Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 39 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Északi torony - Kilátó | |
|
+97Tyler Wayne Chrystal Marsh Lilia Radoslava Demyan Yaromir Aidan Hamilton Liselotte Frey - archívum Alise Ellwood Felicity Artmenson Hiroshi Haku Dwayne Brox Ewan Forbes - Archívum Libby McIntyre Diana Lunitech Titokzatos idegen Penelope Waylan Valentine Fergusson Nimhue D'Ansoryl Noah Karl Pavel Nawara'son Onoria Celia D'cruze Nye Drystan Munashi Kataku Logan Knucker Zac Leaving Gabriella Ophelia Milena Natasha Potrevszkij Neram Arthas Boris Casimir Pavlov Anelie Mei Xi Mila Zelenkova Hikaru Tudor Patrik Artemis Taylor Shuang Zhen Marco Mimieaux Evangeline Elovics Cat R. Morgan Deyan Serenity Berill Dalida Cornish Rosetta Waylan Pablo Martinez Mephisto Pheles Elinor Rheia Lioness Alfons Gerard Speranza di Bagliore Lianne Luoris Eldunary Aysa Lismine Lockwood Jack Darkfield Lorraine Betranche Sarah Lairs Hunyadvári Szevér Lillian Nariah Kádár Enikő Milena Lyudmia Lyla Valadimir Sarah Wood Briannah V. Fletcher Gwilim Jan Daniel Dragos Juan Miguel Santiares Loretta Q. Alvord Ann Harvard David Robert Beawer Atanas Iordan Emily Kyra Beawer Effy Siggers Vilandra yin Slenara Lina Wierro Tim Leopold Benjamin G. Chevalier Rory L. Milborrow-Quenell Hua Xiangfeng Lorainne King Vivienne Mendelsohn Játékmester Allidon Regina Ruosin Miley Hortingberg Alex Kerphina Dave Savile Laura Wylee Siegfried Zauberer Elisaveta Mira Jasna Novarro Rosalie Hooper Chris Willer Katherine Mary Black Leona Arts Yosif Zhivko Andréa Bontavier Martin Silent Anne Holiday Farkas Zsuzsanna Gaiaea Wanda Dorcas Gloria Kloé Nikolina Yordanka Airie von Nandori Senilla Rachel Roseberg Gethin Awstin Conley 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Gethin Awstin Conley
Hozzászólások száma : 400 Kaszt :
| Tárgy: Északi torony - Kilátó Csüt. Júl. 22, 2010 6:08 pm | |
| First topic message reminder :A Kúria északi homlokzatán magasodik a Nezabar Varázsló iskola kilátótornya. A mellvédszerű építmény tornya kecsesen tör az ég felé, kacsú, ugyanakkor masszív építményével. A vörös téglából épült mellvédre a Kúria folyosójáról lehet feljutni 111 lépcsőfok megtétele által. A csigalépcső minden fordulójában egy-egy fáklya serceg kísértetiesen, bevilágítva az éjszaka ide bátorkodóknak az utat.
Ide csak a tényleg nagyon bátrak merészkednek fel, de aki feljön annak olyan kilátásban lesz része, mint kevés helyen a világon. Innét beláthatja az Árnymadarak-mocsarát, a Kúriát körülvevő területeket, a Kékfátyol-vízesést, és a Lélekölő-hegység bérceit és Mocsáron túl elterülő ismeretlen, veszélyes világot.
A Kilátó tetején egy hatalmas távcső segít abban, hogy mindenki kedvére gyönyörködhessen, de a távcső jó szolgálatot tehet abban az esetben is, ha netán az iskolát veszély fenyegetné. Az ellenséget az Őrző, aki mindig a Kilátóban tartózkodik, már nagyon-nagyon messziről észrevehetné és mire az ideérne, addig a kúria lakói felkészülhetnek a harcra. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Elisaveta Mira Diák
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 1948 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Nov. 02, 2010 7:13 pm | |
| *Dessy valóban különleges, a természetkedvelők a szépséget látják benne, de mindenki mást - mondhatnám úgy is, hogy azt látsz benne, amit akarsz. Eli az utolsó kérdésre kicsit elmosolyodik - fanyarul is, furcsán is, de mosolyog.* Igen, hasonló okok miatt néztem ki úgy, ahogy... és viselkedtem úgy. De őszintén nem szeretném, ha te, vagy akár akárki más azt csinálja, amit én tettem magammal... *Pillant kérlelőn társára. Szemében az őszinteség fénye csillan meg. Valóban reméli, hogy ha ő nem is igazán ismeri a lányt, a barátai segítik ebben az időben.* A fájdalomnak annyi szintje van... az az igazi hős, aki az elején vissza tud fordulni. *Hajtja le a fejét. Ez a mozdulat egyenlő azzal, hogy nem, neki nem sikerült.* De talán az, akit elvesztettél, újra megjelenik. *Mosolyog a másikra, ahogy fejét újra megemeli.* Ha nem is a saját, de más képében mindenképp visszatér az érzés, amit Érte éreztél, akármi volt is az. *Mondja, majd a semmibe réved.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Nov. 02, 2010 7:04 pm | |
| *A szellemkutyára pillant, s megállapítja magában, hogy gyönyörű lény. Majd ismét a gazdájára néz.* - Szellemkutya, igaz? Ahogy hallottam, Dessy a neve.. *Mosolyodik ismét el, s kábé úgy néz ki, mint egy depressziós szellem, aki az élőkön mosolyog. A következő szavakra adott mosolya azonban már teljesen másképp fest: egyre kevésbé érzi úgy, hogy le kéne vetnie magát a kilátóból. Mert bár Yan eltűnt, és őt nem pótolhatja senki, vannak még, akik törődnek vele. Még olyanok is, akikre nem is gondolt volna, talán épp azért, mert egyáltalán nem, vagy alig ismerte őket. Például Katie. Vagy most Eli. Még Janán is meglepődött valamelyest, pedig rá nézve már ki meri jelenteni, hogy a barátjának tekinti... Szóval valószínűleg az önbecsülésével vannak gondok. Aztán ottvan még Gaea, Hua, talán még Karen is... Nem, semmi értelme sem lenne. Inkább csöndesen szenved. A lány utolsó szavaira ismét felpillant, ugyanis eddig a talpa alatti kövezetet bámulta. Beugrik neki a kép, mikor először találkozott a lánnyal. Kábé úgy festett, mint ő most...* - Ó...nyáron...szóval...azért néztél ki úgy, mint én most? *Erőltet meg egy fanyar mosolyt. Végül is igaz...ha nem mégrosszabbul.* |
| | | Elisaveta Mira Diák
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Nov. 02, 2010 6:51 pm | |
| *Elisaveta erős lihegése egyértelmű választ ad az utolsó kérdésre.* Hát valójában a végét kicsit elcsaltam, de majdnem végig futottam. *Ahogy kimondja a mondatot, azonnal folytatja levegőgyakorlatnak tűnő lihegést. Dessyre pillant, és elmosolyodik. A szellemkutya szőre halványkékes fényben pompázik, a szeme körül sötétebb folttal - nem túl emberi látvány. Gazdája viszont annál egyszerűbb: egy melegítőpulcsiban és egy farmerban áll társa előtt. Eli a kérdésére adott válaszra nem igazán tud reagálni; talán megnyugtassa? Hogyan? Hülyeség... Ha valaki eltűnik mellőlünk, azt egy másik, kevésbé fontos személy nem fogja elfeledtetni.* Azért jól vagy? *Kérdezi teljes megértéssel a hangjában. A korláthoz lép, rákönyököl, és a távolba réved.* Ismerem az érzést... *Hangja kissé elkomorul.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Nov. 02, 2010 6:43 pm | |
| *Kis híján szívbajt kap, mikor a kiáltás pengeként hasítja végig az éjszaka csöndjét. Azonban, ami elég érdekes lehet annak, aki ismeri, reflex szerűen nem a pálcája, hanem a derekára kötözött katana után nyúl. Ám nem rántja elő, mivel tekintetét körbehordozva a sötétben, egy fehér foltot fedez fel, ami a hangot hallva meg is moccan, így fényt vetve élőlény-létére. A kutya tekintetétől moccanni sem bír. Csak rá vannak ilyen hatással az állatok, vagy Dessyé a dicsőség? A következő kiáltásra azonban ismét összerezzen, és könnyeit sebtében letörli az arcáról. A kutyával egyszerre emeli tekintetét az ajtón berontó Elisavetára. Emlékszik a lányra - annak idején ő osztotta be a szobájába. A kérdésre csak sóhajt egyet. Mindenki ezt kérdezi. Bár nem csodálkozik rajta...mégsem akarja sajnáltatni magát. Neki éppen elég, ha ő szenved. Nem ekll hogy mások is ezt tegyék!* - Szia. Hát... *habozik pár pillanatot, majd úgy dönt, semmi értelme titkolódzni.* - Eltűnt valaki, aki nagyon fontos a számomra. Nyom nélkül. Mint a kámfor. *Fúj egyet, majd immár háttal, a kerítésnek támaszkodik.* - Komolyan idáig felrohantál? *Mosolyodik el halványan.* - Bár úgy látom, ő élvezte a dolgot. *Sandít a szellemkutyára.* |
| | | Elisaveta Mira Diák
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Nov. 02, 2010 6:33 pm | |
| DESS!!!! DESSY!! *Egy hangos kiáltás, vagy inkább parancsordítás hasítja végig a mély, lehangoló csendet. Utána egy koppanás, majd hangos, dörömbölő lépteket hallhat a feltűnően szomorú, szőke lányka az északi toronyban. Mellette egy fehér árny mozdul meg; eddig nem moccant, egy egyszerű kis halomnak tűnhetett. Kékesen világító szemeit Liliya pillantásába fonja, és szomorú tekintetével vigasztalni próbálja. A meghitt pillanatot az előbb felordító lány újabb kiáltása zavarja meg.* DESSYYYY!!!! *Hangzik továbbra is a név, amire a kutyaszerű lény megszakítja a pillantást Liliyával, és a lépcsők felé kémlel. A sötétben egy vékony, elég alacsony, sötét árny jelenik meg.* Basszus, Dess, normális vagy? *Kérdezi most már visszafogottabb hanggal Elisaveta. Ekkor veszi csak észre szaktársát, szaktársának szomorú pillantását, és arcán végigfutó könnyei nyomát.* Ö... bocsánat... mi a baj? *Lép közelebb, hangja dorgálóról sajnálkozóra tér át.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Kedd Nov. 02, 2010 6:24 pm | |
| *A kilátóban egy sápadt, szőke hajú lány áll a sötétben, fénytelen fürtjeivel komoran játszik a fagyos szél. Hosszú, vékony kezeivel a kerítésnek támaszkodik, onnan néz el a sötétségbe burkolódzó horizont felé. Még a csillagok, a hold sem világít, minden koromsötét, fehér bőre szinte világít a sötétben. Csak néz, de úgy tűnik, mintha semmit sem látna. Az épületből felszűrődő fényekben gyémántként csillognak az arcán lecsorgó könnycseppjei, melyek fénytelen szeméből kiszabadulva végül az álláról csöpögnek le a hideg, érzéketlen kőkerítésre. Igen. Eléggé össze van szakadva. Csak néz, mintha valamit keresne, ugyanakkor mintha tudná, hogy úgysem láthatja meg. Aki ismeri, eléggé ledöbbenhet az állapotán. Még sosem nézett ki ennyire szörnyen.* |
| | | Jasna Novarro
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 355 Kaszt : Üzenőláda : Jasna "Jazz" Novarro és daimónja Blues a mosómedve.
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Nov. 01, 2010 8:56 pm | |
| *Kicsit elmosolyodik a lány szavaira, miközben a csillagok felé néz, majd vissza Sonjára. Ahogy először meginog, és a kilátóba kapaszkodik, azonnal megfogja a derekát, finoman elhúzza a kilátótól, tartva, és nemes egyszerűséggel a karjaiba veszi, és nem engedi, hogy a talpán szédelegjen és üljön a földre, beljebb viszi, és egy padra ülteti, vagy inkább fekteti le. * - Semmi baj, minden rendben. Lehet a magasság... *Rohadtul nem ért a gyógyításhoz, meg úgy ezekhez, szóval csak sűrű pislogással nézi a lányt és fogja a kezét. A nadrágzsebéből egy kis két decis ásványvizet vesz elő és odatartja a lánynak. Hiányzik belőle valamennyi, hiszen a fiú már ivott futás közben, de a lánynak lehet, hogy innia kéne. Kaja nincs nála, azért azza a zsebében nem szokott futni.* - Igyál, hátha segít. Hozzak valamit enni? Gyorsan megjárom, gyors vagyok mint a villám... Igaz, hogy a társalgó innen van körülbelül a legtávolabb, de.... *Kissé azért nevetséges a képtelen ötlete, hogy leszalad és vissza, mert közben eltelne vagy negyed óra... toronyból le, aztán még három emelet, aztán lemenni még a labirintusba, ott átkecmeregni a kajáldához, hozni kaját és egy ugyanúgy visszafelé. Hát... Inkább vicc, mint tényleg elképzelhető dolog. De legalább víz van nála és oda is tartja a lánynak, igyon.*
// Fagyi // | |
| | | Rosalie Hooper Diák
Hozzászólások száma : 462 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Nov. 01, 2010 8:44 pm | |
| *Sonja is odalép és kihajol. Valóban nagyon tiszta az ég.* -Hát valamennyire értek. A természetben lévő dolgokhoz általában értek. Mindig is érdekelt. *Mondja de nem igazán merülne bele mert nem szeret magyarázni. Csak különleges esetekben. Már nincs olyan közel a sráchoz, mint ez előtt . Hirtelen émelygés foglya el a lányt. Megkapaszkodik a kilátó szélébe nehogy elessen. Egy idő után még rosszabbra fordul inkább visszafordul és leül a párkány mellé.* -Bocsi nem vagyok valami jól. *Mondja és minden forogni kezd vele. Hátát neki támasztja a korlátnak és becsukja a szemét. Nem szokott rosszul lenni. Lehet az a baj hogy nem ivott vagy nem evett eleget.* | |
| | | Jasna Novarro
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 355 Kaszt : Üzenőláda : Jasna "Jazz" Novarro és daimónja Blues a mosómedve.
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Nov. 01, 2010 8:28 pm | |
| *Jó-jó, igen izmos fiú, de azért nem kell megbámulni. Igazából észre sem veszi, hogyha a lány az izmait nézi, szegénykém nem buta, csak kicsit bamba ehhez. Mikor először válaszol a leányzó, ő is felel.* - Én meg gondoltam, hogy nem futni jössz. *Kontrázik, de kedvesen incselkedve. Lassan ellép a lány mellett, hogy ő is kihajoljon a kilátón, mert hát, ha azt mondja Sonja, hogy nézze a csillagokat, ő bizony fel is néz csillagokra. Az arcán marad egy félmosoly, miközben pásztázza az eget, ma ritka tiszta. * - Valóban gyönyörű, de úgy hiszem, hogy először a földön lévő szépségeket kell megismerni, és csak aztán az eget. *Válaszolja vissza, őszintén és egyszerűen, ő már csak ilyen egyszerű lélek. Visszafordul Sonja felé, egy aprócska mosollyal, és újra megszólal.* - De valóban gyönyörű, ezt sosem cáfolnám meg. Értesz is hozzájuk? Tudod, kis göncöl, meg Herkules, meg Vénusz, meg ki tudja milyen csillagképek... | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Nov. 01, 2010 8:09 pm | |
| *Hát ha a fiút nem zavarja Sonját sem Noel közelsége így a közelében marad. Az edző ruhán meg sem lepődik. Az izompólót pedig jónak tartja tekintettel a srác izmaira.* -Gondoltam hogy nem a táj miatt jársz errefelé. *Mondja egy kedves mosoly mellet. * -Hát igen el kell ismernem még mindig nem szeretek futni és valóban a csillagok és a táj vonzott ide. *Ahhoz semmi kétség sem fér hogy a srác nagyon izmos. Ahogyan a testére rásimul az izompóló Sonja akaratlanul is elpirul bár ezt a srác nem veheti észre.* -Nézd meg a csillagokat. Szerintem gyönyörűek. *Mondja a fiú szemébe nézve.* | |
| | | Jasna Novarro
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Nov. 01, 2010 7:56 pm | |
| *Mikor a lány hátrafordul láthatja, hogy a fiún megint valamiféle edző ruha van, viszont csak az alsó része edzőnadrág, a felső egy izompóló szerű trikó dolog. Eléggé nagy, jobb szó inkább, hogy látható izmai most valóban látszanak, ahogy a testhezálló felső is hozzásimul a mellkasához. A bőre majdhogy nem párolog, mert futott, és a hideg idő miatt a meleg izzadtság cseppek láthatóan tűnnek el... Stram kölyök, nem fog megfázni. Nem zavarja, amikor a lány annyira a közelébe kerül, továbbra is közvetlenül folytatja.* - Egy kis edzés végi lépcsőzés. *Mondja, egy mosollyal, miközben a kezével hátraint. Nem csak parasztvakítás ez, tényleg erős, szóval amikor int, nem csak "protein-shake izmai" látszanak. Nyújtózkodik egyet, majd Sonja arcát kezdi el fürkészni kedvesen.* - És te? Esti táj? Csillagok? Mert gondolom azóta sem szeretted meg a futást, és a ruhád sem erről tanúskodik. *Lép egyet hátra, csak hogy végignézzen a lány ruháján, majd visszaáll oda, ahol volt. * | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Nov. 01, 2010 7:45 pm | |
| *Elmerengve mindenfélén észre se vette Noel közeledtét. Amint ráköszönnek ijedten fordul hátra és nagyot sóhajt hogy csak Noel az.* -Szia Noel! Reménykedtem benne. *Mondja a srácnak aki elég közel került hozzá mert Sonja úgy fordult meg hogy lépett előre egyet.* - Igen gyönyörű. Mármint a kilátás. *Pislog párat hogy hozzászokjon a kevéske fényhez. Eddig nem zavarta mert nem kellett senkire figyelnie csak a sötét tájat fürkésznie. Elejt egy kedves mosolyt majd hátrább lép egy kicsit.* -Hogyan keveredtél errefelé? *Kérdi mert el sem tudja képzelni hogy Noel a táj miatt jött volna. Pedig ha fürkészné egy kicsit a csillagokat megértené Sonját miért szeret itt lenni. A csillagok mindig is szemet gyönyörködtetőek voltak Sonja számára.* | |
| | | Jasna Novarro
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Nov. 01, 2010 7:32 pm | |
| *Egy kis esti lépcsőzés. Mi más oka lenne a fiúnak, hogy itt köt ki a kilátóban? Hát igen, semmi. Jó, szereti a tájat, meg minden, de azért inkább a lépcsők lehetnek az okai, hogy ide keveredik. Alig liheg, rendezetten felér a tetejére, és sétálva adja ki a fáradtságot, nem áll meg, mert akkor lehet menten visszafordulna és legurulna a lépcsőkön. Nem lenne kellemes. Fél órája futkározik, mióta kijött óráról, valahogy az ott zajlott csatározás meghozta hozzá a kedvét. Fent, mintha a Rocky-ból lépett volna ki, boxol a levegőbe párat, majd ahogy észreveszi a leányzót a kilátó szélénél lassan abbahagyja. Nem akarja megijeszteni, de eszébe se jut, hogy megijesztheti, szóval... Mögé sétál, és mosolyogva köszön neki.* - Szia Sonja, tudtam, hogy még látjuk egymást. *Kezd bele azonnal, felidézve az elköszönésüket. Na most lenne gáz, hogyha a hátraforduló lány nem is Sonja lenne... * - Szép a kilátás. *Toldja hozzá, de amúgy nem nagyon ért hozzá, szóval zavartan megvakargatja a tarkóját, miközben elpillant a már sötét táj felé. * | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Hétf. Nov. 01, 2010 7:22 pm | |
| *Csendes léptek hallatszanak a lépcső felől. Egy alakot lehet kivenni félhomályban. Közelebbről szemlélve észre lehet venni hogy nem más mint egy leányzó méghozzá Sonja . Fekete tapadós nadrág és egy magassarkú van rajta. A felsője sötétebb fűzöld kötött pulcsi ami nagyon meleg és puha. Mikor végre felér halkan kinyitja az ajtót és belépve gyönyörű tájat lát maga előtt . Sonja odamegy a széléhez a kilátónak és távcső nélkül kémleli a sötét tájat. A csillagok csak úgy ragyognak az égen és a távoli erdőkben mocorognak az éjjeli állatok. A gyönyörű táj elvarázsolja a lányt. Kár hogy nincs kivel megosztania az élményt. A leányzó teljesen elmerül a táj csodálásában annyira hogy egyelőre semmit nem vesz észre ami körülötte van. Nagyon messze egy bagoly huhogására lesz figyelmes. Mindig is szerette ezeket a madarakat. Ezt a gondolatfonalat folytatva és eléggé összekuszálva ismét teljesen elmerül ezekben a gondolatokban.* | |
| | | Chris Willer Diák
Főkarakter : chriswillerneza@gmail.com Hozzászólások száma : 113 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Vas. Okt. 24, 2010 7:51 pm | |
| - Értem *kémleli tovább az eget, tekintetét le sem veszi róla. Elmosolyodik, mikor a lány megdicséri a sálját.* - Ó, köszi! Örülök, hogy tetszik, még azt hiszem, a nagymamámtól kaptam. *néhány perc csend után Kat elköszön.* - Rendben, szerintem én is lépek, ugye a kijárási tilalom miatt is, meg... hát eléggé fáradt vagyok *az utolsó mondatot már a levegőnek mondja, Kat olyan gyorsan elszaladt. Fáradtan néz le a temérdeknyi lépcsőre.* - Na, szuper. Kellett nekem ide feljönnöm... ~De legalább új barátom lett~ *azzal indult is le, bement a szobájába, és ahogy lerakta a párnára a fejét, azonnal elaludt.*
//Én is köszönöm =D //
| |
| | | Katherine Mary Black Diák
Főkarakter : pasztor_bianka@hotmail.com Hozzászólások száma : 1963 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Vas. Okt. 24, 2010 7:44 pm | |
| *Bólint a fiú válaszára.* - Hát én pedig csak kijöttem ide szétnézni vagy valami ehhez hasonló. *Mosolyog, habár fogai már vacoknak szinte.* És szerintem aranyos a sálad. *Továbbra is mosoly csücsül a szája sarkában. Az égre emeli tekintetét megint.* - Aha. Én soha nem értettem az ilyenekhez. *Kezd ide fagyni, úgy hogy lassan indulnia kell, meg persze a kijárási tilalom is köti.* -Szerintem megyek be, mert fázom és még tanulnom is kellene. Szia Chris, örülök, hogy találkoztunk! *Még egy aranyos mosoly, majd szépen Lazzal együtt el vonul a szobájába.*
//Köszi a játékot ^^// | |
| | | Chris Willer Diák
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Vas. Okt. 24, 2010 7:27 pm | |
| - Hát igazából elég régen sétáltam egy jót, a hideg meg nekem nem probléma... megvagyok én bármilyen hidegben is. Szerencse, hogy jó meleg pulcsiban vagyok, és sálat is húztam... bár azt csak "divatból" *mutat fekete pulcsijára, és szintúgy fekete, kockás sáljára.* - Magamra kaptam az első olyan ruhát, amit megláttam, nem hittem, hogy van olyan diák rajtam kívül, aki képes ilyen időben kinn lenni. És te miért vagy itt? *majd Kat mellé sétál, miután becipzárolja a saját pulcsiját.* - A göncölszekér megvan... a többi pedig... hát, mondjuk úgy, hogy nem az erősségem. *nevetett magán.* | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Vas. Okt. 24, 2010 7:17 pm | |
| *Elmosolyodik.* - Hát inkább farkas, mint kutya. *Aztán jön a pálcából a fény. A szemének kell egy pici idő, amíg a hirtelen világosabbhoz hozzá szokik, de utána újra normálisan pillog.* -Szóval, hogy hogy erre vetődtél ilyen hideg, sötét időben? *Arcán bágyatag mosoly ül, ami szó szerint oda fagy hamarosan. Lazz nem igazán hagyja magát megsimogatni, inkább arrébb lép és nem biztos, hogy jó dolog lenne követni a fiúnak. Kat sóhajt egyet és a korlátnak támaszkodik.* - Te értesz a csillagokhoz? Én soha nem tudom megmondani, melyik-melyik. *Néz fel az égre.* | |
| | | Chris Willer Diák
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Vas. Okt. 24, 2010 7:08 pm | |
| - Ezek szerint a szemem hozzászokott a sötétséghez, én sem látlak tisztán, de körvonalakban igen. *mosolyog.* - A nevem Chris Willer. Aranyos a kutyád, vagy a farkasod... nem látom tisztán. *hajol le, majd megpróbálja megsimogatni Lazzt. Miután ez megtörtént, feláll.* ~Még szerencse, hogy nálam tartom mindig a pálcám~ *majd előveszi, és megvilágítja a helységet. Végre látja Kat arcát, és immáron tudja is, milyen állattal van dolga.* | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Vas. Okt. 24, 2010 7:00 pm | |
| *Úgy tűnik nincs egyedül és ezt Lazz orr bökdösése is jelzi, így nem ugrik fel ijedtében, hanem csak köszön.* - Szia! Ne haragudj, hogy megkérdezem, de hogy hívnak? Mert így hang alapján nem nagyon tudlak beazonosítani. *Nincs annyi fény, hogy a lány lássa még is kivel áll szemben, de valószínűleg annyi fény sincsen, hogy az arcán megjelenő vörös folt látszódjon.* Jajj, be sem mutatkoztam, csak hát kissé szét vagyok szóródva. Kat lennék. *Fecseg össze vissza, haját pedig a szél szerte-széjjel fújja. Lazz is méregeti a megérkező fiút, de nem támad addig, amíg nem érezi a veszélyhelyzetet vagy amíg nem utasítják arra. Kezeit összefonja maga előtt, de nem az ellenségeskedés miatt, hanem csak azért mert fázik. Egyelőre semmit mást nem tud mondani, de majd később biztos megered a nyelve és kérdések özönét fogja a fiúra borítani.* | |
| | | Chris Willer Diák
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Vas. Okt. 24, 2010 6:49 pm | |
| *Egy éjszakai séta sosem árt! - ezzel a mondattal indul el Chris Willer a sötét folyosóknak. Úgy gondolta, ezen a napon korábban fog ágyba bújni, mint másnapokon. Így is történt, de nem bírta álomra hajtani a fejét, ezért úgy döntött, elindul sétálni. A kilátóban ér véget útja, miután végigmegy a rengeteg lépcsőn.* ~Ideje visszafordulni... de nem, nincs olyan messze a végállomás, nincs olyan messze a kilátó... na, ha ezután nem fogok tudni aludni, akkor már csak a halál altat el.~ *és egyszer csak azt veszi észre, hogy vége a folyamatos lépcsőnek. Megpillant egy lányt, aki épp egy farkaskölyökhöz beszél. Úgy gondolja, ő egy háziállat, ezért nem ijed meg tőle különösebben. Megszólítja a lányt, hiszen még nem is ismerik egymást...* - Helló! *csak ennyit bír mondani, más nem is jut eszébe beszélgetés indításnak...* | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Vas. Okt. 24, 2010 6:35 pm | |
| *Az este csöndjét csak két lihegő lény töri meg. Nem kell rosszra gondolni ám, mivel csak Katról és Lazzról van szó. Ott áll a leányzó és csak néz a mélységbe meg előre. Fehér pulóvere szinte rikít a sötétségben. A farkas peidg nem is látszik mellette, pedig ott van és vigyáz a lányra.* - Jajj Lazz. Írnom kellene valamikor Nancy néninek. Aggódom érte, régen nem válaszol. *Nem kap választ, hiszen Lazz nem tud beszélni, mivel csak egy farkas.* | |
| | | Leona Arts Diák
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 1342 Kaszt : Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szer. Okt. 13, 2010 7:19 pm | |
| *Figyel a lányra, így ki tudja hámozni a szavaiból ami érdekelte. Most már tudja honnan ismerős. Hasonlítanak Pierrel. Ücsörgés közben a cipőfűzőjét piszkálgatja. Hallja hogy a lány búcsúzni kezd. Szomorúan felnéz, tudott volna még beszélgetni vele. de ha menni kell, hát menni kell. A becenévre elneveti magát. Amint megint előtte áll majd az a fiú kitekeri a nyakán..* - Szia! Jó éjt... *Néz utána egy ideig és tovább ücsörög. Lassan neki is mennie kéne* | |
| | | Andréa Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 213 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szer. Okt. 13, 2010 7:12 pm | |
| * Andréa nagyon jól elszórakozik magán. Észre veszi Leona izgatottságát amikor azt mondja, hogy hallott már róla. Ilyen félelmetes prefektus lenne? Ezen elmosolyodik egy kicsit aztán egy idő után megszólal. * Nyugi én úgy jöttem ide hogy nagyszájú Pierre összes barátját ismerem. Nem tettél semmi rosszat és büntit sem kapsz. * Mondja nevetgélve a lányzónak. Ezzel felelt a kérdésére is. Azonban ideje lassan lejár. * Most búcsúzom. remélem még találkozunk Lejona. Szia. .* Pierre becézte így a lányzót ezért ezen is felkuncog aztán elszalad. * | |
| | | Leona Arts Diák
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 1342 Kaszt : Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó Szer. Okt. 13, 2010 7:06 pm | |
| *Mikor a cica felnyávog, Leona rámosolyog. Legszívesebben megsimogatná de inkább nem ugrik oda. A lány lecsüccsen mellé, mire felhúzza a lábát és átkulcsolja a térdét. Fejét oldalra hajtva figyeli új ismerősét. Miután bemutatkozik, megnyugszik, tényleg nem ismerte a lányt. A névre azonban felkapj a fejét. Elkerekedett szemmel szól közbe.* - Bontavier?.. Nincs véletlenül egy rokonod? Mármint egy veled egyidős fiú. *Kíváncsian néz rá, de még elkapja a mondat végét. Egy pillanatra átsuhan az agyán, majd elgondolkozik rajta, hogy miért mondja így.* ~ Már hallott valamit? Mi rosszat tettem?~ *Aztán elűzi a gondolatot. Elvégre jó ideje nem találkozott senkivel. Vagy pont ezért? Ő lenne az ismeretlen lány, aki sosem bújik elő a szobájából? Ezen elmereng egy kicsit. Elképzeli az ajtó mögül kiszűrődő hangokat amikre a többiek furcsálkodva összenéznek. Vagy hogy nagy ívben elkerülik az ajtaját, amikor pedig előjön, összesúgnak a háta mögött. Szájára téve a tenyerét halkan felkuncog, majd megköszörüli torkát és tovább figyel.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Északi torony - Kilátó | |
| |
| | | | Északi torony - Kilátó | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |