Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 I_vote_lcapTársalgó - Konyha, étkező - Page 25 I_voting_barTársalgó - Konyha, étkező - Page 25 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 I_vote_lcapTársalgó - Konyha, étkező - Page 25 I_voting_barTársalgó - Konyha, étkező - Page 25 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Társalgó - Konyha, étkező

Go down 
+97
Jean Pierre Borell
Sophie Lee
Kilian Jones
Lioneah Armenyell
Noah Karl Pavel
Enrathol Dorhead
Szergej Romanov
Lena Langhorne
Evangeline Elovics
Celia D'cruze
Dwayne Brox
Nia Boyanov
Cameron Whitness - Archív
Edenzia Syntyche
Diana Lunitech
Logan Knucker
Cassandra Waylan
Samuel J. Colwell
Fox Hunter
Flame Torchwood
Sasha Lupinien
Tessa Leone
Artemis Taylor
Aliena McNewast
Christianna Faraday
Nye Drystan
Cat R. Morgan
Munashi Kataku
Dárdosi Péter
Molly Grozda
Goran Polyak
Boris Casimir Pavlov
Anelie Mei Xi
Theodor Anastas
Natalia Tatiana Ridolf
Samantha Radoslava
Lizbeth Westlive
Lorie Andres
Jack Darkfield
Ashley Montez
David Branson
Xena W. Johnson
Rory L. Milborrow-Quenell
Alexandra Voltano
Eira Eilertsen
Etienne Marceau
Choi Dae Rin
Alfons Gerard
Nessie di Alsiera
Joshua Phoenix
Valeriel Ravenwood
Isabella Newton
Berill Dalida Cornish
Sly Monroe-Peck
Daran Fila Chirs
Thomas Evernight
Lina Wierro
Siegfried Zauberer
Vivienne Mendelsohn
James Ravenwood
Teodora Yana
Teodora Zhaklina
Jenna Shot
Maria Thekla
Steven Grivalt
Aravis Anton
Gwilim Jan
Nemir Growal
Daniel Dragos
Emett Neofit
Rosetta Waylan
Lorraine Betranche
Aleksandar Grozda
Regina Ruosin
Larissa Silber
Seldrit El Perimd
Lavena Theia
Emily Kyra Beawer
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Yosif Zhivko
Electra Porfkonjal
Estera Linnet
Emanuel Branimir
Ginnie Baker
Alvery Moreau
Speranza di Bagliore
Cecile Mignonette
Nathaly Holloway
Toportyán Zakariás
Rosalie Hooper
Jasna Novarro
James Blackwood
Wanda Dorcas Gloria
Miley Hortingberg
Kádár Enikő
Vica Caroline Evans
Andréa Bontavier
101 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Andréa Bontavier
Diák
Andréa Bontavier

Főkarakter : nezapierre@hotmail.com
Hozzászólások száma : 213
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Vandor

Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 16, 2010 7:57 pm

First topic message reminder :

A Társalgó központi terméből egy kisebb szobába nyílik egy ajtó. Nem túl nagy a hely, de esti nassolásokra, mikor már az Étkezőbe nem szabad menni kimondottan alkalmas.
Ha belépsz szemben magaddal a fal mentén végig egy pult húzódik, sok-sok szekrénnyel, ahol találsz poharakat, tányérokat, sütéshez, főzéshez is összetevőket. Meglepő lehet, de szinte minden fellelhető itt, vélhetően a mágia erejének hála, ha palacsintára vágysz, és liszt kellene biztosan lelsz egy szekrényben. Természetesen láthatod, hogy van itt csap is, kézmosáshoz, mosogatáshoz, bár utóbbi nem szükséges, hiszen a manók, mikor épp nincs itt senki sem rendet tesznek.
Egy kisebb hűtőt is találsz itt, ha valamit készítesz, és marad belőle elteheted, de ha egy szendvicset ennél ahhoz itt leled meg a felvágottat. A mélyhűtőben még különböző ízű fagyik is rejtőznek, nem árt hát jól körülnézni.
Sütőt is láthatsz, ha esetleg bonyolultabb ételt szeretnél készíteni, hisz néha az ember kedvét leli az efféle alkotásban, és nem mindig akarja a manók ételét enni, így akár a hazai ízeket is a kúriába varázsolhatod.
A szobában egyetlen kis asztalka van, maximum ketten férnek el mellette, bár szék több is akad, tehát ha arról van szó leülni le lehet, vagy kivinni az enni, innivalót a központi terembe.
írta Cirelin de Sovalon

Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Kitchen_by_Majoh
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

Főkarakter : nemir_growal@hotmail.com
Hozzászólások száma : 323
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Auror
Üzenőláda : Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Tek9c7a340

"Csak a lelkiismereted lehet bírád, hóhérod vagy pártfogód, senki más."

"Nézz körül, és kérdezd meg magadtól: akarsz-e ennél jobbat?"

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 17, 2011 5:32 pm

*Csak mosollyal nyugtázza Gwilim szavait, nem kíván továbbra is ércelődni a dolgokon, elég volt ennyi a humorból.* - Szavadon is foglak. Ha legközelebb itt talállak, akkor te leszel az, aki kaját készít. *A téma ezzel le is van zárva, és jöhet valami újdonság.* - Úgy hallottam, hogy értesz valamicskét a zenéléshez. Jól tudom, vagy csak félreinformáltak? *Nemir is szívesen hallgat zenét természetesen, mint ahogy azt a korosztályában sokan mások is, ezért talán nem meglepő, ha egy ifjú művészpalánta kiléte iránt érdeklődik.* - Én valahogy sohasem jutottam a hangszerek közelébe, pedig nekem is lett volna kedvem például zongorázni valami érdekesebb darabot, de persze ahhoz sok idő kellett volna, hogy megtanuljak jól játszani Az meg valahogy nem fért bele az időmbe sohasem.*Mesél kicsit a múltjáról, majd kérdően Gwilim válaszát lesi. Közben persze ő is hozzá lát a szendvics elpusztításához.*
Gwilim Jan

Gwilim Jan

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 94
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Mutatvanyos

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 17, 2011 5:21 pm

-Na, jó megfogadom a tanácsodat, de ha Yorával ki is békülök a fenevadja akkor is pályázik rám. És hát a farkasok nyelvén nem értek.*mondja Nemirnek.*
-Tudtam én, hogy azt a fehér tablettát ki kellett volna köpnöm, na de már mindegy. Csak legyen szabad mosdó.*nevet*
-Természetesen legközelebb én csinálok neked szendvicset és akkor majd viszontlátod azt a kis fehér tablettát amivel én barátkoztam meg a szenyádban.*nevet fel.*
-Na, de viccet félretéve vagyis, ha tényleg vicceltél. Jó kaját csináltál.*mosolyog.*
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 17, 2011 5:11 pm

*Gwilim is egy bőbeszédű embernek tűnik, ezért is gondolja Nemir úgy, hogy felesleges lenne, hogy Yorával bármi miatt is rosszban legyenek. Talán még barátság is köttethet közöttük, ehelyett az idegenkedés helyett.* - Jól teszed ha megfogadod a tanácsomat, általában be szoktak válni. *Nevet fel kissé.* Hát figyelj, ha majd úgy érzed, hogy az este többet ülsz a mosdóban, mint az ágyban, akkor lehet, hogy a szendvicsbe tettem valamit, amit nem vettél észre. *Furcsa vigyor ül ki az arcára, mellyel tovább róüválja erősíteni szavainak mivoltát. Nem reménykedik abban, hogy elbizonytalanítja Gwilimet, mert soha rosszat nem tett még neki, de azért szoros barátságban sem állnak még, még ha jóban is vannak.* Egyébként legközelebb te készíted a vacsorát. Nem lenne fer, ha mindig az én reszortom lenne. Ami Yorát illeti, nem ismerem túl régóta, de annál többet beszéltünk már. Kicsit cserfes lány, de nem kell tőle tartani, teljesen jó szándékú.
Gwilim Jan

Gwilim Jan

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 17, 2011 5:01 pm

-Hát nem hiszem, hogy valami nagy barátok leszünk, bár ki tudja lehet, hogy a srácnak is csak rossz napja van. Yorát megkeresem majd, ha már így véded és erősen utalsz arra, hogy beszéljek vele.*mondja Nemirnek, majd átveszi a szenyát.*
-Köszönöm, de ugye csak kevés mérget tettél bele.*kérdezi nevetve s megkóstolja az ételt.*
-Jó ez, majd gyakrabban jövök ide mikor te szendvicset készítesz. Amúgy már kérdeztem, hogy milyen napod volt?*teszi fel a kérdést.*
-És Yorát már mióta ismered?*egy újabb kérdés, majd még egyszer beleharap a szendvicsbe.*
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Május 12, 2011 8:34 pm

//Olvad...//

*Nemir hangulata kissé emelkedőben van, és már nem a mély unalom lepi el gondolatait. A beszélgetés úgy tűnik, hogy jó hatással van rá, és legalább van ami feldobja kissé a napját, még ha ez egy esti szendvicses vacsora közben is történik meg. Elég fura, hogy egy ilyen étkezés bizonyul a nap legizgalmasabb pontjának, de ez ellen nincs mit tenni. Közben neki lát egy újabb kenyér megkenéséhez is, és figyelemmel hallgatja a szavakat.* - Szóval akkor nem lesz egy hosszú távú barátság a tietek, ha jól gondolom. *Jegyzi meg röviden az ijesztő személy hallatán.* - Nem hiszem, hogy egy bocsánatkérés annyira össze tud veszejteni valakivel, ha az jó formában van előadva. Yora nem egy haragtartó lány, csupán rossz napja volt biztosan.* Védi közben kissé a helyzetet, nem érdeke, hogy bárki is a környezetében haragban legyen mással, ezért éppen az ellenkezőjét igyekszik kihozni a dolgokból. Közben elkészül a szendvics, és átnyújtja azt Gwilimnek.* - Parancsolj, itt a szendvics. Remélem megfelel így, ha mégsem, akkor csinálj másikat és majd megeszem azt is. * Feleli nevetve.*

Gwilim Jan

Gwilim Jan

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Május 12, 2011 8:21 pm

-Szerintem akkor is ilyesztő az a farkas. Én biztos, hogy nem tartanék olyan háziállatot. A lány meg nem tudom lehet, hogy csak nekem volt rossz napom, de akkor se volt szimpi.*mondja a srácnak.*
-Hát ha már így megkérdezted, nem leszek bunkó és nem utasítom el a szendvicset.*mosolyog a srácra.*
-Amúgy nekem is mostanában unalmas napjaim vannak, megismerkedtem egy elég fura sráccal. A neve most hirtelen nem jut eszembe, de nagyon ilyesztő volt. És kihevertem a legutóbbi találkozásunk élményeit.*mosolyog a srácra, nem sértődött meg Nemire, hisz elméletileg ők már barátok.*
-Segíts a szendvics készítésében?*teszi fel a kérdést udvarias hangon.*
-Gondolkoztam azon, hogy bocsánatot kéne kérnem a lánytól, de lehet, hogy csak még jobban összeveszünk.
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Május 12, 2011 7:05 pm

*Elbambul, miközben a vacsorát készíti, és bugyután bámul maga elé, amikor Gwilim megérkezik. Persze a zajra egyből feleszmél, és a fiú felé fordul.*
- Hali! Igen, emlékszem a hirtelen lelépésedre. Igazából nem kell tartanod a farkastól. Morennek ilyen a természete, de nem egy vad jószág. Yora meg hát cserfes, és mikor milyen hangulatában lehet őt megtalálni. *Próbálja Yora első benyomásának negatívumait eloszlatni Gwilimben, ez persze nem olyan könnyű pusztán szavakkal.* - Ami engem illet, én jól megvagyok, csak kicsit unalmasak mostanság a napjaim. És te? Kiheverted már a legutóbbi találkozást? *Ércelődik kicsit, és mosoly húzódik meg az arcán. Persze csak afféle baráti mosoly, nem kíván nézeteltérésbe keveredni Gwilimmel.* -Nem emlékszem, hogy mondott volna bármit is, csak furcsának találta kissé, a hirtelen kirohanásodat. A bocsánat pedig nem engem illet, hanem Yorát. *Tekintete és hangsúlya tanácsot próbál megfogalmazni, majd átvált.* Gondolom te is megéheztél. Esetleg kérsz te is egy szendvicset, ha már úgyis ezt csinálom?
Gwilim Jan

Gwilim Jan

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Május 12, 2011 6:51 pm

*Gwill megéhezett, így úgy döntött, hogy az ebédlőbe megy, mivel nem szeretné, hogy a múltkori eset megismételje önmagát, így először benéz, hogy ki van bent. Mepillantja Nemirt, de nem ugrik be azonnal, jobban megnézi, hogy egyedül van-e és mikor megbizonyosodik arról, hogy Nemir egyedül van így beljebb lép és köszön a srácnak.*
-Helló! Már megint itt találkozunk, de most szerencsére csak egyedül vagy. Nem akarok megint félve kimenni, hogy mikor támad meg az a fura állatka és a lánnyal se szeretnék összeveszni.*reménykedik benne, hogy Nemir tudja, hogy mire gondol Gwill.*
-És mi újság? Te is megéheztél?*teszi fel a kérdéseket Nemirnek, majd elkezd kutatni valamilyen étel felől és pár alapanyagot talál is, hogy egy jót kajálhasson így az éhségrémséget elüldözhesse.*
-Miután elmentem, mondott rólam valamit a lány?-kérdezi a fiútól.*
-Amúgy bocsánat, hogy olyan bunkó voltam, csak ellenszenves volt a csaj.*mondja Nemirnek.*
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Május 12, 2011 6:39 pm

*A mai nap nem volt kihívásokkal teli, többnyire csak a szobájában ücsörgött. Időnként szívott némi friss levegőt odakint, de nem találkozott senkivel, akivel elüthette volna az időt. A hosszú unatkozás közepette megéhezett kissé, ezért lement a konyhába, hogy harapjon valamit. Az ajtó halk nyikorgással köszönti, és belépvén máris a hűtő felé indul. Feltárva azt nézelődik kissé, majd úgy dönt, hogy egy egyszerű szendvics megfelel neki vacsora gyanánt, úgyhogy nem is szán több időt a feladat megtervezésének. Kiveszi a hozzávalókat, és nekiáll elkészíteni azt. Időközben eltűnődik kicsit. Igazából egész álló nap csak szótlanul gondolkodott. Unottan és fáradtan vajazza a kenyeret, és jóformán nem is érdeklik a körülmények. Az agya mára teljesen kikapcsolt.*
Daniel Dragos

Daniel Dragos

Főkarakter : evan-darian@hotmail.com
Hozzászólások száma : 212
Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeVas. Május 08, 2011 7:28 pm

//fagyunk//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeVas. Május 08, 2011 6:58 pm

*Amikor valaki megszólítja azonnal előrántja a pálcáját. Gyorsan megfordul, de amikor látja hogy nincs semmi gond elmosolyodik.* -Ó, szia. Bocsáss meg az előző miatt, de itt sosem lehetsz nyugodt. Mindig történik valami, ami miatt folyton gyanakodnod kell. Amúgy Yora vagyok, Belsirionos. Ő meg itt Moren. *Mutatkozik be a lány aztán lassan elkészíti a vacsoráját.*-Nem, nem zavarsz. Lejöttem ide, mert azt hiszem a vacsoráról már lekéstem, és már nagyon éhesek vagyunk. A délutánom magolással telt, úgyhogy jól jön egy kis beszélgetés.*Kezd bele a monológjába Yora.* - Igazából farkaséhesek vagyunk. *Vicsorog a daimon, bár ez nála mosolygás akar lenni.* - És téged hogy hívnak? *Kérdi a fiútól, miközben beleharap egyet a szendvicsébe. Erre persze a farkas gondolatban neki áll hisztizni, végül Yora a fél zsemlét a daimonnak adja.*
Daniel Dragos

Daniel Dragos

Főkarakter : evan-darian@hotmail.com
Hozzászólások száma : 212
Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeVas. Május 08, 2011 6:48 pm

*Nem sokkal Yora érkezése után ismét feltárul a konyha ajtaja és belép rajta egy szintén belsirionos srác, név szerint Daniel Dragos. A fiú egyáltalán nem éhes, csak épp látta betérni ide Yorát és gondolta követi, hogy egy kis társaságra leljen így vasárnap este. Mikor ott találja a lányt a daimonjával és azt látja hogyan civakodnak, elmosolyodik. Ő kevésbé tud ilyen önfeledt lenni, de persze művészemberhez mérten van benne is egy darabka gyermeki lélek, amely olykor előtör és olyankor a kedves, nyugodt, komoly fiúra rá sem lehet ismerni.* Szia! *Köszönti Yorát és odalépdel mellé, leül egy székre, de nem vesz elő semmiféle elemózsiát, csupán a féltünde lányra függeszti tekintetét.* Látom enni készülsz. Ugye nem zavarok? *Szegezi neki a kérdést, mert a világért sem szeretné háborgatni a lányt, távol áll tőle az ilyesmi.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeVas. Május 08, 2011 6:34 pm

*Egy féltünde lány lép be a konyhába. Mint mindig most is hosszú, fekete talárt visel. Mellette lépked daimonja, Moren a farkas. Yora szinte egész nap a szobájában kuksolt, és magolt. A lánynak elég sokat kell pótolnia. Odasétál a hűtőhöz, és kivesz belőle egy üveg őszibarack lekvárt. A befőttesüveget lerakja a pultra, aztán a kenyértartóból zsemlét, majd az egyik fiókból pedig kést vesz elő. Kettévágja a zsemlét, és neki áll elkészíteni a vacsoráját.* - Moren, te nem vagy éhes? *Kérdi a lány a bundást, aki helyeslően bólogat.* -Attól tartok, ha húst szeretnél, abban nem tudok segíteni. Tudod, hogy nem szeretek hozzáérni a húshoz. *Mondja sajnálkozva a lány.* - Akkor haljak éhen?! *Háborog a daimon.* -Ne akarj húst enni. Tudod, hogy vegetáriánus vagyok. *Felesel a lány. Azzal sem törődnek, hogy ha bárki bejön fültanúja lesz a civakodásuknak.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeVas. Május 01, 2011 8:03 pm

*Az igazi Lil Yan után rohanna, de ezt természetesen nem teheti meg, hát csak ül remegve, félve a jövőtől, mert ez a börtön megszűnik egyszer, és akkor neki kell szembenéznie a fiúval. Vagy talán jobb lenne így? Nem...semmiképp sem.* - Hát, ennek nem tudom, mi baja. *Von vállat, mikor Yan kiabálására kiugrik Nemir öléből. De szívbajozás helyett csak a fiú elé rakja a kaját és ő maga is enni kezd.* - Komolyan nem tudom, mit hitt... *Von vállat. Miután ettek, valószínűleg elindulnak Lil szobájába. Igen, az övébe. Már előző éjjel is ott aludtak... Van szabad ágy, bár erre nem sok szükség van. Még akkor sem, ha nem történik semmi. Egyszerűen képtelenek elszakadni egymástól.*

//Hehe...köszi a játékot xD//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeVas. Május 01, 2011 7:53 pm

- Remek! *csattan fel Yan, elveszítve minden türelmét. Ennyit bírt.* Hát, akkor sok boldogságot az ifjú párnak, csak el ne felejtsék kézbesíteni az esküvői meghívókat! *zárja le a beszélgetést a maga részéről egy gúnyos megjegyzéssel, aztán lecsapja a kést a pultra, és otthagyja a félig elkészített vacsorát. Ennyit a munkától megjött étvágyáról. Dühödten kivágtat az ajtón, és egy nem éppen szalonképes kiáltás hallatszik még, ami végigvisszhangzik a központi termeken, ahogy a fiú dühös, elkeseredett trappolása is. Ennyit erről. Szóval ő nem volt semmi. Lil soha nem szerette, egész végig hazudott neki. De akkor mi a fene volt múltkor az a hiányzol? Mi a nyavalyának tett úgy, mintha fontos lenne még? Idegességében meglehetősen sok csapkodással jut el a lefekvésig, és egész éjszaka csak a konyhabéli jelenet pörög a szemei előtt...*
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeVas. Május 01, 2011 7:32 pm

*Nemir túl elvakultan boldog még mindig ahhoz, hogy Yan szavait sértésnek vegye, vagy akárcsak bármiféle rosszindulatot is érezzen bennük. Illetve érzi azt ő, de egyáltalán nem tulajdonít neki semmiféle figyelmet. Nem hagyja, hogy bármi is letörje a kedvét Lil társaságában. Bár a kézfogást elutasították, egy szóval sem jegyzi meg mindezt, csupán egy vállrándítással visszahúzza a kezét. Röviden végignézi, hogyan hatnak Yanra a lány szavai. Nem vél felfedezni túl sok örömöt rajta, ez érthető is. A varázslat még mindig elvakulttá tette őket, ezért nem tudnak a saját fejükkel gondolkodni. Ez teszi csak igazán bonyolulttá a helyzetet. Néhány pillantással még felméri a fiú arcát, amint fogadja a hallott szavakat, majd szólásra nyitni sincs ideje a száját, mivel Lil máris az ölébe ugrik. Nem is foglalkozik már az egésszel, csak a lánnyal, akinek viszonozza a csókjait.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeVas. Május 01, 2011 7:19 pm

*Nemir szavaira csak visszavigyorog, és egy puszit ad a fiú szájára. Azonban valami, talán a "bezárt" Lil Yan felé fordítja a tekintetét. Yan felé, akinek Lil normális esetben sosem lenne képes ekkora fájdalmat okozni. De ő most nem tehet semmit. Csak kuporog a sötétben, és legalább olyan nyomorultul érzi magát, mint Yan.* - Yan... Mi a gond? *Pislog tök ártatlanul, majd lassan átverekszik egy gondolat az agyára ült rózsaszín ködön, amire a börtönben ücsörgő Lil hangosan felkiált, aki viszont jelenleg a testet, s a hangot irányítja...* - Ó, Yan... *Sóhajt egyet.* - Mit képzeltél? Én sosem szerettelek. Legalábbis nem úgy, ahogy az látszódhatott. Sajnálom, ha úgy tűnt. Szerintem...te csak egy elővezetés voltál, hogy rátaláljak Nemirre! *Vigyorog a fiúra, majd Yanra néz tettetett sajnálkozással.* - Bocsi. Szólhattam volna előbb is, tudom... *Aztán beleül Nemir ölébe, átöleli, és megcsókolja... Az igazi Lil pedig börtöne falát verve zokog.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeVas. Május 01, 2011 7:13 pm

*Már Lil két puszija után is kis híján felkiált, hogy mégis mi a fene folyik itt, de aztán, mikor a lány kimondja azt a bizonyos utolsó mondatot, olyan érzése támad, mintha a jelenettől amúgy is szívében nyugvó tőrt valaki néhányszor jó alaposan megforgatta volna.* ~Szóval nem volt semmi komoly. Abszolút semmi. Nem, az egész csak egy játék volt. Nos, ezt jó tudni.~ *gondolja keserűen. Aztán Nemir kérdésére kis híján felrobban, de azért csak a fogai között sziszegve válaszol.*
- Nyilván kivételes tehetségem van, hogy elmarjam az embereket magam mellől, Nemir *ejti meglehetősen gúnyosan a nevet, majd elhúzza a kezét Liltől, és ismét a vacsorájával kezd foglalkozni. A kéznyújtást nem igazán fogadja el. Oké, talán mégis féltékeny egy csöppet. Oké, talán iszonyatosan féltékeny. De végül is jogos! Elvégre még mindig szereti a csajt...*
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeVas. Május 01, 2011 6:51 pm

*A szerelmesek enyelgését Yan belépte teszi még zűrösebbé. Ez az érdekes szituáció, amelybe most belecsöppentek a diákok, sok bonyodalmat okozhat még a későbbiekben. Vagy talán egy egyszerű, de kissé kínos szituációból alakul majd ki valami, ami mégsem vezet majd nézeteltérésekhez. Ez persze még nem egy lejátszott meccs, ezért felesleges ilyesfajta spekulációkba bonyolódnunk. A fiú megjelenésére vidám mosoly terül szét arcán. Igazából ez már eddig is a helyén ült, de továbbra is barátságosan fogadja őt. Elsőre nem áll szándékában bármi viszályt is kelteni. Egy egyszerű kéznyújtással próbálja üdvözölni őt.* - Szerbusz Yan! Az én nevem Nemir Growal. Örvendek a találkozásnak. Gyors pillantással végigméri őt, majd tekintetét Lilre függeszti, de a mondandóját továbbra is neki szánja.* - Hogy tudtál egy ilyen szépséget elveszíteni? *Egy mosolyt küld a lány felé, majd érdeklődő tekintettel Yan felé fordul.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeVas. Május 01, 2011 6:42 pm

*Na, hát Yan nem túl jókor került elő, az bizonyos. A mélyen elrejtett, igazi Lil már zokog a kétségbeeséstől börtöne mélyén, hiszen ő hallja, mit akar mondani az elvarázsolt Lil, ő tudja, mi lesz ennek a vége...de nem tehet semmit. Túl késő. Az igazi csak nevetgél egyet Nemir kérdésén, majd elővesz pár tojást, hogy megsüsse őket. A pálcájával legyint, mire azok maguktól a serpenyőbe törik fel magukat, és sülni kezdenek, pár szalonnával egyetemben. És ugye jön Yan...* - Yan! Szia! *Lepődik meg kissé Lil, de azért odatáncol a fiúhoz és két puszit nyom az arcára. Aztán kíméletlenül Nemir elé rángatja.* - Nemir, ő Yan. Jártunk egy darabig...de nem volt semmi komoly. *Oké, az igazi Lil valószínűleg már tíz körömmel kaparja a falat, de ez van. Ő most nem tehet semmit.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeVas. Május 01, 2011 6:12 pm

//Olvad, Lillel és Nemirrel, a cselekmény egy héttel korábban történt//

*Nos, Yan abban a szent pillanatban lép be, mikor Lil édesnek szólítja Nemirt, és szíve szerint ebben a szent pillanatban fogná magát és sarkon fordulna. De sajnos túlságosan korog már hozzá a gyomra, így egy elmorgott 'Üdv' után odalép a hűtőhöz, és gyorsan előszed magának egy kis vajat, szalámit meg paprikát. Szerez kenyeret is, és gyorsan nekiáll elkészíteni az ételét. Minél hamarabb elmenekülhet innét, annál jobb a helyzet. Persze nem bírja ki, hogy ne vessen egy gyors oldalpillantást Nemirre. Szóval ő volna Liliya új szerelme? Milyen remek! Szíve szerint idegesen felhorkantana, de nem teszi. Elvégre ő elengedte a lányt. El, és egy cseppet sem féltékeny. Egyáltalán nem. Még akkor sem, ha idegességében kis híján felborítja a vajat és elejti a szalámit. Nem. Ő teljesen nyugodt, és akkor sem féltékeny, mikor a fiú enyelegni kezd Lillel. Nem! És igen, megint majdnem sikerül elejteni a szalámit. De ez csak azért van, mert fáradt, semmi köze hozzá, hogy Lil úgy néz a srácra, mintha a világ közepe lenne...*
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 10:43 pm

*Nemir sosem volt túl forrófejű ember. Sőt egyáltalán nem az. Ha valami miatt mégis elborulna az agya, akkor ahhoz nagyon fel kell húzni őt. Igazából inkább továbbáll, és magára hagyja az idegesítő dolgokat, hogy le legyenek a közelében. Persze megesik, hogy erre nincs lehetőség, de akkor megpróbálja fejben kiszorítani ezt az idegesítő dolgot. Szó ami szó, tényleg egy nyugodt emberről van szó, és nem tartja fontosnak, hogy azokon a dolgokon rágódjunk, vagy idegeskedjünk, amiken már nem változtathatunk. Hallotta a lány szavait, és látta rajta, hogy most hogyan érez. Röviden elgondolkodott, de nem találta a fejében egyetlen okot sem, amiért értelme lett volna akárcsak a hangját is megemelni. Nem kívánt rossz kapcsolatot kialakítani Yorával, és nem is vezetett volna ez sehova. Megbánta azt amit tett, és biztosra vehetőnek gondolta, hogy soha ilyen többet elő nem fog fordulni. Rövid mosoly jelent meg a szája sarkában, majd higgadtan, türelmesen szólalt meg.* - Felesleges mindezen bánódnod. Ami történt megtörtént. Ahogy látom, már egyáltalán nem örülsz annak, hogy ezt megtetted, és felesleges lenne ezen túl sok időt vesztegetnünk. Amit mondtam, azt valójában nem titkolom, de úgy gondolom, hogy nem kell minden utamba eső személynek megmondanom, ezért nem beszéltem róla. Szóval felejtsük el ezt az egészet, és inkább menjünk el aludni. Lesz még alkalmunk beszélni erről is, és más dolgokról is. Én már igazán fáradt vagyok mára. Nekem ennyi elég volt a napból. *Egyeszűen, nyugodtan beszélt. Semmi indulat nem volt a szavaiban, csupán a nyugalom, és türelem. Valóban fáradt volt már. Ha Yora nem is kíván távozni, ő mindenképp elindul már. De kihangsúlyozva mindazt, hogy felejtse el a történteket a lány.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 10:30 pm

*Yora hirtelen felkapta a fejét. A talárja ujjával gyorsan letörölte a könnyeket.* - Nem a teával volt a gond. *Szipogta a lány.*- Nem fogok hazudni. Megérdemled, hogy tud az igazat. Én... *Mikor belekezdett volna a mondandójába elcsuklott a hangja.* - Én végre hajtottam a Rózsaillat nevű varázsigét. Az ütött ki ennyire. Beszéltél valami Lilről és hogy nem tudod már, hogy szereted-e. Ha... Ha tudtam volna, nem rajtad hajtom végre a varázslatot. Én, nagyon sajnálom. De ígérem senkinek nem mondom el. *Alig tett vallomást újabb sírgörcs tört rá.* - Nyugodtan ordibálhatsz velem. Akár meg is átkozhatsz. Megérdemelném. *Szipog tovább Yora.* - Ha tudni akarod nem sokáig voltál a hatása alatt. Sajnálom, hogy miattam vizes lett a ruhád is. *A daimón odabaktatott Yorához, és megböködte.* - Talán az lenne a legjobb, ha elmennék. *Itatja tovább az egereket Yora.* ~ A végén még úgy járunk, mint Alice. *Próbált viccelni, ugyanis a lánynak eszébe jutott az egyetlen mugli könyv, amit olvasott.*
Nemir Growal
Diák
Nemir Growal

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 10:17 pm

*Továbbra is tudatán kívül motyog valamit magában. nincs tisztában a helyzettel, csak a varázsige bódító hatása beszél belőle. Lassan kezd is úrrá lenni rajta, és Nemir kezdi elveszíteni az erőnlétét. Agya kezd kikapcsolni, és a szeme is fáradtan, nehézkesen kezd lecsukódni. Az izmai elgyengülnek. Mint aki hirtelenjében álomba zuhan. Feje oldalra bicsaklik, és teljesen elernyed a teste. Ekkor zúdul nyakába a víz, amelyet Yora önt. Talán egy pillanatra fel is nyitja a szemét, de annyi lélekjelenlétet nem biztosít a számára, hogy teljesen felébredjen, és legyűrje a varázslatot. A lány láthatóan nem örül a kimenetelnek, és talán nem ilyesmire számított. Ez viszont a varázslat része, és olykor hasonló helyzetbe kényszerülnek az emberek. Ez persze nem volt kényszerűség, de hó diákként ki kellett tennie magáért. Azonban, ha a víz nem is segített eléggé, a varázslat már igen. Mintha mély álomból ébredne fel, úgy kapott eszméletéhez. A feje kissé fájt, és furcsán érezte magát. Nem igazán emlékezett arra, hogy mi történt, csak azt tudta, hogy teát ivott, és aztán minden kiesett. Első gondolatként mindent a teára fogott. Látta a lányt a padon fekve szomorkodni. Bizonyára nem szándékosan történt mindez, ezért nem akar támadólag fellépni. Lehet, hogy valamit véletlenül rosszul csinált az italban, ezért történt minden.* - Öm.. khm.. én nem tudom, hogy mit tettél a teába, de úgy érzem, hogy kicsit kiütött egy pár percre.. esetleg órákra? Nem igazán vagyok képben. *Bambán vigyorog a lányra, és próbálja vidáman felfogni a dolgot. Egyenlőre nem gondolkodik azon, hogy bármi miatt is számon kérje a lányt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 10:05 pm

- Micsoda? Lil? Ezt most kell leállítanom. *Akadt ki teljesen Yora, aztán a fiú arcába öntött a vizet.* ~ Nemir szerelmes?*Vihogja a farkas.* ~Moren, ezt ne merészeld említeni előtte! *Figyelmezteti a daimónt, aki már épp terveket szövögetett, hogy hogyan használhatná fel az információt.* ~ Mi van vele? Nem akar felkelni? Jaj, mi is az a varázsige... Strifula, nem. Stimula! Meg van. *Szegény Yorának kattog az agya, hogy mit csináljon. Végül egy elsős varázslat mellett dönt. Rámutat a fiú mellkasára.* - Stimula! *Mondja ki a varázsigét, és vár. Leül az asztalhoz és lehajtja a fejét. Yora zokog.* ~ Mit tettem? Nem lett volna szabad pont Nemiren végre hajtani a varázslatot. Ő diákképviselő. Az időt nem tudom visszaforgatni. Vállalnom kell a következményeket, bármi is legyen az...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 25 Icon_minitime

Társalgó - Konyha, étkező
Vissza az elejére 
25 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Labirintus :: Központi termek-
Ugrás: