Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Társalgó - Játék terem - Page 32 I_vote_lcapTársalgó - Játék terem - Page 32 I_voting_barTársalgó - Játék terem - Page 32 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Társalgó - Játék terem - Page 32 I_vote_lcapTársalgó - Játék terem - Page 32 I_voting_barTársalgó - Játék terem - Page 32 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Társalgó - Játék terem

Go down 
+73
Lorie Andres
Alexandra Voltano
Wanda Dorcas Gloria
Eira Eilertsen
Lorraine Betranche
Alfons Gerard
Nessie di Alsiera
Isabella Newton
Etienne Marceau
Goran Polyak
Kádár Enikő
Regina Ruosin
Kynger Iwood
Drékulusz Kluszenov
Demian Emil Deyan
Nemir Growal
Gwilim Jan
James Blackwood
Sarah Lairs
Rory L. Milborrow-Quenell
Seldrit El Perimd
Nathaly Holloway
Jasna Novarro
David Robert Beawer
Jack Darkfield
Athreana Andraste
Katie Wells
Lumiére el Michelle
Miley Hortingberg
Oyasumi Setsuna
Lizbeth Westlive
Emily Kyra Beawer
Vilen S. Vyacheslav
Tim Leopold
Yosif Zhivko
Rosalin Aljana
Shawn Griffin
Laura Wylee
Katherine Mary Black
Irina Yuliana
Pierre Bontavier
Dernóczi Norbert
Celestine Quann-Roseberg
Concordia Xanto
Victoria T. Lassenien
Gamba Drakon
Samantha Troops
Ivona Ivanovna
Selena Angel
Saniyya E. Miguela Eva
Jennifer Love Smith
Natalie Depp
Aleksandar Stefan
Aaron Drawer - Allidon
Elizabet Kingston
Gabriella Collie
Rosalie Hooper
Elisaveta Mira
Yasmine S. Moore
Maximilian Smith
Zac Leaving
Katerina Shezhana Varvara
Ayla Madyzyn
Robin Star
Miranda Wilson
Chiyori Kiryuu - archiv
Quarion Galanodel
Berker Mikolaj
Ginevry Enton
Leona Arts
Vica Caroline Evans
Aravis Anton
Grace Neverwood
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Grace Neverwood
Diák
Grace Neverwood

Hozzászólások száma : 37
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 32 Nincskaszt

Társalgó - Játék terem - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Szept. 19, 2009 9:26 pm

First topic message reminder :

A Társalgó központi terméből összesen három ajtó nyílik, tehát ez is közöttük van. Már maga az ajtó is erősen figyelemfelkeltő, ugyanis a felirat általában random színek között váltogatja magát, néha teljesen megbolondulva mozognak a betűk, villog, szóval szinte önálló életet él.
Ahogy belépsz egy egész méretes termet találsz. Persze nem óriási, de olyan kényelmes méretű. Sok minden akad itt. Egy nagy szekrény, ami szinte mindig zajoktól hangos. Van benne mágikus önping-pong, amivel egyedül is játszhatsz; vagy épp néhány doboz varázslósakk; különleges minikviddics, ahol te irányítod a játékosokat; érdekes társasjátékok; varázsló activity és még amit csak el tudsz képzelni és mágiával bír.
A szobában több asztalt és széket is látsz, itt próbálhatod ki a méretes szekrény különböző játékait, szórakozhatsz barátaiddal. De persze, ha úgy kényelmesebb, a kényelmes szőnyegen is elheveredhettek kipróbálni egy társasjátékot.
Találsz egy zenegépet is, persze nem árammal működik. Sokféle zenét megtalálsz benne, válogathatsz kedvedre, de azért légy tekintettel a többi ittlévőre is, hátha nekik egész más az ízlésük. A terem egyébiránt hangszigetelt, tehát a zene nem zavarja sem a Központi terem, sem a Nyugalom termének élvezőit.
A mágia fontos, de mégis ha jól megnézed találhatsz itt mugli játékokat is. Talán nem ismered őket, ezért akad a falon 1-1 rövid leírás a használatukról, abból megtudhatod mi is a pontos lényegük. Akad itt csocsó-asztal és darts is, no meg egy kisebb minibiliárd, és egy flippergép is helyet kapott, amit úgy fest az iskola külön rendelésére készítettek, mert a pálya kialakítása is a Nezabart idézi. Ezt azért egy kis mágiával megspékelték, így valamivel nehezebb, mint egy sima flipper, ugyanis a golyó van, hogy osztódik, vagy apróbb méretűre összemegy, netán eltűnik és hirtelen egy másik ponton tűnik fel.
írta Cirelin de Sovalon
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeKedd Dec. 29, 2009 9:47 am

*Edward csak figyeli Gia reakcióját nos igen mindig így van ha a fiú nyugodt és valamível kedvesebb akkor a párduc fordul ki magából.Mikor a lány feláll és egy másik zenét rak be csak biccent.*
-felőlem!*mondja a fiú kicsit unottan majd felsóhajt aztán a lány válaszára meg csak sunyin elmosolyodik.*
-Nos nekem aztán mindegy, persze ha megtalálsz akkor beszélgethetünk!*mondja a fiú aztán csak elbambul *
-Amúgy meg hány éves vagy?*kérdezi a fiú egy féloldalas mosoly keretében.*
Selena Angel
Diák
Selena Angel

Hozzászólások száma : 84
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 32 Auror
Üzenőláda : Játszok bárkivel szívesen!
Mit mondjak még, hogy higgy nekem? Nem álmodsz, halott sem vagy. Itt vagyok, és szeretlek. Mindig is szerettelek, és mindig is szeretni foglak. Mindig rád gondoltam, magam előtt láttam az arcod minden pillanatban, amíg távol voltam. Amikor azt mondtam, hogy már nem akarlak, az a legsötétebb szentségtörés volt.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeHétf. Dec. 28, 2009 5:11 pm

*Lágy zene, majd morranás. Mosolyogva fordul Gia felé.*
-Rendben felfogtam, nem fogom neked bemutatni Leont. *Fordul vissza, és csak azután reagál a megjegyzésre.*
-Visszakanyarodva, mivel nemrég jöttem, ezért nincs kivel beszélgesek. De majd megoldom. Maximum mindig hozzád megyek.*Barátságos mosoly Ed felé, de aztán a zenegéphez megy.*
-Nem lenne baj ha valami mást tennék be? Idegbajt tudok kapni az ilyen lassú zenéktől* Majd betesz egy gyrosabb, ám még se tutucos zenét.

///fagy///
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeHétf. Dec. 28, 2009 4:54 pm

*Edward figyelmesen meghallgatja a lányt majd mikor észreveszi, hogy a lány próbálja levenni a lábáról akkor csak ejt egy gonosz vigyort.Nos igen aki Edwadot próbálja levenni a lábáról, hogy mondjuk nem nagyon sikerült még senkinek sem.Majd természetsen válaszol a lánynak.*-Igazándiból semmi különöset nem csináltam csak megyk a kúria falai között néha betérek egy egy helyre, ilyenek ...*mondja a fiú majd oda lép a zenegéphez és berak valami lágy zenét.*-Pedig furcsálom, hogy egy ilyen szép kisasszony egyedül van..*mondja a fiú sejtelmesen Gia pedig csak morran mikor összeakarják hozni valami ölebbel.*-hát ebben nem vagyok olyan biztos tudod Gia nem nagyon jön ki az állatokkal... max ha vacsoráról van szó akkor el játszogat velük..*mondja a fiú egy gúnyos mosoly keretében.*
Selena Angel
Diák
Selena Angel

Mit mondjak még, hogy higgy nekem? Nem álmodsz, halott sem vagy. Itt vagyok, és szeretlek. Mindig is szerettelek, és mindig is szeretni foglak. Mindig rád gondoltam, magam előtt láttam az arcod minden pillanatban, amíg távol voltam. Amikor azt mondtam, hogy már nem akarlak, az a legsötétebb szentségtörés volt.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeHétf. Dec. 28, 2009 4:49 pm

*Meg se rezdül a kézcsóka, csak fejet hajt, ahogy tanulta, hozzá van ő szokva. Viszont a meglepetésen felhúzza a szemöldökét. Nem szokott ő meglepetés leni, kikéri magának.*
-Akkor nem is lehetett jó buli, ha te sem maradtál sokáig. Biztos eléggé lelassult, mihelyst kitetted a lábad.*Most rajta a sor, így hát eg csábos mosolyt ejt a fiú felé, és helyet foglal, lábait keresztbe teszi, és úgy néz fel a fiúra.*
-Hát tudod, elég lassan. Nem igazán vannak barátaim, és egyedül unatkozok a szobába. Néha elmegyek a kutyámmal sétálni. Talán Giacomo-val jól kijönnének. Bár nem tudom. Kicsit hiperaktív, ahhoz képest hogy öleb. És veled mi a helyzet?*Hátradől a fotelben, és olyan áthatóan néz a fiúra, mintha a veséjébe látna. Nem hiába tanitgatta neki annyira az anyja a pasizás művészetét. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeHétf. Dec. 28, 2009 4:40 pm

*Edward ahogy ül ott valaki belép.Mire csak felkapja a fejét.*-Áhh Selena!*mondja a fiú de mikor a párduchoz hozzáérnek az csak mordul egyet és elrántja a fejét.Nah de kérem ő egy daimon nem nyúlhatnak hozzá csak úgy.Edward csak ránéz a párducra mire az bűnbánóan pislog nos az nagyon is jól tudja, hogy nem hatja meg vele a gazdáját de azért egy próbát megér.*-Milyen kellemes meglepetés!*mondja majd kezet csókol a lánynak.*-Áhh semmi gond én se maradtam sokáig.Épp talán csak egy ital erejéig!*mondja a fiú majd ráereszt a lányra egy döglesztő mosolyt.*-És hogy telnek a napjaid?*kérdezi tőle kedvesen majd hellyel kínálja meg a lánykát.*
Selena Angel
Diák
Selena Angel

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeHétf. Dec. 28, 2009 4:35 pm

*Kivételesen nem talárban, hanem egy fehér csőfarmerbe, és egy szintén fehér felsőben lép be a játékterembe. Mivel először csak a párducot pillantja meg, elmosolyodik, és közelebb megy, majd megpillantja Edwardot is. Mosolya még szélesebb lesz, és megsimogatva az állatot köszön.*
-Szia Ed. Mizujs? Bocsánat hogy ott hagytalak a bálon.*Bűnbánó mosoly, ami még szebbé teszi arcát, és maga is meglepődik, hogy bocsánatot kért. Nevelésébe beleépítette apja, hogy egy Angel soha nem kér bocsánatot és nem alázkodik meg. Ez az egy hibája van. Odamegy a zenegéphez, és bekapcsol egy pörgös zenét. Leül, és csak figyeli, hogy apárduc mit csinál.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeHétf. Dec. 28, 2009 4:25 pm

*Edward és daimonja lépdelnek a Játék-termbe és csoda történt a fiú most kivételesn nem tallárt visel hanem egy farmer nadrágot és egy fekete inget. De azért a fekete az megmaradt a változatosság kedvérét.Mikor belép a fiú és Giacomo akkor a párduc megcélozza az egyik fotelt és elheveredik.A fiú meg csak oda lép a zengéphez és elindít valami számot de hamr megunja így csak kikapcsolja azt.*-Alice mekkora egy hülye!Megérdemli ha mégegyszer könyörgni mer..*~Ugyan úgy sem fog~*vág közbe a daimon majd csak nyújtózik egyet.*-Szerinted most is majd nevet változtat?*kérdezi a fiú elgondolkodva majd egy gúnyos mosoly suhan átt az arcán.*~Ki tudja amilyen flúgos a csaj~*mondja a fiúnak majd csak ásít egyet a fiú pedig elkezd valami magazint nézegetni.*
Elisaveta Mira
Diák
Elisaveta Mira

Főkarakter : michiyo913@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1948

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeVas. Dec. 27, 2009 2:34 pm

*Eli flangál kezében Árnyékkal a központi termek közelében. Mivel elég lenge öltözete van, a macskát erősen a mellkasához szorítja, hogy ezzel is melegítse magát. Egy vékony póló és egy szűk farmer van csupán rajta, a pulcsija - egy kék, egyszerű kardigán - a derekára kötve lóg. Mivel minkét kezét lefoglalja a macska, nem tud jobban felöltözni. Ahogy beér a játékterembe, lerakja Árnyékot, és fölkapja a kardigánt. ~Apám, kezdődik a tél...~ morog magában.*
Árnyék jól vagy? *Suttogja a cicának, aki reggel óta csak fekszik, nem eszik, nem iszik, csak a földön elnyúlva pihen.*
Mi a baj? *Kérdezi tőle, mintha csak választ várna. ~Reméltem , hogy itt lesz valaki... mindig vannak itt.~ Körbenéz, de egy lelket sem pillant meg a helyiségben. ~Csak valaki betoppan, ha meg nem, akkor itt ülök, és bámulom a macskám.~*
Miért kell mindent megenni, ami az utadba kerül? *Kérdezi tőle kedvesen, és simogatni kezdi. A hasában egy kisebb puffadás van, de semmi komoly, ez kívülről is látszik.*

//Uhm, FAGY.xD//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 10:53 pm

* A lánynak végül pár próba után sikerült a földre vinnie Janát.*
- Remek. Szép munka. * dicséri meg barátosnéját a naxis prefektus, majd Mikor az azt mondja, hogy taníthatna egy két dolgot, a lány csak bólint. Elviekben az övfokozata meg van hozzá. Más kérdés, hogy sosem gondolt arra, hogy tanítson. Bólint egyet, majd ő is elköszön a lánytól. Ám ő nem mozdul. Nekidől a falnak, és nézi a távozó Leonát. Ő most itt marad. Nem akar máshova menni. Még nem. Lagmar vissza battyog a lányhoz. Rápillant, hatalmas barna szemeket meresztve, majd halkan megszólal.*
- Nekem is hiányzik Lillith... nem is hiszed mennyire.* Erre Jana elmosolyodik, és végig cirógatja kedves hiénáját.* - Dehogy is nem tudom Lag. Dehogy is nem. Bárhogy is... ő spániel, te meg hiéna... de akkor is szerelmes vagy. Akár csak én... Átok arra a kilátóra. * A hiéna a lány ölébe ejti a fejét. * - Átok? Átok. Hát... ahogy érzed. * Zajlik le a kis beszélgetés. Majd Jana lassan a combfixére néz. * - Nyalókába öltöztem... már megint. Na igen... de miért jó ez neked? Jó? Hát...nem is tudom... Jah... akkor remek. * Élcelődik a hiéna... majd aztán inkább csak leteszi a fejét a lány lábára.*
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Főkarakter : hanka940326@citromail.hu
Hozzászólások száma : 1342
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 32 Mentalista
Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 10:41 pm

*Leona megfigyeli ahogy lassan elvégzik rajta a második technikát. Ez már kicsit nehezebb próbálja megjegyezni a dolgokat. Mikor feláll, éppen memorizál. Hallja Jana megjegyzését. Amikor felnéz, látja hogy az ökle felé száguld. az első technikát választja, a másodikban még nem biztos. megfogja Jana csuklóját és próbál elfordulni miközben a könyökéért nyúl. Nem sikerül rögtön tovább vinnie. barátnője ellenáll. újra próbálkozik. Már kezd kicsit dühös lenni. De aztán mégis sikerül neki valahogy. Mikor a földön lévőre pillant büszkén elmosolyodik. Tudja hogy ez semmi de akkor is jó érzés. Mikor Jana feláll, rámosolyog. Lassan összeszedi magát. A rúgós megjegyzésen elgondolkozik. Hát a spárgát végül is meg tudja csinálni. Akkor talán elég hajlékony.*
- Köszi.. majd talán néha taníthatnál párat ha van kedved. majd találkozunk. Szia jó éjt!
*Int egyet majd kimegy az ajtón. Már nagyon fáradt. nem akar mást csak bedőlni az ágyába és aludni egy jót.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 10:32 pm

*Mikor Leona ismét feláll, akkor megmutatja neki, hogy hogyan is kell. Megint szépen, lassan. Aztán mikor a lány ezt is valószínűleg megjegyzi, akkor megszólal.*
- Az összes technika lényege, hogy az ellenfél lendületét használd ki. Most lássuk... sikerülne e... * Na igen... ő mégis csak két danos. De azért hátha. Jana meglendül, de nem olyan gyorsan, mint tudna. Nincs szándékában sem leütni barátnőjét, sem az orrát törni. A lánynak így azért van esélye hogy védje, és alkalmazza a technikát. Ám Janácska már a lefogásban is ellenáll, így Leonának viszont nagyobb erőt kell kifejtenie, hogy le tudja vinni a földre Janát. No persze... a lány hagyja is magát ha már Leona jó úton halad. Mert persze... ő ki tudna szabadulni. De most nem az a lényeg, hanem, hogy az Allidonos prefi megtanulja ezt a két formát. Ha már sikerül pár próba után Jana bólint.*
- Jó. Jó lesz. Megfelelő. De ez azért túlzás, hogy még elég. Mennyire vagy hajlékony? Csak mert... a rúgásokhoz kell a hajlékonyság. * Jegyzi meg halkan. Majd Visszaül a babzsákfotelra. *
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 10:25 pm

*Mikor a lassított verzió lefut, már érti hogyan kell. Nem tudja hogy élőben sikerülne-e alkalmazni... majd talán lesz rá lehetőség. Mikor a földön van, érzi hogy Jana megfeszíti a karját. összeszorítja fogait és várja mi lesz. Nemsokára a nyakán érzi a lány kezét. hallgatja mit mond. Az a hatalmas igazság, hogy nem szándékozik megölni senkit sem. De azért megjegyzi hova kell csapni. ismét feláll. Megint üthet. Csakhogy most egy másik technika következik. Az alapja ugyan az. A lendületét használja fel arra hogy levigye a földre. Okos dolog ez. Mikor lent van a földön, jana megroppantja egy kicsit a könyökét. Felszisszen majd ha elengedik, feláll. Gyorsan megdörgöli könyökét hogy elmúljon a fájdalom majd figyel mit kell tennie. egyenlőre nem mondja neki Jana de hogyha kéri, akkor üt. Most is lassan és figyeli mit fog tenni a lány.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 10:15 pm

* Mikor Leona lassan üt, akkor mutatja. Ráfog ballal a lány csuklójára. Majd kicsit meghúzza. *
- Megfogod, és megrántod. Nem lesz nehéz, mert az ütés energiáját viszed tovább. Szimpla fizika, amit általánosban tanultál... Aztán mikor utána lép,* Kicsit megrántja a lányt, hogy az tovább tántorodjon.* - Akkor a könyöke felett fogsz rá a feljarkára. Ha megfeszíted erősebben, akkor törhet is. * Mutatja, hogy a feszítéssel valóban lehet fájdalmat okozni. De ez csak jelzés szintű. Nem okoz nagy fájdalmat Leonának. * - Aztán kirakod valamelyik lábad, és azon vezeted át. Így. * Azzal rántja tovább a lányt, és elbuktatja.* - A földön aztán még lehet mást is játszani vele.* Azzal Leona felkarján eltűnik a szorítás, és a nyakszirtjén érzi Jana hideg jobb tenyértövét. * - Ha ide mérsz ütést, az illető elájulhat... ha erős ütést mérsz... meghalhat. * Mondja komolyan. Majd elengedi a lányt, és int neki, hogy ismét üssön. Most is jöhet gyorsan. Ha ezt megteszi, akkor elkapja két kézzel Majd maga körül megforgatja, és a végén hasra vágja a lányt a párnákon. Itt a keze azért már kicsit megroppan a lánynak. De nem olyan nagyon, hogy az tartós fájdalmat okozzon.
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 10:08 pm

*Leona nem lát mást csak hogy a szőnyegre esik. Nem érez fájdalmat, de nem tudna kiszabadulni sem. Bár sejti hogy lehetne fájdalom is hogyha Jana nagyon akarná. megvárja míg elengedik majd felkel. ismét szembe áll a lánnyal és várja hogy utasítsák. Hamarosan meg is kapja hogy mit kell tennie. Ismét támad, de most nem gyorsan. ökle lassan közeledik barátnője arcához. Aztán figyeli mi történik. Próbálja memorizálni a mozdulatokat. Figyeli mit hogyan csinál Jana. Mikor rájön, hogy ehhez nem kell nagy erő, halványan elmosolyodik. Akkor ő is meg tudja csinálni hogyha rendesen megtanulja. *
~ Ráfog a csuklómra majd a karomnál fogva vezet.... kibillent az egyensúlyomból és levisz a földre.~
*Reméli menni fog. Az meg külön egy jó pont hogyha a földre érve betörik az orra. mikor jana elengedi feláll és várja mit kell tennie.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 9:58 pm

* Leona meglendül, mire Jana csak szimplán kinyúl a bal kezével, rászorít a lány csuklójára. A fogása erős mint a satu. És Leona meglepődhet, mert nem csinál sok mindent. Csak kicsit még rásegít a lány lendületére egy húzással, majd fordul egyet, aminek következtében a karjánál fogva vezeti Leonát. Aztán ráfog jobbal a lány felkarjára könyök fölött, és a jobb lábát kiteszi a lányé elé. Így vágódik be a párnák közé, a karjában egy erős, feszítő érzéssel. Jana még mindíg tartja, és nyomja a párnák közé.*
- Nem csináltam mást, csak elkaptam a csuklód, és a saját lendületedet kihasználva akasztottalak meg, hogy elzuhanj. Ez egy egyszerű, kitérő praktika.* A feszítés enged, és Jana odébb áll. * - Most lassan próbáld, hogy meg tudja mutatni mit hogyan csináltam. * Hangzik az ukáz. Majd várja, hogy Leona tegye amit mondtak neki.*
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 9:51 pm

*Leona lehajtott fejjel hallgatja Janát. Végül is tényleg mehetne árulkodni. De végül is nem történt semmi. Még csak nem is sértette meg... csak a büszkeségét.. de azért meg kell fizetnie. Látja hogy Jana mögé lép. Amikor megfordul, elmosolyodik. Barátnője ismét elemében van. Nem akarja elvenni az örömét. Figyeli ahogy bemelegít. Elmosolyodik mikor meglátja a színes holmit. Mikor Jana azt mondja, hogy üsse meg, feláll. Más helyzetben sápadtan állna a lány előtt, de most szeretne valami tanulni. Kezeit bizonytalanul az arca elé húzza. Pislog kettőt, majd nekilendül. Megpróbálja megütni a lányt. Közben azon gondolkozik, vajon mennyire tűnhet gyengének és legyőzhetőnek. A gondolatra összehúzza szemöldökét és elszántan csinálja amit a lány mond. A következő találkozásnál már legyőzi azt a fiút.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 9:42 pm

* Hallgatja a lány mondandóját.*
- Megvert? És az eszedbe sem jutott, hogy Prefektus vagy? Ezért simán mehetnél a Mesterhez... Vagy... akár Rowan, vagy Gabriel profhoz is... Vagy ha nagyon szivatni akarsz, akkor egyenesen az Úrnőhöz. Vagy csak hozzám... Aztán én meg leszedem a srácot egy kettőre. Mivel az átok... nos szabálysértés lenne, ezért azt hiszem vagy ezzel... *Paskolja meg a földön lévő katanát. (Ez is furcsa lehet Leonának. Eddig még Sosem láthatta a katanát Janánál) * - Vagy szimplán ököllel. de ha azt akarod, hogy tanítsak valamit, akkor egy pillanat.* Mondja komolyan, majd leveszi a cipőjét. Alatta piros-fehér csíkos combfix, aminek csak a lábfeje látszik. Feláll, majd kinyújtóztatja magát, és csinál egy két bemelegítő mozdulatot. Majd hirtelen le spárgába, és onnan egy fordulással fel híd, majd talp. Még egy pár mozdulat, és mikor úgy érzi, nem fognak meghúzódni a szalagjai, akkor int a lánynak, hogy álljon fel. Persze gyorsan telekinézissel maga köré ránt egy nagy csomó párnát.
- Most pedíg próbálj megütni. * Mondja komolyan.
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 9:36 pm

*Látja hogy ezt nem igen szedi ki a lányból. Legalábbis azt nem hogy pontosan mi bántja. Talán még maga sem tudja. Végül szomorúan ránéz.*
- Sajnálom..
*nem kérdezi meg, hogy ismerte-e. Nem hiszi hogy úgy volna. A gratulációra elpirul. Nem volt olyan nagy dolog.. Igazából nem tett érte semmit, nem tudja mivel érdemelte ki. Halkan megköszöni majd elmosolyodik. A kérdésre végignéz magán. Úgy tűnik jana jobban szeretné ha másról lenne szó. Sóhajt egyet majd elmeséli.*
- Hát még régebben találkoztam egy fiúval. Nagyon undok volt... elkábított és otthagyott a ködszirten. Aztán ma másztam a sziklákon hogy szerezzek magamnak jégcsapot és felém lőtt egy tűzgolyót. Aztán hát igazából veszekedtünk és sárosak lettünk. aztán megpróbáltam megverni de nem jött össze. Belefektetett a sárba...
*Mélyen elpirul és a szoknyája szélét piszkálja. majd felnéz janára.*
- és arra gondoltam... talán... ha volna kedved. Taníthatnál valamit. Annyira szeretném jól orrba vágni.
*A mondat végét halkan mondja és megint elpirul. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 9:28 pm

* Jana hallgatja a lányt, és megrázza a fejét. Könnyek most is lecsordulnak az arcán, de most nem törli le.*
- Semmi... tényleg semmi... csak... sok volt nekem ez a múltkori "túra". Nem tudom... tényleg nem. Bírom a dolgot... nagyon bírom... De meghalt egy srác... aki magyar volt. *Mondja komolyan. No nem mintha ez lenne a baja. Most valahogy úgy... az egész neki most hosszú volt. Lassan elmosolyodik a lány. Ám a mosolya nagyon halovány. * - Gratulálok, hogy bálkirálynő lettél. Nem tudtam akkor gratulálni. De most megteszem. * Mondja halkan, majd vissza ül a puffra, miközben Lagmar ráfekszik megint. A lány csak cirógatja és cirógatja.* - No és veled mi történt, mert... elég koszos vagy. * Mondja komolyan, de akkor is végig-végig gördül egy két könnycsepp. Ha a szám lejár, akkor feltápászkodik, és újat rak be.

https://www.youtube.com/watch?v=RQj2iOEx-V8
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 9:20 pm

*Leona csodálkozva nézi a könnyeket. Előhúz egy zsebkendőt a szoknyája zsebéből miközben a mellébeszélést hallgatja. Elhelyezkedik Janával szemben majd átnyújtja a kendőt. Bátorítóan rámosolyog.*
- Remekül vagyok köszi... De te nem. Elmeséled mi bánt? Szívesen meghallgatlak.
*Rápillant. Reméli hogy elmondja neki mi bántja. Talán tud neki segíteni. Vagy ha nem, akkor legalább kibeszélheti magából a bajt és lehet hogy a könnyít rajta. Leona barátságosan végigsimít a karján majd várja a történetet. Halvány sejtelme sincs mi rendíthette meg ennyire Janát. Még nem látta szomorúnak. Dehát mindennek megvan a maga ideje. Törökülésbe ül majd elővesz még egy zsebkendőt hátha szükség lesz rá. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 9:14 pm

A lány könnyei folynak... Amiket a hiéna bundája iszik fel mohón... szinte féktelenül. Nyílik az ajtó. És a hiéna azonnal tájékoztatja a gazdáját, hogy ki is a belépő, így Jana megtörli még a hiénába az arcát, és felpillant.*
- Szia Leona. Semmi baj... legalábbis azt hiszem. Nem...nem tudom. Nincs különösebb probléma... azaz... gyakorlatilag semmi. *Mondja a lány a fejét rázva. Haja az arcán itt ott letapad, egy két fekete csillogó tincs.* - És te... hogy vagy? * Kérdi elcsukló hangon, amit azonnal próbál korrigálni. Elég furcsa így Jana... Leona talán sosem láthatta még így. És azért kicsit érdekes ez az általánosan erős, bár kicsit talán bolond lány, így... szinte "védtelenül" könnyesen.*
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 9:06 pm

*Leona sétál el a társalgó előtt. Hallja hogy odabentről zene jön. Tetszik neki úgyhogy az ajtóhoz oson és beles rajta. Mikor meglátja barátnőjét vigyorogva lép be az ajtón. Már régen találkoztak. Ekkor azonban lehervad a boldogság az arcáról. Értetlenül néz a lányra.*
- Szia! Valami baj van?
*leguggol elé és csendesen szemléli a lányt. Az öltözéke a szokásos, ezen elmosolyodik. Majd végignéz a magáén. Lila ruha ami kicsit sáros itt ott. Erről eszébe jut a délután történt és janára pillant. Talán megkéri hogy tanítsa meg néhány dologra. de most úgy tűnik szomorú úgyhogy inkább meghallgatja.*
- Meséld el mi történt...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 8:51 pm

Halk léptek koppannak végig a folyosón, majd lassan egy lány tűnik fel a szobában. Eredetileg járőrözni jött ki... De aztán félúton úgy gondolta, inkább beül ide. Lassan a Zenegéphez sétál, és válogatni kezd. Amikor megtalálja a keresett számot, akkor az egyik babzsák fotelt felvéve, az egyik sarokba húzza azt, és rázöttyen. Lagmar az ölébe hajtja a fejét. *
- Szomorú vagy Janácskám... Miért? * A lány csak megrázza a fejét, és makacsul összezárt szájjal megrázza a fejét. Nyakában az ezüstszínű gömb alakú csengettyű élénk vidám hangon szólal meg. Ám a lány most nem mosolyog. Végig simít a hiéna buksiján. A katanáját leteszi maga mellé, majd átöleli a hiénát. Közben halkan, ám mégis kemény hangon énekel.
- If you were dead or still alive,I don't care,I don't care... * A hiéna feltápászkodik, és a lányra mászik. Így nem kell Janának meggörnyednie. Fekete teljes fekete ruhát visel most a lány. Pulóver, ami nem Chrisé, és katonai nadrág. A bakancs kivételesen nincs rajta. Helyette egy sportcipőt visel.*

Zene: https://www.youtube.com/watch?v=fxxZL-OF4WE&feature=related
Elisaveta Mira
Diák
Elisaveta Mira

Főkarakter : michiyo913@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1948

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeCsüt. Dec. 10, 2009 7:37 pm

*Eli elmélyülve simogatja a cicát, aztán amikor valaki belép, felkapja a tekintetét.* Szia! Persze, nyugodtan. *Kicsivel arrébb ül, hogy a másik lány is kényelmesen el tudjon helyezkedni. Elmosolyodik.* Elveszett? *Ráncolja a homlokát.* Szegény... hogy nézett ki? Lehet, hogy valaki látta, utánakérdezősködhetek. *Mosoly a volt cicagazdira. Árnyék egy nyújtózás kíséretében Janehez lépked, és belekucorodik az ölébe, remélve, hogy tőle is kap egy kis kényeztetést.* Egyébként Elisaveta Mira vagyok, Eli. *Mutatkozik be végül egy széles mosollyal.*

//Öm... FAGY?//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitimeCsüt. Dec. 10, 2009 7:31 pm

*Ekkor Jane belép a játékterembe és köszönti a lányt.-Szia! Leülhetek melléd?*Kérdezi kedvesen a lány.-De aranyos a cicád, nekem is van csak elvesztettem és nem találom.*Mondja Jane miközben leül a lány mellé.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 32 Icon_minitime

Társalgó - Játék terem
Vissza az elejére 
32 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Labirintus :: Központi termek-
Ugrás: