Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Konyha, étkező | |
|
+97Jean Pierre Borell Sophie Lee Kilian Jones Lioneah Armenyell Noah Karl Pavel Enrathol Dorhead Szergej Romanov Lena Langhorne Evangeline Elovics Celia D'cruze Dwayne Brox Nia Boyanov Cameron Whitness - Archív Edenzia Syntyche Diana Lunitech Logan Knucker Cassandra Waylan Samuel J. Colwell Fox Hunter Flame Torchwood Sasha Lupinien Tessa Leone Artemis Taylor Aliena McNewast Christianna Faraday Nye Drystan Cat R. Morgan Munashi Kataku Dárdosi Péter Molly Grozda Goran Polyak Boris Casimir Pavlov Anelie Mei Xi Theodor Anastas Natalia Tatiana Ridolf Samantha Radoslava Lizbeth Westlive Lorie Andres Jack Darkfield Ashley Montez David Branson Xena W. Johnson Rory L. Milborrow-Quenell Alexandra Voltano Eira Eilertsen Etienne Marceau Choi Dae Rin Alfons Gerard Nessie di Alsiera Joshua Phoenix Valeriel Ravenwood Isabella Newton Berill Dalida Cornish Sly Monroe-Peck Daran Fila Chirs Thomas Evernight Lina Wierro Siegfried Zauberer Vivienne Mendelsohn James Ravenwood Teodora Yana Teodora Zhaklina Jenna Shot Maria Thekla Steven Grivalt Aravis Anton Gwilim Jan Nemir Growal Daniel Dragos Emett Neofit Rosetta Waylan Lorraine Betranche Aleksandar Grozda Regina Ruosin Larissa Silber Seldrit El Perimd Lavena Theia Emily Kyra Beawer Farkas Zsuzsanna Gaiaea Yosif Zhivko Electra Porfkonjal Estera Linnet Emanuel Branimir Ginnie Baker Alvery Moreau Speranza di Bagliore Cecile Mignonette Nathaly Holloway Toportyán Zakariás Rosalie Hooper Jasna Novarro James Blackwood Wanda Dorcas Gloria Miley Hortingberg Kádár Enikő Vica Caroline Evans Andréa Bontavier 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Andréa Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 213 Kaszt :
| Tárgy: Társalgó - Konyha, étkező Szomb. Okt. 16, 2010 7:57 pm | |
| First topic message reminder :A Társalgó központi terméből egy kisebb szobába nyílik egy ajtó. Nem túl nagy a hely, de esti nassolásokra, mikor már az Étkezőbe nem szabad menni kimondottan alkalmas. Ha belépsz szemben magaddal a fal mentén végig egy pult húzódik, sok-sok szekrénnyel, ahol találsz poharakat, tányérokat, sütéshez, főzéshez is összetevőket. Meglepő lehet, de szinte minden fellelhető itt, vélhetően a mágia erejének hála, ha palacsintára vágysz, és liszt kellene biztosan lelsz egy szekrényben. Természetesen láthatod, hogy van itt csap is, kézmosáshoz, mosogatáshoz, bár utóbbi nem szükséges, hiszen a manók, mikor épp nincs itt senki sem rendet tesznek. Egy kisebb hűtőt is találsz itt, ha valamit készítesz, és marad belőle elteheted, de ha egy szendvicset ennél ahhoz itt leled meg a felvágottat. A mélyhűtőben még különböző ízű fagyik is rejtőznek, nem árt hát jól körülnézni. Sütőt is láthatsz, ha esetleg bonyolultabb ételt szeretnél készíteni, hisz néha az ember kedvét leli az efféle alkotásban, és nem mindig akarja a manók ételét enni, így akár a hazai ízeket is a kúriába varázsolhatod. A szobában egyetlen kis asztalka van, maximum ketten férnek el mellette, bár szék több is akad, tehát ha arról van szó leülni le lehet, vagy kivinni az enni, innivalót a központi terembe. írta Cirelin de Sovalon
| |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sophie Lee
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 718 Kaszt : Üzenőláda : Linc ha erre jársz keress meg Skypeon, vagy facebookon. Hakuval hiányolunk.
Vagy itt megtalálsz minket
http://magisk.hungarianforum.com/
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Júl. 11, 2013 5:28 pm | |
| *Halvány félmosoly jelenik meg arcomon. *- Köszönöm hogy aggódsz értem de felesleges. * mondom nyugodtan. A mosoly továbbra se tűnik el rólam. *~ Valahogy megsejtette a tervemet. Még szerencse hogy a tekercset még nem látta. Jobb ha csak az út végén tudja meg. ~* gondolkodok és a táskámra nézek. *~ Nem lenne szerencsés ha a búcsú üzenet előbb derülne ki. ~*lehunyom a szemem és magam előtt látom az aranydíszítísű tekercset. Érzem hogy minden egyes nappal közelebb kerülök a véghez. * | |
| | | Hiroshi Haku
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 573 Kaszt : Üzenőláda : "Nem ér semmit a világ barátok nélkül."
Bárkivel játszom, ha rám ír.
A színem a PaleGreen.
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Júl. 11, 2013 5:16 pm | |
| -Arra hogy a szavaiddal bár sikerült megnyugtatod, most mégis rámtörtek a rossz előérzetek, csak most még erősebbek. Kezdem úgy érezni, mintha csak... rejtegetnél előlem valamit, mélyen magadban. *válaszolja, majd újabb kortyokat nyel le az italból. Hamar kiüríti poharát. Feláll és tölt még magának, aztán hamar visszaül, hogy figyelje a reakcióit. Tényleg olyan érzése van valamiért, mintha Sophienak lenne egy titka. Mintha olyat tudna, amit szerinte senki másnak nem kéne. De tényleg vajon jól gondolja ezt? Ha nem, szépen leégeti magát egy barátnője előtt.* | |
| | | Sophie Lee
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 718 Kaszt : Üzenőláda : Linc ha erre jársz keress meg Skypeon, vagy facebookon. Hakuval hiányolunk.
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Júl. 11, 2013 5:11 pm | |
| //Olvad// -Nem tudom mire gondolsz. *mondom de továbbra is a kezeimre támasztom az állam. Nem fordítottam el a tekintetem. Végig a szemébe nézek. *- Konkrétan mire gondoltál? *kérdezem és hátra dőlök a széken. *~Most vigyáznom kell, vagy rájön a dologra. Úgy kell tennem mintha a kapitányi gyűlésen lennék. Nem mutathatom ki az érzelmeimet. Az buktathat le a legkönnyebben. ~* gondolkodom és kicsit lehunyom a szemem. * | |
| | | Hiroshi Haku
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 573 Kaszt : Üzenőláda : "Nem ér semmit a világ barátok nélkül."
A színem a PaleGreen.
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Júl. 11, 2013 1:10 pm | |
| -Köszönöm. * néz a pohár friss italra, majd a lányra, aki visszatér és leül újra. Kis Néma marad annyi időre, míg összeszedi a gondolatait, végül nagy levegőt vesz és belekezd a dologba.* -Azt hiszem lehet egy halvány sejtelmed, miről szeretnék tárgyalni veled. Tovább erősödtek a rossz érzéseim, mert eszembe jutott a "kis" utazásunk és be kell hogy valljam, már nem tudom mire vélni eztt. Minden érzékem mintha csak visítana, hogy valami nagyon rossz van készülőben. Valami olyasféle, amit én nem tudnék kiverni a fejemből, soha. Lehet csak azért van, mert fél-angyal létemre kezdek meghülyülni, minden esetre nem tetszik a dolog. *mondja. Mindvégig halál komoly arcot vág.* Tudsz... esetleg olyasvalamit, amiről nekem is tudnom kéne? *felveszi a poharat és lassan a szájához emeli. Az üdítő némileg segít azon, hogy higgadt maradjon, mert egyébként ideges és kissé feszeng ahogy beszél az érzéseiről Neki.* //Fagy.// | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Júl. 11, 2013 12:48 pm | |
| -És miről? *kérdezem de sejtem miről akar beszélni. Nem hiszem hogy teljesen lebuktam de megsejtett valamit. *~Nagyon komoly a tekintete. Vajon rájött valamire? És ha igen mire? ~* gondolkodom és a hűtőhöz lépek. Kiveszek egy üveg üdítőt, és két poharat teszek az asztalra. Mindkettőnknek töltök majd az asztalra könyöklök és összefűzöm az ujjaim, majd az álamat rátámasztom. *- Mond nyugodtan mi az ami bánt? *kérdezem és figyelek.* | |
| | | Hiroshi Haku
A színem a PaleGreen.
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Júl. 11, 2013 12:36 pm | |
| -Isteni! * bólint elismerően. * -De szerintem mindketten profik lehettek nagyiddal. És igaz, valóban megmentene még az éhhaláltól is. * vigyorodik el, aztán folytatja a tészta elpusztítását. Nem kell sok és 10 percen belül teljesen üressé válik a tányérja, ahogy Sophieé is. Megtörli a száját lassan, miközben óvatos, mégis kérdő pillantásokat vet rá. Úgy érzi, hogy most jó alkalom nyílik a beszélgetésre, hisz mást nem igen látott magukon kívül. * -Mellesleg kérdezhetnék néhány dolgot? *kérdezi komoly hangsúllyal. Naná hogy ilyen, elvégre lényeges témáról szeretne beszélgetni vele.* | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Júl. 11, 2013 12:30 pm | |
| //Olvad// -Örülök hogy ízlik. Bár a nagyit illeti az érdem. Az Ő fűszerkeverékét használtam. * mondom mosolyogva és én is neki látok az evésnek. *~ Na igen a nagyi. Vajon most hollehet? Legutóbb az Amzonasz dzsungelből küldött üzenetett. Jobb ha ő nem tud az útról. És Hakun is látom hogy valami idegesíti. ~*gondolkozom és a tányéromra nézek. Most a szokottól eltérően az egész adagot megtudtam enni.* -Egész jóvolt ahoz képest amit a nagyi csinál. Az éhaláltól megment. * mondom vigyorogva.* | |
| | | Hiroshi Haku
A színem a PaleGreen.
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Júl. 11, 2013 11:35 am | |
| *Leül, majd jó étvágyat kíván és villájával felszúr egy kevés tésztát. Amikor a szájához ér, rögtön úgy érzi, hogy mennyei, ráadásul nem is forró, aminek kifejezetten örül. Nem egyszer esett meg már vele hogy megégette a torkát vagy a nyelvét. Érzi a paradicsomszószt, a különféle ízek keveredését, ez tetszik neki.* -Húú, ez nagyon jó! *pillant rá csillogó szemekkel, majd tovább eszik. Közben gondolatai tovább cikáznak, de most nem Felicity, hanem egyenesen az előtte ülő körül.* ~Valamiért úgy érzem, nincs minden rendben. Hinni szeretnék az állításának, mi szerint nincs semmi baj, de sajnos nem tudok, de nem tudom miért. Rossz előérzeteim vannak egyfolytában, amikor csak a kínai útra gondolok. Miért? Lehet hogy rá kéne kérdeznem? Vagy bölcsebb lenne hallgatnom? Nem, ha ezt teszem, csak megőrülnék a válasz hiánya miatt. Na majd ha végeztünk, utána kicsivel kérdezek rá néhány dologra.~ //Fagy.// | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Júl. 11, 2013 11:25 am | |
| *Hakura mosolygok mikor készlett. Beleraktam az edénybe a többi alapanyaggal együtt, és paradicsomszószt is bele öntöttem. A tészta már megfőtt, így csak a szósz volt hátra. *~ Vajon meddig tudom fentartani az álcám? Haku már kezd sejteni valamit. Ha velese vagyok képes elhitetni hogy minden rendben, akkor Jean-nal hogy fogom? ~*gondolkodom, ahogy mindkettőnknek szedek enni. *- Gyere készen vagyunk. * mondom és leteszem az asztalra a két tányért. *- Jóétvágyat. * mosolygok rá és várom a reakcióját hogy ízlik-e neki.* | |
| | | Hiroshi Haku
A színem a PaleGreen.
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Júl. 11, 2013 11:12 am | |
| -Persze! *bólint, majd vesz egy éles kést és egy egy vágódeszkát a paprikák számára. Ráteszi a pultra mindkettőt, majd nekilát a kockázásnak. Gyorsan és szaporán dolgozik. A kis paprikakockák egyre csak gyűlnek, míg nem beterítik a vágó felületet. Ekkor leteszi a kést amellé és rámosolyog* -A paprika kész. *feleli, majd körülnéz hogy miben tudna még segíteni.* ~Tök büszke vagyok rá még mindig. Elhívta Jeant, ő beleegyezett, úgyhogy nem kell sok és randijuk lesz. Jézusom, már nagyon várom!~ *kicsit elkalandozik, gondolatai most egyenesen Felicity felé vándorolnak. Még mindig olyan levertnek látja és nem tud segíteni neki, mert nem hagyja. Mondjuk jogos, hogy egyedül akar lenni ennyi borzalmas után, de...* ~Vajon meddig lesz így?~ | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Júl. 11, 2013 11:00 am | |
| *Mosolyogva kezdem el előkészíteni a hozzávalókat. Egy nagyobb edényben vizet raktam forni a tésztának, majd majd elkezdek néhány hagymát pucolni. *- Segítesz? Néhány paprikát felkéne kockázni. *mondom és nekiállok megpirítani a felaprított hagymát. * | |
| | | Hiroshi Haku
A színem a PaleGreen.
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Júl. 11, 2013 10:42 am | |
| *Visszacsukja ajtajait, aztán tovább elmélkedik. Ami azt illeti, még sosem evett tengeri herkentyűs tésztát, de érdekesen hangzik és szívesen kipróbálná. Régebben nem így volt, mindig válogatott, mert voltak ételek amit egyáltalán nem tudott letuszkolni a torkán csak a fura külseje, vagy az íze miatt. Mára azonban leküzdötte ezt a dolgot, és azóta igazi mindenevő. Bármivel meg tud birkózni, amíg az étel felül nem kerekedik rajta és meg nem üli a gyomrát....* -Kipróbálnám a tésztát. Még sosem ettem olyat, de biztosan finom lehet! *vigyorodik el.* | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Júl. 11, 2013 10:35 am | |
| *Haku felé fordulok. *- Nagyon jó. Mitszólnál egy tengeriherkentyűs spagettihez? Vagy inkább sülthalat ennél?* kérdezem és pakolászni kezdek. Mindíg is szerettem a nagyival főzni és így tanultam én is. *- Mikor olaszországban jártunk a nagyival, elég sokat figyeltem a helyieket, és eltanultam ezt azt. * mesélem hogy ne legyünk csöndben. Amióta itt vagyok nem szeretek a csöndben ülni, ha van velem valaki.* | |
| | | Hiroshi Haku
A színem a PaleGreen.
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Júl. 11, 2013 10:22 am | |
| *Kutakodni kezd a szekrényekben, ekkor talál nhény csomag spagetti tisztát. Ki vesz belőle kettőt és a pultra teszi, majd barátnőjére néz.* -Ilyen tészta szerinted jó lesz? Vagy legyen kisebb és más fajtájú? Csak mert elég sok van itt, ahogy elnézem. *elgondolkodva fürkészi tovább őket. Van még néhány csigatészta, betűtészta is akad - bár az inkább levesekbe való, szerinte -, no meg egy csomóféle még, amiből aztán tudnának főzni bőven.*
A hozzászólást Haku Hiroshi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 11, 2013 10:37 am-kor. | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Szer. Júl. 10, 2013 7:58 pm | |
| -Mihez lenne kedved? *kérdezem és benézek a hűtőbe. *- Van hal, garnéla... á van kagyló is. * mondom és hirtelen a táskámba kezdek kutatni. *- Valahol itt kell lennie. * dünnyögök és már szinte teljesen eltűnik a karom a táskábban. *- Meg van. Van a nagyiféle fűszer keverékem. És valahol biztos találunk tésztát is. * vigyorgok rá. Mindíg is szeretem ha a nagyi kotyvasztott. Mindíg jó gyógyszert vagy épp ételeket csinál. * //Fagy// | |
| | | Jean Pierre Borell
Főkarakter : főkarakrer Hozzászólások száma : 15 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Júl. 07, 2013 4:07 pm | |
| -Persze megyek. Csak tőltök még magamnak tonicot. * Felálltam s kivettem az üveget. Amikor visszaraktam a hűtőbe elindultam felé. Beérve lehuppantam a legső kényelmesnek tűnő fotelbe. Senki nem volt itt csak mi. * ~ Ekkora strébert még ilyenkor is könyvekkel császmálni. ~* - Mióta vagy itt? * kérdeztem meg mikőzben beleittam az italomban. * -Ahh ez jolesik most. * Egy fehér V kivàgásu polo meg fekete háromnegyedes kertészgatya van rajtam magasszáru Conversel mégis úgy érzem egy hideg zuhany jót tenne most. * - Te figyi? Ilyenkor nyáron se szoktál kikapcsolodni??* | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Júl. 07, 2013 3:52 pm | |
| *Annyira meglepődtem, hogy tényleg Ő az hogy majdnem be estem az asztal alá. *- Tényleg rég találkoztunk. * próbálok mosolyogni. A tekercset összeszedtem és belekortyoltam a teába. *- Jó felőlem mehetünk. * mondom és felkelek. Magamhoz vettem a dolgaimat, és elindultam. Mosolyogva fordultam vissza Jean felé. *- Akkor jössz? * kérdezem mosolyogva. * | |
| | | Jean Pierre Borell
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Júl. 07, 2013 3:40 pm | |
| -Tudom Sophie. Valóban Jean vagyok. Rég nem beszéltünk. Mostansàg eltűntél de már sejtem hogy valojában miért. Sok dolgo történt. Nem hittem volna hogy valaha nezás leszek. * Mondtam tovább Sophienak aki mindvégig hallgatta a mondandómat lehajtott fejjel. Nem túlzok ha azt mondom nagyon megváltozott a vonásai. Végtére is csak párszor talaálkoztunk. Akkor is a szüleim diplomata munkàja végett. * - De mondd csak neked nincs meleged. Nem akarsz leűlni a társalgóba? Megy klíma. Hmmm???* Mosolyogtam rá kedvesen.*
| |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Júl. 07, 2013 3:30 pm | |
| *Ahogy a teámat kavargatom, és a tekercset olvasom, hirtelen megszólítanak. *- Szia. * válaszolok kicsit leblokkolva, mert ismerősnek tűnik a srác. *- Bocsi, Sophie Ellen Lee vagyok. * válaszolom, és tovább figyelem. *~ Nagyon hasonlít Jean-ra. De kizárt hogy Ő legyen. Meg mennyi az esélye hogy Ő ide jöjjön tanulni? Bolond vagy Soph'.~* dorgálom magam és próbálok a tekercsre koncentrálni. Nagyon nehéz úgy hogy előttem ül és meredten bámul rám. *- Valami baj van? Figyelj lehet hülye kérdés de nem találkoztunk már? Véletlenül. Nem Jean-nak hívnak? * kérdezem de közben lehajtom a fejem.* | |
| | | Jean Pierre Borell
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Júl. 07, 2013 3:18 pm | |
| *Annyira elegem van ebben a melegben. Minden idegesít. Inkàbb a konyhába megyek át s töltök magamnak egy hideg italt. Beléve a helységbe megcsap a forró levegő. *~Ki az aki ilyedkor képesbekapcsolni a gázt?~ * Egy lány kavargatja a bögrében a teát (?). Még jó hogy le volt foglalva valami fecnivel! * - Szia! * Léptem oda hozzá megszólítva. S helyetfoglalca az asztalnál. * | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Vas. Júl. 07, 2013 2:54 pm | |
| * A konyhában vagyok és épp vizet forralok a teámhoz. Közben egy tekercset olvasok amit nemrég küldtek, az osztagok mozgásáról. *~ Szóval a. Vadásztigrisek Hszincsiang tartományban fog állomásozni. Ők a legveszélyesebbek de szerencsénk van ha tényleg ott lesznek. ~* gondolkodom és elzárom a lángot a vízforraló alatt. Kitöltöm a vizet a bögrébe majd várok még ázik a teafű. Közben egy pillanatra sem veszem le szemem a tekercsrők.* | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Jún. 27, 2013 9:06 pm | |
| -Ő... Köszönöm.*mondta mosolyogva és előbb egy kis válat vett elő amibe tejet töltött, a macseknak.* -Igen új vagyok. Az eramir házba osztottak. Amúgy nem akartam így berontani, csak Éjfél nagyon éhes volt már.*magyarázza ahogy leült. Lassan fogott neki enni közben a macskát figyelte.* -Ez nagyon jó. Te csináltad? *Kérdezte és Artemisre pillantott.* //Fagy// | |
| | | Artemis Taylor
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 545 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Jún. 27, 2013 8:58 pm | |
| -Szia Artemis vagyok!Gyere nyugodtan!Kérsz belőle?*Nyújtja oda a tányért a lánynak.*-Nyugi nem ettem belőle nekem itt van előttem.*Mutat a sajátjára majd ismét enni kezd.*-Új vagy itt?Mert eddig nem találkoztunk.Melyik házban vagy?Ő az én Daimonom Milo.*Mutat a macsekra aki kíváncsian figyeli az új jövevényt.* | |
| | | Sophie Lee
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Jún. 27, 2013 8:42 pm | |
| *Miután rendesen, rendesen ellátták a karját, egész nap a könyvtárban volt. Tanul, hogy behozza a rengeteg lemaradésát. Hirtelen hangos gyomorkorgása zökkenti ki. A cicára pillant aki kiváncsian pislog rá.* -Biztos te is éhes vagy.*mondja mosolyogva és karjaiban tartva a cicát, elindul a konyha felé. Nem messze a konyphától finom illatok csapják meg az orrát. A mcska kiugrott, karjai közül és berohan az ajtón.* -Éjfél várj. Nem rohangálhatsz csak így. Még mindketten bajba kerülünk.*szalad utánna, majd megtorpan.* -Bocsánat. Jó estét. Sophie vagyok.*mutatkozik be a bentlévő lánynak majd felveszi a cicát.* | |
| | | Artemis Taylor
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 545 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Csüt. Jún. 27, 2013 8:30 pm | |
| ~Valami vacsora után kellene nézni nem Milo?~*Kérdezte gondolatban a daimonjától aki csak bólintással válaszolt.Így elindult a konyha felé.Lassan komótosan ment nem találkozott senkivel sem.A konyhába érve a hűtőhöz lépett.Kivett egy tálca tojást egy doboz tejet és egy kis sajtot.A Tűzhelyhez lépve serpenyőbe hagymát aprított és megpirította.Majd a tojásokat rá ütve sütni kezdte.Közben tejet öntött magának és azt kortyolgatta.Mikor kész lett a rántotta leült egy asztalhoz étkezni.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező | |
| |
| | | | Társalgó - Konyha, étkező | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |