Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Játék terem | |
|
+73Lorie Andres Alexandra Voltano Wanda Dorcas Gloria Eira Eilertsen Lorraine Betranche Alfons Gerard Nessie di Alsiera Isabella Newton Etienne Marceau Goran Polyak Kádár Enikő Regina Ruosin Kynger Iwood Drékulusz Kluszenov Demian Emil Deyan Nemir Growal Gwilim Jan James Blackwood Sarah Lairs Rory L. Milborrow-Quenell Seldrit El Perimd Nathaly Holloway Jasna Novarro David Robert Beawer Jack Darkfield Athreana Andraste Katie Wells Lumiére el Michelle Miley Hortingberg Oyasumi Setsuna Lizbeth Westlive Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Tim Leopold Yosif Zhivko Rosalin Aljana Shawn Griffin Laura Wylee Katherine Mary Black Irina Yuliana Pierre Bontavier Dernóczi Norbert Celestine Quann-Roseberg Concordia Xanto Victoria T. Lassenien Gamba Drakon Samantha Troops Ivona Ivanovna Selena Angel Saniyya E. Miguela Eva Jennifer Love Smith Natalie Depp Aleksandar Stefan Aaron Drawer - Allidon Elizabet Kingston Gabriella Collie Rosalie Hooper Elisaveta Mira Yasmine S. Moore Maximilian Smith Zac Leaving Katerina Shezhana Varvara Ayla Madyzyn Robin Star Miranda Wilson Chiyori Kiryuu - archiv Quarion Galanodel Berker Mikolaj Ginevry Enton Leona Arts Vica Caroline Evans Aravis Anton Grace Neverwood 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Grace Neverwood Diák
Hozzászólások száma : 37 Kaszt :
| Tárgy: Társalgó - Játék terem Szomb. Szept. 19, 2009 9:26 pm | |
| First topic message reminder :A Társalgó központi terméből összesen három ajtó nyílik, tehát ez is közöttük van. Már maga az ajtó is erősen figyelemfelkeltő, ugyanis a felirat általában random színek között váltogatja magát, néha teljesen megbolondulva mozognak a betűk, villog, szóval szinte önálló életet él. Ahogy belépsz egy egész méretes termet találsz. Persze nem óriási, de olyan kényelmes méretű. Sok minden akad itt. Egy nagy szekrény, ami szinte mindig zajoktól hangos. Van benne mágikus önping-pong, amivel egyedül is játszhatsz; vagy épp néhány doboz varázslósakk; különleges minikviddics, ahol te irányítod a játékosokat; érdekes társasjátékok; varázsló activity és még amit csak el tudsz képzelni és mágiával bír. A szobában több asztalt és széket is látsz, itt próbálhatod ki a méretes szekrény különböző játékait, szórakozhatsz barátaiddal. De persze, ha úgy kényelmesebb, a kényelmes szőnyegen is elheveredhettek kipróbálni egy társasjátékot. Találsz egy zenegépet is, persze nem árammal működik. Sokféle zenét megtalálsz benne, válogathatsz kedvedre, de azért légy tekintettel a többi ittlévőre is, hátha nekik egész más az ízlésük. A terem egyébiránt hangszigetelt, tehát a zene nem zavarja sem a Központi terem, sem a Nyugalom termének élvezőit. A mágia fontos, de mégis ha jól megnézed találhatsz itt mugli játékokat is. Talán nem ismered őket, ezért akad a falon 1-1 rövid leírás a használatukról, abból megtudhatod mi is a pontos lényegük. Akad itt csocsó-asztal és darts is, no meg egy kisebb minibiliárd, és egy flippergép is helyet kapott, amit úgy fest az iskola külön rendelésére készítettek, mert a pálya kialakítása is a Nezabart idézi. Ezt azért egy kis mágiával megspékelték, így valamivel nehezebb, mint egy sima flipper, ugyanis a golyó van, hogy osztódik, vagy apróbb méretűre összemegy, netán eltűnik és hirtelen egy másik ponton tűnik fel. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Laura Wylee
Főkarakter : taborandi@msn.com Hozzászólások száma : 3350 Kaszt : Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Júl. 04, 2010 1:39 pm | |
| *Pár perc telhet el, amikor ismét nyílik az ajtó, és egy középmagas szőke lány lép be rajta. Most egy fekete ministoknya, és egy fehét blúz van rajta, plusz egy fekete cipellő. Oldalán egy fekete táska van, benne kitudja mennyi cucc. Haja össze van fogva egy csattal, és amikor meghallja a dalt, kicsit összevonja a szemöldökét. Nem ismeri, de hallja a fiú hangját is, és azonnal felismeri Christ, aki nem néz ki a legjobban. Persze ki néz ki jól ilyen időkben? Laura arcán is ott van a fáradtság, de látszólag azét elég jól tartja magát. Muszáj fenntartania a látszatot, nem akarja, hogy Rosetta esetleg összetörjön... Végül leteszi a táskát a földre félúton a fiú és az ajtó között, majd tovább sétál, és leül mellé.* -Szia... *Hangja bíztató, barátságos, de kicsit aggodalmas is. Nem jó így látni a fiút... Bár már rég beszéltek... Nem is szól többet, csak rápillant, és apró mosolyt küld neki.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Júl. 04, 2010 1:28 pm | |
| *Kinyílik a játékterem ajtaja, és megjelenik ott egy fiú, spánieljével, szinte bágyadt léptekkel sétálva be. Ariana elment a Feketözvegyből, és végre ő is kimozdult, persze bezárva az ajtót, mint a lány kérte. Lefelé beugrott a Tigris cápába, volt egy kisebb beszélgetése Faith-el, biztosította a jobb oldal lakóit, hogy igen srácok, élek, megmaradok, semmi gond. Jó, ez az utóbbi nem igaz, de lényegtelen. Odasétál a zenegéphez, elindít egy dalt, majd leül a gép elé, törökülésben, fejét lehajtva, halkan énekelve a dalt a két "énekessel". Lilith mellé fekszik, és becsukja a szemeit.* |
| | | Yosif Zhivko Diák
Hozzászólások száma : 268 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Jún. 13, 2010 8:20 pm | |
| *A fíú mosolyog* - Én is az vagyok. *Sajnos mielőtt jobban belemerültek volna beszélgetésbe,a lány elbucsizik tőle,arcra kap pusit,habár ő már csokót szeretne már kapni.* | |
| | | Katherine Mary Black Diák
Főkarakter : pasztor_bianka@hotmail.com Hozzászólások száma : 1963 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Jún. 13, 2010 8:03 pm | |
| *Őszintén elmosolyodik.* - Köszönöm, de nekem nem tetszik... *A hajtépésen csak nevetni tud.* -Tudom én, hogy csocsóban méltó ellenfél vagyok bárkinek. *Na igen, ez az egyik amiben jó. A másik a zongorázás. A bábok lassan abbahagyják a verekedést és visszaállnak eredeti pozíciójukba. Kat szemei kezdenek egyre ellaposodni.* - Szerintem én a szobámba megyek aludni, különben itt fogom a fotelben tölteni az éjszakát. Szia! *Megpuszilja a fiú arcát, majd elrohan álmosan.* | |
| | | Yosif Zhivko Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Jún. 13, 2010 7:55 pm | |
| *A fíő is még mindig vigyorog* - Nem azért mondtam,szerintem remek a hangot. *már sajnálja hogy ezt mondta,pedig nem ezt akarta elérni.Kap egy gólt,és elkezdii tépni a haját.* - Jó legyék döntetlen,tudtam én hogy métó ellenfél leszek,habár biztam abba is hogy te is az leszel. *ezt öszintén mondta. ÉS akkkor verekedés tör ki a bábuk közt.* - Mostmár tényleg csak ez hiányozt.* mondja vigyorogva.* -Szerintem se játszunk egy darabig. *mondja és leül annak a hotel karjára,ahol a lány ül.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Jún. 13, 2010 7:45 pm | |
| *Még mindig vigyorog.* - Hát te tudod. * Ő már sejti ki fog győzni végül is Jósról van szó, még ha nem is túl ügyes. Örül a dicséretnek, bár nem ért vele egyet.* -Köszönöm, bár szerintem iszonyú. És legközelebb inkább csöndben maradok. *Na ez az, amit csak ritkán tud megtenni. Általában nagyon beszédes, bár ha rossz kedve van, ami ritka, akkor inkább csöndes.* - Talán az. *Vigyorodik el. Végül is egy báburól pattant vissza...* Túlságosan elbízod magadat. *A kis beszélgetés miatt megszűnik a koncentrációja és Yosifnek sikerül belőnie egy gólt. Visszaölel. Addig passzolgat, amíg sikerül berúgnia ismét egy gólt.* - Látod? Megy ez...mit szólnál ahhoz, ha egy döntetlenben kiegyeznénk? Szerintem ezt folytathatjuk a végtelenségig. Méltó ellenfél vagy. *Vigyorodik el. Ekkor azonban arra lehetnek figyelmesek, hogy az egyik kék és az egyik piros bábu verekedni kezd.* - Ha már bemelegítettek, erre is gondolhattunk volna. *Sóhajtozik a lány. Egyre inkább tömegverekedés lesz. Az egymás előtt lévő sorokban rugdoskonak a bábuk.* - Szerintem itt már biztos nem játszunk egy darabig... *Mondja mosolyogva. Leül az egyik fotelra.* | |
| | | Yosif Zhivko Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Jún. 13, 2010 7:32 pm | |
| * A fíú visszonyoza a lány vigyorát.* - Pedig nagyon az vagyok.* mondja továbbra is vigyorogva,nagyon tetszik a dal amit a lány énekel,habár őt még nem tudná legyőzni,ilyen téren,hiszen az ő hobbija a freestyle reppezés,hábár ez titkos hobbija.* - Szép hangod. *mondja a fíú öszintén,szerinte jo a lány hangja,és ezen nem is fog vitatkozni a lányal. NAgyon nagy potyát kap,vagyis ő számára az volt.* - Ez csalás,lesen volt a játékosod. *mondja mosolyogva*. tényleg ügyes vagy,tán tulságosan is,de negem akkor se fogsz legyozni. *mondja elhatározva. Most már csak össze kéne zavarni KAtet,olyan gyorsan paszolt,hogy még ő se tudta,hogy hová paszolt,és hirtelen rést talált,és gólt lőtt.* - Góóól!* mondja és ment szorosan átölelni a lányt,ami jol eset neki,és visszament* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Jún. 13, 2010 7:14 pm | |
| *Elvigyorodik.* - Abban ne legyél annyira biztos. *Mondja sejtelmesen. Sikerül ismét a fiúnak berúgni egyet. A lány csak meglepetten pislog, de nem szól semmit sem.* -Ez nehéz menet lesz. *Vigyorog még mindig. A fiú örömtáncára kitör belőle a nevetés. Neki is van ilyen, de azt csak végső győzelmekkor szokta megmutatni. Taktikát vált. Nem a nyerésre koncentrál, hanem a játékra. Elvigyorodik. Önkéntelenül énekelni kezd egy dalt, aminek semmi értelme, hisz most találja ki a szövegét. Csak úgy jön a dal észre sem veszi hogy énekli. Halkan, szinte alig hallhatóan dalolni kezd, bár a szövege érthető.* - A kék és piros bábuk a gólokat tőlük várjuk de a játék nem olyan egyszerű ha ellenfeled a csocsóban nagyszerű... *Éppen a kapunál áll és majdnem belövi, de elvéti a célt.*~A francba...~*Az apró labda visszapattan, ami Kat figyelmét sem kerüli el. Belő egyet és ismét gólt lő.* - Ügyes vagyok? *Kérdezi csillogó szemekkel a fiút.* | |
| | | Yosif Zhivko Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Jún. 13, 2010 7:04 pm | |
| //olvad//
* Nagyon meglepődik,hogy megint gólt kap,megvakarja fejét,hogy valami jó stratégiát találjék ki,és végül kitalálta. Hosszú paszos taktikára vált,és a lányt,meglepi a taktika változtatás miatt.,csodálkozva nézz rá a lány,de a fíú csak vigyorog.* - Igen győzni fog a jobbik,vagyis én. * mondja vigyorogva,eddig remekül taktikázik,és sikerülni is fog nyerni neki,ha igy folytatja,egy valami biztos nem fogja magát hagyni. ÉS akkor hirtelen.* - Góóóóóóól!!!*harsogja hangosan,és fura öröm táncba kezd.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Jún. 12, 2010 8:44 pm | |
| *Elvigyorodik.* -Úgy tűnik méltó ellenfélre találtam. *A puszinak megörül, természetesen. Most nem taktikázik, teljes figyelmét a játéknak szenteli. Nem is veszi észre, hogy szája aranyos, gyermeki mosolyba húzódik. Yosif támadásait kivédi, hisz nagyon figyel. Összpontosít. Egy adott pillanatban a labdába rúgnak a piros bábok és sikerül belőnie.* -Ez az! *Kiáltja. Persze nem olyan hangosan. Yosif felé küld a levegőben egy puszit.* Még kiderül, ki fog nyerni. *Elvigyorodik.*
//Fagy, mert Yosifnak mennie kell// | |
| | | Yosif Zhivko Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Jún. 12, 2010 8:35 pm | |
| *A fíú még sose láttot mágikus csocsót de majd megszokja.* - Nem kell bocsánatod kérned,lehet én verlek meg. mondta biztatoan. *Hirtelen megkezdődőt a mérkőzés,ÉS KAte bevetette titkos fegyverét a moslyt,és a fíú el lett bűvölve,és bekapot egy gólt.* _ Persze,máskór majd figyelek.* mondja,és a kék bábuival támodásba lendül,gyors paszokal játszót,tán meg is széditette KAtet,a gyors paszokal,és hirtelen...* - Góóóóóóól. *kiabálja a fíú majd damegy a lányhóz és arcon puszilja.És visszamegy* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Jún. 12, 2010 8:21 pm | |
| *Örül, hogy a fiú nem haragszik rá. Annak még jobban, hogy valakivel tud majd csocsózni. Beáll a piros bábuk oldalára. Sif nem biztos, hogy látott már mágikus csocsót, de ami észlelhet, hogy a bábuk bemelegítenek, mint ha igazi játékosok lennének.* -Előre is bocsánatot kérek, ha elverlek a játékban. *Vigyorog. Na igen, veszteni nem szeret, de ha a fiú hagyná magát a játékban...megsértődne. Játékban sok mindent bevet, bár inkább marad a tisztességeseknél.* -Kezdhetjük. *A kis fehér labda gurulni kezd. Kat Yosifre mosolyog és ha sikerül elvonnia a fiú figyelmét ezzel a vigyorral, akkor a labda Yosif kapujában landol.* -Góól! *Vigyorodik el.* Figyelj jobban. *Nem gonoszkodik, de ha játszik, már csak ilyen.* | |
| | | Yosif Zhivko Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Jún. 12, 2010 8:15 pm | |
| *Hirtelen a fíú,egy ütöt érez a gyomrában,hirtelen elkezd köhögni,de hamar összeszedi magát.* - Semmi baj,csak máskór ezt mond hamarabb,nem akarok megint a saját káromon tanuilni,*mondja vigyorogva,amikor a lánytól puszit kap melegség fogja el,ő már megszokta,hogy ilyen balaeset emberekkel találkozik,de őtet ezt nem zavarja,majd a mlány feltesz egy kérdést amire igyekszik válaszolni.* - Persze,szeretnék csocsózni. *mondja,imád csocsózni de csak hobbi szinten,hiszen annyira azért nem tudd,csak jó szorakozásnak tartja.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Jún. 12, 2010 7:52 pm | |
| *Nagyon belelendül a játékba. Egy szép mozdulattal hasba vágja Sifet az ütőjével.*~Ajjaj! Vajon kit ütöttem meg?~*A kérdésére hamarosan választ is kap.* -Ne haragudj! Nem szabad így mögém settenkedni, ha valami nehéz van a kezemben. *A fiú arcára ad egy puszit. Mindig elrontja. A múltkor Lazz, most az ütő...* Igen, már régen találkoztunk. Nem is emlékszem mikor. *Mosolyog. Kicsit fél a fiú reakciójától, de már megszokhatta volna, hogy ilyen ügyetlen.* - Szeretnél egyet csocsózni? *Kérdezi. Na igen, abban eléggé ügyes. Az asztalhoz sétál. Fekete trikót és egy térdig érő farmert visel. Haja laza kontyba van feltűzve. Várakozóan pislog Yosif felé.*~Talán nem ismeri ezt a mugli játékot...akkor majd felvilágosítom.~*Gondolja arcán mosollyal. Amennyire félt ettől a találkozástól, annyira nem sikerült rosszul. Csak leütötte a fiút és lehet, hogy csúnyán megveri csocsóban.* | |
| | | Yosif Zhivko Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Jún. 12, 2010 7:37 pm | |
| *A fíú elindult a játékterem felé,felvett magára egy farmert,meg egy piros pólot,és elindult,hamar odaér a játékterembe,nem elöször jár itt,de még mindig talál ujdonságot itten,egyszer majdnem megbotlot,a nagy körül nézésbe. Végül meglátt egy lányt,amikor megismerte elkezdet vigyorogni. OLyan játékon játszót ami még számára ujdónság. Sietve odamegy,hozzá,és hátulról átkarolja.* - Szia,gondolom tuddot ki vagyok,rég nem láttuk egymást,kezdtél már nagyon hiányozni. *mondja vigyorogva,még mindig főnyereménynek tartja a lányt,és a lány szépseége megint megbolonditotta.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Jún. 12, 2010 7:27 pm | |
| *Kat lépked a Játékterembe. Lazz ismét a lány szobájába marad. Na igen, megunta, hogy a lány egész nap egy jó szót sem szólt hozzá. Ha állat, ha nem rosszul esett neki. Kat úgy érzi, egy kis szórakozás jót tenne neki. Ő jártas a mugli játékokban, hisz ő maga is az, viszont most a mágikus ön-pingpongot választja. Elkezd játszani. Nem éppen ügyes, de arcán néha egy-egy igaz vigyor is megjelenik. Szeret játszani. Szüksége van rá néha. Ez az alkalom is ilyen. Eljátszik magában is, bár társaságnak jobban örülne.* | |
| | | Lizbeth Westlive Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jún. 10, 2010 7:35 pm | |
| *Pierre áttereli Liz a konyhába, úgyhogy neki is áll mosogatni. Az az egyik házimunka amit szeretett otthon, majd Pierrevel elindul a szobájához. Amikor odaérnek búcsút int.* -Szia, remélem látjuk egymást. *Mondja, majd szökdellve besiet a szobájába.* | |
| | | Pierre Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 3068 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jún. 10, 2010 7:32 pm | |
| * Pierre elmosolyodik majd ő is felemeli a teáját és koccint. - Éljenek sokáig és boldogan a bajnokok. * Monsja nevetve majd a koccintás után megissza a maradék teáját. - Én főztem úgyhogy Te mosogatsz. * Mondja nevetve és áttereli a konyhába. Gyorsan eltörli a már elmosogatott poharakat és a helyükre teszi. - Itt az ideje felmenni a hálóba. Felkísérlek, hogy megjyóegyezzem hova pateroltalak át. * Mondja a nevetve és elindul a lánnyal. fent búcsút vesz tőle. - Já éjt. Majd még látjuk ám egymást. Szia. * Monsdja mosolyogva majd búcsút int. | |
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jún. 10, 2010 7:28 pm | |
| *Örül, hogy Pierre is szeret vele lenni, majd kap egy gólt.* -Hé ez nem ér, elterelni az ellenfél figyelmét. Na nem baj. Jók voltunk.*Felemeli a bögréjét.* -Koccintsunk a meccsre.* Mondja nevetve, mejd felemeli a bögrét. Ezután megissza az összes teát és leteszi a bögrét az asztalra.* -Te főzted a teát, vagy vetted? *Kérdi, bár inkább a másodikra tippelne.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jún. 10, 2010 7:25 pm | |
| * Pierre vissza ölel sőt a puszit is viszonozza. kezd nagyon felszabadult lenni Liz jelenlétében. - Óóóóóóóó ez szégyen. * Mondja nevetve majd ő is támadásba lendül. - Tudod ezzel én is így vagyok. Egyszerűen csak jó átölelni Téged jó melletted lenni jó beszélgetni veled. * Mondja mosolyogva a lánynak majd gól lő. - Góóóóóóóóól. * Kiállt fel félhangosan majd bedobja a labdát. - tied a pálya Liz bajnok focista. * Mponjsa nevetve majd iszik egy korty teát. | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jún. 10, 2010 7:20 pm | |
| *Liz nagyon megörül, hogy lehet a kék, ezért Pierre jutalma egy ölelés és egy puszi. Egy ideig nagyon koncentrál, majd rápillant a fiúra és elereszt egy mosolyt.* -Nem tudom miért van, de ha veled vagyok, olyan jó kedvem van. *Neveti el megát, majd sierül gólt lőnie a fiú kapujára.* -Góóóóóóóól De jó *Mondja picit hangosan, majd bedobja a labdát, mert a meccsnek még korántsincs vége.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jún. 10, 2010 7:17 pm | |
| * Pierre elmosolyodik. - Én sem vagyok egy zseni. * Mondja majd megpillantja a boci semeket. - Ilyen szemeknek mondjon nemet egy pasi? Lehetetlen legyél kék. * Mondja majd az ezüsthöz sétál. A labda beodása után pörgetni kezdi a bábukat. És foigyeli Liz. | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jún. 10, 2010 7:09 pm | |
| *Liz csak nézelődik, nem igazán jó az ilyen dolgokban, legalábbis mugliként nem. Pierre hívását azonban elfogadja.* -Nem igazán tudok csocsózni, de megpróbálhatjuk. *Mosolyodik el, majd a csocsóasztalhoz siet. Fog egy labdát és bedobja.* Lehetek a kékkel? *Kérdezi, közben bocsi szemeket alkalmaz.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jún. 10, 2010 7:06 pm | |
| * Pierre nevet Liz válaszán. - Ó tényleg mostmár nem felejtem el hátha még keresni akarlak. * Mondja neki nevetve majd ő is belekortyol a teába. . Örülök, hogy eltaláltam az ízlésed. * Mondja majd a lányra kacsint és ismét egy jó nagyot kortyol. - Tényleg nagyon finom. * Mondja majd a csócsó asztalra tekint. - Igazából már megtaláltam amit kerestem. * és a lány vállára tette a kezét. Majd a csócsó asztalra pillant. - Van kedved játszani? | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jún. 10, 2010 7:02 pm | |
| *Nem várt a fiútól puszit, ezért kicsit meglepődik, de azért nagyon örül neki. A szobabeosztáson csak elmosolyodik.* -A Bika cápa hálóba tettél *Mosolyodik el, majd nagyon megörül a teának.* -Igen az epres tea a kedvencem. *Ismét elmosolyodik, amjd nagyot kortyol a teájába.* -Csak lejöttem, hogy megnézzem milyen ha már említetted. És te mit keresel itt? *Közben örömmel kortyolgatja a teáját.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem | |
| |
| | | | Társalgó - Játék terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |