Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 I_vote_lcapTársalgó - Konyha, étkező - Page 13 I_voting_barTársalgó - Konyha, étkező - Page 13 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 I_vote_lcapTársalgó - Konyha, étkező - Page 13 I_voting_barTársalgó - Konyha, étkező - Page 13 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Társalgó - Konyha, étkező

Go down 
+97
Jean Pierre Borell
Sophie Lee
Kilian Jones
Lioneah Armenyell
Noah Karl Pavel
Enrathol Dorhead
Szergej Romanov
Lena Langhorne
Evangeline Elovics
Celia D'cruze
Dwayne Brox
Nia Boyanov
Cameron Whitness - Archív
Edenzia Syntyche
Diana Lunitech
Logan Knucker
Cassandra Waylan
Samuel J. Colwell
Fox Hunter
Flame Torchwood
Sasha Lupinien
Tessa Leone
Artemis Taylor
Aliena McNewast
Christianna Faraday
Nye Drystan
Cat R. Morgan
Munashi Kataku
Dárdosi Péter
Molly Grozda
Goran Polyak
Boris Casimir Pavlov
Anelie Mei Xi
Theodor Anastas
Natalia Tatiana Ridolf
Samantha Radoslava
Lizbeth Westlive
Lorie Andres
Jack Darkfield
Ashley Montez
David Branson
Xena W. Johnson
Rory L. Milborrow-Quenell
Alexandra Voltano
Eira Eilertsen
Etienne Marceau
Choi Dae Rin
Alfons Gerard
Nessie di Alsiera
Joshua Phoenix
Valeriel Ravenwood
Isabella Newton
Berill Dalida Cornish
Sly Monroe-Peck
Daran Fila Chirs
Thomas Evernight
Lina Wierro
Siegfried Zauberer
Vivienne Mendelsohn
James Ravenwood
Teodora Yana
Teodora Zhaklina
Jenna Shot
Maria Thekla
Steven Grivalt
Aravis Anton
Gwilim Jan
Nemir Growal
Daniel Dragos
Emett Neofit
Rosetta Waylan
Lorraine Betranche
Aleksandar Grozda
Regina Ruosin
Larissa Silber
Seldrit El Perimd
Lavena Theia
Emily Kyra Beawer
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Yosif Zhivko
Electra Porfkonjal
Estera Linnet
Emanuel Branimir
Ginnie Baker
Alvery Moreau
Speranza di Bagliore
Cecile Mignonette
Nathaly Holloway
Toportyán Zakariás
Rosalie Hooper
Jasna Novarro
James Blackwood
Wanda Dorcas Gloria
Miley Hortingberg
Kádár Enikő
Vica Caroline Evans
Andréa Bontavier
101 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Andréa Bontavier
Diák
Andréa Bontavier

Főkarakter : nezapierre@hotmail.com
Hozzászólások száma : 213
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Vandor

Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Okt. 16, 2010 7:57 pm

First topic message reminder :

A Társalgó központi terméből egy kisebb szobába nyílik egy ajtó. Nem túl nagy a hely, de esti nassolásokra, mikor már az Étkezőbe nem szabad menni kimondottan alkalmas.
Ha belépsz szemben magaddal a fal mentén végig egy pult húzódik, sok-sok szekrénnyel, ahol találsz poharakat, tányérokat, sütéshez, főzéshez is összetevőket. Meglepő lehet, de szinte minden fellelhető itt, vélhetően a mágia erejének hála, ha palacsintára vágysz, és liszt kellene biztosan lelsz egy szekrényben. Természetesen láthatod, hogy van itt csap is, kézmosáshoz, mosogatáshoz, bár utóbbi nem szükséges, hiszen a manók, mikor épp nincs itt senki sem rendet tesznek.
Egy kisebb hűtőt is találsz itt, ha valamit készítesz, és marad belőle elteheted, de ha egy szendvicset ennél ahhoz itt leled meg a felvágottat. A mélyhűtőben még különböző ízű fagyik is rejtőznek, nem árt hát jól körülnézni.
Sütőt is láthatsz, ha esetleg bonyolultabb ételt szeretnél készíteni, hisz néha az ember kedvét leli az efféle alkotásban, és nem mindig akarja a manók ételét enni, így akár a hazai ízeket is a kúriába varázsolhatod.
A szobában egyetlen kis asztalka van, maximum ketten férnek el mellette, bár szék több is akad, tehát ha arról van szó leülni le lehet, vagy kivinni az enni, innivalót a központi terembe.
írta Cirelin de Sovalon

Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Kitchen_by_Majoh
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Theodor Anastas
Diák
Theodor Anastas

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 48
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Illuzionista

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 7:18 pm

*Felfelé végighallgatja azt a beszédet, amit talán már első nap is szívesen hallott volna, de nem nagyon volt meg a megfelelő ember aki elmesélte volna neki. Így azonban egyből minden világosabb, eddig nem gondolta volna, hogy itt is így mennek a dolgok.*-Ohhh, így már értem. Eddig azt hittem, hogy a varázsvilágba annyi az adminisztráció, hogy csettintesz egyet, vagy koppintasz egyet a pálcáddal, és minden kis rublika megtelik csupa fontos adattal. De ezek szerint, mint eddig is oly sokszor, most is tévedtem.*Mondja egy vállrándítással Ted, majd csak követi a szőke lányt a konyha felé.*Nem is tudtam, hogy van ilyesmi. Meg mondjuk nem is éreztem szükségét, mert hogy őszinte legyek itt a koszt néha még jobb is mint otthon. Bár az otthon nálunk általában éttermet jelentett, de mindegy.*Amikor ideérkeznek, akkor ő nem nagyon megy még beljebb, inkább csak figyeli ahogy a lány sürög-forog a konyhában. Látszik rajta, hogy tudja, hogy mit hol keressen, hiszen nem nagyon habozik semmivel. Mint aki eléggé jártas az itteni műveletekkel. Aztán amikor végez a maga kakaójával, akkor Teden van a sor, hogy megmutassa mit is tud. Miközben készít magának egy teljesen egyszerű kakaót azaz összekeveri a port a tejjel, elkezdi mesélni a dolgokat amik eszébe jutottak.*-Amúgy, hogy őszinte legyek kissé fura is nekem ez a csináld magad konyha. Tudod, nekem a szüleim nem voltak túl sokat otthon a munkájuk miatt, így igazándiból mindig volt mellettem valaki aki ezeket a dolgokat megcsinálta. Szóval én nekem ez a kakaó készítés körülbelül a gasztronómiai tudásom csúcsa.*Mosolyogva meséli ezt, hiszen kissé cikinek találja ezt, főleg mert szinte teljesen biztos benne, hogy ez nem egy jó tulajdonság.*-De nem baj, egyenlőre nincs is nagy szükségem ilyesmire. Amúgy te mióta vagy ilyen újakat a szobájukba kísérő, igen fontos emberke? Meg miket is kell csinálnod? Gondolom ezáltal elég könnyen lehet ismerkedni, de mennyi munkád van ezzel?*Kérdi, miközben leül ő is az Emily által elfoglalt asztalhoz. Reméli, hogy az előző kérdést nem érti félre Emily, hisz csak azért nem nevezte nevén ezt a pozíciót, mert kiment a fejéből, hogy mi is a neve.*

//fagy//
Emily Kyra Beawer

Emily Kyra Beawer

Főkarakter : Camryn Lilleyman
Hozzászólások száma : 6113
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Illuzionista_mutatvanyos
Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Tek51929104bc04c3747685

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 7:05 pm

//Előzmények: Fürge patak//

*Egészen idáig a Fürge pataknál ücsörögtek, beszélgettek, ismerkedtek, de lassan életbe lép a kijárási tilalom, és jobb félni, mint megijedni ugyebár, na meg egy jeges kakaó mindkettőjüknek jólesne, szóval elindultak a konyha felé. Útközben persze Emily magyaráz, szokásához híven, hevesen gesztikulálva.* - Na ez úgy működik, hogy Te idejössz az iskolába, és kapsz egy ágyat a várókban. Ilyenkor nyáron igen nagy a sürgés-forgás, sok a tennivaló, diákok távoznak és érkeznek, sokat kell adminisztrálni. Nevedet, szakodat, anyudat-apudat, daimonodat, ha van, születési helyet és időt, szóval a szokásos baromságokat össze kell írni. Ha ez megvan, akkor én kapok egy fülest, hogy "hohóó, ez a Tedgyerek már egy ideje várókban van, ideje volna rendes szobát kapni, szóval nosza Emily, hajrá, gyerünk!", ekkor én fogom magam, lecammogok hozzád a harmadikról, és szépen megmutatom a végleges helyedet. *Fejezi be egy "^^" fejjel, miközben arra is figyelmez, hogy Aphrodité se maradjon le sehol.* - Egyébként ha van valami kérdésed, csak szólj. Ez volna itt a konyha! *Áll meg az ajtó előtt.* - Ezt használhatjuk, ha nem ízlik az étkezős koszt, de én mondom, a manók is istenien tudnak ám főzni! *Úgy tűnk, visszatért a hangulata, talán attól, hogy ismét belebújhat a régi prefektusi szerepbe. Belép a konyhába, ami most kivételesen üresen áll, és rögtön a hűtőhöz lép. Tejet, párizsit vesz elő - utóbbi a kutyának adja - , kakaót az egyik szekrényből, cukrot egy másikból, és jeget a mélyhűtőből. Magának jegesen készíti természetesen a kellemetlen időjárásra való tekintettel, de a fiúnak nem csinálja meg, mert nem tudja, hogyan és mennyire és mivel szereti, de ő már le is ül a picike asztalhoz, és ott szürcsölgeti esti italát.*
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Isabella Newton

Isabella Newton

Hozzászólások száma : 1518
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Illuzionista_boszorkany
Üzenőláda : Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Tek50e6b7ce20eb38841599

Titulus: Az Év Diákja 2012.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 2:01 pm

*Látványos változáson megy át Szandi arca, hiszen most már őszintén mosolyog és örül, hogy Isa egyelőre nem feszegeti tovább ezt a témát, hála Lilynek és Nessie-nek. A lányok hamar eltűnnek és felszaladnak a szobájukba a kajáért.*
- No, ez szívás, tuti nem marad, mire visszaérnek. *vigyorog gonoszul Bella, majd elmosolyodik.*
- Na jó, azért csomagolok nekik két szeletet, és majd felvisszük nekik, rendben? *néz barátnőjére Bella, de még ott van a pajkos mosoly a szemébe. Szandi hálálkodik egy sort, mire Bella csak megrázza a fejét.*
- Ugyan. Majd ha kicsit nagyobb lesz, akkor elmagyarázzuk neki úgy, hogy tényleg megértse és elfogadja a dolgot. *halkítja le a hangját Bella és közelebb sétál Szandihoz. Izzie eléggé elvan a tortájával, így elég valószínű, hogy nem is figyel a két lány beszélgetésére. Közben Isabella megkapja a daimónos választ is.*
- Ó, értem. Soha nem fogom megérteni ezeket az állatokat. Olyan furcsa. *húzza el a száját fntorra a lány, majd végül beteszi üres tányérját a mosogatóba.*
- Ne haragudjatok lányok, de nekem még dolgom van. Örültem a társalgásnak. Neked meg még egyszer boldog névnapot prücsök! *ad egy újabb cuppanós Isa arcára, megöleli barátnőjét és felkapja az elcsomagolt szeleteket.*
- Ezt bedobom Nessiéknek. *int Bella, és el is tűnik a konyha ajtaján túl.*
Alexandra Voltano

Alexandra Voltano

Főkarakter : Deyan Serenity
Hozzászólások száma : 272
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Idezo

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 1:43 pm

*Szandi megint boldog, hogy végre megoldódott ez a kényes ügy. Azért valószínű, hogy később vissza fog térni rá, amikor még nagyobb lesz, de legalább egyelőre túljutottak rajta. Egy kiadósabb beszélgetést még azért tervez Szandi Bellussal, hogy hogyan is lehetne egyszer és mindenkorra megértetni vele a szituációt. Most minden esetre az ünneplés ideje van itt, úgyhogy őszintébben mosolygó arca lesz, és úgy lapátolja a kicsi tányérjára a második szeletet.* -Nem baj, most boldog vagyok, hogy sikerült megbeszélni. Nem is tudom, hogy mi lenne, ha nem vagy nekem... *mondja hálásan pislogva Bellusra, majd észbekap, és Nessiékhez fordul.* -Na meg persze ha ti sem lennétek. *Hálálkodik egy sort, majd Nessiék gyorsan elszaladnak a kajáért a szobájukba.* -A daimón azért változtatja az alakját, mert még nem állapodott meg. Csak később fognak megállapodni, nagyjából iskolás korukban, ha jól tudom. Legalábbis így olvastam.
Isabella Newton

Isabella Newton

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 1:08 pm

*Isa nagyon nem akar leszállni erről a kellemetlen témáról, de úgy tűnik, hogy Lily éppen jókor érkezett meg, hiszen ő egyszerűen kijelenti, hogy ő szereti az anyuját, mire Isa kellemetlenül szégyenkezve kér bocsánatot Szandrától, miután Bella elmeséli neki, hogy mi is történt. Érdekes, hogy mennyire jól meg tudta fogalmazni ezt az egész helyzetet, pedig hát még nekik is érthetetlen ez az egész, nem olyan könnyű lefordítani egy 3 éves gyermek számára, hogy meg is értse. A végén minden jóra fordul, hiszen Szandi megnyugszik, Isa is boldog és kap még egy szelet tortát.*
- Hé, azért majd óvatosan, a végén nem fog vacsorázni. *pislog Bella a hatalmas szelet tortára, ami már a második Izzie tányérján. Bella kissé rosszallóan csóválja a fejét, de persze közben mosolyog. Vet egy pillantást változó alakú daimónra és elkerekedik a szeme.*
- Nahát! Lilynek valami különleges daimónja van, hogy tudja változtatni az alakját? *kérdez rá Bella a dologra, hiszen ő még nem látott ilyet és alapjáraton is furcsa neki ez a daimónos szitu. Úgy tűnik, hogy neki a szülei halál egyszerű mágusok voltak, semmiféle véla vér, tünde vér, vagy éppen daimón. Kicsit le is hangolódik a lány, de éppen csak néhány gondolat erejéig, utána eszegeti a sütijét és kíváncsian várja a választ Nessitől.*
Alexandra Voltano

Alexandra Voltano

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 1:01 pm

*Lassan elkészül a torta, és nekiláthatnak az elfogyasztásához.* -Igen, Bejjá néni, finom jett. *válaszolja Bellának Isa boldogan mosolyogva. Nem sokára megjelenik Nessie is a kislányával, akiről eszébe jut Isának egy újabb érdekes kérdés. Szerencsére Bellus kivágja a helyzetből magukat, Lilly válasza pedig igencsak elgondolkodtatja Isát. Gyorsan fel is pattan a székéről, és Szandihoz siet.* -Én isz szejetem, ő a jegjobb a vijágon. Ne hajagud, ánu. *kér bocsánatot szégyenkezve Isa, mire Szandiba egyből visszatér a szín és az élet. Még a kislány kér bocsánatot emiatt a helyzet miatt. Nevet egy jót, és felülteti egy picit az ölébe.* -Én is szeretlek, drágám. Anyu és a keresztmama mindig itt lesz, és mindig szeretni fog. A legkevésbé sem haragszom. Csak picit megijesztetted a mamit. *mondja, és egy nagy cuppanós puszit nyom a kobakjára, majd leteszi az öléből.* -Edd még meg a tortádat szépen. Kérsz még egy szeletet? *kérdi, és amikor a kislány végzett az elsővel, máris a tálcáján van egy második, nagyobb szelet.* -Esetleg ti is kértek? Van itt bőven, jó nagyot sütöttünk. *kérdi Nessiéktől. Ott még legalább a fele megvan, nagyjából tíz szeletnyit sütöttek Bellával.*
Nessie di Alsiera

Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma : 1353
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Druida
Üzenőláda : "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"

"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Tek4ee5fd2b42d832965449

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 12:43 pm

*Lily nagy puszit adott a kis Isa arcára, és ő is boldog születésnapot kívánt neki, a maga módján. Nessie is csakhamar már ott téblábolt Szandi lánya körül és ő is boldogat kívánt neki. Ezt követően kivette a töltött káposztát a mélyhűtőből, majd kiolvasztotta a mikróban és tálalta a kislányának.*-Mami, ez nyem finom!*Mondta Lily, mire már Nessie is belekóstolt az ételbe, s valóban, eléggé vízízű volt.*-Fujj! Na jó, rendelek abból az étteremből... Kicsim, jó lesz spenót fasirttal?*Kérdezte lányát.*-Pejsze!*Válaszolta az, mire leányzónk már hívta is a kajázót.*-Halló! A Nezebar Aligátor hálójába kérném ha küldenének egy gyerek és egy felnőtt adag spenótot és fasirtot. Előre is köszönöm és a pénzt visszaküldjük a bagollyal.*Beszélt Ness az étterem hangpostájára. Mikor aztán végzett a kandallóval, még pont hallotta amit Isa mondott. Lily erre odafutott leányzónkhoz és megölelte.*-Én szejetem a mamit!*Mondta. Biztos arra is gondolt, hogy neki nem kell apa, de azért egy ennyi idős gyerek ezt még nem tudná megfogalmazni, ennyi tellett tőle. Miközben erről gondolkodott, el is felejtette, hogy Bella szólt neki, hát gyors "ne haragudj" pillantást vetett rá, aztán elfordult egy pillanatra. Dragon ugyanis épp kislánya daimonját kergette, aki hol macska, hol egér, hol pedig madárka alakját vette fel. Miután ennek vége volt, Ness végre nyugodt szívvel szólhatott Bellának.*-Na haragudj, csak kicsit elkalandoztam. Szia!*Mindezek után persze Lily is köszöntötte a lányt.*
Isabella Newton

Isabella Newton

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 12:18 pm

*Bella és Szandi lassan befejezik az éneklést és persze hamarosan meg is kapják az első szelet tortát. Bella egyből bele is kóstol, hiszen mindig is édesszájú volt, elvégre egy cukrászdában dolgozik.*
- Valami bánata van, de azért egész finomra sikeredett. *pillant barátnőjére mosolyogva a lány, majd Isára.*
- Ugye, lurkó? Finom lett? Most készítettünk először ilyet csakis neked, úgyhogy tessék gyorsan beburkolni! *mosolyog a lánykára Bella. Ekkor érkezik meg másik barátnője, Nessie, akit már elég régen látott. *
- Hey, Nessie! Jézusom, de rég találkoztunk. Sziasztok. *köszönti a kislányt is, aki úgy tűnik, már elég jó barátságban van Lilyvel is. *
- Szia Lily! Ő is milyen gyorsan nő. *mosolyog a kislányra Bella. Végül Isa ismét felemeli a hangját, amire Szandi ismét megijed és szinte az ájulás határán van. Bella sóhajt egyet, majd odasétál a lányka székéhez és leguggol elé, így kb. egy szintbe kerülnek.*
- Drágám. Figyelj rám. Az a helyzet, hogy nem mindenkinek van apukája. Lilynek sincsen, és neked sincs. Ti különleges gyerekek vagytok, akik úgy születtetek meg, hogy nem volt édesapátok. De az anyukátok ugyanúgy szeret titeket, sőt talán még jobban, mintha lenne apukátok. Emiatt ne bánkódjatok. *ad egy puszit a kislány homlokára Bella, majd kérdőn néz Szandira és Nessire, hogy vajon jókat mondott-e, vagy esetleg a két lánynak más tervei voltak ezzel a kérdéssel.*
Alexandra Voltano

Alexandra Voltano

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 12:06 pm

*Miközben eszegetik a tortát, megérkezik a baráti kör harmadik tagja is, Nessie Lillykével.* -Sziasztok! Gyertek ünnepelni! Isának most tartjuk a harmadik szülinapját. *magyarázza a helyzetet, és a két kicsi össze is ölelkezik. Nagyon szeretik egymást, csak úgy mint a három barátnő. Hamarosan azonban félrehívja a kicsit Nessie, hogy ebédeljenek. Isának feltűnik még valami. Azt mondták neki Szandi és Bellus, hogy ő különleges... akkor hogy lehet az, hogy rajta kívül mással is ugyanez a helyzet?* -Mégsem értem... Lillynek sincs apukája? De akkor... én miért vagyok különleges? *kérdi picit túl hangosan is Isa, biztos meghallotta Lilly és Nessie is... Szandi persze megpróbál valamit mondani, de könyörögve néz Bellára és Nessiere is, hogy segítsenek neki. Most vannak igazán gondban...* -Hát szívem, ti mindketten különlegesek vagytok... *mondja röviden, de igazán nem tudja, hogy most mi tévő legyen. Ha az igazat elmondják, azt nem érti meg, ha hazudnak, akkor meg az a baj...*
Nessie di Alsiera

Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma : 1353
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Druida
Üzenőláda : "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"

"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Tek4ee5fd2b42d832965449

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 11:40 am

*Egy kedves arcú, szőke hajú leányzó lépked az iskola falai közt. Mellette szintén aranyos, édesanyjára hasonlító kisleányzó totyorog a konyha felé.*-De finom illat! Gyere kicsim, nézzük meg mi az!*Szól oda Nessie a kicsinek, aki erre bőszen ugrándozni kezd anyukája lábai körül. Leányzónk megérti, mit akar a lánya, hát felemeli az ölébe. Ez nem is hátrány, hiszen így sokkal gyorsabban tudnak haladni. Ahogy egyre közelebb értek, ismerős hangokat hallottak.*-Szandi?*Kérdezi Ness, majd már be is toppan a konyhába. Itt Bellát és egyik legjobb barátnőjét, a kis koboldlányt pillantja meg, amint a "Boldog szülinapot" c. dalt éneklik. A lány gyorsan kapcsolt, s ő is beszállt a dalolgatásba. Szép hangja volt, nagyon szép, de ez a fél-véla léttel jár. Apropó: Akkor most Lily mi is? Talán negyed véla féleség? Ez jó kérdés, egyenlőre még nem lehet tudni. Hamarosan véget ér a dalocska, Nessie is lerakja a földre kislányát, aki rögtön odaszalad Isához és megöleli. Lánykánk nagyot mosolyog erre. Olyan szép látni, hogy a két gyerkőc mennyire szereti egymást! Igazából azonban nem ünnepelni jöttek, nem is tudtak róla, hogy itt ilyesmi történik. Anyukánk ugyanis nem a főzés mestere, hát most azért vannak itt, hogy egyenek ebére valami kiolvasztott mirelit kaját. Lily viszont azonnal rákattan a tortára, aminek Ness nem igazán örül.*-Kicsim, előbb eszünk finom töltött káposztát, majd utána kapsz tortát!*Mondja, aztán megindul a hűtő felé, hogy kivegye belőle a magának és lányának szánt ételt.*
Alexandra Voltano

Alexandra Voltano

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 11:22 am

*Amíg Szandi helyrehozza magát a megdöbbenésből, Bellus sikeresen elmagyarázza neki, hogy mi is az ábra. A gyerkőcnek úgy látszik, ennyi elég, legalábbis egyelőre, hisz inkább a meglepetés érdekli. Bemennek Bellussal a konyhába, és igen, a sütőben valóban egy gyönyörű torta van, amit pár perccel ezelőtt csináltak Szandival. Szandi mikor látja, hogy immár elmúlt a kérdésözön, lenyugszik, és próbál olyan vidámságot csalni az arcára, mintha mi sem történt volna. Bemegy a konyhába, és énekli Bellussal a dalt.* -Boldog szüliiinapooot, boldog szüliiinapoooot. *a hangja most valahogy nem olyan csengő, csak az arca vidám. Még mindig az előbbi jelenet jár az eszébe, illetve az, hogy mi lesz később. A gyermeki fantázia, mint tudjuk, határtalan, és hamarosan felnő, és még többet akar majd tudni a gyerkőc. A rosszakarói pedig még rá is játszhatnak, hogy téves, vagy félinformációkat adnak neki a dolgokról, és így totálisan félreérti a helyzetet. Minden esetre egyelőre próbálja a fejéből kizavarni ezeket a képeket, és kizárólag a gyermeke születésnapjának örülni.* -Kívánj valamit, drágám, és fújd el a gyertyát. *Tanítgatja a gyerkőcöt. Isa becsukja röviden a szemét, majd elfújja a gyertyát, Szandi pedig felvágja a tortát, és egy-egy szeletet rak mindegyikőjüknek a tányérjára.*
Isabella Newton

Isabella Newton

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 11:02 am

//Olvad!//

*Bella látja, hogy Szandi közel van az ájuláshoz. Na igen, ettől féltünk, hogy mi lesz, hogyha Isa egyszer csak rákérdez ezekre a dolgokra, hogy hol az apja, meg hogy neki miért nincs. Egy ilyen idős gyereknek nem lehet megmagyarázni, hogy "Oh, Drágám. Te mágiával fogantál, igazából azt sem tudjuk, hogy miért vagy itt és mi a célja valakinek ezzel, de azért szeretünk." Na igen, elég kínos lenne ez az egész, így hát Bella gyorsan Szandi segítségére siet, felkapja a megszeppent, sírós lánykát és elmeséli neki, hogy ő milyen különleges. Vet egy oldalpillantást Szandira, aki hálás tekintettel néz rá, de még mindig eléggé fél. Valószínű arra gondol, hogy Isa figyelmét most el lehet terelni a tortával, de hamarosan megint meg fogja kérdezni ezt az egészet.*
- Igen, a hercegnőnek királybácsi apukájuk van. De te nem vagy hercegnő, Drágám. Te a mi kis királylánykánk vagy! - nyom egy cuppanóst Bella a lányka arcára, majd rákérdez a meglepetésre és látványosan beleszimatol a levegőbe.*
- Hűűha. Érzed ezt? De jó illata van. Gyere, nézzük meg, mi az! *indul meg a konyha felé Bella, majd visszanéz a barátnőjére és egy együttérzős mosolyt küld felé és megvonja a vállát. Besétálva a konyhába leteszi a lánykát a földre, majd odaad neki egy kesztyűt.*
- No, gyere, húzzuk ezt fel. Nyisd ki a sütőt és kukkants bele! *utasítja a leányzót Bella, aki kicsit félénken ugyan, de kinyitja a sütőt. Bella elmosolyodik a lányka tágra nyílt szemeim és gyors mozdulattal veszi ki a tepsit, amiben ott pompázik az immár megsült torta.*
- Boldog szülinapot Izzie! *tesz három gyertyát a tortára Bella, majd reméli, hogy most már hamarosan Szandi is megérkezik a konyhába. Gyorsan meggyújtja a gyertyákat és énekelni kezd:*
- Boldog szülinapooot, boldog szülinapooot, rajta Szandi, segíts! *nevet Bella és tovább éneklni a dalt.*
Alexandra Voltano

Alexandra Voltano

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzer. Júl. 04, 2012 3:25 pm

*A betévedt srác félhangosan megjegyzi a szüleinek, hogy milyen finom illatokat érez. Nyilván bókolni próbál a két lánynak is ezzel, csak szegénynek nem sikerül, mert Bellának már van párja, Szandi pedig inkább a koboldok között keresgél. Persze egész helyes, de annyira nem nyerő nála.* -Bizony, mondtam én, hogy ketten mindent elintézünk. Királyak vagyunk. Adj egy ötöst. *Tartja Bella felé a kezét pacsira. Nem sokára azonban Isa felsír, és magyarázatot kér, mire Szandi hirtelen leblokkol és úgy kell összeszednie magát. Szerencsére Bella elég találékony, és kimenti a helyzetből magukat, legalábbis félig-meddig. A Bella szavaitól meg a puszitól elbizonytalanodik, de továbbra is értetlenség látszik az arcán.* -Nem értem... Azt mondta: a szüleIhez... És... a királybácsi... és... akkor hogy? nem értem... *Megint görbíti lefelé a száját, miközben próbálja megfogalmazni a maga gyermekded módján, hogy mit nem ért voltaképp. De a meglepetés emlegetése kizökkenti elmélkedéséből. Néhány másodperc múltán aztán újra mosolyra áll az arca.* -Igen, várom már, Bellá néni. *épp végszóra kész is lesz a süti, amikor a lányok visszamennek, már teljesen jól érzik az illata, a sütőben pedig láthatóan egy finom fekete erdő torta csücsül, ami már csak arra vár, hogy felszeleteljék.*
//fagy//
Isabella Newton

Isabella Newton

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzer. Júl. 04, 2012 3:08 pm

*A két leányzó süt-főz, igazi konyhatündérek lesznek, mikor is valaki megzavarja őket. Kellemetlen dolog, hiszen Bellát is kicsit zavarja, senki nem kíváncsi egymás család helyzetére, de mikor a srác közli, hogy milyen finom illatok terjengenek a konyhába, Bella büszkén kihúzza magát.*
-Na látod? Biztos, hogy finom lesz. *neveti el magát halkan, kicsit meg is nézve a fút, majd Szandra felé fordul. A krém is hamarosan kész, így lassan a tepsibe helyezi a tésztát, illetve a krémet. Isa ekkor sír fel, Szandra pedig izgatottan és kissé aggódva siet ki hozzá. Bella betolja a sütőbe a tepsit, majd lassan megindul kifelé, hogy ő is megnézze a keresztlányát. Az utolsó mondatra ér ki és tekintete találkozik Szandráéval. Látja, hogy barátnője mennyire elsápadt, Isa pedig milyen kíváncsi szemekkel fordul anyja felé. Bella vesz egy nagy levegőt, és odasétál a kislányhoz. Leguggol elé és megfogja a kezét.*
- Isa Drágám! Te különleges leányzó vagy. Itt vagyunk Neked ketten anyuval. Hát nem vagyunk mi elegek? *magyaráz a kislánynak Bella és kissé durcis arcot vág, majd elneveti magát, ad egy cuppanóst a kislány arcára, felemeli és úgy néz Szandira.*
- Hamarosan kész lesz a meglepetés. Várod már? *szólítja meg ismét a kislányt Bella.*
Alexandra Voltano

Alexandra Voltano

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzer. Júl. 04, 2012 3:02 pm

*Vidáman folyik a főzőcskézés, közben az egyik évfolyamtársuk beállít, hogy a szüleivel csevegjen. Szandi szúrós szemmel néz picit hátra, hogy miért ide jön csevegni, hisz zavarni fogják egymást, de az ismeretlen diák ügyet sem vet rájuk. Megrántja a vállát, és visszatér a táljához.* - A krém? Már majdnem kész. Várj egy picit. *mutatja a már valóban félig kész krémet, már csak picit sűríteni kell rajta, mert így eléggé folyékony állagú.* -Egyébként szerintem is fura helyet választott, de végül is ő tudja... *épp mikor befejezi a mondatát, az étkezőből egy gyereksírás hangja hallatszik, ami bizony Isától jön. Elsápad, és értetlenül néz Bellára pár másodpercig, majd felpattan a székéről, és gyorsan odasiet hozzá.* -Mi baj van, picinyem? Mindjárt kész a meglepi. Anyu és keresztmama dolgozik rajta, biztos finom lesz. *mondja nyugtatóan, és megpróbálja megsimogatni Isát, de az most először életében elhúzódik tőle. Szandi persze megijed a jelenettől.* -Áz ot kicodá á képen? *kérdi követelőzően, és rámutat az egyik mese képére, ahol egy király látható három lányával.* -Az a király bácsi, kislányom, a három lánya pedig a lányai... *mondja elhaló hangon, és elsápad. Összerakta tehát a képet a diáktársuk beszélgetéséből és a meséből... Most jön a kínos kérdés...* -Hol áz ápu? *kérdi a picúr síró hangon, Szandi pedig az ájulás szélén van...*
Isabella Newton

Isabella Newton

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzer. Júl. 04, 2012 2:47 pm

*Szandra megörül Bellának, ahogy a leányzó is a koboldnak, hiszen régen találkoztak, viszont már jóval ezelőtt megbeszélték, hogy ezt a napot együtt töltik Isával hármasban, hiszen a lánykának ma van a születésnapja. Bella csórt egy finom sütireceptet a Jégvilágból, reméli, hogy nem fog kiderülni, vagy nem lesz belőle semmi nagyobb baj. Nekiállnak a főzőcskének, Bella pedig rákérdez, hogy hol van Isa. Hamar megtudja, hogy odakint van az étkezőben.*
- Ugyan, nem lesz semmi baja. Meghalljuk, hogyha szólna nekünk, vagy ilyesmi. *jelenti ki a lány határozottan, miközben a hozzávalókat dobálja bele egy tálba, amit hamarosan keverni kezd. Bella odamotyog egy szia-t a belépő évfolyamtársuknak, aki abszolút nem zavartatja magát, hogy ők ott sütnek-főznek a háttérben.*
- Én biztos nem beszélgetnék így a szüleimmel. *suttogja Bella Szandinak úgy, hogy csak ő hallja. Közben hamarosan összekeveri a tésztát.*
- Hogy áll a krém? *néz barátnője táljába Bella és kíváncsian pislog rá.*
Alexandra Voltano

Alexandra Voltano

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzer. Júl. 04, 2012 2:40 pm

*Nem sokára megjelenik Bellus is, aki a frászt hozza Szandira, hisz épp háttal áll a bejáratnak. Egy széket próbált magának szerezni, ami elég magas ahhoz, hogy fel tudjon rá ülni a pult elé. Egy pillanatra megáll benne az ütő, mikor barátnője megszólítja, de aztán hátra fordul, és átöleli a lábát.* -Szia, Bellus. Isát leültettem kint az étkezőbe, hogy addig nézegesse a mesekönyvét, amíg mi sütkérezünk. Remélem, nem lesz baja... *mondja picit aggódó szemekkel, de jobb ötlete nem volt, hogy hol hagyhatnák. A cetlinek roppantul megörül, miután elmagyarázza Bellus, hogy mi is áll rajta.* -Óh, pompás, nagyszerű. Odavan a sütitekért, főleg a tortákért, és főleg a fekete erdőért. Egyébként meg ketten mindent megoldunk. BIztos jó lesz. *fogja suttogóra a hangját, hogy Isa meg ne hallja, mi is lesz a meglepi. Bár az illatokból valószínűleg hamarosan rá fog jönni... Barátnőjéhez hasonlóan ő is előszed még néhány tálat és hozzávalót, majd megosztozkodnak a munkán, egyikük az egyik felét csinálja, a másikuk a másik felét.
Időközben egy kisebb fajta közjáték zajlik le. Az egyik évfolyamtársuk érkezik, aki a kandallóhoz telepszik, és beleszór egy marék hop-port.* "A szüleim, London." *mondja ki a címet és a címzetteket, és hamarosan fültanúik lehetnek a beszélgetésüknek. Szandit persze különösebben nem érdekli, legalábbis egyelőre...*
Isabella Newton

Isabella Newton

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzer. Júl. 04, 2012 2:19 pm

*Természetesen Bella sem felejtette el a kis lurkó szülinapját, habár elég durva és morbid, hogy szülinapot ünnepelnek, habár egyelőre még azt sem tudják, hogy miért és miként pottyant ide a leányzó. De végül is mindegy, Szandi tökéletesen elvan a gyerekkel, Bella pedig nem gátolja meg ebben, had törjenek fel az anyai ösztönök. Személy szerint ő is nagyon élvezi a dolgokat a kis Isával, úgyhogy most is lelkesen indul meg a Konyha felé. Éppen valami hozzávalóért ment át valahova, így mikor ismét belép a konyhába, meglátja Szandit, ahogy nézeget azt, amit ő már összekészített. Szandra meglepődhet, ugyanis Bellának most hosszú, egyenes fekete haja van, a végén pirosas tincsekkel, és csupa-csupa rózsaszín cuccal. Érdekes látványt nyújthat, de úgy gondolta, hogy kiöltözik Isa szülinapjára.*
- Jézusom, szia. Isa hol van? *kérdez rá Bella, hiszen konkrétan a konyhában nem látja a kislányt és idefele jövet sem vette észre, hogy a lányka ott ücsörög az egyik széken. Most már persze mindegy, úgyhogy Bella leteszi az összes hozzávalóhoz a hiányzó darabot, majd egy cetlit vesz elő.*
- Jégvilág recept. Kicsórtam az egyik könyvből, úgyhogy tutira iszonyatosan finom lesz a dolog. *kacsint lelkesen barátnőjére Bella, majd néhány tálat vesz elő és kirakja a receptet az asztalra, hogy Szandi is el tudja olvasni.*
- Remélem, hogy jól fog sikerülni. Végül is, csak nem lehet olyan egyszerűen elrontani egy tortát, nem? *jelenik meg egy tanácstalan kis fintor Bella száján, hiszen ő nem valami nagy konyhamester. Persze, odahaza az árvaházba gyakran főzőcskézett, de azért nem ilyen finom és bonyolult dolgokat, mint ezt a tortafajta. Ott maximum a legdurvább dolog a kakaós csiga, meg a piskóta tekercs volt.*
- Hát mindegy, álljunk neki, aztán meglátjuk, hogy mi lesz! *szólal meg határozottan Bella. Az egyik tálhoz lép és elkezdi belepakolgatni és kiméregetni a hozzávalókat a tortához.*

//Ruha//
Alexandra Voltano

Alexandra Voltano

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzer. Júl. 04, 2012 2:10 pm

*Szandi érkezik gyerkőcével, Isával kézen fogva a kastély központi termeihez, azok közül is a konyhába. Megbeszélték Bellussal, hogy megünneplik Isa szülinapját, mivel ugyebár az ő időszámítása szerint immár betöltötte a harmadik életévét. A kislány már nagyon ügyesen tud járkálni, akár hosszabb távokra is megy a saját lábán, és a szókincse is radikálisan bővült az utóbbi hónapban. Anyukája példáját követve ő is igazi cserfes kislány, be nem áll a szája.* -Ánu, hová medünk? *kérdi immár nagyjából az ötödik alkalommal Szanditól, nem mintha nem tudná pontosan, hogy mi készül most... Szandi persze készségesen válaszol neki.* -A szülinapod van, kislányom, és úgy illik, hogy ilyenkor kapj tőlem is és a keresztanyudtól is egy meglepetést. *mondja jókedvűen simogatva a kislány haját, és tovább mennek a konyha felé. Egyébként csodálatos módon Szandi átment minden tantárgyból az idén, még nekromágiából is, amit Deyanhoz hasonlóan szívből utál. Azt hitte, nem lesz rá ideje tanulni a kislány mellett, de szerencsére a mesehősök történetein kívül a tananyagot is sikeresen megjegyezte, és egy viszonylag jó bizonyítvány büszke tulajdonosa is lett. Amikor megérkeznek, leülteti a kislányt az egyik asztalhoz, és a kezébe adja Isa kedvenc mese könyvét, remélve, hogy azzal jól el lesz egy darabig.* -Anyu most egy picit eltűnik, hogy elkészíthesse a meglepetésedet. Itt leszek nem messze, ha bármit szeretnél, csak kiálts. *mondja egy cuppanós puszit adva Isának, és elszalad a konyhába, hogy megcsinálhassa Isa kedvenc tortáját, ami egyébként történetesen a fekete erdő. Ezt onnan tudja, hogy egyszer hozott kettejüknek Bella boltjából egy pár szeletet, hogy legyen mit nassolniuk, de másnapra már semmi nem maradt belőle, és Szandi nem is evett belőle... Közben szétnéz, hogy hátha megtalálja Bellát valamelyik sarokban elbújva, de egyelőre a lánynak nyoma sincs.* ~Hova lett ez a csajszi? Ha elfelejtette a születésnapot, megnézheti, mit kap tőlem.~ *gondolja magában, hisz úgy lesz az igazi a torta, ha ketten együtt csinálják meg, és mindketten beleadják az összes szeretetüket.*
Natalia Tatiana Ridolf

Natalia Tatiana Ridolf

Hozzászólások száma : 926
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Boszorkany_jos
Üzenőláda : "A szerelem sötét verem. Főleg, ha letakarják és ráülnek." (Rejtő Jenő)

Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Tek502a779e8587e6975269

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jún. 23, 2012 10:05 pm

//Fagy, és majd a játékteremben lesz folytatás//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jún. 23, 2012 10:00 pm

* A cipős témára legalább már lesz mivel visszavágnia. A kis varázslattól talpa bizonyára vizes lett, úgyhogy ha a biliárd teremig akarnak menni akkor megjelölheti az utat, kis lábnyomaival. Ezeken gondolkozik Exan, amikor aztán mind a ketten nekiállnak mosogatni. Egy Mei-vel könnyedén elfértek volna ketten a mosogató előtt, de Ex nem, úgyhogy inkább csak támaszkodva megvárja amíg a lány végez.* - Biztosan ma is biliárdozni akarsz? * Kérdi, neki egészen más tervei lennének. Szívesen ellátogatna a Jeniliába, még egy utolsót pizzázni, vagy akármit még mielőtt Nati elhagyja a kúriát, de nem veti fel ezt az ötletét, meg furcsán is hangozna.* - Ám legyen! * Bólint rá a fiú, és lehetőleg Natival együtt, mivel már mind a ketten megvacsoráztak, átsétálnak a játék terembe. Ahol megint csak a játékgépek fényei világítanak, mindenféle színben. De így is jól látszik az asztal, Ex vállat von. Ha Nat akarja, majd tesz valamit a fény érdekében. Ő addig is odasétál a zenegéphez és betesz valamilyen zenét, mert zavarja hegyes füleit a jól megszokott csend. Furcsa, hogy erre vagyis, alapvetően mindig egyedül akart lenni, szerette a nyugodtságot, a csöndet, de a mai napon is felülkerekedett benne a félig ember mivolta. * - Akkor biliárd, ééés utána te megtaníthatnál táncolni. * Kérdi és átnyújtja az egyik botot a lánynak.* - Kezdhetjük? * Kérdi és megmutatja, hogy hogy kellene állnia a lánynak, ha ütni akar. Kellemes kis játék ez, még így estefelé is. Ex kinyitja az ablakot, hogy az éjszaka hűs szellője átjárja a játéktermet. A biliárd asztalra támaszkodik és kissé fölé hajolva kérdi.* - Na lassan, hogy csinálod, először is. * Adta ki az utasítást. Ha valami nem tetszik neki, majd korrigál, azt nagyon tud.*
Natalia Tatiana Ridolf

Natalia Tatiana Ridolf

Üzenőláda : "A szerelem sötét verem. Főleg, ha letakarják és ráülnek." (Rejtő Jenő)

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jún. 23, 2012 9:38 pm

*Mikor biztosítja a fiút arról hogy már nincs maga alatt, Exan hátrafordul, és a szemébe néz - nyilván, hogy ellenőrizhesse az állítását. Nati valami furcsa bizsergést érez a gyomrában - nem is, egy kicsit feljebb.* ~Remélem, nem most fog leégni a kenyér~ *Gondolja, hogy elterelje a figyelmét, majd inkább Ex sütő-főző énjével foglalkozik - ugyanezen okokból.* Szóval sütni igen, de főzni nem... Fura, még sosem hallottam ilyesmit. //de ez csak azért van, mert nem ismeri usert// *A mamusz-fiaskóra terelődik a szó, és sajnos Ex azt is kiszúrja, hogy Natin egyáltalán semmilyen cipő sincs.* Igen, még hallani fogod, mert nagyon szeretlek piszkálni. *Mondja, kis szünetet tartva a "piszkálni" előtt.* Persze nem komolyan, csak egy kicsit bosszantani. *Magyarázkodik mosolyogva, majd felhúzza a talpát, és rápillant.* Hoppá. *Jegyzi meg felettébb szellemesen, mikor észreveszi a lábát borító porréteget.* Nem gondoltam volna, hogy itt ekkora a mocsok. De ezen segíthetünk. Suvickus. *Előhúzza a pálcáját, és meglóbálja a konyha padlója felett, ami azonnal tiszta lesz. Persze a saját talpát sem hagyja ki.* Így már megfelel az ifiúrnak? *Kérdezi mosolyogva.* Amúgy meg nem találtam cipőt, és otthon ennél sokkal hidegebb a kő. *A beszédstílusa igencsak kezd emlékeztetni egy durcás ötévesére, és ez neki is feltűnik.* ~Miért csinálok magamból mindig hülyét Ex társaságában?~ *Kérdezi magától kétségbeesetten, de szerencsére hamarosan másról kezdenek beszélni. Már a mosogató mellett állva válaszol a fiú kérdésére a billiárdleckékkel kapcsolatban.* Igazából annyira nem játszom rémesen, de biztos van még hova fejlődnöm... *Nem fejezi be a mondatot, hanem elkezdi folyatni a vizet és bőszen sikálni a tányérját valamint a serpenyőt, amiben a rántotta sült. A szeme sarkából veszi észre, hogy Ex mellette, a pultnak támaszkodva áll.* Igen, nemsokára elmegyek.*Mondja lehajtott fejjel, de újdonsült vidámsága nemsokára visszatér.* De addig is játszhatnánk egyet, mit szólsz? *Mosolyog fel a fiúra, miközben a kezeit szárogatja. Az edények tisztán és takarosan sorakoznak a szárítón.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jún. 23, 2012 9:13 pm

* Simán és zökkenőmentesen sütöget, közben Nati helyet is foglalt az asztalnál, így nem látja a lányt.* - Igen, ezért is mertem múltkor a szobatársam lábbelijében érkezni. De most már figyeltem erre. *Mosolyodik el, de ezt a lány nem láthatja, hiszen háttal van neki. Közben Nati elmondja, hogy már jobban van, és Ex hátrafordul, hogy ehhez a kijelentéshez lássa az arcát is, hátha az ellenkezőjét látja rajta, s egy pillanatra a sötétkék és a világos égszín találkozhat. Majd visszafordul.* - Ez igazán jó hír. Mellesleg. Nem.. Főzni nem tudok, a sütés még úgy ahogy megy. * Vigyorog a lányra. Hiszen ő most nem főz, hanem süt. Ennyit tud azért, de itt meg is állt. Még otthon próbálkoztak Belwarral összedobni valamit egy mugli szakácskönyv egyszerűnek tűnő receptjeiből, de csúfosan kudarcot vallottak vele, és megint csak Floppy dolgozott keményen utánuk. A bundás kenyér közben elkészült.* - Szóval igen, ennyit tudok azért, nagy fiú vagyok már. * Szó szerint, jól megtermett legényről van szó. Vidáman húzza ki ő is a széket és foglal helyet a számára elég kicsiny és kényelmetlen széken. Fészkelődik és nekilát a vacsorának.* - Jól sejtem, hogy ezt a papucs témát, még sokáig hallani fogom? * Az asztal alá néz, és látja, hogy Nati mezítláb van. Elkerekedett szemekkel néz vissza az asztal fölé.* - Te tudod milyen koszos a padló? * Jött megint a tisztaság mániás énje, majd azt felváltotta egy másik.* - Egy nőnek nem szabad mezítláb járkálni, a hideg köveken, te jó ég.Mindjárt visszaviszlek. * Felcsóválva néz Natira aki nem vigyáz magára, de hát ki ő, hogy megmondja mit csinájonl a másik.Tanácsot viszont adott, habár nem kérték tőle.* - Én könnyen felkeltem és bagoly is csak azért vagyok, mivel nincs mi lefárasszon. Most, hogy nincs iskola, nem szívják az energiámat a nekromancia órával. * A biliárd órákat, Ex már el is felejtette, ő csak viccelődött, amikor megkérdezte, de szívesen tanítaná, ha Natinak van kedve.* - Hát a játék terem itt van a szomszédban, csak rajtad áll. De holnap után már nem fogunk egymásba botlani. * Nézi a tányérját, majd felállt, hogy a mosogatóhoz menjen.* - Amúgy itt van a szomszédban, nem kell messzire menni, amikor csak szeretnéd. * Dől neki háttal a pultoknak, és várja mi lesz a reakció.*
Natalia Tatiana Ridolf

Natalia Tatiana Ridolf

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jún. 23, 2012 8:54 pm

*Éppen az asztalhoz ülne a tányérjával, mikor belép Exan. Szó, ami szó, mostanában tényleg folyton összefutnak, de ma legalább nem szeretné elsírni magát.* Szia! *Köszön a fiúnak mosolyogva, miközben helyet foglal az asztalnál.* Igen, elég különös. Biztos azért van, mert szinte mindenki elutazott, úgyhogy nem tudunk másba botolni. És kevés éjszakai bagoly maradt a suliban. *Elgondolkodik, miért is van az, hogy mostanában nem tud korán lefeküdni. A gondolkodásból az zökkenti ki, hogy felnéz a tányérjából, és Exant látja, amint épp néhány bundáskenyér elkészítésén ügyködik.* Várjunk csak... *mondja meglepetten, miután lenyelte a szájában levő falatot.* te tudsz főzni? *Meglepetésére szolgál a tény, tekintve, hogy egyik férfiismerőse sem képes az említett dologra. Közben a fiú a kedve iránt érdeklődik.* Igen, már jobban vagyok. Megbeszéltem Mei-jel meg Borissal a dolgokat, és egészen megnyugtattak. *Exan megemlíti a múltkori találkozásukat, amiről Natinak kínos és szép emlékei egyaránt maradtak.* ~Tényleg négy óra lett volna? Egy pillanatnak tűnt.~ * Eszébe jut a fiú által viselt szőrös mamusz, és elmosolyodik.* Ne is mondd, másnap alig bírtam felkelni. Ami azt illeti, délig aludtam. *Vallja be, majd eszébe jut még valami.* Jut eszembe: mi lesz a billiárdleckéimmel? Csak szépen kérlek, ne viselj közben mamuszt. *Hátradől a széken, hogy szemügyre vehesse a fiú lábát.* Látom, ma otthon hagytad. *Jegyzi meg kaján vigyorral. Ő a maga részéről mezítláb van, szóval lehet, hogy nem jó ötlet felhozni a lábbelikérdést, de most már mindegy. Közben a rántotta utolsó morzsái is eltűnnek a tányérról, és Nati a mosogatóhoz lép.*

A hozzászólást Natalia Tatiana Ridolf összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 23, 2012 9:14 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jún. 23, 2012 8:37 pm

* A mai este is kénytelen volt átnyergelni a konyhába. De most kivételesen, nem a megbotránkoztató szerelésében. Azóta Floppy előkerítette a saját cuccait. Így most egy egyszerű fekete zekében indul lefelé az első emelet lépcsőjén. Kigombolatlanul hagyta felső két gombját. Egy sötétkék nadrágot viselt és saját papucsában. Hogy portált használna? Neem.. Ő ahhoz túlságosan régimódi. A mágia számára néha szükséges, de amúgy mellőzendő rossz, s ez nem fog változni. Túlságosan belé rögződött már ez a szokás. Halk panasszal nyikordul meg a konyhának ajtaja, s a magas féltünde lép be rajta. Már messziről érezte a frissen sült rántotta illatát. A változatosság kedvéért most ég a villany nem úgy mint a múltkor, s a fiú tekintete az egyetlen rajta kívül bent tartózkodó Natira mered. Aki éppen dudorászva sütögeti a vacsoráját. A múltkori szomorúság semmi jelét nem lehetett hallani a hangján. ~ Talán történt valami azóta?~ Gondolja magában és könnyű lépteivel megy közelebb a lányhoz.* - Szia! Mostanában mindig egymásba botlunk. * A rántottára pillant, majd Natira. Aztán ő is elkezdett keresgélni. Elővett egy tepsit, és kerített magának egy két tojást, meg kenyeret. Mert ő most bundás kenyeret fog csinálni.* - Jobb már a kedved? * Kérdi, közben ő is elkezdi sütni a saját vacsoráját, ami eddig egészen jól ment, nem égetett oda semmit és a tojásokat sem törte szét.* - Ritka, hogy rendesen vacsorázom manapság. Múltkor is jól elmúlattuk az időt a játékteremben. Röpke négy órát voltunk ott. * Kezdi a könnyed csevejt, mert közben azért nagyon koncentrál arra amit csinál, de figyel a lányra is ha válaszol.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 13 Icon_minitime

Társalgó - Konyha, étkező
Vissza az elejére 
13 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Labirintus :: Központi termek-
Ugrás: