Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Társalgó - Központi terem - Page 16 I_vote_lcapTársalgó - Központi terem - Page 16 I_voting_barTársalgó - Központi terem - Page 16 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Társalgó - Központi terem - Page 16 I_vote_lcapTársalgó - Központi terem - Page 16 I_voting_barTársalgó - Központi terem - Page 16 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Társalgó - Központi terem

Go down 
+97
Samantha Radoslava
Szurdok ősi szelleme
Natalia Tatiana Ridolf
Kockadobás
Cirelin de Sovalon
Lumiére Etoiles
Hikaru Tudor Patrik
Aidric Selding
Lizbeth Westlive
Yoan Asen
Shuang Zhen
Nessie di Alsiera
Radomir Waylan
Cat R. Morgan
Marco Mimieaux
Vendégváró
Artemis Taylor
Liziuzayani Nkhotakota
Anita Radoslava
David Branson
Evangeline Elovics
Vasilissa Dragomir
Devrim Tahir
Alexandra Voltano
Anika Azariel
Eira Eilertsen
Speranza di Bagliore
Charlotte Aline
Samuel J. Colwell
Mila Zelenkova
Kade Wulandari
Wanda Dorcas Gloria
Alfons Gerard
Joshua Phoenix
Isabella Newton
Ayla Madyzyn
Mélissa Ognyana
Sarah Lairs
Eldunary Aysa
Daran Fila Chirs
Lorraine Betranche
Lina Wierro
Yeo Jung-hwa
Anna Ivanov
Onya Birri
Oliver Andrei Petrova
Teodora Zhaklina
Orphilius Orchus Clausus
Aadhaya Surapanani
Chiyoko Tsubaki
Dmitriy Alvang
Demian Emil Deyan
Patrick Baker
Emett Neofit
Nemir Growal
Denny Sefton
Briannah V. Fletcher
Boros Dániel
Emily Kyra Beawer
Marisela Penthesilea
Penelope Waylan
Shelby Westwood
Zlatan Hristo
Lavena Theia
Regina Ruosin
Elisabeth Grey
Katherine Mary Black
Hua Xiangfeng
Andrea Tabassum
Nathaly Holloway
Salomé de Rosettanni
Nicolas Demerest
Aeryn Baker
Bianca Phelps-Blamely
Jack Darkfield
Laura Wylee
Belnis Undomiel
Daniel Dragos
Estera Linnet
Electra Porfkonjal
Seldrit El Perimd
Gerdit El Perimd
Hamon Joulice-Melange
Alvery Moreau
Chris Willer
Daniel Soyler
Loretta Q. Alvord
Rosalin Aljana
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Rosetta Waylan
Isidor Tibor
Kalandmester
Katie Wells
Kádár Enikő
Lillian Nariah
Meriel Ravenwood
Neram Arthas
101 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Neram Arthas

Neram Arthas

Főkarakter : Jack Darkfield
Hozzászólások száma : 350
Kaszt : Társalgó - Központi terem - Page 16 Vandor_druida
Üzenőláda : Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben.

Társalgó - Központi terem - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Szept. 25, 2010 7:37 pm

First topic message reminder :

A közös Társalgó a Pentagramma alakú Labirintus középpontjában található. Belépve a nehéz faajtón egy ötszög alakú hatalmas terembe térsz be. A terem a szakok színeit viseli, ám egyik része sem különül el szakonként a másiktól. Itt a Varázslóképző hallgatói közösen tudnak felkészülni az órákra, elkészíteni a házi feladatukat vagy csak szabadidejüket eltölteni, ha nemcsak csak saját szaktársaikkal van kedvük diskurálni.
A padlón csillogó vonalak futnak végig a négyszög csúcsaihoz, mely lefelé fordul, így jelképezve a belépőnek a fekete mágia jelenlétét a teremben. Az átlók pedig négy csillagot rajzolnak ki a márványpadlón, melyekbe a négy szakvezető címerállatai jelennek meg. Az így kirajzolódó négy háromszög mindegyikében négyszög alakú asztalok vannak körülüttök kényelmes székekkel. A teremben körben állványok és polcok vannak, melyeken a diákok megtalálhatják, ami a tanuláshoz vagy egyéb alapismeret megszerzéséhez szükségeltetik, így könyveket, leírásokat és néhány tárgyat is, melyek azonban csak szakavatott kezekben éledhetnek fel.
A teleport persze itt is lehetséges. A hallgatók a saját szakjuk címerállatára ráállva és egyszer megpördülve balra saját tengelyük körül máris saját főhadiszállásukon teremhetnek.
írta Cirelin de Sovalon
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Demian Emil Deyan
Diák
Demian Emil Deyan

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 93
Kaszt : Társalgó - Központi terem - Page 16 Vandor
Üzenőláda : IEED (Imádjuk Együtt Evan Darian-t) klub önjelölt elnöknője.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 12:50 pm

*Valóban úgy tűnik, hogy Demian nagyon jól rátapintott a lány lényegére, vagy ahogy az előbb gondolta, kulcsot kapott a lelkéhez. És Demian ugyanúgy nem rabja a társadalomnak, mint Anna, csupán lényéből fakadóan könnyebben alkalmazkodik, és kevésbé hirdeti saját különcségét: egyszóval jóval könnyebben elvegyül, mint ez a jégből faragott királynő, aminek önmagában nevezi.* Még ha azt is mondod, hogy nincs veszíteni valód, ezt akkor sem mondhatod teljes bizonyossággal, mert önmagad vagy önmagadnak, tehát sokkal többet veszíthetsz, mint bárki más ezen a világon. Mert akitől elvesznek mindent és mindenkit, önmagának még akkor is megmarad, és felépíthet önmagából mindent. De ha tőled elveszik az egyetlent, amid van, meghalsz, mert önmagadat nem tudod újra felépíteni. *Filozofál.* És ne hidd, hogy törhetetlen vagy, mert nincs olyan anyag, amit ne lehetne széttörni és kényed-kedved szerint újra alakítani. És amikor majd az ellenségeid rájönnek, hogy csak akkor bánnak el veled, ha elpusztítják a különleges személyiségedet, nem lesz előttük megállás. Én a helyedben jobban vigyáznék arra, kinek mit mondok, és hogyan viselkedek, mert ne feledd, hogy mindig a legkülönlegesebbeknek van a legnagyobb veszíteni valójuk. Akármit is gondolsz most. *Mondja végig, amit gondol.*
Anna Ivanov

Anna Ivanov

Főkarakter : evan-darian@hotmail.com
Hozzászólások száma : 2035
Kaszt : Társalgó - Központi terem - Page 16 Harcos
Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 12:38 pm

*Anna Demian szavaira először ismét elmosolyodik, majd fogai is kivillannak, végül elneveti magát. Ízesen nevet, derűvel, igazán boldog nevetést hallhatunk. Mikor végre abbahagyja, élénk tekintettel néz szembe ismét szaktársával.* Pontsoan. Én magam sem fogalmazhattam meg jobban, mint te. *Helyesel a fiúnak. Végre valaki, aki érti Anna lényét. Lehet őt gyűlölni, lehet őt a halálba kívánni, de senki sem foszthatja meg őt attól a különleges, egyedi személyiségtől, amivel bír. Ezt pedig csak úgy tarthatja fent, ha nemrésze a világnak, hanem azzal párhuzamosan fut. Igenis kiveszi részét az eseményekből, nem hátál meg, harcos, a vérében van, hogy cselekedjen. Viszont nem másért, hanem csakis magáért teszi ezt.* Jól mondod... alfa és omega. *Ismétli meg a fiú szavait, aki abszolút fejét találta a szöget. Anna egyedül (önmaga kivételességén kívül) kizárólag a természetet tiszteli, amiből az erejét nyeri és amelyhez druidaként tartozik. A Természet pedig maga a szabadság.* Én szabad vagyok. Én nem vagyok a társadalom sablonjainak rabja. nekem nincs vesztenivalóm. Ezért fogom többre vinni, mint sokan mások körülöttem. *Fűzi a szót a lány és bármennyire is ellenszenevs, mert az, mert ő ilyen, azt be kell látni, hogy Demian a lányban és Anna Demianban is emberére akadt. Képesek felsőbb szinten gondolkodni, mégha nézeteik esetleg nagyon különböznek is.*
Yeo Jung-hwa

Yeo Jung-hwa

Főkarakter : Hua Xiangfeng
Hozzászólások száma : 160
Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija

Cheonnyeon bawi

Társalgó - Központi terem - Page 16 Tek303d199

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 12:29 pm

[Rose]

*A megjegyzésre felnéz, és talán most először néz Rose szemeibe.*-Ne aggódj. Eddig sem voltam, és nem is leszek. Egy ideig.*Válaszolja halkan. Hát ezt a beszélgetést tényleg nem lehet erőltetni. Nem is akarná, mivel nem áll érdekében. Nyugodtan olvasgat ő is. Mikor a lány feláll, azt észreveszi. A hajrázás után csak megcsóválja a fejét, és halkan ennyit mond.*-Insaeng-eun swibji anhseubnida.*Ami annyit tesz, az élet nem könnyű. Én valóban nem az. Ő már megszokta, de úgy tűnt neki, hogy Rose még nem...*

//Köszi a játékot, én imádtam, akkor is, ha nem történt semmi.Very Happy//
Demian Emil Deyan
Diák
Demian Emil Deyan

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 12:25 pm

[Anna]

Azt mindjárt gondoltam, hogy nem érdekel téged más nyomora. Engem viszont senkié sem érdekel, a tied sem. *Megcsóválja a fejét. Ilyen önző emberi lénnyel még soha nem találkozott. Tyline sem semmi, na de ez a lány...* Hát persze, hogy nincs szükséged mindenfajta pozitív kapcsolatokra. Hadd találjam ki, senkire és semmire nincs szükséged, köszönöd szépen, remekül elvagy magadban, a magadnak teremtett univerzumban, aminek te vagy az alfája és az ómegája, minden belőled indul, és hozzád tér vissza. Nem "mindenfajtára", semmifajtára nincs szükséged. *Végülis ezt hozza a ki a lány nem túl sok mondandójából.* Nem vagyok ostoba, de bármit is mondanék, mindegy, mert úgysem tudnám neked az ellenkezőjét bizonyítani, ha már eldöntötted. *Nem hajlandó belemenni a kis kérdezz-felelek játékba, és nem akar úgy ugrálni, ahogy a lány szeretné.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 12:22 pm

[Jung-hwa]

- Látom, még mindig nem vagy a szavak embere... *jegyzi meg, és állat von. Jung-hwa eddig egy cseppet sem lett bőszavúbb, szóval Rose nem erőlteti tovább a társalgást, inkább belemélyed a könyvébe. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni, legalábbis szerinte. Úgy fél óra néma ücsörgés és olvasgatás után úgy dönt, elmegy sétálni egyet, így hát feláll. Lenéz a lányra, majd kissé színpadiasan megrázza gyönyörű hajkoronáját és lelép a színről.*
Anna Ivanov

Anna Ivanov

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 12:17 pm

[Demian]

*Meglepő fordulat. Demian valóban nem az a nyomorult kis senki, akivel csak úgy lehet szórakozni. Sokkal jobban felkeltik Anna érdeklődését, a hasonló intellektusú emberek, mint más, oktalan népek. Mikor Demian visszakérdez a vészetrhes időkről, Anna arcán a hozzá igazán illő sötét mosoly jelenik meg.* Azért érdekelnek, mert engem is érintenek. Engem mások nyomora nem érdekel, csak az enyém. Én nem azértj öttem az iskolába, hogy háborús időket éljek meg, hanem tanulni. Igazán mindent tudni, amit csak lehet. Hogy ki van az iskola élén, kevésbé érdekel, az viszont igen, ha a tudni vágyásomat valami veszélyezteti. *Ad magyarázatot a lány Demian kérdésére. Ő aktív részese volt az eseményeknek. Nem azért, mert belesodródott, hanem, mert az akart lenni. Anna felülemelkedik a korlátoltságán és kész meghalni, de ha már meg kell halnia, azt önszántából tegye, ne egy elcseszett robbanás, vagy egy igába hajtó nagyúr miatt.* Én magam sem tartom sokra nevet. Nincs jelentősége, még annak sem, hogy hoyg hívhatlak, mert nem foglak hívni. Nekem nincs szükségem mindenfajat pozitív emberi kapcsolatra. *Jelenti ki a lány, majd egy pillanatra elgondolkodik, végül pedig felemeli tekintetét és Demian szemeit célozza meg.* Nem vagyok olyan ostoba, mint sokan mások itt, de képes vagy hasznosítani is ezt az életképességet?! *Kérdez a fiútól. Sokat kérdez, szeret minél jólinformáltabb lenni.*
Demian Emil Deyan
Diák
Demian Emil Deyan

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 12:08 pm

[Anna]

*Most alaposabban megfigyeli a lány, elraktározza magának az arckifejezését, ezt a semmitmondó, hidegen udvarias arcot, ami olyan, mintha kőből faragták volna ki. Igen, olyan ez a lány, mint a legnemesebb, leggyönyörűbb jégszobor, de akkor is csak jég, és akkor is csak szobor. A maga részéről úgy találja - mintha megérezné a lányból áradó ellenszenvet - hogy összességében mégsem valami kellemes jelenség, bár egyelőre nem tudja megfogalmazni, hogy miért.* Mégis miért érdekelnének a vészterhes idők? *Kérdez vissza, és úgy érzi, kulcsot kapott a lányhoz. Ha ezzel foglalkozik, akkor talán csak túlélni akar, de Demiannak a túlélés kevés. Mert ő élni akar. És inkább a mellette lvő emberekkel foglalkozni, mint azzal, hogy ki kit öl halomra megint, és ki hogyan alakoskodik, hogy minél jobban jöjjön ki az eseményekből. És a lányt most a neve érdekli, és valahogy azt érzi, hogyha elárulja neki, akkor csak kinevetné vagy kioktatná, és most nincs abban a nyugalmi állapotban, hogy könnyen elviselje.* Mi a név? Mit rózsának hívunk, bárhogy nevezzük, éppoly illatos... *Könnyedén felnevet.* Hívhatsz Emilnek, ha akarsz. *De udvariatlan sem akar lenni, így azt a nevét mondja meg, aminek a legkevésbé van köze önmagához, az apja által odapöccintet nagyapai örökségét, az Emilt. Még sosem használta. Majd várakozón tekint a lányra, hogy vajon ő elárulja-e a nevét.*
Anna Ivanov

Anna Ivanov

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 11:56 am

[Demian]

*Anna megfigyeli a fiút. Harcosként nagyon jó megfigyelő, ráadásul tündevére miatt érzékei sokkal kifinomultabbak. Talán nem annyira szerencsétlen ez az ifjú belsirionos nebuló, mint más diákok, de végsősoron ez sem változtat azon, hogy el fog pusztulni. Nem azért, mert nem tud varázsolni, vagy nincsenek legendás képességei, hanem azért, mert egy helyzetet nem úgy kezel, ahogy azt egy igazi túlélő kezelne. Zavarba jön, rögtön témát vált, ergo folymatosan a körülményektől függ. Aki pedig ilyen, azt a peremvidék sem fogja megmenteni.* Igen, valóban. Mintha mgé a nap is erősebben tűzne ezekben a vészterhes időkben. *Felel a lány csendesen, egy fokkal barátságosabban, pontosabban egyáltalán nem barátságos, csak már nincs benne az a maró ridegség, ami korábbi megszólalását járta át. Nem vesz tudomást arról, hogy a fiú kezében ott egy füzetke. Azért nem, mert nem érdekli.* Megtudhatom a neved, ha már átestél rajtam? *Újabb kérdést tesz fel Demiannak és kíváncsian várja a fiú reakcióját. Hogy milyen kíváncsiság lehet abban, hogy hogy hívják a srácot, az egyelőre titok. Midnenesetre ha kíváncsi, ha nem, ezek az érzelmek nem tükrözdnek soha vissza az arcán. Páratlan pókerarca van. Az egész lány, a maga szépségével és erőteljes kisugárzásával, mégis igen groteszk jelenség, hisz azafajta hidegség és kegyetlenség, ami árad belőle, eltorzítja egész valóját.*
Yeo Jung-hwa

Yeo Jung-hwa

Cheonnyeon bawi

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 11:54 am

[Rose]

*Az látszik is a lányon, legalábbis Jung-hwa ezt úgy megállapította, hogy nem sokat látott Rose-ból, mert mint az már kiderült, nem érdekli különösebben. Őt igenis zavarja a lány stílusa, csak annyi nem, hogy keveset beszél. Még ez a szerencse. Ő igazából békés természetű, csak Rose pont rossz (vagyis neki jó) napon futott össze vele. Amikor kicsit undokabb. A pillanatnyi csöndben hallja, hogy a terem másik felében nem igazán folyik a társalgás. Remek, legalább nem lesz tele hangoskodó emberekkel.*-Értem.*Adja roppant bő lére eresztett válaszát a lány neveivel kapcsolatban.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 11:48 am

[Jung-hwa]

*Hát, ő begyepesedett nyugati, és nem is szégyelli. Nem zavarja a lány stílusa, legalább nem az a "szeretekmindenkitéljenavilágbéke" féleség, hanem meri kimondani a gonoszkásabb, undokabb gondolatait is. Ez kimondottan tetszik.* - Á, szóval Korea. Gondoltam, hogy valami ilyesmi hely *bólogat, és ezt most kivételesen nem sértésnek szánta, de persze annak is lehet venni éppenséggel. A nevére adott reakción csak fintorog.* - Van, de inkább a gyakori Rose, mint az idióta Talia. Az rémesen hangzik. Megvagyok én ezzel a gyakori névvel is, pláne, hogy a nevem összetétele úgyis olyan szinten ritka, hogy csak na... *Hát igen. Angol-német név, bolgár származás... Pompás, tényleg, főleg magyarázgatni.*
Demian Emil Deyan
Diák
Demian Emil Deyan

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 11:44 am

[Anna]

*Ő valahogy pont Anna ellenkezője. Szinte minden nagy politikai jellegű eseményből kimaradt, a támadásokból, a halálesetekből, mindenből. Olyan, mint aki nem egészen ebben a világban él, és pont ez az erőssége. Bár nem gyáva, de a visszahúzódó természete miatt általában egyenesen az események peremvidékére kerül. És persze Anna is téved, mert Demainnak éppen olyan fontos, mint a lánynak, csak a folyamatos filozofálása és oda nem figyelése ostoba helyzetekbe sodorja. Most is éppen eléggé kellemetlenül érzi magát, de csak egy pillanatig, amíg vissza nem merül a saját világába, és leül az Anna széke mellettibe. Előszedi a zsebéből a füzetecskét, amibe az ötleteid szokta írni, és amin az írás mindenki más számára láthatatlan.* Meglehetősen kellemetlen ez a forróság, nemde? *Fordul oda a lányhoz, hogy némi beszélgetéssel próbálja meg az előbbi jelenetet pozitív végszavúvá tenni.*
Yeo Jung-hwa

Yeo Jung-hwa

Cheonnyeon bawi

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 11:42 am

[Rose]

-Csak annak, aki nincs hozzászokva. Vagyis a nyugatiaknak.*Jegyzi meg. Ez kicsit talán gonoszul hangzik, de most ilyen napja van. Rossz és unalmas.*-Dél-Korea. De Észak-Koreában születtem, és ott is éltem tíz évig.*Meséli. Ha lehet ezt a két mondatot mesélésnek nevezni. Továbbra is a könyvébe mélyed. Részletekkel pedig valószínűleg nem fog szolgálni. A lány nevére felvonja a szemöldökét, de mivel a könyvbe néz, ez alig észrevehető.*-Nincs második neved? Ha van, én a helyedben azt használnám. Ebben a suliban lassan tíz emberből ötöt Rose-nak hívnak.*Tesz megjegyzést a névre. Nem ő kezdte.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 11:37 am

[Jung-hwa]

- Ilyen fura nevet? Igen, minden bizonnyal... Hova valósi vagy? *kérdez rá. Amúgy igen, tényleg el fogja felejteni a nevet, de leginkább azért, mert nem érdekli annyira, hogy megjegyezze. Hozzátenném, eddig még egyetlen emberrel sem találkozott itt, akinek meg akarta volna jegyezni a nevét... Hiába, neki az itteniek nem éppen szimpatikusak. Meg ez az egész nem éppen szimpatikus. Mindegy. A kérdés viszont jogos.* - Rose *válaszol röviden, és közben lepillant a könyvre, és beleolvas egy kicsit a következő sorba, amit az ujjával jelölt meg.*
Anna Ivanov

Anna Ivanov

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 11:34 am

[Demian]

*Érdekes, hogy ezalatt a négy év alatt mennyi mindent átéltek a diákok. Jöttek a kegyencek (Annát el is rabolták egy ízben... talán akkor, a tömlővben töltött idő alatt lett az a kegyetlen szépség, aki ma is), feltűnt Deneria, cirkusz, újabb Nagyúr, halott szakvezetők... nagyon zavaros és követhetetlen az egész. Természetesen Annát kevésbé rendítették meg az események, sőt, ha lehet még erősebbé tették őt. Amúgy is igen nagyerejű féltünde, hát még ilyen megerősödött lélekkel még többre viheti. Hogy miért fonsotsak ezek az információk? Ahhoz, hogy megértsük a lány viselkedését, társaihoz való viszonyulását, mindenképp tudnunk kell, hogy elsők közt volt, aki az iskolába érkezett és mindig is kivételesebbnek tartotta magát, mint a többség. Kivételessége abban rejlik, hogy nagyon intelligens és mindenkit lenéz, aki nem az ő szintjént mozog. Sokan mondják, hogy féltündekétn faji alapon tesz különbséget, pedig a lány nagyon jól tudja, hogy a tündék közt is vannak barmok. És akkor jön ez a Demian, akit talán futólag látott már, amúgy nem igen tudja hová tenni, majdnem átesik rajta. Semmi méltóság, semmi magasabb viselkedési forma. ne várja Demian (és amúgy más se), hogy egy kedves kis mosollyal nyugtázza majd a féltünde aszaktársa működését. Lesajnáló, rideg pillantással méri végig a fiút, aki kvázi átesik rajta.* Elnézem neked, hisz kárt nem tettél bennem. *Jegyzi meg a lány hűvösen, majd ismét megszólal.* Nem gondolod, hogy ügyetlenkedésed egyszer a végedet fogja jelenteni? *Szegez Demiannak egy kis cinikus kérdést. A cinizmus nagy fegyvere, de nem kifejezetten cinikus ember. Épp határozott és erős jelleme miatt, nem feltétlenül van szüksége rá (persze, ha van adandó alkalom, ahol nagyon jól hanguik egy cinikus megjegyzés, lecsap rá).*
Yeo Jung-hwa

Yeo Jung-hwa

Cheonnyeon bawi

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 11:32 am

[Rose]

*A megjegyzésre csak elhúzza a száját, de nem mond semmit. Ha ideges akar lenni a szemben lévő lány, akkor csak legyen. Különben is, ő jött oda hozzá, neki kellett volna előbb bemutatkoznia. De ha már nem ez történt, ám legyen...*-Jung-hwa vagyok. Úgyis el fogod felejteni a nevemet öt perc múlva.*Teszi hozzá a következő mondatot unott hangon, mert tényleg unatkozik. Neki sem ide kellett volna jönnie, az biztos. Egy sokkal nyugodtabb helyet is választhatott volna, mert itt máris nyüzsögnek az emberek. Ugyanis még valaki belép, de ez sem érdekli.*-Na és te? Neked mi a neved?*Kérdezi fel sem nézve a könyvből.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 11:29 am

[Jung-hwa]

-Hát, téged sem a bőszavúságodról foglak megjegyezni, az biztos... És nem is a nevedről *húzza el száját, majd elfoglalja a lány melletti fotelt. A könyvet most a térdére teszi, várva, hogy vajon reagál-e valamit a lány a szavaira. A legtöbben nem szoktak szó nélkül elmenni mellette, így hát remélhetőleg ez a kínai vagy japán, vagy ki tudja milyen nemzetiségű lány sem fog. Hátradől, és tekintetét végigfuttatja a helyiségen. Gyönyörű. Elhúzza a száját. Mi a nyavalyának kellett őt ide küldeni, minek? Ez az egész hely le fog omlani néhány napon belül, semmi értelme itt poshadni. Már rég haza kellett volna mennie...*
Demian Emil Deyan
Diák
Demian Emil Deyan

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 11:25 am

[Anna Ivanov]

*Magába mélyedve, és a kinti meleget elég nehezen viselve sétál, és ide menekül be. Legszívesebben valamilyen vízparton lenne, egy szál fürdőnadrágban, a hosszú nadrág és rövid ujjú, magasan záródó ing helyett, amit most visel. A lányok legalább hordhatnak ruhát, anélkül, hogy nevetségesen festenének, míg nekik marad a hosszúnadrág, ha nem akarnak hülyének tűnni. Ezen gondolkodik, miközben megfelelő fotelt keres magának. Majdnem belerúg a lány - Anna - lábába, de még időben észbe kap, és egy fura botladozással kikerüli. * Elnézést. *Mondja, miután sikerül visszanyernie egyensúlyát a "törzsi tánc" bemutatása után.*
Yeo Jung-hwa

Yeo Jung-hwa

Cheonnyeon bawi

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 11:23 am

[Rose]
*Kezdi zavarni a sötétség, ami annak köszönhető, hogy ez a terem is omladozik. Egy Lumossal fényt varázsol a pálcája végére, és úgy olvas tovább. Hallja, hogy belép egy lány. Biztos hogy lány, hiszen kopog a cipője. Na tessék, máris valaki, aki megzavarja a csendet. Nem néz fel, talán nem ide jön. Nincs szerencséje. Mikor megszólítja, lassan felemeli a fejét. Egy kis idő múlva válaszol is.*-Szia. Igen.*Mondja olyan tömören, hogy tömörebben már nem is lehetne. Majd visszafordul olvasmányához. Talán mégis békén hagyják*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 11:20 am

[Jung-hwa]

*Egy fekete hajú, hosszú, fekete szoknyás, sötétvörös blúzos lány lép be a társalgó központi részébe. Kezében egy agyonolvasott példánya az Isteni színjátéknak. Magassarkúja hangosan kopog a viszonylagos csendben, de nem zavarja különösebben. Csak megy maga elé, amíg felpillantva egy másik lányt nem vesz észre. Mert éppen a helyiség azon sarkába sikerült közlekedni, ahol van valaki. De, ha már így alakult.* - Üdv. Ez a hely szabad, igaz? *kérdezi a Jung-hwa melletti fotelre mutatva, majd ha a válsz igen, le is ül.*
Yeo Jung-hwa

Yeo Jung-hwa

Cheonnyeon bawi

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 11:14 am

[Majd Rose]
*Magányosan, mindenki mástól elszigetelve üldögél a Központi teremben az egyik fotelban. Ma még annyira sincs kedve beszélgetni, mint eddig. Nem tudja, hogy ez miért van, de nem is kíváncsi rá. A lényeg az, hogy egyedül szeretne lenni. Fehér tunika, valamint fekete csőnadrág van rajta. Haját összegumizta. Egy könyvet tart a kezében, ami tele van különös írásjelekkel. Még szép, hiszen a lány koreai, és annak ellenére, hogy más nyelven is tud olvasni, mégiscsak koreaiul a legkönnyebb és a legjobb. Teljesen belemerül az olvasásba, így nagyon könnyen a szívbajt hozná rá valami.*
Anna Ivanov

Anna Ivanov

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 11:14 am

*Régen látott diáklány bukkan fel újra, a Nezabar társasági életének egyik legfőbb szinterén, a Társalgóban. Ugyen Anna a megtestesült Természet, az igazi druidaharcos, mégsem vágyik most a szabadba, hisz a perzselő hőség egyrészt kellemetlen, másrészt az amúgy is igen hűvös természetű hölgy, nem szívesen tartózkodik olyan helyen, ahol folymatosan pusztul az élet, hisz mint tudjuk, az illúzió megszűnőben van és fokozatosan, mindet elemészt az enyészet. Nem mintha a labirntussal nem így lenne. Az egykoron pezsgő társalgó helyiség is vesztett régi fényéből. Omladoznak a falak, ismeretlen varázsnövéynek kúsznak mindenfelől ide be, így a betérők leginkább egy földbevájt, romos kápolnában érezhetik magukat. Minden esetre itt legalább kellemes a hőmérséklet és ha a fejükre is szakad az egész, akkor sincs kifejezetten probléma, hisz minden élőlény, aki a robbanáskor a birtokon volt, tudja milyen halottnak lenni, nemrég tértek csak vissza abból a félállapotból immáron új testtel. A lány könnyed léptekkel suhan át a termen és egy poros, rozoga karosszékben foglal helyet. Egyedül van itt, ami rendjén is van, hisz nem sokat tudnak megmaradni Anna kegyetlen pillantásai közepette...*
Onya Birri
Diák

Főkarakter : ar2d2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 13
Kaszt : Társalgó - Központi terem - Page 16 Nincskaszt
Üzenőláda : Társalgó - Központi terem - Page 16 Tek4e1c535d7b0458804242

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Júl. 16, 2011 6:36 pm

//fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Júl. 16, 2011 6:23 pm

- Ki tudja? Én Belsirionos vagyok mégis zenélek, de közben szeretem a Nekromágiát is, ami miatt meg a Naxeldirbe illenék.A bátyám egyébként Allidonos lett pedig ő kevesebbet zenél. *Töpreng Gis, majd folytatja a játékot.* -Köszönöm, de majd megkérdezem azt a prefektust. *Mosolyog Giselle, majd mivel már a zenélést is unja ezért elrakja a gitárját.* -Nekem eléggé. Meg hangszertől is függ. Hegedűn inkább szomorkás, lassú dalokat játszom gitáron pedig vidám és pörgős számokat. *Mered a gitártokra, majd mikor kérdezik odafordul Onyához.* -Szívesen elkísérlek, de előtte mindképp beszélnem kell a bátyámmal. Kérdezni akarod tőle valamit. *Szólal meg a fél-véla.* -Én nem szoktam eltévedni. *Mosolyog titokzatosan miközben az előbbi mondandójához hozzácsatolta ezt a rövidke mondatot. Luna viselkedésére Edgar idegesen károgni kezd.* -Hagyd abba Edgar. Hiába pánikolsz. *Fordul a madárhoz. Olyan hideg vérrel beszél, hogy a madár inkább befogja a csőrét.* -Meg van rá az okom, hogy miért nem kedvelem, de ezt még nem szeretném megosztani veled. *Gondolatban még hozzátesz valamit.* ~ Azért nekem is lehetnek titkaim... *Ezután feláll a lány, és sétálgatni kezd. Kicsit mozoghatnékja van.* -Az lenne, ha nem mászna rá minden lány. *Mondja komolyan bár inkább csak egy emberre gondol.* -Tényleg? Egyszer bemutathatnál nekik. *Csillan fel a lány szeme. Persze, ha fiúkról van szó...* - Nem várok senkit csak arra gondoltam talán felbukkan valaki. Lépteket hallottam, de biztos képzelődtem. *Vonja meg a vállát, és folytatja a járkálást.*
Onya Birri
Diák

Főkarakter : ar2d2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 13
Kaszt : Társalgó - Központi terem - Page 16 Nincskaszt
Üzenőláda : Társalgó - Központi terem - Page 16 Tek4e1c535d7b0458804242

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Júl. 16, 2011 6:10 pm

- Azért Alidionoszok között biztos van, majd utána nézek.*Mondja miközben Gis játékát hallgatja~Nahát, egész jó~gondolja. A zenével kapcsolatban egyébként elég kritikus nem könnyű megfelelni neki.*- Azért persze nekem is befolyásolják az érzelmek a dalaimat, de nem nagy mértékben.*miközben beszél épp arra gondol mikor tudna elmenni Nellondba.*-Ha neked is megfelel lemehetnénk együtt, így nem egyedül tévednénk el hanem ketten.*Mosolyog Onya, bár teljesen elképzelhetetlennek tartotta, hogy ő bárhol eltévedne. Közben Luna felugrott az ölébe jelezve, hogy simogatást kér. Miután elhelyezkedett vörös szemével a hollót kezdte figyelni.*Ennyire nem kedveled az öcsédet?Amúgy biztos jó, hogy van egy ikertesód. A legjobb barátaim egy fiú ikerpár, ők nagyon nagy arcok és mindig jól megértik egymást.*fecseg vidáman.*- Vársz valakit?*Kérdezi mikor Giselle az ajtó felé pillant.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Júl. 16, 2011 5:40 pm

- Csak az a baj, hogy sehol nincs egy dobos se. *Fintorog a lány, és halkan játszani kezd. A dallam valahol a Für Elise és a La Marseillaise között lehet. A lány nem tudja honnan jött neki most ennek a műnek a keverése, de most ezt játssza. * -Nekem többnyire akkor, ha egy érzelem eluralkodik rajta. Többnyire a boldogság, vagy a bánat említhető. A szomorúság és a vidámság ellentéte mindig felbukkan a dalaimban. *Hátrahajtja a fejét, és a plafont bámulja. Halkan penget, miközben a gondolatai valahol máshol járnak. Csakis a holló károgása zökkenti ki a merengésből. Megrázza a fejét. Épp időben kapta el a lány szavainak utolsó foszlányait.* -Én se voltam ott sokat épp addig, hogy leszálltam a vonatról, majd feljöttem az iskolába. *Kék szemeivel Lunát vizslatja. Halványan elmosolyodik, majd Onyára pillant.* -Szívesen körbevezetnélek, de még én se voltam ott.*Az ujjai tovább játszadoznak a húrokat miközben az Allidonos lányt hallgatja. * -Biztos. Hát nekem a Belsirion főprefektusa ezt mondta mikor rákérdeztem a közte meg a daimonja közötti kapcsolatra. *Újabb váll vonogatás.* ~ Túl nyugodt minden. Hol van Blanchard? És Etienne? Akár még a prefektus lánykának is örülnék. *Pillant az egyik bejárati ajtó felé. Gonosz mosolyra húzódnak az ajkai a lány ikertestvér említésénél.* -Nos a családban én vagyok a lány ikertestvér. A bátyámmal ikrek vagyunk. És az öcsém pedig hat évvel később született szóval most tizenkét éves. Én benne vagyok. Csak anyát, apát, Genevieve-t, Brigitte-t és a bátyámat kell rávenni. *Egy újabb fintor, hiszen talán Brigitte-n kívül más nem egyezne bele a dologba.* -Pedig, ha Allidonos vagy akkor ismerned kellene. Majd este beszélek vele. Addig úgyse tudom hol van. *Felel Onyának, majd türelmetlenül a gitáron dobol az ujjaival. Nagyon örülne egy laptopnak, vagy egy televíziónak.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 16 Icon_minitime

Társalgó - Központi terem
Vissza az elejére 
16 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Labirintus :: Központi termek-
Ugrás: