Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 33 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Játék terem | |
|
+73Lorie Andres Alexandra Voltano Wanda Dorcas Gloria Eira Eilertsen Lorraine Betranche Alfons Gerard Nessie di Alsiera Isabella Newton Etienne Marceau Goran Polyak Kádár Enikő Regina Ruosin Kynger Iwood Drékulusz Kluszenov Demian Emil Deyan Nemir Growal Gwilim Jan James Blackwood Sarah Lairs Rory L. Milborrow-Quenell Seldrit El Perimd Nathaly Holloway Jasna Novarro David Robert Beawer Jack Darkfield Athreana Andraste Katie Wells Lumiére el Michelle Miley Hortingberg Oyasumi Setsuna Lizbeth Westlive Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Tim Leopold Yosif Zhivko Rosalin Aljana Shawn Griffin Laura Wylee Katherine Mary Black Irina Yuliana Pierre Bontavier Dernóczi Norbert Celestine Quann-Roseberg Concordia Xanto Victoria T. Lassenien Gamba Drakon Samantha Troops Ivona Ivanovna Selena Angel Saniyya E. Miguela Eva Jennifer Love Smith Natalie Depp Aleksandar Stefan Aaron Drawer - Allidon Elizabet Kingston Gabriella Collie Rosalie Hooper Elisaveta Mira Yasmine S. Moore Maximilian Smith Zac Leaving Katerina Shezhana Varvara Ayla Madyzyn Robin Star Miranda Wilson Chiyori Kiryuu - archiv Quarion Galanodel Berker Mikolaj Ginevry Enton Leona Arts Vica Caroline Evans Aravis Anton Grace Neverwood 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Grace Neverwood Diák
Hozzászólások száma : 37 Kaszt :
| Tárgy: Társalgó - Játék terem Szomb. Szept. 19, 2009 9:26 pm | |
| First topic message reminder :A Társalgó központi terméből összesen három ajtó nyílik, tehát ez is közöttük van. Már maga az ajtó is erősen figyelemfelkeltő, ugyanis a felirat általában random színek között váltogatja magát, néha teljesen megbolondulva mozognak a betűk, villog, szóval szinte önálló életet él. Ahogy belépsz egy egész méretes termet találsz. Persze nem óriási, de olyan kényelmes méretű. Sok minden akad itt. Egy nagy szekrény, ami szinte mindig zajoktól hangos. Van benne mágikus önping-pong, amivel egyedül is játszhatsz; vagy épp néhány doboz varázslósakk; különleges minikviddics, ahol te irányítod a játékosokat; érdekes társasjátékok; varázsló activity és még amit csak el tudsz képzelni és mágiával bír. A szobában több asztalt és széket is látsz, itt próbálhatod ki a méretes szekrény különböző játékait, szórakozhatsz barátaiddal. De persze, ha úgy kényelmesebb, a kényelmes szőnyegen is elheveredhettek kipróbálni egy társasjátékot. Találsz egy zenegépet is, persze nem árammal működik. Sokféle zenét megtalálsz benne, válogathatsz kedvedre, de azért légy tekintettel a többi ittlévőre is, hátha nekik egész más az ízlésük. A terem egyébiránt hangszigetelt, tehát a zene nem zavarja sem a Központi terem, sem a Nyugalom termének élvezőit. A mágia fontos, de mégis ha jól megnézed találhatsz itt mugli játékokat is. Talán nem ismered őket, ezért akad a falon 1-1 rövid leírás a használatukról, abból megtudhatod mi is a pontos lényegük. Akad itt csocsó-asztal és darts is, no meg egy kisebb minibiliárd, és egy flippergép is helyet kapott, amit úgy fest az iskola külön rendelésére készítettek, mert a pálya kialakítása is a Nezabart idézi. Ezt azért egy kis mágiával megspékelték, így valamivel nehezebb, mint egy sima flipper, ugyanis a golyó van, hogy osztódik, vagy apróbb méretűre összemegy, netán eltűnik és hirtelen egy másik ponton tűnik fel. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Nov. 11, 2009 10:48 pm | |
| *A röhögés lassan, mintha vízfüggönyön keresztül jutna el a tudatáig, Jana szavai viszont annál tisztábban... és ha lehet, még jobban ledöbben. Sápadtsága lassan eltűnik, és csak normál halovány színe marad meg, viszont most már csak hápog. Szó szerint hápog, tátog, és egy szót nem bír kinyögni, Lilithel ellentétben. A kis spániel ugyanis felvisít, és nekifutásból Lagmarhoz rohan, ráveti magát, és tépni kezdi a fülét, ahol éri.* NemviccesNemviccesNemviccesNemvicces. ENNEK mondjátok, hogy apa lenne? EZ? Ez. Nem. Vicces. *Sápítozik, hisztizik a spániel, miközben töretlenül nyüstöli a hiéna fülét, közben Chris is lassan megtalálja a hangját, bár kicsit még mindig rekedtes.* - Tényleg nem... volt... vicces... *Nyögi, majd lassan feltápászkodik, Janát is felhúzva magával, még mindig döbbenten magához ölelve a lányt.* - Fiatalok vagyunk még ahhoz, nem gondolod...? Ráadásul pont ebbe az iskolába... *Motyogja kábultan, majd átkarolva a lányt elindul kifelé. Lilith végre leveti magát Lagmarról, és elindul Chris után. Jó ég tudja hova mennek... bár ami Christ illeti fix, hogy a szobájába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Nov. 11, 2009 10:31 pm | |
| * Lagmar nem bírja tovább, és mostmár szinte hisztérikus hiénaröhögés tölti be a helységet. Egyikoldaláról a másikra fordul, és nem bírja abba hagyni. Jana, ahogy átöleli Christ, a fülébe súgja.* - Nem vagyok terhes. Csak kíváncsi voltam, hogy fogadnád.* Szinte csak sóhajtja a szavakat. De ezt biztos, hogy felfogja a fiú. Nagyon durva lenne, ha nem. Valószínűleg erre vár. Szinte... fohászkodik ezért a pár szóért. Majd ha a fiú észhez tér, és leesik neki, akkor Jana csak elmosolyodik. Lagmar ellenben épp hogy nem döglik bele a röhögésbe. Már nem csak a flipper alatt, de még a szoba teljes hosszán is végig gurul.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Nov. 11, 2009 10:27 pm | |
| *Pedig talán nem lenne túl rossz dolog, ha kibökné, tekintve, hogy szegény Chris arcában vér már nem sok van. Kontrasztok általában szép látványt nyújtanak, de Chris arcán nagyon nem, az elég erőteljesen sápadt bőr a fekete hajával... elég durva látvány Chris így, meg kell hagyni. A lány magához húzza, de nem is nagyon fogja fel, mit magyaráz neki a lány... apuka, meg ultrahang, meg mozog... nem, az sem esik le neki, hogy a hasához húzza a kezét. Lilith leül a földre, sokkolt fejjel, maga elé nézve, és valami olyasmit motyogva, hogy "én mondtam. én megmondtam. de hallgatnak rám...?" Lagmar még mindig nincs észrevéve, a Strife fiú lelkének mindkét darabja túlzottan le van sokkolva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Nov. 11, 2009 10:19 pm | |
| * Jana még nem böki ki hogy ez csak poén. Sokkal inkább magához húzza kedvesét, és átöleli. Majd Mostmár azért jóval vidámabb hangon megszólal.* - Kicsim... lehet hogy apuka leszel... elemegyek majd mostmár nemsokára a dokihoz, és az megejti az ultrahongot...de nézd csak...* Azzal a hasára teszi Chris kezét. - Érzed? Mozog... Én biztosan érzem hogy mozog.* Tódítja továbbra is a lehetetlent. És próbálja szugerálni Christ. Addig beszéli a fejébe, míg a végén elhiszi. Lagmar mideközben a Flipper mögött, alatt próbál nem szűkölni a röhögéstől. Jana meg csak mondja és mondja...kíváncsi mi Chris reakciója.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Nov. 11, 2009 10:15 pm | |
| - Na igen. A lélek megvan, akkor már csak a mozgatást kell megtanulni... de hátha találnánk hozzá a könyvtárban is... mindenesetre próbálkozni lehet... *Morfondírozik, az ég (oké, plafon) felé nézve, majd elgondolkozva visszanéz a lányra, amikor az megint megszólal. És lassan elkerekednek a szemei. Reggel. Hányás. Kétszer is. Reggel. Rosszullét... Chris kezei lehullanak maga mellé, elkerekednek a szemei, és voltaképpen ledermed... azt leszámítva, hogy egyre szaporábban veszi a levegőt, lesápad, mintha csak szívroham keringetné. Lilith dettó, gúvadt szemekkel néz fel a lányra, és csak hápogni tud, Lagmarra egyikőjük sem figyel... pedig alighanem nem ártana ugyebár.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Nov. 11, 2009 9:58 pm | |
| - A mester azt mondta, hogy a halottmozgatás bélyege a következő óra anyaga lesz... De nem tudom mikor lesz a következő óra... de legalább... már a macskába tudjuk idézni a lelket* Mondja a lány fellelkesülve. Aztán hátra dől a puffban, maga előtt a fiút figyelve. A hosszú pulóverből kilóg a keze kivételesen, és az alkarját csúnya hosszú vágás csúfítja. A mai óra termése. Azt mondta a mester, hogy a vér jobban elűzi a kísérteteket. Hát ő meg használta. Elég sokat... így a sírástól kipirult arca is kellően sápatag. Aztán a fiúra pillant.* - Nem tudom mi van velem... olyan furcsa minden... szívesen ennék most édességet... * Mondja halkan, majd a feszes hasára teszi a jobb kezét.* - És reggel olyan furcsán ébredtem. Alíg értem ki a vécére... és utána még körülbelül egy fél órán belül másodszor is hánytam... nem tudom mi lehet ez... *Sóhajt komolyan a lány. Majd megszólal.* - Talán valami vírus. * Mondja halkan. Lagmar meg már valahol az egyik flipper gép mögött fekszik, és rászkódik. Persze próbál a legkevesebb feltűnsét kelteni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Nov. 11, 2009 9:48 pm | |
| *Chris általában ilyen... az ő pozitív kisugárzása általában megnyugtatja az embereket, mosolyt csal az arcokra. Általában. Kivéve, ha ő is magába van roskadva, de olyan szerencsére ritkán van. És az addig jó az emberiségnek is, amíg Chris ritkán depresszív. Nem véletlenül akadt ki Jack, amikor múltkor ilyen állapotban volt Chris, és nyúlt inkább az emléktörléshez... no de az egy másik történet.* - Nem lehet... biztos. A mestert ismerve száz százalék. *Somolyog Janára, egyik kezével letörölve a lány arcáról a könnycseppeket, majd megrázza a fejét.* - Dehogy hiszik. Senki sem vár el tőled a diákok közül nagy világmegváltó dolgokat, max te magad. A tanárok meg... hiába várnak el dolgokat, tudják azért, hogy mindenre nem vagyunk képesek. Sőt. *Mosolyog tovább, majd a macska említésére elvigyorodik.* - Remek. Valamelyik nap akkor be kell ülnünk a könyvtárba... *Mereng, morfondírozik, tervezget... pedig ő nem is nekromanta, kaszt alapján... elég messze áll tőle.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Nov. 11, 2009 9:33 pm | |
| *Jana hüppögése egyre halkabb. Majd lassan teljesen elhal. Kellemes hatása van Chris jelenlétének, és hogy ő öleli át. Leona előtt biztos, hogy nem lenne ilyen. Nem zokogott volna... ha az a lány jön utána, akkor tartotta volna magát... aztán később... lehet hogy az ágyában fekve, akkor zokogott volna. De így... így már abba is hagyja.* - Jó... persze... A mester lehet hogy ránk szabadított volna valami fertelmet... De akkor nem én lettem volna a hibás. Most mindenki tuti, hogy azt gondolja, hogy olyan béna vagyok, hogy egy normál kísértet helyett egy valami brutál lidércet idézek meg... Pedíg én... én tudom, hogy meg tudom csinálni a varázslatot... különben nem mentem volna nekromantának... én... tudom hogy hogy kell az élőholtakkal bánni. Pontosan tudom, hogy a zombi mitől zombi, és a lidérek, micsodál... a Leacheket is pontos kategóriába tudom illeszteni. És tudom jópár Démon nevét... és még Dzsinnek közül is meg tudnék idézni... ha az lenne a feladat... Én ezt tűztem ki pályámul... és most nézd meg... biztos hogy azt gondolják, hogy kispályás vagyok... és csodálkozni fogok, ha egyáltalán még szóba áll majd velem valaki rajtad, és még egy két naxisonkívül.* Mondja keserű hangon, majd szorosabbra húzza a kezeit Chris körül. * - De legalább már tudjuk, hogy a macskába hogy idézünk lelket... mert... megszereztem a macskát... nem éppen teljesen makulátlan... de elég jó állapotban van. Bár itt ott kicsit hiányos.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Nov. 11, 2009 9:23 pm | |
| *Őt az sem érdekelné, ha a trutyis köpenyben ölelné meg, csak magához húzza a lányt, lassan simogatva a hátát, próbálva nyugtatgatni. Hallgatja a zokogó lány szavait, miközben simogatja a hátát.* - Ne... ne okold magadat. Előfordul az ilyen, hidd el, nagyon sokszor előfordulhat... főleg Jericho mesternél, és őt ismerve... ha ez nem történik, akkor alighanem ő szabadít ránk valami durva lényt. Sőt... még az is lehet, hogy közrejátszott, kihasználta, hogy kit idéztél meg. És a vizsgamunkákkal meg ne foglalkozz... szerinted Jericho nem szerez újakat nekünk? *Mosolyodik el, kicsit elhúzódva, a lány álla alá nyúlva, és felemelve azt, hogy a szemébe nézhessen.* - És a Mester kevés embert kedvel... de kemény munkával biztos elírheted a megbecsülését. Emiatt ne aggódj. Engem a szobájában kaptak a démonai éjlélekként, és téptek darabokra... és pikkel rám? Nem. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Nov. 11, 2009 8:56 pm | |
| * Jana összerezdül, szinte rémülten, mikor a vállához érnek. Felkapja a fejét, és ránéz az őt "inzultáló" fiúra, majd megnyugszik. Szemei vörösek, és még mindíg zokog. Felkűzdi magát a puffon, majd ledobja a felső köpenyét, így az a zöld szellem váladék nem fogja összemocskolni Christ. Átöleli, és tovább zokog.* - Chris...ekkora baromságot... nem csináltam még... Chris... * Zokogja a lány. Látszólag most valami nagyon megütötte a lelkét. Túlélték, és még csak meg sem sérült senki. Mégis. Jana most teljesen kikészült. - A szépnagyanyám... őt...idéztem meg... és... miattam pusztult el mindenkinek...a vizsgamunkája... és... majdnem... * A zokogás csak hevesebb lesz, ő meg egyre erősebben próbál közelebb kerülni a fiúhoz. Egyre szorosabban próbál bújni, egyre erősebben kapaszkodik.* - Majdnem... megölettem azzal az...izével Arit... Chris... * De itt elhal a hangja. Nem tudja mit mondhatna... csak azt tudja, hogy ezt most nagyon elszúrta...* - A Mester... tuti... hogy nem fog sosem kedvelni... * Sírja halkan. Lagmar csak felpillant Lillithre, és megcsóválja a fejét. Hát ez történt...Jelzi a szemével a spáninak. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Nov. 11, 2009 8:44 pm | |
| *Ajtó kicsapódik, mire Chris szemei is kivágódnak, reflexszerűen kap a pálcája felé... vagy a tőre felé, édesmindegy, melyik kerülne a kezébe hamarabb. Aztán egyrészt megnyugodik, oké, csak Jana az, neki örülne is... ha nem olyan állapotban esne be, amilyenben. Így hát Chris következő pillanatban talpon is van, és villámgyors, de mégis halk léptekkel Jana mellett terem, letérdel mellé, és a zöld trutyival nem törődve a lány vállára teszi a kezét.* - Jana... *Suttogja, miközben Lilith Lagmarhoz battyog, megböki az orrával, kérdően nézve fel rá. Egyikük sem nagyon érti, ők az órán nem látták, hogy kinek a mijéből jött az a bigyó. Láttak már rondábbat is, meg aztán... Rúnamágián ez mondhatni megszokott. Ő speciel arra gondolt, hogy a Mester volt...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Nov. 11, 2009 8:29 pm | |
| * Jana rohan végig a folyosókon. Hiába a nyolc méter, hiába Lagmar gyorsasága, így is néha a hiéna érzi a fájó hiányt amit a lány távolsága okoz. Jana maga sem tudja merre jár. Erre még nemvolt. Így aztán az első elé kerülő ajtón berobban. Nem érdekli hova. Most akár egy tanár szobája is lehet, az sem érdekelné. Meglátja a babzsák foteleket, majd azok egyikére lezuhan, és zokogni kezd. Mondhatni majdnem zokogógörcsöt kap. Nem látja ki van ott... de nem is érdekli... most nem. Lagmar is megérkezik, és a lány mellé telepszik. Most ő sem figyel fel Chrisre, és Lillithre. Ami elég furcsa lehet. Lehasal Jana mellé, és az orrával böködni kezdi a lányt.* - Janaaa... Ne csináld már... nem lett semmi bajuk. Kicsim... ne aggódj már.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Nov. 11, 2009 8:19 pm | |
| *Ajtó nyílik, és egy fekete alak slisszol be a Játékterembe. Fekete haja picit meg lett nyírva, no de annyira azért mégsem. Eddig az álláig ért, most már a füle alá, hogy azért annyira ne legyen hosszú, de mégiscsak illjen a stílusához. Mert így Chrises. Fekete póló, és sima farmernadrág, hangtompított tornacipővel. A zenegéphez szökell, Lilith mellette próbál lépést tartani hosszú lábú társával. Keres, keres, míg végül el is indít egy számot. Lordi - Hardrock Hallelujah. Báránylelkű, ártatlan, kilóg a naxeldiresek közül? Napeeeersze... Egyszerűen leveti magát az egyik fotelbe, lecsúszik, szemeit becsukja, halkan énekelgetve a dalt, kikapcsolva a külvilágot.* |
| | | Rosalie Hooper Diák
Hozzászólások száma : 462 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Nov. 05, 2009 7:51 pm | |
| *Sonja is ásít egyet.Egy kedves mosollyal odafordul a lányhoz.* -Semmi gond én is megyek! *Moslygott majd rápillantott a pulcsijában alvó Áfonyára.* -Én is remélem hogy találkozunk!Szia Gabliella! *Köszön el a lánytol.Sonja óvatosan felemeli a pulcsiját és a benne alvó pelét.Szerecsére nem ébredt fel.Így vitte egészen a hálójáig.* | |
| | | Gabriella Collie Diák
Főkarakter : virag__10@windowslive.com Hozzászólások száma : 241 Kaszt : Üzenőláda : http://www.cicaklub.hupont.hu/ Nézd meg eléggé rossz, de én csináltam
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Nov. 05, 2009 7:46 pm | |
| - Hát igen ilyen az élet ha két béna játszik együtt. -mondja kuncogva- *Látja hogy a két kis állat már alszik. -Megharagudnál ha én most elmennék lefeküdni? Mert az állataim és én is fáradt vagyok. *Majd felveszi pulcsiját a két hörcsögöt zsebeibe teszi és elindul. - Kösz a játékot, szívesen maradnék de nem tudok. Remélem még találkozunk Sonja.*Majd elindul kifelé. | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Nov. 05, 2009 7:35 pm | |
| *Sonja mint a nagymenők szokták megpróbálja megpörgetnia a dákót de jól fejbeveri magát vele.Nevet rajta egy sort majd megint lökni készül.A röhögéstöl viszont nemigazán tudott koncentrálni és akkorát lőtt a golyókon hogy a fele kirepült.* -Méghogy te vagy a béna?! *Mondja nevetve és gyorsan visszahozza a golyókat.Ekkor vette észre hogy egyet belökött a lukba.* -Najó most te jössz! *Mondja a lánynak nagyon jó kedvel.Sonja leveszi a pulcsiját amiböl elösször kiugrik a pele.Áfonya a padra ledobott pulcsiba "fészket" gyártott magának és elszundított.* | |
Főkarakter : virag__10@windowslive.com Hozzászólások száma : 241 Kaszt : Üzenőláda : http://www.cicaklub.hupont.hu/ Nézd meg eléggé rossz, de én csináltam
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Nov. 05, 2009 7:30 pm | |
| -Oké hát kezdjük. *Gabriella nagyon bénán meglöki a golyókat , de úgy hogy az egyik kiszáll a másik meg belemegy a "lukba". Gabi röhögve szalad a labdáé mard visszajön a lányhoz. -Na ilyen béna csak én lehetek. Te jössz. -Hátha te jobban ütsz mint én. *Majd vörös fejjel mivel annyit röhögött leveszi a pulcsiját. | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Nov. 05, 2009 7:19 pm | |
| -Nekem végülis mindegy min játszunk! *Mosolyog.* -Szerintem próbálkozzunk meg a billiárdal. *Sonja felteszi a golyókat egy müanyag háromszügformával.* -Najó bármi is a szabály mi most játszuk úgy ahogyan tudjuk.Azaz lődd be a golyót a lukba! *Mosolyog és szinte ráhasal a biliárdasztalra és úgy lökött gyet.Valami csoda folytán az eggyik golyó begurult az eggyik lukba.* -Najó akkor most te jössz! *Mondta vigyorogva Gabriellának.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Nov. 05, 2009 7:14 pm | |
| -Hát igazából én sem játszottam reménykedtem hogy te tudod. Gondolom belekel ütni a golyókat a lyukba -mondja mosolyogva- -De játszhatunk mással is de ebben az esetben te válassz. *Majd a két hörcsög felmászik a vállára és ücsörög. - De tőlem játszhatunk. | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Nov. 05, 2009 7:06 pm | |
| *Sonja egy pillanatra megdermed arra a mondatának a lánynak amiekben billiárd versenyre kérte.Amikor említette hogy sosem játszott még akkor újra jobban lett Sonja.* -Igazság szerint én sem játszottam még!DE egy menet jöhet.Amúgy hogyan kell játszani? *Kérdezi a lánytol mert fogalma sincs.Sonja zsebébe ismét felkéreckedik a pele mert elfáradt.Nagyon korán kelt a kis szörmók és bizony elfáradt az ugrándozásban.Sonja megragad egy dákót de fordítva.Amikor észreveszi hogy nem stimmel valami akkor elpirul és zavarában nevetve megfordítja azt.* -Najó akkor ezzel megvagyunk és tovább? *Kérdezi majd eszébe jut valami.* -Mi lenne ha elösször megpróbálkoznánk egy próbajátékkal? *Kérdi cserfesen Gabriellátol.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Nov. 05, 2009 6:58 pm | |
| -Egy billiárd verseny? -kérdezi- *Majd feláll és lassan elkezd sétálni a billiárd asztal felé. Mikor meghallja a két hörcsög a kérdést megkeresnek egy üres biliárd asztalt és felrohannak rá. -Őszintén megmondom én még nem biliárdoztam, de nagyon szeretnék. -Mondja kedves mosollyal.- Majd miközben várakozik elkezd játszadozni állatkáival. | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Nov. 05, 2009 6:50 pm | |
| *Amint Sonja "letámadják" a hörcsögök Áfonyát látva kuncog egy kicsit.Bólint a lánynak hogy menjenek beljebb és ő is leül a padra.Leteszi a hörcsögöket és Áfonyát hogy tudjanak egy kicsit ismerkedni és játszani amit Áfonya is nagyon szeretne.Sonja mosolyog a kisálatokon ahogyan játszanak.* -Amúgy neked mi a hobbid? *Kérdezi kedvesen a lány felé fordulva.Áfonya hirtelen felpattan az ölébe és a kis ujjaival kalimpál ami azt jelenti hogy reklamár mert Tinki és Pinki kapott kaját ő meg nem.Sonja kuncogva nyújt feléje egy kis csokit mert az nagyon szereti.Ezekután a kis pele leugrik és megy vissza játszani.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Nov. 05, 2009 6:30 pm | |
| -Persze, nyugodtan csak épp most ettek *Majd hörcsögeire néz kik most fejezték be az evést. A hörcsögök rögtön átugranak mikor mikor meglátják áfonyát. - Pinki és Tinki. Gyerekkoromban kaptam és csak ezt a két szót tudtam kimondani. -Mondja kuncogva.- - Beljebb megyünk? -Kérdezi- *Majd beljebb lépked, és leül egy padfélére.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Nov. 05, 2009 6:21 pm | |
| *Sonja megpilant egy igazán feketén öltözött de kedvesnek tűnő lányt.Miközben ő bemutatkozott Sonja rögtön kiszúrta a cuki hörcsögöket.Amikor Gabriella befejezi mondókáját Sonja is megszólal csendes hangján.* -Szia!Sonja Willinger vagyok! *Majd a hörcsögökre pillant.* -Megsimizhetem?Nekem is van csak az enyém egy pele! *Mondja kedvesen a lánynak és kihalássza zsebéböl Áfonyát.* -Őt úgyhívják hogy áfonya a tiédet hogyan hívják? *Kérdezi a lánytol miközben megsimizi peléje buksiját.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Nov. 05, 2009 6:12 pm | |
| *Gabi a folyosón szalad hörcsögei után mikor elkapta őket felnéz és ad nekik egy egy mandarin darabot. Egy fekete sportcipő egy farmer mi szintén fekete és a fekete kapucnis pulcsija alatt egy hosszujjú mi szintén fekete. A kapucni a fején van. Mikor bemegy egy lányt lát, köszön neki.* -Szia Gabriella Collie vagyok. És te ki vagy? -Kérdezi kedves mosollyal.* Majd beljebb lép, de nem sokkal. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem | |
| |
| | | | Társalgó - Játék terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |