Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Játék terem | |
|
+73Lorie Andres Alexandra Voltano Wanda Dorcas Gloria Eira Eilertsen Lorraine Betranche Alfons Gerard Nessie di Alsiera Isabella Newton Etienne Marceau Goran Polyak Kádár Enikő Regina Ruosin Kynger Iwood Drékulusz Kluszenov Demian Emil Deyan Nemir Growal Gwilim Jan James Blackwood Sarah Lairs Rory L. Milborrow-Quenell Seldrit El Perimd Nathaly Holloway Jasna Novarro David Robert Beawer Jack Darkfield Athreana Andraste Katie Wells Lumiére el Michelle Miley Hortingberg Oyasumi Setsuna Lizbeth Westlive Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Tim Leopold Yosif Zhivko Rosalin Aljana Shawn Griffin Laura Wylee Katherine Mary Black Irina Yuliana Pierre Bontavier Dernóczi Norbert Celestine Quann-Roseberg Concordia Xanto Victoria T. Lassenien Gamba Drakon Samantha Troops Ivona Ivanovna Selena Angel Saniyya E. Miguela Eva Jennifer Love Smith Natalie Depp Aleksandar Stefan Aaron Drawer - Allidon Elizabet Kingston Gabriella Collie Rosalie Hooper Elisaveta Mira Yasmine S. Moore Maximilian Smith Zac Leaving Katerina Shezhana Varvara Ayla Madyzyn Robin Star Miranda Wilson Chiyori Kiryuu - archiv Quarion Galanodel Berker Mikolaj Ginevry Enton Leona Arts Vica Caroline Evans Aravis Anton Grace Neverwood 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Grace Neverwood Diák
Hozzászólások száma : 37 Kaszt :
| Tárgy: Társalgó - Játék terem Szomb. Szept. 19, 2009 9:26 pm | |
| First topic message reminder :A Társalgó központi terméből összesen három ajtó nyílik, tehát ez is közöttük van. Már maga az ajtó is erősen figyelemfelkeltő, ugyanis a felirat általában random színek között váltogatja magát, néha teljesen megbolondulva mozognak a betűk, villog, szóval szinte önálló életet él. Ahogy belépsz egy egész méretes termet találsz. Persze nem óriási, de olyan kényelmes méretű. Sok minden akad itt. Egy nagy szekrény, ami szinte mindig zajoktól hangos. Van benne mágikus önping-pong, amivel egyedül is játszhatsz; vagy épp néhány doboz varázslósakk; különleges minikviddics, ahol te irányítod a játékosokat; érdekes társasjátékok; varázsló activity és még amit csak el tudsz képzelni és mágiával bír. A szobában több asztalt és széket is látsz, itt próbálhatod ki a méretes szekrény különböző játékait, szórakozhatsz barátaiddal. De persze, ha úgy kényelmesebb, a kényelmes szőnyegen is elheveredhettek kipróbálni egy társasjátékot. Találsz egy zenegépet is, persze nem árammal működik. Sokféle zenét megtalálsz benne, válogathatsz kedvedre, de azért légy tekintettel a többi ittlévőre is, hátha nekik egész más az ízlésük. A terem egyébiránt hangszigetelt, tehát a zene nem zavarja sem a Központi terem, sem a Nyugalom termének élvezőit. A mágia fontos, de mégis ha jól megnézed találhatsz itt mugli játékokat is. Talán nem ismered őket, ezért akad a falon 1-1 rövid leírás a használatukról, abból megtudhatod mi is a pontos lényegük. Akad itt csocsó-asztal és darts is, no meg egy kisebb minibiliárd, és egy flippergép is helyet kapott, amit úgy fest az iskola külön rendelésére készítettek, mert a pálya kialakítása is a Nezabart idézi. Ezt azért egy kis mágiával megspékelték, így valamivel nehezebb, mint egy sima flipper, ugyanis a golyó van, hogy osztódik, vagy apróbb méretűre összemegy, netán eltűnik és hirtelen egy másik ponton tűnik fel. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Május 20, 2010 7:52 pm | |
| * Mikor a lány elkezdi kevergetni a lapokat, nem szól egy szót sem. Had tegye. Mikor megkérdik, hogy honnan jött, csak elmosolyodik.* - Angliából. Azaz... egészen pontosan Londonból. Apám a Jacta Co. igazgatója, ami gyógyszereket, és egyéb sebészeti, és kórházi segédeszközöket gyárt. * hangzik a válasz.* - És én... Filipp Jacta vagyok az egyetlen fia, aki majd örökölni fogja az igazgatói posztot... de még annyira nincs kedvem hozzá. Hála az égnek, még nem is ma lesz a dolog. *Mondja mosolyogva, majd aztán feláll, és a lány felé lép, és leül mellé.* - Mutassam hogy kell? * A kérdés nem megrovó, vagy számon kérő. Sokkal inkább segítőkész, és kedves hangsúly. - De tudod mit? Hagyjuk is a kártyát. Fenének sem kell... gyere... menjünk a biliárdhoz... vagy a flipperhez. Amelyiket akarod. * Mondja mosolyogva a fiú.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Május 20, 2010 7:45 pm | |
| -Hümm!*hümmög egyet a lány, majd csak figyeli a fiút. Még mindig nem jutott eszébe, hogy hívják. Mindegy mostmár kicsit égő lenne megkérdezni. Mindenesetre amikor a fiú leül vele szembe, nos akkor egy pillanat alatt elfehéredik. Csak elkezdi kevergetni a kártyákat. Amikor a lány észreveszi, hogy milyen kártya is van a kezében csak nyel egyet.*~De jó, hogy közöm sincs a pókerhez..~*mondja magában, majd a fiúra mosolyog. Smradg zöld szemei kiváncsian izzanak fel.*-Öhm szóval játszunk?*kérdezi meg a lány, majd csak elkezd osztani. Talán ezt még meg tudja csinálni. Csak megpróbálja felvenni a márványszobor kinézetet, majd úgy néz a fiúra.*-Ööö*nyögi ki végül. Nos, a lányak fogalma sincs a pókerről. Mndenesetre csak nagyokat pislog a fiúra.*-Amúgy honnan jöttél?*teszi fel a kérdést. Legalább addig sem kezdik el a játékot.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Május 20, 2010 7:35 pm | |
| - Óhhh én csak... erre jártam, és gondoltam meglátogatom egy régi jó ismerősömet, a Flippert. De már játszok vele vagy negyed órája, és kezdem unni. * Mondja komolyan, majd oda sétál a lánnyal szembe, és leül. Ha az feláll, és megy a flipperhez akkor oké ha nem, akkor int a lánynak, hogy osszon kártyát aztán majd pókereznek. Mikor látja a lány színét, elmosolyodik, de inkább nem fűzi tovább a bókokat. Nem lenne jó. Elijesztené a lányt.* - Érten. Tehát flipperezni, és kártyázni. Azok jó dolgok. A kártyát úgy is hívják, hogy az ördög bibliája. Érdekes név ez egy játéknak, nem gondolod? * Kérdi mosolyogva, miközben ha megkapja a lapokat, felveszi, és tapasztalt mozdulttal pörgeti a kártyákat az ujjai között.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Május 20, 2010 7:17 pm | |
| *Amikor a fiú megfordul, vagyis jobban mondva ráköszön csak felsóhajt. Majd az arcára erőltet egy mosolyt.*-Igen találkoztunk...Ja Susan.*mondja a lány kissé zavartan, majd csak elkezd gondolkozni, hogy is hívhatják a fiút. Mindenesetre csak a flipper felé néz. Aztán csak zavartan rázza meg a fejét.*-Ja nem, dehogyis ráérek én csak kártyázni jöttem!*mondja a lány. Nos, elég gyenge dolog mert az ember általában nem szokott magával kártyázni. Főleg nem pokert ugyanis az van a lány kezében. A fiú következő szavaira csak pislog nagyokat, majd zöld szemeivel a fiúra mered.*-Jaj, hát én csak izé..hát mondtam csak flipperezni vagyis csak kártyázni jöttem!*mondja a lány, majd holtsápadt bőre igen hamar felveszi a paprika vörös színt.*~Nem is vagyok szép!~*morogja magában a lány, majd zöld szemeivel a fiúra pislog.*-És öhm te mit keresel itt? Vagyis izé, hogyhogy itt vagy?*kérdezi meg a lány. Majd csak újra a kártyákkal kezd el szórakozni. Igen, soha sem bírta, hogyha valaki bókol neki túlságosan hamar vörösödik el.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Május 20, 2010 7:06 pm | |
| * Nyílik az ajtó, ám erre Filipp magától nem igen lenne képes, hogy észrevegye, így aztán Dwalin, az állandóan éber majmocska szól neki.* - Szép hölgy a láthatáron Kapitány!* mire Filipp azonnal fordul is meg, hagyva a vasgolyót, hogy zörögve leguruljon a gép gyomrába.* - Szééééép jóestét kisasszony. Mi már találkoztunk. És ha jól emlékszem a nevedre... akkor... Susan igaz?* Kérdi mosolyogva, majd látva, hogy a lány a flipper felé indult meg, félre is áll.* - Parancsoljon kisasszony. Átadom a terepet. Már úgy is kezdtem megunni a játékot. * Füllentés a dolog, az már szent igaz. Dehát... azt már ki tudja.* - Mit csinálsz ilyen... korakésői időben errefelé Szép hölgy? felüdülés a szemnek ilyet látni errefelé, mint Te. Fényeddel beragyogod az éjszakát, hogy az eltévedt hajós láthassa a hazafelé vezető utat. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Május 20, 2010 6:59 pm | |
| *Ezüst szőke haja szépen hullámosan omlik a hátára. A lány bőre mint mindig most is fehér. Csak unottan nyitja ki a Játék terem ajtaját. Egy vádliig érő kivágott, halvány kék ruha van rajta. A lány egész háta majdhogy nem kivan. Mindenesetre imádja ez a ruhát. Amikor belép csak megindulna a flipper felé, ám ott már van valaki.*-Oh, szia!*mondja halkan a lány, majd csak elfordul és körbenéz a teremben. Igen, most pont a flipper léne neki. Mindenesetre csak leül az egyik fotelba és valami kártyajátékkal kezd el szórakozni. Néha-néha rápislog a flippernél álló fiúra. Kivárja a sorát. Lehetne ezt is mondani..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Csüt. Május 20, 2010 6:45 pm | |
| * Kékesfekete hajú fiú érkezik a játékterembe. Vállán ott üldögél a kis selyemmajom, a daimónja. Fekete nadrág, fehér ing, aminek az ujja kicsit tölcséres, a mell részén meg szalagokkal összehúzható. Lábán csizma, tipikusan kalóz stílusú. Már csak a szablya, és a kovás pisztoly hiányzik az oldaláról. A flipper felé fordul, majd beindítja. Ám mielőtt a golyót kilőné, még a zenegépet állítja be. A szám megindul. Egy Ac/Dc szám, mégpedig a Highway to hell indul el, mire a fiú megindítja a golyót. Nagy csattanásokkal kezei a flippert, ám élvezi a játékot. És láthatólag elég ügyes is benne.* |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Május 12, 2010 8:53 pm | |
| - Nem, én nem titkolózom... *Elfordítja a fejét. Ő soha nem titkolózik, maximum nem mond el pár dolgot, de legalább nem hazudik. De most valahogy érzi, hogy Vilen így is úgyis ki fogja belőle húzni a dolgot, úgyhogy inkább neki kéne elmondania, önszántából, amíg lehet. Nyugalmat erőltet magára.* - Hát... lehet. De nem tudom... Engem nem érdekel a srác... *Mondja tettetett közönyösséggel. Tényleg nem érdekli őt Tim. Csak azt nem tudja, hogyan fog reagálni Vilen.*
/FAGY/ | |
| | | Vilen S. Vyacheslav Diák
Hozzászólások száma : 277 Kaszt : Üzenőláda : Vilen Savva Vyacheslav
Végtelen világunkban mindennek vége van egyszer.... a kérdés csak az,hogy elfogadjuk,vagy szenvedünk miatta örökké...
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Május 12, 2010 8:47 pm | |
| -Ne butáskodj! *nevet fel a fiú.*-Biztos történt veled valami.Nem kell az egész élettörténetedet elmesélni.Talán csak nem titkolózol? *néz nagy ravaszan a lányra.* -Mi van,rád pályázott valami hapsi? *érdeklődik,nem is tudván,hogy talán épp ráhibázott.Örül amikor Emily is megcsókolja,de érzi a lányon,hogy talán nem mond el mindent.Neki pedig rossz szokásai közé tartozik,hogy mindent tudni akar. Ő már csak ilyen.Egy igazi Vyacheslav.* | |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Május 12, 2010 8:42 pm | |
| *Szemei hatalmasra tágulnak, amikor a fiú mondani akar valami nagyon fontosat. Egyszerre csak zöldből hirtelen tengerkék lesz, ez a boldogság jele nála.* - Jajj Vilen, Te is hiányoztál... *Átkarolja a fiú nyakát, és gyengéden, finoman megcsókolja.* - Az az igazság, hogy semmi dolgom nem volt, vagyis az unatkozáson kívül. *Mondja, és felvonja a szemöldökét. Tényleg nem csinált semmi említésre méltót az utóbbi pár napban, hacsak az nem számít annak, hogy csúszdázni volt Lizzel, és megismerte Timet... aki kicsit máshogy érdeklődött felé, mint ahogy ő akarta. Na mindegy.* - Mit meséljek, mit meséljek...? Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány, úgy hívták, Emily. *Elmosolyodik, de nem folytatja. Annyi minden lenne ebben a történetben, hogy Vilen valószínűleg megunná és ott hagyná, valahol még az elején.* | |
Végtelen világunkban mindennek vége van egyszer.... a kérdés csak az,hogy elfogadjuk,vagy szenvedünk miatta örökké...
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Május 12, 2010 8:32 pm | |
| *Vilen mikor ismét elereszti a lányt,csak mosolyogva nézi őt,és az egyik fotel felé indul meg vele miután megfogta a kezét.Szegény Afroditéval most nem is törődik,valahogy Emily a lényeg a számára.* -Még sosem mondtam ilyet senkinek,és szerintem nem is fogok többet,úgyhogy jól jegyezd meg ezt a pillanatot... *kezd bele a mondandójába miközben leül.*-Hiányoztál... *Az ölébe vonja a lányt,és átkarolja a derekát.* -Tényleg nagyon régen találkoztunk... de gondolom neked is annyi volt a dolgod mint nekem... meg ez a sok tanulnivaló... áhh,nyavalyás.... *megrázza a fejét,majd felsóhajt,és ismét elmosolyodva néz a lányra.* -Na de.... mesélj valamit! | |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Május 12, 2010 8:28 pm | |
| *Emilyt igencsak meglepi Vilen hirtelen reakciója, nem is tud mit csinálni, tétlenül marad hát a fiú karjaiban. Na, nem mintha nem élvezné, erről szó sincs, csak tényleg eléggé meglepte a dolog. És nagyon örül is neki, persze. Erre várt már napok óta.* - Hát szerintem érzem, hogy örülsz... *Mosolyodik el, de nem tudja befejezni a mondatot, mert a fiú megint a szájára tapad. Ha a hallgatásának ez az ára... hát jó, legyen, ő nem bánja, sőt. Közben nem csak hogy Emilyt, de még Aphroditét is váratlanul éri a dolog, aki most csak áll két lábon, mellsőivel Vilent támasztja, kíváncsian csahol, és a farkát csóválja.* - Én is örülök neked. *Legszívesebben énekelni, meg táncolni, meg tapsikolni volna kedve, de mégsem teszi, nem akar ovisnak tűnni... De azért a szája a füléig ér, és arca olyan vörös, mint a paradicsom.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Május 12, 2010 8:21 pm | |
| *Vilen tovább ücsörög,de hát mit is tehetne?Semmihez nincs kedve,és lassan már életkedve sem,amikor lépteket hall meg.Elhúzza a száját.Nagyszerű.Ennyit a kellemes magányról.S ekkor ismerős hang.... s egy csapásra úgy felvidul,ahogyan már régen nem. Felpattan a billiárdasztalról,és egy pillanat alatt a lánynál terem,maga sem tudja,hogy hogyan és miért,de felkapja Emilyt,és hevesen megcsókolja! Még önmagát is meglepte ezzel a tettével,de ahogy csókolja a lányt,egyre inkább érzi,hogy igen.... ezt hamarabb kellett volna.És bármennyire is szeretett volna egyedül lenni,most mégis úgy érzi,hogy hülye ötlet volt.Legalábbis... most kezd csak rájönni,hogy egyre inkább szüksége van a lány társaságára.Ami nem feltétlenül jó dolog,mert hát ő ugye egy független ember,és utál mindenféle kötődést.Most úgy tűnik mégis a saját csapdájába esett. Leteszi a lányt a földre,és szélesen rávigyorog.* -Nem is tudod mennyire örülök neked! *bukik ki belőle,és kicsit meg is zavarodik tőle,de ügyesen leplezi ezt még egy heves csókkal.* | |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Május 12, 2010 8:13 pm | |
| - Szóval ennyit arról, hogy dicső, szóval ennyit arról, hogy szégyen, ami összekuszálsz nyáron azt bogozd ki télen... *Egész nap ez a dal jár a fejében. Most is csak azért hagyja abba, mert észreveszi a villogó-csábító feliratot a három ajtó egyikén. Neon narancssárga tornacsukát, fekete, alig-szoknyát és sárga felsőt visel, haja össze-vissza van kócolódva. Annyi mindent csinált ma már, senki nem váratja el tőle, hogy tökéletesen nézzen ki. Vállá ott fekszik - ami mostanában megszokottá vált-, Citera, mögötte ott liheg Aphrodité, feje felett pedig Adonisz szárnyal. Díszkíséret. Legalább nincs egyedül. Megnyugtató. Szinte már-már beesik a terembe, és, amikor észreveszi Vilent, még annyira sem tud megállni a lábán. Na jó, azért nem borul fel, vagy valami, csak kicsit bizonytalanabbak lesznek a léptei. Igazából rögtön a fiú nyakába vetné magát, de hát... nem feltétlenül kell tudnia, hogy ennyire örül neki. Még alig jár az ajtóban, amikor máris odaköszön neki:* - Szia, Vilen. Nagyon rég láttalak. *Hangját megpróbálja közönyösre fogni, ami... hát, mondjuk úgy, nem sikerül neki.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Szer. Május 12, 2010 7:59 pm | |
| *Vilen unottan ül az egyik billiárd asztal szélén,és az ablakon kibámulva némán lóbálja a lábát.Fáradt,fáj a feje,és minden kínja van ami csak egy embernek lehet.Annyi minden jár a fejében,és annyi mindent kellett mostanában csinálnia.Gondolkozott rajta,hogy ír egy levelet Emilynek,hogy találkozzanak,de aztán valamiért mégsem tette.Csak ült ott tovább,és szinte magába fordulva nézte a halkan kopogó,megnyugtató esőcseppeket. Ez volt annak a bizonyos lelki bársonyosság pillanata.Egyelőre jól elvolt így. Egyelőre...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Május 09, 2010 10:35 pm | |
| Amikor Susan paprikapiros lesz csak felkacag. Ezt várta. Majd aztán csak mosolyog maga elé. A bájital dologra elvigyorodik.* - Nem mindegy? Annyit főzök belőle, amennyit nem szégyellek. És nehogy azt hidd, hogy csak ez az egy üveg van a zsákomban. Chhh... te nem ismered Christ... meg engem. Chris képes a sima járdán orrabukni. Én meg... általában mindig belefutok valami nagyba, ami bántani akar. Így aztán... sosem át, ha van nálam pár adag. * Amikor a tőrre mondja, hogy ne költsön, csak megvonja a vállát.* - Nem költök. Csak otthonról küldetek egyet. Tudod... apa igazságügyi nekromanta. És tud szerezni egy csomó ilyen cuccot. És van egy nagy rakat túlélő kés otthon. Így nem kerül semmibe. Sőt... még örül is az iroda, hogy megszabadul tőlük. Az meg hogy én kinek adok... más kérdés. Jah... látom volt pálcád... mégis mire mentél vele? De komolyan? Ha egy tőr is van nálad, kapásból nagyobb esélyekkel indulsz. Egy tőr eltöri a pálcád. De egy másik tőrt nem. És tudsz védekezni vele. * Mosolyog a lányra, majd feláll, és felhúzza Susant is. - Na de drága Prefektusom...Talpra... és nyomás a szobádba. Egyáltalán... hogy kelhettél fel ilyen sebekkel? Na gyere... haza viszlek, aztán lefekszel aludni.* Azzal ha feltámogatta Susant, elindul vele a lány szobája felé. Közben megjelenik Lagmar is végre, és kocog utánuk. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Május 09, 2010 10:28 pm | |
| *A lány először csak elfehéredik, majd irtózatosan nagy szemekkel mered Janára. Aztán szép lassan felölti a paprika színét. Mármint a pirosét mert ugye van más színű is. Mindenesetre a lány csak nagyokat pislog. Aztán csak motyog valamit.*-Hm..aha..*csak ennyit mond, de ezt is egész halkan. Arca még mindig ki van pirulva. A következő kérdésre csak bólint.*-Pontosan, de csakis az enyééém!*mondja a lány, majd csak félrebillenti a fejét. Doromboló szavakra csak aranyosan elmosolyodik.*-Ahham szóval, szóval én vagyok az új préda!*mondja a lány aztán csak bólint.*-Köszönöm!motyogja a lány zavartan.*-De igazán nem kellett volna rám pazarolnod!*válaszolja, majd újra elvörösödik. A tőrös dologra csak meghökkenve néz.*-Ugyan ne költs már rám...Főleg ne ilyen baromságok miatt! Meg különben is itt a pálcám!*mondja még mindig zavartan, ám mostmár valami makacsság is van a hangjában.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Május 09, 2010 10:17 pm | |
| - Cicus... miért akarnálak megerőszakolni, amikor megy az teljesen szabad akaratodból is... csak kell egy kis rásegítés... no meg egy oltári pasi aki nem csak hogy jól néz ki ,de az ágyban is remekel... nem igaz? * Igeeeeen ez valószínűleg Susanból olyan arcpírt hoz majd elő, mint a pipacsok virágzáskor... de nem baj. Ami történt megtörtént... és egyikőjük sem bánta meg... noha Susan nagyon rágta magát egy ideig.* - Édes drága Pszichopatám? * Kérdi a lány szitne elérzékenyülve, majd leheveredik a beteg Susan mellé, és mint egy macska, kezd hozzá bújni. * - Így még senki nem hívott. Voltam már sok minden... kedveskedő, és szidó szavakkal is. De így még nem. *Mondja szinte dorombolva. Majd a Lagmar kérdésre megvonja a vállát. * - Valahol nyolc méteren belül. Csak bujkál. Amíg nem voltál, rá vadásztam. * Vonja meg a vállát, majd szinte dorombolásba fog.* - Ettől az italtól holnapra begyógyulnak a sebeid. És jól leszel. Nem lesz semmi bajod. De Susan... kapsz majd tőlem egy tőrt... és megtanítalak hogy használd. Nem akarom, hogy védtelenül flangálj. Pláne nem a sötétnegyedben. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Május 09, 2010 10:11 pm | |
| -Nem, nem ölnél meg! Mert a barátom vagy azért bízok ennyire!*mondja a lány egy cserfes mosollyal az arcán. A következő kijelentésen csak kihűl a lány, majd csak pislog egy sort.*-Heh?*csak ennyit bír kinyögni, aztán csak felkacag.*-Édes kicsi drága pszichopatám!*mondja a lány nevetve, majd csak végig simít a lány arcán.*-Hm...Milyen jól járnák...Lehet meghalok, de csak azért, hogy kipróbáljam!*mondja a lány miközben rákacsint Janára. Végül csak újra elneveti magát. A következő szavakra csak a homlokára csap.*-Szőke vagyok!*mondja a lány, majd csak elmosolyodik a puszira.*-Hát gondolom nem akarod, hogy más megöljön mert akkor nem tudsz megerőszakolni!*mondja a lány még mindig nevetve. Majd csak nyújtózik egyet. Ujját a szájához veszi.*-Muszáj volt ilyen vadállat módra vért venni?*kérdezi meg, majd csak vállat von.*-Pamela, Pamela ööö nem tudom...Nem nagyon vagyok otthon az ilyen mugli cuccokban!*mondja a lány aztán csak lehunyja a szemeit, majd úgy szólal meg.*-Lagmar?*mondja ki a daimon nevét. Szemeit újra kinyitja és Janára pislog. Igen most rájött az "ötéves kislány vagyok" feeling.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Május 09, 2010 9:59 pm | |
| - Neeeem nyírnálak ki? Azt mondod? Miért bízol így bennem? Báthory vagyok... és naxeldires... tudod, hogy ez mit jelent együtt? * Kérdi nagyon halkan sejtelmesen. Majd mikor Susan megkéri, hogy mit csinálna ha meghalna, Jana megvonja a vállát. Aztán egészen egyszerűen közli.* - Megerőszakolnám a hulládat. * Nagyon rémes poén. De Jana pillanatnyilag ilyen nagyon kemény, de mégis poénos kedvében van. Aztán csak felkacag. - Hülye vagy te Susan csak nem forogsz. Gyógyító bájital volt. Mindíg van nálam. Szerinted mi másba kell még a páciens véréből? Butaaaaaa. * Majd kap a lány egy hatalmas puszit a homlokára. - Buta. Persze hogy nem ölnélek meg.* csóválja a fejét. * - Máskülönben könyörögtem volna, hogy ne tegyél magaddal semmit? * Majd arra akérdésre, hogy milyen zene ez, elmosolyodik. - Kid Rock. Nem tudom mond e neked valamit az a név, hogy Pamela Anderson. Na az ő férje volt egy jó ideig. Egy Mugli rockzenész. * Mondja mosolyogva. Hogy ha benyitnának mit láthatnának? Nos... valszeg első blikkre egy leszbikus párt. Helytelen válasz lenne. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Május 09, 2010 9:51 pm | |
| *Amikor egész közel hajolnak a füléhez csak elkuncogja magát. Kicsit csiklandozza a lány. A zenére csak elmosolyodik. Jana kérdésre csak bólogat mint egy ötéves kislány.*-Igen!*uttogja ugyanolyan halkan a lány, majd csak megforgatja a szemeit.*-De igenis megtudom védeni magam! Balesetek pedig előfordulnak. Egyébként miez a zene? Olyan mint valami őrült gyilkos énekelné!*mondja egy sejtelmes mosoly keretében, majd a lány következő szavaira csak pislog egy sort. Végül csak elmosolyodik. Kicsit zavart mosoly látszik az arcán.*-De perszeee!*mondja a bájitalos dologra, aztán csak elkomolyodik.*-Te nem ölnél meg engem!*mondja a lány, majd csak nyel egyet.*-Ugye?*kérdezi meg még azért, aztán csak igéző smaragd zöld szemeivel a lány szemeibe néz.*-És, ha meghalok akkor mi csinálsz?*kérdezi meg a lány suttogva, szinte csak leheli a szavakat. Pillantását egy kicsit elfordítja mintha Lagmart keresné, de aztán újra visszanéz a lányra. Nos, khm...Kicsit érdekesen nézhetnek ki a lány ott fekszik feltürt pólóval fölötte meg Jana van ráadásul egész közel a lányhoz. Mindenesetre, ha valaki benyitna csak kicsit hűlne ki.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Május 09, 2010 9:39 pm | |
| * Amikor azt hallja, hogy nem direkt volt, közelebb hajol Susan füléhez. Egészen közel. Az ajkai majdnem hozzáérnek. És ekkor szólal meg. De csak nagyon halkan. Közben a lejátszó számot vált. Mégpedíg Kid Rock egyik száma kezd el döngeni. - Biztooooooooooooos? * Kérdi elnyújtott suttogással. Majd feljebb emelkedik. Mikor Susan megbökése után a lány felszisszen Janácska csak felkuncog.* - Kellett neked ilyen csúnya izéket tetetned magadra. Pláne... kell neked ilyen helyekre menni, ha nem tudod megvédeni magad... Ejnye ejnye... Rossz...rossz kicsi Susan. Én elmehetek vámpírt vadászni... mert nekem megvan hozzá a megvédőkém. De neked van olyanod? * Hogy hülyeséget beszél? Naná... és akkor? A kérdésre, hogy mi van benne, elvigyorodik. A vigyor egy nagyon rosszat sejtető macskamosoly.* - Mééééééreg. Gyors lefolyású... és... csak az az ellenszer, hogy megcsókolsz... De azt meg nem hagyhatom, mert barátom van... bocsi... * Közli olyan hangon, mint aki tényleg sajnál valamit. Majd kíváncsian várja a lány reakcióját. És Lagmar még mindíg sehol.*//Zene: https://www.youtube.com/watch?v=dSz95zceQfQ // |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Május 09, 2010 9:28 pm | |
| -Igen megkéseltek...*dadogja a lány elképedved majd csak szóra nyitja a száját. Kinyitni ki nyitja, de egy hang sem jön ki belőle. Csak fekszik ott nyitott szájjal, majd végül csak megszólal.*-Miért hiszed te is azt, hogy direkt csináltam? Nem, tényleg nem direkt volt! Komolyan...Meztelenül fogok végig szaladni a folyosón, ha direkt volt...*mondja a lány halál komolyan. Viszont most nem hazodik a lány valóban igazat mond. A sunyi mosolyra csak újra kinyilnak az ajkai. Majd csak felnyög amikor a lány megböki.*-Normális vagy?! Tudod, hogy fáj? Alig bírok menni...*mondja a lány egy oktávval feljebb majd csak morran egyet.*-Most meg hová mész?*kérdezi meg a lány aztán csak újra felnyög amikor a lány beleharap az ujjába.*-Hova kerültem?*teszi fel a drámai kérdést, aztán bociszemekkel pislog Janára.*-Muszáj volt?*kérdezi meg, majd csak nagyokat pislogva néz az üvegcse felé.*-Mi ez?*kérdezi meg makacsul, majd csak ép kezével elveszi aztán lehúzza a fiola tartalmát.*-Most örülsz?*kérdezi meg a lány, majd csak tekintetét Janáéba fúrja. Nem csinál semmit csak nézi a lányt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Május 09, 2010 9:17 pm | |
| - Megkéseltek? Ejnye. Nem mondtam még, hogy vigyázz magadra? Vááááárj. Ne is mondj semmit. Tudom én, hogy direkt szaladtál bele a késbe. Gondolva, hogy az nem öngyilkosság, hanem csak szimpla gyilkosság, és akkor mentesítve vagy a halállal járó büntid alól... ugye? Nem. Nem vagy mentesítve. Ha kinyíratod magad, akkor is bántásod lesz halál után. Az óráddal ne foglalkozz... az vissza lesz szerezve... szerintem. * Mondja a lány felett egy sunyi macskamosollyal, majd mutató ujjával megböki a lány mellkasát. - Ez fáááááj? * Kérdi tündéri arccal. Majd mikor vissza veszi az ujját, akkor hátrébb mászik egy kicsit. Vissza a babzsákok közé, kissé eltűnve a lány elől, majd egy nagyobb üvegcsével tér vissza. Megfogja a lány kezét, szépen kiegyenesíti, majd az egyik ujjába beleharap egy hatalmasat, amire Susan ujja vérezni kezd. Kihúzza a dugót az üvegből, majd a lány vérét belecsöpögteti az üvegbe.* - Ezt most vagy megiszod, vagy... én itatom meg veled. * Arcán ugyan az a bájos mosoly, mint az előbb. Majd az ajkára cseppent vért, (Susanét) lenyalja. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem Vas. Május 09, 2010 9:08 pm | |
| -Öhm igen...*mondja a lány, majd csak Jana irányába pislog. A lány csak felsikkant amikor a lány ugrik.*-Ez előre fáj!*mondja miközben becsukja a szemeit, majd amikor elmarad a várt fájdalom. Susan csak kinyitja a szemeit, majd bociszemekkel pislog Janára.*-Szerbusz!*mondja a lány egy apró mosoly keretében, majd csak megcsóválja a fejét.*-De akkor sem kellett volna elaludnom, hogy jött már ki?*mondja a lány zavartan. Bizony tényleg bánja, hogy múltkor csak úgy elaludt a temetőben, de hát most már nem tud ellene semmit sem tenni. A kérdésre csak vállat von. Már amennyire vállat tud vonni a földön.*-Auror küldetésen voltam. Csak Noel meg én mentünk el...Mondjuk nem is tudom miért...*válaszolja a lány.*-Aztán volt egy kis csete paté aztán jöttek valami zsebesek engem szépen megkéseltek el vették az órám meg volt nálam pár arany is..*meséli el röviden a lány, majd csak óvatosan feljebb húzza a pólóját. A lány mellkasa be van kötve.*-Amúgy nem sok mindenre emlékszem mert elájultam. Ja és a Sötét Negyedben voltunk..*teszi még hozzá a lány, aztán csak felsóhajt.*-Amúgy épp Lawrence elől menekültem. Nagy nehezen felmászok a Kilátóba erre kivel futok össze? hát nem vele...Mindegy visszakart vinni a Betegszobára, de nekem eszem ágában sincsen visszamenni!*jelenti ki makacsul, majd csak újra rápislog a lányra.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Játék terem | |
| |
| | | | Társalgó - Játék terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |