Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Társalgó - Játék terem - Page 34 I_vote_lcapTársalgó - Játék terem - Page 34 I_voting_barTársalgó - Játék terem - Page 34 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Társalgó - Játék terem - Page 34 I_vote_lcapTársalgó - Játék terem - Page 34 I_voting_barTársalgó - Játék terem - Page 34 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Társalgó - Játék terem

Go down 
+73
Lorie Andres
Alexandra Voltano
Wanda Dorcas Gloria
Eira Eilertsen
Lorraine Betranche
Alfons Gerard
Nessie di Alsiera
Isabella Newton
Etienne Marceau
Goran Polyak
Kádár Enikő
Regina Ruosin
Kynger Iwood
Drékulusz Kluszenov
Demian Emil Deyan
Nemir Growal
Gwilim Jan
James Blackwood
Sarah Lairs
Rory L. Milborrow-Quenell
Seldrit El Perimd
Nathaly Holloway
Jasna Novarro
David Robert Beawer
Jack Darkfield
Athreana Andraste
Katie Wells
Lumiére el Michelle
Miley Hortingberg
Oyasumi Setsuna
Lizbeth Westlive
Emily Kyra Beawer
Vilen S. Vyacheslav
Tim Leopold
Yosif Zhivko
Rosalin Aljana
Shawn Griffin
Laura Wylee
Katherine Mary Black
Irina Yuliana
Pierre Bontavier
Dernóczi Norbert
Celestine Quann-Roseberg
Concordia Xanto
Victoria T. Lassenien
Gamba Drakon
Samantha Troops
Ivona Ivanovna
Selena Angel
Saniyya E. Miguela Eva
Jennifer Love Smith
Natalie Depp
Aleksandar Stefan
Aaron Drawer - Allidon
Elizabet Kingston
Gabriella Collie
Rosalie Hooper
Elisaveta Mira
Yasmine S. Moore
Maximilian Smith
Zac Leaving
Katerina Shezhana Varvara
Ayla Madyzyn
Robin Star
Miranda Wilson
Chiyori Kiryuu - archiv
Quarion Galanodel
Berker Mikolaj
Ginevry Enton
Leona Arts
Vica Caroline Evans
Aravis Anton
Grace Neverwood
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Grace Neverwood
Diák
Grace Neverwood

Hozzászólások száma : 37
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 34 Nincskaszt

Társalgó - Játék terem - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeSzomb. Szept. 19, 2009 9:26 pm

First topic message reminder :

A Társalgó központi terméből összesen három ajtó nyílik, tehát ez is közöttük van. Már maga az ajtó is erősen figyelemfelkeltő, ugyanis a felirat általában random színek között váltogatja magát, néha teljesen megbolondulva mozognak a betűk, villog, szóval szinte önálló életet él.
Ahogy belépsz egy egész méretes termet találsz. Persze nem óriási, de olyan kényelmes méretű. Sok minden akad itt. Egy nagy szekrény, ami szinte mindig zajoktól hangos. Van benne mágikus önping-pong, amivel egyedül is játszhatsz; vagy épp néhány doboz varázslósakk; különleges minikviddics, ahol te irányítod a játékosokat; érdekes társasjátékok; varázsló activity és még amit csak el tudsz képzelni és mágiával bír.
A szobában több asztalt és széket is látsz, itt próbálhatod ki a méretes szekrény különböző játékait, szórakozhatsz barátaiddal. De persze, ha úgy kényelmesebb, a kényelmes szőnyegen is elheveredhettek kipróbálni egy társasjátékot.
Találsz egy zenegépet is, persze nem árammal működik. Sokféle zenét megtalálsz benne, válogathatsz kedvedre, de azért légy tekintettel a többi ittlévőre is, hátha nekik egész más az ízlésük. A terem egyébiránt hangszigetelt, tehát a zene nem zavarja sem a Központi terem, sem a Nyugalom termének élvezőit.
A mágia fontos, de mégis ha jól megnézed találhatsz itt mugli játékokat is. Talán nem ismered őket, ezért akad a falon 1-1 rövid leírás a használatukról, abból megtudhatod mi is a pontos lényegük. Akad itt csocsó-asztal és darts is, no meg egy kisebb minibiliárd, és egy flippergép is helyet kapott, amit úgy fest az iskola külön rendelésére készítettek, mert a pálya kialakítása is a Nezabart idézi. Ezt azért egy kis mágiával megspékelték, így valamivel nehezebb, mint egy sima flipper, ugyanis a golyó van, hogy osztódik, vagy apróbb méretűre összemegy, netán eltűnik és hirtelen egy másik ponton tűnik fel.
írta Cirelin de Sovalon
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

Főkarakter : daviid018@citromail.hu
Hozzászólások száma : 451

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeVas. Nov. 15, 2009 9:00 pm

*Nincs kedve most magyarázni, éppen ezért nem is nagyon vág bele.*-Áhh mindegy. A lényeg az, hogy szerintem mindegy melyiket mondanám, szerintem a hatás ugyanaz lenne. Jah, és szerintem azért mégis csak úgy elrohantál. Jó, elköszöntél, minden, de akkor is. Tudod még alig eszméltem föl, és te már máshol jártál. De hagyjuk ezt, mindegy most már. Az már a múlt, a történelem, nem kell foglalkozni vele.*Mondja Aaron, kicsit jobban kifejtve a dolgot. Reméli, hogy ez már elég lesz, sőt ebben azért biztos is. Közben Liza elsétál a biliárd asztal felé, de Aaron most nem nagyon követi őt. Inkább a kanapé felé megy, mely nem lehet tudni, hogy mennyire fog tetszeni Lizának, de hát majd kiderül. Le is ül abba a kanapéba, és onnan mondja a következő válaszát.*-Én egy dolgot szeretnék! Jól érezni magam. Ha ehhez az kell, hogy minden nap ilyesmiket csináljunk, akkor ezt is szívesen folytatom, de egy idő után azért nem lenne annyira jó. Na hát majd kiderül hogy mi lesz. És te mit szeretnél drága Liza?*Teszi fel ezt az egyértelmű kérdést a fiú.*
Elizabet Kingston
Diák
Elizabet Kingston

Hozzászólások száma : 368

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeVas. Nov. 15, 2009 8:49 pm

* Egy puszit kap köszönés képen aminek mondhatjuk hogy örül bár nála ezt soha nem lehet tudni.* - valami rémlik, azt hiszem a tesódnak is van egy ilyen vagy valami hasonlót mondtál már jó régen.* Mondja a lány mert hát a memóriája az kissé likas de ezt el kell nézni neki. A fiú folytatja és a lány figyel rá természetesen.* - Nem igazán értem ezt az igen és nemes dolgot szóval ezt mondhatnád.* Mondja nagyon őszintén mert tényleg nem érti de nem csak Liza még az usi sem érti igazán.* - Értem. Figyelj én nem elszaladtam hanem simán elköszöntem és szép éjszakát kívántam ebbe mi az elszaladás?* Kérdezi meg mert ezt sem érti a vörös hajú démon.* - Egy egyszerű kérésre felelj nekem létszíves mit szeretnél de nagyon őszintén szeretném ha mondanád csak hogy tisztába legyek a dolgokkal.* Közben megint fel ül a billiárd asztalra hiszen állva nem jó beszélgetni.*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeVas. Nov. 15, 2009 8:38 pm

*Nah igen, elhatározta hogy nem fog mindig helyeselni a lánynak, éppen ezért próbálkozik csak. Vagyis hát, nem is tudja hogy mi legyen, nem tudja mit mondjon a lánynak. A hangja mögüle jön, és nem hiszi el, hogy hogy is mehetett be anélkül, hogy Aaron észrevette volna.*
-Köszönöm! Tudod, ez nagyon fontos nekem. De ezt biztosan hallottad már.
*Mondja, majd köszönetképpen ad egy puszit a lánynak. Csak az arcára, semmi extra dolog. Majd elgondolkozik, hogy mit mondjon a többi dologra. Majd mikor eldönti, már mondja is, nem várva egy pillanatot sem.*
-Akkor biztos rosszul láttam hogy kimentél. Nah de mindegy. Amúgy ha azt mondom hogy igen, akkor sem változik semmi, ha azt mondom hogy nem, akkor se. Teljesen mindegy hogy mit is mondok, de amúgy már nem lepődök meg. Tudom, hogy bármelyik pillanatban elszaladhatsz. Szóval a következő után szerintem megyek fel a szobámba, csak hogy tudd hol találsz meg, ha látni szeretnél.
*Mondja ki azt, amire gondolt. Nem fogja egész éjszaka hajkurászni a lányt, miért is tenné, amikor mások boldogan maradnának mellette, elrohangálás nélkül.*
Elizabet Kingston
Diák
Elizabet Kingston

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeVas. Nov. 15, 2009 8:30 pm

* Mikor a fiú lehajol a lány vissza oson a terembe ezt könnyen megteheti anélkül hogy észre vegye hiszen a láthatatlanságot beveti ha már tanulta. Mikor a fiú kimegy a folyosóra a lány meg áll a háta mögött kezében a karkötővel.* - Csak nem ezt keresed?* Kérdezi meg kedvesen és ha a fiú megfordul akkor vissza is adja neki. Nem vette le róla hanem az asztalon volt csak elrakta hogy meglegyen és hát valamikor vissza adja de azt nem gondolta volna hogy ilyen korán lesz. Végül is a fiú és jobb nála mint a lánynál.* - Egyébként meg nem mentem el itt vagyok mint láthatod.* Mosolyodik el kedvesen.* - Ennyire hiányzom ha csak egy perce is eltűnök?* Kérdezi meg játékosan a fiútól.*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeVas. Nov. 15, 2009 8:12 pm

~Hah, nem tudom mit akar. Ha megpróbálom előrébb vinni a dolgokat mindig elrohan. Komolyan mondom egyszer én is lepattintom így. Hihetetlen!~*Gondolja, majd már ugrik is le ő is az asztalról, és az inge után kap. Felveszi az inget a földről, és felveszi azt. Majd elkezdi gombolgatni, ekkor látja meg, hogy leesett a karkötője. Elkezdte keresgélni minden felé, az asztalnál, az asztal mellett, mindenhol ahol eddig álltak. Ekkor jutott eszébe Liza, azt nem nagyon hinné, hogy levette volna, de talán még valamelyik szobában hagyta el. Nem tudja. Elindul az ajtó felé, és feltépi azt, majd kimegy a folyosóra.*
-Liza! Liza! Gyere vissza!
*Mondja, mert nem látja a lányt. Mondjuk lehet mögötte van, ezt nem tudja, mert oda valamiért nem néz. De közel van a sarok is, szóval ott is lehet, bárhol.*
Elizabet Kingston
Diák
Elizabet Kingston

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeVas. Nov. 15, 2009 7:58 pm

- szerintem is* Válaszol a kijelentésre bár nem a fiú biztos nem várt választ. Egy csók is elcsattan ami nem meglepő hiszen a mai nap az szinte így telt. Természetesen viszonozza azt miért ne tenné? szereti a fiú csókjait. A lány ismét fel kerül az asztalra és az ing is lerepül a fiúról. Amin csak elmosolyodik.* - addig jó amíg nem tudsz* Egy sejtelmes mosoly jelenik meg az arcán a lánynak. majd egy ismét egy csók veszi kezdetét érzi hogy a fiú mit is szeretne, de hát azt nem kapja meg még. sajnos csalódni kell mert a lány leszáll az asztalról parlagon hagyva a fiút.* - azt hiszen ez az nap méltó befejezése* Jegyzi meg a lány mosolyogva és hát talán ebből lehet tudni hogy mi is fog következni. Oda lép a fiúhoz és egy puszit nyom az arcára majd a fölébe súg egy szót.* - Jó éjt*köszön el a fiútól és nem a teleporton hanem az ajtón keresztül távozik talán sikerül neki kijátszani a prefiket ha meg nem hát kap valami megrovást vagy hasonlót nem igazán érdeki a dolog.*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeVas. Nov. 15, 2009 7:32 pm

*Hát Liza már csak Liza, mi mást várhatott volna tőle? A válaszokra nem nagyon marad ideje, mert a lány elindul a biliárd asztal felé, és felcsüccsen rá. Aaron követi őt, és amikor odaérnek, akkor ismét közel vannak egymáshoz. Majd a lány elkezdi kigombolni, az amúgy is hiányosan begombolt inget, melyet a fiú mindig lazán hagy, hogy kényelmes is maradjon. Egyáltalán nem zavarja a fiút. A kérdéseket csak hallgatja, és figyel persze. Majd mikor Liza megkérdi, hogy mit is lehet egy biliárd asztalon csinálni, akkor elmosolyodik.*
-Hát rengeteg mindent. A lehetőségnek csak a kreativitásunk szabhat határt.
*Mondja ki, mire már le is szállt a lány az asztalról. Az éjszaka közepén egy ilyen helyen, amikor ki tudja ki nyit rájuk...Hát nem tudja mit tervez Liza, de azt tudja, hogy neki mi jár a fejében. A lány ott áll előtte, alig pár centire. Átöleli őt, érzékien megcsókolja. Úgy hiszi, hogy itt fölöslegesek a szavak. Kezét először a lány derekára teszi, majd egy kicsit feljebb húzza a pulcsiját, hogy érezze bőre melegét is. Ezután kezei kicsit lejjebb csúsznak, és felrakja a lányt az asztalra, hogyha neki nincsen ellenvetése. Ezután a csók abbamarad, és el is engedi a lányt. Majd elkezdi kigombolni az ingét, és a majdnem kérésnek eleget téve le is dobja azt.*
-Tudod, nekem is jobban tetszettél ott a zuhany alatt, de így sem nagyon tudok neked ellenállni.
*Ennyi, egy mondat, majd megint jön a csók. Aaront már nem nagyon érdekli, hogy mi is lesz itt, nem érdeklik a következmények, majd lesz valami. Egyszerűen fel ül a lány mellé, de legszívesebben már inkább hanyatt feküdne, talán majd Liza intézkedik erről.*
Elizabet Kingston
Diák
Elizabet Kingston

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeVas. Nov. 15, 2009 7:18 pm

- pont az hogy nem akarok az lenni és nem is leszek!* Jelenti ki ezt most nagyon határozottan és ha tud akkor a fiú öleléséből kiszabadul bár nem volt rabságban eddig sem hiszen finoman ölelte meg legalább is a lány úgy érezte. Egy sejtelmes mosoly is megjelenik az arcán és talán vissza is tért a régi Liza nem tartott sokáig az "átmenet"* - hogy örülök e hát nekem mindegy hogy szerelmes vagy vagy nem engem eddig sem zavart és nagyon jól tudod hogy a játékhoz két ember kell én csak feldobtam neked a labdát és te le is ütteted ahogy azt kell.* Mondja egyszerűen hiszen ez így is történt ő nem mondta hogy ne csinálja és azt sem hogy igen ez a fiú döntése volt hogy bele megye e a játékba vagy sem. Persze Liza szeret játszani és annak is örül hogy a fiú is.* - Hát igen meg lepne ha azt mondanám hogy én sem tudom mit fogok csinálni az elkövetkező egy percben? Tudod ez úgy van hogy jön egy ötlet és azt csinálom a következmények meg nem érdekelnek.* A mondat végén fel is ül a billiárd asztalra. Kezét a fiúért nyújtja hogy lépjen közelebb hozzá ha ez megtörténik akkor a szemébe néz és egész közel hajol hozzá de nem csókolja meg.* - nekem így meg felel ha neked is.* Jelenti ki a dolgot egész halkan és kezével a fiú ingén lévő gombhoz nyúl melyet ki is nyit.* - Billiárd asztal ...hm......* egy sejtelmes mosoly jelenik meg az arcán és szépen arrább is csusszan. Talán a fiú tudja hogy mi járhatott a fejében, talán, nem de ezt most nem fogja elmondani.* - Nos van valami ötleted hogy mit lehet csinálni a billiárd asztalon?* Kérdezi meg sejtelmesen természetesen majd kezét végig húzza a fiú mellkasán* - Nem tudom ing nélkül jobban tetszettél* Jegyzi meg egyszerűen persze nem várja el hogy levegye azt csak megjegyezte. Közben leszáll az asztalról és elég közel megy hozzá hogy testük össze érjen majd a fiú szemébe néz.*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeSzomb. Nov. 14, 2009 9:57 pm

*Egy kicsit furcsa most Liza. Nem az igazi Liza, vagy talán ez az igazi Liza? Nem tudja még, vagy tudja, de most valahogy nem jut eszébe, hihetetlen. Figyelmesen hallgatja a lányt, minden szavára figyel, nem akar semmiről se lemaradni.*-Szóval akkor vagy nem akarsz szerelmes lenni, vagy ha az lennél, akkor sem mondanád ki hogy az vagy? Nem tudom. Szerintem a szerelem jó dolog. De azt hiszem te is örülsz annak, hogy én most nem vagyok szerelmes. Akkor nem így állnék itt, vagy legalábbis nem veled. De hogy őszinte legyek én is örülök neki. Nagyon is. Én se tudnék mást mondani, mint amit te mondtál, imádok veled lenni. És főleg azért, mert nem tudom hogy mit fogsz csinálni a következő pillanatban. Most is bármit el tudok képzelni. Azt is hogy rálöksz a kanapéra, és holnap reggelig el sem megyünk innen, de azt is hogy pofon vágsz, elszaladsz, és soha többet nem szólsz hozzám. Nem tudok olvasni benned, ami ritkaság. Legalább valamennyire tudom az emberek szándékát, de nálad semmi.*Mondja ki Aaron azt, amit már régen el akart mondani. Bár nem tudja hogy miért, de meg akarja ezt osztani vele. Ebben a pillanatban talán a csók nem lenne a legjobb, éppen ezért nem is teszi meg. Azonban Liza egyik tincse a szemébe hullott, éppen ezért Aaron jobb kezével megigazítja azt a bizonyos rakoncátlan vörös tincset.*-Akkor azt mond meg, hogy hogyan tovább? Minden maradjon ugyanúgy, és néha rendezzünk egy ehhez hasonló napot? Vagy volt egy ilyen is, de inkább hagyjuk, mert nem akarsz gyengének tűnni?*Olyan eshetőséget nem is mond, hogy ő lesz szerelmes, azt nem tudná elképzelni. Csak állnak ott egymással szemben, köztük egy kis tér, de testük majdnem összeér. Hihetetlen hogy pont a játékterembe jöttek beszélgetni, de nincs ezzel semmi gond.*

//fagy//
Elizabet Kingston
Diák
Elizabet Kingston

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeSzomb. Nov. 14, 2009 9:48 pm

* A fiú pont fején találja az a bizony szöget ám olyan vizekre evez mely a lány számára is ismeretlen. Választ nem tud adni a kérdésre hiszen maga sem tudja hogy valójában mit is érez vagy érezhet. Szeret vele lenni hiszen a mai napot is élvezte és vágyik a társaságára ez nem kétség. Azt hitte hogy ez nem fog bekövetkezni és még időben le tud lépni de vajon most jött el az az idő hogy azt a bizonyos lépést megtegye.* - Pont a vérrel van baj mely pezseg. Nem tudom Aaron és ezt most nagyon őszintén mondom neked. Egyszerűen nem tudom. kedvelek ezt te is tudod és tetszel is ezt soha nem tagadtam de hogy .....menne azt nem tudom. lehet hogy később nem sikerült volna ezt nem tudom mivel én megelőztem és jelenleg, így látom ezt jónak. Persze lehet hogy tévedek és meg is bánom majd de most még ezt nem érzem.* Mondja nagyon őszintén a fiúnak a választ a kérdésre talán kicsit zavaros de hát a lánynak is az és hát nem is szereti szavakba önteni érzelmeit. A fiú közeledni kezd és szépeket mond neki amik persze jól esnek a lány. hezitál hogy mi is legyen a következő lépés a helyes talán az lenne ha hátrébb lépne de ezt most fura mondón nem teszi meg. a fiú átöleli a lányt és nem próbál meg kiszabadulni az ölelésből. Egyetlen egy halk szó hagyja el a lány száját mely nem lehet más mint az Igen szó. az ölelést még élvezi így nem lép hátrébb pedig kellene. Pár perc után újból megszólal.* - A szerelem egyelő a gyengeséggel sok feszültség okozója én már csak tudom......* A lány egy dologra céloz mely félre érthetetlen hiszen ezt a feszültséget sokszor kihasználta már mások ellen..* - Sokkal sebezhetőbb valaki ha szerelmes......* Mondja a fiúnak egyelőre valami reakcióra vár mert hogy biztos lesz erre valami.*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeSzomb. Nov. 14, 2009 9:19 pm

*Bejönnek, és még mindig csak hallgat. Egy mukkot sem mond, hagyja, hagy érvényesüljön a lány. De tudja, hogy mit fog mondani. Nem fogja hagyni, hogy ennek az estének így legyen vége. Talán Liza azért is szeretne elmenni, mert fél hogy később már nem tudná itt hagyni. Vagy lehet, hogy kezd beleszeretni? Ki tudja!*-Értem mire célzol Liza. De hogy őszinte legyek, én szeretek azért a tilosban járni. És nem zavar a forróság sem. Lehet hogy ez a vérem miatt van? Talán! Nem tudom. De tudod, hogy mindig csak addig megyünk el, vagy mehetünk el amíg azt te szeretnéd. Én semmit sem fogok rád erőltetni. Remélem nem vagyok olyan. De tudod, azt még mindig sajnálom, hogy ott fenn úgy elrohantál. Tényleg azért mentél el, mert hogy rosszat kérdeztem, vagy mert félsz tőle, vagy féltél tőle, hogy később már nem tudtál volna ott hagyni?*Ez most megint nagyképűen hangzott, de istenem. Ez is benne a véla vérében, hogy néha bizony nagyon egoista, és ilyenkor nagyon tudja dicsérni magát.*-Tudod mit szeretnék?*Minden szó után egy lépést tesz a lány felé. Így talán még hatásosabb amit mond.*-Csak látni akartalak. Hallani a hangod, érezni az illatod. És ezt mind megkaptam. De Liza, kérlek az igazat mond, de te félsz attól, hogy esetleg belém szeress?*Amikor ezt kérdezi már karnyújtásnyira van a lánytól, és hát karját ki is nyújtja, ha Liza nem megy arrébb, akkor ha mást nem is, legalább megöleli a lányt.*
Elizabet Kingston
Diák
Elizabet Kingston

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeSzomb. Nov. 14, 2009 9:11 pm

* Egy párocska vagy hát kitudja minek is lehet nevezni ezt a kapcsolatot mert hogy igazából nem is járnak vagy még is? ez még a lány fejében is kúsza így hát a választ sem tudja. Különös terve nem volt hogy miért pont ide jött a lány és persze vele a fiú is. Egy csendes helyet kereset ahol beszélgetni tudnak és talán erre alkalmas lehet ez a hely. Csak nem jön ide senki a mai este folyamán remélhetőleg mindenki fáradt és alszik már vagy valahol buliznak. A terem természetesen üres és a lány leül az asztalhoz.* - nem maradok sokáig mert kezdek fáradni nincs bennem durecel remélem ezt meg érted.* Mosolyodik el kedvesen ahogy azt a rózsa kertben is megtette.* - A játékunk lassan a végéhez ér hiszen kezd forró lenni a talaj alattunk remélem érted hogy mire is gondolok.* Közben a lány fel áll és az egyik golyót kezdi el lökdösni az asztalhoz.* - vagy hát a fene tudja....* hangosan gondolkodik, a fiúra most nem figyelve mert hát vajuk be hogy a fiú véréében tombol a vélaság és hát ki tudna neki ellen állni?* - na érted hogy mire célzok.* Többet nem mond hiszen csak ennyit szeretne de igazából nem is ő akart beszélni a fiúval akkor miért beszél egyáltalán.* - Te mit is szeretél volna?* Kérdezi meg egy mosollyal az arcán persze megfordult hogy a fiú is láthassa.*
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

Főkarakter : Quarion Galanodel
Hozzászólások száma : 2144
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 34 Auror
Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 7:00 pm

*Jó választás. Quarion megfogja a pengetőt, és rákezd.*

Graffiti decorations
Under a sky of dust
A constant wave of tension
On top of broken trust
The lessons that you taught me
I learned were never true

Now I find myself in question....
[They point the finger at me again]
Guilty by association....
[You point the finger at me again]

I wanna runaway
Never say goodbye
I wanna know the truth
Instead of wondering why
I wanna know the answers
No more lies
I wanna shut the door
And open up my mind

Paper bags and angry voices
Under a sky of dust
Another wave of tension
Has more than filled me up
All my talk of taking action
These words were never true

Now I find myself in question....
[They point the finger at me again]
Guilty by association....
[You point the finger at me again]

I wanna runaway
Never say goodbye
I wanna know the truth
Instead of wondering why
I wanna know the answers
No more lies
I wanna shut the door
And open up my mind

I'm gonna runaway
and never say good bye...
[Gonna runaway, Gonna runaway, Gonna runaway, Gonna runaway]
I'm gonna runaway
And never wonder why...
[Gonna runaway, Gonna runaway, Gonna runaway, Gonna runaway]
I'm gonna runaway
And open up my mind...
[Gonna runaway, Gonna runaway]
Lies...
Lies...
Lies...

I wanna runaway
Never say goodbye
I wanna know the truth
Instead of wondering why
I wanna know the answers
No more lies
I wanna shut the door
And open up my mind

I wanna runaway
And open up my mind...
I wanna runaway
And open up my mind...
I wanna runaway
And open up my mind...
I wanna runaway
And open up my mind

*A dalnak vége szakad, jó volt, a lány is jól énekelt. Egész jó duók ketten.* - Szia! *Köszön el, hiszen a lány távozik. Ő sem marad sokkal tovább, összepakol és elhalad.*
Rosalie Hooper
Diák
Rosalie Hooper

Hozzászólások száma : 462
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 34 Druida
Üzenőláda : Társalgó - Játék terem - Page 34 Tek50c63aec54c258300660

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 6:52 pm

-Linkinpark legyen! Méghozzá a Runaway!Azt szeretem!
*Mondja.MIközben játszák Sonja teljesen átadja magát a zenének.Amikor vége van kedvesen fordul a srác felé.*
-Nagyon élveztem az eggyüttlétet de most mennem kell!
*Mosolyog a srácra.SEgít neki összepakolni majd megragadja a könyvét.Elindul az ajtó felé de a küszöbön visszapillant.*
-Remélem még találkozunk!Szia!
*Köszön el majd végleg eltűnik a srác szeme elöl.A hálóba mikor beér megpillantja peléjét aki mélyen alszik a lány párnáján.Sonja és ledől és a kispárnát félretolva elszundít.*
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 6:42 pm

- Inkább akkor sorolok együtteseket... Hmmm. Esetleg Linkin Park, Paramore... Iced Earth... Lordi... Nightwish... Meg mittudomén, mit ismersz. Az első kettőtől bármit mondhatsz. *Aztán pár húrt egymás után, lassan megpenget, csakhogy csináljon addig valamit, amíg a lány dönt.
Viszont az idő megy, a fiú lassan távozni készül. A szám után felmegy a szobájába, nem azért, mert nem szeretne énekelni, mert szívesen itt maradna a lánnyal egész éjfélig, dehát dolga van, és kénytelen befejezni legnagyobb hobbiját, a zenélést.
A lány remélhetőleg valami olyat választ, amit ő is nagyon szeret. Quarion csak reméli a legjobbakat. Addigis ölébe veszi a gitártokban lévő CD-tartót, és nézegeti melyik lemezen mi van.*
Rosalie Hooper
Diák
Rosalie Hooper

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 6:35 pm

*Sonja elpirul mikor a srác megdicsére.*
-Most nem jut eszembe semmi. Nem tudsz valamit te mondani? Biztosan ismerem mert nagyon sok Rock számot ismerek.
*Mondja kedvesen a fiunak. Sonja odamegy a mikrofonhoz és gondolkozik.*
-Najó tényleg semmi sem jut eszembe!
*Mondja kicsit szomorubban.*
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 6:23 pm

*Sonja egész ügyes. Minden bizonnyal van valami fogalma a gitározsáról. Látszólag az improvizálásból egy egész kis dalocska lett. Kellemesen csalódott, azt hitte, nagyon kezd a lány. De a pár hibát figyelembe nem véve, szinte hibátlan volt.* - Nagyon jó.
*Biccent és mosolyog, majd hagyja még, hogy a lány játsszon még egy kicsit.* - És van esetleg kedvenc rockszámod, amit esetleg szívesen énekelnél? Feltéve, ha én is ismerem...? *Ha a lány akar, akár együtt is énekelhetnek. Quarion a vokál, Sonja pedig énekel. Vagy együtt, úgy kiegészítik egymást.
Visszaveszi a gitárt, és nyakába teszi. Visszatekeri a saját beállításaira, aztán várja a választ, és közösen kitalálják majd, mit is fognak énekelni... ha fognak.*
Rosalie Hooper
Diák
Rosalie Hooper

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 6:13 pm

*Termnészetesen tudta hogy hogyan kell megfogni a pengetőt.Elkezdi próbálgatni a hangokat meg minden.Majd amikor a srác improvizálásra kérte eggyik kedvenc számát kezdte játszani egész jól.Ugyan volt benne jópár hiba de nem is voltak olyan észrevehetőek.Ujjai egészen otthonosan mozogtak a gitáron már ha lehet így fogalmazni.A dal végén kérdően pillant a srácra hogy mit szól hozz.Persze nem az egész dalt játszotta el hanem csak részletet.*
-Ez jobb mint képzeltem!
*Mondja a srácnak a részlet végén.*
-Amúgy nem is olyan nehéz persze még gyakorolni kellene!
*Egészen felbátorodott. Már egészen megkedvelte a srácot is. Sonja igencsak kétbalkezes is tud lenni és nem gyakran adnak kezébe bármien értéket is.*

// https://www.youtube.com/watch?v=Vnw5QlcHNsw //
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 5:55 pm

*Egy hang elcsúszot a közepén, szó se róla, de megesik. Kis korrigáció, és már nincs is semmi baj. Aztán a dal véget ér, krákog egyet, majd mire felnéz, már a lány áll előtte.* - Autogrammot nem adok. *Mondja viccesen mosolyogva. Majd meghallja a kérést, és leveszi nyakából a gitárt.* - Persze, szívesen. De nem vagyok jó tanár. *A közeli asztaltól odahúz egy széket.* - Foglalj helyet. *S miután a lány leült, kezébe nyomja a gitárt. Letekeri a hangerőt, és a basszust, hogy kényelmes legyen a játék.*
- Na, akkor kezdjünk hozzá. Itt a pengető, tessék. Gondolom tudod hogy kell fogni. *Mosolyog kedvesen, és folytatja a magyarázást.* - Kezdjük talán a legegyszerűbbel. Fogd így a gitárt, és pengess párat. Közben, ha gondolod, nyomj le húrokat az ujjaiddal, hogy más hangokat adjon. Így kissé megszokod a gitárt, az elektromosat kicsit nehezebb kezelni. *Miután Sonja belejött picit, Quarion próbálja lassan megtanítani egy dallamra. Nem béna a lány, de bizonyára nem gyakran fog elektromosat a kezébe. Jópárszor végigmennek a hangokon, míg nem majdnem hibátlanul megy egymás után az a ritka egyszerű hangsor.*
- Ügyes vagy. *Mondja, majd hagyja, hogy a lány próbálkozzon tovább.* - Most pedig próbálj meg magadtól valamit. Improvizálj. *Majd ő is leül, és csak figyel. Hozzá sem nyúl, bele sem szól. Nagyobb sikerélmény, ha az ember saját maga jön rá, mit hogyan kell.*
Rosalie Hooper
Diák
Rosalie Hooper

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 5:46 pm

*Sonja néha fel fel pillant a srácra míg gitározik.Valójában a lánynak nagyon régi álma hogy megtanulhasson elektromos gitározni.MIkor a számnak vége addigra a lány már rég letette a könyvet mert arra figyelt hogy milyen gyorsan mozognak a srác ujjai húrrol húrra.*
-Hű nagyon jól játszol!
*Mosolyog a srácra majd egy kicsit elpirul és még halkabban szólal meg a szokottnál.*
-Megtudnál tanítani egy pár dologra?
*Kérdi a sráctol persze mivel olyan halkan kérdezte lehet meg sem hallota de azért reménykedik.*
-Tudod nekem régi álmom hogy gitározhassak!De ezt nem kötöm mindenki orrára!
*Mondja ezt is ugyanolyan halkan.*
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 5:35 pm

- Rendben. *Felettébb örül a válasznak. Valójábana kérdés nem volt egészen kerek: főleg metált szokott játszani, egyik kedvencét, ez most sem lesz másképp. A baj mindig csak az, hogy nincs vokál. De majd egyszer talán talál egyet. Nem sürgős.
A lány nekiáll olvasni, így nagyon nem kell már szóval tartani. Quarion pedig simán nekiállhat összeszerelni a cuccot. Először az erősítő kerül elő. Áram nélkül működik, így csak az a kábel kell bele, ami a gitárhoz kell. Ezután az elektromos szólógitár kerül elő, amit össze is köt vele. Aztán az apróságok, amik még kellenek. Végül a mikrofon. Igen, Quarion énekelni is tud, nem is rosszul, nem is fél másoknak bemutatni énektudását. Akinek meg nem tetszik, ne hallgassa. Összeköti a dolgokat még a zenegéppel, beteszi a CD-t a lejátszóba (hiszen egy szál gitárral nehéz lenne 2 gitár, egy dob helyett is játszani), majd végigpróbálja a húrokat, hangokat, stb. Teker párat az erősítőn, meg a gitáron, és benyomja a zenét. Sikítás nincs, azt nem szereti, max ha koncerten lenné, ellőné, de itt csak ének lesz. Ujjai futkosnak a húrokon, és rövidesen hangszálai is működésbe kezdenek.*

// https://www.youtube.com/watch?v=TyU3rhBfdoo //
Rosalie Hooper
Diák
Rosalie Hooper

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 5:23 pm

*Mikor egy srác jelenik meg a szobában Sonja kikapcsolja a zenét.*
-Szia!Én Sonja vagyok úgyszintén Eramir!
*Mondja kedvesen a srácnak aki minden bizonnyal gitározni jött ide.MIkor felteszi azt a kérdést hogy szereti-e a rockot akkor Sonja nem lepődik meg.*
-Valójában bármien zenét meghallgatok ami nem klasszikus!
*Válaszol a kérdésre a kedves halk hangjával.Quarion hanglejtéséböl felfogta hogy nemigazán akar társalogni vele.A lány nem veszi zokon. A lány inkább előveszi a könyvét persze hogyha a srác gitározik is tud olvasni. Egy szerelmes könyvet olvas. Igazándibol ha a srác nem szeetne ismerkedni hanem csak gitározni akkor ze van.Sonja kedvét semmi sem ronthatja el. Ha pedig a srácnak netalántán kedve támad jáccani valami varázslatos dolgon örömmel egyezik bele.DE egyelőre ennek a hajlamnak még semmi jele.*
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 5:14 pm

*Egy fél-tünde sétál a folyosókon. Hátán egy nagy gitártok díszeleg, nem is üresen. Jobb kezében egy erősítőt cipel. Ő bizony zenélni akar, és törekszik erre. Általában a Játékterem üres szokott lenni, és mivel az a kedvenc helye a Kúriában, sőt, egész Nezabarban, eléggé klubhelye lett már. Így mi is lehetne jobb helyszín egy kis gitározásra, éneklésre, mint az. Mikor már pár méterre van az ajtó előtt, megáll. Fintorral arcán fülel.* ~ Mi a sh*t ez? ~ *Vannak a Játékterembe, és valami neki nagyon nem tetsző zenét hallgatnak. Egy kicsit gondolkozik, tényleg bemenjen-e, mert eléggé elvette a kedvét, hogy lehet, hogy nem tudja véghezvinni akaratát. Mindegy. Próba cseresznye.
Benyit az ajtón. Egy lány van itt, akit nem ismer. De ez minden bizonnyal nem sokáig lesz így.* - Helló! *Köszön, majd felszerelését a zenegép mellé, az erre használatos helyre pakolja. Aztán odalép a lányhoz, enyhén meghajol.* - Quarion Galanodel, Eramir. *Mutatkozik be, majd leveszi fekete pulóverét. Így már csak egy fehér izompóló és egy kék farmer van rajta. Nyakában sasfejt ábrázoló medálja lóg.*
- Szereted a rockzenét? *Kérdezi, miközben vetkőzik. Ezzel kicsit céloz is arra, hogy ő bizony nem beszélgetni akart azzal, hogy idejött. Reméli nem veszi zokon a lány, ha kicsit kisajátítja a helyet.*
Rosalie Hooper
Diák
Rosalie Hooper

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 4:56 pm

*Egy énekelgető és táncolgató lányka sétál a játékterem felé.Már legutóbb járt itt de akkor elég bénán játszott.Persze hogy Sonja a mindig vidám és gyakran kétbalkezes lányrol van szó.Ezúttal egy rózsaszín farmer és egy színes póló van rajta.Ezúttal peléjét a hálóban hagyta mert megfájdult a sok csokitol amit talált Sonja táskájában amit persze a kis rosszcsont elöl dugott el oda.Ahogy ugrál két coffba összefogott haja meglibben.Amikor belép a terembe ismét egy széls mosoly terült el az arcán.Ma valami varázslatos játékkal szeretne játszani de amit egyedül is lehet játszani ahhoz nemigazán van kedve.Odamegy a zenegéphez és kiválaszt egy nagyon jó zenét.Persze lehet hogy valaki nem szereti de a lány bármilyen furcsa is imádja ez a számot.Miután a dal elindult leül egy székre és dalolászva ücsörög.*

//a szám ímit betett az ez : https://www.youtube.com/watch?v=tqOR_7YX9UE //
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitimeSzer. Nov. 11, 2009 10:59 pm

Chris kapcsol. Nem olyan gyorsan, de kapcsol. Ellentétben Lillithel, aki szinte azonnal Lagmart kezdi tépni. Mondjuk a kis kölyök spániel aztán nem igazán nagy veszély a nagy ötvenkilós hiénának. Az mostmár nem fordul arrább, nehogy letiporja a kutyust. De csak röhög, és nagyon nehezen csak annyit tud kinyögni, hogy - De....vicces....volt... oltárira...vicces.* Aztán csak röhög tovább. Jana azért ennél kicsit visszafogottabban vidul. Csak vigyorog Majd Chris felhúzza, és átöleli. Akkor a lány hátraszól a Spánielnek.* - Miért... mi bajod lenne Chrissel mint apa? Szerintem a felelősség miatt megkomolyodna valamelyest... Te nem ezt szeretnéd elérni? *Perzse továbbra is lagmar vihogásától zeng az egész terület. Jana bújik Chrishez, majd megszólal.*
- De. Fiatalok. Egy szóval sem mondtam, hogy nem. És igen, abban is igazad van, hogy ebben az iskolában, lehet nem lenne bölcs dolog. Amennyi itt a szívás. * Mondja halkan mosolyogva, majd elindul Chris után. Aztán amikor kell, akkor leválik tőle, és a saját szobája felé veszi az irányt. Le kell még kezelnie a karján lévő vágást, amiből vért folyatta a szelleműzéshez.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 34 Icon_minitime

Társalgó - Játék terem
Vissza az elejére 
34 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Labirintus :: Központi termek-
Ugrás: