Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Játék terem | |
|
+73Lorie Andres Alexandra Voltano Wanda Dorcas Gloria Eira Eilertsen Lorraine Betranche Alfons Gerard Nessie di Alsiera Isabella Newton Etienne Marceau Goran Polyak Kádár Enikő Regina Ruosin Kynger Iwood Drékulusz Kluszenov Demian Emil Deyan Nemir Growal Gwilim Jan James Blackwood Sarah Lairs Rory L. Milborrow-Quenell Seldrit El Perimd Nathaly Holloway Jasna Novarro David Robert Beawer Jack Darkfield Athreana Andraste Katie Wells Lumiére el Michelle Miley Hortingberg Oyasumi Setsuna Lizbeth Westlive Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Tim Leopold Yosif Zhivko Rosalin Aljana Shawn Griffin Laura Wylee Katherine Mary Black Irina Yuliana Pierre Bontavier Dernóczi Norbert Celestine Quann-Roseberg Concordia Xanto Victoria T. Lassenien Gamba Drakon Samantha Troops Ivona Ivanovna Selena Angel Saniyya E. Miguela Eva Jennifer Love Smith Natalie Depp Aleksandar Stefan Aaron Drawer - Allidon Elizabet Kingston Gabriella Collie Rosalie Hooper Elisaveta Mira Yasmine S. Moore Maximilian Smith Zac Leaving Katerina Shezhana Varvara Ayla Madyzyn Robin Star Miranda Wilson Chiyori Kiryuu - archiv Quarion Galanodel Berker Mikolaj Ginevry Enton Leona Arts Vica Caroline Evans Aravis Anton Grace Neverwood 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Grace Neverwood Diák
Hozzászólások száma : 37 Kaszt :
| Tárgy: Társalgó - Játék terem Szomb. Szept. 19, 2009 9:26 pm | |
| First topic message reminder :A Társalgó központi terméből összesen három ajtó nyílik, tehát ez is közöttük van. Már maga az ajtó is erősen figyelemfelkeltő, ugyanis a felirat általában random színek között váltogatja magát, néha teljesen megbolondulva mozognak a betűk, villog, szóval szinte önálló életet él. Ahogy belépsz egy egész méretes termet találsz. Persze nem óriási, de olyan kényelmes méretű. Sok minden akad itt. Egy nagy szekrény, ami szinte mindig zajoktól hangos. Van benne mágikus önping-pong, amivel egyedül is játszhatsz; vagy épp néhány doboz varázslósakk; különleges minikviddics, ahol te irányítod a játékosokat; érdekes társasjátékok; varázsló activity és még amit csak el tudsz képzelni és mágiával bír. A szobában több asztalt és széket is látsz, itt próbálhatod ki a méretes szekrény különböző játékait, szórakozhatsz barátaiddal. De persze, ha úgy kényelmesebb, a kényelmes szőnyegen is elheveredhettek kipróbálni egy társasjátékot. Találsz egy zenegépet is, persze nem árammal működik. Sokféle zenét megtalálsz benne, válogathatsz kedvedre, de azért légy tekintettel a többi ittlévőre is, hátha nekik egész más az ízlésük. A terem egyébiránt hangszigetelt, tehát a zene nem zavarja sem a Központi terem, sem a Nyugalom termének élvezőit. A mágia fontos, de mégis ha jól megnézed találhatsz itt mugli játékokat is. Talán nem ismered őket, ezért akad a falon 1-1 rövid leírás a használatukról, abból megtudhatod mi is a pontos lényegük. Akad itt csocsó-asztal és darts is, no meg egy kisebb minibiliárd, és egy flippergép is helyet kapott, amit úgy fest az iskola külön rendelésére készítettek, mert a pálya kialakítása is a Nezabart idézi. Ezt azért egy kis mágiával megspékelték, így valamivel nehezebb, mint egy sima flipper, ugyanis a golyó van, hogy osztódik, vagy apróbb méretűre összemegy, netán eltűnik és hirtelen egy másik ponton tűnik fel. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Victoria T. Lassenien Diák
Hozzászólások száma : 190 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Ápr. 04, 2010 10:26 am | |
| *Victoria szélesen elmosolyodik, amikor hallja, hogy Con háromszor jön. Hátrébb lép, és szuggerálni próbálja a golyókat. A csattanásoknál hegyesen ívelt fülei folyamatosan megrezdülnek, még mindig nincs ehhez a zajhoz szokva. Aztán társa végez, és a féltündelány újra az asztalhoz megy kecses lépteivel.* Oda, ahova szeretném... *Ismétli, majd a fehér golyót lerakja egy lila csíkos elé, ami viszonylag közel van a lyukhoz. Céloz, és lök, de a lökés megint hasonlít a legelsőre, és még így se megy be.* Bocsi, hogy ilyen béna vagyok... biztos van jobb dolgod is, mint azt nézni, hogy én mit szerencsétlenkedek. *Kuncog, aztán újból lök, ugyanazt a lila csíkosat. A lökét most jó erős lett, és az asztal széléről visszapattan, beleszáll a golyósereg közepébe, ezzel elég jó helyzeteket adva mindkét személynek, viszont se csíkos, de teli nem megy le.* | |
| | | Concordia Xanto Diák
Főkarakter : kecskesszuszu@hotmail.com Hozzászólások száma : 653 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Ápr. 04, 2010 10:11 am | |
| * Ahogy figyelte mi történik az asztalon, már a lökésből látta, hogy be fogja lökni a lány a lila golyót, amit az előbb elhibázott. Mosolyogva lép az asztalhoz és már céloz, mikor meghallja a kérdést, amire válaszol is, a lökést követően, ami egy rövid vonat volt a fehér és egy csíkos között, így a méregzöld teli golyó beszédült a lyukba.* - Kétszer jövök, plusz még egyszer, mert most belöktem - * mondja tünde vigyorogva, majd ismét lök egyet, de azt már kihagyja, szerencse, hogy még egyszer ő jöhet, így viszont a citromsárga golyót belöki, egy kisebb csattanás mellett. Azzal a fehér is besétál a lyukba; amiből ki is veszi és az asztal szélére teszi.* - Kétszer jössz, elsőre oda teszed a fehéret, ahova tetszik - * világosítja fel Victoriát, miközben odébb lép.* | |
| | | Victoria T. Lassenien Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Ápr. 04, 2010 10:02 am | |
| *Vic halvány mosollyal figyeli, ahogy Con lök. A mosolyából semmit sem lát, a beszélgetést még ha hallotta volna is, akkor se értené. Az asztalhoz lép, és lehajol hozzá. Lökni készül, becéloz egy piros csíkosat, ami elég messze van a lyuktól, de ha lenne olyan ügyes, be tudná ütni. Lök egyet, a fehér golyó megindul, nekimegy a csíkosnak, de oldalról löki meg, amiért jobbra kanyarodik, és belöki a telit, amit Con véletlen pont a lyuk elé tett.* Hupsz... ilyenkor mi történik? *Kérdezi kicsit pironkodva.* Legalább elrontottam neked. *Nevet fel, közben megigazítja kósza tincseit.* | |
Főkarakter : kecskesszuszu@hotmail.com Hozzászólások száma : 653 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Ápr. 04, 2010 9:52 am | |
| //olvadás// [Victoria]
* Ahogy a tünde várta a következő lökést, a fejében megszólalt egy csendes, mély hang: Zakuroé. A párduc felé fordult, de az látszólag még mindig aludt, bár ezt Concordia nem vette be, csak ismerte a daimont, hiszen egy rész belőle.* ~ Te is érzed, ugye? Igen, ha ezt befejeztem kimegyünk.~ * egy gyors mosoly villant fel Con arcán, amiből Victoria semmit nem láthatott, hiszen éppen akkor lökött, mikor ez a gyors beszélgetés lezajlott. Mire az asztalt állását szétverte a csíkos golyó, addigra a tünde ismét az asztalt figyelte.* - Igen, a csíkossal - * válaszolt Con a kérdésre, miközben az asztal felé lépkedett. Aztán szemügyre vette az asztalt. Rendesen szétszedte az állást az előző próbálkozás, de volt pár nem túl egyszerű, de belökhető golyó. Most a lila teli golyót vette célba a lány, és egy finom lökés után, a lila elindult a lyuk felé, úgy is tűnt begurul, de végül egy hajszállal kevesebbet ment a kelleténél, így a lyuk előtt megállt. Ellépett az asztaltól, hogy helyet adjon Victoriának.* | |
| | | Katherine Mary Black Diák
Főkarakter : pasztor_bianka@hotmail.com Hozzászólások száma : 1963 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Ápr. 02, 2010 10:46 am | |
| *Kat nézi a bábokat.* -Jé bemelegítenek. *Mondja ki hangosan is.* Ugye nem baj ha a kékekkel leszek? *Kérdezi.* Akkor kezdjük? *Ha a lány igennel válaszol akkor rögtön bedobja a a labdát és már forgatja is a rudakat eléggé ügyesen. Passzol a saját játékosainak és próbál gólt lőni. Az, hogy be megy-e az már nem rajta múlik. Közben folytatja a csevegést.* -Én egyke vagyok, bár mindig is szerettem volna egy testvért, de ez már biztos soha sem valósul meg. Egy pillanatra szomorúság csillog a szemében, de 1-2 másodperc múlva újra vidáman társalog.* -De a testvéreket pótolják a barátok. *Mondja mosolyogva.*
//Fagy// | |
| | | Irina Yuliana Diák
Főkarakter : roxy82@windowslive.com Hozzászólások száma : 148 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel nagyon szívesen játszok . És nyugodtan felvehet msn-re aki szeretne.
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Ápr. 02, 2010 10:37 am | |
| *Irina megörül hogy tudnak olyat játszani ami Kat-nek is jó.Áttérnek a csocsóra amiben...hát Irina nem jeleskedik de talán megy neki.Bár a mágikus csocsóra ő is kíváncsi.Ő is mugli világban élt úgyhogy ezek a dolgok még neki is újdonságok egy kicsit.*-Nem bánom.Bár most te leszel az aki nekem segít egy kicsit.Mert itt meg én vagyok a béna.*Mondja nevetve saját állításán.*-Igen egy öcsém van,bár néha az agyamra megy.*Mondja mosolyogva.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Ápr. 02, 2010 10:29 am | |
| *Amikor Kat meghallja, hogy csocsózhat, akkor olyan széles vigyor terül szét arcán, hogy egy kívülálló azt hinné, a lány megnyerte a lottót.* -Ha nem bánod, hogy csocsózzunk, akkor persze. *De már ugrik is az asztalhoz. Amikor megfogja a bábukat irányító fogantyúkat, akkor ismerős bizsergést érez kezében.* Nem akarok nagy képű lenni, de csocsóban már nem vagyok annyira béna. *És tényleg nem beképzelt akar lenni, de csocsóban annyira nem szörnyű.* Mondjuk mágikus csocsóval még nem játszottam, hisz a mugli világban nőttem fel és ott nem igazán vannak ilyen varázslattal feltöltött dolgok. *Mondja mosolyogva.* És van testvéred? *Kérdezi az egyke vörös lány.* | |
| | | Irina Yuliana Diák
Főkarakter : roxy82@windowslive.com Hozzászólások száma : 148 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel nagyon szívesen játszok . És nyugodtan felvehet msn-re aki szeretne.
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Ápr. 02, 2010 10:24 am | |
| -Hát igazad van.*Mondja majd elmosolyodik.*- Na ez az. Fő a pozitív gondolkodás.*Majd lő egyet ami bemegy.*-Igen ilyenekre kell céloznod.*Mutatott a helyes golyók felé.*-Igen én imádom de a csocsót sem vetem meg.Télleg itt a csocsó is.Ha gondolod áttérhetük arra.* Ajánlja fel majd a csocsóasztal felé mutat és várja a lány válaszát.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Ápr. 02, 2010 10:16 am | |
| *Kat örömmel hallja, hogy nem érti félre Irina.* -Persze, hogy nem bűn. *Mondja bólogatva.* Inkább örüljünk, mint szomorkodjunk. *Elmosolyodik a bókon, ami nem éppen igaz, hisz Kat szörnyen ügyetlen és szerencsétlen. Amikor azt hallja, hogy rosszat lőtt ki nevetésben tör ki.* Na látod? Ennyire vagyok szerencsés. De majd ügyesebben próbálkozok. *Figyeli a lányt, hogyan lő.* Akkor nekem olyanokat kell belőni? *Kérdezi a helyes golyóra mutatva.* Egyre jobban tetszik ez a játék, de akkor is a csocsó a legjobb. *Mondja vigyorogva.* | |
| | | Irina Yuliana Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Ápr. 02, 2010 10:05 am | |
| -Hát igen nem egyszerű kiigazodni arra mifelénk.*Majd lök ami nem sikerül.Majd Kate elkezd nevetni de Irina nem érti félre így ő is elkezd nevetni.*-Semmi baj.Jó kedvünk van.Nem bűn.*Mondja tovább viháncolva.*-Igen most te jössz.Próbáld kicsit erősebben meglökni.*Mondja a lánynak biztatóan.Mikor meglöki Kate akkor Irina is észreveszi hogy ez jó helyre megy.*-Tudtam én hogy ügyes vagy.Csak egy hiba van.Nem azt a golyót lökted be amit kell.De nem akarom lerombolni az örömöd.Velem egy csomószor volt úgy hogy belöktem de soha nem azt amit kelet volna.Elég vicces szitú volt.*Mondja nevetve. De egy picit bánja hogy megmondta.Reméli ezzel nem vette el Kate kedvét a játéktól.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Ápr. 02, 2010 9:55 am | |
| *Kat elképed.* -Egy labirintus? Durva. *Mondja, majd azt figyeli ahogy Irina lök. Nem tudja miért, de ő is nevetni kezd.* Nem téged nevetlek ki, csak olyan nevetős hangulatban vagyok. *Vidáman mosolyog.* Megint én jövök? *Kérdezi és ki pécéz magának egy golyót, amit pont nem kellene ellőnie. Arrébb megy, hogy könnyebb legyen lőnie. Most kicsit erősebben löki meg a dákóval és sikerül be juttatni a golyót a lyukba.* -Juhú! Sikerült. *Legalábbis ő azt hiszi. Vigyorogva ugrál, hogy legalább egy golyót be tudott juttatni a lyukba.* | |
| | | Irina Yuliana Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Ápr. 02, 2010 9:48 am | |
| *Irina nagy örül hogy egy jó játszótársra talált és biztos benne hogy nagyon jóban lesznek Katel.*-Nem baj ha esetleg eltévednél ha hozzánk jönnél én biztos hogy minden második utcánál eltévednék. Na jó ahol én lakom az egy labirintus úgyhogy nem nehéz.De megszokható.*Mondja majd elkezdett nevetni ahogy visszaemlékszik.*- Hát az előfordul de van amikor én is képes vagyok bénázni. Szóval nem vagy egyedül.*Kate felé fordul és elkezd nevetni,majd lökni akar de nagyon nevet.Alig bír lökni.Nem is olyan profi lökés ami azért vicces mert Kate pont nézi hogy hogyan kell.*-Hát ne kövesed ezt a példát.*Mondja vigyorogva.*-Ne aggódj az első nekem is így ment.Belejössz nyugi.Nézd meg most az én lökésem.*Mondja majd elkezd megint nevetni.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Ápr. 02, 2010 9:38 am | |
| *Kat úgy érzi ismét barátra talált, ezért elkezd vigyorogni.* -Most már ezt is tudom. *Még mindig vigyor van arcán.* Ó szívesen leszek az, bár nem garantálom, hogy egyszer kétszer eltévedek. *Kitör belőle a nevetés.* Ugyan már biztos nagyon ügyes vagy. *Megcélozza a kék golyót.*~Céloznom kell~*Amit meg is tesz, majd a dákóval a kék golyót ellöki. Nem igazán erősen csinálta, ezért körülbelül 3 centit gurulhatott és lökött meg egy biliárd golyót, ami talán csak 1 centit mozdult.* Mondtam, hogy béna vagyok. *Mondja még mindig vigyorogva. Irinát figyeli, hogy ellesse, hogy kell meglökni a golyót.* | |
| | | Irina Yuliana Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Ápr. 02, 2010 9:33 am | |
| *Irina lök egyet majd várja a következő kérdéseket.*-Nagyon tecik és elég sok helyen is voltam már.*Mondja nagy örömmel*- Az igazából Bulgáriában található úgyhogy nem itt van.*Mondja nevetve. Hát igen Irina sem valami kitűnő földrajzos úgyhogy Katnek sem kell szégyenkeznie.*-Ó remek megvan az idegenvezetőm.*Felkiállt viccesen.-ne félj majd segítek.De én is mondom előre nem vagyok profi úgyhogy ilyen trükkös ütések meg ilyeneket ne várj.*Mondja majd elkezd nevetni.*-És most neked a kék golyót kell belöknöd amelyikhez közelebb van.*Mondja mosolyogva.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Ápr. 02, 2010 9:23 am | |
| *Mosolyogva hallgatja végig a lányt,örül, hogy nem ijesztette meg.Próbálja belevésni az emlékezetébe az Irina nevet.* -Hát az biztos, hogy kellemes meglepi. *Vigyorog. Örömmel hallja, hogy minden kérdésére válaszol Irina.* És hogy tetszik az iskola? Nagyjából körbe mentél már? *A homlokát ráncolja, hisz még soha sem hallott Ruszéról, ezért persze rá is kérdez.* És Ruszé az hol van? Bocs, de soha nem hallottam még róla. *Zavartan mosolyog. Földrajzból nem éppen jó.* -Óóóó igen London gyönyörű szép hely, ha egyszer eljössz szívesen körbevezetlek. *Elvigyorodik.* Akkor játszunk, de előre közlöm billiárdból én vagyok a legeslegbénább a világon. Nekem melyik színű golyót is kell elütni? *Nem éppen ügyes játékos. Fel vesz egy dákót és vár a lány válaszára.* | |
| | | Irina Yuliana Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Ápr. 02, 2010 9:14 am | |
| *A lány teljesen belemerül a játékba.Igazából nem tehet róla imád biliárdozni. Meghallja egy lány hangját miközben lökne.Igazából nem zavarja meg mert ő is így ragállt,igaz ő gondolatban, de ami a lényeg hogy nem zavarja meg a billiárdózó lányt.Majd a lányhoz megy.-Áh szia nem ijesztettél meg semmi baj.*mondja barátságosan.*-És Irina Yuliana vagyok nagyon örülök.*Válaszol a lánynak de abban a pillanatban vagy még öt kérdéssel találja szemben magát.Kicsit vicces számára,de nem zavarja.Megpróbál válaszolni rájuk.*-Én is Allidonos vagyok.Milyen kellemes meglepetés.*Mondja örömmel.*-Nem régen érkeztem kb 1 hete úgyhogy még a frissebb körből vagyok.*Mondja viccesen miközben az asztalra támaszkodott.*-Ruszéból jöttem ami nem itt van.És London nagyon szép hely lehet.Mióta tervezem hogy elmegyek oda.*Válaszol mosolyogva.*-Ó épp biliárdozok.*Válaszol és éppen fel akarja ajánlani a játékot de a lány gyorsabb nála.*-Persze.Minél többen vagyunk annál izgalmasabb.*Mondja nevetve.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Ápr. 02, 2010 8:56 am | |
| *Egy vörös hajú lány jelenik meg a játékteremben. Persze nem a semmiből tűnik elő, hisz a lábán jött el idáig. Amikor beér, szétnéz. Fekete kivágott pulóvert visel és egy hófehér nadrágot. Vörös haja laza kontyban áll a fején.A lányt nem veszi igazán észre, de a csocsó asztalt annál inkább.* -Húúúúú milyen jó csocsó asztal. *Mondja kicsit hangosan. Megpillantja a lányt és arca elvörösödik. De aztán kedves mosollyal a lányhoz szól.* Szia! Bocs, nem akartalak megijeszteni. amúgy Katherine Mary Black vagyok, de hívj csak Katnek. *Szégyenlőégét kezdi leküzdeni és szegény lányra kérdések özönét borítja.* Hogy hívnak? Én alldionos vagyok és te? Régen érkeztél? Én 1-2 hónapja. Honnan jöttél? Én Londonból. *Fog még tovább is kérdezni, de egyenlőre szóhoz hagyja jutni a lányt, aki elég hülyének nézheti Katet a csodás megjelenése miatt.* Mit játszol? Beszállhatok? *Kérdezi vigyorogva. | |
| | | Irina Yuliana Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Ápr. 02, 2010 8:45 am | |
| *Egy lány a központi teremben azon mereng hova is mennyen be. Vannak helyek ahol már járt,ezért úgy dönt bemegy a játék terembe.Ahogy belép egy nagyon kényelmes méretű terem tárul elé.Nagyon sok játék van és nem csak mágikus, de azt is ki fogja próbálni ha lesz kivel.A lány egy egyszerűbb világosabb színű nadrágot és egy piros színű rövidujjú inget visel,ami alatt egy fehér ujjatlan van így az inge ki van gombolva.Körbe néz egy kicsit.*~Vajon mivel játsszak?Áh ott egy minibilliárd.Azt muszáj lesz kipróbálnom.~*Gondolja majd odasiet a billiárd asztalhoz és elkezd játszani.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Márc. 31, 2010 2:17 pm | |
| *Vic bólint Con szavaira. Újra megmarkolja a dákóját, és az asztal elé lép.* Huh, na most menni fog. *Dönti el a lányka, és elhelyezkedik lökésre készen. Már valamivel normálisabban tartja a kezeit, de a kezdőség mindenképp lerí róla. Megint meglöki a fehér golyót, ami most, egy kisebb ugrással ugyan, de megindul egy csíkos golyó felé, ami erre elpattan, nekivágódik az asztal szélének, és visszapattanásból egyenesen a golyófergetegbe keveredik, erre kicsit szétzilálva azt.* Hm... és akkor én ugye most a csíkossal vagyok? *Kérdezi a lányka. Mivel egy sem ment be neki, megint eltávolodik az asztaltól, és figyeli Cont.*
//FAGY// | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Márc. 31, 2010 2:07 pm | |
| * Úgy tűnik, a tünde párduca már el is aludt, úgyhogy nem tud beleszólni a dolgokba, aminek Con örül valahol, legalábbis így nem kotyog ki semmit.* - Nem kell felszedni a filcet! - * mondja halkan nevetve a lánynak, majd megy és lök. Egészen biztos, hogy nem az volt a cél, hogy nehezítse a helyzetet, de ezt mindenképpen sikerül. A fehér ráragadt a csíkosra, amit be akart lőni, így kicsit bonyolultabb, de megoldható. A fehéret ismét a falnak célozza, ami erősen koppan, aztán a következő falon is, majd elmegy a jobb felső lyukhoz, ami előtt egy piros teli golyó ácsorog. A fehér bombaként robbant, s hangos csattanással küldi be a lyukba a vörös golyót. Azzal ismét becélozza a fehéret is egy lassút gurít, amivel éppen hogy meglegyint egy golyót, majd szépen megáll.* - És elfelejtettem mondani, hogy ha belököd, addig jössz, míg el nem rontod - * jegyzi még meg a tünde, majd ellép az asztaltól.* - Egyébként igen, idegnyugtató, anyám szerint legalábbis - * válaszol még utoljára és vár.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Márc. 31, 2010 1:47 pm | |
| *Victoria figyeli, ahogy a fehér golyó nekicsapódik a többinek. Erre a hangra hegyes fülei erősen megrándulnak. Halványan mosolyogva veszi tudomásul, hogy most ő jön. Concordiának bólint egyet, majd előre is mentegetőzni kezd.* Tényleg ne nézz hülyének! *Mondja nevetve, és megpróbálja úgy elhelyezni a dákót, ahogy Con mondta neki. Becélozza a fehér golyót, valamerre az egyik csíkos felé, és lök. Viszont elég rosszul fogta a dákót, amiért végig súrolta az asztalt, és a lökés ereje, amikor eléri a golyót, már szinte semmi, szóval az már csak centiket tud haladni. Enyhén hozzáér az egyik másik golyóhoz, viszont hatást nem igen ér el ezzel. Vic felegyenesedik, és a pironkodva társára néz, majd hangosan csilingelő nevetéssel töri meg a csendet.* Majd egyszer talán összejön. *Lép hátrébb, és figyeli Cont.* Te sokszor biliárdoztál már? | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Márc. 31, 2010 1:38 pm | |
| - Igen, azt nem szabad - * biztosítja a lányt, miközben az asztal felé sétál, majd a kezébe veszi a fehér golyót. Miután a lány közölte, hogy nem tud játszani, biztos volt benne Con, hogy ő fog kezdeni. A fehéret végül leteszi, de nem a színes golyókat célozza be, hanem neki bal oldal, asztal szélét. A golyó gyors tempóban gurul végig a pályán, majd csattan egy színeshez, ami a többi színezett golyót szétszórja. Tökéletes bontás lett. De most int Victoriának, hogy ő jön, miközben pár lépést hátrébb lép.* - A jobb kezeddel a dákó végét fogd meg, és a bal mutató- és hüvelykujjad közé tedd azt a végét, így lehet célozni - * hadarja el gyorsan a tünde, majd figyeli mit lök (vagy próbál lökni) a lány. | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Márc. 31, 2010 1:27 pm | |
| *Vic figyelmesen hallgatja Con magyarázatát, majd a végénél bólint.* Szóval akkor a fehéret nem szabad belőni? *Kérdezi biztos, ami biztos alapon. Elfogadja a dákót, és egy halvány mosollyal tekint a másikra.* Te gyakran jársz ide? Mert én valójában eltévedtem, csak azért vagyok itt... *Mondja nevetve csilingelő, nőies hangján. A dákót elég idegenkedve fogja meg, látszik rajta, hogy nem igazán tudja, hogyan kéne most tartania.* Kezdd te, légy szíves, én addig is megfigyelem, hogy kell. *Mondja halkan kuncogva. Hegyesen ívelt fülei néha enyhén megrezdülnek.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Márc. 31, 2010 1:16 pm | |
| //olvadás//
* Zakuro fellép az egyik kanapéra, amin elterül, éppen csak a farka lóg le a bútorról, s azt lóbálja. Concordia közben elindul a biliárd asztal felé, majd a mellette lévő szekrényből ki vesz két dákót és a golyókat, amit gyorsan fel is állít az asztalon, majd hallja a lány válaszát.* - Ne aggódj, nem nehéz - * mondja mosolyogva a tünde, aztán int Victorianak, hogy jöjjön. - Na, ez a fehér golyó az, amit a dákóval meg lehet lökni - * mutogatja sorban először a fehéret, majd a billiárd dákót, majd folytatja.* - A biliárdnak több fajtája van, mi most poolozni fogunk, ami azt jelenti, hogy ha Te belöksz egy golyót, mondjuk telit - * ismét rámutat az egyikre* -, akkor nekem csak a csíkosakat lehet eltenni, és ugyan így fordítva. Ha Te belöksz egy olyat, amit nem kellene, akkor kétszer jövök én, és ugyanez a szabály vonatkozik a fehérre is. Érted? - * csak reménykedik benne, nem éppen az a tanárfajta, aki szeret és tud magyarázni. Közben az egyik dákót Victorianak nyújtja, és várja, hogy a lány válaszoljon neki.* | |
| | | Pierre Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 3068 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Márc. 28, 2010 10:37 am | |
| * Pierre kutyusai egyből a lányhoz szaladnak és el is várják a kényeztetést. A fülvakargatást nagyon szeretik szemiek hálásan és okosan csillognak a lányka felé. Pierre nem zavartatja magát, pedig érzi, hogy a lány tetste néhe hozzá ér az övéhez, de ezt cska a mocorgásnak és a véletlennek tudja be és nem is foglalkozik vele. Őt nem szokta zavarni a lányok közelsége szóval jól elvan Camilleval is. Okos a lányka hamar megtanulta, a játék csínját bínyját. Elhelyezkedik hát és felkészül a gurításra. - Igen nagyon jól mennek a szabályok már csak rá kell érezned. * Pierre kacsint majd látja, hogy a lassan gurított labdája elagak a piros kapusban. - Nah látod alakul ez. Menni fog. * Sól hozzá lelkessen majd fürgén kezdi kapkodni a kezeit gyorsan pörgetve a labdát és a játékosokat. Jobb lezs felvenni a ritmusát, ha nem akarja állva nézni ahogy kikap. Egy ideig tarta ezt a gyors tampót és figyeli mit tud alakítani a lányka.
//Megfagytunk// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem | |
| |
| | | | Társalgó - Játék terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |