Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Társalgó - Játék terem - Page 8 I_vote_lcapTársalgó - Játék terem - Page 8 I_voting_barTársalgó - Játék terem - Page 8 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Társalgó - Játék terem - Page 8 I_vote_lcapTársalgó - Játék terem - Page 8 I_voting_barTársalgó - Játék terem - Page 8 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Társalgó - Játék terem

Go down 
+73
Lorie Andres
Alexandra Voltano
Wanda Dorcas Gloria
Eira Eilertsen
Lorraine Betranche
Alfons Gerard
Nessie di Alsiera
Isabella Newton
Etienne Marceau
Goran Polyak
Kádár Enikő
Regina Ruosin
Kynger Iwood
Drékulusz Kluszenov
Demian Emil Deyan
Nemir Growal
Gwilim Jan
James Blackwood
Sarah Lairs
Rory L. Milborrow-Quenell
Seldrit El Perimd
Nathaly Holloway
Jasna Novarro
David Robert Beawer
Jack Darkfield
Athreana Andraste
Katie Wells
Lumiére el Michelle
Miley Hortingberg
Oyasumi Setsuna
Lizbeth Westlive
Emily Kyra Beawer
Vilen S. Vyacheslav
Tim Leopold
Yosif Zhivko
Rosalin Aljana
Shawn Griffin
Laura Wylee
Katherine Mary Black
Irina Yuliana
Pierre Bontavier
Dernóczi Norbert
Celestine Quann-Roseberg
Concordia Xanto
Victoria T. Lassenien
Gamba Drakon
Samantha Troops
Ivona Ivanovna
Selena Angel
Saniyya E. Miguela Eva
Jennifer Love Smith
Natalie Depp
Aleksandar Stefan
Aaron Drawer - Allidon
Elizabet Kingston
Gabriella Collie
Rosalie Hooper
Elisaveta Mira
Yasmine S. Moore
Maximilian Smith
Zac Leaving
Katerina Shezhana Varvara
Ayla Madyzyn
Robin Star
Miranda Wilson
Chiyori Kiryuu - archiv
Quarion Galanodel
Berker Mikolaj
Ginevry Enton
Leona Arts
Vica Caroline Evans
Aravis Anton
Grace Neverwood
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Grace Neverwood
Diák
Grace Neverwood

Hozzászólások száma : 37
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 8 Nincskaszt

Társalgó - Játék terem - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Szept. 19, 2009 9:26 pm

First topic message reminder :

A Társalgó központi terméből összesen három ajtó nyílik, tehát ez is közöttük van. Már maga az ajtó is erősen figyelemfelkeltő, ugyanis a felirat általában random színek között váltogatja magát, néha teljesen megbolondulva mozognak a betűk, villog, szóval szinte önálló életet él.
Ahogy belépsz egy egész méretes termet találsz. Persze nem óriási, de olyan kényelmes méretű. Sok minden akad itt. Egy nagy szekrény, ami szinte mindig zajoktól hangos. Van benne mágikus önping-pong, amivel egyedül is játszhatsz; vagy épp néhány doboz varázslósakk; különleges minikviddics, ahol te irányítod a játékosokat; érdekes társasjátékok; varázsló activity és még amit csak el tudsz képzelni és mágiával bír.
A szobában több asztalt és széket is látsz, itt próbálhatod ki a méretes szekrény különböző játékait, szórakozhatsz barátaiddal. De persze, ha úgy kényelmesebb, a kényelmes szőnyegen is elheveredhettek kipróbálni egy társasjátékot.
Találsz egy zenegépet is, persze nem árammal működik. Sokféle zenét megtalálsz benne, válogathatsz kedvedre, de azért légy tekintettel a többi ittlévőre is, hátha nekik egész más az ízlésük. A terem egyébiránt hangszigetelt, tehát a zene nem zavarja sem a Központi terem, sem a Nyugalom termének élvezőit.
A mágia fontos, de mégis ha jól megnézed találhatsz itt mugli játékokat is. Talán nem ismered őket, ezért akad a falon 1-1 rövid leírás a használatukról, abból megtudhatod mi is a pontos lényegük. Akad itt csocsó-asztal és darts is, no meg egy kisebb minibiliárd, és egy flippergép is helyet kapott, amit úgy fest az iskola külön rendelésére készítettek, mert a pálya kialakítása is a Nezabart idézi. Ezt azért egy kis mágiával megspékelték, így valamivel nehezebb, mint egy sima flipper, ugyanis a golyó van, hogy osztódik, vagy apróbb méretűre összemegy, netán eltűnik és hirtelen egy másik ponton tűnik fel.
írta Cirelin de Sovalon
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Kynger Iwood

Kynger Iwood

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 413
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 8 Auror
Üzenőláda : Társalgó - Játék terem - Page 8 0M9A

Társalgó - Játék terem - Page 8 Tek4e253f4132fa30298041

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Júl. 28, 2011 12:57 pm

* Kynger zsebre tett kézzel sétálgat a labirintusban. A Központi termek felé veszi az irányt majd betér a játékterembe. Mikor kinyitja az ajtót rengeteg varázslatos játékot pillant meg. A varázslósakkhoz lép oda de aztán hamar elhessegeti a gondolatot hogy játsszon vele mert egyedül nem annyira izgalmas. Már nem mintha a sakk olyan izgalmas játék lenne, mert általában csendben játsszák és ez sokaknak elég unalmas, bár Kyngernek van elég türelme hozzá. Odasétál az egyik asztalhoz majd helyet foglal.* ~ Jó lenne ha netán lenne velem most valaki. Jobban érezném magam... ~ * Az ajtót kémleli hátha valakinek kedve támad valami játékhoz és nem lesz egyedül Kynger. Nem vár sokáig. Ha nem érkezik hamar egy másik Diák akkor elhagyja a termet és keres valahol máshol társaságot. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Júl. 14, 2011 8:10 pm

-Igazán kedves gesztus tőled. Örülnék neki. Én csak azért nem tanultam meg lovagolni, mert a családom előnyben részesíti azt, ha több nyelve beszélek és tudok zenélni. Feleslegesnek tartották. *Kicsit elfintorodik a lányka, és tovább simogatja a hollóját.* -Ez igaz, bár este eléggé le szokott hűlni az idő. *Mosolyog bájosan, majd tovább hallgatja Nate-et.* - Ha nem zavarlak szívesen csatlakozom. Igen tudom. Mesélték jó páran nekem ezt a szabályt. Nem tartozik a kedvenceim közé, mert este szokott felélénkülni Nellond is. *Mondja alig hallhatóan, miközben elindul a kúria felé.* - Valóban barátságosak, de nekem nincsen lovam. Csak egy hollóm, egy vörös macskamedvém és egy vadmacskám van. *Kuncog a lány, hiszen a testvérei állatkáit nem is sorolta fel.* -Igen francia honból jöttem ide az ikertestvéremmel. Mikor mindig említem az ikertestvéremet kicsit furcsán néznek rám, hogy talán kettő van belőlem, de ez nem igaz. Bátyám van szóval nem lehet minket összekeverni. *Kuncog a fél-véla lány.* -Köszönöm a bókot. A nevemet az édesanyámtól kaptam. *Mikor megérkeznek a játék terembe észreveszi, hogy minden úgy van, ahogyan tegnap hagyta.* - A széket ne vedd el a szekrény elől. Tegnap is kiborult minden. *Figyelmezteti a Naxis társát, majd leül az egyik székre, hiszen ezt sem tud játszani. Nem szokott ő "kocsmai" játékokkal szórakozni. Ahhoz túl kifinomult...* -Te régóta vagy itt? *Kérdi a lány miközben az egyik asztalon elöl hagyott kártyapaklit kevergeti.*
//Fagylalt vihar jön..//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Júl. 14, 2011 7:58 pm

//Félig Lovarda féli játékterem //

*Csak figyeli Gisellet aki válaszol, hogy nem tud lovagolni. Egy ilyen ártatlan lovat ki nem tud? Hiszen olyan aranyosak hagyják magukat.* - Gondolod hétvégén megtanítalak rád nem nagy őrdöngösség még élv eznéd is szerintem. Egy úri hölygnek ezt alap lenne tudnia. - Mondja kedvesen és megköszörüli a torkát és a lovat beviszi a helyére és közben kontaktust tart vele.*~Szimpatikusnak tűnik..~*Bemutatkozás megtörtént, aztán az égre pillant.* - Nem fázok hiszen meleg van ilyenkor jó így lenni.*Amikor berakja a lovat az istállóba elzárja és megismogatja a póloját leveszi a hátáról majd fel is kapja.* - Nincs kedved át jönni a játékterembe? Lassan idő van aztán ha meglátnak kint jaj nekünk..*Mondta kuncogva majd a hajába túrkálva gondolkozott hiszen mikor is tanult meg lovagolni 6 éves korában imádja őket olyan jó állatokés szépek.* - Lovak a legbarátságosabb állatok akikkel eddig találkoztam. Te Francia származású vagy? Szép a neved Madam..*Mondja a fiú miközben a játékterembe nyit be és egyből a biliárdhoz lép és dákót vesza kezébe amit meg hegyez a labdákat fel állítja a megfelelőpozicióba és amint meg van ellövi a fehér golyót és pár már bent is van a lyukban. Jó kis játék jobb mint a snooker.*

Drékulusz Kluszenov

Drékulusz Kluszenov

Főkarakter : holdmano21@hotmail.com
Hozzászólások száma : 80
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 8 Harcos
Üzenőláda : Komoly gondolkodó.
Semmit mondás mestere.
Nem valami vidám.
Hidegvérű és harcias.
A harcokban könyörtelen.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Júl. 14, 2011 9:21 am

*A lány távozását némán figyelte meg. És csak intet egyet köszönés képül majd maga is az ajto felé vette az irányt. Közben nézte a szobát amit ép elhagy. Zöld szemében csak csilogot a egy fény, amikor ara nézet hol az elöbb a különleges lány látta.
És amikor úgy döntöt eleget nézelödöt elindult a háloszobálya felé egy gondolatal a fejében.~ Vajon minden diák ehez hasonloan viszonyul majd hozá vagy csak ez a különleges lány.~ És már ki is lépet az ajtón éa elindult a lépcsök felé. Hogy végre pihenhesen egy kicsit. Drékulusz Kluszenov a fáradt Diák.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2011 10:47 pm

//Agyhalál miatt fagyunk. Olvad//
*Nos valóigaz Giselle eléggé fáradt. Látja, hogy Drék kicsit furcsán nézi a madarát.* - Sebesülten találtam rá. Azóta velem van. Ha nem lenne a postásom nem lehetne velem. *Szólal meg a lány, majd Edgar fekete nyílként kireppen a teremből. A fél-véla lányka még percekig bámul utána, majd elmosolyodik a fiú nevén.* -Igazán különleges neved van. Már mondtam, mikor bemutatkoztam. Giselle Marceu. A Marceau család egyetlen lány gyermeke. *Beszél miközben a széket igazgtja, hogy biztos űne dőljön ki a szerkény tartalma. Mikor megpillantja a fiú táskáját kíváncsian bámulja a fiút. Furcsa egy teremtés az biztos.* - Szép táska. *Jegyzi meg a leányzó, majd visszafojt egy ásítást.* - Ne haragudj, de későre jár, és eléggé elfáradtam a mai nap után. Még biztosan összefutunk. Addig is jó éjszakát. *Köszön el a Belsis lány, majd a hollót követve ő is kilibben a teremből. A teleport felé veszi az irányt, majd visszatér a szobájába.*
Drékulusz Kluszenov

Drékulusz Kluszenov

Semmit mondás mestere.
Nem valami vidám.
Hidegvérű és harcias.
A harcokban könyörtelen.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2011 10:36 pm

* A lány fáradlehet mert egészem mgerült let. A hollo meg furcsa egy posta madár. Neki solyma hozta régen a leveleket.*
- A nevem Drekulusz Anadva Kluszenov, de csak Drék nek hivnak. A Kluszen Klán utolso Fiának Gyermeke vagyok.
És tégd hogy hivnak pontosan?-* Drék felált és a lány felé lépet egyet hátha segiteni kell neki. De ez miatt elö bukan a bal oldalán edig rejtve maradt zöld oladal táska, amin egy arany V betü csillogot. És egy titkot rejtet de azt senki nem tudja mit, Még Drék se tudta, mert az anya azal adta oda neki hogy csak a 25 szülinapján nyisa ki.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2011 10:28 pm

*Giselle nem nagyon fogja vissza magát csak most leköti a gépezet püfölése.* -Hiába mágiával működik ez a mugli találmány akkor se képes rendesen működni. *Háborog az anyanyelvén a fél-véla, majd inkább úgy dönt, hogy kikapcsolja a gépet. Megfordul, és mosolyt erőltet az arcára.* - Mit is mondtál hogy hívnak? *Kérdi angyali hangon a Belsirion új növendéke, mert nem rég érkezett a drága leányzó, bár csodálja, hogy nem Allidonos lett, bár neki a Belsi is megfelel. Aztán nem várt események következnek. A terembe a nyitott ajtón keresztül beröppen egy holló, és Giselle-nek ad egy levelet, mire a lány szépen kiosztja a madarat, hogy mégis miért nem kézbesítette a borítékot. Ezek után a szekrényből kiborult az összes játék, amit Giselle neki állt felszedegetni. Miután végzett sóhajtva zárja be a szekrényajtót, majd egy székkel is kitámasztja biztos, ami biztos alapon. Ezek után visszatér a madárhoz. Újra ráköti a lábára a levelet.* - Nem én, nem anya, nem Genevieve, hanem Brigitte. Érted? Brigitte. *Mondja megint a hollónak, bár kis ingerültséget lehet felfedezni a hangját.* -Elnézést kérek az előbbi kavarodásért. Magam sem tudom mi történt az előbb.
Drékulusz Kluszenov

Drékulusz Kluszenov

Semmit mondás mestere.
Nem valami vidám.
Hidegvérű és harcias.
A harcokban könyörtelen.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2011 10:08 pm

* A lány hirtelen vissza fogja magát. Drék követi a példályát. De közben csak nézi a lányt ahogy az gyorsan mozog a közegben amit ismer. Drék meg nézi az óráját és nagy nezen elteszi azt a zsebébe, Az óra mindig meg igézi őt. A számlapon egy zöld züvereg nevü növény képe láthato ami a legendás sárkány hegyen nő. Drék régi vágya volt ez a növény mert aki ennek a nedvét issza. Képes bármien sérülést meg gyogyitani. Egy szer már ö is használta és egy halálos sérülést tult élt.
~ De vajon a lány tudja e holvan a hegy? Gondolkodot el ezen Drék.~
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2011 10:02 pm

- Nos, igazán köszönöm ezt a szép jelzőt. Én? .Spanyolul, angolul, franciául, bolgárul és egy kicsit magyarul beszélek. Az anyanyelvem a francia, de többnyire még a spanyolt, a bolgárt és az angolt beszélem. Igazán csodálatra méltó, hogy ennyi nyelven beszélsz. Anyámék úgy gondolták, hogy elég a legfontosabb nyelveket ismernem. Bár a német nyelvet ki nem állhatják, ezért én se tanultam meg németül. Én egy szóval se mondtam, hogy nagyszerű vívó lennék. Egyszerűen csak szeretem. Érdekes. Nos én és a testvérem megörököltük a családi ereklyéket. A Marceau ikerkardokat. Elég szép darabok.* Felvonja a szemöldökét, hogy a fiú ilyen hirtelen megnyílt. Hát rendben. Játsszák tovább a kis játékot.* -Szép könyv. *Jegyzi meg Gis, majd tovább hallgatja a szónoklatot.* -Őszintén? Nincs. Bár a családfába még úgyse ástam mélyre. *Elmosolyodik, majd mivel a zenegép újra megállt ezért ismét felpattant, és jól agyon püfölte a gép, így Dréknek nem lehetett valami sok ideje megszemléli a lány arcát, és Giselle se látta a fiú szemszín váltását.*
Drékulusz Kluszenov

Drékulusz Kluszenov

Semmit mondás mestere.
Nem valami vidám.
Hidegvérű és harcias.
A harcokban könyörtelen.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2011 9:43 pm

* A lány még mindig nyitot volt a fiu felé aki ehez nem szokot hozzá, de elfogadta ezt a lánytol.- Anyit tesz kedves erdélyi nyelven. Az anya nyelvem van, bár igazán 24 nyelven tudok, mindig ezen szolok többet.- Te hány nyelven tudsz? Én arabul, angolul,görögül,németül,olaszul,franciául,magyarul meg stb.... Kiválo vivo vagyok én is. Egy 20cm hosszu kék acél kardom van. Dekker a neve ami villámot jelent. Tudod pehely könyü kardok közül valo nagyon gyors. A nevét onnan kapta hogy ha fényeségben forgatod vissza tükrözi a fény és az elenségnek csak cikázo viillámnak tünik.- Bár nekem inkább eszmei értéke van és nem pénz ügyi.* Drék nem szokot megnyilni de ugy döntöt probára teszi a lányt, amugy ez ugyse ojan dolog ami titkon tartana. - Apám kovácsolta a kardom, ö kovács volt, A nagyapám meg óramüves ö alkota meg a zseborám. És a könyvem az anyám irta. * Mutatta fel a barna kötéses zöld feliratos könyvet, ami rózsa és nárciss illatu volt.* Neked van személyes tárgyad a nyagymamádtol? * Kérdezte Drék a lányt miközben zöld szeme kutata a lány arcát. Néha néha ha ugy hozta a szeme fekete szinü lett. Ez vérképeség volt a családja révén. A szeme szinétöl fügöen látása vátozott a zöld szem volt az alap a fekete szin jelezte ha valamit tüzetesen látt. Vörös szeme sötétben használta. És a kék szemel tudta megnézni a másik hatalmát.* Ami kék aura ként világitot az körül, minélvastagaban világitot az elen fele annál erösebb. De hogy honnan örökölték ezt azt senki nem tudta meg mondani és már csak ö tudte ezt a képeséget.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2011 9:29 pm

*Giselle mindig kedves és nyitott. Mind a neveltetésének a része, és sokszor ismerik félre a modora miatt. Rápillant a fiú, miközben csendesen pakolássza a bábukat. Mikor mindenki a helyére kerül Giselle feláll, odamegy a nagy szekrényhez, és elpakol. Némán hallgatja a fiú beszámolóját.* -Részvétem. Nálunk elég ritkák a halálesetek. Legutoljára talán a nagyanyám temetésén voltam. Bár nem emlékszem rá tisztán. Mondjuk néha én is elég elveszettnek érzem magam. Végülis elég messze vagyok az otthonomtól. Csak a testvére van itt meg a madaram. Nincsenek itt barátaim, bár eddig még nem is volt szükségem rájuk. Mondjuk ellenségem már akad egy. *Sóhajtja a lány. Elég ügyes színésznő. Persze, amit mondott az mind őszinte szó volt.* -Nem kell miattam megváltoznod. Csak kissé furcsálltam, hogy errefelé az emberek valamivel nyitottabbak. Már úgyis elment a kezdem a sakkozástól. *Fanyarul mosolyog a Belsis fél-véla. Oda megy a zenegéphez, és beállít valami pörgősebb számot.* - Denn? Az micsoda? Ha nem tudnék nem kérdeztem volna. Vívást természetesen nekem is kellett tanulnom. Apa azt akarta, hogy ha szükséges akkor megtudjam védeni magam, viszont a kardom a szobámban van. Más játékot itt nem nagyon fedeztem fel. Talán dartsozni tudok egy kicsit, de az olyan kocsmai játék.
Drékulusz Kluszenov

Drékulusz Kluszenov

Semmit mondás mestere.
Nem valami vidám.
Hidegvérű és harcias.
A harcokban könyörtelen.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2011 9:16 pm

*A lány igazán nyitot volt bár ez meglepte Dréket. A családja volt mindig az elsö és miota nem voltak már vele csak a nagybátyának nyilt meg. Aki ezt nem értékelte igazán, csakazt mondogata amit szokása volt mindig emlegetni. Drék igazán kedves lányt vélni Giselle-ben. De a lány nem sejthete azt aki Drékben lakozot. Azt a lényt aki hidegvérel nem tette meberszerüvé. Csakis az miatt volt ember ami kivül volt, Szülei és rokanai halála otta egyre magányosabb lett. Már csak az unokatestvére van neki és senki más. - A szüleim halálát végig néztem, ahogy megég nek ez miatt vagyok ien. - De elnézésed kérem probálok nyiltaban viselkedni.- És nem tudok sakozni sajnálom.-* Épenségel én csak kadozni tudok. Te tudsz Sakozni kedves Denn- Giselle? Sajna sokszor váltot anya nyelvére Drék és ezt észre sem vette. Pedig általában az emberek nem tudnak Erdélyi Drun nyelven ami ösi nyelv. Ezen a ynelven van a kedvenc könyve. És az óráján lévö felirat. Zöld betükel.
Siesa lest ast- A szív gyönyöre a szeretet. - Vagy tudsz valmi más játékot?-
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2011 9:04 pm

*Vidáman mosolyog, hiszen nincs oka komornak lenni.* -Nem szükséges magáznia. Nekem benne van a neveltetésemben, hogy így üdvözöljem az idegeneket, de neked nem szükséges, hiszen én sem mindig magázódom. Szólíts Giselle-nek. *Vigyorog a lány, majd mikor a fiú leül vele szemben nagyobb mosoly jelenik meg az arcán. A háttérben még mindig dübörög a zene. Érdekes, hiszen az ember mindig okkal kerül valahová. *Az asztalon egyébként ott hever egy sakk-készlet. Biztosan nem pakolták el mások.* -Tudsz sakkozni? Esetleg lenne kedved egy játékhoz? *Kérdi a fiútól, aki egy kicsikét magasabb nála, hiszen Giselle sem alacsony a maga 171 centijével.* - Én? Élvezem a visszakapott életemet. Bár nem aggódtam magamért, hiszen tudtam, hogy úgyse halok meg. Végül senki nem halt meg. *Egy titokzatos mosolyra húzza a száját a lány.* -Szabad tudom miért vagy ilyen rideg és tartózkodó? Tőlem aztán tényleg nem kell félni, amíg nyugodt vagyok. Viszont, ha felbosszantanak nem ajánlatos a közelemben tartózkodni. *Cseveg önfeledten a francia. Előbb-utóbb csak megtöri a fiú páncélját.*
Drékulusz Kluszenov

Drékulusz Kluszenov

Semmit mondás mestere.
Nem valami vidám.
Hidegvérű és harcias.
A harcokban könyörtelen.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2011 8:52 pm

*Drék igen vissza fogotan halgatja végig a lányt. Aki igazán könyedén viselkedik.~ Egy fél véla lehet mert picivel vissza fogotagg gondolta Drék~ Jól ismeri ezt a csoportot, Erdélyben is vannak sokan. De az unokatestvéréhez hasonloan ö is ovatosan viselkedik velük igy udvarias vére melet marad természetes és nyugodt távolság tarto. Le ül a lányal szemben bár magágságán ez se csökent egy picit se. - Üdvözletem ifjú hölgy, igen elnézését is kérem a köhintés illetlen. Csak ere jártam.
-És kegyed azt leszámitva táncol itt mit keres itt?- * Drék arca nem tükröz sok érzelemt inkább jég csap mint ember. Ahogy azt az unókatestvére szokta mondani.~ Dréki te jégcsapnak születél nem embernek. És igaz is volt ez, bár ez is csak boszantásnak szánta mert mind keten tudták hogy nagyon is szeretik egymást. De ezt a nagybátyuk miatt sose mondták ki akki csak azt mondogata az érzelmek pusztán csak idö fecsérlések.Drék ehez mérten nem mutata ki gyakran az érzelmeit. De vajon ez a lány miként fog vele viselkedni ha nem látja rajta az érzelemek lángját se?~
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2011 8:42 pm

*Persze, hogy harsog, hiszen a lehető leghangosabbra van állítva gépezet. Giselle még mindig a szőnyegen táncol önfeledten. Vígan énekelget, amíg meg nem áll a szám közepénél. Odamegy a zenegéphez, és rácsap. Nem szokása ezt tenni, de ha az egyik kedvenc száma marad felébe akkor nagyon be tud dühödni. A zene ismét szólni kezd, mikor megfordul akkor pillantja meg Dréket.* -Szép jó estét. Nem kell köhintenie. Hamar észre veszem, ha társaságom akad. *Jelenik meg egy bájos mosoly a kis fél-véla arcán. Angyali, de ki tudja mi rejtőzik a szívében?* -Giselle Marceau,, a Belsirion szak egyik diákja. *Pukedlizik kicsit megemelve a szoknyáját. Franciaországban a nevelője ezt tanította neki, és köztudott, hogy Genevieve keményen tartatja az illemet.* -Mi szél hozta erre felé? Természetesen, ha nem akarja nem mondja el. *Bájos. Felettébb bájosnak tűnik a lányka. Leül az egyik székre, majd végigméri a fiút. Kíváncsian néz végig a fiún. Hát igen. Fél-véla lévén mindig prédát keres. Ahogy persze a bátyja is, aki mostanában teljesen megbolondult.*
Drékulusz Kluszenov

Drékulusz Kluszenov

Semmit mondás mestere.
Nem valami vidám.
Hidegvérű és harcias.
A harcokban könyörtelen.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2011 8:31 pm

*Drékulusz érkezik a játékterembe, a terem harsog a zenétöl. A belsö részen egy lány táncol önfeledtül. Drékulusz megint csak fekete kabátjában és fekete farmert visel.Keze a zsebében kutat mig a szeme lányt nézi,
aki edig észre se vette őt. Pedig 210cm miatt Drék nem igazán szokot környezetébe olvadni. Szeme sötét zöld és sötét haja keretezi a szemeit. Arca szokásosan kedvtelen de nem bir elfolytani egy kis mosolyt a táncolo lányt nézve. Oldalán az övénél ott van a szintén zöld szinü zsebórája. A kabátján ott van családja Jele a Vörös
körben K betü amit 4 zöld inda vesz körbe. A lány felé közelit azt remélve hogy észre veszi.És köhint egyet egyet a kezébe. A haja az erős zenétöl tüskés formát vesz fel. ~ Vajon mien zene ez? És ki ez a lány. Vajon erdélyben mitszolnának ehez a zenéhez.~
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeSzer. Júl. 13, 2011 8:18 pm

*Ki más tombolna a játék teremben, mint Giselle Marceau? Az Indiana Jones-os ruháját lecserélte egy térdig érő fekete szoknyára. Mogyoró barna hajkoronája lágyan omlik a vállára, amit mellesleg Giselle postása elég rendesen megsebezett. A kötés most is ott van a lányon, hiszen ki akarja próbálni, hogy meddig bírja a tűréshatára. A puha szőnyegen táncolgat magában, hiszen sikerült beizzítania a zenegépet, így a hangszórókból dübörög a rock zene. Épp a Linkin Park egyik számát énekli vígan táncolgatva a fél-véla. Végre visszatért az életbe. Igaz eddig se zavarta a halála, de most táncolhatnékja van. És a legtöbb ember tudja mi történik, mikor Giselle zenét hall. Egyszerűen nem áll le. Énekli az aktuális dalt miközben kecses mozgása lenyűgözheti az erre tévedőket. Nem hiába táncolt évekig a lány. Mondjuk kissé furcsán festene, hogy az In the end című számra balettozna a Belsi újonca. Teljesen mindegy. A lány így is remekül el van. Kirobbanó a kedve. Most tényleg leperegne róla minden sértés. Kivételesen nem hiányzik neki a társaság. Hiszen ő van ő na meg a dübörgő zene gép, aminek a hangja betölti a termet.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 6:40 pm

* Némán hallgatja Angit mielőtt elájulna. Mármint Angi ájul el. A könnycseppet letörli a lány arcáról.* -Angi, nem érdemes sírni. Nincs miért könnyeket hullatni. *Suttogja halkan a lány. Kicsit meglepődik, mikor eltolják a csuklóját.* -Miért nem hagytad? *Kérdi a lány, de máris választ kap rá. Bólint rá, majd felsegíti a barátnőjét. Néha felsszien, mikor Angi a sebeit tiszogatja.* -Köszönöm, de igazán nem kellett volna. Nem fájt. *Hálálkodik a lány.* -Semmi gond. Nem nagyon sikerült rám ijesztened. *Felel, és egy apró msolyot erőltet az arcára.* -Rendben, de elkísérlek. *Hagyja, hogy Angi megölelje, majd elindul a lánnyal a szobája felé. Azt azért nem engedi, hogy a Naxis lány egyedül menjen. Mi lesz, ha újabb ilyenrohama alakul ki?* -Nem ijesztettél meg, de mostanától rendszeresen vedd be a löttyödet, oké? *Mondja a lány, és kitesékeli a barátnőjét a játékteremből.* - Angi, te nyugodtan hívhatsz Lininek. *Mondja útközben, majd valahol a váróknál elbúcsúzik a lánytól.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 6:26 pm

*Angi hallgatja a lányt ahogy az mesél, valahogy jó érzés fogja el, hogy végre van egy barátnöje. Ezt már persze napok óta érzi, meg felveti magának, elég is lesz neki már a jóból, de mi van akkor, ha nem akarja el¨hinni.*-A múltra nem mindig jó visszaemlékezni, de örülök hogy te nem igy vagy vele. *mondja csendben, majd mikor elveszti eszméletét és látja kicsivel késöbb hogy a barátnöje mindent megtesz érte, még a saját vérét is odaadná, egy könnycsepp fut végig az arcán, ez már sok, még neki is. Eltolja a lány csuklóját és kicsit felül, majd elövesz még egy fiolát, hisz számtalan zsebe van a köpenye alatt, és megiszik egy másikat, ezúttal egy sötétzöld, nyálkás izét. Egy pillanattal késöbb már mosolyog, színe visszatér, felül az egyik foterre és beszélni kezd, miközben Tyline sebét tisztogatja a kezén és lábán, majd elövesz egy másik fiolát és rátesz egy-egy cseppet mindkét helyre. Ez a lötty ahogy a lány sebeire esik elkezd sisteregni és smaragdzöld füst száll fel, majd eláll a vérzés, de a heg és a seb azért megmarad.*-Gyors segítség....*mondja halkan, majd a lányra néz és bekötözi sebét egy ruhazsepivel.*-Igy, addig jó lesz amíg meg nem gyógyítod. *mondja*-Es köszi amit tettél volna értem, de sajnos nekem a sima vér csak picit segít, és most többre volt szükség. *néz az üres kis fiolára, majd elteszi a dolgokat köpenye belsö mélyére*-Most pedig ha nem baj, akkor szívesen felmennék és lefeküdnék, igen elfáradtam. Es bocsi ha esetleg megijesztettelek. *mondja kicsit elhaló hangon, majd megöleli barinöjét és ha ö is elkíséri akkor a szobán folytatják tovább a csevejt, ha pedig Tyline nem megy vele, akkor egyedül megy fel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 6:12 pm

- Igen, elég jó fejek. Főleg a nagynéném. Dilis, de kedvelem. *Csacsog tovább a lány.* -Részben én is tudok ilyen alapokat. Valamilyen szinten mutattak nekem néhány auroros dolgot.* -Szellemvilág? Csípem a szellemeket. Olyan... misztikus. *Felel a lány, majd érdeklődve tovább hallgatja Angit. Majd visszafordul a képhez. Megnyom egy gombot, és kikapcsol a gép.* -Ez a múlt. Már véget ért. *Mondja elmerengve Tyline. Aztán meglátja a trutyis fiolát.* -Semmi baj. Csak nyugodtan. *Válaszol Anginek, aki hirtelen összesik. Tyline felpattan a helyéről. Letérdel Angi mellé, majd meglazítja a kötést a kezén.* ~Ha vér kell neki.*Morgolódik magában a szőkeség. Kicsit megemeli Angi fejét.* ~Várjunk. És a trutyis üveg? *Körbenéz, és ekkor pillantja meg az elgurult üvegcsét. Finoman visszarakja Angi fejét a földre, és odaszalad az üvégért. Megszorítja az üveget, ami összetörik a lány kezei között. Tylinenak nemcsak a csuklója, de a tenyere is sebes lesz, erre megereszt magának egy szép hosszú káromkodást franciául. Újra odaszalad Angihez, útközben megcsúszik újabb sebet szerezve a térdén.* ~ A nyamvadt kórságos életbe. *Dühöng a lány. Gyorsan letépi a kötést a kezéről. Odatapasztja a még vérző csuklóját Angi ajkaihoz.* ~Igyál már, mert nem tudom mit csinálok! *Nem akarja elveszíteni a barátnőjét. Nem, most nem mehet el.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 5:46 pm

-Ertem, az nagyon jó. En mindig is csíptem az aurorokat, olyan sok mindenhez értenek, és igen ügyesen is harcolnak. Hát, nem tudom, én mostanában a szellemvilággal kezdtem el foglalkozni, alig tudok róluk valamit, és mivel az is sötétséges dolog, igy naná hogy figyelmet szentelek rá. Nekem többnyire jók a megérzéseim, meg meg is szoktam érezni ha valami dolog fog történni, de csak annyit tudok belöle kivenni, hogy pozitiv vagy negatív. *mondja elmélázva Angi, majd hallgatja a lány további hozzászólását. Mikor Lini elöveszi a fényképezöt amit megbuherált, valahogy egyáltalán nem akar hinni a szemének, mikor megpillant rajta egy képet amin a lány még boldog és kiegyensúlyozott. Es nem is kell kérdeznie, valahogy tetszik neki, hogy hajdanán Lini is volt boldog. Majd elövesz egy kis fiolát és a benne lévö trutyit megissza.*-Bocs, csak itt az idö, kezdtem érezni hogy mindjárt rosszul leszek. *mondja egy pici szájszegletes mosollyal, majd tovább folytatja.*-Ne haragudj, de most lekéne feküdnöm egy kicsit, valahogy nem érzem magam jól. *s be sem tudja fejezni a dolgot amikor egyszer csak elájul*

//olvadtunk//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 11:17 am

- Értem. Hát felőlem jöhet. *Mondja nyugodtan Tyline. * -Én nem igazán hallgatok a megérzéseimre. Inkább az aurors gondolkozás illik rám. Érthető, ha a család egy része auror a másik meg zenész. *Nevet tovább a lány. Hát igen. jó kis család az övé. Egyedül az apja lóg ki a sorból. Ő menő kereskedő volt, amíg alulról nem szagolta az ibolyát.* -Szike? Rendben. *Mondja, és lefirkantja a papírra. Szike. Olvasható a lány írásai alatt.* -Nekem mi? *Mondja, és előkotor egy fényképezőgépet a táskájából.* - Ez. A nagyi megbűvölte, hogy mozgó képet is csináljon. Tehát nem videó, hanem fénykép, ami mozog. Ezen kívül tudok vele még videót készíteni, és a színt is beállíthatom. *Mutatja fel a kis szerkentyűt, ami úgy néz ki, mint egy mugli gép csak több gomb van rajta.* -Akkor tényleg hasznos lehet, bár nekem támadásra van a tőröm. A fényképezőgéppel olyan dolgokat, vagy személyeket fotózok le, amikre, vagy akikre emlékezni szeretnék. Talán egyszer előveszem majd a képeket, és ábrándozva előveszem őket. *Mondja a lány kicsit szomorúan. Utálja az elmúlás gondolatát. Persze csak azt utálja, ami vele kapcsolatosan történik. Kicsit elmerengve akad meg a tekintete az egyik képen. Még nem lett előhívatva. Tíz vele egy idős gyerek van a képen.* -Rokonok.*Válaszol Anginek, ha kérdéseket tenne fel. A képen valóban boldog. Olyanok között van, akiket szeret.*

//Fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 11:04 am

*Mikor Tyline kérdezösködik Lisaról, nem nagyon akar válaszolni, mivel nem nagyon ismeri a lányt, csak hallott róla, és hát ö nem szereti elfecsegni a dolgokat, igy ezt el is mondja Lininek.*-Hát, Lisáról nem sokat tudok, érdekes és kedves lánynak tünik, viszont érzem hogy ö is kicsit gonosz, mint ahogyan mi. Szóval olyanfajta dolog van benne is, mint bennünk. Tudod én ezeket a dolgokat valahogy megérzem, tudja a fene miért, lehet hogy mert apám mentalista. *mondja*-Kedvenc tárgyam? *kérdi, majd nem is habozik, elöveszi orvosi szikéjét köpenye belsö egyik zsebéböl és felmutatja.*-Ez lenne az. Egy sima egyszerü orvosi szike, semmi különös, de olyan a tokja hogy ahogy ki meg beteszed azzal élezi magát, szóval mindig borotvaéles, és nekem ez igen fontos, és ha úgy hozza a sors hogy szükség van egy fegyverre, akkor akár egy ág végére is ráerösíthetem, és akkor meg fegyverként funkcionál. *beszél lelkesen a dologról, majd megkérdi*-Es, neked van kedvenc tárgyad? Es mi az?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 10:52 am

- Lisa? Nem, nem ismerem.Allidonos? Az Allisok a zenészfélék, igaz? *Kérdez rá Tyline, hiszen nem emlészik semmilyen Lisára.* Hasonló foglalkozás? *Kérdezősködik tovább, majd újabb dolog jut eszébe.* - Mi a legkedvesebb dolgod? Úgy értem, mi a kedvenc tárgyad. *Arra gondol mi lenne, ha a csapat tagjainak a kedvenc dolgai szerepelnének a rajzán. Fel is ír pár szót. Sakk, lovaglás, olvasás, zenélés, rajzolás, múlt és a harc. Ezek érdeklik legjobban a lányt.* -Nos, ez igaz. Kevés ilyen iskola van. Csak ne lenne olyan messze Franciaországtól. Bulgáriát is szeretem, hiszen a család innen jött, de akkor is francia párti vagyok. *Mondja a legnagyobb baját a lány.* -Én örülök annak, hogy valakinek elmondhattam. *Mondja egy apró mosollyal Anginek. Kicsit meglepődik a lány kedves gesztusán. Nem tudja mit kellene rá mondania.* -Biztos jobb lesz. Csak ne bukjak meg belőle. *Nevegél Tyline.* -Nem köszönöm. Elég sok dolgot kell "megemésztenem" ma. *Tényleg érdekli Angi családja, de nem tud mit kérdezni tőle.* -Nyáron én kis időre hazamegyek. Lesz egy kis dolgom, meg hát a húgomra is vigyáznom kell, amíg a mostoha meg anyám valahol partizik. Nagyi meg lusta figyelni rá.*Meséli el a terveit. Persze az is benne van a pakliban, hogy felutazik Párizsba, vagy megkeresi az egyik unokatestvérét.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 10:37 am

*Angi nézi s közben hallgatja a lányt, fejében csak úgy cikáznak a gondolatok, hogy még kiket kéne bevenniük a csapatba, majd eszébe jut valaki.*-Meg Lisat is bevehetnénk, akár, nem tudom hogy ismered-e. O is allis diák, egy kedves lány aki szintén hasonló foglalkozással birnak szülei, legalábbis igen hasonlatossal, szóval lehet hogy ö is jöhetne. *mondja, majd bólint a lány mondatára.*-Igen, értem. NM-böl alig voltam csak 1-2 órán, de azok nem annyira jöttek be nekem, de jövöre talán jobban fog tetszeni, mert eléggé az évvége felé jártak az órák mikor idejöttem. Majd meglátjuk. Mindenesetre klassz itt lenni, és kevés az az iskola akik a mifélénket is szívesen látja. *célozgat a vérimádatra és a sötét dolgok kedvelésére*-Ertem, és igy már a helyére kerültek a dolgok, szóval jobban megértelek, köszi hogy elmondtad. *simitja meg barátnöje kezét barátian, majd rámosolyog.*-Azt hiszem az én családomról már többnyire elmondtam amit tudni lehet, de ha érdekel valami akkor nyugodtan kérdezz. *mondja csevegve, majd folytatja.*-Nyár? Hát, nem tudom.... valószínüleg itt leszek végig, legfeljebb egy-két napra megyek haza, meg ilyenek, de itt megtalálom lassan a helyem, és nem is akarok nagyon elmenni. Es te? Hazamész vagy te is itt maradsz? *kérdi a lánytól, közben pedig azon gondolkodik hogy milyen jelkép illene a bandájukhoz majd a legjobban, tehát milyen kép pl.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 8 Icon_minitime

Társalgó - Játék terem
Vissza az elejére 
8 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Labirintus :: Központi termek-
Ugrás: