Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Játék terem | |
|
+73Lorie Andres Alexandra Voltano Wanda Dorcas Gloria Eira Eilertsen Lorraine Betranche Alfons Gerard Nessie di Alsiera Isabella Newton Etienne Marceau Goran Polyak Kádár Enikő Regina Ruosin Kynger Iwood Drékulusz Kluszenov Demian Emil Deyan Nemir Growal Gwilim Jan James Blackwood Sarah Lairs Rory L. Milborrow-Quenell Seldrit El Perimd Nathaly Holloway Jasna Novarro David Robert Beawer Jack Darkfield Athreana Andraste Katie Wells Lumiére el Michelle Miley Hortingberg Oyasumi Setsuna Lizbeth Westlive Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Tim Leopold Yosif Zhivko Rosalin Aljana Shawn Griffin Laura Wylee Katherine Mary Black Irina Yuliana Pierre Bontavier Dernóczi Norbert Celestine Quann-Roseberg Concordia Xanto Victoria T. Lassenien Gamba Drakon Samantha Troops Ivona Ivanovna Selena Angel Saniyya E. Miguela Eva Jennifer Love Smith Natalie Depp Aleksandar Stefan Aaron Drawer - Allidon Elizabet Kingston Gabriella Collie Rosalie Hooper Elisaveta Mira Yasmine S. Moore Maximilian Smith Zac Leaving Katerina Shezhana Varvara Ayla Madyzyn Robin Star Miranda Wilson Chiyori Kiryuu - archiv Quarion Galanodel Berker Mikolaj Ginevry Enton Leona Arts Vica Caroline Evans Aravis Anton Grace Neverwood 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Grace Neverwood Diák
Hozzászólások száma : 37 Kaszt :
| Tárgy: Társalgó - Játék terem Szomb. Szept. 19, 2009 9:26 pm | |
| First topic message reminder :A Társalgó központi terméből összesen három ajtó nyílik, tehát ez is közöttük van. Már maga az ajtó is erősen figyelemfelkeltő, ugyanis a felirat általában random színek között váltogatja magát, néha teljesen megbolondulva mozognak a betűk, villog, szóval szinte önálló életet él. Ahogy belépsz egy egész méretes termet találsz. Persze nem óriási, de olyan kényelmes méretű. Sok minden akad itt. Egy nagy szekrény, ami szinte mindig zajoktól hangos. Van benne mágikus önping-pong, amivel egyedül is játszhatsz; vagy épp néhány doboz varázslósakk; különleges minikviddics, ahol te irányítod a játékosokat; érdekes társasjátékok; varázsló activity és még amit csak el tudsz képzelni és mágiával bír. A szobában több asztalt és széket is látsz, itt próbálhatod ki a méretes szekrény különböző játékait, szórakozhatsz barátaiddal. De persze, ha úgy kényelmesebb, a kényelmes szőnyegen is elheveredhettek kipróbálni egy társasjátékot. Találsz egy zenegépet is, persze nem árammal működik. Sokféle zenét megtalálsz benne, válogathatsz kedvedre, de azért légy tekintettel a többi ittlévőre is, hátha nekik egész más az ízlésük. A terem egyébiránt hangszigetelt, tehát a zene nem zavarja sem a Központi terem, sem a Nyugalom termének élvezőit. A mágia fontos, de mégis ha jól megnézed találhatsz itt mugli játékokat is. Talán nem ismered őket, ezért akad a falon 1-1 rövid leírás a használatukról, abból megtudhatod mi is a pontos lényegük. Akad itt csocsó-asztal és darts is, no meg egy kisebb minibiliárd, és egy flippergép is helyet kapott, amit úgy fest az iskola külön rendelésére készítettek, mert a pálya kialakítása is a Nezabart idézi. Ezt azért egy kis mágiával megspékelték, így valamivel nehezebb, mint egy sima flipper, ugyanis a golyó van, hogy osztódik, vagy apróbb méretűre összemegy, netán eltűnik és hirtelen egy másik ponton tűnik fel. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Elisaveta Mira Diák
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 1948 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Dec. 10, 2009 7:25 pm | |
| *Eli sétál a játékterem közelében hosszú, fekete talárjában. Mögötte lohol Árnyék, a hosszú szőrű pufók kis cica. A lány haja teljesen ki van engedve, egy hullámcsattal tűzte csak el a szemébe lógó tincseket. Ahogy belép a terembe, körülnéz, de nem lát senkit. Egyedül van, ő és a macskája. Odasétál az egyik kanapéhoz, és lehuppan rá. Nem játszani jött, csak valami társaságot keresni, de nem igazán talál. Sóhajt egyet, és az ölébe veszi a cicát. Lassú mozdulatokkal simogatja, közben elgondolkodva pillantgat rá.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Nov. 30, 2009 9:39 pm | |
| *Érdeklődve hallgatja a lányt a flippernek támaszkodva. Végül is, nem rossz lány... Egész helyes, legalábbis külsőre. Barátnak biztos jó lesz. Abból semmi baj nem lehet, ha csak barátnak tartja meg a lányt...* -Áh, értem. És milyen volt a spanyol suli? Spanyolországban még nem volt alkalmam megfordulni... *mondja elgondolkodva. Hát igen, az az egyik kivétel, ahol még nem járt. Bejárta már Európa nagy részét, de még Spanyolországban nem volt. Ideje lesz bepótolni, természetesen úgy, hogy a barátait is viszi.* -Szaúd-Arábiában lakom, egy kisebb faluban, a családom birtokán, közel a tengerparthoz. A tündék szokásai? Hát, mint említettem, egyik fő jellemzőjük a természetközeliség. Ezen kívül például halhatatlanok is, csak a bánat illetve fegyver ölheti meg őket. Persze ennek megfelelően remekül harcolnak is, és a tárgymágiához is jól értenek. A tünde fegyverek a legerősebb fegyverek a világon. És ha egy vérbeli tünde közelít feléd, akkor észre sem veszed, mert lényegében hangtalan és fürge a léptük. Igaz, nálam ezek a vonások kevésbé jönnek ki, mert nem vagyok tiszta vérű, de azért például harcolni én is tudok. És azt hiszem, hogy vegetáriánusok is, az élet tisztelete miatt, bár rám ez sem igaz, de sokról hallottam már ilyet. A rendkívül hosszú életük miatt pedig sokat szeretnek filozofálni az élet nagy kérdéseiről. |
| | | Saniyya E. Miguela Eva Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 73 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Nov. 30, 2009 9:11 pm | |
| *Egyre figyelmesebben hallgatja, majd amikor kérdez tőle válaszol is a lány* -Én Török országban laktam, illetve laktunk a szüleimmel, aztán Spanyolországba költöztünk, így oda kerültem iskolába is... *aztán egy kicsit elhallgat, de nem sokáig, mert szinte mindent tudni akar Elrosról* -Merre felé laksz? És milyen az erső? És milyenek a tündék szokásai? Vagy nem akarsz erről beszélni? Nézzek utánna magam a könyvtárban? De hát egy tünde csak többet tudna mondani... *nézi kérlelően a fiút, majd két székre mutat* -Nem ülünk le? *és ha a fiú nem is...esetleg, de ő mindenképpen leül egy kicsit...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Nov. 30, 2009 8:56 pm | |
| *Na igen, Elének van egy kicsi ideje megvizsgálni a lány ábrázatát, és rájön, hogy a haja és az alakja például tényleg hasonlít Annéra. Kicsit elmosolyodik, aztán válaszol készségesen a lánynak.* -Áh, valóban? És melyik iskolában végeztél? *érdeklődik kedvesen először is, aztán válaszol neki.* -Igen, harmadikos vagyok én is. És szerintem egyáltalán nem nehéz. Tudod, én is képeztettem már magam a Nezabar előtt, egy német iskolában. Én második óta vagyok a suliban második óta. Deridionos, azaz pontosabban most már Belsirionos vagyok. Még meg kell szoknom ezt a nevet. *mondja kicsit kuncogva. Mindig eltéveszti, hogy nem az a régi jól megszokott neve van már a szakjának.* -Nem, nem vagyok tünde. Csak féltünde. Van bennem sok emberi vonás is, mivel az őseim között is van sok ember. És hát... a tündék szeretik általában a természetet, ez a legfontosabb ismérvük. Talán ők állnak a legközelebb hozzá. Mi is egy kastélyban lakunk az erdő közelében, egy másik barátomhoz nagyon közel. |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Nov. 30, 2009 8:41 pm | |
| *És igen kiszemelve ki lett, de hogy hogy sikerül a lánynak megostromolnia Elros szívét az még a jövő titka... Ha a fiú megnézi azért a haja és az alkja hasonlít Ann-éra, és lehet, hogy pont ez lesz az, amit a lány egyszer még az előnyére fog fordítani...és utánna már csak egy helyzet kell hogy legyen, amit a lány ki is fog használni... Na de ne ugorjunk ekkorát!* -Igen...Nem rég jöttem ide, de van már tapasztalatom a varászlás terén, ugyan is az első két osztályt más iskolában végeztem el *mosolyodik rá a fiúra, majd kérdezősködni kezd* -Te is harmadikos vagy? Nagyon nehéz? És mennyi ideje vagy itt? Milyen szakos vagy? *aztán a fiú fülét pillantja meg, amiből rájön, hogy a srác vagy tünde vagy fél-tünde, de biztos hogy van benne tünde vér* -Te ugye tünde vagy? Mesélsz nekem róluk? *tette fel a meghökkentő kérdést, és innentől valószínűleg Elrost hallgathatja, akinek csügg minden szaván...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Nov. 30, 2009 8:33 pm | |
| *Látja a lányon, hogy elég jól megnézi magának, úgyhogy kicsit el is pirul meg feszengeni kezd. A nevére azért elmosolyodik, és bólint egyet arra, hogy rendben, úgy fogja szólítani. Az eredeti neve igencsak bonyolult, szóval a Sasa tökéletes lesz.* -Rendben. Sasa leszel. Egyébként új vagy? Mióta vagy itt a suliban? Nemigen láttalak még az iskolában. *mondja kicsit elgondolkodva. Aztán Sasa csábítóan próbál nézni rá, úgyhogy inkább elkerüli a pillantását. Régen ő is nagy nőcsábász volt, de most már ott van Ann, aki pedig egész más, mint az összes eddigi lány, akivel flörtölgetett... Sajnos azonban a hajlama a csajozásra lehet, hogy nem múlt el, és így elég nagy veszélyben van, ha jól olvas a lány szemében.* |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Nov. 30, 2009 8:11 pm | |
| ~Hű... Hosszú haj, és azok a szemek...~ -gondolja, ahogy a fiú feléje fordul* ~Lehet, hogy ő a végzetem?...~ *na persze...legfeljebb ő lehet valakinek a végzete...abból kiindulva ahogyan ő szokott játszani az emberekkel...de persze lehet, hogy most nincs szerencséje, és valaki olyanokkal találja szemben magát, akikkel nem tud mit kezdeni. De ez persze a jövő titka* -Semmi! Semmi! Csak ügyesen játszol *mondja végül is a lány* -Saniyya Elisabeth Miguela Eva, de szólíts Sasanak... *néz csábítóan a srácra, mert ha ő valamit a fejébe vesz...és most ez megtörtént...valamit a fejébe vett...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Nov. 30, 2009 8:01 pm | |
| *Ajtó nyitódást hall. Ő azért továbbnyomkodja egy ideig a flippert, de aztán érzi, hogy figyelik. Hagyja, hogy leessen a golyó, és szembefordul a lánnyal.* -Öh... szervusz. Elros Tiwele vagyok. Öhm... Segíthetek valamiben? *kérdi zavarban, nem igen tudja, hogy miért bámulja annyira a leányzó.* |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Nov. 30, 2009 7:55 pm | |
| *Egy leányzó érkezik a terembe. Ő is játszadozni akar, de nem a játékokkal... Valaki "áldozatot" keres... Na nem akarja bántani az illetőt, csak ismerkedni... És ebben az esetben szerencséje van, hiszen egy igen helyes fiút talál ott* ~Itt az újabb lehetőség, az újabb kaland~ *gondolja, majd megáll a fiú háta mögött, és figyeli őt...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Hétf. Nov. 30, 2009 7:49 pm | |
| *Ele érkezik a játékterembe, hogy kicsit flipperezzen. Ann-t most ma nem találta meg, viszont elég sokat levelezett vele, úgyhogy úgy gondolja, megilleti a kikapcsolódás joga. Most leginkább egyedül létre vágyik, bár ha Deyanék közül valaki beállítana, annak még tudna örülni. Ha valaki más érkezik, hát, eltűri, de jobb szeretné, ha a többiek békén hagynák. Beindítja a flippert, amihez persze mindössze csak egy gombot kell megnyomni, pénz nem kell hozzá. Eléggé benne van a játékban, látszik rajta, hogy szereti ezt játszani.* |
| | | Jennifer Love Smith Diák
Hozzászólások száma : 39 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Nov. 27, 2009 12:59 pm | |
| Na lehet nincs jó kledve a lánynak, hogy bnesem mutatkozik, vagy csak egyáltalán nem tetszik neki a kinélzetem, és nem akar megismerni. De ensgem nem érdekel, ha akar ha nem , bekell mutatkozzon, legalább az illem legkisebb jelét mutssa ki. En azt hjiszem szolok neki hogy legalább köszönjön. Rávesszem, ha addig élekis. Najó, mondjuk ez túl merész kijelentés volt, beismerem, talán erre nem fogadnék hogy sikeülni fog..Ugy tűnik elszándékszik rontani a kedvem... -hogy hivnak??? //fagy// | |
| | | Natalie Depp Diák
Hozzászólások száma : 288 Kaszt : Üzenőláda : Lehet, hogy a Mennyország szép hely, de a Pokolban több az ismerős...
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Nov. 27, 2009 12:49 pm | |
| *Legelőre kipróbálom a kanapét: még mindig olyan jó érzés elnyúlni benne? De amint már érzem, hogy már nem terhelődnek annyira a lábaim, de mégse volt semmi, várok.. Továbbra sincs semmi érdekes. Elnyúltam, s többet meg sem akarok mozdulni. Leküzdöm a lustaságom egy nagyon súlyos pontját, s fejemet felemelem, hogy körbenézzek. Nehéz még felfogni is, hogy rohamosan rámtör a pánik, mennyire nehéz egyszerre a fejem. Rájövök, hogy a lustasgom tetőpontja sem lehet ilyen: vagy egyszerűen nem ismerem magam. Lehet hogy valami krónikus betegség ez. Egyszerre átötlik agyamon, hogy ahhoz képest hogy boszorkány vagyok, a legszánalmasabb mugli is jobb fizikai erőnlétben van. Volt időszak, hogy nem voltam ilyen puhány, de most egyszerűen az akarat sem tud fölülkerekedni ezen az érzésen. Kész.. puhány vagyok. De van egy szerencsés oldala is ennek: elfogadtam már. De mindez nem jelenti azt, hogy mások előtt is pont ezt az oldalam fogom mutatni. Az ilyen álmodozásfélét azért jobb lenne a szobámban csinálni, de egyszerűen nem bírok felkelni, hogy visszatérjek. Egy nesz. Valaki közeleg. Ha a külvilág ilyen csendes, akkor mint dobpergés hallatszik egy lábdobogás, ami most bizonnyal erre jön, mivel egyre hangosabb. Annyira nincs kedvem ehhez. Még az kell,hogy az ajtó nyíljon, és én máris a halra mások, legalábbis elméletben. Nem tudom, hogy az a lány mit érezhet, hisz én a földrengés legkisebb jelét sem fogom fel - csupán a saját, időleges szédülésemre fogom az egész dolgot. Nem hittem volna, hogy ahhoz is kevés vagyok, hogy felemelt fővel kimenjek a hálómból: gondolom már sokan el is temettek gondolatban, de nem baj. Tudom, kivel álltam annó szóba... ők tudni fogják, hogy ha továbbra is kapcsolatot akar létesíteni velem, akkor újra meg kell ismerkednünk: bemutatkozunk, stb. Idegeim az égbe pattannak, mikor meghallok egy lányhangot. Fenn is vagyok a falon már képzeletben. És roppantul érdekes, hogy azonnal elmúlik minden: talán a belső énem is azt akarja, hogy ne mutassam puhánynak magam. Tiszta lappal kezdeni? Neem. Nem kapott jó passzban, ennyi. Hangulatember vagyok, nem várhatják el, hogy csak úgy mosolyogjak mindenkire.* -Szevassz. *Morgom torokhangon. Háttal vagyok neki, ne is jöjjön elém, nem érdekel se a háza, se semmi. Egyáltalán, még a nevét sem tudom, amit az imént, nincs 5 másodperce hogy említett.* | |
| | | Jennifer Love Smith Diák
Hozzászólások száma : 39 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Nov. 27, 2009 12:45 pm | |
| *Dél van. A nap magasan az égen csillog, kissé hideg a levegő, ezért nem vagyok szoknyában ma. Mugli ruhában vagyok, egy szürke farmernadrág, egy szép stílusos rövidujjú.. Egyedül járkálok, előre s hátra. Nem tudom miért, de jó előérzetem van. Rem-élem valami jó fog történni velem. Nálam van varázspálcám is, úgy hogyt ha valami baj lépne közbe, csak előkapom és varázsolok egyet. Nem tudom, hogy egyből milyen varázsige fog eszembejutni. Majdcsak kitalálok valamit. A szél egyszercsak belecsap a hajamba, alig látok ki a hajszálak közül.. Összekulcsolom a karomat, mivel egy kissé kezdek fázni. Nem hezitálok tovább. Jó terv jutott az eszembe. Elmegyek a jáékterembe, majd csak találkozok ott valakivel. Egy jót játszok, lkegalább kikapcsolódok egy kis időre, mivel a a napokban sűrűn tevékenykedtem, am,i persze nagyon fárasztó tud lenni. Egyszerre csak elskezd mozogni a föld.Talán földrengés vcan? Hát minmden jel arra utal, úgyhogy biztosan. Engem nem érdekel,úgysem valami erős, komoly földrengés ez. Velem ellentétben nagy kavargás tör ki. Mindenki sikítozik, futkározik. Csak en vagyok egyedül aki félre áll egy kicsit, semmivels sem törődve. Mindenki visszamegy saját klubhelységébe.Azért nem távolodtam el az ötlettől, hogy a játékterembe menjek. Igaz msot már nem tudok olyqan gyorsan közlekedni, mivel mindenki szanaszét szaladgál. Szerencsére nincs már messze a játékterem, úgyhogy araszolva is elérek. Átvergődök nagy nehezen a folyosó egyik oldaláról a másikra, a terem bejáratához. Lassan, megfontolrtan nyitom ki az ajtót, mintha valami rettenetes lépésere készülnék, ami akár végzetes is lehet...Nem, nem lesz semmi gond..Csak találkozzak valakivel, akár ismerem, akár nem.. Egyből egy szőke lányra figyelek fel. Egyedül van, úgyhogy odamegyek hozzá, remélem nem zavarom..* -Szijja, Jennifer Love Smith..- mondom magabiztosan. | |
| | | Natalie Depp Diák
Hozzászólások száma : 288 Kaszt : Üzenőláda : Lehet, hogy a Mennyország szép hely, de a Pokolban több az ismerős...
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Pént. Nov. 27, 2009 12:34 pm | |
| *Roppant jó kedvem van a mai nap, s a szobámban mivel nem akartam felkölteni a társaságot, csak így kiosontam. Cipőmet most is elfelejtettem bekötni, így csak úgy bukdálokok bennük, de ahhoz túl lusta vagyok, hogy bekössem őket. Hosszú szárú tornacipő meg libegő szoknya nem nagyon illik, de akkor is elindultam benne. Szőke hajam most is csak úgy lebeg magam után, kicsit lenőtt amióta nem ngyon jöttem ki a hálómból. Ez egy ilyen időszak volt: ott ültem benn, s bámultam a falakat... sőt megtanultam gitározni is, nagyon nehezen. Igaz, amatőr módon, de irigyeltem hogy majdnem mindenki tud, s én lemaradok. Tanulni egy kukkot sem tanultam, nem érdekelnek különösmód a jegyeim. S... sok elintézetlen dolgom van ezen kívül. Füleltem a folyosókon végighaladva, hogy nehogy beleakadjak valakibe: a legkisebb kedvem sem volt valakivel beszélgetni, az utóbbi időkben igazi Magányos Farkassá váltam a hálómban, a szobatársak sem nagyon szóltak egy ideig hozzám, mert látták rajtam az életkedvem elvesztését még fizikailag is. Nem elég, hogy amúgy is nagyon sápadt ember vagyok, de a mostani időszakban mégjobban, lassan úgy nézek ki mint egy vámpír, s a beesett szemeim ezeket a tényeket mégjobban megkoronázzák. Csodálatos, hogy az ember lelki üressége mennyire kirajzolódik a testén. A központi termek előtt zsebre akarom vágni a kezem, de mivel a szoknyámon nem volt zseb, a kezeim elsiklottak az oldalamon. A játék terembe húz valami, hogy menjek be. Muszály volt hát eleget tennem a kísértésnek és bemenjek egy kicsit. Sajnálom azt, aki erre téved.* | |
| | | Aleksandar Stefan Diák
Hozzászólások száma : 142 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Kedd Nov. 24, 2009 6:25 pm | |
| *Meghallgatja a lányt és elmosolyodik.* -Értem. Jó messze van. de biztosan szép hely. *jegyzi meg, azután pedig elmeséli az ő történetét. Érdekes...* -hááát, úgy volt, hogy itt születtem. A mamámék itt is élnek nem messze a Nezabartól. És, egészen öt éves koromig itt laktunk. Azután egy évig Magyarországra költöztünk, és azután csak Londonba, mivel az apám kapott munkát ott. Ezért döntöttek úgy, hogy jó lesz nekem itt.. mivel ugye itt születtem. *Meséli el, és halványan elmosolyodik. * -Igen, tetszik. Bár nyár elején jöttem. Előtte magántanuló voltam. Sokáig nem tudtam erről az iskoláról. *magyarázza, és ismét a lányra néz.* -és te, mióta vagy itt? *érdeklődik, közben kap egy választ is. vigyorog tovább.* -unatkozásból? körülbelül én is! ez a legjobb hely. szerintem... Kinn hideg van meg ilyenek.. *eszébe jut még valami neki. Zsebéből ki is veszi a papírt.* -oppá. ha nem haragszol most megyek. Ezt fel kellene még ma adnom. Remélem még találkoztunk. Szia! *int egyet és lassan el is tűnik.* | |
| | | Elisaveta Mira Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Kedd Nov. 24, 2009 6:14 pm | |
| *Eli nevet egy kicsit, aztán csak bólogat.* Én Japánból jöttem. Kiharcoltam, hogy idejöjjek, saját kezemmel szereztem meg a pénzt, szóval már nagyon beleszólásuk sem volt az otthoniaknak. *Kuncog, és játszadozni kezd a bő pólója szélével.* Egy barátnőm mesélt a suliról, ő meg nem tudom, honnan szedte, de megérte, az biztos. *Mosolyog, aztán folytatja.* Persze, érdekel, mondd csak. *Mondja. Egy pillanatra úgy látja, mintha Aleksandar alig feltűnően, de méregetné, ettől kissé zavarba jön, de paranoiának könyveli és minden zavara elszáll a gondolattól.* Neked tetszik a suli? *Kérdezi kedvesen. Miután megkapta a választ, egy korábbi kérdéshez tér vissza.* Csak unatkozásból jöttem ide. Már három terembe bementem, mindegyik üres volt. *Nevet.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Kedd Nov. 24, 2009 6:05 pm | |
| *Ez a kedd.. mindenkire jó hatással van...* -Akkor jó. *közben az is kiderül, hogy a macskának nincs neve. Elvigyorodik és elkezd bólogatni. A szemében egy kis csillogás látható.* -hát ez jó. Cicus? az is jó név.*azután jön egy kérdés, amire egy kicsit elgondolkodik, és végül válaszol.* -hát, volt.. csak elveszett. Vagyis még otthon. És most perpillanat nincsen, de szeretnék. *A macskára pillant és ismét Elire. Mivel ugye kapott még egy kérdést.* -Londonból. De ha gondolod elmesélem, mért kerültem pontosan ide. És te? *vigyorodik el, és várja a választ. Közben azért méregeti a lányt, persze nem feltűnően.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Kedd Nov. 24, 2009 5:59 pm | |
| *Eli mosolyog.* Hát, mondhatjuk, hogy nekem is jó napom van. *Mondja, közben kicsit kiegyenesedik, és felhúzza a lábait. Ez így elég "anti-hölgyies", de őt nem igazán zavarja.* Ööö... hogy hívják? Hát az már a következő kérdés. *Nevet, és gondolkozni kezd.* Bármi lehet neve. Jelenleg Cicusnak hívom, nemrég találtam, nem volt igazán időm nevet adni neki. *Kuncog, aztán kissé befordul, hogy szembe legyen Aleksandarral.* Van valami háziállatod? *Kérdezi érdeklődve, ha már itt tartunk. Kiszedi az egyik hullámcsatot a hajából, kicsit igazgatja, aztán visszatolja.* Egyébként honnan jöttél? *Kérdezi mosolyogva, miután megkapta a választ.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Kedd Nov. 24, 2009 5:52 pm | |
| *Elmosolyodik a lányon, majd bólint a bemutatkozásra.* -Szóval Mira... örülök. *őt nem zavarja a zene. Eddig nem is jutott neki ez eszébe. Figyeli Elit és vállat von a feltett kérdésre.* -áá, semmi különös. Csak a szokásos. Jó napom van. És neked? *közben egy macska köt ki az ölében. Nem zavarja, megengedi és meg is simogassa.* -aranyos. Mi a neve? *érdeklődi meg, majd Mirára néz.* -semmi baj. szeretem az állatokat. *jegyzi meg és még egy kérdést feltesz. Persze most is mosolyog.* -és, mi járatban erre? | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Kedd Nov. 24, 2009 5:44 pm | |
| *Ahogy benyit, ráköszön egy másik diák.* Ááá, szia! *Nevet az üdvözlésen, aztán a bemutatkozásnál egy apró meghajlás-szerű mozdulatot végez.* Én Elisaveta Mira volnék. *Mosolyog, közben levágja magát a fiú mellé. Alig telik el egy másodperc, fel is áll.* Szerzek valami zenét. *Elindul a zenegép felé, és válogat. Kiválaszt egy pörgősebb számot, és visszatér a másikhoz.* Mi ez a nagy jó kedv? *Kérdezi kuncogva. A macskája egy ugrással a kanapén terem, és mivel kényelmesnek találja Aleksandar ölét, megpróbálja belevetni magát, már ha az engedi neki. Eli egy pillanatra zavart képet vág, aztán nevetve leszedi a másikról a cicát.* Nem szabad ilyet csinálni. *Suttogja neki nevetve.* Bocsi. *Fordul a fiú felé, még mindig kuncogva, és a földre rakja a macskát.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Kedd Nov. 24, 2009 5:36 pm | |
| *Egy szőkés-barnás hajú fiú már benn ül a terembe. Fekete nadrág, kék póló és tornacipő van rajta. Nem túl rég óta van itt, csak éppen reménykedett hogy találkozik valakivel. Mikor nyílik az ajtó és valaki belép rögtön oda fordítja a fejét.* -Sssszia! *jó a kedve, kicsit hülye ma...Mikor a lány beljebb lépett, be is mutatkozik.* -Aleksandar Stefan. Szaktárs. *bök a kitűzőre és figyeli Elit. Közben persze nagyokat mosolyog.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Kedd Nov. 24, 2009 5:31 pm | |
| *Eli érkezik a játékterembe hosszú mosolyával egy egyszerű, bő, fehér pólóval, amit nem igazán rá métereztek, inkább egy elhízott kosaras férfira. Alatta egy szűk, fekete kis cicanaci van, egy szegecses övvel díszítve. A haja kisimulva omlik a vállára, egy pár hullámcsat díszeleg benne. Cipőnek egy fűzős, hosszabb fekete csizma szolgál. Egy nagyobb táska keresztezi a felső testét, ez visz színt a ruházatába. Piros, sárga és narancssárga csíkos. Látszólag jól meg van tömve. Ahogy a terem elé lép, egy fülelő pofácska dugja ki magát a válltáskából. A lány lassan benyit, és egy mosollyal átlép a küszöbön.* | |
| | | Elizabet Kingston Diák
Hozzászólások száma : 368 Kaszt :
| | | | Aaron Drawer - Allidon Diák
Főkarakter : daviid018@citromail.hu Hozzászólások száma : 451 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Nov. 15, 2009 9:25 pm | |
| *Nah ismét egy olyan tett, amire nem számított. A lány az ölébe ül, és elkezdi csókolgatni, majd egy olyan szót súg a fülébe, ami ellen már nem tehet semmit. Ismét úgy állnak, hogy nem tud nemet mondani a lánynak. Amikor Liza felkel, ledobja a felsőjét, akkor nem tehet mást, mint hogy követi őt.*-Nem értelek, de imádlak!*Mondja Aaron, de nem igazán tudja, hogy mit is csináljon. Persze nem azzal van a gond, hogy hogy érjen Lizához, hol csókolgassa, vagy ilyesmik, hanem azzal, hogy ha bármit is megtesz, akkor vajon Liza ott marad, vagy kirohan a világból? Mindenesetre úgy dönt, hogy nem vágnak egyből a dolgok közepébe. Felül Liza mellé, és egyik kezét a lány combjára rakja. Elkezdi puszilgatni a lány arcát, majd egyre lejjebb adta azokat a puszikat, amíg csak Liza rá nem szólt... Persze vannak egyes pontok, ahol esetleg több időt időz el, de nem tudja, hogy eddig egyáltalán el juthat-e...* | |
| | | Elizabet Kingston Diák
Hozzászólások száma : 368 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Nov. 15, 2009 9:18 pm | |
| * Úgy tűnik kicsit kihúzta az a bizonyos gyufát a fiúnál vagy még sem? Ezt jelen helyzetbe nem tudná meg mondani most neki úgy tűnik hogy igen. A fiú nem is megy oda hozzá inkább a kapéba helyezkedik el. A lány fel vonja az egyik szemöldökét majd elmosolyodik* ~ rendben akkor játszunk így, majd kiderül meddig bírod!~* jelenti ki magában a dolgot és azt asztalról le száll és a fiú ölébe ül persze csak ha hagyja de miért nem hagyná? Kezét a fiú arcára teszi és óvatosan megsimítja miközben az beszél hozzá. Fejével egyre közelebb hajol a fiúhoz és apró csókokat lehet az arcára majd a nyakára. A kérdésre nem felel hiszen tettiből csak kitalálja a fiú hogy mit is szeretne a lány, de lehet hogy nem ezért fülébe súg egy szót.* - Téged!* Majd fül cimpáját meg is harapja egész lágyan. A lány fel áll a fiú öléből persze ha hagyja neki és egy ruha darabjától meg is szabadul. Mivel nem öltözött valami melegen így a pulcsija alatt nem sok minden van.* - Olyan meleg van ide bent nem?* Mosolyodik el sejtelmesen és a fiú szemébe néz de nem a szokványos módon. Olyan hívogató pillantást vett rá. Aztán fel ül arra a bizonyos asztalra.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem | |
| |
| | | | Társalgó - Játék terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |