Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Hét tenger kikötő - Page 20 I_vote_lcapHét tenger kikötő - Page 20 I_voting_barHét tenger kikötő - Page 20 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Hét tenger kikötő - Page 20 I_vote_lcapHét tenger kikötő - Page 20 I_voting_barHét tenger kikötő - Page 20 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 34 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Hét tenger kikötő

Go down 
+83
Catherine Nexana
Draxos Lansire
Elisabeth Ellen Torchwood
Steven Blackfield
Dananeira Waylan
Nye Drystan
Dwayne Brox
Evangeline Elovics
Tessa Leone
Gigi Louise Fletcher
Lazar D. Mstislav
Alise Ellwood
Loriel Eruthalion
Isabella Newton
Diana Lunitech
Logan Knucker
Scott André
Lirina Sunrose
Sidonia Gisa
Melusine Sorentyl
Lyra Baker
Artemis Taylor
Elidor Calvanion
Reuben Varas
Natasha Potrevszkij
Jemina Reese
Sarah Lairs
Játékmester
Alexandra Sirov
Programmester
Alexandra Voltano
Marco Mimieaux
Blagoy Ivo Lazar
Jasper
Claire Fairchild
Mikhael Knyaz
Nessie di Alsiera
Natalia Tatiana Ridolf
Pablo Martinez
Yoan Asen
Caleb Dawson
Radomir Waylan
Cat R. Morgan
Molly Grozda
Kockadobás
Mira Todorka
Alfons Gerard
Lorraine Betranche
Zac Leaving
Toportyán Zakariás
Ademia Cyrtulos
Alex Kerphina
Gwenny Dawse
Regina Ruosin
Vaszilij Potrevszkij
Higashiyama Natsumi
Lina Wierro
Nicolas Demerest
Hamon Joulice-Melange
Kaila O'Dywer
Hua Xiangfeng
Hunyadvári Szevér
Jack Darkfield
Marisela Penthesilea
Daniel Soyler
Aurora Valanthe Mediaris
Natsukeru Hihibi
Ayame Drake
Armand Promotof
Laura Wylee
Kevin Rott
Faith Tanya Dylens
Samuel J. Colwell
Sepp Dierk
Quenzara Cuncha
Kalandmester
Lizbeth Westlive
Eligio Lance Jens Tichaon
Pierre Bontavier
Emily Kyra Beawer
Katherine Mary Black
Bianca Phelps-Blamely
Cirelin de Sovalon
87 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Hét tenger kikötő - Page 20 Illuzionista
Üzenőláda : Hét tenger kikötő - Page 20 Tek506f0370868af7782228

Hét tenger kikötő - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeVas. Május 16, 2010 5:26 pm

First topic message reminder :

Nellond területe elnyúlik a tengerig, így rendelkezik egy kikötővel is. Hosszú cölöpökön álló stégek nyúlnak ki a víz felé, hogy kényelmesen ki tudjanak kötni a hajók. Ebben még az is a segítségükre van, hogy a parttól nem messze egy mesterséges szigeten hatalmas világítótorony áll. A fényét már messziről látni, és hívogatóan hat az eltévedt hajósokra. Itt állandó a hangzavar, ahogy a kereskedők kiabálnak, vagy a hajókapitány a matrózainak adja ki a feladatot. A legkülönbözőbb emberek fordulnak meg itt, hogy lássák a várost, eladják portékáikat, vagy rejtélyes tárgyaiktól szabaduljanak meg. Sok hajó és bárka fut be ide, van, hogy kalózok keresnek itt nyughelyet, de az is megesik, hogy előkelő hölgyek választják a vízi közlekedést a vonat helyett. Sötét lepelbe burkolózott alakoktól egészen a békésen játszadozó kisgyerekekig bárkit megtalálhatsz itt. Könnyű beleolvadni a környezetbe, hiszen bárki is lennél, nem fogsz szemet szúrni senkinek. Forgalmas terület, ezért a zsebtolvajok kedvenc lelőhelye, hiszen megtöltött pénztárcákat és különös varázstárgyakat rejtenek itt a táskák. A macskaköves kikötőből utcák indulnak szerteszét, hogy az ide látogatókat bevezessék Nellondba. Messziről érezni, hogy a kikötőt is körbelengi a mágia varázsa.

leírás Laura Wylee
név Cirelin de Sovalon

Hét tenger kikötő - Page 20 Kikoto
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 06, 2011 4:31 pm

*Kicsit kuncog azon, hogy a kislány letegezi, de örül neki. Nem is nagyon szereti ha magázzák...* - Attól még mindig kicsi vagy. Jobb lenne ha megkérnél valakit, hogy kísérjen le. Vagy pedig kérj a szüleidtől egy kutyust. Ő mindig veled lenne és tudnál vele játszani. *Mondja kissé kioktatva a lányt, persze csak mosolyogva. Nem akarja megbántani vagy egyébb.* - Black a neve. És nagyon szép neved van, meg a kis barátodnak is. *Mondja mosolyogva. Nagyon szereti a kicsiket. Végül megunja a gugolást és ő is leül a kislány mellé. Öltözete amúgy mint mindig, mosst is fehér melle alatt összekötött fehér ujjatlan ing, amelyből jól kilátszik dekoltázsa, fekete nagyon rövid nadrág, fekete saru, fekete hosszú börkabát, fekete napszemüveg.*
Higashiyama Natsumi
Nellondi polgár
Higashiyama Natsumi

Hozzászólások száma : 64
Üzenőláda : Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek Wink

Okina Kurino Kinoshitade

Hét tenger kikötő - Page 20 Tek4e993bf01feea0145208

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 06, 2011 4:10 pm

*Ahogy ott üldögél, megjelenik mellette valaki. Egy felnőtt. Neki még néninek számít, akkor is, ha fiatal. Valahonnan ismerős neki, annyit tud róla, hogy itt lakik Nellondban ő is.*-Szia.*Néz rá mosolyogva. Ő mindenkivel ilyen közvetlen, na meg persze mint egy átlagos kisgyerek, ő sem tanulta meg még, hogy a felnőtteket magázni kell, és csak akkor leeht tegezni, ha megengedi.*-Csak kijöttem.*Válaszolja nevetve.*-Elengedtek anyuék, met megígértem, hogy vigyázok magamra.*Meséli lelkesen. Közben mosolyogva megsimogatja a macskát. Imádja az olyan állatokat, amelyikeket simogatni lehet.*-Mi a neve? Egyébként Natsumi vagyok, ő pedig Hanii.*Hangzik a szokásos bemutatkozás.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 06, 2011 4:03 pm

*Épp Nellondot járta, mivel a találkája után eléggé unatkozni kezdett. Társasága most fekete macskája Black. Mikor a kikötőhöz közeledik felfigyel egy kislányra, aki neki nagyon ismerős, így utána ered, majd mikor utoléri már a vízparton ül. Legugol a kislány mellé, majd jég kék szemeivel a másikét keresi.* - Szerbusz. Mond csak mit keresel itt, ahol kisgyerekeknek nem nagyon van helye? *Kérdezte a kislánytól egy kedves mosollyal, miközben kötrbe mutatott, hogy rajta kivül nincs itt egy gyerek sem. Közben Black a lányhoz dörgölődzik és hízeleg, simogatást kér.* - Amúgy Esther vagyok. Na és te kislány? *Kérdi ismét csak a kedves mosolyával tőle.*
Higashiyama Natsumi
Nellondi polgár
Higashiyama Natsumi

Hozzászólások száma : 64
Üzenőláda : Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek Wink

Okina Kurino Kinoshitade

Hét tenger kikötő - Page 20 Tek4e993bf01feea0145208

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 06, 2011 3:41 pm

*Rózsaszín ruhácskában, két copfba fonott hajjal, kezében rózsaszín esernyővel ugrándozik Nellond utcáin. Szokás szerint kikönyörögte, hogy elmehessen, de most a kikötőbe készül. Ennek nem örültek túlságosan a szülei, de addig kérlelte, győzködte őket, míg végül nem tudtak neki ellenállni. De persze a lelkére kötötték, hogy csak a forgalmas helyeken mászkáljon, és ne legyen egyedül, valamint kerülje a rosz külsejű alakokat. Natsumi egyébként meg van győződve róla, hogy úgysem bántja senki. Gyermeki naivság. Hanii, aki egyébként ott van nála szokás szerint, most a földet súrolja, mert a fülénél fogja. Mikor kiér a kikötőbe, odamegy a vízparthoz, és leül. Nem is gondol rá, hogy most valaki belökheti, de talán ez nem fordul elő vele.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 6:53 pm

- Igazán bízhattál volna bennem jobban. *Mondja a lánynak, majd mikor a kérdésére megkapja a választ, bólint egyet.* - Rendben. Neked is. *Mondja a lánynak, de ő még nem megy be. Még itt marad kicsit és nézi a sötét tengert, majd olyan fél 11 felé bemegy a saját részébe, és ott átöltözik, majd lefekszik aludni. Alszik, de nem valami mélyen, így felébred rá, mikor a lány átsétál hozzá. Bár nem mozdul meg. Csak hagyja, hogy a lány végig simítson a mutatóújjával a fején, majd mikor az visszafeküdt aludni felül. Táskájából elővesz egy lapot, felír rá valamit, majd kirakja a táskája tetejére, és szépen vissza is fekszik aludni.*
Lina Wierro

Lina Wierro

Hozzászólások száma : 1271
Kaszt : Hét tenger kikötő - Page 20 Auror
Üzenőláda : Hét tenger kikötő - Page 20 Tek5084306213cc64827531
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Hét tenger kikötő - Page 20 NF0Bq
Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 6:24 pm

-Mert még úgy volt tervbe, hogy te is jössz velünk. Az előtti héten akartam rád szólni. De aztán megtudtam és elutaztam. *sóhajt, majd kicsit elhúzza a száját, mert sosem tudnak a végére jutni a témának.* -Holnap? Körülbelül. Nos, én megyek aludni. Jó éjt! *szorítja meg a fiú kezét, és a macskáját felkapva indul be a hajó belsejébe. Nem akarja kimutatni bánatát, de az átalakítható ágyban még kicsit szipog. Eszébe jutottak a szép napok, a szép esték. Helyette egy vörös tűzleány van. Ő volt a szőke magyarországi Tiszaleány, aki elcsordogál, és a hajóját ott hagyta. A hajó a tűzbe olvad, és ott telepszik meg... Halkan énekelni kezd egy dalt.*-Találkozás egy régi szerelemmel... rossz randevú de megbocsájtható... *közben kis könnycseppek áztatják el a takarót. Macskája lábát harapdálja, amit most nem vesz figyelembe. Oylan éjfél lehet, mikor odalépdel Lor részéhez. Ahogy látja Lor már szuszog. Háttal van neki, és csak a haját, és a hátát látja. Letérdel a helye elé, és a fiú fejét mutatóujjával szinte érzéstelenül megsimítja. Ezután visszafekszik.* -Jó éjt! *suttogja, amjd lehunyja a két szemét.*
http://www.limemuff.mlap.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 6:13 pm

*Hallgatja a lányt, majd csak bólint egyet a szavaira.* - Féltékenység, értem... És előtte miért nem szóltál, hogy elmész? *Tette fel egy újabb kérdését a lánynak, miközben a levelet szépen visszaadja. Hagyja, hogy a lány megfogja a kezét. Ezzel még nincs gond.* - Magadtól kell bocsánatot kérned. Mert magadnak okoztál leginkább fájdalmat. *Mondja a lánynak, még mindig érzelem mentesen, majd újra a tengerre néz.* - Mond csak, kb. mikor érünk oda? *Kérdez újra a lánytól, miközben annak a szemébe néz. Próbálja elterelni a szót erről a témáról, mert őt ez nagyon zavarja. Nem akarja, hogy megint bűntudata legyen, sem azt, hogy megint csak fájjon a valóság...*
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 5:52 pm

*Feltápászkodik, és csak kuncog egyet.* -Hm... Tudod féltékenység bújt ki belőlem... Csak ezt hallottam, hoyg képzeld Lina a te szívtipród más lányokkal is beszélget. Én elsőre csak rálegyintettem mert mért is ne? De egyre többször hallottam mindenhol. És... Érted.. Kicsit mintha azt hittem volna, hogy félreismertelek. Aztán az úton jöttem rá: Te nem vagy olyan. Te szeretsz, és nem hagynál el. Na ekkor már én ég és föld között voltam, azt se tudtam fiú vagyok e vagy lány, sírtam,bőgtem Sandy meg medencézett meg minden. El is küldtem volna neked ott, ha a postás adott volna bélyeget, de csak a lakók vehetnek ilyet igénybe... Micsoda világ! Mondom én... *sóhajt. Gyengéden megfogja Lor kezét, és a szemébe néz.* -Bocsánat, hogy nem hittem magamnak. Vagy is... A többieknek hittem, és nem neked, és magamnak.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 5:35 pm

*Sétálgat a fedélzeten, nézelődik, de leginkább a tengert bámulja. Azt, ahogy a sirályok repkednek... Elég furcsán viselkedik. Gondolná ezt valaki, pedig nem. Csak ilyen kedve van. Ennyit változott pár hónap alatt... Megáll, és a tengert kezdi nézni, miközben a hajó szélére támaszkodik, majd hirtelen neki jön valaki, na vajon ki? Nem is érti, hogy hogy történhet ez folyton...* - Ez a tiéd igaz? *Kérdi a lánytól, miközben a papírosra néz. Elolvassa, majd sóhajt egyet.* - Miért nem tudtad akkor elküldeni? *Kérdi ismét. Hangja és arca érzelem mentes. Nem, nem azért mert utálja a lányt, hanem azért, mert ilyen a személyisége. Most kb. olyan, mint amikor az iskolába jött, és még nem ismert senkit.*
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 5:16 pm

*Nem, nem kényszerből hívta el Lort... Ő maga nem tudta volna megmenteni húgát. Zavarban van, mert nem tudja mit csináljon, nem tud úgy kommunikálni a fiúval... Nem, már nem Titanicozik, csak még kitekint. Végül ő is megindul, és elindul balra. Kicsit csavarog, és csak a vizet néz. Nem is figyel oda, hogy kinek megy, kinek nem megy neki. Ez lenne a legkevesebb, Zsebéből kihúz egy levelet melyben ez áll:

Kedves Lor!

Elmentem Kanadába Sandy barátnőmmel. Síelést terveztünk, de a jó idő miatt egy kisebb kikapcsolódás lett a vége. Egy hét, és jövök.

Szeretlek!

Lina

*A levél össze van gyűrve, mert ekkor tudta meg, hogy Lor már kissé többször találkozik a lányokkal. Persze csak úgy. Ekkor kidobta a szobája kukájába. Ezt ma találta meg. Ezt olvasgatja. Ez teljesen kiment a fejéből. Ezt kellett volna megmutatnia Lornak... Na mindegy. Tehát olvasgatja, de hirtelen.... Neki megy valakinek... A papír a levegőbe repül és az illető arcára ring le. Megrázza a fejét, és hirtelen meglátja maga előtt Lort... Szinte lángvörössé ég a feje...*

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 5:02 pm

*Linának csak bólint, hogy értette, majd amig megjön a hajó a tengert nézi. Mikor megérkezik a hajó, elindul Lina után, és a legközelebbi, ablak melletti székre leül, táskáját pedig maga mellé dobja az egyik székre. Szép lassan elindul a hajó, majd mikor Lina kimegy a kabinból csak utána néz kicsit, de inkább nem megy utána. Úgy érzi, hogy csak kényszerből hívta el a lány, és ezért próbál minél kevesebbet lenni vele. Zsebéből ismét előkerül a nem rég említett fénykép, és megint csak nézni kezdi. Reméli, hogy a lány minél hamarabb megkapja a levelét és meg is érti, hogy miért megy el Japánba. Végül úgy dönt, hogy szív egy kis friss levegőt, és sétálgatni kezd a hajó fedélzetén. Persze a képet már visszatette zsebébe.*
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 4:48 pm

*Kisírt szemekkel fut a bőröndjével,kezében macskájával, közben törölgeti a szemét. Két jegyet lobogtat a kezében, és rögtön Lor mellé áll.* -Itt volnék... *sóhajt, és csak a tengert nézi. Egyszer csak a nyugalmát egy hajó kürtszója zavarja meg. Felkapja a fejét, és rögtön előre lép. Mikor a hajó megérkezik, vár egy kicsit, hogy kiürüljön az, és felsétál a lépcsőjén. Megvárja, míg Lor leül, és vele egy vonalba a másik sorba telepszik le. Nem szeretne neki kellemetlenséget okozni, bár felőle, rögtön oda süppedne a Lor melletti székbe. Hópihit ölébe rakja, és simogatja, közben ugye könnyezik, mert alig tudja elhinni, hogy Lor még képes a szemébe nézni. A hajó ablakának dől, és kifelé tekint. Mikor elindul a hajó, elmosolyog, és testvére képét nézegeti. Kis idő múlva, kimegy a kabinból, és a hajó orrdíszéhez megy. Ott Titanicozik egy kicsit... Macskája mellette nyivákol, de ő csukott szemmel csak gondolkozik...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 4:38 pm

*Miután Lina távozott, gyorsan összepakolt pár cuccot egy táskába és gyors léptekkel leindult ide, a kikötőbe. Öltözete az ami a szobájába is volt. Semmi kedve nem volt most átöltözni. Fehér ing, amin fellül 3 gomb nincs begombolva, fekete hosszú nadrág, oldalán kardja, és vállán köpenye. Áll és a tengert nézi. Ez kissé arra emlékezteti, mikor megszökött otthonról, majd végül ide jött hajóval. Bár most teljesen más a helyzet. Életet megy menteni. Zsebéből egy képet húz elő, amin sejthető, hogy ki van. Lini, a barátnője. Sóhajt egyet, majd szépen visszateszi a zsebébe a képet és várja, hogy Lina megérkezzen.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 8:45 am

- Hidd el meg sem érzi. Vagyis nem törődik vele. Csak akkor, ha tényleg valami komolyabb baja esik valamelyikünknek. Azonkívül nem mutatja ki az érzelmeit. És ez a furcsa. Tűz és víz vagyunk, de mégis egymáshoz tartozunk. *Beszél a lány a daimonos elméleteiről.* -Viszont rendkívül hasznos számomra. Egyszerre többfelé tudok figyelni ez a tulajdonság a harcnál nagyon fontos.*Csak árad Yorából a szó. Néha-néha megszokásból felpillant az égre. Keres valamit.* -Most sirályokat nézel, vagy a nyamvadt madaradat keresed? Tudod, hogy a tengerhez nem szokott jönni.*Kérdi a daimon nem törődve Aprillel.* -April? Szép név. *Jegyzi meg a lány. Neki sokkal fontosabb a társaság, mint a daimonjának.* -Iskolai program? Nem tudok róla. *Vonja meg a vállát April kérdésére.* -Te milyen szakos vagy? *Kérdi érdeklődve a lány, hátha így eszébe jut valami. April kinézetéről a Naxeldiresek jutnak eszébe? Ki tudja? Az is lehet, hogy rosszul tippelt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 8:36 am

*Csak félig pislant a másikra, fél szemmel a tengert figyeli. Aztán, amikor az bemutatkozik, akkor azért ránéz.* -Értem...*Mondja és csak szemöldök ráncolva figyeli a daimon és gazdája veszekedését. Nem igen tetszik neki és ezt hamarosan ki is fogja fejteni a lánynak. Ám az megkérdezi a nevét így kötele neki válaszolni, legalábbis az illem úgy tartja ugyebár* - Aprilnek hívnak. Viszont....*Mondja a lány, majd itt egy kis hatásszünetet tart, de aztán folytatja.* - Ha beleesett volna a vízbe, azt te is ugyanúgy érezted volna! *Intézi szavait a daimonhoz, de persze nem mérgesen meg semmi. Csak egyszerűen nem érti, hogy tudnak így veszekedni.* -Egyek vagytok, egyikőtök sem tud élni a másik nélkül, szóval vigyáznotok kéne egymásra. *Mondja a lány, de aztán megvonja a vállait. Nos, igen neki nincs daimonja, de tudja mivel jár ez az egész....* - Ha jól tudom ma lesz valamiféle iskolai program, igaz? *Kérdezi a lány, miközben egy mosoly jelenik meg az arcán.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 8:25 am

*Csendben várja a választ. Elmosolyodik, mikor azt mondja az idegen, hogy csatlakozhat hozzá. Leül a lány mellé a daimonja pedig Yora mellé fekszik. Elmerengve bámulja a tengert csak a lány kérése zökkenti ki az elmélkedéséből. Úgy látszik mióta Yora diákképviselő lett azóta egy kicsit visszafogottabbá vált.* -Igen, onnan jöttem. Gondolom te is Nezabaros diák vagy. Amúgy Yora vagyok. Ez a bosszantó lény itt mellettem Moren. *Kezd bele a csacsogásba a lány.* ~ Én bosszantó? Már bocs, de te támadod le az embereket nem én! *Akad ki a farkas, és dühösen meglöki a lányt. Yora majdnem beleesik aa vízbe. Az volt a szerencséje, hogy a daimonja nem erősen taszította meg.* -Ha nem hagyod abba... *Szólal meg dühösen a lány. Nehéz kihozni a sodrából, de a daimonjának mindig sikerül.* -Téged hogy hívnak? *Fordul újra a lány felé.* ~Ugye tudod, hogy ezt még visszakapod? *Szól gondolatban az ordashoz, így csak fél füllel figyel a másik lányra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 8:14 am

*Rabolni, itt? Megeshet, elvégre Nellondban is történtek már érdekes dolgok... Elég érdekes dolgok, de mostanra lenyugodott. Szemei le vannak sunyva, miközben gondolkodik, elmélkedik valamin. Valamin, ami egyelőre maradjon csak az ő titka. Alig ismer itt valakit, ő nem olyan mint Susan. Őt nem akarja megkapni a legtöbb fiú, ő nem az iskola bombázója, ő csak egy csendes kis nekromanta lány, aki nem is igen barátkozik. Egyszerűen nem tud barátkozni, ha valakivel találkozik vált vele pár szót, de aztán eltűnik. Esetleg, ha prefektus lenne, akkor lenne rá esély, hogy valakivel komolyabban össze ismerkedjen, de így...? Így semmi. Mindenesetre meghallja a közeledő lépteket, amikor a lány megszólítja hirtelen villantja rá mélyvörös szemeit a másikra, ami azért valljuk be kicsit rémisztő is lehet. A kérdésre egy félpillanat erejéig nem válaszol, de végül persze bólint egyet.* -Persze...Nyugodtan. *Mondja a lány, aztán kicsit arrébb megy, hogy a másik is le tudjon normálisan ülni. Megnézi a fél- tünde ruházatát és bizony feltűnik neki a kitűző.* -Csak nem a Nezabarból? *Kérdezi egy apró mosollyal az ajkain, miközben lehúzza a fejéről a csuklyát, így láthatóvá válik a szép vörös hajzuhatag.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 8:01 am

*Egy fél-tünde közelít a móló felé. A hatalmas nyüzsgésben folyamatosan figyel, nehogy ki rabolják.* ~Jaj, Yora nem értem mit parázol. Csak pálca van nálad. Azt meg ki akarná ellopni? *Hallhatja a lány daimonját.* - Itt soha nem lehet tudni. Ezt nagyon jól tudod.*Felel hangosan a lány. Páran bizonyára hülyének néznék, ha nem lenne ott mellette az a hatalmas daimon. Az ordas vicsorogva lépked Yora mellett. A lány, mint mindig most is fekete talárt visel. Kiszemel magának egy helyet, de valaki már elfoglalta. Azért odamegy az idegenhez.* ~Yora, ha itt sem érzed magad biztonságban akkor miért jöttünk ide?! *Értetlenkedik tovább a farkas. A lány megrázza a fejét.* -Azért drága daimonom, mert egy kicsit ki akartam mozdulni az iskolából. Ráadásul rég láttam a tengert. *Magyaráz a lány a daimonnak. Időközben odaérnek a mólóhoz.* -Hello. Leülhetek? *Megszólítja meg az ismeretlent, ha beleegyeznek akkor a lány leül. Ha nem akkor Yora elmegy, és keres magának egy másik helyet.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 7:51 am

*Arca egy rozsdavörös köpeny mögé van rejtve, itt a Kikötőben talán mintha erősebb lenne a szél. Sőt, a napsugarak sem igen akarnak sütni, úgy látszik ez egy ilyen nap. Vörös szemeivel unottan pillant egy hajó felé, igazából maga se tudja, hogy mit keres itt. Na jó tudja, de amire vár csak órák múlva fog megérkezni, így teljesen felesleges volt kijönnie. Ami azt illeti nem túl bizalomgerjesztő a lány, pedig mindenki elhiheti, hogy nem akar ő senkinek sem ártani. Na, igen ez van amikor a Nekromanta nem is gonosz... Meg amúgy is, nem csak gonosz Nekromanták léteznek. Egy illuzionista is lehet ugyanúgy rosszindulatú. Visszatérve vörös hajú hősnőnkhöz, továbbra is unottan sétálgat. Egy fekete cipő van rajta felette egy fekete harisnya és egy kis szoknya. Valamint a rozsdavörös köpeny, no meg az a valami, ami a lány homlokára lóg rá. Valamiféle hajpántnak is nevezhetjük, ha úgy tetszik... Bőre hófehér, akár a télen lehulló hó, nos igen a lány félig albínó. Ezzel magyarázható a vörös szem is. Tekintete egy kocsmára téved, de csak a fejét csóválja.* ~Hogy tudnak ilyenkor inni? Mondjuk ezeket sem szívesen boncolnám fel.~*Gondolja a lány, miközben elindul a kikötő egy távolabbi révébe. Ott körbepislant majd végül leül a mólóra és úgy nézi a távolabb lévő hajókat. Gondolatai valahol a holtakon jár, úgy látszik nem tud szabadulni ettől a gondolattól. Az már persze más kérdés, hogy nem is akar. Neki ez az élete, a kísérletezés, a feltárás, a démoni létsíkok, a túlvilág és még sorolhatnánk a többit is, de minek? Hiszen úgy is mindegyik egy dologba fut össze. Nos, mindenesetre így ücsörög itt, ki tudja még meddig, talán amég nem jön a hajó a csomagjával, de az is lehet, hogy közben még elnéz valamerre. Ki tudja...*
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Hét tenger kikötő - Page 20 Nincskaszt

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Márc. 05, 2011 7:23 pm

The member 'Kalandmester' has done the following action : Roll dices

'Tízoldalú' :
Hét tenger kikötő - Page 20 Tizoldalu0
Result :
Hét tenger kikötő - Page 20 Tizoldalu8 Hét tenger kikötő - Page 20 Tizoldalu1
Kalandmester

Kalandmester

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Márc. 05, 2011 7:23 pm

//A csoport, opál karperec, hajrá!//
Kalandmester

Kalandmester

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Márc. 05, 2011 7:22 pm

The member 'Laura Wylee' has done the following action : Roll dices

'Tízoldalú' :
Result :
Hét tenger kikötő - Page 20 Tizoldalu1 Hét tenger kikötő - Page 20 Tizoldalu1
Laura Wylee

Laura Wylee

Főkarakter : taborandi@msn.com
Hozzászólások száma : 3350
Kaszt : Hét tenger kikötő - Page 20 Nekromanta_elementalista
Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Márc. 05, 2011 7:22 pm

*Na szuper, végigmennek a feladatokon, és ha ez is kész, elvileg mindent megoldottak. Szépen beletúr a kincseskamrába, és talán talál valami értelmes dolgot, amit zsebre tehet, és boldogan élhet vele, míg meg nem hal. Ő maga ugyan elhozná a mágust is, de ennek most nem fog nekiállni, majd találkozik még vele.*

// Opál karpereccel //
Kalandmester

Kalandmester

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Márc. 05, 2011 7:20 pm

The member 'Horváth Réka' has done the following action : Roll dices

'Tízoldalú' :
Result :
Hét tenger kikötő - Page 20 Tizoldalu8 Hét tenger kikötő - Page 20 Tizoldalu3
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Márc. 05, 2011 7:20 pm

*Az ajtó szerencsére kinyílik és bejutnak, megtalálják a ládát, oda adják a kapitánynak a ládát, az kiteszi őket egy csónakba és azzal mennek haza, ott elköszön a többiektől és visszaindul az iskolába.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hét tenger kikötő   Hét tenger kikötő - Page 20 Icon_minitime

Hét tenger kikötő
Vissza az elejére 
20 / 29 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Next
 Similar topics
-
» Viharos tenger

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Külső negyed-
Ugrás: