Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Játék terem | |
|
+73Lorie Andres Alexandra Voltano Wanda Dorcas Gloria Eira Eilertsen Lorraine Betranche Alfons Gerard Nessie di Alsiera Isabella Newton Etienne Marceau Goran Polyak Kádár Enikő Regina Ruosin Kynger Iwood Drékulusz Kluszenov Demian Emil Deyan Nemir Growal Gwilim Jan James Blackwood Sarah Lairs Rory L. Milborrow-Quenell Seldrit El Perimd Nathaly Holloway Jasna Novarro David Robert Beawer Jack Darkfield Athreana Andraste Katie Wells Lumiére el Michelle Miley Hortingberg Oyasumi Setsuna Lizbeth Westlive Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Tim Leopold Yosif Zhivko Rosalin Aljana Shawn Griffin Laura Wylee Katherine Mary Black Irina Yuliana Pierre Bontavier Dernóczi Norbert Celestine Quann-Roseberg Concordia Xanto Victoria T. Lassenien Gamba Drakon Samantha Troops Ivona Ivanovna Selena Angel Saniyya E. Miguela Eva Jennifer Love Smith Natalie Depp Aleksandar Stefan Aaron Drawer - Allidon Elizabet Kingston Gabriella Collie Rosalie Hooper Elisaveta Mira Yasmine S. Moore Maximilian Smith Zac Leaving Katerina Shezhana Varvara Ayla Madyzyn Robin Star Miranda Wilson Chiyori Kiryuu - archiv Quarion Galanodel Berker Mikolaj Ginevry Enton Leona Arts Vica Caroline Evans Aravis Anton Grace Neverwood 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Grace Neverwood Diák
Hozzászólások száma : 37 Kaszt :
| Tárgy: Társalgó - Játék terem Szomb. Szept. 19, 2009 9:26 pm | |
| First topic message reminder :A Társalgó központi terméből összesen három ajtó nyílik, tehát ez is közöttük van. Már maga az ajtó is erősen figyelemfelkeltő, ugyanis a felirat általában random színek között váltogatja magát, néha teljesen megbolondulva mozognak a betűk, villog, szóval szinte önálló életet él. Ahogy belépsz egy egész méretes termet találsz. Persze nem óriási, de olyan kényelmes méretű. Sok minden akad itt. Egy nagy szekrény, ami szinte mindig zajoktól hangos. Van benne mágikus önping-pong, amivel egyedül is játszhatsz; vagy épp néhány doboz varázslósakk; különleges minikviddics, ahol te irányítod a játékosokat; érdekes társasjátékok; varázsló activity és még amit csak el tudsz képzelni és mágiával bír. A szobában több asztalt és széket is látsz, itt próbálhatod ki a méretes szekrény különböző játékait, szórakozhatsz barátaiddal. De persze, ha úgy kényelmesebb, a kényelmes szőnyegen is elheveredhettek kipróbálni egy társasjátékot. Találsz egy zenegépet is, persze nem árammal működik. Sokféle zenét megtalálsz benne, válogathatsz kedvedre, de azért légy tekintettel a többi ittlévőre is, hátha nekik egész más az ízlésük. A terem egyébiránt hangszigetelt, tehát a zene nem zavarja sem a Központi terem, sem a Nyugalom termének élvezőit. A mágia fontos, de mégis ha jól megnézed találhatsz itt mugli játékokat is. Talán nem ismered őket, ezért akad a falon 1-1 rövid leírás a használatukról, abból megtudhatod mi is a pontos lényegük. Akad itt csocsó-asztal és darts is, no meg egy kisebb minibiliárd, és egy flippergép is helyet kapott, amit úgy fest az iskola külön rendelésére készítettek, mert a pálya kialakítása is a Nezabart idézi. Ezt azért egy kis mágiával megspékelték, így valamivel nehezebb, mint egy sima flipper, ugyanis a golyó van, hogy osztódik, vagy apróbb méretűre összemegy, netán eltűnik és hirtelen egy másik ponton tűnik fel. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Ápr. 12, 2010 9:59 pm | |
| *A lány csak nézi ahogy Jana mutogatja a sebeit.*-Igen a kegyencesre még emlékszem is!*mondja a lány, majd csak döbbenten néz Lagmarra.*-Kössz Lagmar! És nem vagyok eszemnél!jegyzi meg neki vigyorogva, majd csak felsóhajt. Jana szavira csak elmosolodik.*-Hát nekem az a tipikus gazdag, érzéketlen nemesi család jutott!*mondja a lány majd csak vállat von. Nem nagyon szeret a szüleiről beszélni. Nah igen pont egy ilyen dolog változtatta meg a lányt.*-Miért Chirs félvér vagy mi?*kérdezi meg csodálkozva a lány igazából nem is fogalkozott vele, hogy milyen vérminőségű a fiú. Számára nem nagyon fontos dolog, csak hát a kedves szülők jelen esetben az "apuci" olyan elmebeteg.*-Mondjuk én most örülök, hogy apám leszállt rólam! Átszállt a húgomra...csak azért mert egy félvérbe szerelmes!*mondja a lány szemeit forgatva, kicsit rátőr a honvágy.*-Néha úgy hazamennék! te nem szoktál így lenni?*kérdezi meg a lány, majd csak elkezd a lábával kalimpálni a levegőben.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Ápr. 12, 2010 9:36 pm | |
| * Jana játszik Lagmarral, oda sem figyelve. A dögevő már a lány kezét harapdálja, ami láthatólag nem igen zavarja Janát. Mikor Susan mutatja a sebet, a lány csak bólint, majd a bal karját, amit éppen a hiéna rágott barátosnéja felé fordítja. Azon iszonyatos marcangolás nyoma.* - Egy medvével akadtam össze az egyik órán. Eltörte a karom, és a húst is majdnem lefejtette róla. * Sóhajt majd lassan megemeli a toppját. Melltartó nincs rajta, az látszik. Keblei természetes állapotban feszesek, és kereke, de nem nagyok. Olyan... tenyérnyi jószág mind a kettő. Ám ez csak a toppon át látszik, mert nem húzza fel odáig a felsőt. Három hajdanán mély karmolás nyom alja, ami valószínűleg még feljebb is folytatódik.* - Ez egy griff volt. * Mondja komolyan. Majd az egyik vállára mutat. - Ide egy kegyenc vágott tőrt. Az ízületeim közé. Valamint... * Majd a haját félrehúzva, két fehér pöttyöt mutat. * - Bájitaltan órai kígyómarás.* Mutogatja végig a sebeket. Biztos, hogy valamit még kifelejtett. De momentán nem igen tudja hogy micsodát.* - Nem vagy megelégedve a testeddel? Susan... eszednél vagy te? * A kérdés férfi hangú. Tehát nem Jana. Ez bizony Lagmar.* - Kapjál az agyadhoz. Olyan nő vagy hogy Ihajj... *Jegyzi meg komoly hangon, majd vissza tér, Janácska kezének csócsálására. - Az én családom... nos elég érdekes. Apám nekromanta... anyám meg hááááát... nem mondanám hogy auror... de nem is nekromanta... valahol a kettő között.* Mondja elgondolkodva.* - Így aztán... nem éppen olyan szülők, akik annyi mindent tiltanak... Sőt. Mindig azt mondták, hogy próbáljak ki mindent amit tudok. És attól függetlenül hogy arany vérűek, cseppet sem érdekli őket, hogy a szerelmem milyen "vértisztasággal" rendelkezik.. *Mondja Susannak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Ápr. 12, 2010 9:17 pm | |
| *Amikor Jana félredönti a fejét akkor csak ránéz.*-Nem nem én szégyenlős vagyok! Nem tudom miért csak úgy! Gondlom szombaton nem látszott rajtam!*mondja a lány miközben elvigyorodik, majd a hegekre csak vág egy fintort.*-Az nekem is van!*mondja a lány majd a kissé feljebb húzza a pólóját.*-Látod?*kérdezi miközben a melle alatti részre muatat. Ahol egy elég nagy heg terül el.*-Rosszkor voltam rossz helyen!*mondja a lány, majd elvigyorodik...Nah igen az is biztos, hogy Jana nem tud a Lawrence féle ügyről. És, ha Susanon múlik akkor nem is fog róla tudni....A lány csak elgondolkozva hallgatja Janát.*-Tudod néha annyira szeretnék egy olyan családban élni ahol nem kell megjátszanod magad a szüleid előtt. Ahol őszíntén beszélhetsz a szüleiddel...Ahol nem kell illemek szerint élned...*mondja a lány egy keserves mosoly keretében, majd csak elnyúlik a földön. Kezeivel megtámasztja a fejét és úgy pislog Janára.*-Nem zavar csak nem tudom valahogy szégyellem a testem...Na ez most hülyén jött ki!*neveti el magát a lány aztán csak tovább hasal a földön. Nézi ahogy Jana a hiénát kezdi el simogatni.*-Tudod lett volna alkalmam, hogy nekem is legyen daimonom csak nem használtam ki!*mondja a lány még mindig elgondolkodva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Ápr. 12, 2010 8:43 pm | |
| * Mikor meglátja a lány pirulását, akkor csak félredönti a fejét.* - Tudod... ha pasi lennék, és úgy öltöznék boxerre... nos érteném, hogy miért pirulsz. De... Én is lány vagyok, mint te. Semmi olyanom nincs, ami neked ne lenne... így... tulajdonképpen ugyan úgy nézünk ki... leszámítva a hegeket, amik a testemen vannak. De azt meg jelenleg szerintem a topptól nem teljesen látod... így... nem egészen értem a dolgot.* Jegyzi meg mosolyogva. És csak ugyan. Susan is lány szobában van. Kizár dolog, hogy nem látta még a szobatársait átöltözni... vagy esetleg... a szobatársait meztelenül. Továbbá a lány is ugyan abból van, amiből Jana, így aztán végképpen nem érti a dolgot, de nem is fecsérel több szót rá. No igen... Susan egy olyan srácba szerelmes, aki a saját neméhez vonzódik... de ettől Jana eltér. Ő nem CSAK a saját neméhez. Sőt. Az ellenkezőhöz még inkább. Pusztán... nem veti meg a sajátját sem. De ez mindegy is. Janácska nem tudja, hogy Law olyan amilyen. Susan csak magában mondogatja a dolgokat, így nem is fogja megtudni egy hamar. És talán addig jó mind a két lánynak. - Amúgy... én egy elég szabad... lány vagyok. Ezt sajnos mindenkinek meg kell szoknia. Én nem tudok úgy élni, mint más lányok. Én... nem vagyok szégyellős. Tudod... ez onnan indul, hogy nálunk a családban sosem volt tabutéma a meztelenség. Láttam nem egyszer anyámat és apámat is úgy. Nem zavar. Nem tud már meglepni, és nem is feszélyez. Tudod... ez nem olyan dolog amit szégyellni kéne. Mindenki így született. Meztelenül. Bár most még nem is vagyok az. Szóval... nem tudom miért botránkoznak meg sokan ezen. Most nem rád gondolok. Mert te nem botránkozol meg.* Mondja elgondolkodva, miközben a tüzet nézi. Lagmar mellette hever, hatalmas teste a lányé mellett. Majd Janácska ábrándosan elkezdi cirógatni a nagy vadállat bundáját.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Ápr. 12, 2010 8:31 pm | |
| *Mikor Jana levetkőzik alsónemüre meg polóra akkor csak zavartan pislog ide oda. Próbál nem oda nézni.*-Öhm jah..*mondja zavartan a Samanthás dologra, majd csak fülig vörösödik. a következő kijelentésre gyengéden elmosolyodik.*-Engem nem zavar én így szeretlek ahogy vagy!*mondja a lány kissé zavartan. Mondjuk jó volna tudni, hogy mégis miért van zavarban?! Főleg a szombati esemény óta nem is kéne neki zavarban lennie.*-Végüls...*~Már megszoktam az ilyen dolgokat tudod egy melegbe vagyok szerelmes, de hát ez egy mindennapi dolog!~*fejezi be magában a mondatot aztán csak kissé zavartan még mindig vörösfejjel leveszi magáról a pulcsit. Kisebb tétovázás után a cipőjét meg a nadrágját is lekapja magáról. Majd belebámul a tűzbe. Gondolatai el vannak kalandozva. Az arca mondjuk még mindig vörös a zavartól, bár mondhatni kezdi megszokni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Ápr. 12, 2010 8:10 pm | |
| Bizony megérkezik a csurom vizes, bőrszerkós Jana is, majd a kandalló előtt leveszi a nadrágját, és a felsőjét, így egy topban, és egy bugyiban ülve a zűz előtt, miközben próbálja szárítani a ruháját. Acélbetétes bakancsa is a tűz mellé kap helyet, miközben ő a hőburok miatt nem didereg. A kis sárkány lemászik a vállról, és a kandalló párkányára röppen, és onnan tova, hogy felfedezze a számára oly hatalmas szobát.* - Nekem mondod? Mondjuk... személy szerint... sosem szerettem Samantát. Sőt. * Jegyzi meg vállat vonva, miközben a katanáját maga mellé téve mosolyogva hallgatja a dúdolgató lányt.* - Sokan nem hiszik el nekem, mert hogy Chrissel vagyok. De igen. Én megnézem a lányokat is. Miért ne tenném? Mi... is csodaszépek vagyunk. A pasik meg jól néznek ki. Miért zárjam ki az egyik oldalt az életemből?* Kérdi szinte természetesen. Nem nem leszbikus. De szívesen megnézi a lányokat is, és ha esetleg alkalma adódik, akkor szívesen "foglalkozik" is velük.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Ápr. 12, 2010 8:02 pm | |
| *Egy Janácska Susanka páros érkezik meg csurom vizesen a Játék termben. A lány rögtön a kandallót veszi célba, fogja magát és leül elé.*-Nem vagyok normális kezdek rájönni! Pedig eddig nem is csináltam semmi olyat!*mondja a lány egy ravasz mosollyal az arcán.*-Kicsit csalódtam Samanthában!*mondja a lány, majd csak nézi a kandalló tüzét. A lány közben halkan elkezd dúdolgatni valami számot.*-Take a breathe, take it deep. Calm yourself he says to me if you play, you play for keeps. Take a gun and count to three. I'm sweating now, moving slow no time to think my turn to go...*dudólgatja a lány, majd Janára pillant.*-Kérdezhetek valamit?*teszi fel a lány kissé merengve, majd csak belenéz Jana szemeibe.*-Amit mondtál, hogy nem csak a fiúkat nézed meg az igaz?*kérdezi meg végül a lány mert nem teljesen biztos benne, hogy megtörtént vagy csak az ital miatt volt-e* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Ápr. 11, 2010 5:49 pm | |
| *Úgy látszik mindkét fiatalnál az idegesség a különleges képességek elszabadulásával jár (legalábbis Chrisnek egyből ez jön le), ugyanis az a zenegép nem magától kapcsolódott ki-be, az is biztos. És egy telekinézis veszélyesebb fegyver, mint a metamorfmágia (más kérdés, hogy ez így nemígy van, mert Sam nem metamorfmágus, de hát erről Chris mit tud... jelenleg nem is érdekli). Ő is felpattan, és a fotel egyszerűen felborul... hogy a lendülettől, vagy ez is az elszabadulni készülő telekinézisének eredménye, na azt mindenki döntse el maga. Egész teste megfeszül, barna szemei lángolnak, kezei ökölbe szorulnak... egész testtartása egy támadásra készülő kutyára emlékeztet, csoda, hogy nem vicsorog vagy morog. Nem válaszol, csak lángoló szemekkel néz Samanthára, de amikor pofont kap, hirtelen lendül a jobb karja, ökölbe szorítva, alighanem pont orron találva a lányt. Ha nem is törik el ettől az orra, na az minimum, hogy nagyon fáj neki, az se lenne meglepő, ha megtántorodna, hiszen ki számítana arra, hogy Christopher Strife megüt egy lányt...?* - Nem ütöm bele a pofám, de a te pofádat igenis beütöm még egyszer, ha Jack irányába maradandó károkat okozol, megértetted Samantha Troops?! *Sziszegi, amíg a lány még ott van, vagy ha elszaladt, akkor utánarohan, és a folyosóra üvölti utána teli torokból. Aztán sarkon fordul, és heves léptekkel szintén elrohan... ő a főhadiszállás felé, Lilith a nyomában.* |
| | | Samantha Troops Diák
Hozzászólások száma : 709 Kaszt : Üzenőláda : Különleges varázslat:
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Ápr. 11, 2010 5:27 pm | |
| *A lány végighallgatja ugyan a fiút, de közben előtörnek könnyei, és szemei lassan az izzó halvány levendula színt veszik fel. Ami azért igen érdekes. De nem szólal meg, mikor Lilith abbahagyja, hanem egyszerűen, sőt, nagyon gyorsan, majdnem érzékelhetetlenül gyorsan felpattan, és megint visítva szólal meg, immáron a zokogás szélén.*- Kit érdekel, hogy ismerlek ? Ezeket után már nem is akarlak. És honnan tudod te azt, hogy milyen közel állok hozzá ? Mondd meg nekem, csak nem gondolatolvasó vagy, mert ha igen, akkor.. Egyébként meg, mi közöd van ahhoz, hogy én mit csinálok ? Mégha azt Jack Darkfielddel teszem. Leszarom, hogy milyen kötés van köztetek, ez csak rám ,és rá tartozik. És ebbe ne üsd bele a pofád se te,se más.*itt már kissé elszabadult, így egy pofon csattan a fiú arcán, mivel a lány hirtelen felindulásból teszi, majd kiviharzik a szobából, daimónjával, és lényeivel együtt, egyenesen a szobájába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Ápr. 10, 2010 8:42 pm | |
| *A lány üvölt vele, mire az előtörni készülő könnyei elő is törnek, de nem a sírós-fajtából... nem, ezek azok a könnyek, amiket az emberek csak "berserker tears"-nek neveznek. A düh könnyei, két kezével dühösen a fotel két karfájára csap, a zenegép pedig elhallgat, pedig a szám felénél se jár még. Görcsösen megmarkolja a fotel karfáját, láthatóan remeg, szemeiből folynak a könnyek. Meg kell hagyni, durva egy látványt nyújt így a srác. Nem hogy Sam, más se nagyon láthatta még így.* - Igen, nem ismerlek. De én nem is itatok veled Amortentiát. *Sziszegi a fogai között. Nem kiabál, nem ordít vissza, szemeiből patakzanak a könnyek, de ki tudja... az üvöltésnél alighanem ijesztőbb ez a néma könnyes sziszegés.* - Tudod... te nem tudsz... RÓLA semmit. Ez most nem rólad és rólam szól, hanem róla, és senki másról, érted?! Te... te csak kihasználod, igenis kihasználod, kihasználod azt az embert, aki a legfontosabb nekem az életben, és azt várod tőlem, hogy szó nélkül csöndben gubbasszak a sarokban? Hol élsz te, a Holdon? És ha már itt tartunk te se tudsz énrólam semmit. Mit tudsz rólam? Mit? Mit tudsz arról, mi mindenen mentünk keresztül Jack és én? Én... én... *Láthatóan keresi a szavakat, de Lilith az, aki kinyitja a szemeit, és felemeli a fejét, barna szemekkel felnézve Samre.* Ez a fiú itt sokkal közelebb áll Jackhez mindenféle praktika és bájital nélkül, mint te bármennyi Amortentiával. De nem csak ő. Ott van Szevér. Még Ariana, Jana és Dean is közelebb állnak hozzá, mint te valaha is. Tudod, vannak dolgok, amibe az embernek jobb lenne beletörődni. *Hangja nyugodt embertársáéhoz képest, nagyon valószínű, hogy csak az ő nyugalma fogja vissza Christ attól, hogy ne ugorjon neki a lánynak, ugyanis a fiú leszegi a fejét, arcán még mindig folynak a könnyek, és remeg... hogy a sírástól, vagy az elfojtott dühtől... az jó kérdés.*
//fagy, remélem csak holnapig *célozgat*// |
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Ápr. 10, 2010 8:31 pm | |
| *A lány szemei felvillanak, mikor a fiú, hirtelen kitör, és átragad rá a kitörés, maga se tudja hogy, mikor a fiú "ordítani" kezd vele.*-Háh, pont a te véleményedre nem fogok hallgatni Chris. Mert te meg azt nem tudod, hogy mit gondolkodtam azon, hogy megtegyem e, és hogy mi lesz ezután. Egyhetes kis heje húja és öröm, szerinted ezért csináltam ezt ? Szerinted azért csináltam, hogy egy hétig vígan dorbézoljak Jack Darkfielddel? Szerinted ezért ?*a lány már visítva ordít a fiúval, egyenesen a szemébe fúrva tekintetét, ami valósággal izzik élénk lilára változva. Üvölt a fiúval, és már nem ülve, hanem az előtt állva, arcához hajolva, de nem közel, csak ott állva.*-Tudod te mit éreztem amikor erre készültem tudod te ? Hét te meg ezt nem tudod. Sőt, te meg engem ne ismersz egyáltalán, nem tudsz rólam semmit. Méghogyha azt hiszed is.*immáron kissé zihálva, és csak magasabb hangon beszél, de üvölt, nem visítva üvölt, már kezd egy kissé lecsillapodni, és már nem néz a fiúra, már csak az ölét nézi, és szintén próbálkozik, némi visszatartással.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Ápr. 10, 2010 8:21 pm | |
| - Ne nevezz Christophernek. *Csattan fel a fiú, szemeiben fellángol valami, és a zenegép látszólag magától beindul. Nincs éppen a legjobb idegállapotban, és gyűlöli, ha Christophernek hívják. A szám, amit játszani kezd a gép, furcsa, talán kicsit hátborzongató aláfestést ad a szobának.* - És már ne is haragudj, de az, aki Amortentiát ad be valakinek, a szememben nem éppen az épelméjűségéről tanúskodik. *Szinte sziszeg, barna szemei lángolnak, majd becsukja a szemeit, nagy levegőt vesz, és hátradől. Amikor ismét kinyílik a barna szempár, már a dühös fény kialszik.* - Pedig az vagy. Egy ostoba kis liba, aki azt hiszi, egy hetes boldogság, szerelem, hejehuja megéri... megéri... nem tudsz te semmit, Sam, semmit. *Rázza meg a fejét.* - És ha még itt lenne Arnuil? Tudod te egyáltalán ki az? Tudod? Mit tudsz te... mit tudsz te... ~Tudod te, milyen volt akkor a viharban, mindketten véráztatta, sáros ruhában? Tudod te, milyen volt, amikor a tölgyes közepén zokogott, fákat elpusztítva, mert Arnuil távozni készült? Amikor magába roskadva ült a társalgóban? Mit tudsz te róla... mit... mit...~ - Te nem ismered Jack Darkfieldet. *Leszegi a fejét, hangja fáradt.* - Te csak a hideg, rideg fiút ismered. Nem... nem ismered őt. Fogalmad sincs... fogalmad sincs... *Tenyereibe temeti az arcát, próbálva visszatartani a könnyeit.* |
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Ápr. 10, 2010 8:11 pm | |
| *Pupillái hirtelen szűkülnek össze, mikor a fiú, kissé "idegesebb" hangnemben szól hozzá, és nem éppen jókedvében szól ezek után a fiúhoz.*- Christopher. Szerinted nekem nincs ítélő képességem ? Szerinted én nem ismerem a Veritaserum-ot Ennyire ostoba libának nézel ? Nehogy már nekem kezdj el itt prédikálni arról, hogy hogy milyen hatása van. Nagyon jól tudom mit használtam Jackre, és tudatában vagyok a mellékhatásokkal is. És hidd el, tudom, hogy mikor építhetek, mire. *Kellőképp elérte azt a pontot, amikor a kibukás szélén áll. De ezután kissé hátrébb dől, és belül megnyugszik, majd már nyugodtan szól vissza.*-És kérlek ismételten ne nézz hülyének. Nem fogok rárontani!*a lány mostmár visszatért és őrzi állapotát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Ápr. 10, 2010 8:01 pm | |
| - Ha tudni akarsz pár dolgot, akkor Veritaserumot használj, ne Amortentiát, mert az hamis dolgokat kelt. *Mondja jéghidegen. Nagyon, nagyon furcsa tőle az ilyen beszéd, és a kegyetlenül őszinte szempár is. Chris szemei mindig elárulják, az ártatlan, őszinte kiskutyaszemei... és most is. Csak most nem éppen az általános értelemben.* - Mégis mit akarsz ebből a mesterséges dologból, ebből a hazugságból kihozni, Samantha? Mert ez hazugság. Semmire nem építhetsz abból, amit innen tudsz meg. Érted? Semmire! A fenébe is... *Láthatóan kicsit kezdi elveszteni a türelmét, de még mindig nem emeli fel a hangját, csak megrázza a fejét.* - Te akkor még nem voltál itt, amikor Rusetbe volt szerelmes... ő egy tanár volt. Normál esetben utálta Jack őt, érted? Utálta! Azon a héten viszont virágot szedett neki, T.A.R. feliratú pólóban mászkált... érted, mire utalok? Ilyenkor nem lehet építeni semmire. *Frusztráltan a hajába túr, és kifújja a levegőt.* - De a kijózanodása után én mondom meg neked, hogy nem foglak egyből a közelébe engedni. *Hangja teljesen hideg, és vérkomoly, szemeiben is megvillan valami fenyegető.* - Nem fogod akkor ilyen hírekkel traktálni, miután magához tér. Nem vagyok egy erőszakpárti, pláne lányokat nem szeretek bántani, de magam foglak kitenni, ha a közelébe akarsz akkor menni. Miután jobban lesz, akkor rendben van. De egyből nem. |
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Ápr. 10, 2010 7:45 pm | |
| *A lány még mindig a fiút figyeli, és meg sem lepődik annak szavain. Sőt, mondhatni erre számított.*-Elhiszem, hogy láttad. De kérlek ne nézz engem ostobának. Nagyon jól tudom, mivel jár ez. Semmilyen tervem nincs vele. És végképp nem szórakozom vele. Soha nem szórakoznék vele, ahhoz túl kedves nekem. És meg utál végképp? Meglehet, de az életemet én élem, és nem más, és eléggé nagylány vagyok már, tudom mérlegelni, hogy mi éri meg és mi nem.*még mindig szemeit a fiún tartja, és nem veszi le róla. Abban nem nagyon lehet mit kiolvasni, inkáb egy sötét kút, amit bíbor szín vesz körbe.*-Nem használom ki. Csak.....*itt egy pillanatra föltekint, majd újra vissza a fiúra.*-Csak tudnom kell pár dolgot. Tudnom kell, hogy bizonyos gondolataim, terveim megérik e egyáltalán a fáradozást...Egyébként én magam fogom neki elmondani, hogy mit csináltam. De akkor már nem fog érdekelni, hoyg mik lesznek a következményei. vállalom a tetteim után. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Ápr. 10, 2010 7:37 pm | |
| *Lassan bólint Samantha válaszára.* - Értem. *A szava is lassú, közben a szám a végéhez ér, és a beálló csend szinte süketítő, miközben Chris kicsit lefelé néz.* - Szóval megéri. És mi a terved, Samantha? *Emeli fel ismét a tekintetét.* - Élete végéig adagolod neki az Amortentiát? Vagy eljátszod a "Hét nap az élet"-et? Bocs, az Két nap az élet, és Merle-könyv, de mindegy. *Előrehajol, teljesen komolyan nézve a lányra.* - Tudod te milyen hatással van Jackre az Amortentia, miután kijózanodik? Elmeséljem neked? Már láttam kétszer olyan állapotban. Alig tud kikelni az ágyból, olyan durva fejfájás gyötri. Gyakorlatilag két napig alig lehet kezdeni vele valamit. De te ebbe bele se gondoltál, ugye? *Hangja halk, mégis teljesen érthető a csöndben.* - És van fogalmad arról, milyen érzés az, hogy felkelsz, és arra eszmélsz, hogy egy hét hiányzik az életetből? Bele se gondoltál, ugye? *Itt ismét hátradől, karjait összefonva a mellkasa előtt.* - Önző vagy. Ez a kegyetlen igazság. És itt most azt hiszed, te vagy az áldozat, mert esetleg ezután Jack végleg megharagszik rád. Pedig nem, Samantha. Nagyon nem. Itt nem te vagy az áldozat. Te gátlástalanul kihasználod Jacket. Ez nem más, mint kihasználás. *Nem veszekszik, nem ordítozik. Csak teljesen komolyan, hidegen, tárgyilagosan beszél.* - Csalódtam benned. Tudod... az öcsédbe több empátia szorult, mint beléd. |
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Ápr. 10, 2010 7:25 pm | |
| *Leül, teljesen nyugodt arccal. Majd a fiú mond neki szavakat, tökéletesen érti a héten szó-t, és igazából mélyen meg sem lepődik ezen. Már előre felkészült rá, bár inkább Arianára, mint Chris-re, de felkészült.*-Rendben, kérdezz nyugodtan!*mondja a lány, szavait egy bólintással, és a fiú szemkontaktusának keresésével is erősíti. Majd meghallja a pár szót, mire a lány egy pillanatra megáll gondolataiban, majd újra elindul minden.*-Mindennél jobban.*mondja ki a válaszát, miközben, ha Chris is úgy akarja, folyamatosan bíbor tekintetét nyugtatja a fiún.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Ápr. 10, 2010 7:21 pm | |
| *A szemei kipattannak, amikor Lilith gondolatban közli vele, hogy ki érkezik... egy kutya orra ugyebár, és fejét az ajtó felé fordítva várja Samet.* - Szervusz, Sam. Persze, leülhetsz, úgyis... akartam veled beszélni valamikor. Lehetőleg a héten. *Kicsit megnyomja a "héten" szót. Sam ugyan nem ismeri annyira Christ, mint például Ariana, de biztosan furcsállja, hogy a mindig vidám, hiperaktív, pörgő srác most teljesen komoly. Bár a két nappal ezelőtti összevert kinézete se volt semmi azért.* - Csak egy dolgot kérdezek, Sam, egyetlen egyet. Legalábbis elsőnek, aztán rajtad múlik, hogy fogok-e többet. *Itt kicsit lenéz a földre, nagy levegőt vesz, majd felnéz, és ha a lány ránéz, akkor egyenesen a szemeibe.* - Megéri? |
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Ápr. 10, 2010 7:16 pm | |
| *Halkan dúdolgatva lép be az ajtón, majd csukja be maga után. Szürke kapucnis pólót visel "I LOVE Paris!" felirattal. Fekete farmer, és egy "tanga"papucsban. Kezeit a pulóver zsebébe rejtette. Mellette ott kocog Kay, és mellette a még heges arcú T'hrien. Mikor belép, rögtön körbe tekint, a zene miatt, és meg is pillantja szaktársát.*-Szép Estét!*köszön oda neki, miközben közelebb lépdel, és újra megszólal.*-Zavarlak, vagy leülhetek ? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szomb. Ápr. 10, 2010 7:06 pm | |
| *A játék teremben egy fiatal srác áll, fekete haja kiengedve, és már lassan tényleg a válláig ér. A sebei már begyógyultak, hála Jack áldásos bájitalainak, már semmi sem utal a pár nappal ezelőtti edzésére. Talpig feketében van, pólóján viszont egy vörös szimbólum van... egy saját farkába harapó kígyó, közepén egy pentagrammal. Hátoldalán egy szöveg van, de ez most nem látszik. Fekete farmer, tornacipő, ő pedig az egyik fotelben ül, kicsit lecsúszva, elterülve, énekelve halkan. A zenegépből szóló zenét hallgatja, és azt énekelgeti ő is, lába mellett Lilith nyugodtan pihenget.* |
| | | Concordia Xanto Diák
Főkarakter : kecskesszuszu@hotmail.com Hozzászólások száma : 653 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Ápr. 04, 2010 11:34 am | |
| * Mosolyogva látja, hogy végre sikerült egyet belökni, méghozzá nem is akárhogy, de utána a fehér beesik, így az öröm gyorsan elmúlik. Elveszi a golyót, majd leteszi az asztal szélére és erősen lövi meg a golyót, ami végig vágtat az asztalon cikk-cakkban, majd az egyik falról egyenesen visszafelé gurul, majd megáll. Onnan még lő egy egyet, amivel belőné a narancssárga telit, de akkor a párduca leugrik a kanapéról is megböki a lányt.* - Mennünk kell! Jó...- * válaszol Zakuronak a lány, majd leteszi a dákót.* - Ne haragudj, de mennem kell, szia!- * búcsúzik el, miközben kilép az ajtón és elindul az erőbe, még hallja, amint az ajtó záródik a féltündelány mögött...* | |
| | | Victoria T. Lassenien Diák
Hozzászólások száma : 190 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Ápr. 04, 2010 11:05 am | |
| *Vic társa kijelentésére hangosan felnevet.* Hát igen, megérdemeltem. *Mondja szélesen mosolyogva, és odalép az asztalhoz.* Na, most van az, amikor nem tudom, mit lőjek és hova. *Kuncog, de azért a fehér golyó fölé görnyed, és a dákóval előrelöki azt. Egyenesen, minden akadály nélkül nekimegy az asztal oldalának, és visszapattan. Nyíl egyenesen megy ide-oda, egyre lassabban, amíg meg nem áll.* Szerencsés lökés. Most ott tartunk, hogy több csíkosat löktél be. *Nevet fel. Megint ő jön, mert az előbb Con rontotta el. Újra a fehérhez lép, és megcéloz egy telit, ami talán be tudja lökni az egyik csíkosat; és be is löki! Első sikeres lökés.* Jeah, végre. *Örül meg a féltündelány, de újra löknie kell. Meglök a fehérrel egy telit, ami a lyuk előtt szerencsére megáll, viszont a fehér visszapattanásból legurul egyik lyukon.* Na, eddig tartott az örömöm. *Kuncog, és kiveszi oldalt a lement golyót, azzal Connal nyújtja.* | |
Főkarakter : kecskesszuszu@hotmail.com Hozzászólások száma : 653 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Ápr. 04, 2010 10:54 am | |
| * Nevetve megy a tünde az asztalhoz, ami jelenleg egy szerencsétlen véletlen következtében két csíkost állított fel két lyuk elé, ami lecsökkenti az esélyeket. De ő jön kétszer, ami ezen segíthet is. A fehérrel céloz, és lök, de az ütő megcsúszik a kezében és megpörgeti a a fehéret, ami így végigrohan az asztal azon oldalán, ahol a csíkosok állnak a lyuknál, s végül egyszerre esnek a lyukba be, mind a két csíkos. A dákóba kapaszkodva hajtja le a fejét Con, miközben odébb lép.* - Kiegyenlítettem!- *közli Victoriával. A rossz golyó belövése címért mind a ketten esélyesen indulhatnának.* | |
| | | Victoria T. Lassenien Diák
Hozzászólások száma : 190 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Ápr. 04, 2010 10:46 am | |
| *Vic szélesen elmosolyodik a dicséretre. Vesz egy mély lélegzetet, és újra az asztalhoz lép.* Mi kedvenc tantárgyad, amit gyakran szoktál gyakorolni? *Kérdezi érdeklődve, majd az asztal fölé görnyed, és újra lökni próbál. A fehér golyó egy telit érint először, ami nekirepül az egyik csíkosnak, ami úgy tűnik, be is fog menni, de pont megáll a lyuk előtt. Közben a fehér golyó még mozgásban van, és egy másik csíkosnak megy neki, amelyik egy telinek. A teli lemegy, két csíkos pedig egy-egy lyuk előtt pár centivel megáll.* Úr Isten, ennél szerencsétlenebb lökést is csak én tudok! *Kiált fel Vic, majd felnevet. Rövid szoknyája zsebéből egy körömreszelőt vesz elő, és azzal szórakozgat, amíg Con lök, persze fél szemével végigköveti az egészet.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Ápr. 04, 2010 10:39 am | |
| - Hidd el, egész ügyes vagy. Nekem ennyire se ment...- * mondja kis mosollyal az arcán Con, majd ismét lök, viszont túl erőset és a színes golyó végigpörög az asztalon, ezzel az asztal középéről a szélére sodorva a többi golyót, végül megáll az egyik falnál. Nem lehet minden olyan jó.* - Tessék... egyébként meg, nincs jobb dolgom. Ilyenkor vagy kint vagyok a tölgyesben és hallgatom a fákat, vagy a sportcsarnokban gyakorlok. Szóval ez ilyen kikapcsoló tevékenységnek számít nálam- * magyarázza Victoriának, majd figyeli, ahogy lök a lány.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem | |
| |
| | | | Társalgó - Játék terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |