Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Hét tenger kikötő | |
|
+83Catherine Nexana Draxos Lansire Elisabeth Ellen Torchwood Steven Blackfield Dananeira Waylan Nye Drystan Dwayne Brox Evangeline Elovics Tessa Leone Gigi Louise Fletcher Lazar D. Mstislav Alise Ellwood Loriel Eruthalion Isabella Newton Diana Lunitech Logan Knucker Scott André Lirina Sunrose Sidonia Gisa Melusine Sorentyl Lyra Baker Artemis Taylor Elidor Calvanion Reuben Varas Natasha Potrevszkij Jemina Reese Sarah Lairs Játékmester Alexandra Sirov Programmester Alexandra Voltano Marco Mimieaux Blagoy Ivo Lazar Jasper Claire Fairchild Mikhael Knyaz Nessie di Alsiera Natalia Tatiana Ridolf Pablo Martinez Yoan Asen Caleb Dawson Radomir Waylan Cat R. Morgan Molly Grozda Kockadobás Mira Todorka Alfons Gerard Lorraine Betranche Zac Leaving Toportyán Zakariás Ademia Cyrtulos Alex Kerphina Gwenny Dawse Regina Ruosin Vaszilij Potrevszkij Higashiyama Natsumi Lina Wierro Nicolas Demerest Hamon Joulice-Melange Kaila O'Dywer Hua Xiangfeng Hunyadvári Szevér Jack Darkfield Marisela Penthesilea Daniel Soyler Aurora Valanthe Mediaris Natsukeru Hihibi Ayame Drake Armand Promotof Laura Wylee Kevin Rott Faith Tanya Dylens Samuel J. Colwell Sepp Dierk Quenzara Cuncha Kalandmester Lizbeth Westlive Eligio Lance Jens Tichaon Pierre Bontavier Emily Kyra Beawer Katherine Mary Black Bianca Phelps-Blamely Cirelin de Sovalon 87 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Hét tenger kikötő Vas. Május 16, 2010 5:26 pm | |
| First topic message reminder :Nellond területe elnyúlik a tengerig, így rendelkezik egy kikötővel is. Hosszú cölöpökön álló stégek nyúlnak ki a víz felé, hogy kényelmesen ki tudjanak kötni a hajók. Ebben még az is a segítségükre van, hogy a parttól nem messze egy mesterséges szigeten hatalmas világítótorony áll. A fényét már messziről látni, és hívogatóan hat az eltévedt hajósokra. Itt állandó a hangzavar, ahogy a kereskedők kiabálnak, vagy a hajókapitány a matrózainak adja ki a feladatot. A legkülönbözőbb emberek fordulnak meg itt, hogy lássák a várost, eladják portékáikat, vagy rejtélyes tárgyaiktól szabaduljanak meg. Sok hajó és bárka fut be ide, van, hogy kalózok keresnek itt nyughelyet, de az is megesik, hogy előkelő hölgyek választják a vízi közlekedést a vonat helyett. Sötét lepelbe burkolózott alakoktól egészen a békésen játszadozó kisgyerekekig bárkit megtalálhatsz itt. Könnyű beleolvadni a környezetbe, hiszen bárki is lennél, nem fogsz szemet szúrni senkinek. Forgalmas terület, ezért a zsebtolvajok kedvenc lelőhelye, hiszen megtöltött pénztárcákat és különös varázstárgyakat rejtenek itt a táskák. A macskaköves kikötőből utcák indulnak szerteszét, hogy az ide látogatókat bevezessék Nellondba. Messziről érezni, hogy a kikötőt is körbelengi a mágia varázsa.
leírás Laura Wylee név Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Lazar D. Mstislav
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 114 Kaszt : Üzenőláda : White Stag
Tudod, egy napon megértettem, hogy senki nem segíthet. Az ember szeretetre vágyik... de senki nem segít, soha. Mikor ezt megérti az ember, erős lesz és magányos.
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Vas. Feb. 24, 2013 5:26 pm | |
| *Csak hallgatja a nő, vagy lány lamentálását, és érveit, szavait arról, milyen hely is ez igazából, meg miért van itt, miért nem, miért kellene valahol máshol lennie, majd finoman biccent.* -Valóban nem. De van egy rossz hírem. Ha valaki szép, az sajnos ezzel jár.. És lehet, hogy az öltözéked csak rájátszik. *toldja hozz, mert tény, hogy nem a legújabbak a lány ruhái, és egy átlagférfi, aki ilyeneket tesz, először arra gondol, hogy egy szép lány, meg a rongyos ruha, biztos ebből él meg. Akkor is, ha nem igaz.* -Az, akihez jöttél, visszaúton nem tud elkísérni? *krédezget tovább, majd finom, apró mosoly suhan át az arcán.* -Még tanulok, így könnyebb. A kikötőbe egész gyakran járok le, valahogy kellemes ez a hely, és olyan, ahol kellőképpen tudok gondolkodni. Másokra nem is nagyon kell időt szánnom, nem vagyok az a kifejezetten társasági ember, jobb szeretem a puszta emberi létet tanulmányozni, miközben a szél suttogja régi és új történeteit a fülembe. Az pedig, mit harsognak, engem nem zavar. Biztos magabiztossággal járok közöttük. Mikor jársz erre? *kérdezi, mert valahol érzi, hogy talán a lány azért krédezte tőle, mert szeretné, ha néha elkísérné. Ő igazából ráér, és az, hogy egy darabon sétáljon valaki mellett, igazán nem húzza keresztül a napjait.* -Ha jól sejtem, éjszaka is egyedül térsz. | |
| | | Gigi Louise Fletcher Nellondi polgár
Főkarakter : Ariana Ravenwood Hozzászólások száma : 57 Kaszt : Üzenőláda : "Hány évesen felejtünk el hinni önmagunkban? Hány évesen felejtünk el egyáltalán hinni? Úgy értem, valakinek meg kell nyernie a Nobel díjat. Valakinek híres balett táncossá kell válnia. Miért nem mi leszünk azok?"
Az én színem a silver.
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Vas. Feb. 24, 2013 5:18 pm | |
| - Persze. Rengeteg környék van, és egy kikötő, egy hely ahol az ismerősöm lakik, és ahova el kell jönnöm hogyha akarok tőle valamit. Rengeteg környék van, és a sötét negyed alapból kiesik mert nem biztonságos, ugyanúgy mint a palota negyed, ahova ilyen rongyos ruhákban be sem engednek, jobb meg nincs. Rengeteg környék van, de ez... *Arra bök, ahonnan éppen jönnek elfelé, jelezve, hogy a leszólításokra, a karmegragadásra gondol.* - Ugyanúgy történt már meg a kereskedőnegyedben is mint a szórakozóban, csak akkor nem tengerészek voltak. Ha azt akarnám, hogy ne fütyüljenek utánam, ne kapjak mocskos beszólásokat, árajánlatokat, és ne tapizzanak férfiak az utcán, akkor az ágyamban maradnék egész nap, és akkor nem jutnék sokra az életemmel, nem igaz? *Teszi fel a költői kérdést, még mindig kicsit bosszankodva. Arra, hogy a fiúnak nincsenek hátsó szándékai, meg nem kel tőle félni, nem szól semmit, mert akkor is ezt mondaná, ha lennének. Az ígérő szavak nem érnek sokat számára.* - Áh, szóval csak gondolkozol. Szép is az, ha ráér az ember... *Csóválja meg a fejét, és a kabátja zsebeibe dugja a kezeit.* - A Zafírában lakom. ~ Most jelenleg. ~ - Átöltözök, utána megyek a Nedaviába az esti műszakra. Sajnos én nem érek rá annyit merengeni. Te gyakran jársz a kikötőbe? | |
| | | Lazar D. Mstislav
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 114 Kaszt : Üzenőláda : White Stag
Tudod, egy napon megértettem, hogy senki nem segíthet. Az ember szeretetre vágyik... de senki nem segít, soha. Mikor ezt megérti az ember, erős lesz és magányos.
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Vas. Feb. 24, 2013 5:10 pm | |
| *Csak finoman biccent, majd figyeli a lányt, végignéz rajta, elgondolkodva, majd felnéz a lány arcába.* -Nem mondom, hogy mindig koslasson valaki a nyomodban. Nem állna jól, és felesleges. De annyi környék van Nellondban.. *utal erősen arra, hogy talán az is elég lenne, ha megválogatná, milyen helyekre megy, nem feltétlenül a társasággal van a baj. Amikor azonban elfogadják, mint kísérőt, akkor sétál a leányzó mellett, megindul, békésen, lassan.* -Nem kell tőlem félni, nincsenek hátsó szándékaim. *mondja, érezve, hogy a lány mintha vonakodva. A hosszú utazások, a sok emberrel való ismeretség megtanította érezni, ha valaki nem akar vele közösködni. A kérdésre, hogy miért nincs semmi dolga, csak a messzeségbe tekint.* -Csak gondolkoztam, nem zavartál meg semmiben. Lazar. És tudod, ha valaki lejön sétálva töprengeni, nem nagyon számít, merre visz az útja. *mondja, meséli töprengve.* -Merre? *kérdezi, nehogy valamerre elvezesse a leányzót.* | |
Főkarakter : Ariana Ravenwood Hozzászólások száma : 57 Kaszt : Üzenőláda : "Hány évesen felejtünk el hinni önmagunkban? Hány évesen felejtünk el egyáltalán hinni? Úgy értem, valakinek meg kell nyernie a Nobel díjat. Valakinek híres balett táncossá kell válnia. Miért nem mi leszünk azok?"
Az én színem a silver.
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Vas. Feb. 24, 2013 4:54 pm | |
| - Igazad van, a kőbunkót én sem beszélem. *Összefonja maga előtt a karjait, és újabb mély levegőt vesz, hogy lenyugodjon. Alapvetően nem is az idegenre mérges, inkább az egész helyzetre, és arra, hogy ez már annyiszor történt meg, és annyira nem tud mit kezdeni ellene.* - Kísérő? Jó vicc. Koslasson valaki a nyomomban egész nap, akárhová megyek? Ilyen ismerősöm sajnos nem nagyon van, aki önként vállalja, megfizetni meg pont nem tudok egyet. *Mutat végig a cipőjén, nadrágján, kabátján, amiken eléggé látszik, hogy nem épp új darabok. Mikor a másik felajánlja, hogy elkíséri a darabon, néhány pillanat után biccent, elfogadva az ajánlatot.* - Hát jó, azt megköszönném. *Mondja még mindig kissé vonakodva. Valljuk be, nehezen bízik emberekben, nehezen fogad el segítséget, de néha mégiscsak muszáj. Megindul a névtelen idegen mellett arra, amerre eddig is tartott, a szórakozónegyed irányába, bár onnan még messze járnak.* - Gigi vagyok, egyébként. Nincs valami dolgod, hogy ennyire ráérsz sétálgatni velem? | |
| | | Lazar D. Mstislav
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Vas. Feb. 24, 2013 4:48 pm | |
| *Lazar pedig csendesen, halkan figyeli, ahogy a leányzó szépen kifakad, a helyett, hogy megköszönné, ami nem volt több, puszta megfigyelésnél. Aztán lassan oldalra biccenti a fejét.* -Mondhatom nekik is, de szerintem nem beszélem a nyelvüket. Ellenben te értelmesnek tűnsz. Egy esetleges kísérő például sokatdob rajta. *mondja, halványan elmosolyodva, és nem, egy cseppet sem kapja fel a vizet, teljesen nyugodtan figyeli a leányzót, miközben igazít egyet a szemüvegén, ami lassan indokolatlanná kezd válni.* -Remélem, nem sikerült teljesen megsértenem téged ezen apró megállapítással. De ha mégis, ajánlom magamat. *biccent finoman.* -Elkísérhetlek egy darabon, mielőtt rájönnek, hogy ez csak egy nagyobb hullám volt, és a következő ellentétes hullám lesz és helyrerakja a hajóikat. Már, ha nem menekülsz tőlem is. Nem szívesen hagylak egyedül, úgy érzem, hogy egy magad fajta helyes, csinos lány túlságosan leköti az efféle együgyű tengerészeket. Akik már gondolkozni sem tudnak, nemhogy átgondolni bármit is. *somolyog egyet finoman, majd int fejével, hogyha a lány gondolja, akár sétálhatnak. Közben szarkája lassú, könnyed szárnycsapásokkal száll le a fiú vállára.* | |
Az én színem a silver.
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Vas. Feb. 24, 2013 4:39 pm | |
| *A fiatal idegen láthatóan először szép szavakkal akarja megoldani a dolgot, de az elég egyértelműen nem működik. Ekkor már nyúl a pálcája után, de aztán hirtelen hullám jelenik meg a tengeren, és a matrózok elrohannak menteni a hajókat. Gigi kifújja a bent tartott levegőt, és már épp kedves mosollyal megköszönné a segítséget, amikor a fiú kijelenti, hogy vigyázhatna jobban is. Elsőre köpni-nyelni nem tud, amolyan "te ezt most komolyan gondoltad?" tekintettel néz a másikra, és széttárja a karjait.* - Vigyázzak jobban? Elnézést, érzékelted te, hogy mi történt? Mit csináltam én? Sétáltam! És nem voltam hajlandó az ágyukba ugrani néhány koszos érméért! Mégis mire kellene vigyáznom? Ne menjek ki az utcára fényes nappal közterületen, még csak nem is a sötét negyedben? *Fakad ki, majd mély levegőt vesz, és kicsit ingerülten fintorog.* - De persze, jellemző. Hogyha egy lányt megtámadnak egy utcán, úgyis neki kell jobban vigyáznia, még akkor is, ha nem csinált semmit. Nem a perverz állatoknak kell átgondolni az életüket, hanem én ne járjak a kikötőben délután fél hatkor. Kösz a leckét, legközelebb inkább megoldom egyedül. | |
| | | Lazar D. Mstislav
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Vas. Feb. 24, 2013 4:31 pm | |
| *Nem kifejezetten az a hős típus, aki olyan könnyedén meg tudna védeni, akár egy ilyen leányzót, bár tény, hogy kissé magasab, mint az átlag. Meg van egyfajta furcsa fellépése is, de.. amikor a veszekedést hallja, arra sandít, majd, amikor már elkezdenek mozgolódni, majd a leányzó besprintel mögé, akkor kénytelen beleavakozni a dolgokba. Kihúzza magát, és a többiekre pillant.* -Jól van, nincs itt semmi látnivaló. Nem kell a feszültség. Menjenek vissza dolgozni, mielőtt valami nagyobb baj lesz.. *mondja, ám láthatólag nem győzi meg a leginkább a férfiakat, mire azonban összehúzza szemöldökeit,és úgy néz a fickókra, levéve napszemüvegét, elővillannak nem túl szép, sőt, ijesztő szemei.* -Én szóltam... *és valóban, ahogy a férfiak már edzenék magukat, a tengeren egy nagyobb hullám jelenik meg, és az egyik hajóról már kiabálnak is, mert a hullám oly nagy, hogy a hajók egymásnak csapódnak, és kezdi eloldani a köteleket. A férfiak morgolódva köpnek még ki, meg kiabálnak obszcén dolgokat, de elkotródnak, menteni a hajót. Demyen visszaveszi a szemüvegét, és úgy sandít a lányra.* -Vigyázhatnál jobban is. | |
Az én színem a silver.
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Vas. Feb. 24, 2013 4:14 pm | |
| - Hé, szépség! Mennyit vállalsz ennyiért? *Undorodó fintorral kerüli ki a szó szerint hozzávágott érméket, és egyszerűen figyelmen kívül hagyja az utána érkező megjegyzéseket. Tengerészek... a kikötőben mindig ez van, nem is nagyon szeret errefelé járni, és most sem tette volna, hogyha nem itt lett volna találkozója egy ismerőssel. Mostmár hazafelé tart a parton, hamarosan be is fordulna inkább a belső részekhez, elhagyva a rakpartot. A farmerja szakadt, a kabátja régi és kopott, a cipője alighanem beázott. Vannak normális ruhái is, de azt a munkára tartogatja, annyi nincs, hogy hétköznap is azokban tudjon járni... luxus lenne ez neki, amit nem engedhet meg. Ettől függetlenül cigaretta van a kezében, halványan parázslik. Viszont hiába van hozzászokva, hogy az ittenieknek nagy legyen a szájuk, arra nem számít, hogy az egyik utána is rohan és megragadja a karját, pedig erre is volt példa.* - Mi az, cica, nem hallassz? - Engedjen el! *Automatikusan nyomja egyenesen a férfi arcába a parázsló cigarettát, aki felüvölt, és valóban elengedi, pláne miután a sípcsontjába is kap egy kiadós rúgást. Erre viszont már a többiek is mozgolódni kezdenek, és a támadójának sem elég ennyi. Gigi sikkantva hátrál, és rémülten pislog körbe segítségért mikor kiszúrja a vörös hajú idegent, és automatikusan felé sprintel, becsúszik mögé.* - Segíts, kérlek! *Nem teljesen védtelen, tud ő varázsolni, de alighanem tud a többi is, és mondhatni túlerőben vannak ellene.* | |
| | | Lazar D. Mstislav
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Vas. Feb. 24, 2013 4:04 pm | |
| *Lassú, kényelmes léptekkel érkezett, nem is olyan régen. Vörös hajába bele-beletép a hűs, kissé csípős szél, ahogyan a dokkon áll, és nézi a hajókat. Most is rajta van a kerek napszemüveg, sötét, fekete üvegén persze átles, kérdés, mennyire játszva most is azt, hogy nem nagyon lát. A szarka ott billegeti farkát a fiú jobb vállán, majd, ahogy Demyen finoman végigsimít rajta, halkan ad hangot, majd felröppen, bele a szélbe. Majd egyszer visszatér. Amúgy egyszerű farmert, edzőcipőt, piros pólót, és rajta szürke pulóver-ingszerűséget visel. Arca sápadt, mint mindig, hangot nem ad, csak figyeli, ahogy a szél bele-belekap a hajába, majd a hajók vitorláiba, s közben messzi partokról álmodozik.* | |
| | | Kockadobás
Hozzászólások száma : 860 Kaszt :
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Szomb. Jan. 05, 2013 7:04 pm | |
| The member ' Isabella Newton' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Isabella Newton
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1518 Kaszt : Üzenőláda :
Titulus: Az Év Diákja 2012.
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Szomb. Jan. 05, 2013 7:04 pm | |
| *A vasmarkok szorítják a lány testét, de végül Jemina vágása betalál és Bella ki tud csusszani az éles karmok közül. Chris és Cat varázslata is betalál, valamint furcsa szellemek jelennek meg. Bella ezt mind a levegőből nézi, de érzi, hogy valami nem stimmel, mert bal szárnyába belenyilall a fájdalom. Zuhanni kezd és habár tudja blokkolni az estét, érzi, hogy valószínű valami aprócska törés keletkezett a szárnyán a nagy markolászásba. Felszisszen, így félig le is marad az eseményekről, csak a furcsa robbanásra lesz figyelmes és a repülő agyvelő darabokra. Megjelenik a kalóz, majd a láva folyam is, így Bella is felkap valamit a kincsesládából, és a többiek után kirohan a barlangból, lefelé vissza az erdőbe. Zsebre teszi a tárgyat, most valahogy jobban izgatja a szárnya. Hogyha Jemina nem rohan el annyira gyorsan, akkor még megállítja és egy hálás pillantást és egy köszönömöt rebeg neki, Chris felé pedig vet egy tanácstalan pillantást és neki is biccent egyet. Megindul a kúria felé és közben azon gondolkozik, hogy felkeresi Rosettát, hiszen tudja, hogy a lány fantasztikus gyógyító és amúgy is régen találkozott már a vörös hajú kobold lánnyal...*
//Köszönöm szépen a mesét, nagyon tetszett és a jutalmat is köszi!
alapesély 0-15: semmi 16-34: különleges tárgy 35-45: általad választott különleges tárgy 46-67: mágikus felszerelés 68-78: általad választott mágikus felszerelés 79-89: familiáris vagy személyes tárgy 90-98: relikvia 99-00: ereklye// | |
| | | Kockadobás
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Szomb. Jan. 05, 2013 6:33 pm | |
| The member ' Akina Nikolev' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Alise Ellwood
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 316 Kaszt : Üzenőláda :
Köszönet érte Felicitynek ^^
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Szomb. Jan. 05, 2013 6:33 pm | |
| *Akinának nem sikerült végigmondania a varázslatot, így nem meglepő módon nem is sikerült. Ez nem volt nagy probléma, ugyanis társai megoldották a helyzetet. A sárkány végül is le lett győzve. Gyorsan el kell innen menniük, hiszen egy lámafolyam mindjárt elégeti őket. Sietve kell helyrehozni sérüléseit, így a bal kezét nem tudta meggyógyítani az Azonnali gyógyítással, sebaj majd bekötözi. Gyorsan feltápászkodik és sietve visszamegy az erdőbe, majd a kúriába.
//Köszönöm szépen a mesét, és gyors dobok is //
alapesély 0-15: semmi 16-34: különleges tárgy 35-45: általad választott különleges tárgy 46-67: mágikus felszerelés 68-78: általad választott mágikus felszerelés 79-89: familiáris vagy személyes tárgy 90-98: relikvia 99-00: ereklye | |
| | | Kockadobás
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Szomb. Jan. 05, 2013 6:27 pm | |
| The member ' Cat Morgan' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Szomb. Jan. 05, 2013 6:27 pm | |
| * A lénynek látszólag most már nincs sok esélye, szóval nincs mi miatt aggódni. A kezének, fejének, agyának annyi, azaz elég brutálisan ugyan, de meghal. Nem mondhatni hogy túlságosan megkönnyebbülne, mert az agyvelő darabok szörnyen gusztustalanok, így a hányinger kerülgeti a puszta látványától is. Ekkor azonban hirtelen láva szerű folyadék tölti be a barlangot, a szellem alak mond pár sort, és már rohannak is kifelé. A doboz legtetején lévő tárgyat felkapja, és a kezében szorongatva fut kifelé az alagútból. Ezután szinte részeges dőlöngőzéssel indul útnak, s neki is megy egy pár jókora fának. De végül is valahogy sikerül visszatérnie a kikötőbe, onnan pedig már egyenesen megy is a szobájába, a lehető legrövidebb úton. Biztos, hogy át fogja még gondolni a történteket, és szemügyre veszi a tárgyat, de előtte muszáj aludnia, szóval ma már tuti nem fog kimozdulni szobája rejtekéből. *
// köszi a mesét és a jutalmat ^^
alapesély 0-15: semmi 16-34: különleges tárgy 35-45: általad választott különleges tárgy 46-67: mágikus felszerelés 68-78: általad választott mágikus felszerelés 79-89: familiáris vagy személyes tárgy 90-98: relikvia 99-00: ereklye // | |
| | | Kockadobás
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Szomb. Jan. 05, 2013 6:23 pm | |
| The member ' Loriel Eruthalion' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Loriel Eruthalion
Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris Hozzászólások száma : 110 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Szomb. Jan. 05, 2013 6:23 pm | |
| *A két elem megjelenik, Loriel igyekszik nem annyira megdöbbenni, hogy eloszoljon a magabiztossága és a mágia, szóval folytatja szépen, elszabadítja a jeget és a fagyos levegőt, szelet, hogy egymást kerülgetve az ősi elementálok végig tarolják a helyet. Őszintén reméli, hogy nem kerül senki az útjukba, de amikor látja, hogy társain úgy ahogy van, átmennek, nem ártanak neki, végképp megnyugszik. A mágia ősinek tűnik, és ahogy elhagyja a testét tuti, hogy kicsit lefárad. Zakariás is eléggé durva mágiákat idéz meg, ő se lehet túl pihent, meg úgy tűnik mindenki eléggé küzdött az életben maradásért. Ellenben... A könyvet egyáltalán nem teszi vissza, hogyha tudja használni legközelebb, hogyha nem, akkor is elrakja magának, hogyha más nem, akkor felajánlja az iskolai könyvtárnak, miután elolvasta. Mikor minden elporlad és megjelenne a rémek azért meginog, legszívesebben nem fogadna el semmit, de azért amit kapnak, az eléggé gálánsnak és nem túl negatívnak hat... csak ártatlan segítség. Mindent elrak, a nyakláncot a nyakába akasztja, bár ezzel úgy érzi, hogy furcsa egységet képeznek, pedig úgy sejti, hogy soha többet nem fog találkozni társaival. Bár ki tudja... Szóval végül eltűnik a színről, főleg, ha omladozni akar a hely, a Nezabar erdejei felé veszi az utat. Illetve először a Jeniliába, átkelni, vagy hívja Jozefet, ha itt találja, rég beszélt vele.*
// Tetszett a mesécske, szupi volt a szálunk, főleg az őőősi varáááázs... Persze nekem ^^ Gondolom mindenkinek a sajátja volt a legjobb : P
alapesély 1-29: különleges tárgy 30-42: általad választott különleges tárgy 43-63: mágikus felszerelés 64-74: általad választott mágikus felszerelés 75-85: familiáris vagy személyes tárgy 86-96: relikvia 97-00: ereklye // | |
| | | Kockadobás
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Szomb. Jan. 05, 2013 6:20 pm | |
| The member ' Christopher Strife' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Szomb. Jan. 05, 2013 6:20 pm | |
| *Végül csak szétrobban az izé, mert a másik oldalt is szórakozott egy sort a másik csapat, minek következtében két elementál pörög be... de a végén őt és Jeminát beteríti a trutymó, mire felsóhajt. Csak egy átlagos nap a nezában. Jeminának játékosan szalutál, miszerint "te is szuper voltál", majd megköszöni a kalózoknak az ajándékot, mert azért ismeri ő az illemet, még ha néha tesz is rá magasról. Csak éppen kalózszellemek ellen nem éri meg. Szóval felkap valamit, random, és csak... spuri kifele, és haza. És igen, rá is zuhany vár.*
//köszi, nagyon tetszett^^ +2 fp emlékérem miatt opál karperec 1-27: különleges tárgy 28-40: általad választott különleges tárgy 41-60: mágikus felszerelés 61-71: általad választott mágikus felszerelés 72-82: familiáris vagy személyes tárgy 83-95: relikvia 96-00: ereklye// |
| | | Kockadobás
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Szomb. Jan. 05, 2013 6:18 pm | |
| The member ' Toportyán Zakariás' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Toportyán Zakariás
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 465 Kaszt : Üzenőláda : Animal I have Become
Néha pont azon az úton találkozunk szembe a sorssal, melyen megpróbáljuk elkerülni azt.
| *Ahogy a kapu megnyílik, Zakariás egy sanda félmosollyal áll arrébb, miközben Kászon szépen, békésen gazdája lábához simul, Zakariás pedig megsimogatja a kutyus buksiját, hogy ügyes, és nincsen semmi baj, amíg az élőholt szellemek lekaszabolnak mindenkit. Zakariás békésen támaszkodik a boton, amíg a holtak elvégzik, amit el kell végezniük, aztán, amikor odalépdelnek hozzá, akkor finoman biccent.* -Távozzatok békével. *nem parancsként szól, sokkal inkább afféle jókívánság és elköszönés egyvelege, aztán csak Jeminára sandít, kissé felszegve az állát. De nem szól semmit. Azt tette, ami a dolga, azt tette, amihez ért. Aztán, amikor hallja, hogy megremeg a barlang fala, akkor könnyed mozdulattal ragad meg valamit, majd suhan ki a helyről.*
//+5 alapesély 1-29: különleges tárgy 30-42: általad választott különleges tárgy 43-63: mágikus felszerelés 64-74: általad választott mágikus felszerelés 75-85: familiáris vagy személyes tárgy 86-96: relikvia 97-00: ereklye
Köszi a mesééét, bejövős volt! (: // | |
| | | Kockadobás
| The member ' Kalandmester' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| [color:cbe3=white//]relikviamester min. 4 szint opál karpereccel 1-9: semmi 10-30: különleges tárgy 31-41: általad választott különleges tárgy 42-64: mágikus felszerelés 65-75: általad választott mágikus felszerelés 76-86: familiáris vagy személyes tárgy 87-95: relikvia 96-00: ereklye// | |
| | | Kockadobás
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Szomb. Jan. 05, 2013 6:15 pm | |
| The member ' Jemina Reese' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Jemina Reese
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 59 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a pink.
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő Szomb. Jan. 05, 2013 6:15 pm | |
| *Gyors esemény pörgés, sikerül szétverni a manót így együttesen. A zöld agyveló darabokat megint csak szitkozódva próbálja hellyel közzel lesöpörni magával.* -Gusztustalan! *Húzza a száját rendesen, de azért egyelőre még észnél van, amikor megkapja a kalóz medált és a szellem fickó a vállára teszi a kezét, akkor azért büszkén húzza ki magát. Felnyalából magának a ládából valamit, aztán még belefér egy kacsintás Chris felé, afféle "Jó voltál!", majd gyors távozás. Irány a zuhany!*
//Köszönöm a mesketét, nagyon tetszett, karim a kalózmedálban fog aludni.
1-27: különleges tárgy 28-40: általad választott különleges tárgy 41-60: mágikus felszerelés 61-71: általad választott mágikus felszerelés 72-82: familiáris vagy személyes tárgy 83-95: relikvia 96-00: ereklye// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hét tenger kikötő | |
| |
| | | | Hét tenger kikötő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |