vén banya *kacsint rá. Aztán ugye átvonulnak a játékterembe, a Monster felvetésre pedig a srác jó nagyot bólint.* - Jöhet *vigyorog. Aztán még szélesebben, az állandó zenehallgatásra. Aztán ugye kérdést kap, úgyhogy válaszol.* - A csendre, de azt már megbeszéltük... Ja, meg leginkább vega kaját eszek, hacsak lehet. Ha nem, akkor nem *von vállat közömbösen. Nem meggyőződésből vega, a hús neki csak szimplán túl tápláló, ő meg eléggé kisétkű.* - Egyébként szerintem semmire. *A fóbiáit nem teszi hozzá, az rá tartozik. Majd úgyis érezteti, ha valami nem tetszik neki, ahogyan azt a hollóval is tette. Aztán ugye az eddig észrevétlen, fotelban ülő lány megszólal, ezzel magára vonva - tartósan magára vonva, ahogy a fiú jobban megnézi - Kam tekintetét, így a válasz elmarad, csak a biliárdnál eszmél fel, addig érdeklődve szemléli a másikat.* - Biliárd? Persze, miért is ne? Régen játszottam már. És persze, gyere csak... Hm, anonim fehér hajú lány, akinek még nem tudom a nevét *vigyorog a lányra, aztán, ha már témánál vannak, még egy kis hozzáfűznivalója van.* - Amúgy én Kamen vagyok, vagy Kam, ahogy tetszik. Na, szóval a biliárd... *És innentől magyaráz Gisnek, meg hallgatja, hogy a két lány miről társalog, de egyébként önmagához képest csendben van. Aztán, legkésőbb olyan éjfél fele majd távozik. Addig meg csak úgy van, játszik és figyel. Hiába, a plusz infók, a plusz infók...*
//És Kam innentől NJK, anya hülye szabálya miatt >< // |
| | | Laura Wylee
Főkarakter : taborandi@msn.com Hozzászólások száma : 3350 Kaszt : Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Aug. 04, 2011 8:11 pm | |
| *Amikor a két diák belép, talán észre sem veszik az egyik fotelban gubbasztó lányt. Ennek azért lehet egy-két oka, mint hogy az illető totál háttal ül mindennek, így teljes mértékben takarásban van, mindemellett még lejjebb is csúszott abban az ülőalkalmatosságban, hogy lábát feltegye egy asztalra, így még a feje búbja sem látszik. Nem hallgatott zenét, és nem játszott semmi hangosat, szóval nem nagyon lehet kiszúrni. És ráadásul nem is szólal meg, egy ideig hallgatja a beszélgetést, ahogy a lány és a fiú dumál. Még abban sem biztos, hogy nem egy párról van szó. Végül ha bekerül valami zene, ami valószínűleg az a bizonyos Skillet szám lesz, az ismeretlen lány lecsukja a szemeit, ismeri a számot, és szereti is. Az egyik alacsony kávézóasztalon lévő lába ütemesen billeg egyik oldalról a másikra. Majd a végül úgy dönt, hogy felhívja magára a figyelmet. Szép lassan leteszi a lábát a földre, egy neszt sem ver kb, majd felegyenesedik, és a páros felé fordul.* - Jó zene. Feel like a monster... *Majd egy olyan tipikus nekromantás mosolyt villant... Nos nem mondhatnánk, hogy nem akadhat meg a szem a hölgyeményen. Ruhája tiszta fekete, szoknyája enyhe szóval is rövid, combja pedig igen formás. Ráadásul a ruha nagyban elüt a bőrének sápatag színétől, és hajának tiszta fehérségétől. Tincsei csípőjéig is leérnek, tépettre vannak vágva, elöl pedig rövidebbre, így valamiféle fél-frufru is kialakul néhány tincsből, ami örömmel lóg a lány arcába. Arcbőre tökéletes, világos színétől kicsit szoborszerű, és annyira gyönyörű is, enyhe macskás vonásokat találni rajta. Tekinete aranysárga, akár a méz vagy a borostyán, és az enyhe fekete szemceruzával készített smink még élénkebbé teszi. Ugyan senki nem mondaná meg róla, de bizony vámpír, innen a megnövekedett karizma, és a páratlan szépség, na meg nem elhanyagolható az sem, hogy félig angyal, bár ezt sem mondaná meg róla senki, hiszen mind a két infót remekül titkolja. Amikor látja, hogy a biliárdról folyik a szó, és annak kezdéséről, hasonlóan kihivó stílusban, mint amilyen első szavai is voltak, újra megszólal.* - Beszállhatok? *És mind a ketten jól érezhetik azt a bizonyos vonz és taszít egyszerre érzést, amit mindenki érez, ha ezzel a nekromantával akad össze. Mintha egyszerre lenne áttörhetetlen védőpajzs, és halálos fenyegetés.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Aug. 04, 2011 7:36 pm | |
| - Amúgy sem kell miattad aggódnom. Nem féltelek téged... Bár a vonaton a vén boszorkák biztos kiszemelnének maguknak ilyen aranyos fiút, mint amilyen te vagy.*Nevet ő is persze csak a füstbe állás előtt. Való igaz egy kicsit köhögni kezd, de tényleg csak azért, mert ilyen közelről még soha nem fújtak rá füstöt. Köhögve nevetgél, majd szúrós szemmel válaszol Kamennek.* - Ezt miből gondolod? Egyébként néha tényleg jó dolog fellázadni a szüleim ellen. Túlságosan is be akarnak táblázni. Gyenge kis lázadó? És az miért lennék, és te miben vagy különb nálam Kam? *Na igen már megint az az ördögi vigyora, mikor Kam összekócolja a haját gyorsan a keze után kap. Talán mintha egy kicsit hozzáért volna... Persze a kócolás közben is csak nevetni tud, de már csak ilyen. Hát tényleg Tyline ellentéte... Egyébként remekül bírja a piszkálódást, mindig is jól viselte az ilyen dolgokat.* -Sok szerencsét, de ne feledd mit mondtam az első találkozásunkkor. *Csak kacag tovább user szerint ettől a két hülyétől visszhangzik a boncterem.* -Persze, hogy nem hiszen már mit mondtam a vénségek rád szállnának, és nem rám. *Aztán Kam azt mondja, amit Gis akart, amitől a lánynak felragyog azarca.* -Tudtam, hogy velem jössz. Már csak azért is, hogy jobbá tedd a napomat. Egyébként bókoltam volna? Úgy látszik formában vagyok.* Kuncog a lány, majd mikor Kam felajánlja, hogy menjenek át a játékterembe beleegyezik.* -Rendben. Nekem is elvonási tüneteim vannak.*A tragikus képnél kicsit oldalba böki Kamet, majd aztán tényleg elindul a labirintus közepe felé. Hamarosan megérkeznek ugye a játék terembe, ahol hová vezet Gis első útja? Természetesen a zenegéphez.* -Mit szólnál a Monsterhez azt tegnap úgyse tudtuk végighallgatni. *Pillant Kamy felé, majd ha a fiú mást szeretne hallgatni akkor szépen odébb áll, és figyeli hogy mit állít be a Naxeldires társa.* - Egyébként ne aggódj. A zeneelvonás nálunk nem érvényes. Mi folyton zenét hallgatunk szóval ott biztos nem jön ki semmiféle zenebetegség. Egyébként allergiás vagy valamire? Ha már a vendégünk leszel jó lenne tudnom róla. * Mosolyodik el a lányka, majd a biliárd asztal felé pillant, ahol tegnap Alex ücsörgött.* -Te tudsz játszani? Én szívesen kipróbálnám, de apám szerint kocsmai játékokat nem illik játszanom. Igaz most nincs itt szóval szívesen megtanulnám hogyan játsszák.* Úgy látszik Kam egyre rosszabb hatással lesz Gisre, ha a fél-véla lány biliárdozni akar...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Aug. 03, 2011 9:55 pm | |
| *Röpködnek a golyók, Kament is megnézik maguknak, de sokkal szórakoztatóbb nézni, ahogy Alexandert piszkálják. Gonoszan elmosolyodik mikor ismét megszólal Alex egoista énje.* -Hidd el az senkinek nem lenne jó. Magyar történelem, 1956-os forradalom, ledöntik a zsarnokság jelképet, a Sztálin-szobrot. Egyébként meg azzal sem járnánk jól, ha elnök lennél. Egyrészt, mert öntelt vagy, másrészt azért mert a saját dolgaid mások előtt állnak. Ebből jönne a szobor ledöntés na meg a mérhetetlen egoizmusod. El kell hogy keserítselek, de nem hiszem, hogy bármi is rád szavazna.*Mosolyog bájosan, de azért érezhető hogy kötekedésnek szánta. Egyébként a magyar történelem meg akkor ragadt rá, mikor az apjával Magyarországra utazott, és ott hallott néhány dolog. Hát jó. Ezek szerint ismerik egymást szóval nem is kell őket bemutatni a másiknak. Annyi baj legyen. Egyébként kicsit furcsán néz körbe, mikor valaki a haját piszkálja de hamar annyiban hagyja a dolgot. A monsternek kifejezetten örül bár az utána következő szám se rossz, de hát akkor is jobban szereti a Skillet-et.* -Egyébként semmi bajom nincs vele csak jó néha kötekedni. *Mondja kicsit megkésve Kamennek (mert user máshova már nem tudja írni).* - De ha annyira szeretsz énekelni igazán adhatnál egy esélyt magadnak. *Pillant Kamre, majd mikor a fiú mondja, hogy meg ne szólaljon csak tovább mosolyog.* -Azt mondtad, hogy azt a nevet csak négyszemközt használhatom, Kam. *Tovább vigyorog, majd mikor Kam leül valahová, és közli hogy csak figyeli a műsort bólint, majd Alexre szegezi a tekintetét. Kíváncsian várja mit szól vissza neki.*
//Fagy, vagyis hát nem tudom minek nevezni... Igen fagy mert az idióta társaság nem bír írni...-.- XDDD <333// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Aug. 03, 2011 9:36 pm | |
| *Ahogy belép, a golyók őt is "megnézik maguknak", majd szerencsére mégis visszatérnek Alex ütlegeléséhez. Közben persze hallgatja Gis szavait, és el is vigyorodik.* - Mi az, csak talán nem nem kedvelitek egymást? *kérdi vigyorogva. Ja, és természetesen angolul. Mert miért is ne. Aztán az énektanáros felvetésre horkant és megcsóválja a fejét.* - Hidd el, mindenkinek az a jobb, ha én nem éneklek. *Aztán a bemutatásról esik szó, mire megrázza a fejét.* - Már csak azért sem, mert az előbb mondtad a nevét. De amúgy ismerjük egymást. Assszem *húzza el a száját tűnődően Kamen. Aztán a srác is megszólal, mire biccent.* - Igen, Kamen. Meg ne szólalj, Giselle *vet egy szúrós pillantást, mielőtt még a lány közbeszúrhatná az általa használt becenevet. A monsterre nagyokat bólogat, majd hirtelen a lejátszó egy jóval lassabb számra vált, amiért már annyira nem rajong. Végül, nem különösebben foglalkozva azzal, hogy egyébként mi a téma, éneklős - ami nála borzalmast jelent - hangon szólal meg.* - Amúúúgy, én csak leülök ide a sarokba, és nézem a műsort *vigyorog, aztán el is oldalog az egyik kényelmesnek tűnő székig, és lehuppan rá, innentől hulla kussban hallgatva a többiek szavait. Elmenni pedig csak akkor megy el, ha már mindenki ott hagyta a termet, és meg tudott hallgatni egy jó hangos és kellően durva Papa Roach számot...*
//Kam NJK// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Aug. 03, 2011 9:10 pm | |
| *Pont jó, hogy bejön Kamen, így nem is annyira feltűnő, hogy magától nyílik ki az ajtó. Mindenesetre, örömmel hallgatja Alex és Giselle beszélgetését, így legalább meg tudja, hogy miben mesterkedik Alex. Amikor az egy éjszakás kalandot említik, akkor egy picit nagyobbat koppan a golyócska Alex buksiján. A lány mosolyog, de persze ezt senki nem látja, csak a daimon, de az meg megint más. Szóval igen a lányt NEM VESZIK ÉSZRE. Mindenestre a golyók továbbra is Alexot koppintják fejbe, aztán egy másik fiú is megjelenik, mire a golyók felé repülnek, körbelengik mintha csak megvizsgálnák, aztán visszatérnek Alex fejéhez és tovább kopogtatják a fiút. Az benyom egy számot, mire a szőkeség ajkain pajkos mosoly jelenik meg, ő nemes egyszerűséggel odasétál, majd elkapcsolja. Magában jót kuncog a dolgon, de még mindig nem mutatja magát, a golyók pedig "kellemesen" ütik a fiú fejét. Giselle érezheti, hogy valami gyengéden meglebbenti a haját, de semmi extra. A fő attrakció most Alex feje és a golyók, igen a szőkeség kifejezetten el van. Aztán persze majd Alex nézhet egy nagyot, amikor lehull róla a lepel, jelen esetben bűbáj. Oh, azt már nem is annyira lényeges megemlíteni, hogy a játékterem fényei vibrálni kezdenek... Miss Watson köszöni szépen jól van.*
// https://www.youtube.com/watch?v=ZSM3w1v-A_Y // |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Aug. 03, 2011 9:01 pm | |
| *Nem megszokott a fiútól, hogy ide járkál számtalanszor fordult már meg a helyen és egyik kedvencei közé sorolható. Éjszaka rengeteg időt tölt el itt van amikor itt alszik el, hiszen több féle dologba belemélyül..* - Ahogy mondodd. lassan akkora az egóm, hogy már szobrot is emelhetnének az udvarban. Persze, szívesen leszek az elnök is, de azért az még odébb van. Nincs is választás..*Csak nevetve válaszol Gisellenek, és legalább annak örül, hogy a perverz precizitásáról megismerte a lány. Bár ki ne? Egy biliárd golyót észlel a fiú ami enyhén eltalálta a fejét. A bal kezét a tarkójához rakja és hírtelen fordul megkeresni kezdi a tulajt aki ezt csinálta majd amikor meg van össze szűkült szemmel nézi a szőke hajú leányzót. Mint akit "meg akarna" gyilkolni..* - Egy tűzlabdához a fejeden mit szólsz? Röplabdázhatunk azzal, de én úgy is gyorsabb vagyok ezt tudod.*Jelenti ki, és ördögien vigyorog a szőkeség felé.* - Azt hittem a poklok poklában vagy...*Csak úgy beközli kötöszködés képpen, de azért ott van a hangjában a "cinikus" jelző majd megjelenik egy fiú akit látott már és beszéltek,de nem igazán emlékszik, csak halványan..* - Te Branimir vagy ugye?*Majd ránéz Gisellre, és bólint nem kell bemutatni, majd a zenegéphez lép és kikeress egy számot. Amint meg találta, be is izzítja a zenét és a lábaival dobol a földön.* Monster |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Aug. 03, 2011 8:47 pm | |
| *Némán kevergeti azt a nyamvadt paklit, amikor drága Edgar nem károgni kezd? Hátrafordul hogy lássa a jövevényt.* -Nocsak Alexander Seth Scoop, avagy az egoista Naxeldires. *Ezekkel a szavakkal üdvözli Alexandert, majd a Skillet kérdésre mosolyogva bólint.* -Mint már tőlem megszokott. Egyébként egy olyan emberre aki az első találkozás alkalmával egy éjszakás kalandot akart biztosan emlékszem.*Tovább játszadozik a lapokkal, majd arra lesz figyelmes, hogy ismét nyílik az ajtó, de ezúttal senki nem lép be rajta. Amikor a biliárd golyók lebegni kezdenek, és fejbe találják Alexet csak nevetni tud. Tényleg vicces a helyzet, s talán a fiú meg is érdemli. Aztán pár perccel később Kamen is csatlakozik a díszes társasághoz.* -Szia. Gyere, ezt nem szabad kihagyni. Akárki, vagy akármii is csinálja nagyon jó. Nem hiszem, de Alexet leckéztetik az számomra csak öröm. *Üdvözli angolul Kamet, mert ő már eleve angolul szól a fiúhoz. A nevetéstől levegő után kapkod, de ez tényleg nagyon elnyerte a tetszését neki.* -Valaki csak nem dúdol? Mondom, hogy egy rendes ének tanár kellene neked. *Pimaszul vigyorog, majd Alex felé fordul hátha még mindig dobálják őt.* -Egyébként csodálom, hogy erre jártál. *Fordul a fehér hajúhoz.* -Ugye nem kell bemutatnom bennetek egymásnak? *Tesz fel egy újabb kérdést, majd nagy bánatára a szám lassan a végéhez ér.* - Valaki nem csinálni egy kis zenét? *Pillant egyik fiúról a másikra, hiszen nem tudja, hogy Sus ott van, egyébként meg kíváncsi arra, hogy a többiek milyen zenét hallgatnak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Aug. 03, 2011 8:31 pm | |
| *Egy újabb ember érkezik, végigsétálva a folyosón, becélozva a játéktermet. Azért, mert miért is ne. Liliya úgyis Yannal van, aki egyébként kezd felépülni, szóval remélhetőleg nem múlik ki. Remélhetőleg. Bár, végül is, ha eddig nem sikerült neki, akkor talán most sem fog. Gondolataiból az zökkenti ki, hogy az ajtó magától kinyílik előtte. Oldalra döntött fejjel méregeti egy fél pillanatig, majd vállat von, és belép. Odabent Skillet, Gis, egy srácakitismerdenememlékszikanevére és lebegő biliárdgolyók fogadják.* - Hmm... Én ritkán járok itt, de... Ezek alapjáraton is lebegnek? Amúgy hello mindenki *vigyorog mindkettejükre, puszta véletlenségből sem angolul beszélve, szerencsére. Azt lehet, hogy nem mindenki értené meg. Oké, azt tudja, hogy Giselle igen, de a srácra már nem emlékszik. Mintha lenne némi gond a memóriájával, nem? Minden esetre érdeklődve nézegeti a biliárdgolyókat, és közben halkan dúdolgatja a számot. Így még az sem hallatszik, milyen rémes a hangja...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Aug. 03, 2011 8:15 pm | |
| *Néma léptekkel halad végig valaki a folyosón, valaki aki az álcák mestere, aki mindenkit megtéveszt. Ki másról lenne szó, ha nem a szőke Naxeldires csibéről? Khm... Amúgy ruházatát tekintve egy falatnyi szoknya, egy magassarkú valamint ugye a szoknyának a felső része... Mondjuk az sem gyenge, eléggé kivágott, de azért takarja a lány kebleit. De, ha nem takarná akkor sem lenne gond, mert kiábrándító bűbáj van a lányon is meg Darwinon is. Léptei egyenesen a Játékteremfelé vezetnek a lány nagy hévvel nyit be, ahol megpillantja diáktársait. No, persze a két ifjúnak bizonyára furcsa lehet, hogy csak úgy magától kinyílik az ajtó.... Mindenesetre a szőkeség nem mutatja magát, helyette inkább a biliárd golyókat kezdi el lebegtetni telekinézissel, némelyikkel még Alex-ot is fejbe vágja. Persze csak gyengéden, nem akar ő senkit sem fájdalmat okozni... de hát egy kis játék még senkinek sem ártott.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Aug. 03, 2011 8:06 pm | |
| *Régi hely... amikor csak teheti mindig ide jön, 10 után ez a törzs helye a teaház mellett. Múltkori találkozások és egy kis ivászat jót tett neki. A játékterembe érkezik egy fehér hajú fiú akin most, sötét farmer nadrág, és egy fekete póló válltáskája nála van és zenére lesz figyelmes. A hollót kiszúrja biztos ez a Francia lány állatkája aki megijedt tőle.* - Újra találkozunk. Csak nem Skillett?*Közelebb lép Gisellhez, és köszön a hölgynek, majd ugye körbe néz. Már egy ideje nem járt, itt hiányzott neki a hely.* - Szia, emlékszel rám?*Köszönti kedvesen és llkesen majd ugye egyből a biliárd asztalra ül.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Aug. 03, 2011 7:49 pm | |
| *Jól ismert errefelé Giselle Marceau, hiszen amikor csak teheti mindig ide jön. Ma egyébként azon kívül, hogy elvégezte a napi edzését, találkozott két furcsa Naxeldires lánnyal és leellenőrizte hogy él még a szobatársa mást nem is csinált. Egyébként még mindig a szokásos edzőruháját viseli igaz ez szürke, mert a feketét sikeresen szétkaszabolta múltkor és lusta volt megcsináltatni. Egyébként mint mindig az ostora és gitárja nála van szinte már elengedhetetlen kellékek. A haját két copfba fogta össze. Elmerengve lépked a zenegép felé, hiszen itt mindig odavezet az első útja. Egyébként Edgar elfoglalta a szekrény tetejét szóval, ha valaki ki akarja azt nyitni előbb a hollóval kell szembenéznie. Szóval Gis odamegy a zenegéphez. Egy darabig tanulmányozza a számlistát, majd megakad a szeme egy ismerős előadón. Skillet - Invincible Nem ezt említették neki a múltkor? De igen. A szöveget és a kottázott verziót már látta, de még nem hallotta. Így hát egyszerűen beállítja magának a számot, majd lerakja a gép mellé a gitártokját, és leül az egyik székre. Egy pakli kártyát vesz magához, majd lassan el kezdi kevergetni. A lábával próbálja utánozni a ritmust, a szöveget dúdolja. Nem nagyon törődik azzal, hogy akár mások is lehetnek itt. Egyébként meg Edgar úgyis károgna, ha jönne valaki. Ismerős, ismeretlen teljesen mindegy a holló úgyis jelez.* |
| | | Regina Ruosin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1329 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Júl. 28, 2011 3:54 pm | |
| *Végülis Kynger az utolsó darabot is kirakja és láthatják mi jön ki. Carylnek teszik a kép. És sose fogja elfelejteni ezt a játékot.*-Hát, persze, hogy találkozhatnánk még csak keress fel a Fehér tigris hálóban.*Válaszol mosolyogva. Majd szemléli amint Kynger visszarakja a játékot aztán elköszön.*-Szia! Nem baj én most is azt mondom, hogy találkozhatunk majd máskor.*Majd ő is kimegy a teremből. Ki tudja hová.* | |
| | | Kynger Iwood
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 413 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Júl. 28, 2011 3:44 pm | |
| * A kirakós szépen lassan elkészül. Kynger folyamatosan rakja a darabokat. Ahogy észre vesz egyet ami oda való lehet azt egyből be is próbálja illeszteni kisebb nagyobb sikerrel.* - Hát tudod épp Angliában tartózkodtam mikor a nagybátyámmal rátaláltunk a Nezabarra. Anyám és apám csak rövid ideig voltak velem. Nem tudni most hol vannak... eltűntek, meghaltak... nem tudom. Remélem nem az utóbbi bár már meg kerestek volna ha nem úgy lenne... fogalmam sincs. * Meséli a lánynak élete történetét kissé elszomorodva, majd témát vált és mosolyt varázsol arcára. * -Máskor is találkozhatnánk ha gondolod... * Kérdi meg halkan. Nem közömbös neki a lány ezért nem akar tolakodó lenni. Ha Caryl is úgy gondolja összefuthatnak még. Tekintete a kirakósra szegeződik és megpróbálja megtalálni az utolsó darabokat. Most már látni az angyal másik szárnyát is. Mindketten nagyon aktívak így hamar a végére értek. Kynger kezében már az utolsó kirakós darabka van amit hamar a helyére is illeszt. A kirakó hirtelen felragyog és most látni igazán a formát. Egy gyönyörű fél angyal, fél démon alakzatot. Pár másodpercig ragyog majd bomlik szét mintha villámgyors ujjak szedegetnék fel a darabokat és raknák vissza a dobozába. Kynger a lány felé fordul. * - Köszönöm a játékot. Aztán majd ha gondolod.. Összefuthatunk... de ezt már mondtam. * Mosolyog, Caryl szemébe néz, majd vissza a dobozra. Odasétál a sarokhoz, közben vissza teszi rá a tetejét. Leteszi majd az ajtó felé sétál.* - Ne haragudj most mennem kell. Szia. *Lenyomja a kilincset és kisétál rajta. * | |
| | | Regina Ruosin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1329 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Júl. 28, 2011 3:24 pm | |
| *Kynger hamarosan válaszol a kérdésére.*-Hogy érted, hogy valahol Angliában? És akkor, hogyan kerültél ide?*Kérdezget tovább. Aztán látja, hogy egy angyalt kezdenek kirakni. Caryl nagyban nézegeti a maradék kirakódarabokat. Később válaszol Kynger kérdésére.*-Én Londonból jöttem.*Többet nem mond, hisz ha többet szeretne tudni beszélgetőtársa akkor kérdezzen. Amikor a lány éppen nem figyel oda Fruks egy darab szőlőcukrot lop ki a zacskóból. Nagy valószínűséggel Kynger se látta de ki tudja. Sok darabot rakott ki már Caryl de még mindig nem lehet látni, hogy mik lesznek a fekete kirakódarabokból.* | |
| | | Kynger Iwood
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Júl. 28, 2011 2:58 pm | |
| * Kynger lerak pár darabot a kirakósból. Félre fordítja a fejét hátha kivehető az ábra ám még korántsem. Török ülésben rákönyököl jobb kezével jobb combjára. Fejét a tenyerébe hajtja és kémleli a kirakós darabjait. Caryl egy kérdést tesz fel amire Kynger először nem tud teljesen épkézláb választ adni.* -Hogy honnan jöttem? * Kérdezi bizonytalanul mintha ő maga sem tudná a választ, majd vesz egy mély lélegzetet és folytatja. * -Tudod elég érdekes múltam van. De valahonnan Angliából jöttem... * Mosolyodik el saját magán. Valahonnan Angliából... legalábbis ott volt legutoljára apjának egyik barátjánál aki elszállásolta a fiút. * - És téged mi szél hozott? * Érdeklődik ő is a lány után majd a cukorkáért nyúl amit hirtelen be is kap. Tekintetés vissza helyezi a játékra. Össze ráncolja homlokát... mintha új darabokat talált volna. És igen! Mindkét kezével rakosgatja őket. Már majdhogynem a felénél van. Az eddig kirakott játék egy angyal fél testét ábrázolja. A világos darabok a fehér szárnyát. * ~ Így már könnyebb lesz ~ * Gondolja Kynger. A sötétebb darabok az angyal másik szárnyát jelképezhetik. Ezt hamarosan meg is látják ha befejezik a kirakóst. * | |
| | | Regina Ruosin
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Júl. 28, 2011 2:34 pm | |
| *Caryl vár mikor Kynger végre eldönti mit akar. Egy varázslattal magához varázsol egy kirakóst. Caryl arcán egy mosoly jelenik meg. Odamegy a játékhoz és elkezd játszani. Néha úgy néz ki, hogy már sikerül valami kép, de akkor megint kijön valami és már nem lehet az amire gondoltak. Közben, hogy vidámabban mennyen a játék Caryl kérdezget egy kicsit.*-Honnan jöttél ide az iskolába?*Tesz fel egy hagyományos kérdést. Ahogy így ránézett a fiúra. Nem Yorkra tippelne. De lehet, hogy teljesen rossz úton kapizsgál. Fruks dorombo és a játékot nézi, nézi, ahogyan azokból az icipici darabogból próbál összeállni a kép. Miközben a válaszra vár Caryl hirtelen elkezd kotorászni a táskájában. Némi kotorászás után elővesz egy zacskó szőlőcukrot és Kynger felé nyújtja.*-Kérsz?*Kínálja meg. Fruksnak dob egy szemet. Amit a macska egy szempillantás alatt eltűntet és sóvárgó szemekkel néz a zacskóra. Caryl azonban nem ad többet.* | |
| | | Kynger Iwood
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Júl. 28, 2011 2:18 pm | |
| * A játék választás mégis Kyngert illeti meg. úgy látszik hasonló hullámhosszon vannak a lánnyal mert bármelyikük szívesen játszana bármit. Kynger újra a varázslósakkon kezd el gondolkodni de aztán ez ismét szertefoszlik mert egy lánnyal mégse kéne sakkozni. Helyette inkább egy kirakóst választ ami a sarokban porosodik. Előveszi a pálcáját és a játék felé mutat.* -Invito * Kimondja a varázslatot és a Kirakós doboza Kynger felé repül, majd el is kapja azt. Pálcáját vissza helyezi a pálca zsebébe ami a farmerján, a jobb combján van. Nem valami feltűnő mintha csak oda tervezték volna. Lerakja a kirakóst a földre, leveszi a doboz tetejét és kiönti a darabokat. Nem tudni mi lesz a végeredmény mert nincs a dobozban róla kép. Csak akkor tudják meg ha kirakják. Kynger nem is habozik tovább, megkeresi a négy szálét a képnek majd lerakja őket mint valami támpontot hogy onnan egyszerűbb lesz elkezdeni. A darabkák egyik része fehér, a másik része fekete. Persze más színűek is vannak. Talán egy Jin és Jang alakot kapnak ha kirakják de ez egyenlőre még rejtély. * | |
| | | Regina Ruosin
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Júl. 28, 2011 2:01 pm | |
| *A fiú is bemutatkozik.*-Szia Kynger!*Mondta és tovább hallgatta.*-Hát jobb lenne ha te választanál játékot. Túl sok játék van itt. Nem tudnék választani.*Hárítja át ezt a megbízatást.Még egyszer körülnéz. És teljes mértékben megbizonyosodik róla, hogy nem tudna dönteni. Várja, hogy mit felel a fiú.*-Bármit szívesen játszok. Minden jobb a semminél.*Teszi hozzá és rámosolyog Kyngerre. Fruks nézi a Belsirionost és azon gondolkozik, hogy miért nem felel. Caryl és ezen gondolkozik, mert lassan telnek a percek és szótlanul ahelyett, hogy vidám játékkal telnének életének ezen pillanatai. Fölemeli Frukst is simogatni kezdi, nincs más választása.* | |
| | | Kynger Iwood
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Júl. 28, 2011 1:35 pm | |
| * A Padlót kémleli. Már épp indulni akar mikor egy lép be a szobába a kis Daimónjával. Nagyon magába van meredve ezért csak akkor figyel fel a lányra mikor az már megszólítja. Kynger mosolyogva néz rá. Nagyon elnyerte a tetszését. Pár másodpercig csak nézi majd ő is köszönti a lányt.* -Szia. Kynger Iwood vagyok. * Továbbra is mosolyog, majd fel áll a lánnyal szembe. * -Belsirion * Tájékoztatja a szakjáról, majd körbenéz, és valami játékot keres de egyenlőre nem talál semmit, vagy inkább szándékosan nem választ semmit hátha nem tetszene Carylnak. * - Tudod mit... válassz te. * Odébb áll és átadja a választási lehetőséget. Kyngernek megfelel az is hogyha hurkapálcikákkal játszanak. Leginkább a társaság hiányzott neki. Hiába magányos farkas, legalábbis néha azt érezteti, neki is el jön az a pont mikor egyedül érzi magát és most pont egy ilyenhez érkezett. * | |
| | | Regina Ruosin
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Júl. 28, 2011 1:18 pm | |
| *Caryl bolyongott az iskolában. Elôször kint az udvar körül lézengett. Egészen a rózsákig elment, de visszafordult és a labirintus körül lehetett látni. Végül itt a játékteremben kötött ki. Megáll az ajtó elôtt, régen járt itt. Benyit és körbenéz tekintete átsiklik Kyngeren. Fruksnak a daimónja azonban észre veszi, így gondolatban tájékoztatja Carylt a helyzetrôl. A lány mintha kómából ébredt volna fel, elindul társuk felé.*- Szia! Caeyl Sheila Wulner, Allidon. És te?*Köszönti a fiút. Fruks oldalba rugja.*-Ja és ô itt Fruks daimónom, macskám.*Mutatja be a legjobb barátját. Fruks egy " na azért" nézéssel szemlélgeti gazdáját. Caryl ránéz Kyngerre.*-Nincs kedved valamit játszani?*Kérdezi tôle. Caryl egyébként a szokásos öltözékét viseli a szokásos táskájával.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem | |
| |
| | | | Társalgó - Játék terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |