Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Konyha, étkező | |
|
+97Jean Pierre Borell Sophie Lee Kilian Jones Lioneah Armenyell Noah Karl Pavel Enrathol Dorhead Szergej Romanov Lena Langhorne Evangeline Elovics Celia D'cruze Dwayne Brox Nia Boyanov Cameron Whitness - Archív Edenzia Syntyche Diana Lunitech Logan Knucker Cassandra Waylan Samuel J. Colwell Fox Hunter Flame Torchwood Sasha Lupinien Tessa Leone Artemis Taylor Aliena McNewast Christianna Faraday Nye Drystan Cat R. Morgan Munashi Kataku Dárdosi Péter Molly Grozda Goran Polyak Boris Casimir Pavlov Anelie Mei Xi Theodor Anastas Natalia Tatiana Ridolf Samantha Radoslava Lizbeth Westlive Lorie Andres Jack Darkfield Ashley Montez David Branson Xena W. Johnson Rory L. Milborrow-Quenell Alexandra Voltano Eira Eilertsen Etienne Marceau Choi Dae Rin Alfons Gerard Nessie di Alsiera Joshua Phoenix Valeriel Ravenwood Isabella Newton Berill Dalida Cornish Sly Monroe-Peck Daran Fila Chirs Thomas Evernight Lina Wierro Siegfried Zauberer Vivienne Mendelsohn James Ravenwood Teodora Yana Teodora Zhaklina Jenna Shot Maria Thekla Steven Grivalt Aravis Anton Gwilim Jan Nemir Growal Daniel Dragos Emett Neofit Rosetta Waylan Lorraine Betranche Aleksandar Grozda Regina Ruosin Larissa Silber Seldrit El Perimd Lavena Theia Emily Kyra Beawer Farkas Zsuzsanna Gaiaea Yosif Zhivko Electra Porfkonjal Estera Linnet Emanuel Branimir Ginnie Baker Alvery Moreau Speranza di Bagliore Cecile Mignonette Nathaly Holloway Toportyán Zakariás Rosalie Hooper Jasna Novarro James Blackwood Wanda Dorcas Gloria Miley Hortingberg Kádár Enikő Vica Caroline Evans Andréa Bontavier 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Andréa Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 213 Kaszt :
| Tárgy: Társalgó - Konyha, étkező Szomb. Okt. 16, 2010 7:57 pm | |
| First topic message reminder :A Társalgó központi terméből egy kisebb szobába nyílik egy ajtó. Nem túl nagy a hely, de esti nassolásokra, mikor már az Étkezőbe nem szabad menni kimondottan alkalmas. Ha belépsz szemben magaddal a fal mentén végig egy pult húzódik, sok-sok szekrénnyel, ahol találsz poharakat, tányérokat, sütéshez, főzéshez is összetevőket. Meglepő lehet, de szinte minden fellelhető itt, vélhetően a mágia erejének hála, ha palacsintára vágysz, és liszt kellene biztosan lelsz egy szekrényben. Természetesen láthatod, hogy van itt csap is, kézmosáshoz, mosogatáshoz, bár utóbbi nem szükséges, hiszen a manók, mikor épp nincs itt senki sem rendet tesznek. Egy kisebb hűtőt is találsz itt, ha valamit készítesz, és marad belőle elteheted, de ha egy szendvicset ennél ahhoz itt leled meg a felvágottat. A mélyhűtőben még különböző ízű fagyik is rejtőznek, nem árt hát jól körülnézni. Sütőt is láthatsz, ha esetleg bonyolultabb ételt szeretnél készíteni, hisz néha az ember kedvét leli az efféle alkotásban, és nem mindig akarja a manók ételét enni, így akár a hazai ízeket is a kúriába varázsolhatod. A szobában egyetlen kis asztalka van, maximum ketten férnek el mellette, bár szék több is akad, tehát ha arról van szó leülni le lehet, vagy kivinni az enni, innivalót a központi terembe. írta Cirelin de Sovalon
| |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Lorraine Betranche
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 336 Kaszt : Üzenőláda : "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)
Ferme les yeux et le monde devient celui que tu veux
Chopin Nocturne in C sharp Minor
Titulus : A BENE klub alelnöke
Titulus : Anyuci pici lánya
Titulus : Kis kémiás
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Ápr. 24, 2011 1:00 pm | |
| *Lorraine leül az asztal mellé. Egy kicsit már megnyugodott, úgy gondolja talán még jóvá teheti.*Én az Eramirra és te?* Majd megpróbál segíteni a lapok megszárításában, de hiába a betűk szinte teljesen elmosódtak.*Hozhatok neked egy másik kávét ha ezt már ilyen szerencsétlenül sikerült kiöntenem?* Csak akkor tudatosult benne, hogy mekkora butaságot kérdezett mikor már késő volt* Idegességében ujjaival elkezdte tekergetni göndör fürtjeit.* | |
| | | Kádár Enikő
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 217 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija.
"All the world is a stage..."
"Egyetlen színész nem csinál színházat."
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Ápr. 24, 2011 12:53 pm | |
| -Nem tudom, valószínűleg már akkor ott volt, amikor bejöttem.*Válaszol kicsit unottan, mikor a hűtő irányába néz. Majd visszafordítja tekintetét a papírra, és ír tovább. Egyszer csak azt veszi észre, hogy kávé folyik a papírjára. Na tessék, ezért már megérte kedvesnek lenni.*Nem tudsz vigyázni?*Kérdezte szemrehányóan.*Egy órája csinálom.*Azzal előveszi a pálcáját, és megszárítja a papírt. Talán még nem késő. Egyébként jól látja, Enikő szemében teljesen elásta magát, de ezt egyelőre még nem mutatja.*Megkérdezhetem, hogy melyik szakra jársz?*Jobb tudni, hogy az embernek kivel van dolga.* | |
| | | Lorraine Betranche
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 336 Kaszt : Üzenőláda : "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Ápr. 24, 2011 12:42 pm | |
| *Szia! Csak azért jöttem mert farkas éhes vagyok, de megláttam azt az undorító sajtot a hűtőben és teljesen elment az étvágyam. Véletlenül nem tudod ki hagyta ott?* Miközben beszél észre sem veszi ahogy kezével hadonászik és egyszercsak az asztalon lévő kávéscsészét felborítja ami ráfolyik a papírokra. *Jajj te jó ég úgy sajnálom hidd el nem direkt volt* Még sajnálkozik pár pillanatot, de úgy látja a lánynál teljesen elásta magát. Vöröslő arca lassan a harisnyájával egy árnyalatúvá válik* | |
| | | Kádár Enikő
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 217 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija.
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Ápr. 24, 2011 12:36 pm | |
| *Hát persze, ki gondolta volna. Rögtön észrevette, hogy Lorraine belépett. Na tessék, az ember már nem is reménykedhet. Mindenesetre, amíg nem muszáj, addig nem szól hozzá. Hátha nem is akar maradni, vagy nem veszi észre. Folytatja az írogatást, majd egy kis idő múlva felnéz. Lorraine észrevette őt, hiszen már nézi. Na jó, ha ez van, akkor nem fog itt udvariatlankodni. Tökéletes műmosollyal köszön.*Szia. Mi szél hozott erre? Én Enikő vagyok.*Mutatkozik be, majd reménykedik, hogy a lány hamar elmegy.* | |
| | | Lorraine Betranche
(Thomas Alva Edison)
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Ápr. 24, 2011 12:32 pm | |
| *Lorraine ebben a pillanatban lép be a konyhába mivel rettentő éhség tört rá. Öltözéke kifogástalan. Hosszú türkiz ruhája tökéletesen illik vörös hajához amely ma még a megszokottnál is fényesebben ragyog. Közelebb lép a hűtőhöz majd kinyitja mikor elviselhetetlen szagot érez.*Ez egy romlott sajt fujj*Hátrafordul, hogy megnézze kik vannak még a konyhában mikor meglát egy zöld ruhás lányt. Nem nehéz észrevenni az egész konyhában ő a legszínesebb.* | |
| | | Kádár Enikő
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Ápr. 24, 2011 12:24 pm | |
| *Enikő éppen a konyhában üldögél, és egy szendvicset eszik. Közben valamit írogat egy füzetbe, ami előtte hever az asztalon. Ma sem öltözött kevésbé feltűnőbben, mint máskor: zöld színű koktélruha van rajta narancssárga harisnyával, zöld cipővel, fülében narancssárga, répa alakú fülbevaló, begöndörített haján pedig egy kis zöld kalap. Reméli, hogy kivételesen nem tör rá senki, és békén hagyják. Na, efféle reményei általában sohasem válnak valóra...* | |
| | | Emett Neofit Diák
Főkarakter : bobac@freemail.hu Hozzászólások száma : 44 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Szomb. Ápr. 23, 2011 8:12 am | |
| *Emett egy kicsit furán veszi a poént, de próbálja rejteni nyers modorát. Amikor Daniel kinyitja az ajtót, Emettnek az összes haját az arcába fújja a szél.* Reggel még nem volt akkora szél*mondja Danielnek, és bekapja az utolsó falat tojást. Jürgen a szél elől bebújik a mellény alá. Szegény kis fickót majdnem felkapta a szél.* Kérlek, mesélj a Szakvezetőnőről, nem hallottam róla túl sokatm mint tudod, új vagyok. *mondja egy kicsit még bosszúsan, az előbbi hecc miatt.* | |
| | | Daniel Dragos
Főkarakter : evan-darian@hotmail.com Hozzászólások száma : 212 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Szomb. Ápr. 23, 2011 8:05 am | |
| *Daniel figyeli a fiú reakcióját, ahogy egy hatásszünetet, amjd elmosolyogja magát. Régebben még ilyen apróbb hecceket sem engedett volna meg magának, de mint tudjuk most már sokkal magabiztosabb, ahogy Emett azt észre is vette.* Amúgy csak ugratlak. Nem hívott Vladislava Feodosrov. Azért jöttem, hogy beosszalak a várószobába. *Jelenti be és vallja be, hogy valójában csak viccelődött vele. Bár, ilyen dologgal viccelődni elég veszélyes, ugyanis mindenki nagyon tudja, hogy a szakvezetőnő a Sötétség kegyence, ráadásul ha nem is lehet biztosan tudni, de sejteni mindenképp, hogy vérfarkas. Emellett az átkok avatott szakértője és a bájitalmesterek között is jegyzik nevét. Tényleg nem szép dolog ezzel tréfálkozni, enhogy visszaüssön.* Szerintem menjünk is. A második emeleten van a fiúk szobája. *Javasolja Daniel, majd megfordul és elindul az ajtó felé. Ott megáll és visszanéz Emettre.* Egyébként Daniel vagyok. Daniel Dragos. *Mutatkozik be Emettnek, majd bevárja a fiút és ketten fölmennek a kúria második emeletére.* | |
| | | Emett Neofit Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Szomb. Ápr. 23, 2011 7:57 am | |
| *Emett elcsodálkozik a fiú magabiztosságán* ~Már ez első nap rosszat csináltam?~ *Nem érti, miért lehet rá mérges a itanárnő.*Hát akkor induljunk! *Mondja és leteszi öléből hű barátját, Jürgent, a vadászgörényt. Természetesen még mindig a megszokott bőr-prém viseletben tetszeleg, nyakában egy medvekarmokkal fűzött nyaklánc fityeg, amely mindig nála van* | |
| | | Daniel Dragos
Főkarakter : evan-darian@hotmail.com Hozzászólások száma : 212 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Szomb. Ápr. 23, 2011 7:41 am | |
| *Danielnek nagy kő gorul le a szívéről, mikor a srác közli vele, hogy ő a célszemély, akit már égen földön keres. Elég közvetlen, nyílt embernek tűnik, épp az ellenkezője Danielnek. Dragosék kisfia tegnap kapta vissza szakmegbízotti rangját Anna Ivanov, a Belsirion rettegett boszorkánya mellett. Volt már szakmegbízott, akkor egyáltalán nem örült a kinevezésnek, mert alapjáraton nagyon gátlásos fiú, viszont jellemfejlődése nagyon látványos, most már sokkal talpraesettebb és bízik benne, hogy jobban megbirkózik a feladattal ezúttal, mint legutóbb.* Miből gondolod, hogy beosztanálak valahová? A szakvezetőnő küldött, hogy azonnal kerítselek elő... nem volt túl jókedvében. *Mondja nagyon tárgyilagos hangon a fiúnak és figyeli Emett reakcióját.* | |
| | | Emett Neofit Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Szomb. Ápr. 23, 2011 7:36 am | |
| -Heló Itt áll, pontosabban ül előtted- *Mondja, és végigméri az ismeretlen srácot. * -Már vártam, hogy beosszanak valahova. | |
| | | Daniel Dragos
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Szomb. Ápr. 23, 2011 7:31 am | |
| *Lassan fél 10 van. Daniel Dragos korán felkelt, ugyanis azt az utasítást kapta, hogy osszab e az egyik új szaktársát a Várószobába. Igenám, de mindeziádig sehol sem találta az ifjú Emettet, márpedig, ha ezt a feladatot kapta, akkor véghez is fogja vinni, kerüljön bármibe. Már mindenhol kereste, most azonban betér a konyhába. Kissé fáradtan és talán enyhén kétségbeesetten próbál már rálelni a fiúra. Az ismeretlen valaki, aki a konyhában reggelizik egyedül van és holt nyugodtnak tűnik, így nagy eséllyel nem ő lesz az ő embere, viszont még sosem látta az iskolában, sem órán, így ha nem is Emett, lehet, hogy vele érkezett és tudna segíteni neki.* Ne haragudj! *Szólítja meg a tükörtojást eszegető srácot és odalépdel hozzá.* Egy Emett Neofit nevű diákot keresek. Nem ismered véletlenül? Nem tudod merre lehet? *Érdeklődik, de hiú ábránd azt hépzelni, hogy valóban rálelt a keresett személyre.* | |
| | | Emett Neofit Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Szomb. Ápr. 23, 2011 6:44 am | |
| *Lassan, fáradtan lép be az étkezőbe, hiszen nehéz éjszakája volt a vendégszobában.* ~Remélem, ma már kapok szobát...Nézzük meg, mi a kaja!~ *A pulthoz lép, és kiválasztja a neki legjobban tetsző reggelit, tükörtojást.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Ápr. 22, 2011 1:40 pm | |
| *Hát akkor nem, neki így is tökéletesen jó... Miért is ne lenne az? Emilyhez hasonlóan ő is végigpillant a lányon, jó alaposan végigméri... Persze ne úgy, hogy az esetelg frusztráló legyen, végig kedves, kicsit talán még mindig zavart mosollyal az arcán. Most, hogy jobban belegondol, lényegében semmit sem tud a lányról, csak azt, hogy nagyon sokban hasonlítanak... Az érzés is teljesen idegen számára, soha nem érzett még vonzalmat egy olyan lány iránt, akit még csak nem is ismer, alig találkoztak, és még annál is kevesebbet beszéltek. A lány szavaira ő is elpirul egy kicsit, azért teljesen nem veszti el a fejét. Tulajdonképpen fogalma sincs, hiszen valóban ő mondta, semmit sem tud a lányról, nem ismeri.* - Nem tudom... Fogalmam sincs. De így van, és kész.
//csokoládés McFreeze// |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Ápr. 22, 2011 1:00 pm | |
| *Ha már egyszer a fiú megfogta a kezét, ő nem fogja elengedni, szóval nem hagyja, hogy Fred elvegye. Mármint a kezét. A fiút nézi. Végigpillant az arcán, a haján, a szemén, az orrán, a száján... Nem tudja hova tenni. Tényleg nem ismeri Fredet, csak futólag... még soha nem is beszélgettek úgy igazán. Tudja, hogy Naxeldires, és prefektus volt, sőt, azt is, hogy hozzá hasonlóan Illuzionista és Dalnok, de... ennél többet nem igazán. Soha nem érzett még így igazából, se Vilen, se Maros nem ezt váltotta ki belőle, ráadásul őket még "rendesen" is ismeri, és fordítva.* - De miért? *Kérdezi hirtelen.* - Miért kedvelsz? Nem értem... Te magad mondtad, hogy nem ismersz... *Szólal meg.* - De... ne érts félre... én is... kedvellek... *Arca rózsaszínes színt ölt.* - Csak... nem tudom, miért... *Néz egy pillanatra a fiú szemeibe.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Ápr. 22, 2011 11:56 am | |
| *A sóhajtásra összevonja a szemöldökeit, most már aztán tényleg nem tudja mire vélni ezt az egészet. Ahogy azt sem tudja, hogy milyen érzelmek kavaroghatnak most a lányban... Csupán sejtése van róla. Érzi, hogy a lány megremeg, megrázkódik, így hüvelykujjával finoman végigsimít a kezén, majd inkább elengedi... Ha hagyja a lány persze. Próbálja felvenni a szemkontaktust, ami nehé egy kicsit, mert megint zavarban érzi magát...* - Tudom... De megismerjük egymást, és ennyi. Tudom, fura, hogy nem is ismerlek... De kedvellek. *A válaszra kicsit lebiggyeszti az ajkait, és megrázza a fejét.* - Ugyan... Fölösleges. Nyugi van. *Biztatóan elmosolyodik, és továbbra is a lány szemébe néz.* |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Ápr. 22, 2011 11:43 am | |
| - Hát jó... *Sóhajt fel, nem nagyon lehet belőle kivenni, hogy ez most szomorú, vagy boldog, vagy ironikus, vagy csalódott, vagy vidám, vagy mégis milyen sóhaj volt. Nem ütközik akadályba, szabadon felülhet az asztalra, és ez meg is történik, de Fred megfogja a kezeit. Emily egy pillanatra megrázkódik, de nem veszi el mancsait a fiútétól.* - Ez a baj, tudod...? Nem ismerjük egymást... *Feleli csendesen. A kérdésre csak megrázza a fejét.* - Nem, semmi baj, csak... semmi. Idiótának érzem magam. *Jelenti ki, mintha ez kőbe lenne vésve.* - De komolyan... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Ápr. 22, 2011 11:28 am | |
| *Megvonja a vállát a lány szavaira.* - Szerintem nem. *Sunyi, sármos mosoly ül ki az arcára, talán hogy leplezze kicsit a meglepettségét, vagy talán csak azért, mert már napirendre tért a dolog felett. Mikor Emily felül az asztalra, nem tesz ellene semmit persze, csak ha engedi, megfogja a kezeit. Em megjegyzésére ismét egy vállvonással válaszol.* - De te sem en... *Félbeszakítják, de sebaj, ő is csak ugyanezt akarta elmondani tulajdonképpen. Halványan mosolyogva figyeli a leányzót, ahogy a távolba mered. Irdatlanul vonzódik hozzá, attól függetlenül, hogy nem is ismerik egymást, de mintha valami bántaná a lányt.* - Baj van...? *Kérdezi aggódó tekintettel nézve fel Emilyre.* |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Ápr. 22, 2011 11:20 am | |
| - Szóval nem? *Vonja fel a szemöldökét féloldalasan, és ő is haloványan elmosolyodik, de tényleg csak egy icipicit. Átfonja az egyik karját a fiú nyakán, de nem tart sokáig az idill, hamar elengedi, és felül vele szemben az asztalra... már ha nem akadályozzák persze.* - Nem is ismersz. *Jegyzi meg, remélve, hogy nem ült rá az egyik Nutellás kenyérre sem.* - És én sem ismerlek Téged... *Teszi hozzá, és ismét a távolba réved. Elgondolkodik... mi is volt ez tulajdonképpen? Nem tud rájönni. Hamar visszafordítja a tekintetét Fredre, tekintete a fiú ajkaira siklik. Hát ha létezik olyan, hogy öntudatlan és megállíthatatlan vonzalom, akkor ez az.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Ápr. 22, 2011 11:04 am | |
| *Na Fred meg aztán egyáltalán nem az a pirulós típus, sosem volt az, mondhatni, mindenhez van bőr a képén... Abszolút mindenhez. Amúgy ő sem az a tipikus nekromanta, sőt, rühelli az efféle sötét mágiát, meg úgy mindenfajta ártó mágiát is, kivéve talán az asztrál-mentál mágia, és effélék. Jó ember ő, na. De azért még nem szívbajos, a múltkor is ott volt a zombi mester, elég szépen kifilézte őt is, meg a kis haverját is, mármint az arénában. A visszakérdezésre szkeptikusan megforgatja a szemöldökét.* - Mit gondolsz...? *Kérdezi kedvesen, de még mindig csodálkozva, és kicsit zavarban is van... Valahogy erre nagyon nem számított, és nem is ismeri igazán Emilyt, csak egyszer-kétszer találkoztak. Mikor Em a nyaka köré fonja a karját, elmosolyodik, de nem igazán tudja, mit csináljon. Hiába ő a nagy csajozós, ahhoz van szokva, hogy ő kezdeményezzen, ez a felállás teljesen fura neki. Így inkább meg sem szólal, csak Emilyt figyeli halványan mosolyogva.* |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Ápr. 22, 2011 10:55 am | |
| *Egy kicsit elpirul, de nem vészes, kezd leszokni erről a rossz tulajdonságáról, nem úgy megy ez már, mint mondjuk két éve, amikor még újnak számított. Viszonylag. Fred tényleg furcsán néz ki, egy kicsit még talán ijesztő is, mivelhogy Emily-nek nem éppen erőssége a Nekromágia, sőt, mondhatni undorodik tőle, és ha ez még nem lenne elég, valahogy nagyon is parázik az élőholtaktól (na jó, azért nem annyira, mint a baglyoktól, de akkor is). Ekkor történik meg ugye a csók, amit Emily maga sem tudja, miért tesz, sőt, mi több, semmit sem tud már egy pillanatra, azt is elfelejti hol van, na meg az is eléggé meglepi, hogy a fiú milyen szenvedéllyel viszonozza... meg, hogy nem engedi, hogy elhúzódjon tőle. A kérdésre pedig megrántja a vállát.* - Nem tudom... nem? *Kérdez vissza, és elkapja a tekintetét, nem az a farkasszemet nézős típus ő, főleg nem egy ilyen helyzetben. Egyik karját átfonja a fiú nyaka körül, de igazából ő maga sem tudja, mit csinál.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Ápr. 22, 2011 10:32 am | |
| *A bókra, merthogy ő ezt annak veszi, mosolyra húzza a száját.* - Hát, te meg... Nem, nem találok elég jó szót. *Sármos mosoly következik hölgyeim és uraim, az ellenállhatatlan fajtából.* - Naná, hogy nincsenek. *Továbbra is mosolyog, továbbra is élőhalottnak néz ki, igen, mint egy beszívott zombi. Észre sem veszi a lány szemében a sötétséget, lehet, hogy amúgy sem tűnne fel neki, de így félhullaként ne is várjunk mást. Mikor Emily csak úgy odacsusszan mellé, és megcsókolja, kicsit ledöbben, de utána szenvedélyesen viszonozza a csókot. Már amennyire a fáradtságtól és a döbbenettől tudja. De nem, nem hagyja, hogy a lány elhúzódjon tőle, visszahúzza magához, és még mindig csodálkozva próbál valami értelmes mondatot összehozni.* - Szerinted.... haragszom? *Karikás szemeit a lány íriszeibe fúrja, átvitt értelemben persze, és próbálja kifürkészni azokat. Nincs elllenére a dolog persze, de konkrétan nem ért semmit...* |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Ápr. 22, 2011 10:24 am | |
| - Éééértem... Egy kicsit mókás vagy. *Jegyzi meg nemes egyszerűséggel. De legalább őszinte nem? Arra, hogy a fiú szándékosan hajította el a bögrét felnevet.* - Persze, hogy az volt... Véletlenek nincsenek. *Kacsint ismét, sokadszorra a fiúra, és félrebiccentett fejjel figyeli, ahogyan Fred eljátssza a sértődött óvodást.* ~Hát ez... aranyos.~ *Furcsa gondolatok kezdenek el cikázni a fejében, egy pillanatra mintha a szemébe visszatérne az a sötétség, amivel reggel fölébredt... A távolba réved egy pillanatra, majd - egy hirtelen ötlettől vezérelve - közelebb csúszik a fiúhoz, és száját Fredére tapasztja, nem is hagyva, hogy végigmondja, amint akart. Lehunyja a szemeit, de hamar elhúzódik tőle.* - Ne haragudj... csak... muszáj volt. *Rázza meg a fejét, haja ide-oda csapkod a levegőben.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Ápr. 22, 2011 10:05 am | |
| *Fáradtan megvonja a vállát a lány szavaira.* - Igen, csak nem most, meeeeeeert... Ha reggel tejet iszok, az rossz hatással van a bioritmusomra. *Aprócska füllentés, sosem iszik tejet, de segáz. Emily kijelentésére újabb sértődött pillantás a válasza, meg egy nyelvnyújtás. Nagyjából olyan, mint egy morcos óvodás, de hát ez nem is baj, igazából majdnem mindig így viselkedik.* - Szándékos volt, csak hogy tudd. *Felemeli a fejét, és durcásan bámul maga elé, a kenyeréről lényegében meg is feledkezve. Mellesleg fáradtságból ejtette le, de igen, van különbség azért. Egy darabig csak figyeli a mosogató... Öö, tulajdonképpen a mosogató semmit, amit mellesleg ha nagyok akart volna, ő is meg tudott volna oldani, de na.* - Értem. Hát, én úgy gondolom, hogy jelvény nélkül is lehetsz prefektus, ha igazán az akarsz lenni. *Halványan elmosolyodik, miközben végig küszködik, nehogy elaludjon, és leforduljon a székről... Tényleg kéne az a lávé.*
|
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Ápr. 22, 2011 10:03 am | |
| *Hevesen bólogat a fiú válaszára.* - Hát igen, azt látom... Pörögsz, mint a búgócsiga. *Jelenti ki végtelen iróniával a hangjában. A kijelentésre ismét csak nagyokat bólogat, mintha egy gépéssel ülne szemben. Odakapja a fejét, amerről a csattanást hallja, és valahogy sejteni véle, hogy Fred bögréje volt az... kár érte.* - Ezt még gyakorolni kell. *Vigyorog a fiúra, nos hát igen, azért van különbség egy első és egy negyedik szintű telekinetista között. Előveszi a tornacsukájába bújtatott pálcáját, és a bögrére bök.* - Reparo! *Elvileg az apró darabkák szépen lassan összetapadnak, és ismét teljesen ép a bögre, mintha mi sem történt volna. Elmosolyodik, és átveszi Fredtől az irányítást... úgy biztonságosabb.* - Mosogass! *Hangzik a nemesen egyszerű ige a szájából, miközben pálcáját a mosogató irányítja, ahol fel is emelkedik egy mosószeres szivacs, a csapból megered a víz, és nem telik bele sok idő, a bögrék máris csillognak-villognak.* - Értem... hát engem eléggé letört még anno. *Válaszolja, majd mosolyogva biccent.* - Köszönöm, igyekszem. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező | |
| |
| | | | Társalgó - Konyha, étkező | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |