Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Konyha, étkező | |
|
+97Jean Pierre Borell Sophie Lee Kilian Jones Lioneah Armenyell Noah Karl Pavel Enrathol Dorhead Szergej Romanov Lena Langhorne Evangeline Elovics Celia D'cruze Dwayne Brox Nia Boyanov Cameron Whitness - Archív Edenzia Syntyche Diana Lunitech Logan Knucker Cassandra Waylan Samuel J. Colwell Fox Hunter Flame Torchwood Sasha Lupinien Tessa Leone Artemis Taylor Aliena McNewast Christianna Faraday Nye Drystan Cat R. Morgan Munashi Kataku Dárdosi Péter Molly Grozda Goran Polyak Boris Casimir Pavlov Anelie Mei Xi Theodor Anastas Natalia Tatiana Ridolf Samantha Radoslava Lizbeth Westlive Lorie Andres Jack Darkfield Ashley Montez David Branson Xena W. Johnson Rory L. Milborrow-Quenell Alexandra Voltano Eira Eilertsen Etienne Marceau Choi Dae Rin Alfons Gerard Nessie di Alsiera Joshua Phoenix Valeriel Ravenwood Isabella Newton Berill Dalida Cornish Sly Monroe-Peck Daran Fila Chirs Thomas Evernight Lina Wierro Siegfried Zauberer Vivienne Mendelsohn James Ravenwood Teodora Yana Teodora Zhaklina Jenna Shot Maria Thekla Steven Grivalt Aravis Anton Gwilim Jan Nemir Growal Daniel Dragos Emett Neofit Rosetta Waylan Lorraine Betranche Aleksandar Grozda Regina Ruosin Larissa Silber Seldrit El Perimd Lavena Theia Emily Kyra Beawer Farkas Zsuzsanna Gaiaea Yosif Zhivko Electra Porfkonjal Estera Linnet Emanuel Branimir Ginnie Baker Alvery Moreau Speranza di Bagliore Cecile Mignonette Nathaly Holloway Toportyán Zakariás Rosalie Hooper Jasna Novarro James Blackwood Wanda Dorcas Gloria Miley Hortingberg Kádár Enikő Vica Caroline Evans Andréa Bontavier 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Andréa Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 213 Kaszt :
| Tárgy: Társalgó - Konyha, étkező Szomb. Okt. 16, 2010 7:57 pm | |
| First topic message reminder :A Társalgó központi terméből egy kisebb szobába nyílik egy ajtó. Nem túl nagy a hely, de esti nassolásokra, mikor már az Étkezőbe nem szabad menni kimondottan alkalmas. Ha belépsz szemben magaddal a fal mentén végig egy pult húzódik, sok-sok szekrénnyel, ahol találsz poharakat, tányérokat, sütéshez, főzéshez is összetevőket. Meglepő lehet, de szinte minden fellelhető itt, vélhetően a mágia erejének hála, ha palacsintára vágysz, és liszt kellene biztosan lelsz egy szekrényben. Természetesen láthatod, hogy van itt csap is, kézmosáshoz, mosogatáshoz, bár utóbbi nem szükséges, hiszen a manók, mikor épp nincs itt senki sem rendet tesznek. Egy kisebb hűtőt is találsz itt, ha valamit készítesz, és marad belőle elteheted, de ha egy szendvicset ennél ahhoz itt leled meg a felvágottat. A mélyhűtőben még különböző ízű fagyik is rejtőznek, nem árt hát jól körülnézni. Sütőt is láthatsz, ha esetleg bonyolultabb ételt szeretnél készíteni, hisz néha az ember kedvét leli az efféle alkotásban, és nem mindig akarja a manók ételét enni, így akár a hazai ízeket is a kúriába varázsolhatod. A szobában egyetlen kis asztalka van, maximum ketten férnek el mellette, bár szék több is akad, tehát ha arról van szó leülni le lehet, vagy kivinni az enni, innivalót a központi terembe. írta Cirelin de Sovalon
| |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jenna Shot Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 60 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Szer. Jún. 01, 2011 6:20 pm | |
| *Jenna egyáltalán nem lepődik meg hiszen kinézte a lányból , hogy nem fogja elturni idegenek fogdosását.Kicsit sértve érzi magát mivel azt gondolja hogy a lány azt hiszi hogy valamilyen lényegtelen kis ember ö...hiszen ő tud franciául .Jenna anyukája sokat tanigatta lányát szerette volna ha német hellyett ezt választja de hát sajnos nem igy történt.* ~A múlt...~ *mondja és kicsit elszomorodik* ~Mit hisz ez magáról ??? ,de lényegében megértem hiszen én még új vagyok ,nekem sem tettszene ha eddig még nem látott személyek érintenének meg~ *A varázspálca talán az ami miatt Jenna kicsit hátra hököl hiszen ö ilyet nem látott minden nap..Csak ritkán..reméli a lány csak azért vette elö , hogy megijessze nem azért , hogy használja..Mert ha használná akkor aztán Jenna nagy bajba keveredett*
//fagy// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Szer. Jún. 01, 2011 6:11 pm | |
| //olvad//
*Mikor hozzáérnek rászegezi az idegenre a pálcáját. * -Ne merj még egyszer hozzám érni! *Sziszegi franciául Tyline.* - Ugye nem akarod, hogy felgyújtsam a hajadat? *Fenyegetőzik tovább a lány. Acélkék szemei haragosan villannak. Egy gazdaghoz, egy aranyvérűhöz ne merészeljen senki hozzáérni! A lány nem érdekli, sőt Jenna nevét nevét elengedi a füle mellett. A nevéről, a származásáról és egyéb dolgairól hallgat. Belőle nem lehet kiszedni egy szót se. Az elmosogatott dolgokat egy apró mozdulattal a helyére röpteti.* ~Mi a francot akar tőlem ez a lány?! *Dühöng Tyline, hiszen az ilyen dolgokhoz nincs hozzászokva. Gyilkosan bámulja Jennát, ha a tekintetével ölni tudna a lány már rég holtan heverne. Kíváncsi a lány hogy fog reagálni. Közben végigmegy a kis varázsigés listáján. Úgy tervezi alaposan megszívatja Jennát. Miért is ne? Nem ismeri, és ahogy elnézi nem igazán származhat befolyásos családból.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Május 30, 2011 7:33 pm | |
| *Mikor Ria sírni kezd, valahogy nem szól semmit, hagyja hogy ami akar kijöjjön ezáltal a lányból, feszültség, érzések, tudja magáról hogy sokszor csak ez segít. Igy hagyja, és mikor végetér, csak ingatja a fejét mikor Ria a ruhájára célozgat.*-Ne aggódj, én sosem tudtam vigyázni a ruhámra, ugyhogy néhány könnyel több vagy kevesebb, mit számit? *mosolyog egy nagyot a lány felé, remélve hogy most már jobb a kedve. A bókokat is kedvesen megköszöni, kicsit el is pirul, de ö ilyen, nagyon érzelmes, érzelgös, de ha kell akkor harcos királylányként küzdi át mindenen keresztül.*-Akkor lehetnénk vérbarátnök is, nem? Mit szólsz? Megvágjuk a karjainkat, összetesszük és fogadalmat mondunk. *ez most csak spontán jött belöle, nem is tudja miért, csak mondta ami épp az eszébe jutott és kész.*-Es köszi, igen kedves vagy, de én csak meghallgattalak, ennyi. *mondja Ria mondatára röviden.*- Veled tartok ha nem gond, rám is rámférne már egy kiadós alvás, mostanában valahogy nem igazán alszom jól. *mondja kedvesen, majd elindul Ria mellett és közben is beszélgetnek, majd szobáiknál elbúcsúznak és remélhetöen mindketten kialusszák magukat.* |
| | | Maria Thekla
Főkarakter : helgafarkas@hotmail.com Hozzászólások száma : 166 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Május 30, 2011 7:21 pm | |
| *Al most eléggé lenyugtatja,de most már elkezdenek záporozni a könnyek.Megöleli diáktársát,és igyekszik nem túlságosan szétsírni Al ruháját.A könnyek először lassan,majd egyre gyorsabban esnek lefelé,de hang nem hallatszik.ia a halk sírás híve,amúgy sem akarja megmutatni mindenkinek,hogy mit érez.Pár perc elteltével már lassul a könnycseppek áradata,majd megszakítja az ölelést,és megtörli szemét.Aztán mosolyogni kezd,ami már szívből jön,és válaszolgat is*-Köszi.Ez muszáj volt,bocs.Csak úgy kijött...Remélem nem bánod.*msolyog a lányra,majd válaszolgat.*-Én is köszi mindent.Azt hiszem,találtam egy barátot.De igazit.Veled mindent meg lehet osztani.Ha még nem volt barátnőd,akkor én megmondom,hogy nagyon együttérző és kedves vagy.Még sosem találkoztam eddig olyan emberrel,akit a barátomnak tudtam volna nevezni.Mindent köszönök neked.És szerintem kevés ilyen lány van,mint te.A barátodnak hatalmas szerencséje van veled.*mondja mosolyogva,majd ásít egyet.*-Már most elfáradtam egy kicsit.köszönök neked mégegyszer mindent.Na én megyek,mielőtt itt alszok el.*mondja mosolyogva.*-Lett egy szép napom.Na megyek mostmár tényleg.Szia!*mndja,majd felmegy a szobájába,és ha Al felkíséri,akkor az úton is beszélgetnek.Ha nem,egyedül sétál fel.Aztán lezuhanyzik,majd bebújik az ágyába,és valószínűleg hamar elalszik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Május 30, 2011 7:05 pm | |
| *Lini látja hogy Ria szeméböl ismét egy könnycsepp halad végig arcán, erre kicsit ö is elszomorodik, hisz nem akarta a lányt ismét elérzékenyíteni, így barátilag megsimogatja gyengéden a hátát, hogy érezze Ria hogy tudja most mit érezhet. Majd csendben hallgatja amikor a lány újra mesélni kezd, és ismét mosolyra húzódik a szája.*- Köszi, kedves vagy, én is így érzem. Csak azt hiszem Lornak is meg kell szoknia ezt a jelenlegi helyzetet, szóval igaziból nincs gond, meg ilyesmi, csak lehet hogy sokszor tud sok mindent akarok egyszerre. De, olyan jó hogy ö van nekem... *jegyzi meg csak úgy halkan, és most ö érzékenyül el egy kicsit, valahogy érzi hogy ez egy ilyen nap a mai.*-Megértelek, semmi gond, ha sirnod lenne kedved, akkor azt csináld, én melletted vagyok, ha kell. *mondja ismét Lini, valahogy nem tudja magát ebben a fájó érzések közepette jól kifejezni magát, de reméli hogy érti a lány mire céloz.*-Sokat sírtam én is miután a szüleim meghaltak, de utána valahogy megedzöttem, és csak mióta itt vagyok tudok újra sírni, nevetni, szóval egészségesen viselkedni. *mondja röviden. Es tényleg így van, hisz mióta itt van, rá sem lehet ismerni.*-Ertem, és köszi hogy érdemesnek találtál rá hogy megoszd velem, szóval köszönöm a bizalmad. *mondja Lini, kicsit félénken és alig halhatóan. Nekii még sosem volt ugyebár barátnöje, és hasonló dolgokat élt ö is át, úgyhogy könnyebben talán meg tudja érteni Riát.*-Kívánom hogy találd meg öket mieobb. *mondja mosollyal szája szélén, de csak picivel.* |
| | | Maria Thekla
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Május 30, 2011 6:55 pm | |
| *Csendben hallgatja a lányt,és itt-ott bólogat.mikor Al a családjáról kezd beszélni,lehajtja fejét,és újra megjelennek a rémképek.Nagymamája holtan,nagyapjával együtt,közelükben öccse.Ezen még mindig nem tudta túltenni magát,Úgyhogy nem csoda,ha megint könnycsepp gördül arcán.Letörli,majd elkezd beszélni*-Figyelj,mindent nem kívánhatsz egyszerre.Meg kell ismernetek egymást,és sokat kell beszélgetnetek.eleinte nem lesz könyű,de később már bármiről el tudtok majd beszélgetni.Ahhoz pedig,hogy sokáig tartson,tudnotok kell csendben is lenni.Néha a csend sokat elmondhat választottadról.Amúgy nagyon sajnálom,hogy ez történt veled.Nekem a nagyszüleimet és az öcsémet ölték eg démonok.Csak nyolcéves voltam.De még mindig kísért néha. A szüleim és a bátyám pedig egyszerűen eltűnt.Ezért kerültem a bácsikámhoz.*mondja,de látszik rajta,hogy erről még nem beszélt senkinek.A szavai hangsúlyából Al következtethet arra,hogy ez egy olyan dolog,amit nem sokat és nem sok mindenkinek mond el.Elég nehéz neki erről beszélni,hisz 8 éves kora óta rajta és bácsikáján kívül erről még nem tud senki.Legalábbis eddig.*-Ezt eddig csak neked mondtam el.Mármint a véres részét.Gondolhatod,hgy mennyire bezárkóztam ezek után.Két hétig se nem ittam,se nem ettem.Egy hónap múlva már eszegettem,de még nem szólaltam meg.végül muszáj volt,mert a nagybátyám megkezdte a tanításomat.De hát ilyen az élet.Senkinek se könnyű.*mosolyodik el egy fájdalmas mosollyal,majd újabb könycsepp csordul le szép arcán.Aztán még egy és még egy.Hogy lesz-e több,az Alon múlik.Vagy kitudja. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Május 30, 2011 6:32 pm | |
| //olvadozunk//
*Linit nem jön zavarba hogy ezt a hangszeres dolgot nem tudja, úgyhogy simán megkérdezte és kész. Mikor a lány a szemöldökét kicsit felhúzza, fel sem veszi, nem érzi úgy hogy buta lenne vagy ilyesmi, csak talán más a kultúrájuk, és emiatt van hogy nem ismerte. Mikor Ria a fiúkról mesél, kicsit belepirul, valahogy neki Lor az elsö pasija, és közelebb még egy sem volt hozzá, de csak mosolyog, és néha bólogat. O még nem tapasztalta ezeket a dolgokat, úgyhogy nem füz semmit a dologhoz.*-Igen, értem. *jegyzi meg röviden, majd folytatja.*-Hát, nekem kicsit hiányzik hogy órákat nem beszélgetünk még Lorral csak úgy, épp ami jön, de ami késik, az nem múlik, ugyebár. De, valóban értem mit akarsz mondasz, egy lánynak szerintem fontos hogy ne csak a fontos de mindenféle dologról el tudjon egy fiúval beszélgetni, föleg ha az a barátja.*mondja csendben, majd tovább forgatja a szavakat.*-En sem voltam mindig ilyen, mint most, évekig meg sem szólaltam miután anyu meg apu meghalt, aztán mikor a bátyámtól elakartak szakítani, minden megváltozott és a nyelvem is megeredt. Szükszavú és visszahúzódó voltam akkoriban, de mióta a nezán vagyok, azt hiszem sokkal többet beszélgetek meg ilyesmi, talán ennek köszönhetem Lort is. *hadarja el gyorsan, ez valahogy csak kijött belöle, és egyáltalán nem számított rá.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Május 30, 2011 6:11 pm | |
| |
| | | Jenna Shot Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Május 30, 2011 6:09 pm | |
| *Jennát meglepi a lány hiszen az alig néz rá nem szól hozzá semmi..* ~Na nem baj majd én~ *Jenna feláll és odamegy mellé majd a kezéhez ér de gyorsan elhúyya mivel a lány keze elég hideg * ~Mondjuk az arca is ezt sugározta de , hogy ennyire?~*Erre egy kicsit megijedt de az gyorsan el is szállt* -Szia Jenna vagyok .Téged , hogy hivnak ? *A hátánál állva a lány szépsége máskor eltántoritotta volna Jennát de ez most más volt úgy érezte lassacskán visszatér az a régi lány aki senkitől sem félt.* ~Kicsit önteltnek néz ki de hát nem a külsöröl kell itélkezni~ * Bájos mosolyt ölt arcára és várja , hogy a lány hozzaszóljon , de addig is még jobban megnézi elegáns öltözékét és eszébe jut , hogy talán ő is visszatérhetne régebbi stilusához...*
A hozzászólást Jenna Shot összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 01, 2011 6:04 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Május 30, 2011 5:59 pm | |
| *Kicsapódik az ajtó. Egy szőke Belsirionos lány lép be rajta. A haját ezüst színű csattal tűzte fel. Fekete nadrágot és cipőt visel. A pólóján pedig J'taime Paris felirat díszeleg ezzel is kihangsúlyozva, hogy Tyline Blanchrad Franciaországból érkezett. Egyenes háttal lépked előre olyan kecsesen, mintha az angol királynő egyik udvarhölgye lenne. Acélkék szemei megállapodnak egy lányon, de nem igazán izgatja az idegen jelenléte. Kezében egy nagyobb zacskót szorongat. Odamegy az egyik pulthoz, és előkotor egy tálat. Kiveszi a zacskóból a friss baguettet. Ráhelyezi a tálcája, majd az egyik fiókból elővesz egy kést, és kettévágja a francia finomságot. A hűtőből elővesz eper lekvárt, és megkeni a pékárut. Otthon minden nap baguettet esznek. Visszahelyezi a kenyér másik felé a megkent részre, és nagyot harap belé. Ő nem fog a lányhoz szólni. Nem is érdekli, ha hozzászólnak akkor úgysem fogja vissza magát. Elmerengve fogyasztja el a vacsoráját. Odamegy a hűtőhöz, kiveszi a tejet és keres magának egy poharat. Tölt magának, és megissza. Majd az övéről leveszi a pálcáját, és egy begyakorolt igével elmosogat. Ő nem fogja bepiszkítani a kezét arra van a varázslat, hogy elvégezze helyette.* |
| | | Jenna Shot Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Május 30, 2011 5:42 pm | |
| *Jenna hasának korgása nagyon messzire elhallatszott* ~Jaj de éhes vagyok~ *Oda megy a szakácsnöhöz és kér bármit csak , hogy csillapitsa éjségét a végén megköszöni és leül* ~Pfúú de jó végre ehetek~ *Ezzel neki is kezd enni* | |
| | | Maria Thekla
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Május 27, 2011 9:32 pm | |
| *Ria is zavarba jön,mert nem hitte volna,hogy ennyire rokon lelkek lehetnek.A második kérdésre kicsit felhúzza szemöldökét,de azért készségesen válaszol*-A lüra és az aulosz görög hangszerek.A családom minden tagja tud ezeken játszani.Most épp nincsnek nálam,hanem a szobámban vannak.Egyébként teljesen igazad van.Mondjuk Dennyn kívül senkivel sem tudtam elbeszélgetni,mert mindegyik csak a bugyimig akart eljutni.De ő más...Vele mindent meg lehet beszélni.És észreveszi rajtam,ha nincs jó kedvem.Mondjuk mi is a korai stádiumban vagyunk.Az meg,hogy nem volt eddig pasid,az nem baj.Jobb, ha nincs,mintha állandóan rádmásznak.*húzza el a száját,és arra a bizonyos esetre gondol,mikor híres lett,és minden fiú vele akart járni.Na az nem volt egyszerű.De ez nem is lenne baj,csak voltak köztük olyanok is,akik szépnek már nem mondhatók...Sőt,egyesek bunkók is voltak,és ész sem lakozott túl sok ott bent.*-Amúgy még mi se nagyon beszélünk ilyenekről.De majd eljön annak is az ideje,ne félj.*mondja kedves mosollyal,majd megsimogatja a lány hátát.Közben rápillant a daimónra,és várja,mond -e valamit barátnője.Ha nem,szépen hallgatásba merül.* http://Fagy.Már megint.// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Május 27, 2011 8:53 pm | |
| *Ahogy emlegeti a sulis dolgokat Ria, kezd beugrani Lininek hogy már ezt tudja, de figyelmesen hallgatja a lányt persze. Mikor az megemlíti hogy neki sem volt még barátnöje igaziból, valahogy érdekes érzés fogja fel, mintha sorslelkek találkoztak volna.*-Ertem, ez érdekes, tisztára zavarba hozol. *mond egy perc mulva Lini valamit, mert kicsit tényleg zavarba jött,pedig tudvalevö hogy ö spontán lélek, de most lehet hogy kicsit lassú, mindegy, mindenesetre ledöbben, alig találja a szavakat.*-Bocsika, de megkérdezhetem hogy mi az a lürán és aulosz? Az biztos hogy valamilyen hangszer, de pontosan nem tudom... *kap egy mondatra mely jó támpontnak igérkezik hogy leplezze elképedését az elözöekkel kapcsolatban.*-Rá se vess, a DM nekem is azért tiltott, mert bár szeretek mugli zenét hallgatni, ettöl több közöm nincs a dalhoz, zenéhez, úgyhogy nem vagy egyedül. *neveti el magát.*-Hát, végülis nincs nagyon mit mesélni, de, szívesen. *azzal leül a lány mellé és belekezd.*-Hol is kezdjem? Szóval Alexandro L. Bertoluccinak hivjak és egy jóképü srác, de még nagyon friss a kapcsolatunk, szóval még nem igazán tudok róla mit mondani. Persze szeretem, meg kedves, aranyos, gáláns meg ilyenek. De, azaz igazság hogy nekem ez az életem elsö szerelme, úgyhogy nincs igazán viszonyítási alapom, szóval röviden ennyi is. Picit hiányolom hogy nem beszélünk tobbet komoly dolgokról, meg nem folytatunk szócsatákat egy-egy témával kapcsolatban csak úgy, de, hát ilyenek a férfiak, nem? Nem nagyon szeretnek kitárulkozni, ellenben a nökkel akik viszont szivesebben folynak bele ilyenekbe.... *húzza el a mondat végét, és csak reméli hogy valamennyire sikerült lefestenie Riának a helyzetet, és megérti.* |
| | | Maria Thekla
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Május 27, 2011 8:29 pm | |
| *Ria együtt érez a lánnyal,neki sem volt igazi barátnője még.Csak rengeteg pasija.Akik nem törődtek vele igazán.De erre csak Denny mellett jött rá.Sokat segített neki eddig ez a kapcsolat.És van olyan érzése,hogy még sokat fog jelenteni neki...A lány kérdésére bólint egyet,majd válaszol*-Én aurornak készülök.És én szeretem az AMM-et.Az AUM az egyik kedvencem,de az SHE és a Párbajtan is bejön.A jósmágia nem nekem való,sem az ezzel kapcsolatos dolgok.Egy időben nagyon meg akartam tanulni,aztán letettem róla,mert kiderült,nincs hozzá tehetségem.A Dalmágia sem megy,habár tudok lürán és auloszon is játszani,és elég jó hangom van.Amúgy még nekem sem volt igazi barátnőm.*mondja,miközben lehajtja fejét.*-De most találtam becses személyedben valakit,akivel igazi barátság is lehet.*Emeli fel fejét,és belenéz Al szemébe*-Mit gondolsz?Lehet ebből valami?*kérdezi csillogó tekintettel.Al felfedezhet benne valami mélyebb értelmű csillogást is,ami eddig még nem jelent meg aurorunk szemében.*-Nekem is van barátom,Denny Sefton.Hogy azt mondjam,azt hiszem megtaláltam az igazit.*Nyalja meg ajkát,mikor a csókokra gondol.Az azért nem semmi,hogy megismerték egymást,és máris egymás karjaiban találták magukat.Itt csak valami másról lehet szó,mint szalmaláng.*-Kérdezhetek egy elég személyes jellegű kérdést?Mesélnél a választottadról?*mondja,miközben letelepedik az asztalra,és figyelő tekintettel tapad a jós arcára.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Május 27, 2011 8:11 pm | |
| *Lini nézi a lányt ahogy iszik meg töri a pisztáciát, majd a kérdésre bólint egyet.*-Persze, mi lenne az? *Lini nem tudja mire vélni a sóhajokat és az üres tekintetet, elgondolkodik, tünödik, hogy néha talán ö is igy szokott nézni amikor egyedül van s csak daimonja látja? Ekkor Ciqalara is néz, aki szavak nélkül csak lehunyja a szemét, ez közöttük egy afféle titkos nyelv, mert nem mindig kell gondolatban válaszolni, egyáltalán szavakat suttogni, mormolni, sokszor elég egy pici rezdülés, és az többet mond minden szónál. De, most még nem kérdi meg hogy mi ez, valahogy nem akarja kizökkenteni meg ismét talán sebeket felszakítani a lányban, úgyhogy majd esetleg késöbb megkérdi.*-Jós vagyok, és a kedvenc tantárgyam az EHM, AMM, ATV, de utálom a DM órát, valahogy az nem az én asztalom. Es neked? *kérdi afféle közömbös arccal és hangnemben.*-Sosem volt még barátnöm, lehet hogy különös ez meg ilyesmi, de tényleg nem. Valahogy még sosem voltam olyan emberekkel körülvéve persze a családtagjaimon kívül akikkel igazán megértettem volna egymást. Persze van barátom, nem oly régóta, ö is idejár a nezára, nekem például ez is furcsa. De, röviden szólva, nincs. *mondja hallkan, mert valahogy szégyeli ezt a dolgot valamiért.* |
| | | Steven Grivalt Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1296 Kaszt : Üzenőláda : Hát bár ez a sablon szöveg, de...: Bárki hívhat játszani
Előnyt csak te élvezel, a többiek várjanak a sorukra
Hé ott hátul! Nem kell tolakodni...
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Május 22, 2011 10:40 pm | |
| *A lány végül az ölébe ül, ami Stevent hatalmas örömmel tölti el. Átkarolja szerelme derekát, és kicsit még közelebb húzza.* - Úgy érzem, örülhetek annak, hogy megtaláltad, ami hiányzott *válaszol somolyogva, és kezébe veszi a teát. Más már rég felugrott volna a forró bögre hatására, de Steven alig érzi. Hozzászokott már. Belestol, és felcsillan a szeme.* - Annyira rég vágytam már egy finom teára. De ez messze a legvadabb álmaimat is fölülmúlja. Hiszen veled ihatom! *Néhány gyors korty, és az üres bögre az asztalra kerül. Az édes íz még mindig ott van a nyelvén, de most másra vágyik. Másfalyta szomjúság kezd eluralkodni rajta. Türelmesen megvárja, míg Aravis végez a teájával, és közben a kérdésére válaszol:* - Nem sok változás történt. A vizsgák miatt igen sokat vagyok kénytelen tanulni. Meg hát az öcsém is elment. Nem tudom, visszajön e még, de sajnos nem hiszem. Én meg nem tudom, mikor tudok utána menni. Csak egy levelet hagyott hátra, legutoljára négy hónapja hallottam felőle. És kezd valami nyugtalanító érzés elhatalmasodni rajtam... *hallgat el, tekintete a távolba mered. Néhány pillanatig csönd van, majd egy apró koppanás az asztalon. Aravis is végzett a teájával. Ahogy a lány a szemébe néz, valami megmozdul benne. Egy apró puszit nyom a puha arcára, majd finoman beleszuszog a fülébe.* - Gyere velem *suttogja halkan, miközben valami bizsergető érzés kezd elhatalmasodni rajta.* - Volna valami, amit szeretnék megmutatni. * Miután Aravis kiszáll az öléből, feláll megfogja a lány kezét, és elindulnak. Valahová a kastélyba...*
| |
| | | Aravis Anton Diák
Főkarakter : mint az e-mail Hozzászólások száma : 1601 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya
Ha vámpír lennék, csak olyan párra vágynék, mint te.^^
/by drága Spiritem/
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Május 22, 2011 10:22 pm | |
| *Oh, csak elmosolyodik a bókon és hát akkor olyan ízesítést dob a másik bögrébe is, mint a sajátjába és egy kis cukrot is. De közben Steven már átöleli hátulról és hát elég nehéz ilyenkor bármi mást is csinálni és a puszi után mesélni kezd.* - Hát ez is az is, tanulás, a szokásos tudod.. csak valami, valaki hiányzott, de már megtaláltam. - fordul szembe Stevennel. Ekkor ér a fiú keze a szemeihez és már tudja, lebukott így szégyenlősen lesüti szemeit, de el is mosolyodik és a csókra csókkal felel. Kis pillangói máris közelebb merészkednek, ők is tudják, gazdájuk most nagyon boldog. *Közben két szék lebeg hozzájuk és halkan érnek földet, de Aravis furcsán néz párjára és elvigyorodik, mikor a fiú leülve arra vár, hogy ő is helyet foglaljon. Kacagva vakarja meg a fejét.* - A másik kié lesz? - kérdéssel együtt belehuppan Steven ölébe és átöleli a nyakát. *Majd fel sem kelve a poharakért nyújtózik és az egyik gőzölgő nedűvel teli bögrét Stevennek nyújtja, de mielőtt a fiú elvehetné tőle még visszahúzza - vigyázz, forró - figyelmeztetés után adja csak azt át. A sajátját pedig két kezébe fogja óvatosan és fújni kezdi. Majd mikor már megunja, a fiú fejének dönti sajátját.* - És veled mi történ ez idő alatt? | |
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1296 Kaszt : Üzenőláda : Hát bár ez a sablon szöveg, de...: Bárki hívhat játszani
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Május 22, 2011 10:01 pm | |
| - Ha lehet, még gyönyörűbb lettél *suttogja Steven, miközben mosolyogva tűri, hogy Aravis rácsodálkozzon. Mintha könnycsepp csillanna a szemében, de a lány már vissza is fordul a gőzölgő csészékhez. Mögé lép, és átkarolja hátulról. Sd egy puszit az arcára, miközben egy pillanatra tétovázik, majd válaszol:* - Olyat kérek, amilyet te szeretnél csinálni! De mi történt veled az elmúlt hónapokban? Annyira rég láttalak! *Végigsimít a lány arcán, egy apró könnycseppet elmorzsol. Nem tudja megállni, hogy még egyszer meg ne cskolja. A puha ajkak érintése, és az illat, az a varázslatos illat... Teljesen elbódítja. A szemei csillognak, a szíve a torkában dobog. Nagyon rég nem örült már ennyire valakinek. Előhúzza a pálcáját, és egy aprót int vele. Két szép röppen át a konyhán, egyenesen hozzájuk. Leül az egyikre, és várakozón néz Aravisra. Bár ott van még egy szék, reméli, hogy a lány a lábát választja.* | |
| | | Aravis Anton Diák
Főkarakter : mint az e-mail Hozzászólások száma : 1601 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya
/by drága Spiritem/
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Május 22, 2011 9:48 pm | |
| *Nem telik bele sok idő, a víz már forr, ekkor beletölti az előtte lévő két bögrébe. Általában akárhol legyen, mindig akad társasága, hátha most is így lesz. Majd belerakja a filtert és venné le a cukrot, mikor valaki pont betoppan és a nevét mondja. Az a hang, az az ismerős hang rögtön tudja kié, de először elhinni sem akarja, hisz olyan régen találkoztak már. Így először hatalmasra tágulnak lila szemei, de hamar megtapasztalja, hogy ez tényleg valóság. Hiszen Steven áll előtte és mikor ő még gondolkodna a továbbiakon a fiú már csókra csábítja. Végül aztán nem is kellenek szavak, abban az egy dologban benne van minden. A hirtelen találkozás öröme, a felgyülemlett érzelmek tömkelege. Majd belesimul az ölelésbe és csak egyszerűn annyit mondd, hogy - Hiányoztál! - de azt is csak halkan, a maga megnyugtatására teszi. Hiszen olyan gyorsan történt minden, hogy ezeket fel is kéne fogni, de aztán távolabb tolja magától Stevent. Persze csak azért, hogy szemügyre vegye és a szemeibe nézhezzesen.* - Tényleg itt állsz előttem.. - simít végig a fiú arcán és bármennyire is próbálja visszafogni magát, szemei megtelnek könnyel. *Tudja jól, hogy el nem fogja magát sírni, de mégis hirtelen hátat fordít és a bögrékhez sétál. - Nos, akkor milyen teát szeretnél? | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Május 22, 2011 9:33 pm | |
| ~Nem hiszem el, hogy megint kijátszotta! Kerüljön csak a kezem közé~ *ráncolja össze Steven dühösen a szemöldökét, miközben puha léptekkel halad a konyha felé. Már nagyon rég nem járt azdon falak között, hónapok óta nem látták. Miután az öccse elment az iskolából, magába húzódott, nem nagyon mutatkozott nyilvánosság előtt. Barátnőjével is régen beszélt már. De most valami megmagyarázhatatlan erő kirángatta a szobából. Rég elfeledett érzés fészkelte be magát a szívébe. És akarva-akaratlan felállt, és elindult. Nem tudta, mi fogja ott várni, de nem is gondolkozott rajta. Gyorsan halad, és csendben. nem akar senkit sem felverni. Befordul a folyosón, és amint meglátja az ajtó, mégjobba rákapcsol. Tudja, hogy itt engedéllyel járhat falak között, egykor ő is járőrözött. De annak az időnek vége, és most valahogy senkibe nem akar belefutni. Ám mikor belép a konyhába, egy pillanatra megtorpan.* - Aravis? *A szíve hatalmasat dobban, és azon veszi észre magát, hogy két lépéssel a lány mellett terem, megragadja az arcát, és szenvedélyesen, hosszan megcsókolja. Majd szó nélkül szorosan magához öleli.* | |
| | | Aravis Anton Diák
/by drága Spiritem/
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Május 22, 2011 9:20 pm | |
| *Aravis ma sem tud még aludni ilyen korán. Vagyis hát nézőpont kérdése, de neki ez még kora. A lány egy finom forró teára vágyott, így nem csoda, hogy itt ténykedik. Pálcáját elő sem veszi, saját kezével készíti a vadcseresznyés ízű teát. A vízre vár éppen, és a pultnak támaszkodva szuggerálja a vizet. Azonban halkan felcsendül kacagása, mikor egyik kis pillangója, a meleg gőzt megérezve minél messzebb repdes a forróságtól. Majd hátratűri hosszú ezüst haját, mely már a derekát verdesi.* | |
| | | Nemir Growal Diák
Főkarakter : nemir_growal@hotmail.com Hozzászólások száma : 323 Kaszt : Üzenőláda :
"Csak a lelkiismereted lehet bírád, hóhérod vagy pártfogód, senki más."
"Nézz körül, és kérdezd meg magadtól: akarsz-e ennél jobbat?"
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Május 17, 2011 6:14 pm | |
| *Nemir figyelmesen hallgatja Gwilimet, amint a zongorajátékokról beszél. Sok idegen szó merül fel előtte, így már talán nem is tűnik olyan egyszerűnek, hogy egy efféle billentyűs hangszeren játsszon. Talán tényleg nem pusztán a billentyűk ütögetéséről van szó, és sokkal komolyabban el kell merülni a zene világában ahhoz, hogy valamirevaló zenének nevezhető hangsor hagyja el a zongorát. Talán sikerül egyszer elmerülnie a zene eme rejtelmeiben, de lehet, hogy sohasem. Minden persze a jövőn áll, és azon, hogy mennyire elhivatott ő valójában. Persze a zene csupán szórakozás, és számára vannak fontosabb dolgok is a szórakozásnál, de majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.* - Hát. Ahogy így lefested, valóban nem tűnik már olyan egyszerűnek. De ettől még nem adtam fel a lehetőséget, hogy megtanuljak zongorázni. Ha majd sikerül oda jutnom, akkor biztosan belemerülök. *Majd elbúcsúzik Gwilimtől, és néhány perc múlva ő is távozik a konyhából, mivel nincs már itt több dolga.* | |
| | | Gwilim Jan
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 94 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Május 17, 2011 6:05 pm | |
| -Na, majd szánj rá pár percet legalább az alapok megtanulására és ha baj van én szívesen segítek neked.*mondja kedvesen.* -A zongora nehéz, mert nem elég ütni a billentyűket azoknak külön ütésük van staccato és legato játék és hangosítani, halkítani kell a játékot tehát nehéz. Ha így nézzük akkor az orgona is könnyű, mert ott is csak ütni kell a billentyűket meg csak ott legato játék van, de azzal nehezebb, hogy regiszteri vannak és pedáljai.*mondja Nemirnek.- -Érdemes a zenével foglalkozni, mert jó és remélem nyáron lesz időd és akkor foglalkozhatsz ezzel a művészeti ággal és ha kell segítség akkor csak nyugodtan szólj nekem.*mondja egy nagy mosoly mellett.* -Most pedig én megyek. Köszönöm a szendvicset! Hello! Szép estét!*búcsúzik el Nemirtől majd elmegy a szobájába.* | |
| | | Nemir Growal Diák
Főkarakter : nemir_growal@hotmail.com Hozzászólások száma : 323 Kaszt : Üzenőláda :
"Csak a lelkiismereted lehet bírád, hóhérod vagy pártfogód, senki más."
"Nézz körül, és kérdezd meg magadtól: akarsz-e ennél jobbat?"
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Május 17, 2011 5:49 pm | |
| *Úgy tűnik, hogy most jó témába kezdett bele Nemir, amint a zene került porondra. Gwilim csak úgy ontja magából a szavakat. Egyértelműen látszik, hogy szívesen beszél bármiről a témában.* - Akkor úgy tűnik, hogy minden tudásom helyesnek bizonyul.* Feleli mosolyogva* - Ami engem illet, nincs igazán tudásom a zenélés terén. Nem sikerült úgy hangszer mellé kerülnöm, hogy azzal hosszútávon tanulhattam volna bármit is. Valójában nem értek hozzá, de nekem a zongora bizonyult a legegyszerűbbnek, mert azon csak le kell ütni a billentyűket megfelelő sorrendben, és máris megkapjuk a kívánt hangzást. Bár lehet, hogy ez csak nekem tűnik ilyen egyszerűnek. *Nevet fel, majd folytatja.* - Igen, biztos vagyok benne, hogy még mindig nem lenne késő megtanulnom, de mostanában meg fele annyi időm sincs rá, mint régebben lett volna. Az iskola nagyon elhavaz. Talán a nyáron majd lesz némi időm, hogy belemerüljek a zene világába. | |
| | | Gwilim Jan
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 94 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Május 17, 2011 5:40 pm | |
| -Rendben megegyeztünk.*mosolyog.* -Igen, hegedülök meg éneklek meg zongorázok, tehát egy szóval a zene területén mozgok.*mondja Nemirnek.* -És miért nem választottál könnyebb hangszert mint fúvóst vagy a vonósok közül a a csellót vagy a nagybőgőt?*teszi fel a kérdést.* -És a zene területén mennyire vagy otthon, tehát tudsz kottát olvasni vagy hallásod van-e vagy tudsz énekelni?*teszi fel a következő kérdést a srácnak, ez az a téma amiről Gwil bárkivel szívesen elbeszélget.* -Még nem késő megtanulnod zenélni, csak kitartás kell hozzá meg egy tanító.*mondja Nemirnek biztatásként, hogy kezdjen bele nyugodtan a zenélésbe.* -Van olyan ember aki 30 évesen kezd el tanulni zongorázni. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező | |
| |
| | | | Társalgó - Konyha, étkező | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |