Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Játék terem | |
|
+73Lorie Andres Alexandra Voltano Wanda Dorcas Gloria Eira Eilertsen Lorraine Betranche Alfons Gerard Nessie di Alsiera Isabella Newton Etienne Marceau Goran Polyak Kádár Enikő Regina Ruosin Kynger Iwood Drékulusz Kluszenov Demian Emil Deyan Nemir Growal Gwilim Jan James Blackwood Sarah Lairs Rory L. Milborrow-Quenell Seldrit El Perimd Nathaly Holloway Jasna Novarro David Robert Beawer Jack Darkfield Athreana Andraste Katie Wells Lumiére el Michelle Miley Hortingberg Oyasumi Setsuna Lizbeth Westlive Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Tim Leopold Yosif Zhivko Rosalin Aljana Shawn Griffin Laura Wylee Katherine Mary Black Irina Yuliana Pierre Bontavier Dernóczi Norbert Celestine Quann-Roseberg Concordia Xanto Victoria T. Lassenien Gamba Drakon Samantha Troops Ivona Ivanovna Selena Angel Saniyya E. Miguela Eva Jennifer Love Smith Natalie Depp Aleksandar Stefan Aaron Drawer - Allidon Elizabet Kingston Gabriella Collie Rosalie Hooper Elisaveta Mira Yasmine S. Moore Maximilian Smith Zac Leaving Katerina Shezhana Varvara Ayla Madyzyn Robin Star Miranda Wilson Chiyori Kiryuu - archiv Quarion Galanodel Berker Mikolaj Ginevry Enton Leona Arts Vica Caroline Evans Aravis Anton Grace Neverwood 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Grace Neverwood Diák
Hozzászólások száma : 37 Kaszt :
| Tárgy: Társalgó - Játék terem Szomb. Szept. 19, 2009 9:26 pm | |
| First topic message reminder :A Társalgó központi terméből összesen három ajtó nyílik, tehát ez is közöttük van. Már maga az ajtó is erősen figyelemfelkeltő, ugyanis a felirat általában random színek között váltogatja magát, néha teljesen megbolondulva mozognak a betűk, villog, szóval szinte önálló életet él. Ahogy belépsz egy egész méretes termet találsz. Persze nem óriási, de olyan kényelmes méretű. Sok minden akad itt. Egy nagy szekrény, ami szinte mindig zajoktól hangos. Van benne mágikus önping-pong, amivel egyedül is játszhatsz; vagy épp néhány doboz varázslósakk; különleges minikviddics, ahol te irányítod a játékosokat; érdekes társasjátékok; varázsló activity és még amit csak el tudsz képzelni és mágiával bír. A szobában több asztalt és széket is látsz, itt próbálhatod ki a méretes szekrény különböző játékait, szórakozhatsz barátaiddal. De persze, ha úgy kényelmesebb, a kényelmes szőnyegen is elheveredhettek kipróbálni egy társasjátékot. Találsz egy zenegépet is, persze nem árammal működik. Sokféle zenét megtalálsz benne, válogathatsz kedvedre, de azért légy tekintettel a többi ittlévőre is, hátha nekik egész más az ízlésük. A terem egyébiránt hangszigetelt, tehát a zene nem zavarja sem a Központi terem, sem a Nyugalom termének élvezőit. A mágia fontos, de mégis ha jól megnézed találhatsz itt mugli játékokat is. Talán nem ismered őket, ezért akad a falon 1-1 rövid leírás a használatukról, abból megtudhatod mi is a pontos lényegük. Akad itt csocsó-asztal és darts is, no meg egy kisebb minibiliárd, és egy flippergép is helyet kapott, amit úgy fest az iskola külön rendelésére készítettek, mert a pálya kialakítása is a Nezabart idézi. Ezt azért egy kis mágiával megspékelték, így valamivel nehezebb, mint egy sima flipper, ugyanis a golyó van, hogy osztódik, vagy apróbb méretűre összemegy, netán eltűnik és hirtelen egy másik ponton tűnik fel. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Elisaveta Mira Diák
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 1948 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Kedd Feb. 09, 2010 7:17 pm | |
| *Eli körbenéz, rengeteg játék van itt. Ahogy leült, fel is áll, és egy egyszerűnek tűnő flipperhez lép. Elindítja a golyót, ami erre össze-vissza cikázni kezd a pályáján, aztán eltűnik. A lány egy pillanatra a homlokát ráncolja, aztán éppen menne vissza a másikhoz, amikor a golyó újra megjelenik valami teljesen lehetetlen helyen. Mágia...* Na, kösz... *Morogja maga elé, és figyeli, ahogy veszít. Megrázza a fejét, és egy lépéssel visszalép Prue-hoz.* Én csak sétálgattam, meg amúgy is szeretek itt lenni. *Válaszolja mosolyogva, és az elvörösödést természetesen nem érti. Leül a mágikus sakktábla elé, és szaktársára mosolyog.* Játszunk egyet? *Kérdezi ravaszul, és egy intéssel az összes bábut a helyére igazítja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Kedd Feb. 09, 2010 7:09 pm | |
| *Prue, belemélyedt a gondolataiba, majd egy hangra lett figyelmes. Szaktársa köszönt.* - Szia, Prudence Matthew vagyok.Kellett egy kicsit sétálnom, és ide tévedtem. Jó nagy helyiség.*Mondja Elisavetának, majd rámoslyog a lányra.*-És, te hogy-hogy erre jársz?*Kérdezi Prue, de utána jutott eszébe,hogy Prefektus. Kicsit elvörösödött, és lesütötte az arcát.*
|
| | | Elisaveta Mira Diák
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 1948 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Kedd Feb. 09, 2010 7:00 pm | |
| *Egy másik fekete hajú lány is koptatja a központi termek folyosóját, egy pár perccel később. Nincs nála semmi, most még Árnyékot is a szobájában hagyta. Egy fekete talárt hord, csuklyával a fején, ami pirosas arcát teljesen elfedi. Ahogy belép a játék terembe, leveszi a csuklyát, és az ijesztő kezdést egy széles mosollyal lezárja. Körbenéz, és megpillant egy lányt.* Szia! Elisaveta Mira vagyok. *Köszön és mutatkozik be. Egy apró meghajlást is tesz, majd leül a szaktársa mellé.* Hogyhogy ilyenkor erre jársz? *Kérdezi érdeklődve, és várja a választ.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Kedd Feb. 09, 2010 6:42 pm | |
| *Egy Fekete Hajú lány lépked sietve a folyosón. Nem tudja merre megy, csak megy mert eléggé fel van dulva.~Nyugalom,Nyugalom higgadt állapot. Csak egy bagoly volt, és biztos nincs semmi nem írta volna azt amit~*Gondolta magában. Természetesen a kedvenc fekete ruhája volt rajta, sötét harisnya és egy meleg kardigán volt rajta. Egy teremhez érkezett.~Ez biztos a társalgó terem.Hűű... érdekes dolgok vannak itt.~*Tanakodik el magában a leányzó, majd leül az egyik asztalhoz merengve a varázslósakkon. És közben kezdett lehiggadni.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 9:37 pm | |
| *Hagyja, hogy Ari közelebb húzódjon, és a puszira elmosolyodik. Játszik a hajával amíg lehet, majd mikor Ari feláll, és felhúzza, ő is feltápászkodik. A bakancsait összeszedi, és magára veszi. Most azonban nem fűzi be ahogy kell. Dehogy is. Csak körbetekeri a bakancs szárát a fűzőkkel, majd megköti, ahol találkoznak. Mikor ezzel megvan, akkor felveszi a twister szőnyeget, és összehajtja. Berakja oda ahova kell, még a pörgető tárcsát is beteszi oda, majd belekarol Ariba.* - Nos akkor szívem egyik szerelme... Indulás... Megyünk haza aludni... * Mosolyog a lányra, majd Ari is kap hirtelen egy puszit. Aztán Lagmarral és Pereussal a nyomukban elindulnak vissza a szobába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 9:26 pm | |
| *Kicsit összerezzen a puffanásra, és a szemeit is kinyitja, Jana felé nézve, hogy azért minden rendben van-e. A Káma-szutrára csak elmosolyodik, majd egy "ühüm"-mel felel a visszakérdezésre. Hagyja, hogy Jana játsszon a hajával, miközben kicsit közelebb húzódik a lányhoz, és egy puszit nyom az arcára, de aztán is egész közel marad hozzá.* - Na, barátosném... Gyerünk felfelé. *Néhány hosszú pillanatig még alig néhány centiről szívja be a cukorkaillatot, majd feltápászkodik a földről, leporolja magát, Janát is felsegíti, és... ha minden jól megy, visszamennek a szobájukba. Ha meg nem... akkor nem.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 9:16 pm | |
| * Mikor Ari leül a szőnyegre egyszerűen feladva a játékot, akkor a lány a lábait felfelé löki, így kézre állva, majd onnan háztrafelé hídba, és onnan nemes egyszerűséggel a hátára ejti magát. Kicsit talán a puffanással egyszerre a tüdejéből kiszakadó levegő egy gyors de rövid sípoló hangot hallat, majd Jana mély lélegzetet vesz, így töltve meg ismét a tüdejét. * - Tudod... kell majd a Káma-szutrához. * Kacsint Arira, majd elnyúlik mellette, ahogy ő kérte. - Azt mondod menjünk? * Kérdi félredöntve a fejét, a lányt fürkészve, miközben ujjai lassan a szőke hajzuhataggal kezdenek játszani. Ő jól érzi most magát... kicsit... idilli a hangulata. Jó kedve van, és most roppant nyugodt is. - Rééégen voltam ilyen jóól. - Mondja mosolyogva lakótársnőjének, majd mint egy elégedett macska, úgy nyújtózik egyet. * - Jólvan. Menjünk, ha szeretnél.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 9:10 pm | |
| *Ariana csak a szemeit forgatja Lagmar szavaira, Pereus pedig a mancsaira hajtja a fejét, és némán néz maga elé. A lány döbbenten figyeli Jana akcióját, majd nemes egyszerűséggel leül a szőnyegre törökülésben.* - Oké... nyertél. Úgyis legyőznél, én ezt nem tudom utánad csinálni. *Húzza el a száját, majd csak elnyúlik a szőnyegen, és int Janának, hogy feküdjön le mellé.* - Lassan lehet, hogy mehetnénk lefeküdni. Mondjuk itt nem érvényes a kijárási tilalom, de fáradok. *Jegyzi meg motyogva, miközben félig behunyja a szemét, és egészen kinyújtózik a földön.* - Holnap meg legkésőbb órán találkozunk. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 9:00 pm | |
| * Lagmar csak morgolódik, hogy mennyire utálja, ha Jana épp egy ciklus közepén van, hogy egyik érzelem jön a másik után, és egyszer zokogórohama lenne, máskor meg röhögne mint a fakutya... bár az is lehet, hogy ez csak a szimpla agybajnak a jele. Ám erre már nem kap semmit, mert Janának elfogytak a bakancsai. Ehelyett pörget, majd fojtott, cinikus, közel röhögő hangon megszólal.* - Bal kéz kék.* Jana mikor felfogja, hogy mit kéne csinálnia, csak egy megsemmisítő pillantást vet a hiéna felé, és annyit mond. * - Nagyon gyorsan dögölj meg. Különben kesztyű leszel.* Azzal megkeresi a kék pöttyöt a jobbjával, és valami iszonyatos erőfeszítés árán sikerül csak megérintenie. Valami nagyon durva, ahogy a szőnyeg két szélét próbálja megérinteni. - Mondtam már, hogy én is? * Kérdez vissza. És csak most nyilvánul meg láthatóan, hogy a lány mégis mennyire hajlékony. Egyik keze a szőnyeg egyik szélén lévő pöttyön, másik a másikon, míg egyik lába a bal keze mellett... iszonyatosan kifacsart helyzet.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 8:51 pm | |
| - Azért óvatosan. *Szólal meg Ariana a bakancsdobálásnál már határozottan szigorúan. Nem tartja igazán viccesnek a dolgot, és Pereus sem felel, csak szemforgatva húzza meg magát, tisztes távolságban Lagmartól, mielőtt még őt találja el a daimón-gazda páros jelenetének újabb tárgya.* - Tuti. *Bólint végül röviden a Gabrieles mondatra, miközben Pereus is pörget.* - Jobb kéz kék. *Ariana fúj egyet, miközben körülnéz, merre van egy kék pötty. Végül Jana sárgája mellett nem sokkal talál egyet. Miközben arrafelé nyújtózkodik, kis híján elveszti az egyensúlyát. Felszisszen, de végülis sikerül nem kiesnie már az elején.* - Mondtam már, hogy naaagyon béna vagyok Twisterből? *Érdeklődik, Janára pillantva, akinek a feje így nem messze van az övétől.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 8:42 pm | |
| - Most nézd meg Pereus... mekkora suttyó ez a csaj. Csak megkérdem, hogy nekem kell e forgatni, erre acélbetétest kapok a bordáimra. * Morgolódik a hiéna, mire a feje felett becsapódik újra a bakancs párja, majd az már lendületét vesztve a hiéna fején koppan.* - Jó... akkor ma már hozzád sem szólok te... hárpia.* Morogja mostmár ingerültebben a hiéna, majd meglöki a pörgettyűt.* - Ittvan gebedj meg. Jobb kéz sárga.* Naná hogy a szőnyeg másik oldalán van a sárga. Így Janának igen csak kényelmetlen helyzetben kell szobroznia, miközben minden csúnyát kíván a hiénának, hogy az biztos direkt csinálta.* - Tuti, hogy Gabriel is mindíg csuklórohamban szenved... * Mondja Arira villantva egy mosolyt. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 8:24 pm | |
| - Imádom, amikor én vagyok a téma. *Forgatja a szemeit, miközben kiteríti a földre a szőnyeget.* - Bár... amikor mi találkozunk, általában Gabrielnek is van alkalma csuklani. *Pereus nem mászik sehová, csak lustán fekszik a földön, gazdáját figyelve. Talán csak nincs mit mondania, talán más miatt van csendben, mindenesetre tény, hogy Jana Gabrieles szavai után egyetlen hang nélkül simítja el a szőnyeget rendesen, és rak arrébb egy-két dolgot, hogy jobban elférjenek. Mikor a bakancs nekivágódik Lagmarnak, még ő is felszisszen, majd Janára pillant.* - Hajrá. *Mosolyodik el, miközben Pereus közelebb oldalog a pörgetőhöz, és pörget is.* - Bal láb piros. *Ariana szépen a szőnyeghez sétál, és ha Jana lába már a kéken van, ő maga a bal lábával rálép a pirosra, a lánnyal szemben.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 8:17 pm | |
| *Jana valóban nem tudatosan taperolja Arit. Mikor a lány elhúzódik, akkor természetesen elengedi, és úgy fordul utána, félig nekidőlve a zenegépnek.* - Nem csak azért mert mesélted. Én szoktam vele néha találkozgatni. És mesélte. Mondta, bár azt már te említetted előtted, hogy nagyon emlékeztetted egy régi kedvenc gazdájára. * Mondja miközben figyeli a lány ténykedését, majd lehjol, és elkezdi a bakancsát kifűzni. Lagmar eközben beveti magát a párnák közé, és ott búlykál, meg hempereg, hogy a végén elnyúljon a jól berendezett párnahalomban. Persze hely van még egy, esetleg két macskányi is, így aztán Pereus is simán elfér, hacsak ő nem mászik könyvespolcra, ahogy a macskák szoktak.* - Hogy honnan veszem, hogy nem lenne esélyed? Ari... ez a fazon csak játszik a nőkkel. Egy-két éjjelre mellette lehetnél... aztán kiadná az utad. Hidd el nekem. * Mondja mosolyogva, majd a pulóverét ledobja, így egy top, valamint a katonanadrág, és egy fekete-fehér csíkos combfix, ami a lábán ott van. Majd ha Ari leteríti, akkor a pörgettyűt odadobja Lagmarnak, aki hanyagul ráteszi a mancsát.* - Oszt' most nekem kő' pörgetnem?* Kérdi a hiéna, mire egy bakancs csattan a bordáin. A daimón, és a lány is megvonaglik. És a hiéna már pörget is. * - Jobb láb kék.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 7:54 pm | |
| *Na azért neki korántsem ennyire megszokott ez a mozdulasor, így mikor Jana kezei végül a fenekén állapodnak meg, akkor meglepődik kissé. Kérdőn sandít a lányra, de úgy látszik, Jana nem is nagyon figyel oda, inkább reflex-szerű mozdulat lehet. Így nem is szól érte. Ugyan így nem a legjobb a helyzet, de ha finoman felhívná rá a figyelmet, hogy nem kellene, annak minden bizonnyal zavart hebegés és vörösödés lenne a vége, amire meg semmi szükségük. Szóval csak abban reménykedik, hogy nem lép be senki, mert akkor lehetne magyarázkodni, bár ha idegen, akkor túlzottan nem érdekelné, ha pedig közeli ismerős, akkor úgyis tisztában van Ariana hihetetlen érintésigényével... és talán a két lány kapcsolatával is. Solmyr említésére viszont felnevet.* - Naná, hogy tudsz, mivel meséltem! De kétlem, hogy megdobogtattam volna a szívét. De láthatod... hiába vagyok szőke ciklon, akinél szeretném, mégsincs esélyem. *A végét már színpadias sajnálkozással mondja, majd elmosolyodik.* - Jó, leszállok a témáról. Vagyis... majdnem. Honnan veszed te, hogy nem lenne esélyem Gabrielnél? Pont nekem? *Kacéran húzza fel a szemöldökét, bár Jana alig láthatja a mimikáját, de a hangsúlya körülbelül ugyanazt az üzenetet adja át, mint ez az arckifejezés. A cukorillatból mélyeket lélegzik, szinte észre sem véve, nem is tudatosul benne a dolog.* - Hm... Twister. *Vigyorodik el az utolsó játéknál, és kissé hátrébb húzódik, így elvileg Jana kezei is lecsúsznak a fenekéről. Elindul megkeresni a Twister-hez szükséges... szőnyeget, vagy hogy hívják azt a bigyót.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 7:43 pm | |
| * MIkor Ari hátulról hozzábújik, a lány kezei szinte automatikusan mozdulnak. Ahogy ő megszokta Chris mellett. Már mechanikus mozdulat. Hátranyúl, átkarolja a lány derekát, és kezei a szöszi lány fenekén állapodnak meg. Közben hátrahajtja a fejét is, így arc-arc mellett állapot jelentkezik. Most ha valaki belép, megint csak érdekes helyzet fogadná. A két prefektus egymásba gabalyodva, vagy ha azt nem is látnák elsőre, kicsit furcsállhatnák hogy Arinak fekete-szőke lett a haja.* - Hááát. Ez van... Te már csak ilyen vagy. Csodálkozol rajta? Szőke ciklon... mindenkinek a szívét megdobogtatod... legyen az fiú, lány, vagy túlvilági entitás. Igeeen. Tudok ám Solmyrról. * Vigyorog a lány mellet. Ari érezheti is lakótársa lehelletét, ami mint mindíg, édes cukor illatú... leginkább cseresznyés nyalókára hasonlít... és most is elég meleg. Bár... ez Janácskánál mondhatni gyakori állapot. Majd aztán megint megszólal. * - Nos és... biliárd, vagy flipper? Esetleg... twisterezhetünk is... * Válaszol mosolyogva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 7:26 pm | |
| *Neki ilyesféle gondolatok meg sem fordulnak a fejében, és tény, hogy rettentően meglepődne, ha egyszercsak azon kapná magát, hogy Jana megcsókolja. A szívösszetörésre felnevet, majd mikor Jana a zenegéphez lép, akkor hátulról átöleli, és a vállára hajtja a fejét.* - Én már csak ilyen szívtipró vagyok. Mindenki azzal jön, hogy összetöröm a szívét. Rövid időn belül a harmadik vagy. *Jegyzi meg halkan motyogva, majd bólint.* - Hát, én meg a karácsonyi ajándékot vittem átadni, és azzal szembesültem, hogy egy szál férfiingben ülök húsz évesen a drága ölében, és tortával etetem. De nekem ilyesmire nem volt időm, mert kb. ahogy beléptem, felszisszent és eltüntette. De ő persze még atlétában meg alsónadrágban maradt. És "mindenki szokott fantáziálgatni, miért pont nekem nem szabad?". De magamhoz képest én is jól reagáltam le, ugyanis nem rohantam el, nem fakadtam sírva, és nem üvöltöttem le a fejét. *Egészen elgondolkozva beszél, még mindig Janához bújva, majd megvonja a vállát.* - Nemt'om. Mivel játsszunk? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 7:05 pm | |
| * Be kell valljuk, Janácska akármerről is nézzük, a nőket sem zárja ki az életéből, így ha csak egy pillanatra is, de az agyban bizony megfordul a gondolat, hogy most kellene lopni Aritól egy gyors csókot. Ám mikor felrántja, és a lány odébb lép, akkor magában megkönnyebbülve nyugtázza, hogy elúszott ez a lehetőség. Hát igen... a kísértés... ilyenkor látni, hogy egy démon mennyire környékezi meg az embert. Pláne Janát. Pláne, ha Arival van. Nem véletlen szeret ő a lány közelében lenni olyan gyakran, és olyan közel, amennyire csak lehet.* - Hát... nem hiszel nekem? Összetöröd a szívem? * Kérdi dramatikusan kézfejét a homlokához kapva, kicsit hátradöntve a fejét. Majd aztán mind ezt beszüntetve, a zenegéphez lép, és beállít egy zenét. Igaz... ez a saját ízlése szerint van, az Alestorm nevű zenekar egy tavernai felszolgálóról énekelnek. Egy bizonyos Nancyről. Janácska visszafordul Ari felé.* - De bizony. Rájuk is nyitottam. Eléééééggé...nos... intim pillanatban. ÁM véleményem szerint elég jól reagáltam le. Felállítottam a lányt, és megnéztem, hogy hogy is fogok a jövőben kinézni. * Hangzik a válasz, majd mosolyogva körbenéz.* - És játszunk is valamit?* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 6:50 pm | |
| *Halkan felnevet Jana szavaira, és csillogó szemekkel felemeli a fejét.* - Oké... nem tudlak átvágni. És igazából... annyira vészesen sokkal előrébb nincs, de Dean valóban előrébb van. Mondhatni... legelöl. *Nos, Jana is az első öt lépcsőfok egyikén áll... az már más kérdés, hogy vannak holtversenyek. Mikor Jana hirtelen behúzza, meg még pördít is rajta, akkor reflexből felsikkant, majd nevetve hagyja, hogy a lány bedöntse, és még barátnője nyakát is átkarolja. A következő szavakra azonban nevetve csóválja meg a fejét.* - Ejnye... ezt meg te ne akard beadni nekem. *Mikor sikerül egyenesen felállnia, akkor meglepetten pislog Janára, majd újra felnevet.* - Azt a nőcsábász pofáját neki! Na ne mondd, hát te is? *Vigyorodik el, ezzel jelezve, hogy igen... vele is történt hasonló.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 6:33 pm | |
| *Mikor barátnéja oldalba böki, akkor nagyot ugrik. Majd mikor lepasszolják a srácot, akkor elindulnak a játékterembe. Jana most úgy is fel van pörögve. Mikor meglátja barátnéja magába zuhanását, csak legyint egyet, látványosan.* - Drága szívem. Ezt ne add nekem elő. Nagyon jól tudom, hogy Dean sokkalta előrébb van mint a kis tollasunk. * Mondja vigyorogva, majd aztán mikor a lány megáll, akkor belekapaszkodik a karjába, és lendületből húzza be, pördítve egyet Arin, és a végén egy tangó mozdulattal bedönti. Arca kb két araszra van a lányétól, majd aztán elvigyorodva a szokásos macskamosollyal felrántja.* - Nekem Igazából Chris előtt egy ember van csak. Te. * Mondja ő is halál komolyan. Ugyan olyan komolysággal, mint Ari a Gabrieles dolgot. Ám... Ari nem igen tudhatja, hogy valahol van benne valami abban, amit Janácska mond. Noha nem az első, a top 5ben ott van. De erről jobb ha a lány nem tud. - Gabrielről meg annyit, hogy egyszer rányitottam... az én hasonmásommal. Kicsit... intim szituban. * Közli halál komolyan, miközben visszahúzza a barátnéját a hátradöntött helyzetből. Lagmar közben Pereus mellett ugrál.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Jan. 21, 2010 6:24 pm | |
| *Ariana felvont szemöldökkel, de vigyorogva böki oldalba Janát, mikor az provokatívan végigméria az új fiút, majd Darát lepasszolják a várószobáknál, ők maguk pedig közös megegyezés után a játékterem felé indulnak. Útközben meg persze beszélgetnek, és Ariana is válaszol a kérdésre.* - Most éppen azért, mert... mert... *Talán indokot is mondana, viszont Jana megjegyzése belé fojtja a szót. Barátnőjére pillant, majd bólint.* - Pont ezért! *Nos... Az igazság az, hogy ez a kijelentés a hasonmásra igaz, ellenben Ariana kezdi a szokásos színészi mókát, és szomorúság jelenik meg az arcán.* - Annyira... rossz. Mármint az, hogy igazából nem is utálom. Annyira szeretném, de nem megy. És tényleg semmi esélyem nála, pedig ő annyira... *Ábrándos tekintettel mered a semmibe, majd felsóhajt, és lehajtja a fejét, kezeit zsebredugva, egészen magába zuhanva.* - Nem tudom, mit csináljak. Hiszen ott van Dean, de... Valljuk be, a nyomába sem ér. Hiszen Ő annyira... jól néz ki, vagyis hát nem az a tipikus jópasi, de az a kisugárzás, meg minden... és van humora, és egyszerűen imádom a mosolyát, és... Jana, én... én elvesztem. *Suttogva fejezi be a mondatot, épp csak egy könnycseppet nem gördít ki a szeméből. A játékterem ajtaja mellett a falnak támaszkodik, lehajtott fejjel, "magába zuhanva", egyik lábával a földet rugdosva. Pereus szintén lehajtott fejjel kullog mellette.* |
| | | Ivona Ivanovna
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 727 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Jan. 08, 2010 1:26 pm | |
| *Szép sorba rendezte a golyókat végre majd kézbevette a pálcát, amit ő csak ütőnek hív. FElpillant amikor valaki kôszôn nekik.* -Áh hello! Am.. Audrey Lowett a nevem... ő meg Oscar. *Mutatkozik be, majd előlép az említett daimon is.* -Üdvôzletem! Mily csodás napunk van nemde? Van kedvük esetleg játszani egyet? -Jaj Oscar fogd már be. Bocsi, néha egy kicsit megzizzen, és átvált ókori hangvételre. *Magyarázkodik vigyorogva.* -Nem tudjátok esetleg hogyan kell ezt játszani? Nekem vane gy tippem. Hogy ott szemben ami van az a tábla, és benne a karikák.... azt kell eltalálni. Bele kell ütni a golyókat. Bár... ahogy elnézem elég nehezeknek tűnnek, szóval nemtudom. Atyaég, hogy lehetek ilyen béna... mi a fene ez? *Mérgelődik egy sort, és a pálcával a billiárdasztal szélét ütôgeti. Elkeseredett egy kicsit, hogy ilyen béna a mugli sportokban, játékokban, de hát sosem próbálta.*
//fagyi//
| |
| | | Samantha Troops Diák
Hozzászólások száma : 709 Kaszt : Üzenőláda : Különleges varázslat:
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Jan. 08, 2010 1:19 pm | |
| *Mosolygós léptekkel lépdel le a lépcsőn, egy fekete hajú leányzó. Léptei nesztelenek, hiszen egy egyszerű fekete bőrcsizmát visel. mosolyog. Kék kockás inget, fekete női pólót és farmert visel. a csizmája igazi Westko. Az inget melle alatt össze csomózta, így teljesen Cowgirl beütése van. mosolyog, és mikor belép a terembe, mintegy felfedezés céljából, egy fél-tünde leányzót pillant meg. erre elmosolyodik. Majd a kutyusra mosolyogva, ráköszön a lányra.*-Hello Kislány!*igazi western filmbeli köszönés, majd felül az asztalra, és lábát lóbálva mosolyog a lányra. Kicsit furcsa ez a vidámság a lánytól, dehát ilyen napja van* | |
| | | Ivona Ivanovna
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 727 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Jan. 08, 2010 1:09 pm | |
| *Audrey és Oscar lépnek be a terembe. Egy kis kikapcsolódásra vágynak így pénteken, kora délután. Sorra megnézi az itt található játékokat. Nem ismeri mindegyiket, a mugli játékokról, pedig csak igen keveset tud. Odasétálnak a biliárd asztalhoz, és a golyókat, színskála szerinti sorrendben egy vonalba kezdi rakni. Kôzben Oscar felugrik a zôld asztallapra, és lábával az ütőt piszkálja. ~Mire jó ez Audrey?~ Ide-oda gurítja a pálcát amíg az neki nem ütkôzik, Audrey golyó sorának, ami így szétgurul.* -Héj! Már majdnem kész volt... inkább találd ki hogyan játsszunk vele. *Mondja a dűhôs féltündét megjátszva. Audreyn ma egy egyszerű farmernadrágot láthatunk, és egy zôld csíkos pulcsit, lábán vadiúj világoszôld converse cipője. Elkezdi újból felállítani a golyósort.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Kedd Dec. 29, 2009 10:06 am | |
| *Edward csak elmosolyodik majd felsóhajt a lány válaszára *-Szívesen játszanék veled de most mennem kell!*mondja a fiú amjd csak feláll csókot lehel a lány kezére aztán int Giacomonak , hogy indulnak azzal a fiú kilép a játéktermből és indul mivel dolga van.Meg usernek is *-viszlát!*mondja még utólag a fiú.* |
| | | Selena Angel Diák
Hozzászólások száma : 84 Kaszt : Üzenőláda : Játszok bárkivel szívesen!
Mit mondjak még, hogy higgy nekem? Nem álmodsz, halott sem vagy. Itt vagyok, és szeretlek. Mindig is szerettelek, és mindig is szeretni foglak. Mindig rád gondoltam, magam előtt láttam az arcod minden pillanatban, amíg távol voltam. Amikor azt mondtam, hogy már nem akarlak, az a legsötétebb szentségtörés volt.
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Kedd Dec. 29, 2009 9:57 am | |
| *Kicsit meglóbálja a kezét a fiú arca előtt, hátha attól magához té, vagy ha arra nem hát majd magához tér a karlánca csilingelésére. Kicsit mehökken a kérdésre, hiszen elvileg hölgyektől ilyet nem szabad kérdezne-fene vinné a neveltetését.- de most kcsit kibújik a bőréből és mosolyogva felpattan, az egyik géphez szalad, és ott várja a fiút.* -Ha játszol velem egyet, akkor elmondom.*cinkos mosolyától az arca egyszeriben egy kislányéhoz hasonlít.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem | |
| |
| | | | Társalgó - Játék terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |