Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Játék terem | |
|
+73Lorie Andres Alexandra Voltano Wanda Dorcas Gloria Eira Eilertsen Lorraine Betranche Alfons Gerard Nessie di Alsiera Isabella Newton Etienne Marceau Goran Polyak Kádár Enikő Regina Ruosin Kynger Iwood Drékulusz Kluszenov Demian Emil Deyan Nemir Growal Gwilim Jan James Blackwood Sarah Lairs Rory L. Milborrow-Quenell Seldrit El Perimd Nathaly Holloway Jasna Novarro David Robert Beawer Jack Darkfield Athreana Andraste Katie Wells Lumiére el Michelle Miley Hortingberg Oyasumi Setsuna Lizbeth Westlive Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Tim Leopold Yosif Zhivko Rosalin Aljana Shawn Griffin Laura Wylee Katherine Mary Black Irina Yuliana Pierre Bontavier Dernóczi Norbert Celestine Quann-Roseberg Concordia Xanto Victoria T. Lassenien Gamba Drakon Samantha Troops Ivona Ivanovna Selena Angel Saniyya E. Miguela Eva Jennifer Love Smith Natalie Depp Aleksandar Stefan Aaron Drawer - Allidon Elizabet Kingston Gabriella Collie Rosalie Hooper Elisaveta Mira Yasmine S. Moore Maximilian Smith Zac Leaving Katerina Shezhana Varvara Ayla Madyzyn Robin Star Miranda Wilson Chiyori Kiryuu - archiv Quarion Galanodel Berker Mikolaj Ginevry Enton Leona Arts Vica Caroline Evans Aravis Anton Grace Neverwood 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Grace Neverwood Diák
Hozzászólások száma : 37 Kaszt :
| Tárgy: Társalgó - Játék terem Szomb. Szept. 19, 2009 9:26 pm | |
| First topic message reminder :A Társalgó központi terméből összesen három ajtó nyílik, tehát ez is közöttük van. Már maga az ajtó is erősen figyelemfelkeltő, ugyanis a felirat általában random színek között váltogatja magát, néha teljesen megbolondulva mozognak a betűk, villog, szóval szinte önálló életet él. Ahogy belépsz egy egész méretes termet találsz. Persze nem óriási, de olyan kényelmes méretű. Sok minden akad itt. Egy nagy szekrény, ami szinte mindig zajoktól hangos. Van benne mágikus önping-pong, amivel egyedül is játszhatsz; vagy épp néhány doboz varázslósakk; különleges minikviddics, ahol te irányítod a játékosokat; érdekes társasjátékok; varázsló activity és még amit csak el tudsz képzelni és mágiával bír. A szobában több asztalt és széket is látsz, itt próbálhatod ki a méretes szekrény különböző játékait, szórakozhatsz barátaiddal. De persze, ha úgy kényelmesebb, a kényelmes szőnyegen is elheveredhettek kipróbálni egy társasjátékot. Találsz egy zenegépet is, persze nem árammal működik. Sokféle zenét megtalálsz benne, válogathatsz kedvedre, de azért légy tekintettel a többi ittlévőre is, hátha nekik egész más az ízlésük. A terem egyébiránt hangszigetelt, tehát a zene nem zavarja sem a Központi terem, sem a Nyugalom termének élvezőit. A mágia fontos, de mégis ha jól megnézed találhatsz itt mugli játékokat is. Talán nem ismered őket, ezért akad a falon 1-1 rövid leírás a használatukról, abból megtudhatod mi is a pontos lényegük. Akad itt csocsó-asztal és darts is, no meg egy kisebb minibiliárd, és egy flippergép is helyet kapott, amit úgy fest az iskola külön rendelésére készítettek, mert a pálya kialakítása is a Nezabart idézi. Ezt azért egy kis mágiával megspékelték, így valamivel nehezebb, mint egy sima flipper, ugyanis a golyó van, hogy osztódik, vagy apróbb méretűre összemegy, netán eltűnik és hirtelen egy másik ponton tűnik fel. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Okt. 18, 2010 8:29 pm | |
| - Tény, de pont olyan játék, amiben nagy eséllyel te vagy a jobb. *Feleli Jacknek, és mosolyog, mikor a fiú végigsimít a táblán. Aztán viszonozza a sejtelmes mosolyt.* - Ez esetben lassan fejezhetjük is be. *Jegyzi meg, de azért lép, majd hátradől, és egyetértően bólogat Jack újabb szavaira. Nem jelent semmit a vér... Arra tanították, hogy az minden, és lám, itt nem jelent semmit, aranyvérű ugyanúgy elhullik, ha nem vigyáz.* - Mindenkinek az otthona a természetes, és legtöbbször az unalmas. *Mond ki egy általános igazságot, aztán bólint. Közben persze játszogatnak Jackkel, tologatják a bábukat...* - Kitagadás? Volt már téma nálunk is, de nyertem. *Mosolyodik el, majd Jackre pillant, aztán a táblára... és felsóhajt.* - Jó Alice-látnok-kislány leszek... Nyert, Edward úrfi. *Még szalutál is Jacknek, majd feláll.* - Na megyek, épp itt az ideje... Csillagfényes estét. *Árnyas vagy csillagfényes, nem mindegy... Mosolyogva köszön el, és a bottal együtt távozik.* |
| | | Rosalin Aljana Diák
Hozzászólások száma : 77 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Okt. 18, 2010 8:23 pm | |
| *Mosolyogva hallgatja a válszokat, és boldogan tudatosul benne, hogy talán új barátokra tehet szert.* -Hát igen, Izland furcsa hely, vagyis a többi hely furcsa, hisz nekem az otthonom a természetes.-~Az normális, hogy én sem értem amit mondok?~*mondja mosolyogva, majd átkarolja a térdét.* -Valóban nem a származás számít, inkább ez neveltetés, szokások, és illem kérdés ugylátom, bár amíg nem jöttem ide az iskolába, sokkal szűkebb látókörü voltam, és a viselkedésem is korlátozottabb volt, nem véletlenül akar apám kitagadni-*Amondta végén szinte már köpi a szavakat, de ahogy befejezi a mondatot, megrázza a fejét, és azrcára vissza tér az ördögien angyali mosoly, majd tovább figyelte a lányt, és a fiút.*
| |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Okt. 18, 2010 8:15 pm | |
| -Fekete és fehér.. Nincs is szebb játék, mint a sakk. Megvan a maga.. varázsa.. *mosolyodik el, miközben a tábla felé int, finoman végighúzva az oldalán a kezét. Rosalin szavaira halvány félmosoly-szerűség suhan át az arcán.* -Izland, tehát elszigetelt nép. Sok mindent megmagyaráz. Angliai vagyok, ha érdekel. *válaszolja, miközben a táblát figyeli, majd, miután Ariana lépett, közvetlenül már tolja is a bábuját.* -Ki mondta, hogy nem tudok? *villantja meg sejtelmesen, sokat sejtetően a szemeit, egyenesen a szőke leányzóra, majd visszanéz Rosalin felé, ismét.* -Mit számít a vér? Itt megmondom, semmit. Az csak egy a sok dolog közül. Itt a tettek beszélnek, nem papírok, vagy szavak. Mellesleg.. szívesen hallgatom a történeted, nem zavarsz meg vele semmit. Ha zavarnál, már mondtam volna. *hangja kissé elhidegül a végére, hát igen. Jack már csak ilyen. Ami a "szívén" az a száján is.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Okt. 18, 2010 8:09 pm | |
| *Ő maga be is lépdel Jack előtt, de megvárja, hogy az válasszon helyet. Lehuppan a fiúval szemben, és a sakktáblára felnyög.* - Tényleg pont ezt kellett választanod? *Firtatja, majd néhány pillanatig behunyja a szemeit, és felidézi azt a régi-régi sakktudást. Valamikor régen tudott játszani, csakhogy azóta évek teltek el... A cselre már nem is emlékszik, amit tanítottak neki. Na sebaj, egyelőre játszunk csel nélkül, aztán majd jön. Aztán kinyitja a szemeit, és elmosolyodik.* - De kár, hogy nem tudsz olvasni a gondolataimban... Pedig egy-két lépéssel letudhatnánk a játszmát. *Rákacsint a fiúra. Alkonyatos utalás... A sakkjátszma, ahol Alice látta előre, Edward mit fog lépni, Edward pedig kiolvasta Alice fejéből, a nő mit fog lépni. Aztán Rosalinra néz, érdeklődve.* - Izland? Na ezt a választ sem hallottam még. Ott nagyon hideg van, nem? Én Angliából jöttem, ott meg állandóan köd van, esik, és minden egyéb borzalom. Kanadába kellene menni... Ott még -45 fokban, télen is süt a nap, és ragyogóan kék az ég. Meg ott a Sziklás-hegység. Spectacular scenery... *Dönti félre a fejét ábrándozva, majd biccent.* - Jah, mi is. *Válaszol kurtán az aranyvérűségre. Neki mondjuk nem szólt a kérdés, ettől függetlenül válaszol... közben pedig arrébb tesz egy sakkbábut. Lép, na.* |
| | | Rosalin Aljana Diák
Hozzászólások száma : 77 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Okt. 18, 2010 8:04 pm | |
| *Miutoán a lány is bebattyog, körülnéz a jól ismert helyiségban, majd merengve amúlr képe úsznak be fejébe* ~Itt voltunk, milyen szép is volt, színte akkor láttam utoljára~*mereng a lány, majd Jack szavai zökkentik vissza a valóságba* -Nem vagyok valami beszédes, és nem óhajtottam a ti társalgásotokat megszakítani sem-*mondja majd lehuppan a földre, és megmozgatja lábujjait. Imád mezítláb lenni, de az aranyvérüeknél ez furcsa, emlékszik is, mikor apja bált adott, és ő igy jelent meg a hallba, mekkora nevelést kaptt utána* -Izlandról jöttem, de a családom már sok helyen élet. Arany vérűek vagyunk-~és ide kelet jönnöm, mert apám nem tűrt meg a bírtokom~*teszi hozzá a végét gondolatban, és mosolyogva néz rá a fiúra* -Ismerős a neved, te honnan jöttél?-*kérdi mosolyogva, és az örvénylő szürke szemeivel a fiú tekintetét keresi.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Okt. 18, 2010 7:55 pm | |
| *Kinyitja az ajtót, majd a két lányt előreengedve lépdel be. Gyorsan körbenéz a teremben, majd végül az egyik puffra huppan le, kényelmesen, kihúzva magát, és az asztalkát, ami előtte hever, közel a földhöz, kissé arrébb húzza, igazgatja, majd nemsokára megjelenik rajta egy nagyobbacska sakktábla. A fiú felállítja a bábukat, majd felnéz Arianára.* -A világos nyit. *várakozóan pillant fel a lányra, miközben kezeit békésen, az ölében nyugtatja, ülése is magabiztos, tiszteletet sugárzó. Aztán Rosalinra fordítja a tekintetét.* -Némasági fogadalmat fogadtál, vagy más ok miatt nem szólsz semmit? Honnan jöttél? *kérdezi, miközben a lányt figyeli, próbálva a mozdulataiból olvasva nagyjából, valamennyire, ha már a szavaiból nem tud. Várakozóan tekint a lányra, majd végül Arianára, aztán a sakktáblára.* | |
| | | Athreana Andraste Diák
Hozzászólások száma : 220 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Okt. 14, 2010 7:30 pm | |
| *Csendesen bólogat, figyeli Anitát. Az is egyfajta életfelfogás érti ő, és elfogadja, hogy a lány számára a dolgok így néznek ki. Nem kell hogy egyezzen a véleményük e téren. Mist leszökken a játékgépről, majd megkapaszkodik Ana vállán. A lány hamar megunja az egyensúlyozó daimón körmeit, levadássza a macsekot, hogy inkább kézben vigye a hálótermek felé. Végül int Anitának.* - most már azt hiszem, mondhatom, hogy örültem a találkozásnak! Jó barátozást és szép éjszakát!- búcsúzik,majd hálótermébe érve száját húzva, de csak nekiáll annak a bepakolásnak....* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Okt. 14, 2010 7:25 pm | |
| - Óhhhh nem. Nem erőszak. Dehogy is. A Halál nem erőszak. Csak átsegítés egy másik világba. Művészet ha úgy tetszik. * Mondja mosolyogva a lány, miközben hallgatja a másikat. Amikor az elmondja, hogy mik is a gondjai. Bólogat. Érti, hogy mi a baj. És azt is hogy nem segíthet. Előfordul, hogy valakinek gyenge a gyomra ehhez a megoldáshoz. Attól hogy szülők, vagy nem szülők... mellékes. Az emberi elme a lényeg. HOgy ha az nem jó, mert majdhogy nem elveszik a szülőpár miatt, akkor talán a legjobb az a megoldás, amit a lány javasol. Vér ide vagy oda. Olyankor nincs mentség.* - Értelek. Nos... ahogyan gondolod. Ami meg a születési körülményeinket illeti... nos valóban más. Ám az is valóban úgy van, hogy nem mindenki bírja ki normálisan azt az időt, míg egészen kisgyermekkortól fiatal felnőtt koráig olyan dolgokat csinálnak vele, vagy csináltatnak vele, amihez nem sok hangulata van. Elő fordul... de nem lehet mit tenni, csak túlélni. * Mondja a lány mosolyogva, majd amikor elköszönni kezd tőle Ana, akkor biccent.* - Lassan én is megyek, mert lehet, hogy még megkeresem a barátomat. Vagy legalább üzenek neki, hogy jöjjön le, és találkozzunk. No... akkor jó éjt.* Mondja mosolyogva, majd a lánnyal egy darabon elindul a kúriában.* |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Okt. 14, 2010 7:01 pm | |
| *Vigyora tovább szélesedik, mikor a kismókus nekiáll hisztizni és bioszórát tartani, de kivált akkor, mikor Anita egy laza mozdulattal zsebre gyűri a daimónt.* - Nem sajnállak, nem is állt szándékomban. más világ, mondtam, és ez szerintem kifejez mindent. Az életben vannak hasznos dolgok, tudás, ami a javára válik, és mint mindennek, ára is van. Olyan ár, amit én így most nem fizetnék meg, hiába élvezném, ha tudásodat én is bírnám.. de tudom, hogy ha beleszületek, akkor nem ennyire nem nem _rossz _ hanem _más_ a helyzet. Ezért mondtam, hogy más világ, nincsen értelme azon filózgatni, melyik értékrend és neveltetés szerint jobb a melyik - magyarázza nyugodtan, majd nyújtózik, és kiropogtatja a nyakát, két könnyed mozdulattal.* - érettebb vagyok annál, mintsem efféle eszközökhöz folyamodjak. erőszak.. ugyan már! Több eszem van, mint nekik együtt, előbb érem el, hogy egymásnak ugorjanak, mint hogy segítséget kelljen kérnem. Ha szerencsém van, megfojtják egymást, segítőkész ninják és az én komolyabb közreműködésem nélkül is. - sóhajtja. Nem akarja megölni a szüleit, valóban nem olyan lelkű. Csupán kapcsolatot nem akar velük. De azt nagyon nem. * - Gyűlölöm a veszekedéseiket.. - szomorodik el, majd szusszant, s vidám mosoly költözik az arcára.* - De segond, egy-két napig kell csak velük lennem, utána elmennek a lakásból, és úgy már egészen kibírható a dolog... viszont.. asszem lassan ideje lenne bepakolnom... - veti fel távozás gondolatát szomorkásan.*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Okt. 14, 2010 6:35 pm | |
| *A játékegér poénra a Momonga felcsattan.* - Mókus vagyok ha nem tűnt volna fel... Méghozzá törpe repülőmókus... ha nem látnád... Franc egye meg. Most buktál meg bioszból.* És csak mondja, és mondja, de a bioszos dolog után Anita elkapja, és benyomja a zsebébe, és rácsatolja a tetején. Így csak morgás, és hümmögés hallatszik. A lány a szánakozó félmosolyra csak elmosolyodik.* - Nem kell sajnálni. Jó életem volt, és van. És még lesz is. Jó sokáig. Én szerettem ott lenni, és kedveltem azt amit csinálnom kellett. Mármint... nem mindent. De sok dolog volt, ami jó volt. Megtanítottak sok sok mindenre, ami hasznomra volt az életben. *Mondja mosolyogva, majd amikor a lány közli, hogy annyit sem érnek, akkor vállat von.* - Az ember nyugalma minden pénzt megér. Én amondó vagyok, hogy az, hogy nyugodt maradhass megér annyit, hogy valakit felbérelj, hogy eltegye a kellemetlenkedőket az útból. Nem? * Mosolyog a lányra.* |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Okt. 14, 2010 6:12 pm | |
| *Figyelmesen hallgatja Anita szavait, majd bólint, miszerint érti a lányt. * - Más világ. - *összegzi a kettejük közötti különbségeket, azt, hogy számára különös és ijesztő aklán kötöttsége és hidegvérűsége és effélék. De nem akar belemenni, hiszen nincsen is értelme összehasonlítgatni kettejüket. A shinobi kérdésére csak lassan csóválja a fejét, szánakozó félmosollyal.* - Valóban nem kérném. Egykor talán megtettem volna, de.. Nem. Annyit sem érnek, hogy törjem magam a haláluk miatt. - mosolyog nagy bölcsen. Lizi válaszárvégre megjelenik egy vigyor Ana arcán.* Az a farkánál felhúzhatós, berregős játékegér, ugye? -kérdi pofátlan vigyorral, s várja a választ.*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Okt. 14, 2010 5:47 pm | |
| - Halál... nos... egyes helyeken valóban hívnak így. Zetsumei. Így is emlegettek már... máshol Shinigamiként. Bár az elég nagyképű kifejezés. * Mondja abbahagyva a játékot, majd a csípőjét nekitámasztva. Elgondolkodik egy pár pillanatra.* - Hogy mi vagyok? Sokkal inkább... mi nem. Vagyok aminek lennem kell. Amit kimond a parancs. Szajha, úrihölgy, gyilkos, áldozat. Bármi, amire szüksége van a klánnak. * Mondja a lány komolyan. Látszik, hogy nincs a hangjában lódítás. * - Japán egyik Shinobi...vagyis... ninja klánjának vagyok harcosa. * sóhajt.* - Ide küldtek, hogy miért nem tudom. De nem is lényeg. Csinálom amit kell, és nem kérdezek. De... téged mi bánat emész...Jah hogy a rokonok. No igen... azokkal csak a gond van. Látom neked pláne. Kívánod esetleg, hogy egy kis ellenszolgáltatásért... Na jó... inkább nem. Elvégre... úgy sem kérnéd a szolgálatomat. * Mondja mosolyogva, amint észbekap. Hogy komolyan kérdezte e? Igen. Ő nem viccel a halállal. A mókus csak ugrik egyet a lány fején.* - Hehhh én ugyan nem kérek macskahúst... legalábbis amíg nem néz játékegérnek. * Válaszol női hangon.* |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Okt. 14, 2010 5:39 pm | |
| *Félvigyorral reagál az idegen lány szavaira, jelezve, érti a poént és értékeli is.. de elég hamar lesöpri a morcos hangulat az arcáról a pozitív kis jelzést. * - Képzelem... Mi a halál vagy te? Vagy pont az, mi? - *kérdi poénosan, megismételve az iménti grimaszt, melyben nincsen rosszmájúság, csupán örömködni nem tud még teljes szívvel. Látja a lány fegyverét és öltözetét, és bár nem tudná beazonosítani pontosan, ezért is a kérdés, de azért azt felfogja, hogy nem egy falusi libapásztorlány a másik. * - Athreana Andraste. Mondanám, hogy örvendek, de nincs olyan jó kedvem, hazudni meg nem szeretnék. - mutatkozik be egy kedvesebb arckifejezés és biccentés kíséretében.* - Ehh - csap egyet a farkával Mist, akárha legyintene. - Daimónt enni nem pálya... Nem szeretnék lélekdarabokat piszkálgatni a fogaim közül, és még csúnyán is néznének rám utána - pillant gazdája felé, aki valóban feléjük pillantott. * - Megköszönném, ha az rrainkat a helyükön hagynád... - húzza feljebb az ínyét a lány, kivillantva a foga fehérjét, de hangjában nincsen támadó él, csupán imitálta az enyhe vicsort... Anita kérdésére legyint.* - Csak a rokonok... De az is épp elég, hogy az embernek elmenjen a kedve az élet_ük_től... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Okt. 14, 2010 5:22 pm | |
| *Anita már azt is meghallja, hogy valaki trappol a terem felé... nem hogy még azt, hogy lábbal nyitják az ajtót. Nem fordul arra. Minek? Elég gyors reagálású, ha arról van szó. Mert a ruhája nem csak divatkellék. Az oldalán lógó láncossarló sem poénból van ott. Amint vissza vágódik az ajtó, akkor hátra fordul, oda sem nézve csépelve tovább a gombokat.* - Ejnye... de rosszkedvű valaki. Ha így dolgoznának az enyéim, akkor valószínűleg nagyon gyorsan ki lenne irtva a klán... *Mondja mosolyogva a lány felé, majd kissé biccent is. * - Anita vagyok. Anita Whoreman. * Majd Felpillant a macskára, aki felhelyezkedik a játékgépre. A mókus, aki Anita fején üldögél még mindíg, a kérdésre csak hanyagul válaszol.* - Harapott más mókus az orrodba Cicus? Mert ha nem, akkor nem tudod az mennyire rossz. De még pótolhatjuk. * Villant egy kis szemtelenséget a macska felé.* - No... miért lógatod az orrod kawaii? * Kérdi a lány félrebiccentett fejjel.* |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Okt. 14, 2010 5:04 pm | |
| *A játékterem ajtaja jól hallhatóan tárul ki, hála az érkező lány nagyzoló mozdulatának. Athreana ugyanis könnyed lendítés után lábbal nyomta le a kilincset, érthető hát a lendületes ajtónyílás. Kezeit zsebre vágva, száját belülről harapdálva halad beljebb, s jobb lábával, amivel kinyitotta, helyére is segíti a nyílászárót. Minek használná a kezét, fogja még eleget, mikor bepakol a bőröndjeibe.. Mellette Mist halk fújással jelzi gazdájának, hogy nem értékeli a hatásos belépőt.. ~Héé, vigyázz már egy kicsit! Majdnem odacsaptad a farkam! ~ méltatlankodik, mire a lány, rá nem jellemző módon csak vállat von.* - Kíváncsi lennék, mik fájdult volna meg akkor, tekintve, hogy nekem, ellentétben veled, nincsen farkam... - Lennél csak férfi... - morogja a margay duzzogva, s rosszkedvű gazdáját kissé leelőzve valami vidámabb társaság után néz. Anával nagyjából egyidőben veszik észre az egyik gépnél pofozkodó fekete ruhás lányt, s míg gazdája az embert, addig Mist a pici daimónt veszi szemügyre. Játékos szökkenéssel a játékgép tetején terem, s ragadozó mozgással helyezkedik-ficereg odafent, figyelmesen méregetve a momongát. Ha az észreveszi őt, látványosan megnyalja a száját... - Tudod te, mekkora mázlid van, hogy daimón vagy? - kérdi a margay, míg gazdája kezeit karba fonva támaszkodik valami függőleges felületnek, úg ymint fal, játékgép oldala és társai...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Okt. 14, 2010 4:46 pm | |
| *Alacsony fekete ruhás lány sétál be a játékterembe. A haja hátra van fogva, a ruha ami a testét takarja kifejezetten keleti, Japán ruházat. A tradicionális orvgyilkosoké, a ninjáké, akiket oly sok kellemetlen történet említ meg. Kellemetlen, és talán rejtélyes, misztikus történetek. A lány mosolyog. Kifejezetten kellemes látvány, mert elég ritka az ilyen ugri-bugri lány. Arcán nagy mosoly, szép szeme csillog, telve boldogsággal. Kezei ide oda lengedeznek, ahogy besétál. Fején ott üldögél a japán törpe repülőmókus, ami bizony daimón. Lassan oda lép az egyik játékgéphez. Verekedős dolog, majd nekiáll az első ellenfélnek.* - Beztos, hogy ez a legjobb est, amit eltölthetsz? Mivel Dean éppen nem ér rá, így igen. Majd később felnézek hozzá. Tuti örülni fog. * Mondja a lány mosolyogva a momonga kérdésére.* |
| | | Katie Wells Diák
Főkarakter : Bloody.Angel666@hotmail.com Hozzászólások száma : 82 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Okt. 13, 2010 3:48 pm | |
| -Már ennyi lenne az idő?*a karórájára pillantva ő is feltápászkodik,és Susan mellé lépdel.-Persze,megyek.Van mit pótolni.*bólint egyet,majd még egyszer visszapillant,hogy semmit nem hagy-e ott.Mikor meggyőződik,hogy minden nála van,magabiztosan lépdelve megy tovább a lány mellett.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Okt. 13, 2010 3:45 pm | |
| *A lány csak némán figyeli a lányt, majd, amikor az végre megszólal mosolyogva megrázza a fejét.* - Én sem nagyon tudom, hogy kell vagyis Filipp múltkor megmutatta, de nem igazán jegyeztem meg. *Mondja a lány, hogy ebből mi igaz? Hát na jó tényleg nem nagyon emlékszik már rá. A könyv címre csak félredönti a fejét. *- Hát nem igazán vagyis mostanában olvasgatok, de az meg nem regény. *Feleli a lány, majd a falon lévő órára néz.* -Mindjárt hat...Órára kéne menni, nem jössz? vagyis naná, hogy jössz. *Feleli a lány, miközben ő már el is indul, ha jön Katie, ha nem.* |
| | | Katie Wells Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Okt. 13, 2010 3:41 pm | |
| *Kissé kellemetlen helyzetében lesüti földre a szemét.Nem tud ilyesféle játékot játszani.Pár perc múlva,a néma hallgatása után,amit eléggé kínosnak érez belenéz Susan szemébe.*-Sajnálom,de még nem játszottam efféle játékot.Nem tudom hogyan kell.*Teszi hozzá alig hallhatóan,inkább magának mondva,mintsem a lánynak.Ahonnan ő jött az efféle elfoglaltságok mindíg is kimaradtak az életéből.Túl sokszor ült a szobájában,és ki sem mozdult onnan.Ha téli szünet volt az iskolában,szinte sosem ment ki a korcsolya pályára.Hogy miért?A kérdésre a válasz,igazán egyszerű: Nem volt kivel elmenni.*-A könyv,amit olvasok,az inni és élni hagyni második része.Szerintem nagyon jó.Nem tudom,hogy mozogsz a könyvek világában.*Ugyanis Katie a könyvekben mozog otthonosan,másban aligha.Művászi hajlamú,afféle csendes őrült.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Okt. 13, 2010 3:34 pm | |
| *Amikor a lány megemlíti, hogy nem vette észre csak nemet int a fejével.* - Megesik az ilyen.* Feleli, majd, amikor a lány belkezd a mesélésbe, némán hallgatja. Egy arcizma sem rándul, amikor vissza kérdeznek egy szagatott köhögés rázza meg az egész testét.* - Na, igen megfáztam...Tüdőgyulladás és társai, de Lawrence gyógyító így tudott enyhíteni rajta..Úgyhogy márcsak köhögök..* Meséli el a lány, miközben zöld tekintete újra a biliárd asztal felé irányul. Hogy kedvetlen? Oh, dehogyis, csak azokkal ilyen akiket nem ismer annyira. Jobban mondva Janával, Brittel, Chris-szel, Arival, meg a két fiúval olyyan amilyen. Az összes többi emberrel, olyan akár egy szobor, szimplán csak kifejezéstelen.* - Na és mi jót olvastál? *Teszi fel a kérdést, majd csak feláll és a biliárd asztalhoz sétál.* -Essetleg? *Teszi fel a kérdést, miközben ő már meg is fogja az egyik dákót.* |
| | | Katie Wells Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Okt. 13, 2010 3:25 pm | |
| -Szia Susan.Ne haragudj,nem vettelek észre.*Katie arcára egy kedves mosoly ül ki,az olvasott oldalt megjelöli könyvjelzővel majd elteszi,s a lány felé fordul.*-Köszönöm,megvagyok.Nemrég keveredtem ki egy náthából.*kissé elhúzva a száját mered le a földre.Valahogy nem a legkellemesebb élményeket idézi fel benne a betegsége.Főleg,hogy megszólalni sem tudott elég sok ideig.*-És te,hogy érzed magad?*pillant vissza játékos tekintettel Katie Susanra.Valahogy kedvtelennek találja a lányt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Okt. 13, 2010 3:18 pm | |
| *Amikor egy lány lép, méghozzá elég aktívan csak felkapja a fejét, majd ránéz. Nézi, ahogy az odasétál az egyik fotelhez, amjd leül és olvasni kezd, szemöldöke egy pillanat erejéig a magasba szalad, de végül csak kihúzza magát.* -Szia Katie. *Mondja a lány, miközben szoborszerű arcán egy halovány félmosoly jelenik meg.* - Hogy vagy mostanában? *Teszi fel az egyszerű kérdést, miközben leül a lány mellé. Megigazítja a mellkasán lévő kitűzőket, majd zöld tekintetét újra a lányra veti.* |
| | | Katie Wells Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Okt. 13, 2010 3:11 pm | |
| *Katie kissé felvillanyozódva lép be hatalmas terembe.Szokásához híven kezében egy újabb könyv hever,az elődjénél jóval vaskosabb példány.Fekete borítóján még látni lehet a nyomtatás frissességét.A leány ma egy fekete csőnadrágban és neonkék felsőben pompázik,amit egy fekete cipővel és egy szintén fekete pulóverrel toldott meg.Táskája keresztben rajta hever,olyan kis póstás szerű lett az összhang rajta.Haja most kivételesen befonva tündököl bal vállán lelógva.Gyorsan keresve egy ülőhelyet ledobja magát oda,keresztbeteszi lábait,s gyorsan körbetekint,hátha lát valaki ismerőst.De ez a körbetekintés csak egy olyan gyors átfutás a termen,majd újból a könyve temeti tekintetét.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Okt. 13, 2010 2:53 pm | |
| *Lassú, túlzottan is lassú léptekkel jelenik meg egy ezüstszőke hajú lány, még mindig a fekete latex nadrág valamint a fekete köppeny van rajta. Amikor belép csak felsóhajt, kedves emléke ktőrnek elő belőle. Szépen lassan a flipperhez sétál, majd végig simít rajta, arcán egy halovány mosoly jeleni meg, de végül a biliárd asztalhoz sétál. kezébe veszi az egyik dákot, jobban mondva nézegetni kezdi. Szépen lerakja, majd csak a fosszára pillant.* - Itt találkoztam vele először,vagyis itt kerültem vele beszédes viszonyba. *Mondja egy halovány mosollyal az arcán.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Szept. 20, 2010 7:33 pm | |
| - Sajnálatos módon a legtöbb aranyvérű elfelejti, hogy ők is ugyan úgy meghalhatnak, mint a normál varázstalan emberek. Az eszükbe sem jut, hogy talán egy mesterlövész őket is levadászhatja. Egy mesterlövész két kilométerről úgy lőheti fejbe az áldozatát, hogy az nem is hallja már meg a lövést. Így nincs ideje felhúzni a pajzsokat nem igaz? Vagy... ott vannak a különleges osztagok a kommandók. Oké, hogy felhúz a varázsló egy pajzsot... de vajon hány golyó becsapódását védi ki mielőtt az ő vérével keveredik az ólom? * kérdi mosolyogva a lánytól. Majd amikor ő a saját tapasztalatait kezdi el megosztani, akkor bólogat.* - Hát igen. Könnyebb annak, aki költözik, és nem egy helyen éli meg az életét. Én mindíg egy helyen voltam. És... hát ezért meg is szívtam jó rendesen. Akkor még jó kislány voltam, így aztán próbáltam mindenkinek megfelelni... nos gondolom nem kell mondanom, hogy nem éppen túl sok sikerrel. Folyton én voltam a kripli, és a poénok céltáblája. Ezért aztán... elkezdtem tanulni a fegyverforgatást, és az önvédelmet... * Mondja a lány mosolyogva, majd amikor a kutyákra terelődik a szó, akkor is mosolyogva válaszol.* - Én a macskákat is szeretem. A lovakkal viszont már hadilábon állok. Nem bízok bennük igazán.* Mondja komolyan, majd a labdát, ami a kezében van, oda gurítja Karennek, hgy hátha az vevő egy ilyen kis hülye idegurítom, oda gurítom játékra.*
//Fagy// |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem | |
| |
| | | | Társalgó - Játék terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |