Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 I_vote_lcapTársalgó - Konyha, étkező - Page 26 I_voting_barTársalgó - Konyha, étkező - Page 26 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 I_vote_lcapTársalgó - Konyha, étkező - Page 26 I_voting_barTársalgó - Konyha, étkező - Page 26 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Társalgó - Konyha, étkező

Go down 
+97
Jean Pierre Borell
Sophie Lee
Kilian Jones
Lioneah Armenyell
Noah Karl Pavel
Enrathol Dorhead
Szergej Romanov
Lena Langhorne
Evangeline Elovics
Celia D'cruze
Dwayne Brox
Nia Boyanov
Cameron Whitness - Archív
Edenzia Syntyche
Diana Lunitech
Logan Knucker
Cassandra Waylan
Samuel J. Colwell
Fox Hunter
Flame Torchwood
Sasha Lupinien
Tessa Leone
Artemis Taylor
Aliena McNewast
Christianna Faraday
Nye Drystan
Cat R. Morgan
Munashi Kataku
Dárdosi Péter
Molly Grozda
Goran Polyak
Boris Casimir Pavlov
Anelie Mei Xi
Theodor Anastas
Natalia Tatiana Ridolf
Samantha Radoslava
Lizbeth Westlive
Lorie Andres
Jack Darkfield
Ashley Montez
David Branson
Xena W. Johnson
Rory L. Milborrow-Quenell
Alexandra Voltano
Eira Eilertsen
Etienne Marceau
Choi Dae Rin
Alfons Gerard
Nessie di Alsiera
Joshua Phoenix
Valeriel Ravenwood
Isabella Newton
Berill Dalida Cornish
Sly Monroe-Peck
Daran Fila Chirs
Thomas Evernight
Lina Wierro
Siegfried Zauberer
Vivienne Mendelsohn
James Ravenwood
Teodora Yana
Teodora Zhaklina
Jenna Shot
Maria Thekla
Steven Grivalt
Aravis Anton
Gwilim Jan
Nemir Growal
Daniel Dragos
Emett Neofit
Rosetta Waylan
Lorraine Betranche
Aleksandar Grozda
Regina Ruosin
Larissa Silber
Seldrit El Perimd
Lavena Theia
Emily Kyra Beawer
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Yosif Zhivko
Electra Porfkonjal
Estera Linnet
Emanuel Branimir
Ginnie Baker
Alvery Moreau
Speranza di Bagliore
Cecile Mignonette
Nathaly Holloway
Toportyán Zakariás
Rosalie Hooper
Jasna Novarro
James Blackwood
Wanda Dorcas Gloria
Miley Hortingberg
Kádár Enikő
Vica Caroline Evans
Andréa Bontavier
101 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Andréa Bontavier
Diák
Andréa Bontavier

Főkarakter : nezapierre@hotmail.com
Hozzászólások száma : 213
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Vandor

Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Okt. 16, 2010 7:57 pm

First topic message reminder :

A Társalgó központi terméből egy kisebb szobába nyílik egy ajtó. Nem túl nagy a hely, de esti nassolásokra, mikor már az Étkezőbe nem szabad menni kimondottan alkalmas.
Ha belépsz szemben magaddal a fal mentén végig egy pult húzódik, sok-sok szekrénnyel, ahol találsz poharakat, tányérokat, sütéshez, főzéshez is összetevőket. Meglepő lehet, de szinte minden fellelhető itt, vélhetően a mágia erejének hála, ha palacsintára vágysz, és liszt kellene biztosan lelsz egy szekrényben. Természetesen láthatod, hogy van itt csap is, kézmosáshoz, mosogatáshoz, bár utóbbi nem szükséges, hiszen a manók, mikor épp nincs itt senki sem rendet tesznek.
Egy kisebb hűtőt is találsz itt, ha valamit készítesz, és marad belőle elteheted, de ha egy szendvicset ennél ahhoz itt leled meg a felvágottat. A mélyhűtőben még különböző ízű fagyik is rejtőznek, nem árt hát jól körülnézni.
Sütőt is láthatsz, ha esetleg bonyolultabb ételt szeretnél készíteni, hisz néha az ember kedvét leli az efféle alkotásban, és nem mindig akarja a manók ételét enni, így akár a hazai ízeket is a kúriába varázsolhatod.
A szobában egyetlen kis asztalka van, maximum ketten férnek el mellette, bár szék több is akad, tehát ha arról van szó leülni le lehet, vagy kivinni az enni, innivalót a központi terembe.
írta Cirelin de Sovalon

Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Kitchen_by_Majoh
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

Főkarakter : nemir_growal@hotmail.com
Hozzászólások száma : 323
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Auror
Üzenőláda : Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Tek9c7a340

"Csak a lelkiismereted lehet bírád, hóhérod vagy pártfogód, senki más."

"Nézz körül, és kérdezd meg magadtól: akarsz-e ennél jobbat?"

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 9:57 pm

*Maga elé nézve töpreng, már amennyire ebben az állapotban lehet ezt az eszmefuttatást töprengésnek nevezni.*Liliyán jár az esze, és az elmúlt héten. Yora kérdésére felkapja a fejét, és gondolkodás nélkül vágja rá a szót.* - Lil. Ő az, aki az én mindenem.. volt.. vagyis nem tudom.. nem tudom, hogy kicsoda is ő. Hogy kicsoda is ő számomra.* Ismét maga elé tekint egy pár másodpercig, majd fürkészőn a lányra emeli a tekintetét, és próbálja kitalálni a fejében, hogy kit is lát.* - Te nem ő vagy.Ő más. Ő sokkal.. sokkal.. *Nem találja a szavakat, ezért ismét lehorgassza a fejét. Szája továbbra is próbálja formálni a szavakat, és mormog még kicsit, de semmi konkrétat nem mond Yorának. Csak maga elé suttog még néhány szót. Teljesen úgy fest, mint ha valamilyen mentális problémával küszködne és, nem tudja hogy mit kezdjen mindezzel az egésszel. Gondolatai esztelenül cikáznak a fejében, miközben nem találják a megfelelő kijáratot.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 9:46 pm

- Nem, nincs semmi baj. *Mondja szánakozva a lány.* - Ki nem vagyok? Ha nem tudom kiről van szó akkor fogalmam sincs, hogy kit szerethettél vagy kit nem szerettél. *Mondja óvatosan a lány. Megpróbál még többet kiszedni a fiúból, de ha nem sikerül akkor azonnal felébreszti.* -Tudod ki vagyok? *kérdi halkan a lány.* - Moren, remélem nem lett valami komoly baja. Nem gondoltam volna, hogy ennyire kiüti a varázslat. Ha valami balul sül el nem tudnám megbocsájtani magamnak. *Aggodalmaskodik Yora, miközben a daimón még mindig unottan fetreng a padlón.* ~ Jellemző. * Morog magában a lány.* -Mit csináljak veled? *Kérdi a fiútól, bár hiába kérdezi úgysem tudna neki segíteni.* ~ Én csináltam ezt. Nekem kell felkeltenem. Csak még mondjon valamit, aztán tényleg felébresztem. *Szegény Yorának az az érzése, hogy egy jó ideig gyűlölni fogja önmagát.*
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 9:37 pm

*A lánynak sikerül lassan leültetnie őt a székbe. Továbbra is az a bugyuta, bamba tekintet ül az arcán. Mintha szélütést kapott volna, és nem tudná, hogy valóban hol is van. A farkas még mindig olyan érdekesen fest előtte, de sikerül levennie róla a tekintetét. Most már a lány került a figyelmének a középpontjába, amint ott áll előtte egy pohár vízzel a kezében, és kissé aggódó, szabadkozó tekintettel nézi őt. Nemir kissé megdöbben hogy talán vele történt valami, és eért a ruháját kezdi átfésülni, hogy nincs-e valami furcsaság magán. Mivel semmit sem talált, ezért rákérdez a kérdő pillantásra.* - Valami baj van? *Szavai élettelennek tűnnek, gyerekesen hangzanak, mint aki most tanul beszélni.* Nem hiszem hogy baj van. Én nem látok bajt. Te igen?*Továbbra is bambán tekint a leányzóra, majd átsuhan az agyán néhány gondolat, és jelen állapotban úgy érzi, hogy ezeket ki is kell mondnia.* Te nem vagy olyan mint ő, de azért mégis. Nem tudom, hogy most akkor szeretem, vagy nem. Szerettem egyáltalán, vagy sem?*Majd maga felé fordul, és gondolkodni kezd. Nincs tudatában annak, hogy hol is van, és kihez is beszél. Tulajdonképpen azt sem fogta fel, elvarázsolták.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 9:25 pm

- Sajnálom, de tudod hogy ez természetmágia házi. Mindent a Belsirionért. *Mondja és próbálja a fiút az egyik székre ültetni.* - Ígérem, ha vége van akkor nyugodtan megátkozhatsz, ordibálhatsz velem. * A daimón még mindig nyugodtan feküdt a padlón. Eközben Yora azon fáradozott, hogy szegény elkábított fiút sikerüljön úgy leültetnie, hogy ne dőljön el. A pálcáját leteszi az asztalkára, majd az elmosott pohárba vizet enged. Odaáll a fiú mellé és vár, hátha történik valami. Idegesen bámulja, miközben azon tűnődik, hogy Nemir még ma kinyög-e egy értelmes szót is.* -Tényleg nagyon sajnálom. *Suttogja Yora. Látszik rajta, hogy nagyon ideges. Szeretné, ha a varázslat jól sikerülne. A poharat még mindig a kezében szorongatja, ha megtudott mindent akkor először hagyományos módon próbálja majd felkelteni.*
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 9:14 pm

*Gwilim amint elkészítette a szendvicsét, és meglátta Moren ellenségeskedő tartását, úgy döntött, hogy sietősen távoz. Ennek fényében hagyta el a termet. Úgy tűnik, hogy a két idegen nem kíván összeismerkedni egymással. Ez egyfajta kudarc lehet Nemir számára, mivel diákképviselőként az lenne a dolga, hogy összetartásban tartsa a Belsirion diákjait, de hát nem kényszeríthet erre senkit. Egy egyszerű vállrándítással törődik bele a helyzetbe, és elfogadja a teát, amit a lány nyújt neki. Egyet kortyol, majd kissé elhúzza a száját. Az íze valóban nem tűnik a legkellemesebbnek,de azt mondják, hogy minden ami egészséges, annak rossz íze van. Ez tehát jó jel. Valójában még arra sincs ideje, hogy véleményt mondjon a teáról, mert Yora egy alattomos tervel mágiát használ rajta. A varázslat hatására kábulat veszi úrrá magát rajta, és kissé furcsán kezdi érezni magát. Az épelméjű gondolatai elszállnak, és kezd kissé szédülni is. A tekintet elidőz Morenen, és kissé furának tetszik fel előtte az állat. Bambán kezdd el vigyorogni rajta, és folyamatosan a farkast bámulja. Fejét hol jobbra, hol balra billegeti,mintha nem tudna mit kezdeni a látottakkal.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 8:58 pm

- Azért annyira nem vagyok vak, hogy ne vegyem észre ha nem tartanál igényt a társaságomra. Moren, pedig egyátalán nem éhes. Nem vagy neki szimpatikus, ahogy nekem se. Jegyezd meg Gwilim, hogy ha összefutunk sok jót ne várj tőlem! *Lehet, hogy Yorát mégsem ejtették annyira fejre? Mikor mindezt szegény fiúnak mondta egyszeriben lett ellenséges és undok. Lehetséges, hogy valójában Yora pont olyan lenne, mint a daimónja? Mikor a fiú távozott megnyugodott. Egyből visszaváltozott a régi kedves Yorává.* - Ez nagyszerű. Gyorsan kerítek neked is egy poharat. *Fordult Nemir felé. Úgy gondolta ezzel lezárta az előbbi eseményt. Moren is megnyugodott, és visszafeküdt az előző helyére. * - Pedig szívesen belemélyesztettem volna a fogam. *Sopánkodik a daimón, miközben Yora kitölti a teát, és átnyújtja a poharat Nemirnek. Mikor Yora végzett elmosogatta a saját poharát.* ~ Most már csak a természetmágia házit kellene megcsinálnom, de kin hajtsam végre a varázslatot? Azon, akit a legkevésbé ismersz, és itt van a közelünkben. Nemir?! Megvesztél? Azt nem. De, igazad van Moren. Minél előbb essünk túl rajta. *Tűnődik a lány, miközben a farkas belebeszél a gondolataiba. Mikor Nemir nem figyel előveszi majd a pálcáját.* - Rosina Nidor. *Suttogja és végrehajtja a pálcamozdulatot.*
Gwilim Jan

Gwilim Jan

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 94
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Mutatvanyos

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 8:43 pm

*Gwil megijed az állat reakciójától.*
-Öhm..talán jobb, ha távozok. Tudom, hogy vacsorázni jöttem, de én úgy gondoltam, hogy én eszek, nem pedig engem esznek meg.*mondja a bent lévőknek és gyorsan összedobja a szendvicsét, majd a lányhoz fordul.*
-Igen, jól mondja Nemir. Úgy hívnak, de szerintem az állatkád is éhes, de szeretném jelezni, hogy a szendvicset azt magamnak csináltam nem pedig neki.*mondja a lánynak, még mindig barátságtalan hangon, majd elindul az ajtó felé. Remélhetőleg az állat nem támad rá és nem lesz Gwilból kutyatáp.*
-Nos, további szép estét! És jó étvágyat!*majd lassan kilépked az ajtón, a szenyát előre tartva, hogyha ugrik a farkas akkor először a kaját egye meg, addig Gwill valameddig elfuthat és most már mindenki megérti, hogy miért nem szereti az állatokat. Nem kínozza őket, csak nem nagyon barátkozik velük, sőt ha utcán lát állatot azt nagy ívben kikerüli.*
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 8:33 pm

*A vacsora hamarosan elkészül, miközben Gwilim magatartása kissé megváltozik a lány jelenlétének hatására. Ez nem kerüli el Nemir figyelmét. Nem feltétlenül egy goromba viselkedésről van szó, csupán nem akar igazán tudomást venni a lányról. Érdekes. Talán a fiú az, aki nem szívesen beszélget ismeretlenekkel, vagy csak nem erre számított, és ez okozza ezt a hangulatot. Mindenesetre némi ellentét kerül a levegőbe ezzel a hozzáállással, amit a farkas meg is érez. Hogy állati mivolta, vagy emberfeletti léte segíti őt ebben, az talán nem bizonyítható, bár nem feltétlenül kell ehhez túlvilági érzékek, hiszen Nemirnek is sikerült. Nem szeretné azonban, hogy az este így teljen el ezért máris bemutatkozik Gwilim helyett.* - Ő itt Gwilim. *Majd egy kissé kérő pillantással fordul a fiú felé, hogy legalább próbáljon meg nyíltan fordulni Yorához. Hiszen egyikük sem ellenszenves természet, maximum a hangulat okozhatja most ezt a nézeteltérést.* - Én szívesen megkóstolnám azt a teát. Feleli a lány kérésére, majd végezvén a szendvics elkészítésével, beleharap egyet.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 8:22 pm

*Lassan előpakol Yora mindent a teához. Szegény lány eléggé naiv nem úgy, mint a daimónja, aki rögtön kapcsol mikor az ismeretlen elég bunkón kezd viselkedni. A jól megtermett farkas felpattant a helyéről és a fiú vicsorgott, ebből persze Yora semmit nem vett észre annyira lefoglalja a saját dolga. A teavíz már forr, mikor ismét a fiúk felé fordul.* - Milyen bohócos dolog?*Csillan fel a szeme a lánynak, aztán a szekrényből kivesz egy poharat és lerakja a pultra. A daimón még mindig morog készen arra, hogy bármikor ráugorjon a fiúra, de akár a szendvicsét is képes elvenni tőle.* - Kértek majd? Nagyon finom. Üdítő és étvágyjavító hatású, de gyulladások és gennyes sebekre is jó. Egy kicsit keserű az íze, de tűrhető. *Mondja és újból a teavíz felé fordul. A filtereket kidobja, majd szerez valahonnan egy citromot. Kettévágja és a levét belecsorgatja a teába. Egy darabig kavargatja a verbéna teát, aztán tölt magának egy pohárral. A szürkészöld teát lassan kortyolgatni kezdi.*
Gwilim Jan

Gwilim Jan

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 8:12 pm

-Igen, nem nagyon futottunk össze a suliban, de hát van ez így. Nem gondoltam volna, hogy te is ilyen későn evő vagy.*mikor belép a lány Gwillinek unszimpatikussá válik és mosoly nélkül egy kicsit lenéző hanggal köszön neki.*
-Szia, Yora!*a köszönés után ő is neki kezd szendvicset csinálni, hisz elvégre ezért van itt, nem pedig azért, hogy mindenféle fura lányokkal ismerkedjen és ezt ki is mutatja, hisz csendben készíti a hozzávalókat. Közben ő is végignézi a teás" jelenetet, de nem szól semmit, még mosolyra se húzza a száját csak főcéljának tűzi ki azt, hogy minél hamarabb megcsinálja a szendvicset és elmehessen, hogy ne zavarja az ifjúságot.*
~De rég csináltam már magamnak szendvicset~*gondolja magában, hisz otthon mindig anyukája megcsinálta helyette, itt pedig még nem csinált szendvicset, itt léte óta ez az első alkalom, hogy szenyát csinál magának. S most már eltűnt a mosoly az acáról, s a szomorú tekintet vette át a vidámság helyét, most az egyszer kimutatja érzéseit.*
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 8:00 pm

*A szendvics még el sem készült, a gondolatai továbbra sem hagynak nyugtot neki, még mindig a lányon jár az esze. Egész nap nem tudott szabadulni a gondolattól, és még most sem tud továbblépni, és felhagyni ezekkel egy pár percere, csak a vacsora erejéig sem. Szerencsére nem marad itt egyedül, és egy ismerős fiú lép be a konyhába, mosollyal az arcán. A vidám köszöntés talán egy kicsit elzavarja a gondolatait, és a beszélgetés talán még inkább elősegíti mindezt. Egész nap nem beszélt jóformán senkivel, hát itt az ideje.* -Szerbusz, Gwilim! Igen, kissé rám jött az éhség, egész nap alig ettem. Folyton csak az elmúlt hét eseményein gondolkodtam. És veled mi a helyzet? Azóta a bohócos dolog óta nem is találkoztunk. Bizarr egy helyzet volt..* És hogy a két belsirionos srác ne maradjon egyedül ezen a késői órán, betoppan Yora is a képbe, a maga sajátos személyiségével. Ő is vidáman köszön, és Nemir hasonlóképpen üdvözli őt is, majd végignézve a teafilterrel lejátszott jelenetet, és a farkas reakcióját, egy mosoly jelenik meg az arcán. Nos igen, ez Yora...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 7:50 pm

*A társalgóból nevetgélés hallatszik, aztán kivágódik a konyha ajtaja. Yora lép be a kis helyiségbe daimónja társaságában. Mint mindig most is fekete talárt visel.* - Szép jó estét! *Köszön, mikor kinyitja az ajtót. Persze akkor még nem látta, hogy a konyhában vannak, így elég furcsán festett volna, ha az üres konyhának köszönget. Felderül az arca, mikor meglátja Nemirt és az idegen fiút.* - Szia, Nemir. Szia akárki is legyél. Yora vagyok, ő meg a daimónom Moren. *Mutatkozik be az ismeretlen srácnak.* - És mit kerestek itt az éjszaka kellős közepén? *Kezd el csacsogni a lány. Míg a farkas lefekszik a földre Yora kotorászni kezd az egyik szekrényben.* - Meg van! *Ragyog fel az arca, mikor megkaparintja teafilteres dobozt.* - Nem, nem ribizli tea kell. * Mondja durcásan, és visszahajítja a dobozt. Erre a daimón vihogni kezd. Pár perccel később már egy újabb dobozt szorongat. Elégedetten nyugtázza, hogy a dobozkára nagy betűkkel az van ráírva, hogy verbéna.*
Gwilim Jan

Gwilim Jan

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 7:39 pm

*A mai este igazán rossz Gwilnek, hisz éhes lett és ez nála azt jelenti, hogy rossz kedve van. Búsan, szomorúan megy le a konyhába, hátha talál valami kis elemózsiát. Mikor belép meglátja Nemirt aki épp egy szendvicset készít feltehetőleg magának, gyorsan mosolyt varázsol az arcára, hogy ne tűnj9n szomorúnak, vagyis inkább, hogy ne vegye észre rajta a srác, hogy szomorú. Odalép Nemir mellé és köszönti.*
-Helló! Látom, te is megéheztél!*mondja mosolyogva iskolatársának.*
-Mi újság? Milyen napod volt?*kérdezi még mindig áll mosollyal az arcán, de azért próbál boldogságot színlelni, hisz nem nagyon szereti kimutatni érzéseit, inkább elfojtja azokat, hogy senki ne kezdje el sajnálni vagy vigasztalni.*
-Szendvicset készítesz?*egy újabb kérdés Gwiltől.*
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 7:19 pm

*Az egész napot a szobájában töltötte, és hát megéhezett a semmittevésben. Fura érzések kavarogtak benne. Az angyalka varázslatai ugyanis már múlóban vannak, és már meglehetősen nehezére esik tudatosítania magában a Liliya iránt érzett érzelmeit. Egyik pillanatban még mindig a hőn szeretett lányra tekint, akivel lehetőleg minden percet együtt töltene, máskor pedig nem tudja hogy érez-e egyáltalán bármit is, vagy csupán beképzeli magának az egészet. Furcsa egy helyzet minden bizonnyal, de mindez még csak most kezdődik. Az igazán érdekes dolgok még csak most alapozódnak meg, hogy majd kibontakozhassanak az elkövetkezendő napokban. Hogy hogyan alakul majd diákok élete az továbbiakban, az még egy megválaszolatlan kérdés. Mindenesetre most felhagyott ezekkel a gondolatokkal, és eljött, hogy harapjon valamit. A konyhában körülnézve, nem jutott egyéb érdekes gondolatra, mint hogy készít magának egy szendvicset, és azzal meg is elégszik mára, úgyhogy hozzá is látott.*
Emily Kyra Beawer

Emily Kyra Beawer

Főkarakter : Camryn Lilleyman
Hozzászólások száma : 6113
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Illuzionista_mutatvanyos
Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Tek51929104bc04c3747685

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 28, 2011 6:23 pm

//Szerintem fagyjunk. xDD//
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 28, 2011 6:04 pm

*Nem, ő sem az a szégyellős fajta, és msot mégis eléggé zavarban van - meg eléggé össze van zavarva. Lehet, hogy ez egy ilyen nap. A lány szavait végighallgatva különös gondolatok kavarognak a fejében... Mert hát végülis ez az egész helyzet különös, nem? Végül mindössze megvonja a vállát.* - Fogalmam sincs. Elektromos mező? *Ha már mágnes lehet, elektrosztatikus mozgás is. (Van egyáltalán ilyen?) Mikor Em lecsusszan, és felhúzza őt is, természetes, hogy hagyja magát. A lány a nyaka föré fonja a kezét, ő pedig ugyanezt teszi meg Emily derekával, és reméli, hogy nem evezett túl veszélyes vizekre. A csókra kevésbé hevesen reagál, inkább érzékibben, most nem viselkedik úgy, mint aki képes lenne bármelyik pillanatban leteperni a szöszit...*
Emily Kyra Beawer

Emily Kyra Beawer

Főkarakter : Camryn Lilleyman
Hozzászólások száma : 6113
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Illuzionista_mutatvanyos
Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Tek51929104bc04c3747685

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 28, 2011 5:32 pm

//Olvad - Fred//

*Zavartan a padlóra pislog, amikor a fiú ugyanúgy végigméri, mint ő tette. Jó, jó, nem egy nagyon szégyellős lány, sőt, általában szót ért a fiúkkal is, meg hasonlók, de ez most egészen más... Teljesen más. Nem olyan, mint mondjuk Vilennel, példának okáért. Szóval ezért is érzi magát zavarban, és ezért is rózsaszínes az arcocskája. Fred válaszára felpillant, és a fiú szemébe néz.* - Én sem tudom... és nem is értem. Mágnes? *Húzza el a száját, de persze lehet hallani a hangján, hogy nem komolyan kérdezi, úgyhogy nem is vár rá választ. Lecsusszan az asztalról, és ismét hirtelen ötlettől vezérelve felhúzza a fiút a székről, sőt, mondhatni nincs is hirtelen ötlet, mivel mintha nem is ő csinálná, vagyis igazából nem is gondolkozik, na, bizonyára mindenki érti, mire gondolok. Szóval (megpróbálja) felhúzni a fiút a székről, remélhetőleg sikerül is, és egyik kezét átfonja a nyakán, másik kezével beletúr a hajába, mármint Fredébe, és ajkait ismét a fiúéra tapasztja. Szemeit lehunyja, és egyre közelebb húzza magához, na nem a szemeit, hanem a fiút.*
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeVas. Ápr. 24, 2011 8:00 pm

//Hát ez marad egy hét múlvára >
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeVas. Ápr. 24, 2011 7:13 pm

*Az egész napot egymásnak szentelték. Az iskolai teendőkkel egyáltalán nem foglalkoztak, minden percüket egymással töltötték. Nem mondható túl egészségesnek ez az állapot, de hát valóban nem az. A szerelmesekből hiányzik minden ráció és ész ami figyelmeztethetné őket a tetteik súlyosságára. Azonban nem tehetnek ellene semmit, a kis angyalka alaposan elbánt velük a hétre. Megéheztek kicsit, ezért útjukat a konyhába vették, hogy harapjanak valamit.* - Bármi megfelel, ha te szolgálod fel. * Válaszolja a lány kérdésére. Ezeknek a pillanatoknak már minden cseppje tele van érzelmekkel és romantikával, szinte már rózsaszínben látszik minden. Egy külső szemlélő már biztosan megutálta volna ezt látni állandóan, de ők nem tehetnek mást. Ez beléjük van kódolva az elkövetkezendő napokra még. Azonban nem tarthat az idill túl sokáig, mert az élet túl bonyolult ahhoz, konfliktusok nélkül élhessenek benne, akár csak egy hétre is...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeVas. Ápr. 24, 2011 7:03 pm

*Lil nyit be az étkezőbe, s őt közvetlenül követi rajongásának újdonsült tárgya, Nemir is. Tulajdonképpen már egy teljes napja mást sem lát, csak őt, a gondolatait is teljes mértékig ő tölti ki. Nem olyan ez, mint amit eddig érzett, msot hiányzik belőle mindenfajta realitás, a józan ész, meg az egyebek, de olyan mértékig, mint eddig soha. Tulajdonképpen magyarázatot sem kérne, ha a fiú azt kérné tőle, igyon meg egy pohár mosogatólevet... Vagy ugorjon ki az ablakon... Még jó, hogy csak egy hétig tart! De ez az első nap már jó ideje, hogy felhőtlenül boldog. Persze kívülről nézve igen fura. De most nem rágódik a Yan-Gev dilemmáján, és egyebeken. Tőle akár itt is hagyhatnák most az iskolát... Ahogy belépnek, Nemir letuszkolja egy székre, majd ő a hűtő elé áll.* - Mit eszünk, édes? *Kérdi a hűtő tartalmát vizsgálva. Felülkerekedett az éhség...*
Kádár Enikő

Kádár Enikő

Főkarakter : Hua Xiangfeng
Hozzászólások száma : 217
Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija.

"All the world is a stage..."

Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Tek4e2922df118b21164374

"Egyetlen színész nem csinál színházat."

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeVas. Ápr. 24, 2011 1:42 pm

-Na ugye? Jobban kellene figyelni.*Mondja egykedvűen, most már fel sem nézve.*Rendben, ez egy jó ötlet.*Veti oda Lorraine-nek. Mikor a lány kinyitja az ablakot, a szél szétfújja a papírjait. Ettől aztán tényleg ideges lesz. Felpattan, és Lorraine felé fordul.*Van egyáltalán olyan dolog, amihez ha hozzáérsz, az nem okoz katasztrófát?*Kérdezi idegesen. Egy begyűjtőbűbájjal magához hívja a papírjait.*Tudod mit, én inkább megyek. Máshol talán normálisabb emberek vannak.*Azzal kivonul a konyhából. Már tényleg elege van az eramirosokból.*

//Köszi a játékot:)//
Lorraine Betranche

Lorraine Betranche

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 336
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Illuzionista
Üzenőláda : "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)

Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Tek9b60408

Ferme les yeux et le monde devient celui que tu veux

Chopin Nocturne in C sharp Minor

Titulus : A BENE klub alelnöke
Titulus : Anyuci pici lánya
Titulus : Kis kémiás

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeVas. Ápr. 24, 2011 1:32 pm

*Jajj tényleg milyen feledékeny vagyok*~Lorraine teljesen kiakad úgy gondolja mostmár úgyis mindegy, így már nem próbál meg kedves lenni a lányhoz.* Najó ha ennyire elfoglalt vagy nem is zavarlak inkább csinálok magamnak egy szendvicset* Lorraine úgy érzi megbántották ezért már nem bír tisztán gondolkozni odamegy az ablakhoz és bár tudja, hogy kint nagy szélvihar van ő mégis kiinyitja az ablakot. Enikőnek az összes lapját elfújja a szél.*
Kádár Enikő

Kádár Enikő

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeVas. Ápr. 24, 2011 1:25 pm

Enikő vagyok, de már mondtam.*Válaszol egy gúnyos mosollyal.*Házit csinálok. Néha azt is kell.*Közli a lánnyal, majd mikor az feláll, és elfordul tőle, hogy teát töltsön, vág egy grimaszt. Majd folytatja a munkát. Utál házit csinálni, és mindig az utolsó pillanatra hagyja. Soha nem szerette megcsinálni az iskolai kötelezettségeket, de a mugli iskolában nem kapott semmit, ha nem volt kész a házi, itt meg adnak mínuszpontot . Természetesen az ő szülei varázslók, csak úgy gondolták, hogy jót fog tenni Enikőnek a mugli iskola.*
Lorraine Betranche

Lorraine Betranche

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 336
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Illuzionista
Üzenőláda : "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)

Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Tek9b60408

Ferme les yeux et le monde devient celui que tu veux

Chopin Nocturne in C sharp Minor

Titulus : A BENE klub alelnöke
Titulus : Anyuci pici lánya
Titulus : Kis kémiás

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeVas. Ápr. 24, 2011 1:11 pm

*Rendben ha nem hát nem* Kicsit megkönnyebbülve újabb kérdéseket tesz fel a lánynak mivel nem akar egyedül lenni és unatkozni.* Elis felejtettem a nevem Lorraine és a tiéd ha nem titok? Látom nagyon belemerültél az írásba megkérdezhetem, hogy mit írsz ilyen bőszen? Lorraine a konyhapulthoz lép majd tölt magánap egy csésze teát majd visszamegy a lányhoz.*
Kádár Enikő

Kádár Enikő

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitimeVas. Ápr. 24, 2011 1:05 pm

*Szerencsére csak az mosódott el, ami a tetején volt, az alatta lévő papíron még látszik az írás. Az eramir hallatán elhúzza a száját, de inkább nem kommentálja a dolgot.*Naxeldir.*Veti oda Lorraine-nek tömören. A következő kérdésre lassan felemeli a fejét.*Nem, köszönöm. Azt hiszem, úgy jobban járok.*Válaszol végül. Na igen, a gúnyolódást már kezdi. Kíváncsi, hogy a lány meddig fogja bírni. Az látszik, hogy a másik lány ideges, hát majd meglátjuk, hogy a továbbiakban mit fog tenni. Egyelőre csak mosolyog magában, majd nekiáll újra megírni a legfelső oldalt.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 26 Icon_minitime

Társalgó - Konyha, étkező
Vissza az elejére 
26 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Labirintus :: Központi termek-
Ugrás: