Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Központi terem | |
|
+97Samantha Radoslava Szurdok ősi szelleme Natalia Tatiana Ridolf Kockadobás Cirelin de Sovalon Lumiére Etoiles Hikaru Tudor Patrik Aidric Selding Lizbeth Westlive Yoan Asen Shuang Zhen Nessie di Alsiera Radomir Waylan Cat R. Morgan Marco Mimieaux Vendégváró Artemis Taylor Liziuzayani Nkhotakota Anita Radoslava David Branson Evangeline Elovics Vasilissa Dragomir Devrim Tahir Alexandra Voltano Anika Azariel Eira Eilertsen Speranza di Bagliore Charlotte Aline Samuel J. Colwell Mila Zelenkova Kade Wulandari Wanda Dorcas Gloria Alfons Gerard Joshua Phoenix Isabella Newton Ayla Madyzyn Mélissa Ognyana Sarah Lairs Eldunary Aysa Daran Fila Chirs Lorraine Betranche Lina Wierro Yeo Jung-hwa Anna Ivanov Onya Birri Oliver Andrei Petrova Teodora Zhaklina Orphilius Orchus Clausus Aadhaya Surapanani Chiyoko Tsubaki Dmitriy Alvang Demian Emil Deyan Patrick Baker Emett Neofit Nemir Growal Denny Sefton Briannah V. Fletcher Boros Dániel Emily Kyra Beawer Marisela Penthesilea Penelope Waylan Shelby Westwood Zlatan Hristo Lavena Theia Regina Ruosin Elisabeth Grey Katherine Mary Black Hua Xiangfeng Andrea Tabassum Nathaly Holloway Salomé de Rosettanni Nicolas Demerest Aeryn Baker Bianca Phelps-Blamely Jack Darkfield Laura Wylee Belnis Undomiel Daniel Dragos Estera Linnet Electra Porfkonjal Seldrit El Perimd Gerdit El Perimd Hamon Joulice-Melange Alvery Moreau Chris Willer Daniel Soyler Loretta Q. Alvord Rosalin Aljana Farkas Zsuzsanna Gaiaea Rosetta Waylan Isidor Tibor Kalandmester Katie Wells Kádár Enikő Lillian Nariah Meriel Ravenwood Neram Arthas 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Neram Arthas
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 350 Kaszt : Üzenőláda : Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben.
| Tárgy: Társalgó - Központi terem Szomb. Szept. 25, 2010 7:37 pm | |
| First topic message reminder :A közös Társalgó a Pentagramma alakú Labirintus középpontjában található. Belépve a nehéz faajtón egy ötszög alakú hatalmas terembe térsz be. A terem a szakok színeit viseli, ám egyik része sem különül el szakonként a másiktól. Itt a Varázslóképző hallgatói közösen tudnak felkészülni az órákra, elkészíteni a házi feladatukat vagy csak szabadidejüket eltölteni, ha nemcsak csak saját szaktársaikkal van kedvük diskurálni. A padlón csillogó vonalak futnak végig a négyszög csúcsaihoz, mely lefelé fordul, így jelképezve a belépőnek a fekete mágia jelenlétét a teremben. Az átlók pedig négy csillagot rajzolnak ki a márványpadlón, melyekbe a négy szakvezető címerállatai jelennek meg. Az így kirajzolódó négy háromszög mindegyikében négyszög alakú asztalok vannak körülüttök kényelmes székekkel. A teremben körben állványok és polcok vannak, melyeken a diákok megtalálhatják, ami a tanuláshoz vagy egyéb alapismeret megszerzéséhez szükségeltetik, így könyveket, leírásokat és néhány tárgyat is, melyek azonban csak szakavatott kezekben éledhetnek fel. A teleport persze itt is lehetséges. A hallgatók a saját szakjuk címerállatára ráállva és egyszer megpördülve balra saját tengelyük körül máris saját főhadiszállásukon teremhetnek. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Júl. 24, 2011 7:00 pm | |
| *Al csendben figyeli föleg Jacket, majd elgondolkodik hogy valóban miért is kért végül teát, elvégre sosem szokott ilyen késön pont ezt inni, de gyorsan elhessegeti a fejéböl azt a gondolatot, hogy esetleg a fiú benn járt és ezért a nagy változtatás. Mindegy is, most már teljesen mindegy. Majd felel is a kérdésre.* -Hát, az szuper, és igen találó a megfogalmazás, ha valóban a kezdetektöl itt vagy. Akkor láttál már ezt s mást, és tudsz is. Esetlegmi a véleményed arról hogy mi lesz velünk? *kérdi kíváncsian Al, de tudja hogy Jack úgysem fogja a szemébe mondani a valóságot, hogy akkor mi is van, nem lenne értelme, meg azért az lejött leányzónknak hogy annál ravkosabb ez a nekramanta. Szóval tudja elóre a választ, s azt hogy föleg kitérö lesz a fiú válasza, de jobbat nem tud hirtelen. Erzi hogy nem találja a fiúval a hangnemet, valahogy nincsenek egy hullámhosszon, de nem tudja eldönteni hogy ez jó-e vagy rossz, ahhoz sokkal többször kellene még vele beszélgetnie. Mindenesetre érdekes jelenség, és hozzáállása, véleménye azért lehet, és ezt szívesen meghallgatná Al. Majd hirtelen Caryl elbucsuzik és már ott sincs.* -Akkor szióka. *int búcsút Al, majd újra felel* -Es nem, nem bántam meg hogy idejöttem, söt. Persze kicsit nyugtalanít a helyzet, meg hogy mindig történik valami, de kezdem megszokni, és izgatni a dolog. *mondja kétértelmüen leányzónk, s azt vesz ki belöle Jack amit csak akar* |
| | | Regina Ruosin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1329 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Júl. 24, 2011 6:52 pm | |
| *Hallgatja a többiket.*-Hát Anglia tényleg kellemes hely. De én nem bántam meg, hogy idejöttem.*Mondja majd folytatja.*-De nekem most már mennem kell még el kell végeznem az esti tennivalókat, mielőtt nem leszek teljesen álmos. Sziasztok!*Azzal már rohan is.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Júl. 24, 2011 6:48 pm | |
| *Látva, hogy Al tölt a teából, majd a macska is előkerül, csak biccent néhányat, hiszen bejöt, amire gondolt, még csak manipulálnia sem kellett senkit.. Bár egy fél pillanatig végiggondolja, hogy tényleg manipulált-e bárkit is. Végül arra jut, hogy nem. A kérdésekre és válaszokra csak emgvillantja ezüstös-szürke szemeit a csésze mögül, majd lassan leengedi az ölében lebegő-levő csészealjba, kezeivel még mindig fogva a csésze szélét, és csak sejtelmes szemvillanása árul el bármit is.* -Ha úgy tetszik, az iskola része vagyok. Egy alapkő. Péter, a kőszikla.. Csak rám nem Jézus épít, hanem Jericho. Az első diák voltam, aki átlépte az iskola falait, az óta itt portyázom. És igen Caryl, pont erre gondoltam.. Anglia kellemes hely. A hidegebb részeken nem jártam, de nagy utat járhatttok be ezek szerint mind a ketten.. minimum ideúton.. És, megbántátok, hogy ide jöttetek? *kérdezi, miközben kicsit kihúzza magát, és tovább iszogatja teáját. Csak az íz kedvéért..* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Júl. 24, 2011 6:36 pm | |
| *A mély érzésekböl Al lassan visszatér, majd mégis önt egy csésze teát, és lassan szürcsölgetni kezdi, miközben hallgatja Carylt ahogy az magáról beszél. Közben elgondolkodik majd ö is elkezd egy-két dolgot megosztani a többiekkel.* -Hát, én Svédországból jöttem, de a nyártól végleg Uj-Kaledoniába költöztem a nagybátyámékhoz. A bátyám, Noel, kvibli, úgyhogy azért nem jár ide, ö pedig Ciqala, a daimonom. Röviden ennyit lehet tudni rólam, tömören s velösen. *mondja, majd Jack-en gondolkodik hogy milyen érdekes fiú, korához képest sokkal idösebbnek tünik, sokkal többet látott már mint itt lehet hogy sok mindenki más, szóval érdekesnek találja a fiút. De ez nem negatív értelemben van, inkább pozitívan, mert szereti az érdekes embereket.* -Es, te honnan jöttél? Mit lehet rólad tudni? *teszi fel határozottan a kérdést a fiúnak, bár Caryl mindkettejüknek feltette az elöbb ugyanezt, na mindegy.* |
| | | Regina Ruosin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1329 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Júl. 24, 2011 6:29 pm | |
| -Hogy honnan csöppentem közétek? Hát, hogy érted? Londonból jöttem az iskolába. De ide a hálómból jöttem.*Feleli, bár nem igen tudja, hogy mire. Majd gondolkozás nélkül kiveszi Fruksot is simogatni kezdi. A macska először Alra pillant, majd Jackre, sokáig figyeli az illetőt, nem bízik meg benne. De azért dorombol. Caryl pedig csak hallgat, majd végül, hogy azért beszélgessen is a többiekkkel kérdez.*-Ti honnan érkeztetek az iskolába?*Más nem jut most az eszébe. Várja a válaszokat szép csendesen. Fruks hamarosan öröm teljes pillantással visszaugrik a táskába. Caryl tudja, hogy ezért még kap a daimón.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Júl. 24, 2011 6:20 pm | |
| *Amikor a lányok nem felelnek, akkor győzedelmes tartással, fejének felszegésével reagálja le a dolgokat, miközben int az egyik házimanónak, aki hoz egy nagy kancsó teát, de azért három csészét, hátha a lányok meggondolják magukat. Az egyikbe tölt, abba finoman belekortyol, de csak kicsit, kimért, lassú, már-már szertartásos mozgással. Hallja a dorombolást, érzi a macska szagát, de nem foglalkozik vele. Ha a lány nem akarja bemutatni, nem szükséges, ha nem akar előjönni, majd megismeri legközelebb.* -Mellesleg.. Minden pillanatban az ember meghal kicsit, és minden pillanatban újraéled. Ha innen nézzük, e mellett a pohár tea mellett kellemes dolog élni.. Csak az a kérdés, a jövő mennyire lesz félelmetes és titokzatos az elkövetkezendőkben.. *ondja, miközben szürke szemeit Alra veti, majd az allidonos lányra pillant.* -Caryl, te honnan csöppentél közénk? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Júl. 24, 2011 6:14 pm | |
| -Nem, én sem kérek, köszi. *feleli Al a fiúnak, majd elgondolkodik annak rejtélyes mondatán, gondolván az eseményekre amik itt történtek, s még vélhetöen fognak is, de hát ilyen az élet. Al egész életében bizonytalanságban élt, úgyhogy ez az érzés ismerös számára, a fiú szavain azonban tényleg elmereng.* ~Ebböl a helyzetböl hogyan tovább, merre van a kiút? Mert akkor még nincs semminek sem vége, csak az egyik rosszból belecsöppentek egy másik, nem annyira rosszba, szóval minden ugyanolyan rejtélyes és félelmetes, s bármit hozhat a jövö.~ *ilyeneken gondolkodik Al, miközben fürkészi Carylt s Jack-et, igaziból most döbbent rá arra hogy gyakorlatilag mennyi minden történt velük, s mégis mennyire keveset tudtak megoldani.* |
| | | Regina Ruosin
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Júl. 24, 2011 6:00 pm | |
| *A fiú csak azért is bemutatkozott. Amit szó szerint egy megkönnyebbült sóhaj követett Caryl részéről. Aztán Al is megérkezik. Egy szia azért neki is jut. Jack folytatja. Caryl ismeri szakjának vezetőségi tagjait. Különösen úgy, hogy jó maga is az. Bár ezt nem említi meg a többieknek.*-Teát? Á, nem köszönöm.-Bök ki végre egy mondatot. Mire a táskából Fruks oldalba rúgja.*~Fruks te aztán a "kedvesség tető foka" vagy.~*Mondja a macskának gondolatban. Erre egy halk dorombolás lesz a válasz. Amit valószínű csak Caryl hall, de meg lehet, hogy Jack is. Ki tudja? Nem nagyon figyel most Alra, így hát nem hallja, hogy ő mit mond.* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Júl. 24, 2011 5:39 pm | |
| *Lepillant a lány daimonjára, mintha ebből már tudná is, kiféle-miféle a vele szemben álló lány, majd felnéz a leányzóra, becsukja a könyvet, amit olvas, nyújtózik egy cseppet, kiroppantva néhány tagját, majd feláll, és kezet nyújt a lánynak, megvárva, amíg Al is feltűnik.* -Jack Darkfield, bár nem hitte volna, hogy valaha is be kell utatkoznom. Örvendek a balsorsnak, ami ide terelt titeket. *köszön mindkét lánynak, ai kissé fura, mivel Al csak most jött be, még meg se szólalt, de Jack máris tudja, hogy itt van. Aztán elhangzik a másik név is, a fiú csak emgvillantja szemeit, egy torz, őrült félmosollyal.* -Egy szak, igen, de ennél több is ad arra okot, hogy tudjam, ki tartozik a szakom vezetőségébe, nem gondolod? Nem árt, ha az ember tudja, kivel akad dolga.. *mondja, miközben visszahuppan a székébe.* -Esetleg egy teát? A nagy örömre, hogy újra élünk, akár ünnepelhetnénk is.. Milyen érzés volt halottnak lenni? *kérdezősködik, egyik lányról a másikra fordítva tekintetét, hamár egyszer Al feldobta a témát..* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Júl. 24, 2011 5:32 pm | |
| *Lassan, kicsit nyúzottan, de mégis azért mosolygós arccal röppen be a terembe Al. Végre kicsit fellélegezhet ö is és persze daimonja is aki oldalán cammog utána, sima lezser farmer és egy polo meg egy tornacsuka van amúgy a lányon, végtelen hosszú haja csak úgy száll mindenfelé ahogy megy, lehuppan egy fotelbe egy fiú és Caryl társaságába, majd megszólal.* -Szia, Alanois vagyok, de biztos tudod, hisz egy szakosak vagyunk. *mondja vidáman a fiúnak, majd a lány felé is biccent egy rövidet, de öt talán ismeri úgyhogy hangosan nem üdvözli.* -Amúgy mit csináltok? Vagy csak vagytok itt? Hát, jó újra élni, nem? *kacag fel Al, és lehet hogy idiótának tünik hogy ennyire örül, meg hát a személyisége miatt, de most hirtelen nem jut eszébe más, csak egyszerüen örül mindennek.* |
| | | Regina Ruosin
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Júl. 24, 2011 5:14 pm | |
| *Caryl közeledik a társalgó felé. A szokásos öltözékében. Barna póló és világos barna szoknya egy barna kényelmes cipő és a táska. Mely nélkül még kevesen látták. Fruks a táskából dugja ki a fejét. És mint egy vadász úgy méri fel a terepet. Hamarosan észreveszi Jack-et és ilyedten visszavonul a táskába. Mire Caryl körbenéz. Észreveszi a prefektust. Megáll ott helyben. És azon gondolkozik, hogy megszólítsa e vagy nem. Némi gondolkozás után döntésre jut, és megindul Jack felé. Megköszörüli a torkát.*-Öhm. Szia! Caryl Sheila Wulner Allidon.*Mutatkozik be. Többet nem is mond ennyi elég is lesz egy darabig. Direkt nem mutatta be Frukst. Egyrészt a daimón utálja ha másoknak bemutatják. Másrészt nem hiszi, hogy ez most jó döntés lenne.* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Júl. 24, 2011 5:01 pm | |
| *Lassú, kényelmes mozdulattal dől hátra, egy hosszú, megfáradt nap után, békésen, hogy pihenjen és szusszanjon egy cseppet. Egyik kezével finoman int, mire a polcról egy könyv röppen oda a kezébe, bőven a 3 kilós súly alatt, így még elbírja, egészen könnyedén. Egy rúnákról szóló könyv, amibe kényelmesen belelapoz, vesz néhány mélyebb levegőt, és próbálja végiggondolni a napját, az előző évét, az egészet, ami történt vele, meg azt is, ami nem történt. A szakvezetők visszatértek, úgy tetszik, végre ők is, és persze voltak dolgok, amik meg sem történtek.. De az élet már csak ilyen. Kérdés, hogyan fog legközelebb kedvenc Mestere, sőt, egyetlen Mestere elé állni, milyen lesz a viszony, és únos-untalan elgondolkozik azon is, vajon létezik-e Riel, vagy őt is csak behaluzta..* | |
| | | Kádár Enikő
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 217 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija.
"All the world is a stage..."
"Egyetlen színész nem csinál színházat."
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Júl. 22, 2011 8:59 am | |
| -Nocsak, valamit mégiscsak tudsz? Már úgy értem, a síráson kívül.*Teszi hozzá gúnyos félmosolyra húzva a száját. Hogy itt miféle emberek vannak...*-Látom, máris jókedved van. Én hatással vagyok az emberekre, tudod?*Kérdezi kissé nagyképűen.*-Mindenkire máshogy. De nem árulok el sokat magamról, ahhoz előbb meg kell erősödnöd, kicsi Caryl.*Mondja szinte anyáskodó hangon. Mikor a lány elhagyja a termet, halkan felnevet. Megint ő győzött a ki-bírja-tovább-a-másik-stílusát versenyben. Ő még ott marad, és egyszerűbb illúzióvarázslatokkal szórakoztatja magát.* | |
| | | Regina Ruosin
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Júl. 22, 2011 8:53 am | |
| *Caryl már nem ül vissza a helyére.*- Tudom, hogy ônagysága volt itt elôbb.*Folytatja, és már a röhögô görcs kerülgeti.*- Most azonban már távoznom kell.*Azzal már el is indul valamerre. Fruks pedig hátra tekingetve, de azért rendületlenül követi.* | |
| | | Kádár Enikő
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 217 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Júl. 22, 2011 8:41 am | |
| *Enikő büszke mosollyal az arcán bólogat. Hogyne tudná, hogy a lány csak szórakozik vele!*-Nem, valóban nem.*Válaszol olyan hangsúllyal, mint egy királynő.*-De az igazat megvallva nem sokan ismernek még.*Teszi hozzá, megnyomva az utolsó szót. A következő mondatra halványan elmosolyodik.*-Emlékezz vissza. Én voltam itt előbb. De megtiszteltetésnek veheted,hogy itt találtál.*Keresztbe teszi lábait, és kíváncsian figyeli a lányt. A macska jelenlétére fintorog egyet, nem szereti az állatokat.*-Semmi baj, csak nyugodtan. Mit olvasol?*Kérdezi. Na igen, a könyv alapján is tudna képet alkotni "alattvalójáról".* | |
| | | Regina Ruosin
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Júl. 22, 2011 8:36 am | |
| *Caryl hallgatja a lányt.*-Örvendek.*Fel állt és csak úgy a vicc kedvéért pukedlizett egyet. Aztán csak úgy hozzá tette.*-Akkor Ön biztosan nem a vezetôség kiskedvence.*Folytatja a viccelôdést.*- Egyébként felség, miért tisztelt meg a jelenlétével?*Kérdezi és láthatóan a "felség" és a "tisztelt" szócskán van a hangsúly. Majd visszahozza Fruksal és a táskájával az eldobott könyvet.*-Bocsánatáért esedezem, de ezt vissza kellett hoznom.*Folytatja a szerepét.* | |
| | | Kádár Enikő
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Júl. 22, 2011 8:19 am | |
| *Mikor elővesz egy másik könyvet a lány, elvigyorodik. Ha azt hiszi, hogy ezzel végeztek...*-Neked is szép napot.*Mondja vidám és megnyerő hangon, mosolyogva. Majd leveti magát a lány mellett lévő székbe.*-Ó, köszönöm szépen a megszólítást. Viszont, ha hercegnőnek tartasz, viselkedj is úgy.*Dorgálja meg a lányt nevetve, majd a haját kezdi el igazgatni.*-Kádár Enikő a naxeldirről.*Mutatkozik be ő is.*-Fölösleges volt hozzátenned a diákképviselőt, attól még nem fogok félni tőled.*Jegyzi meg, majd büszkén hozzáteszi.*-Én már prefektussal is veszekedtem.*Persze ez nem azt jelenti, hogy nem tiszteli a vezetőséget, de hát egy ilyen sírós lány nem fog tiszteletet ébreszteni benne.* | |
| | | Regina Ruosin
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Júl. 22, 2011 8:12 am | |
| *Kirántják a könyvet a kezébôl, mire némi kotorászás után egy másik ugyanolyan könyvet vesz elô. Fruks bemenekül a lány háta mögé. Caryl pedig újra olvasni kezd, miközben a táskáját a vállára teszi.*- Jó napot duzzogó hercenô!*Köszönti fel se nézve a könyvbôl.*-Caryl Sheila Wulner vagyok, Allidonos diákképiselô!És te?*Mutatkozik be. Mostmár a lány szemébe néz.* | |
| | | Kádár Enikő
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Júl. 22, 2011 8:00 am | |
| *Mivel tökéletesen semmibe veszik, csak még mérgesebb lesz.*-Na idefigyelj, kis szemtelen...*Kezdi, és kikapja a könyvet a lány kezéből, áthajítja a termen, be a sarokba.*-Anyuci nem tanított meg rá, hogy ha valaki hozzád szól, illik ránézni? Meg talán két szót kinyöghetnél. Látom, hogy van valami egetrengető problémád, képzeld nekem is van.*Sziszegi igen mérgesen. A macska táblájára ügyet sem vet. Őt nem érdeklik az ilyen fölösleges dolgok. De ha Caryl folytatja ezt a passzív viselkedést, mindenképp itt fogja hagyni.* | |
| | | Regina Ruosin
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Júl. 22, 2011 7:56 am | |
| *Belemélyülten olvas. Mikor Enikô megszólal fel se néz, nincs olyan hangulatban, hogy ilyenekkel foglalkozzon, így hát csak olvasgat tovább. Fruks azonban bemenekül a lány táskájába és azon morfondorozik, hogyan nyugtathatná meg Carylt. Aki kis kotorászás után egy táblát vesz elô, ez van ráírva: NE ZAVARJANAK KÉREM! Azt viszont senki nem értheti, hogy miért nem maradt a hálójában.* | |
| | | Kádár Enikő
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Júl. 22, 2011 7:31 am | |
| *Ez már azért mégiscsak sok. Enikő felpattan. Ki merészeli megzavarni a nyugalmát? Már épp kezdett beletörődni a helyzetébe, erre...*-Köszönni luxus, ha már berontasz?*Kérdezi hűvösen, mikor a lány elé sétál. Nagyon nem érdekli, hogy sírt-e, vagy sem. Mindenképpen elszúrta a napját, szóval valami magyarázatfélét vár cserébe. Ha meg nem kapja meg, jobb bele sem gondolni, mi lesz. Rápillant a lány könyvére, hogy vajon mit olvas. Nem tudja kivenni, majd legfeljebb megkérdezi. Annak mégis több értelme van, mint annak, hogy miért sírt.* | |
| | | Regina Ruosin
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Júl. 22, 2011 7:26 am | |
| *Egy kicsit se vidámabb lány érkezik a romos terembe. Ruhája a szokásos: barna póló és világos barna szoknya. Lábán a nyári cipôje. És vállán a tôle elválaszthatatlan táskája. Jobb kezében egy könyv, bal kezében pedig egy kendô. Köszönés nélkül eltrappol Enikô mellett, aki láthatja, hogy nem rég még sírt. Fruks csak követi a gazdáját, aki leül valamire, azt nem lehet tudni, hogy mire, majd olvasni kezd.* | |
| | | Kádár Enikő
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Júl. 22, 2011 7:12 am | |
| *Fintorogva néz körül a központi teremben. Azaz, abban, ami maradt belőle. Határozottan nem kedveli a lepukkant helyeket, és ez cseppet sem felel meg az ízlésének. A romos, félhomályos helyiségben egyelőre ő az egyetlen színfolt. A szó szoros értelmében, mivel rikító citromsárga nyára ruha van rajta, ugyanolyan színű tűsarkú cipőben. Na nem mintha olyan vidám lenne, inkább bosszús, mert haza akar menni. De ez egyelőre nem lehetséges. Leül az egyik tisztábbnak tűnő székre, és a medálját dobálja. Ezzel ütve el az időt, ha már unatkozik.* | |
| | | Demian Emil Deyan Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 93 Kaszt : Üzenőláda : IEED (Imádjuk Együtt Evan Darian-t) klub önjelölt elnöknője.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Júl. 19, 2011 1:14 pm | |
| Ki akarna téged meggyőzni? Tudom, hogy úgyis lehetetlen. *Mondja a lánynak.* Mindenesetre nem irigylem azt az embert, aki téged valamiért megszeret. Darabokra fogod szedni. *Int még búcsúzóul a lány után, majd gondolataiba merülve hamarosan ő is távozik.* | |
| | | Anna Ivanov
Főkarakter : evan-darian@hotmail.com Hozzászólások száma : 2035 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Júl. 19, 2011 1:09 pm | |
| *Sokan igyekezték már Annát meggyőzni. A legtöbben nekitámadnak, kiabálnak vele, azért mert nem bírják -a szerintük idegen, bunkó, könyörtelen- személyiségét, vagy pedig képtelenek megőrizni nyugalmukat a lányé mellett, hisz a lány nyugalma sokkal végtelenebb, mint más társaié és épp ez zaklat fel sokakat.* Miért próbálsz meggyőzni az igazadról? Ezelett a rövid diskurzus alatt rájöhettél volna, hogy nem fogok belefolyni abba a gondolatmenetbe, amit te képviselsz. *Mondja a lány. Demian utolsó mondatából analogizált erre, hát szóvá is teszi.* Egyrészt igazán kevés olyan ember van, akit, ha megfosztanák földi javaitól, esetleg barátaitól, akkor felismerné az elemi Én lényegét és értékét és képesek lennének felülemelkedni veszteségeiket. Tőlem, ha meg is fosztanának attól, ami nekem fontos, akkor azért nincs vesztenivalóm, mert megszűnök létezni. *Mondja a lány. ENnél jobban nem tudná és nem is akarná megmagyarázni. Hirtelen felemelkedik az ütött-kopott karosszékből, majd ismét egy fagyos mosolyt ereszt meg Demian felé.* Örülök, hogy megismerhettelek. *Mondja őszintén, majd bólint felé és mire Demian észbe kapna, a lány már el is siklik a kijárat felé hosszú, lenge, hófehér ruhájában. Végre valaki, aki megfelelő szellemi társ lenne Annának, végre valaki, aki sejt valamit az Életnek nevezett játékról.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem | |
| |
| | | | Társalgó - Központi terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |