Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Konyha, étkező | |
|
+97Jean Pierre Borell Sophie Lee Kilian Jones Lioneah Armenyell Noah Karl Pavel Enrathol Dorhead Szergej Romanov Lena Langhorne Evangeline Elovics Celia D'cruze Dwayne Brox Nia Boyanov Cameron Whitness - Archív Edenzia Syntyche Diana Lunitech Logan Knucker Cassandra Waylan Samuel J. Colwell Fox Hunter Flame Torchwood Sasha Lupinien Tessa Leone Artemis Taylor Aliena McNewast Christianna Faraday Nye Drystan Cat R. Morgan Munashi Kataku Dárdosi Péter Molly Grozda Goran Polyak Boris Casimir Pavlov Anelie Mei Xi Theodor Anastas Natalia Tatiana Ridolf Samantha Radoslava Lizbeth Westlive Lorie Andres Jack Darkfield Ashley Montez David Branson Xena W. Johnson Rory L. Milborrow-Quenell Alexandra Voltano Eira Eilertsen Etienne Marceau Choi Dae Rin Alfons Gerard Nessie di Alsiera Joshua Phoenix Valeriel Ravenwood Isabella Newton Berill Dalida Cornish Sly Monroe-Peck Daran Fila Chirs Thomas Evernight Lina Wierro Siegfried Zauberer Vivienne Mendelsohn James Ravenwood Teodora Yana Teodora Zhaklina Jenna Shot Maria Thekla Steven Grivalt Aravis Anton Gwilim Jan Nemir Growal Daniel Dragos Emett Neofit Rosetta Waylan Lorraine Betranche Aleksandar Grozda Regina Ruosin Larissa Silber Seldrit El Perimd Lavena Theia Emily Kyra Beawer Farkas Zsuzsanna Gaiaea Yosif Zhivko Electra Porfkonjal Estera Linnet Emanuel Branimir Ginnie Baker Alvery Moreau Speranza di Bagliore Cecile Mignonette Nathaly Holloway Toportyán Zakariás Rosalie Hooper Jasna Novarro James Blackwood Wanda Dorcas Gloria Miley Hortingberg Kádár Enikő Vica Caroline Evans Andréa Bontavier 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Andréa Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 213 Kaszt :
| Tárgy: Társalgó - Konyha, étkező Szomb. Okt. 16, 2010 7:57 pm | |
| First topic message reminder :A Társalgó központi terméből egy kisebb szobába nyílik egy ajtó. Nem túl nagy a hely, de esti nassolásokra, mikor már az Étkezőbe nem szabad menni kimondottan alkalmas. Ha belépsz szemben magaddal a fal mentén végig egy pult húzódik, sok-sok szekrénnyel, ahol találsz poharakat, tányérokat, sütéshez, főzéshez is összetevőket. Meglepő lehet, de szinte minden fellelhető itt, vélhetően a mágia erejének hála, ha palacsintára vágysz, és liszt kellene biztosan lelsz egy szekrényben. Természetesen láthatod, hogy van itt csap is, kézmosáshoz, mosogatáshoz, bár utóbbi nem szükséges, hiszen a manók, mikor épp nincs itt senki sem rendet tesznek. Egy kisebb hűtőt is találsz itt, ha valamit készítesz, és marad belőle elteheted, de ha egy szendvicset ennél ahhoz itt leled meg a felvágottat. A mélyhűtőben még különböző ízű fagyik is rejtőznek, nem árt hát jól körülnézni. Sütőt is láthatsz, ha esetleg bonyolultabb ételt szeretnél készíteni, hisz néha az ember kedvét leli az efféle alkotásban, és nem mindig akarja a manók ételét enni, így akár a hazai ízeket is a kúriába varázsolhatod. A szobában egyetlen kis asztalka van, maximum ketten férnek el mellette, bár szék több is akad, tehát ha arról van szó leülni le lehet, vagy kivinni az enni, innivalót a központi terembe. írta Cirelin de Sovalon
| |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Nemir Growal Diák
Főkarakter : nemir_growal@hotmail.com Hozzászólások száma : 323 Kaszt : Üzenőláda :
"Csak a lelkiismereted lehet bírád, hóhérod vagy pártfogód, senki más."
"Nézz körül, és kérdezd meg magadtól: akarsz-e ennél jobbat?"
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jún. 13, 2011 11:20 pm | |
| *Úgy tűnik, a fiú jó úton halad a felé, hogy megismerhesse Teodorát. Talán kissé zárkózott még előtte, de sebaj. Majd csak megnyílik. Amint a lány ráemeli a tekintetét, és meglátja benne azt a gyermeki lángolást, mosolyra húzódik a szája. Különösen fest, de valahogy tetszik ez Nemirnek.* - Akkor hát el kell oda mennünk. Majd én leszek az idegenvezetőd. Hidd el, nálam keresve sem találnál jobbat. *Nevet fel, majd folytatja.* Én voltaképpen egész héten ráérek, ha neked megfelel, bármelyik este elmehetünk. Mert az este szép, hiszen a világítást csak akkor lehet megcsodálni. *Közben az utolsó falat is lecsúszik a torkán, és a teát is megissza.* - Én mára jól laktam, és már igazán elfáradtam. Megyek és ledőlök aludni. Viszont ezt a vidámparkozást feltétlenül meg kell valósítanunk majd. Még megkereslek majd ez ügyben. *Kacsint rá a lányra, majd feláll, és a tányért illetve a poharat a mosogatóba teszi.* - Szép álmokat! Szia! *Búcsúzik el, és elindul a szobájába, magára hagyva a lányt. Talán ez már kicsit modortalan lépés, de biztosan tudja, hogyan talál vissza a szobájába, és bizonyára már ő sem maradna túl soká idelent.* | |
| | | Teodora Zhaklina Diák
Főkarakter : popikee@hotmail.com Hozzászólások száma : 26 Kaszt : Üzenőláda : Egyszer és mindnenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jún. 13, 2011 11:07 pm | |
| *Első kérdésére nem tudott választ adni, hisz pofája tömve volt, mint egy hörcsögnek. Nagyot nyelt, továbbá is titokzatos maradva, utóbbi kérdésre felelt inkább. - Nellodon? Nem, még soha... Még soha nem voltam ott... Sőt, vidámparkban sem... Én nem ilyen helyen nőttem fel... - felelte,de a kíváncsiság szikrát gyújtott két szemébe. Válasza közben a tányérját nézte, s mikor a fény meggyulladt benne, felnézett a fiúra. Szeméből azonnal kilehetett olvasni a választ, még ha néma is maradt.* | |
| | | Nemir Growal Diák
Főkarakter : nemir_growal@hotmail.com Hozzászólások száma : 323 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jún. 13, 2011 11:02 pm | |
| *A vacsora tálalva. Hogy egyszerűen fejezzük ki magunkat. Nem egy nagy különlegesség, de lefekvés előtt megteszi. Nemir továbbra is próbálja elérni, hogy a lány megnyíljon. Igazából nem is az a fő a számára, hogy miről beszél, vagy mit mond neki. Csak meséljen valamiről. Arról, hogy honnan jött, ki ő, mit szeret csinálni. Bármiről. Ha már partnere akadt az estére, legalább ne csak egymás mellett ülve vacsorázzanak meg, és álljanak tovább.* - Azt tudom, hogy új vagy. De mi szél hozott az iskolába? *Közben szendvicsébe is beleharap, majd szöget üt a fejében egy gondolat.* - Jut eszembe. Jártál már Nellondban? Hogy állsz a szórakozással? Nyilván szeretsz, mert hát ki ne szeretne, de mi a helyzet például a vidámparkokkal? *Kérdezi meg rátérve a lényegre, miközben a vacsora folyamatosan eltűnik a tányérjáról.* | |
Főkarakter : popikee@hotmail.com Hozzászólások száma : 26 Kaszt : Üzenőláda : Egyszer és mindnenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jún. 13, 2011 10:53 pm | |
| -Kérek, köszönöm. - Fogadja el a felkínált teát. Az el készült szendvicseket egy tányérra rakja, s leteszi őket egy asztalra, majd leül ő is. Féloldalast ül a székre, lábait felhúzva, miközben neki dől a falnak. Engedett a fiú közelítésének, bár kissé még mindig zárkózott volt. - Hmm. - gondolkodóba esett. Ilyen kérdést még nem nagyon tettek fel neki, s nem tudja, hogy mit feleljen. - Hát... Újonc vagyok még itt, ma érkeztem meg... - kezdte el mondani.* | |
| | | Nemir Growal Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jún. 13, 2011 10:46 pm | |
| *A lán y továbbra sem tűnik túl beszédesnek. Lehet hogy csupán bizalmatlan Nemir felé, és ez okozza mindezt. De a fiú egyáltalán nem az a sürgetős típus, és könnyedén el tudja fogadni mások szokásait, és viselkedését. Most sem tesz különben. Ha majd Teodora meg kíván nyílni, és beszélni szeretne, megteszi. ha nem, hát nem. Ettől függetlenül ő igyekszik barátságosan bemutatkozni neki, és kedvesen közelíteni hozzá.* - Szívesen fogadom a segítségedet. *Válaszolja, és ebben a pillanatban a teafőző megszólal azon a jellegzetes sípoló hangján.* - Tölthetek neked is? *Kérdezi meg udvariasan, mielőtt a poharakért nyúl. Majd a választól függően cselekedve nyújtja át a lánynak a poharát, avagy sem.* - És mi az amit szabad rólad tudnom még? Azon kívül, hogy tudom a nevedet, és a szakodat. *Közben visszatér a szendvicsekhez, és Teodora segítségével azok is elkészülnek végre.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jún. 13, 2011 10:32 pm | |
| *Kicsit meglepődött, de végül egy mosoly virult ki arcán. Ennyi elég is volt válasznak, a fiú beszédére, és tetteire. - Segítsek...? - kérdezte lágy hangon. Szívesen segít bármikor bárkinek, bár a férfiakkal szemben szereti megtartani a 3 lépés távolságot. A férfiaknak nehezebb kivívni Teodora bizalmát. Továbbra is ott állt, helyén nem változtatott, s csak nézte a fiút. Néha sejtelmesen, elgondolkodóan nézett rá, néha pedig szeretettel. Vegyes érzelmei és élőítéletei voltak a fiú iránt. Reméli, negatív ítéletei valóban hamisak. * | |
| | | Nemir Growal Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jún. 13, 2011 10:20 pm | |
| - Akkor hát csakis az éhség. Ezen könnyen segíthetünk. Ha gondolod, készítek neked is egy szendvicset. *Válaszolja egyszerűen, nem úgy mint aki ezt már előre eldöntötte a fejében.* - Mint látod nem vagy egyedül. Engem sem hagyott a gyomrom, hogy aludjak. Még feltétlenül ki kellett őt szolgálnom először. *Mosolyodik el, s közben a lány tekintetét fürkészi időnként. Csak pár másodpercekre, majd aztán tovább tekint, mintha nem is szándékos lenne. Igazából nagyon is szereti az ilyesfajta játékokat. Amikor csupán a viselkedésével próbál elérni valamit, függetlenül, hogy mit is akar valójában. Ez egyfajta szórakozás a számára, amit szívesen űz. Manipulálni kissé az embereket, ha lehet. Semmi komolyabb, hosszabb távú úton. Csak éppen az adott pillanatban, ha úgy tartja a kedve.* - Engem a Belsirion égisze alá irányított a sorskerék. Ami azt illeti, hogy bár szaktársad nem lehetek, barátod igen. *Mosolyodik el ismételten, és egy sokatmondó pillantást vet a lányra, majd hozzálát, hogy folytassa a szendvics, adott esetben szendvicsek elkészítését.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jún. 13, 2011 10:11 pm | |
| - Igazából az éhség hozott ide... - Felelte. - Azt hittem, csak én vagyok ilyen, aki késő este lejön enni... - mosolygott tévhitén, majd kissé elgondolkodó fejet vágott. Oldalra fordította a fejét, s a fiú szemeibe nézett. Egy rövidke, de mégis hosszúnak tűnő pillantást vetett rá, majd újra megszólalt. - Allidonos vagyok... és te? - reménykedett, hogy ő is az. Örült, hogy már az első napon találkozott pár szaktársával. * | |
| | | Nemir Growal Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jún. 13, 2011 10:04 pm | |
| *Az idegen első pillantásra nem tűnik túl beszédesnek az ő szemében, de ez még változhat. Kérdéseire nem kap feleletet, de igazából nem is számít mindez. Ha valami nem tetszik abban hogy ő itt van, úgyis a tudtára adják. Barátságosan nyújtja hát a kezét, és ő is bemutatkozik.* - Nemir vagyok. Akkor hát éhes is vagy, vagy csak társalogni szeretnél? *Kérdezi meg ismét, csak hogy tudja, hány szendvicset kell készítenie, feltéve ha ez megfelel vacsora gyanánt a lánynak. Ezt diktálja ugyanis természete. Nem lenne minden helyzetben udvarias, de most éppen ilyen a hangulata.* Szóval Teodora... hm... hadd találjam ki. Allidonos vagy ha nem tévedek.*Igyekszik eljátszani, azt mintha többet tudna a lányról, annak ellenére, hogy most látja először. Ez talán felébreszti a kíváncsiságát. Vagy éppen nem, de egy próbát megér.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jún. 13, 2011 9:55 pm | |
| *Kicsit hátra torpant ő is, mikor meglátta a fiú. Lefagyott, nem tudott mit mondani, így udvariatlanul vissza se köszönt. A kérdésekre se adott felelet, csak nézte az idegen férfit. Az utolsó kérdésnél elkuncogta magát, jóízűen. Ez törte meg a jegyet, így bátrabbá vált. - Teodora vagyok. - Mutatkozott be, s közben kezét nyújtotta. * | |
| | | Nemir Growal Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jún. 13, 2011 9:47 pm | |
| *Gondolatai továbbra is messze elkalandoznak, mialatt a vacsoráját készíti. Felteszi főni a teát, és megfordul, hogy visszatérjen a kenyérhez. Ekkor veszi észre hogy valaki más is van a konyhában. Illetve az ajtóban áll és őt figyeli. Elsőre kissé megtorpan, gyorsan végigméri a lányt, majd úriemberhez illő módon fogadja.* - Szép estét neked is! Nem óhajtanál inkább idebent leülni, mint az ajtóban ácsorogni? Vagy csak azt várod hogy végezzek és átvehesd a helyemet? *Sorra teszi fel a kérdésit, kissé szabadkozó hangnemben. Nem mintha olyannyira számítana, ha a lány ellenkezik, mert egyébként is saját belátása szerint cselekszik. De azért legalább tűnjön úgy már az elején, hogy ő nem akar semmi rosszat.* - Épp egy kis harapnivalót készítek magamnak estére. Te is megéheztél? *Kérdezi felvont szemöldökkel, majd kicsit vált a hangnemen.* Vagy csupán az én vonzerőm keltett ki az ágyból? *Teszi fel utolsó kérdését, különös mosollyal az arcán.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jún. 13, 2011 9:37 pm | |
| *Kicsit nyugtalanul aludt. De nem az első nap stresszétől, hanem az éhségtől. Egy félórát még forgolódott, majd engedett makacsságának. Inkább lesétált a konyhába. Látta, hogy van benn valaki, így megállt az ajtóban.Két az ajtó félfára tette, hogy tudjon támaszkodni. Felmérte az alakot, bár csak a hátát látta... Saját maga kicsit hanyag volt: borzos haj, smink nélküli arc. Ruházata egyszerű, és kényelmes: egy combját takaró rövidnadrág, és egy megnyúlt, begombolt ing, mely egészet a combjáig leért.* | |
| | | Nemir Growal Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jún. 13, 2011 9:32 pm | |
| *A mai nap kicsit hosszabbnak tűnt, mint az előzőek, és így most elmaradt a rendszeres étkezés. Már éppen a szobájában készülődött, amikor úgy döntött, hogy még ennie kell valamit lefekvés előtt. Így tehát, mielőtt még átöltözne, egy kis esti nassolásra indul. A konyhába lépve nem talál bent senkit, ami nem is lepi meg. A maga egyszerű módján odaballag a hűtőhöz, hogy kivegye a szükséges alapanyagokat egy szendvicshez, és neki is lát, hogy elkészítse azt. Miközben a kenyeret keni, gondolatai továbbra is végzik a feladatukat, és már a nyári teendőit állítja össze fejben. Lassanként kialakul benne egy kép, hogy mit is szeretne csinálni a nyáron. Sok program felmerül, és ezek mind jónak tűnnek, de ez persze csak egy esti eszmefuttatás, ami nem szokott mindig olyan jól elsülni. Utólag visszatekintve legalábbis. Mindenesetre a tervek megalapozódnak a fejében, és már ez is valami. Miközben az egyszerű kis vacsorát készíti, úgy dönt hogy teát is készít magának, ezért azt is felteszi főzni. Kicsit talán többet is, mint ami egy embernek egy pohárra elég lenne.* | |
| | | Jenna Shot Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 60 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Jún. 10, 2011 7:35 pm | |
| ~Tettszik ennek a lánynak a kisugárzása.Még ha Prefektus is.~ -Hát igazából én is ilyenkor szoktam enni. *Erre a gyomra elég hangos korgással támaszotta alá következő mondatát.*-Eggyet szivesen elfogadnék , persze csak ha nem gond. *Mosolyog és kezét a hasára teszi , majd kicsit megnézi a lány ruházatáz miközbe az a kenyeret a sütőbe teszi. De közben figyeli nehogy az észre vegye.*
//Fagylalt// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Jún. 10, 2011 7:25 pm | |
| *Míg készíti az alapokat meg ugye elkezd lassan sütni egy hangot, hall és az arca a lány felé fordul.* - Oh, Hello. Nem is hallottalak ahogy bejösz! Én Brenda vagyok, de hát ez a kitűzőmön látszik.*Mutatkozik be és céloz arra, hogy Prefektussal van dolga a lánnynak aki ugyan nem harap.* - - Kérsz te is?*Érdeklődik Jenna iránt és ha kér szívesen csinál neki is.* - Hogy vagy? Látom, te is ilyenkor szeretsz enni mint én vagy más hozott ide téged..*Feleli Brenda miközben a kenyeret lassan az olajba helyezi.*
|
| | | Jenna Shot Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Jún. 10, 2011 7:18 pm | |
| *Jenna unalmasan sétálgat az iskola folyosóin, de megéhezik ezért útját a konyha felé veszi. Mikor odaér megpillant egy lányt aki épp bundás kenyeret süt.Eddigi élményei miatt úgy gondolja , hogy jó lenne ha valamilyen jelét adná annak , hogy itt van mielőtt még hozzászólna , ezért köhint egyet.* -Szia, én Jenna vagyok téged hogy hivnak? *Kérdi egy apró mosollyal az arcán , remélve , hogy a lány nem fog undok választ adni , talán ezért is inkább nem érinti meg vállát , pedig már keze kezdett volna felemelkedni.* ~Talán nem lenne a legjobb ötlet ha ma bajba keverném magam~ *Ez a gondolat okosnak tünt számára mivel rájött , hogy azért vannak itt elég furcsa gondolkodásúak, akikkel nem lenne jó újjat húzni hiszen ő még elég új.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Jún. 10, 2011 7:09 pm | |
| *Egy tünde lány érkezik a konyhába egyenesen az őrjáratról. Új feladatának szinte örül alig van szabad ideje, de délután picit pihent így az este a rosszakat keresi akik szabályt szegnek. Egyenesen a hűtőhöz lép és két tojást vesz elő meg kenyeret, látszólag bundás kenyeret süt egyik kedvenc vacsora eledele. Délelőtti kalandja nagyon mozgalmas volt főleg azok a kalózok még azért nem hitte volna, ilyenekkel is találkozhat..*
|
| | | Jenna Shot Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Jún. 03, 2011 1:45 pm | |
| * Amikor Tyline megfordul és elindul az ajtó felé Jenna mosolyogva utánna köszön* -Szia.*mondta volna a nevét de sajnos nem tudta meg tőlle...nem mintha bánná.* *Jenna is feláll és elindul az ajtó felé de először elmosogat maga után* ~ Azt hiszem elmegyek inni egy teát hátha jobb társaságom lessz ott.~ //fagy// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Jún. 03, 2011 1:26 pm | |
| - Átéltem egyt s mást? Ezt honnan szedted? *Kérdi a lány, hiszen rengeteg titka van csak nem jönnek rá ilyen hamar. Tyline nem nyílt meg a lány előtt csak szórakozik.* -A szövetségesek mindig mellettem maradnak. Hogy miért? Mert kötődnek hozzám. A jelenlegi szövetségeimet kiskorom óta ismerem, így van közös múltunk. Neked és nekem viszont csak annyi lesz, hogy a konyhában összefutottunk. Kész, vége. Több nem lesz. *Felel a lány. Már nem bírja elviselni Jenna vidámságát, hogya kisugárzásáról nem is beszéljen.* ~ Angi, Viol, Ayumi... *Cikázik előtte három név. Abból egy a húga, egy az egyetlen, akinek teljes mértékben sikerült elnyernie a bizalmát és egy olyan lány, akivel mondhatni rokonlelkek. Talán Angivel is jó kapcsolatot fog kiépíteni. De Jenna nem elég meggyőző neki.* ~ Éberség. Kezd kicsúszni a beszélgetés az irányításod alól. *Súgja egy kis hang, ami talán a lelkiismerete, vagy a józan esze. A lány megrázza a fejét, mire a szőkésbarna tincsek ismét rendezetlenül helyezkednek el. * ~Utálom a hajam. *Morog magában a lány, aztán sietős léptekkel elindul visszafelé. Jennától el sem köszön. Kilép az ajtón, hogy újra a váróban pihenjen.* |
| | | Jenna Shot Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Jún. 03, 2011 1:12 pm | |
| - Hát ahogy látom te is átéltél már egysmast hidd el nem csak te jártad meg de a remény hal meg utoljára. A szövetségesek nem fognak örökké kiállni melletted. Na de én mindig kedves maradok ilyennek neveltek mindenhez jó képet kell vágni. *Jenna elmosolyodik de úgy érzi a lány már nem haragszik rá és már kezdett megnyilni előtte ez még nagyobb mosolyt csalt arcára. * ~Csak maradt még benne valami jóság csak elő kéne ásni de hát ha neki ez jó én nem szólok bele.~ *Jenna előtt megjelent egy kép..*~Anyu , hiányzik bár tudnám hogy képes lennék-e újra elé állni.~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Jún. 03, 2011 1:00 pm | |
| - A bocsánatkérést elfogadom, de engem ne oktass ki! Én tisztában vagyok a hibáimmal, de bármit is tettem senkinek nem volt jó. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. *Mondja egy vállrándítás kíséretében Tyline.* -Hidd el, a kedvesség nem vezet semmi jóra. Én azt az érzelmet már rég eltűntettem magamból. *Dehogy tűntette el, hiszen odabent még mindig ott van Tyline gyermeki éne, aki csak arra vár, hogy mikor szabadulhat ki.* - Barátokat? Minek kellenek barátok? A szövetségeseket még megértem, de barátokat. *Csóválja a fejét a lány, ha valaki a barátja akar lenni annak nagyon meg kell dolgoznia, hogy elnyerje a bizalmát. Mindig is éber és gyanakvó.* ~A kedvességgel jó pár évvel ezelőtt megjártam. Még egyszer nem fogom újra elkövetni ezt a hibát. *Figyelmezteti magát a lány, majd elfordul Jennától.* ~Naiv vagy. Miért vagy az? Mert szóba álltál velem. *Szólal meg egy gonosz hang Tylineban. De részben igaz, amit Tyline gondolt. Ha ő akar valakinek a barátja lenni, akkor majd ő kezdeményez. De addig hagyják békén mindenféle kedves és vidám alakok.* |
| | | Jenna Shot Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Jún. 03, 2011 12:49 pm | |
| -Hmm lehet igazad van...Bocsánatot kérek azért mert az engedélyed nélkül hozzád értem. De attól még nem kell igy viselkedjél ez sem helyes. Ne csak másban lásd meg a hibát hanem magadban is.Én csak kedves akarok lenni és új barátokat szeretnék szerezni , de ne hidd , hogy holmi naiv kislány vagyok. Hidd el nem csak te tudsz kitolni másokkal. Attól mert a családod olyan amilyen nem biztos , hogy te is olyan vagy.. * A lány kicsitmeghökken de Jenna bizik magában és nem fogja hagyni , hogy bárki is igy viselkedjen vele.* ~ Biztos valamikor kedves volt ez a lány de hát a büszkeség a fejébe szállt. Hát ez van egyszer ha majd az emberek megutálják akkor majd rájön, hogy nem helyes ahogy viselkedik.~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Jún. 03, 2011 12:29 pm | |
| - Kinek képzelem magam? Idefigyelj kislány! Az én családom Franciaország egyik legnagyobb varázsló családja. Hozzátenném, hogy még itt a messzi Bulgáriában is megtalálsz minket! Egy jó tanács. Soha ne akarj találkozni velük, mert megjárod. *Tylineból megint előjött a bajkeverő énje. De ő nem tehet róla. Ilyen nevelést kapott, ilyen környezetben nőtt fel. Még ha nem is kényeztették el annyira akkor is sikerült benevelni, hogy csak olyan emberekkel érdemes barátkozni, akiknek befolyásuk van. Bár másokat bosszantani számára remek mulatság, de talán meg tud változni. Csak idő kell neki. Hiszen nem rég szakították ki a kis világából. A barátai és a családja köréből. Nem várhatják, hogy egy ilyen nevelésű lány már az első hetekben megjavuljon. Talán, egyszer képes lesz megváltozni, de ahhoz sok idő kell.*- Nem hiszed, hogy így kellene viselkednem? Már bocs, de nem én kezdtem fogdosni a kezedet! Rendes ember?! Ezzel magadra célzol? Mert akkor nagyon rossz példát találtál. *A szavai talán ostorcsapásként érik Jennát, de Tyline mindig ilyen volt. Kiszámíthatatlan. Pedig belül, valahol jó mélyen ott szunnyad az a része, ami kedves és megértő. De az nagyon nagyon mélyen van.* |
| | | Jenna Shot Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Jún. 03, 2011 12:19 pm | |
| *Jenna most kicsit megijed de aztán rájön , hogy nem helyes nem hagyhatja magát* -Minek képzeled te magad jobban mondva kinek? *mondja de nem dühösen hanem nyugodt hangon*. -Nem hiszem , hogy igy kellene viselkedned másokkal. Az ilyen emberket nem szabadna ilyen kedves és rendes emberek közé beengedni... ~Azt hiszem igazam van az ilyen embereknek nem kéne lehetőségük legyen egy ilyen iskolába jönniük...Minek képzeli magát? Tán hercegnönek vagy ahogy még régen anyuval mondtuk a római pápának??...Hihetetlen , hogy az aranyosnak tüno emberek igy viselkednek...kár értük...Szerintem zavarni fogja , hogy nem idegesitettem fel magam a fenyegetése után vagy , hogy nem félek.~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Jún. 03, 2011 12:05 pm | |
| //Olvad// *Még mindig gyilkos düh árad a lány felé. Tyline egyre jobban dühös lesz.* - Ne érj hozzám! *Sziszegi a lány, és minden szótagot alaposan kiemeli. Most bolgárul beszél hátha Jenna nem fogta fel a francia beszédet.* ~Hogy mostanában mit megengednek maguknak az emberek. *Fújtat magában a lány, mint egy megvadult bika Spanyolországban. A pálcáját leengedi, de azért még mindig kéznél tartja, hátha Jenna újra próbálkozna.* - Gyáva nyúl. *Morogja bolgárul, hiszen azt hitte legalább védekezni fog. Ha nem hát nem. Tyline amúgyis elszórakozik a lány ijedtségén. Azt kívánja, bár Violette és Ayumi is láthatná, hogyan szórakozik az Eramiros lánnyal.* ~ Meg kellene néznem, hogy jött-e levelem, de ezt a kiscsajt ijesztegetni nagyon jó mulatság.*Gondolkozik a Belsis lány, hiszen nem tudja eldönteni menjen, vagy maradjon. Végül a maradás mellett dönt.*
|
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező | |
| |
| | | | Társalgó - Konyha, étkező | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |