Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Társalgó - Játék terem - Page 11 I_vote_lcapTársalgó - Játék terem - Page 11 I_voting_barTársalgó - Játék terem - Page 11 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Társalgó - Játék terem - Page 11 I_vote_lcapTársalgó - Játék terem - Page 11 I_voting_barTársalgó - Játék terem - Page 11 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Társalgó - Játék terem

Go down 
+73
Lorie Andres
Alexandra Voltano
Wanda Dorcas Gloria
Eira Eilertsen
Lorraine Betranche
Alfons Gerard
Nessie di Alsiera
Isabella Newton
Etienne Marceau
Goran Polyak
Kádár Enikő
Regina Ruosin
Kynger Iwood
Drékulusz Kluszenov
Demian Emil Deyan
Nemir Growal
Gwilim Jan
James Blackwood
Sarah Lairs
Rory L. Milborrow-Quenell
Seldrit El Perimd
Nathaly Holloway
Jasna Novarro
David Robert Beawer
Jack Darkfield
Athreana Andraste
Katie Wells
Lumiére el Michelle
Miley Hortingberg
Oyasumi Setsuna
Lizbeth Westlive
Emily Kyra Beawer
Vilen S. Vyacheslav
Tim Leopold
Yosif Zhivko
Rosalin Aljana
Shawn Griffin
Laura Wylee
Katherine Mary Black
Irina Yuliana
Pierre Bontavier
Dernóczi Norbert
Celestine Quann-Roseberg
Concordia Xanto
Victoria T. Lassenien
Gamba Drakon
Samantha Troops
Ivona Ivanovna
Selena Angel
Saniyya E. Miguela Eva
Jennifer Love Smith
Natalie Depp
Aleksandar Stefan
Aaron Drawer - Allidon
Elizabet Kingston
Gabriella Collie
Rosalie Hooper
Elisaveta Mira
Yasmine S. Moore
Maximilian Smith
Zac Leaving
Katerina Shezhana Varvara
Ayla Madyzyn
Robin Star
Miranda Wilson
Chiyori Kiryuu - archiv
Quarion Galanodel
Berker Mikolaj
Ginevry Enton
Leona Arts
Vica Caroline Evans
Aravis Anton
Grace Neverwood
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Grace Neverwood
Diák
Grace Neverwood

Hozzászólások száma : 37
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 11 Nincskaszt

Társalgó - Játék terem - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Szept. 19, 2009 9:26 pm

First topic message reminder :

A Társalgó központi terméből összesen három ajtó nyílik, tehát ez is közöttük van. Már maga az ajtó is erősen figyelemfelkeltő, ugyanis a felirat általában random színek között váltogatja magát, néha teljesen megbolondulva mozognak a betűk, villog, szóval szinte önálló életet él.
Ahogy belépsz egy egész méretes termet találsz. Persze nem óriási, de olyan kényelmes méretű. Sok minden akad itt. Egy nagy szekrény, ami szinte mindig zajoktól hangos. Van benne mágikus önping-pong, amivel egyedül is játszhatsz; vagy épp néhány doboz varázslósakk; különleges minikviddics, ahol te irányítod a játékosokat; érdekes társasjátékok; varázsló activity és még amit csak el tudsz képzelni és mágiával bír.
A szobában több asztalt és széket is látsz, itt próbálhatod ki a méretes szekrény különböző játékait, szórakozhatsz barátaiddal. De persze, ha úgy kényelmesebb, a kényelmes szőnyegen is elheveredhettek kipróbálni egy társasjátékot.
Találsz egy zenegépet is, persze nem árammal működik. Sokféle zenét megtalálsz benne, válogathatsz kedvedre, de azért légy tekintettel a többi ittlévőre is, hátha nekik egész más az ízlésük. A terem egyébiránt hangszigetelt, tehát a zene nem zavarja sem a Központi terem, sem a Nyugalom termének élvezőit.
A mágia fontos, de mégis ha jól megnézed találhatsz itt mugli játékokat is. Talán nem ismered őket, ezért akad a falon 1-1 rövid leírás a használatukról, abból megtudhatod mi is a pontos lényegük. Akad itt csocsó-asztal és darts is, no meg egy kisebb minibiliárd, és egy flippergép is helyet kapott, amit úgy fest az iskola külön rendelésére készítettek, mert a pálya kialakítása is a Nezabart idézi. Ezt azért egy kis mágiával megspékelték, így valamivel nehezebb, mint egy sima flipper, ugyanis a golyó van, hogy osztódik, vagy apróbb méretűre összemegy, netán eltűnik és hirtelen egy másik ponton tűnik fel.
írta Cirelin de Sovalon
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Gwilim Jan

Gwilim Jan

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 94
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 11 Mutatvanyos

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeHétf. Márc. 14, 2011 10:36 pm

-Helló, Tim! Én Gwil vagyok.*mutatkozik be a srácnak, majd kezetráznak, utána a lányhoz fordul.*
-Tökéletes lesz.*amit kimondta a mondatott indul a zene és elkezd játszani, ahogy kell,hibátlanul végigjátssza a dalt, és a koncentrálás következtében nem tűnik fel neki, hogy a háta mögött is van egy nézője, mikor hozzájuk szól a srác, Gwil ijedtében ugrik egyet.*
-Helló! Én Gwil vagyok.*mutatkozik be.*-Nekem nem volt. Meg egy kis kikapcsolódás senkinek se árt.*mondja mosolyogva az új vendégnek, utána Aimeehez fordul.*
-Nos, hogy játszottam?*kérdezi kíváncsian, de mosollyal az arcán.*
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

Főkarakter : nemir_growal@hotmail.com
Hozzászólások száma : 323
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 11 Auror
Üzenőláda : Társalgó - Játék terem - Page 11 Tek9c7a340

"Csak a lelkiismereted lehet bírád, hóhérod vagy pártfogód, senki más."

"Nézz körül, és kérdezd meg magadtól: akarsz-e ennél jobbat?"

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeHétf. Márc. 14, 2011 10:23 pm

*A teremből hallatszó zaj felkeltette Nemir figyelmét, és úgy döntött, hogy mivel úgy sincs jobb dolga a sétálgatáson kívül, megnézi mi történik éppen a játékteremben. Lassú cammogós léptekkel közeledik, a zene egyre hangosabb lesz. Lezserül, zsebrevágott kézzel lép be a helyiségbe, és megáll a két, számára eddig ismeretlen diák mögött, amint épp egy számára is favoritnak számító számot adnak elő. Rövid ideig hallgatja a őket, majd a szám végén mosolyra húzott szájjal megszólítja őket.*
- Ez egy jó szám, de mit csináltok még itt mindig? Nem volt jobb dolgotok mint hogy a játékteremben szórakozzatok ilyen későn?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeHétf. Márc. 14, 2011 10:11 pm

*Elégedett mosollyal az arcán hallja a fiú válaszát, majd gondolatát meg is osztja vele.* - Ezt már szeretem. *Szórakozottan rákacsint, majd elkezd válogatni a számok közül. Hümmögve nézegeti őket, majd felcsillan a szeme.* - Guns.N.Roses? *Pillant reménykedve a mellette lévőre, aztán ha az rábólint kezdhetik a játékot. De előbb még szaktársa felé fordul.* - Persze, gondolom... amúgy köszönöm a bókot. *Vigyorog mint egy Colgate reklám. Hát nah, önbizalomban nem szenved hiányt a naxeldires leányzó.* - Aham. Még csak most kezdtük. De én már egész profin nyomom. Csak figyelj! *Mondja, és vissza fordul a játék felé. Egy mozdulattal elindítja és türelmesen vár míg betöltődik a zene. Aztán elkezdődik... * - Az eleje egész lightos. *Mondja Gwilimnek, de szemeit nem veszi le a monitorról.*

Tim Leopold
Diák
Tim Leopold

Hozzászólások száma : 214

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeHétf. Márc. 14, 2011 9:54 pm

*Fejét hirtelen kapja fel mikor a lány felhaborodtan szólal hozzá. Elsőnek nem érti majd miután jobban megnézte a lányt jön rá kicsoda is.* -Ohhh... *Elmosolyodik a lány láttán.A cigit a szájába hagyja mig két kezével lendit magán és felál. Majd sziv egy nagy slukot és megszólal* - Bocsi Aimee nem ismertelek meg. Meg egy kicsit nagyon is máshol járt az agyam * Közben már előtte és a fiú előtt van. Tekintetét a fiú felé forditja és kezét nyújtja.* - Hello!! Engem Tim Leopoldnak hivnak * Majd újra a lányhoz fordúlés gyorsan de alaposan megnézi.* - Jól nézzel ki ma is! Lehet hogy ez is körejátszot benne, hogy nem ismertelek fel. * Közben még vagy ketőt sziv a cigiböl majd eloltja és elővesz még egyet. vaéahogy most jól esik neki.* - Látom Gitat Herostok és eddig, hogy áltok? *Kérdi, miközben lassan de nagyon lassan kezd elterelődni a figyelme a gondjairol.*
Gwilim Jan

Gwilim Jan

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeHétf. Márc. 14, 2011 9:45 pm

-Helló, Aimee. Rendben játszunk, válaszd ki a zenét.*mondja mosollyal az arcán a lánynak, és reméli, hogy a kány megdöbben, hisz Gwil nem csak hegedülni tud, de gitározni is. Nyílik az ajtó és megpillantja a srácot, köszön neki. Majd fejét a monitor felé fordítja.*
-Már régóta ülsz itt és próbáld legyőzni a gépet?*kérdezi mosolyogva. Most elég vidám napja van Gwilnek, így nem csoda, hogy mindenen mosolyog.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeHétf. Márc. 14, 2011 9:33 pm

- I love rock n' roll... OWWW! *Talán kissé jobban bele éli magát a kelleténél, az utolsó szónál felviszi a hangját, és nagyot penget a "húron". Aztán szünet és tovább megy a szám... ő pedig vékony kis ajkaiba harapva próbál koncentrálni. Elég magas fokozaton játszik.* - Auu. Ezt elnéztem... *Mondja mikor szinte egy egész hangsort kihagy, aztán nyílik az ajtó ő pedig reflexből kapja oda fejét. Ezzel elérve, hogy megjelenjen a monitoron a "game over" felirat. Annyira nem foglalkozik vele, sugárzóan mosolyog az érkező ismeretlenre.* - Heló. Aimee vagyok. És jah, persze, hogy szeretem a zenét. Ki nem? *Rá vigyorog a fiúra, majd felkapja a mellette lévő gitárt és oda dobja neki.* - Egy játék? *Provokatívan húzza fel egyik szépen ível szemöldökét, majd a válasz után ki keresnek egy számot. Közben pedig társaságuk akad.* - Mi van itt ma, átjáró ház? *Nevet fel, de azért megnézi magának a fiút. És amint rájön, hogy az Tim, azon nyomban el is képed.* - Hey, mi az? Már nem is köszönsz? Valaki de fent hordja az orrát.

Tim Leopold
Diák
Tim Leopold

Hozzászólások száma : 214

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeHétf. Márc. 14, 2011 9:18 pm

*Hangos léptek hangzanak a távolból. Szinte nem is mondható lépésnek. Úgy oda vágja lábait a földhöz ahogy azt csak nem sajnálja. Valahogy le kell vezese a dühét.* -Elegem van mindenkiböl.... Miért nem tudnak békén hagyni *Mondja magának. Hát igen valaki ma ball lábal kelt fel. Igazából nem is tudja min huzta fel magát de az anyi biztos, hogy magényra van szüksége. De hát nem a legjobb irányba megy hisz a Központi termek felé elégge sokan járnak.*~De mostmár mindegy. Nem érdekel. Majd elmennek ha nem birják majd tovább a társaságom~ *Ma elég furcsa dolgott talált az egyik ruhája zsebében. Na jó anyira nem furcsa csak régen fogott ilyet a kezébe. Hisz rég leszokot a bagórol és most meg talált majdnem egy teljes dobozzal. Most is itt van a zsebébe. Mióta eljött 2 szállat szivott el, hogy egy kicsit is megnyugodjon, ami nem nagyon jött össze neki. Menet közbe előveszi jó öreg doboz "Kent"-jét és rágyújt. Úgy gondolja be néz a játékterembe, hogy az egyik sarokba nyugodtan elszivhassa a bagóját. Belép és akkor két személyt vesz észre* ~Na ez nagyon jó. De akkor sem fogok elmenni inen~ *Belép és fogja magát és valahova leül. Nem ismeri meg a lányt ha megismerte volna biztos köszön igy csak leül és szivja cigijét.*
Gwilim Jan

Gwilim Jan

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeHétf. Márc. 14, 2011 9:15 pm

*Gwil sétál be a játékterembe, fekete farmernacija és fehér pólójához egy fehér sportcipőt vett fel. Most nincs kedve, divatot követve öltöznie, ezért kapta magára azokat a ruhákat, amik elsőként akadtak a kezébe. Ajánlották neki a helységet, hisz egy hozzá hasonló fiatal helyes srác, hol tudnál jobban eltölteni az idejét, mint itt. Mikor meglátja a lányt, aki épp zenei játékot játszik, odalép hozzá.*
-Szia! Én Gwil vagyok.*mutatkozik be mosolyogva a lánynak.*
-Elég ügyes vagy.*mondja s mutatóujjával a képernyőre mutat.*
-Látom szereted a zenét.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeHétf. Márc. 14, 2011 9:00 pm

- Néha úgy hiányzik a marihuána, mint a hercegnőnek, a Don Juan, ha az erkélyből a szemébe néz, vonzza mint méhet a méz. *Énekelget fesztelenül, miközben gitárral a kezében nyomkodja a gombokat, egyiket a másik után, zöld szemei pedig szorosan a monitorra "tapadnak". A lányon ma egyébként egy feszes szürke farmer, és egy babarózsaszín kis vékonyka póló van. Lábán szürke converse. Haja loknikban verdesi vállait.* - Ez csak egy egyszerű dal semmit nem akar. De ennél többet nem árulhatok el... *Hallatja és erősen lenyomja az utolsó hangot is, majd vigyorogva nézi a 100% - os teljesítményét.* - Ennyit érsz! Hah. *Vigyorog a monitorra, és még a nyelvét is kiölti a gépnek. Egy pillanatig elgondolkozik rajta, hogy félreteszi a guitar herot, de már annyira belejött, hogy még keres magának egy számot. Mondjuk az I Love Rock N Roll-t.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeKedd Feb. 22, 2011 8:43 pm

*Hallgatja a lány szavait, mire egy mosoly jelenik meg az arcán. Amikor Jana rámutat, hogy ne mozduljon szemöldöke érdekesen siklik a magasba, arcán persze végig mosoly bujkál.* -Ejnye Jana megittad a borom. *Sóhajtja a lány tettet bánattal, miközben újra elmosolyodik. Annak szavaira csak félrebillenti a fejét, majd halkan szólal meg.* -Ugyan, nem csináltam én semmi rosszat. Sokféleképpen lehet megcsalni az embert... *Mondja a lány, miközben kezeit a flipperre támasztja. A temetős dologra csak egy lágy mosoly jelenik meg az arcán. Őszinte mosoly ez, emlékképek jelennek meg az elméjében.* -Régen sokat voltunk ott késő este. Emlékszel? *Kérdezi halványan mosolyogva, látszik rajta, hogy hiányoznak neki azok az idők... Aztán Jana kijelenti, hogy rögtön behúzta a szobába, mire a lány csak leszegi a fejét.* -Máris eldobsz? *Kérdezi meg, de ajkain mosoly bujkál, majd figyeli, ahogy a macska bejön.* -Ejj és még most is Srődi van az öledben és nem én. *Sóhajtja a lány lemondóan, majd csak leveti magát a kanapéba.* - Szó szerint dög. *Teszi még hozzá a lány, majd csak a pókert veszi a kezébe. A Füst továbbra sem oszlik el a szobában, talán még sűrűbb lesz. Még inkább körülveszi a két lányt.* -El kéne kapni Filippet vagy Doriant, hogy tanítsanak meg pókerezni. *Vonogatja a vállát miközben Jana felé pillog.* -Te tudsz? Báár abból sem lenne tanulás...*Morogja az orra alatt, miközben Lagmar felé pillant. Egy jó ideig nézi a daimont, de nem mond semmit.*

//Rosszullét és net lassulás miatt fagy:(//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeKedd Feb. 22, 2011 7:55 pm

*Amikor lecsusszan róla a köpeny, a lányon láthatóvá válik a hófehér hosszú szoknya, és a hófehér hosszú tölcséres ujjú blúz.*
- Fekete Szépség... másnak Éjsötét Céda... Megint másnak a Halál Angyala... De ezer név alatt is egy ember bújik meg. Én vagyok az.
* Sóhajtja mosollyal az ajkain, majd fordul egyet, háttal a lánynak, bal kezét felemeli kicsit oldalasan, mutató ujját kitartja, amolyan "Ne mozdulj" stílusban, majd felhörpinti a pohárban lévő italt. Aztán csak megszólal.*
- Tudom én hol jártál. Hogy a fenébe ne tudnám? Azt hiszed olyan... vak vagyok? Éreztem rajtad tegnap hajnalban a bujálkodás semmivel össze nem téveszthető fanyar illatát.
* Villant egy vigyort a lányra, de hogy komolyan mondja e, az persze más. Teljesen más. Körbe pillant a játékterembe, majd csak vág egy fintort.* - Úgy hiányzik a temető. Olyan jó volt ott éjjelente sétálni... imádtam... De most meg már... áhhhh...
* Legyint egy nagyot, majd amikor Tashára terelődik a szó csak villant egy vigyort.* - Hát nem semmi a kis Csernobili csaj. Kapásból behúztam a szobába... * Ahogy ezt kimondja, kopogás hallatszik a teremből, majd berongyol Srődi, és Jana ölébe veti magát ügyes ugrásokkal. Mire a lány elkapja a macskát.* - Na te is megjöttél te...Dög?*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeKedd Feb. 22, 2011 7:44 pm

*A lány csak néha ábrándosan sóhajt fel, miközben hagyja, hogy a golyó újra és újra leguruljon a gépbe. Nem is arra játszik, hogy ő most rekordot érjen el, hanem csak na... Darwin sem lát sok mindent, vagyis illatról talán felismerheti a közeledő párost, mire farkát a magasba csapja, majd csóválni kezdi mint egy kutya. A szemeit eltakarják, mire csak kirázza a hideg. Ismerős az érintés, de nem mond semmit, inkább csak mosolyog. Hagyja, hogy elvegyék tőle a poharat, a kérdésre csak sunyin mosolyodik el. Ugyanolyan búgó hangon szólal meg, mint fekete hajú barátnője.* - Csak nem az én Fekete Szépségem? *Kérdezi a lány kellemes hangján, aztán csak szembe fordul Janával. Csípőjét kellemesen billenti ki, majd lehúzza a lányról a köpenyt. persze csak akkor, ha a másik megengedi. A kérdésre csak egy ördögi már-már démoni vigyor jelenik meg az arcán. Úgy látszik jó kedve van.* -Hááát, ha te azt tudnád. Azt hiszem már megint megcsaltalak. *Biggyeszti le az ajkait, aztán csak Marijanára kacsint.* - Na, de most mond meg, milyen jó csajt hoztam. *Mondja Tashára utalva, miközben továbbra is csak áll.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeKedd Feb. 22, 2011 7:31 pm

*Láthatatlanná tévő köpenyben suhan végig a lány a folyosókon, majd amikor a játékterembe ér, a köpeny alatt lép be majd a lány mögé libben. Lagmar kiábrándító bűbáj alatt mondhatni csak egy elmosódott folt, így elég keveset látni belőle. Jana megfogja a lány kezében a poharat, majd másik kezét a lány szemeire tapasztja. A köpeny még mindig rajta, így Darwin is csak annyit érezhet, amennyit a lány. Látni nem láthat többet. Majd aztán a nekromanta lányka búgó hangján szólal meg.*
- Na vajon ki lehetek?
* Majd ha a lány kimondja, akkor szimplán elveszi a poharat, aminek hatására az csak eltűnik. Aztán a köpeny lassan leemeli a köpenyt. A pohár épp a lány ajkait érinti, és kortyol belőle. Ajkain jókora mosoly.*
- Mizújs? Tegnap olyan későn jöttél... már rég aludtam... Mit csináltál? *kérdi sokat sejtő vigyorral a lánytól.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeKedd Feb. 22, 2011 7:20 pm

*Egy hosszú szőke hajú leányzó álldogál a flipper előtt, kezében valamiféle drága borral teli pohár van. Vörös bor. A lány lassan vérvörös ajkaihoz emeli, majd belekortyol, eközben a golyó zörögve ér le a gép gyomrába. A lánytól nem messze nagy peckesen egy fossza fekszik. Susanon egyébként egy fekete csipkével futtatott mélyvörös ruha van, kissé talán viktoriánus korabeli feelingje van a ruhának, de egyértelműen leszűrhető rajta, hogy modern. Na, de ez persze nem is érdekes, a szőkeség hófehér háta szépen villan ki a ruhából. Majdhogynem a derekáig van kivágva, igaz, hogy haja eltakarja a lány hátát, de azért így is mutat valamit. Most nem az az utcalány stílus van a lányon. Mellének két kis félgömbje kellemesen kukucskál ki a ruhából, egyik lába felhúzva ahogy a géppel játszik. Valamiféle füst is van a teremben, valószínűleg a lány csinálta. Mostanában igencsak rászokott az efféle kis trükközésekre. Mindenesetre a zenegépből, lágy lassú zene szól, a lány meg csak ábrándosan sóhajt fel, miközben újra a borba kóstol.* - Ooolyan édes ez a cipőőő!*Mondja elnyújtva a fossza, miközben elegánsan végignyúlik a szőnyegen. A lány arcán egy mosoly jelenik meg, majd az említett tárgy felé néz, na igen szokása, hogy lerugdossa magáról a cipőjét. A boros poharat lerakja, majd újra játszani kezd a géppel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 6:26 pm

*Igazából őt sem köti le igazán egyik lánynak sem a szépsége. Na nem mintha a saját neméhez vonzódna, vagy hasonló, inkább csak Kyle-ra üt ebből a szempontból, és egyelőre erősen aszexuálisnak tűnik. Aztán később talán majd változik ez, de egyelőre egyik nem sem érdekli bővebben, maximum poén szinten, cukkolásként.* - Egen, addig én is tudom, hogy póker. *Kuncog kicsit, majd könnyedén felül az egyik asztalra, és előredől, a térdeire támaszkodva. Húz egy lapot, felvont szemöldökkel, megnézi, megjegyzi, majd visszateszi.* - Ez nekem egyelőre erősen kártyatrükknek tűnik. Na mutasd csak. *Tőle egyelőre nem kérdezték, kicsoda, így el sem árulja. Helyette rámosolyog Alanoisra.* - És a kisasszony mi járatban van erre? Mivel játszana?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 6:14 pm

-Alanois vagyok, de szólítsatok csak Al-nek.*mondja kicsit félszegen.* Majd közelebb megy a két új ismeröshoz s megnézi közelebbröl a "mutatványt". Mindig is kíváncsi volt az efféle trükkökre, hogy hogyan csinálják meg ilyesmi, gondolta most okosabb lehet efelöl is. Más egyéb nem igazán jutott eszébe, mindig is hadilábon állt a beszélgetésbe elegyedéssel...*

A hozzászólást Alanois Winderburg összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 17, 2011 7:05 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 6:05 pm

*Hallgatja a fejét, miközben pörgeti kavargatja a kártyákat különféle trükköket csinál vele, majd amikor egy másik lány megjelenik és felé lép csak félig felpislant rá.* -Szevasz. *Mondja a lány, majd a másik kérdésre szemöldöke a kalap alatt a magasba siklik.* -Nem látod? Egyébként kártyázok, igen csak úgy egymagamban. *Mondja a lány, miközben feljebb csúsztatja a kalapját és úgy pislog fel a másikra. Kifejezetten szép lányról van, de ez őt annyira nem érdekli. Mindenesetre, amikor Sly is megjelenik csak félrebiccentett fejjel néz rá.* - Peace. *Mondja a lány, miközben lábait leveszi az asztalról, aztán a fiú szavaira csak biccent egyet.* -Köszi. *Mondja, majd csak összeszedi a lapokat és Slyra néz.* - Egyébként Amanda vagyok. *Mondja a lány röviden bemutatkozva.* -Hogy ezzel? *Kérdezi, miközben hófehér fogsora a fiúra villan.* -Póker. Játszani sokféleképpen lehet vele. *Mondja, miközben a fiú felé tartja a paklit, hogy húzzon belőle egy lapot.* - Ha megvan tedd vissza. *Mondja a lány mosolyogva, miközben ő maga a másik lányra pillant.* -És te ki vagy? *Szegezi neki a kérdést. Hogy esetleg a kalapot le kéne vennie, mert az illem így követeli. Hol érdekel ez egy utcagyereket?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 5:54 pm

- Hey Satan, Payin' My Dues
Playing In A Rocking Band
Hey Momma, Look At Me
I'm On My Way To The Promised Land...

*Nem csak a zenegépből hallatszik a zene, hanem valahonnan máshonnan is felcsendül a hang. Határozottan van hozzá hangja a srácnak, aki elkezdi énekelni, méghozzá a falnak dőlve a játékterem egy sötétebb sarkában. A két lány eddig talán észre sem vette. Énekelgetve közelebb sétál, majd rávigyorog a lányokra, és meghajol.* - Üdv a hölgyeknek. Mit mondjak, határozottan jó az ízlésed. *Pillant Amanda felé vidáman.* - Azzal hogy kell játszani? *Bök fejével a póker felé, miközben hosszú ujjait összefűzi maga előtt, és csillogó szemekkel néz egyik lányról a másikra. Láthatóan életvidám, pörög, tele van energiával és pozitív érzésekkel. De egyelőre nem mutatkozik be... na ennyit a nemesi neveltetésről. Fekete hajában vörös csíkok díszlenek, egyébként pedig fekete nadrág-póló összeállítást visel térdig érő fűzöld kabátban. A nyakában AMM medál, és egy kisebb, egyszerű zöld CD egy zsinórra felfűzve.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 5:43 pm

*Al, mint mindig most is nagyokat sétál a folyosókon fel s alá. Fekete katonai bakancsban van s egy szép piros ruhában mely testére simul, nyakában a megszokott nyaklánc a medállal, vállán egy táska, benne kisállatával. Haját most végig befonva viselte, kezein számtalan karkötö és gyürü dobta fel öltözékét. Gondolta rég nem járt a Társalkodóban, így arra vette az irányt majd a Játék terem "részlegben" megpillantott valakit. Közelebb ment. Egy fekete hajú lány volt, számára még ismeretlen, de már látta a folyosókon néha. Ossze szedte bátorságát és megszólitotta.*-Szia. Mit csinálsz? *érdeklödott Al.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 5:27 pm

*Egy fekete hajú alak rója az iskola folyosóit, fejébe egy fekete kalap van húzva. Egy keze zsebre téve a másikkal, pedig valami dallamot csettintget, miközben lábai ütemesen lépnek a ritmusra. Ő rajta egy fekete kantáros nadrág van, valamint egy fehér ing. Kinézete egy az egyben a viktoriánus kori utca kölykökét idézi. Mindenesetre léptei egyenesen a Játékterem felé vezetnek. Ott aztán benyit, majd amikor meggyőződik róla, hogy egyedül van a zenegéphez sétál és benyom rajta egy AC/DC számot méghozzá a Highway to Hell-t. Ütemesen lépkedni kezd a zenére, majd csak a biliárd asztalra ugrik, ott beméri a terepet, majd amikor leugrik az asztalhoz megy és a pókert veszi a kezébe. Szakavatott mozdulatokkal kezdi el kevergetni. Néhol megpörgeti a kezében, majd visszacsúsztatja a lapot a pakliba és így kevergeti tovább. Úgy látszik el van a lány, lábai feldobva az asztalra ő maga pedig a kényelmes fotelban foglal helyet.*
James Blackwood
Diák
James Blackwood

Hozzászólások száma : 64
Kaszt : Társalgó - Játék terem - Page 11 Illuzionista
Üzenőláda : Coldplay - Life in Technicolor 2
Coldplay - Glass of Water
The Cure - Friday I'm in Love
The Killers - Spaceman

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeKedd Feb. 08, 2011 8:02 pm

*Nos a fiú maga is meglepődik, hogy milyen jól letudta a kártyatrükkjét, mivel már igen rég nem próbálkozott vele. Mikor ismét elhibázza az ütést a lány felajánl valami mást. James feltekint és gyerekes, titokzatos mosoly jelenik meg az arcán.*
- Háát... a darts jó ötlet lenne. Persze ha neked is megfelel.
*A fiú utána nem szól, de kezd feloldódni a benne tomboló feszültség. Sőt... meg is lepődik rajta, hogy milyen könnyen kezd végre feloldódni a lány társaságában. Persze ettől függetlenül még mindig gyanakvó és azért körbe-körbe pillant, hogy nem e rejtőzik valaki a teremben valahol a távolban, hogy aztán rátámadjon a fiúra. Ki tudja, lehet hogy a lány ismét csapdába csalná... Neeem. Hisz annyira tüneményes és ártatlan. A tökéletes ellentéte annak a lánynak, akivel sikerült elsőre megismerkednie. Kissé még elmélkedik magában, ám megvárja, hogy mit reagál a lány a dartsra. Hátha abban már jobb lesz mert itt igen csúfos vereséget szenvedett.*

//Get cold...//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeKedd Feb. 08, 2011 7:56 pm

*A lány csak nézi a lapot, majd figyeli, ahogy a fiú elkezd trükközni. Szépen lassan megvilágosodik előtte, minden majd amikor a fiú előveszi a szívkirálynőt a lány csak ránéz. Nos, meg kell ejteni, hogy a drága eléggé jól tud trükközni, így nem esik nehezére megtéveszteni a fiút.* - Igen Pikk király volt. *Mondja a lány és a fiú ránéz a lapra akkor valóban ezt láthatja. Jól csinálja a lány az biztos, mindenesetre ezzel csak a fiú kedvén akar dobni. Amikor a fiú nem talál el semmit a lány csak leteszi a dákót, majd a darts felé pislant.* -Megpróbáljuk? *Kérdezi a lány mosolyogva, miközben odalép a dartshoz.* - Vagy mit szeretsz? Csocsó? *Kérdezi a lány mosolyogva. Kellemes és biztató mosolya van a lánynak az biztos. Meg kissé talán, olyan elvarázsolt az egész lánynak. Vékony kezét a fiú felé nyújtja hívogatóan.* -Na, mit szeretnél? *Kérdezi meg, miközben a zene folyamatosan ott cseng a háttrében.*
James Blackwood
Diák
James Blackwood

The Killers - Spaceman

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeKedd Feb. 08, 2011 7:44 pm

*James megnézi a kártyát, amit Susan húzott. Egy pikk király. A fiú elkeveri a lapot a pakliban majd tart egy kis hatásszünetet, hogy mit reagál a lány. Pár bűvös kézmozdulat, majd megpöcköli a pakli hátlapját és lassan kiemelkedik a... szív királynő. James pislog egy percig bambán, majd kissé remegő ajkakkal Susan felé tartja a lapot.*
- Öhm... azt hiszem ez volt a te lapod...
*A fiú ismét a lapra szegezi a tekintetét, majd megvonja a vállát és inkább zsebrevágja a paklit.
- Úgyse voltam jó a kártyatrükkökben... *vonja meg a vállát, majd rámosolyog a lányra és lökéshez emeli a dákót. A golyó ismét pattog ide-oda, mindenfelé, de ismét semmi. James sóhajt egyet, majd ismét a dákóra támaszkodik és csendben figyeli a lányt. Nem szól, nem hülyéskedik, nem bénáskodik. Egyszerűen csak... csendben nézi, hogy mit csinál Susan. Banánra pedig néha dühös pillantást vet, de hamar megenyhül. Elvégre minek idegeskedjen? A végén úgyis a majom fogja húzni a rövidebbet. Uhgyanis kezd már kifogyni a gumicukorból.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeKedd Feb. 08, 2011 7:32 pm

*A kis majom úgy látszik élvezi a simogatást meg a masszírozást, mindenesetre csak figyeli, ahogy a fiú elrakja a fehér golyót. Ezek szerint ő jön kétszer a golyót beállítja és lő, de ezúttal ő sem talál bele a lyukba. A fiú szavaira csak félig rápislant, majd csak egy kisebb hatásszünet után szólal meg.* -A kettő az tökéletes, főleg ha... *Mondja a lány, de nem fejezi be a mondatot. Mosolyogva legyint egyet, miközben egy lágy sóhaj hagyja el az ajkát. Zöld tekintete a lámpa fénybe emeli, mire félig lehunyja.Várja, hogy a fiú lőjön, de ez elmarad mert helyette közelebb lép hozzá és egy paklit tart felé. A lány zavartan biccenti félre a fejét, miközben megszólal.* - Én nem igazán tudok kártyázni... *Mondja a lány, mindenesetre hófehér, sápatag kezeit a fiú felé nyújtja, majd ki vesz belőle egy lapot. Ránéz, majd a fiúnak nyújtja. * És...most...?
James Blackwood
Diák
James Blackwood

The Killers - Spaceman

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitimeKedd Feb. 08, 2011 7:06 pm

*Banán a mennyekben jár. Egyszerűen imádja ha dögönyözik, és susan puha keze alatt tökéletesen mozdulatlanná válik a ksimajom. James csak nézi, amint a lány ismét talál, majd miután elvéti, a fiú ütésre emelné a dákóját, mikor a lány tekintete hirtelen... bódítóvá válik. Egy pillanatra megfagy a fiú ütés közben, majd megrázza a fejét, pislog egyet-kettőt és újra a játékra próbál koncentrálni.*
- Tehát... nos... akkor... Ez nem is meglepő... vagyis az... merthát a kettő sok... de van hogy mégsem... azonban van hogy a három tűnik soknak és nem a kettő... de túl sokat beszéltem igaz? Csak egy pillanat...
*A fiú meglöki a fehér golyót ismét, ami nekipattan háromszor az asztal falának, majd ismét belezuhan a lyukba. A fiú ütése ismét eredménytelen volt. A száját húzza, majd a vállára néz, hogy Banánnak mi a véleménye... ám a majmot sehol sem találja. Idegesen körbepillant a teremben, mindenhol keresi, míg végül megállapodik a tekintete Susan-en, aki ott babusgatja a kis szőrmókot.*
~Nyavajás dög... mindig behízelgi magát...~
*A fiú ismét a dákóra támaszkodik, majd egy bohókás mosoly tűnik fel az arcán. Gondolkodik egy ideig, majd a zsebéből előkapja a kártyapakliját. A dákót a biliárdasztalnak támasztja, majd kevergetni kezdi a paklit, odalép Susanhez és a lány felé nyújtja a kezét.*
- Húzz egy lapot.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Játék terem   Társalgó - Játék terem - Page 11 Icon_minitime

Társalgó - Játék terem
Vissza az elejére 
11 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Labirintus :: Központi termek-
Ugrás: