Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 I_vote_lcapTársalgó - Konyha, étkező - Page 35 I_voting_barTársalgó - Konyha, étkező - Page 35 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 I_vote_lcapTársalgó - Konyha, étkező - Page 35 I_voting_barTársalgó - Konyha, étkező - Page 35 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Társalgó - Konyha, étkező

Go down 
+97
Jean Pierre Borell
Sophie Lee
Kilian Jones
Lioneah Armenyell
Noah Karl Pavel
Enrathol Dorhead
Szergej Romanov
Lena Langhorne
Evangeline Elovics
Celia D'cruze
Dwayne Brox
Nia Boyanov
Cameron Whitness - Archív
Edenzia Syntyche
Diana Lunitech
Logan Knucker
Cassandra Waylan
Samuel J. Colwell
Fox Hunter
Flame Torchwood
Sasha Lupinien
Tessa Leone
Artemis Taylor
Aliena McNewast
Christianna Faraday
Nye Drystan
Cat R. Morgan
Munashi Kataku
Dárdosi Péter
Molly Grozda
Goran Polyak
Boris Casimir Pavlov
Anelie Mei Xi
Theodor Anastas
Natalia Tatiana Ridolf
Samantha Radoslava
Lizbeth Westlive
Lorie Andres
Jack Darkfield
Ashley Montez
David Branson
Xena W. Johnson
Rory L. Milborrow-Quenell
Alexandra Voltano
Eira Eilertsen
Etienne Marceau
Choi Dae Rin
Alfons Gerard
Nessie di Alsiera
Joshua Phoenix
Valeriel Ravenwood
Isabella Newton
Berill Dalida Cornish
Sly Monroe-Peck
Daran Fila Chirs
Thomas Evernight
Lina Wierro
Siegfried Zauberer
Vivienne Mendelsohn
James Ravenwood
Teodora Yana
Teodora Zhaklina
Jenna Shot
Maria Thekla
Steven Grivalt
Aravis Anton
Gwilim Jan
Nemir Growal
Daniel Dragos
Emett Neofit
Rosetta Waylan
Lorraine Betranche
Aleksandar Grozda
Regina Ruosin
Larissa Silber
Seldrit El Perimd
Lavena Theia
Emily Kyra Beawer
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Yosif Zhivko
Electra Porfkonjal
Estera Linnet
Emanuel Branimir
Ginnie Baker
Alvery Moreau
Speranza di Bagliore
Cecile Mignonette
Nathaly Holloway
Toportyán Zakariás
Rosalie Hooper
Jasna Novarro
James Blackwood
Wanda Dorcas Gloria
Miley Hortingberg
Kádár Enikő
Vica Caroline Evans
Andréa Bontavier
101 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Andréa Bontavier
Diák
Andréa Bontavier

Főkarakter : nezapierre@hotmail.com
Hozzászólások száma : 213
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Vandor

Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Okt. 16, 2010 7:57 pm

First topic message reminder :

A Társalgó központi terméből egy kisebb szobába nyílik egy ajtó. Nem túl nagy a hely, de esti nassolásokra, mikor már az Étkezőbe nem szabad menni kimondottan alkalmas.
Ha belépsz szemben magaddal a fal mentén végig egy pult húzódik, sok-sok szekrénnyel, ahol találsz poharakat, tányérokat, sütéshez, főzéshez is összetevőket. Meglepő lehet, de szinte minden fellelhető itt, vélhetően a mágia erejének hála, ha palacsintára vágysz, és liszt kellene biztosan lelsz egy szekrényben. Természetesen láthatod, hogy van itt csap is, kézmosáshoz, mosogatáshoz, bár utóbbi nem szükséges, hiszen a manók, mikor épp nincs itt senki sem rendet tesznek.
Egy kisebb hűtőt is találsz itt, ha valamit készítesz, és marad belőle elteheted, de ha egy szendvicset ennél ahhoz itt leled meg a felvágottat. A mélyhűtőben még különböző ízű fagyik is rejtőznek, nem árt hát jól körülnézni.
Sütőt is láthatsz, ha esetleg bonyolultabb ételt szeretnél készíteni, hisz néha az ember kedvét leli az efféle alkotásban, és nem mindig akarja a manók ételét enni, így akár a hazai ízeket is a kúriába varázsolhatod.
A szobában egyetlen kis asztalka van, maximum ketten férnek el mellette, bár szék több is akad, tehát ha arról van szó leülni le lehet, vagy kivinni az enni, innivalót a központi terembe.
írta Cirelin de Sovalon

Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Kitchen_by_Majoh
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Estera Linnet
Diák
Estera Linnet

Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu
Hozzászólások száma : 3370
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Harcos
Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 30, 2010 8:51 pm

*Mivel El is kért teát, Esti előszed egy újabb csészét, és tölt a lánynak is teát. Majd visszaül a helyére.*-Mi jó a télben? Minden. A táj, a hó, a fehérség. Én csak a sarat, esőt, meg a latyakot nem szeretem. És igaza van Electrának a sportok is nagyon jók. Bár én már csak a jégkorizást űzöm. *Válaszolja a fiúnak.*-Hmm, lecsót? Én is kérek. Imádom, az egyik kedvenc ételem. *Mondja, majd feláll ő is hogy segítsen.*
Electra Porfkonjal
Diák
Electra Porfkonjal

Főkarakter : vivienviktoria@windowslive.com
Hozzászólások száma : 107
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Auror
Üzenőláda : Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Af86686

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 30, 2010 8:43 pm

*Electra leül és hallgatja a beszélgetést, még épp elkapott belőle egy két részt, de persze azzal semmire sem megy.*Igen, kérek teát én is.*Mondja, s közben kinéz az ablakon. Már csak azt a részt nem várja a télben, mikor olvad a hó, mert az aztán egy utálni való időszak.* Nos, a télben leginkább a sportok a jók, és jót lehet sétálni, meg persze hógolyózni is. Én azt is szeretem a télben, hogy mikor ilyen zord idő van, akkor összegyűlnek az emberek és forró csokit, vagy teát isznak, miközben jól elbeszélgethetnek bármiről. De már csak az a rossz része a télnek, mikor saras és rossz idő van. Na azt nem szeretem.*Borzong meg közben Electra.* Mmm...Lecsó? Igen, én kérek. Segíthetek?*Kérdezi El miközben elkezdi szürcsölgetni kicsit a teáját.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 30, 2010 8:34 pm

Szia! *Köszön a lánynak és elkezd önállóan forgolódni a konyhában.* És, mondjátok csak. Mi a jó a télben? Mert én elégé utálom. *kérdezte, miközben már a hűtőben turkált. Kivett onnan egy - két paradicsomot és néhány paprikát.* Ki szeretne egy kis lecsót enni?
Estera Linnet
Diák
Estera Linnet

Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 30, 2010 8:23 pm

-Ó, van itt állítólag rengeteg lény, amitől félni lehetne. De sok varázsigét ismerek már, harcművészeteket úgyszintén, így tényleg nem félek semmitől. Medvék meg szrintem amúgy sincsenek errefelé. *Mondja, bár elgondolkozik. Medve általi veszélyről még nem hallott errefelé.*-És igen, köszöönm nagyon finom a tea. Forrón amúgy sem lehetne érezni ha nem finom. *mondja, majd belekortyól a teájába, amit aztán prüszkölve köhög ki mikor meghallja a fiú kérdését.*-Barát? Hát, nem tudom. Elméletileg nincsen. De nem is nagyon akadna rá időm. *Feleli. Majd éppen érkezik még egy diáktársuk, aki nem más mint Elecrta.*
-Szia! Hogy vagy? *Üdvözli a lányt.*-Kérsz te is teát?
Electra Porfkonjal
Diák
Electra Porfkonjal

Főkarakter : vivienviktoria@windowslive.com
Hozzászólások száma : 107
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Auror
Üzenőláda : Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Af86686

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 30, 2010 8:18 pm

*Electra szinte fut be a konyhába.*Elég legyen már a dobálásból!*Kiabálja, kicsit hangosan, miközben a konyha felé fut. Mikor kinnt volt a birtokon, hogy egy kicsit sétáljon, akkor eléggé megdobálták őt, de ezt ő nem bánta, hisz nagyon élvezi a telet. Főleg a sok hót. Belép a konyhába és közben leveszi a fejéről a sapkáját. *Áú!*Mondja, mert érziközben, hogy a nyakába egy kis jégdarab csúszik. Miközben belép a jó meleg konyhába, meglátja két diáktársát. *
Sziasztok!*Köszön nekik jó kedvűen és közben leveszi a kabátját és kicsit megrázza a haját, hogy kimenjen a hajából, a maradék hópihe.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 30, 2010 8:12 pm

- Nincs kint semmilyen veszély se ha farkasok jönnek, imitáld, hogy medve vagy. Ha nem jön be, rúgd orron. Ha pedig tudod, hogy medve van a közelben akkor kiabálj, mert ha megijed akkor bánt csak téged. * A tea víz készen lesz, leszedi, kiönti egy bögrébe és hozzá tesz cukrot és citromlevet. Majd Estera elé teszi*- Tessék remélem ízlik. És van barátod?

A hozzászólást Árpád Domonkos összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 30, 2010 8:19 pm-kor.
Estera Linnet
Diák
Estera Linnet

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 30, 2010 8:01 pm

*Mikor Árpád úgy kezdi a válaszát, hogy hosszú történet, már már azt hiszi el sem meséli. De mikor mégis elkezdi a történetét, érdeklődve figyeli.*-Ó ez annyira szomorú. De hát nem hogy vehettek be a hadsereghez? Nem voltál, voltatok még túl fiatalok? *Kérdezi szörnyűlködve. Nagyon szomorú történet. Aztán a fiú ismét kérdez tőle.*-Nem kérhetek meg. Ugyan főprefektus vagyok, kötelességem nekem is kimennem. Sőt, nekem kell még csak igazán mindenen rajta tartanom a szemem. Meg aztán, csak a hideg bánthat, és bár attól is megtudnám védeni magam egy hőburokkal, de minek? Ez a természet rendje. Télen hideg nyáron meleg. Jó ez így. Amúgy meg nem félek, vérbeli belsirionos harcos vagyok. És a pálcám mindig nálam van. Na meg egy tőr.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 30, 2010 7:25 pm

- Ez hosszú történet. *Leült miközben szomorú mosollyal leült és nagy levegőt vett.* - Régen volt egy barátom akivel önkéntesek voltunk a hadseregnél. Egyszer elmentünk egy hideg téli éjszakán harcolni. Halálos lövést kapott a mellkasába. A kezembe halt meg. Nagyon szerette a bort és minden hideg téli éjszakán kiöntök neki egy adag bort. Hagy örüljön már. Te meg miért nem kérsz meg valakit, hogy menjen ki helyetted, vagy veled?
Estera Linnet
Diák
Estera Linnet

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 30, 2010 7:14 pm

-Én még erről tényleg nem hallottam sose. De szerintem nem is fogom sose kipróbálni. De legalább mostmár ezt is tudom hogy ilyet is lehet. *Mondja nagy komolyan. De aztán el is neveti amgát. Mikor szaktársa előveszi a penészes edényt, már feláll.*
-Fuj, pedig mindig szoktak takarítani amanók. Szerintem ezt vagy eldugták előlük, vagy valami történt velük Keressünk egy tisztábbat. *Mondja, majd nekiáll nyitogatni. A legfelső polcon talál is egy rendeltetésszerűen teafőzésre kitalált kancsót. Lábujjhegyre áll, majd leemeli a kancsót.*
-Azt hiszem ez megfelel. *Mondja, majd megengedi vízzel és felteszi a gázra.*-Csak kinéztem. Sétáltam egyet, meg körülnéztem hogy minden rendben van e odakint. Sajnos nekünk prefektusoknak, muszáj még az ilyen zord időben is kimenni. *Feleli.* - És te?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 30, 2010 7:09 pm

- A japánok úgy iszák állítólag. Én csak tejjel próbáltam inni. De úgy nézett ki, mint ha spermium lenne szép szóval és nem segített az se, hogy úszót benne citrom darabok.
*kivesz a szekrényből egy penészes lábost és felteszi az asztalra* -Látom takarítanak.* Mosolyogva tette fel a vizet és készítette elő a dolgokat hozzá.* - És mit csináltál oda kint? Ha megtudhatom.
Estera Linnet
Diák
Estera Linnet

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 30, 2010 7:02 pm

-Ó ez kedves tőled. Kérnék igen. De ha nem boldogulsz szólj csak segítek. Minden van itt csak megkell találni. *Mosolyog rá a fiúra. Mivel így most épp neki nincs dolga, leül az amelletti székre amire lepakolt előzőleg lepakolta a holmiját. Ahogy épp mászik felfele a nagy magas székre, és meghallja hogy a fiú kérdéseit, majdnem vissza elesik a nevetéstől.*-Zsírt rakni teába? Ilyet még sose hallottam. .*mondja nevetve.*-Nem köszönöm, csak cukrot, és ctromlevet. És egy csésze finom citromos teát. Köszi. *Mondja végól.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 30, 2010 6:35 pm

- Szia! *Köszön vissza.*
- Igen, de én nem fáztam, megszoktam már a hideget. Ülj le nyugodtan, majd én csinálok neked teát, ha szeretnéd. *Válaszolt vissza kedvesen miközben a konyhában lézengett-ténfergett* Citromost vagy milyent szeretnél? Hány cukorral? Valami extra dolog például: tej, vagy zsír bele kérsz?
Estera Linnet
Diák
Estera Linnet

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 30, 2010 6:30 pm

*Nemsokára ismét érkezik valaki a kastély első része felől, a társalgó konyhai részét kitűzve célként. Ő is kint járt, így arca erősen kipirosodott a hideg csípős széltől, és a kinti fagyok hidegétől. Nem vágyik most se társaságra se semmire, csak egy jó forró csésze teára. Mivel nincs kedve a nagy üres ebédlőbe menni, beéri most a társalgó konyhájával, ami kicsi, de hangulatos kis hely. Mikor megérkezik, látja, hogy van más is jelen, nem csak ő.*
-Szia! *Köszönti szaktársát majd bejjebb megy, és elkezdi levenni a meleg kabátot, sapkát meg ezeket, és leteríteni a székre.*
-Kint voltál te is? Hideg van mi? Kérsz egy csésze forró teát?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 30, 2010 6:19 pm

* A hideg tájról, hirtelen rohan be az ebédlőbe. Sehol senki sincs első látásra. A lámpa nincs felkapcsolva, csak a kinti fények és a folyosó világítja meg a termet.*
- De egy kietlen, ilyenkor már ez a hely. Miért nincs itt senki?
*A Konyha felé veszi az utat, hátha lel ott valami ételt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 20, 2010 8:40 pm

- Hát igen, azt látom! *Nevet a fiún, aki bizony tényleg elég ügyetlen teremtés.* - Neem, nincs. Vagy legalábbis, nem tudok róla. *Csóválja meg a fejét.* - Pedig jó lenne! *Sóhajt. Mindig is vágyott egy testvérre. Például egy öccsre.* - Aha, kéne. *Pillant az órájára, majd leugrik a pultról.* - Jössz te is, vagy még maradsz? *Kérdezi, miközben felkapja a gitárját. Majd ha a fiú jön, vele, ha meg nem, egyedül indul el felfelé. A második emeleten aztán elköszön, és felugrálva a harmadikra benyit a várószobába, ahol lepakol, s az ágyán végigfeküdve a félbehagyott magazint kezdi el olvasni.*
Emanuel Branimir
Diák
Emanuel Branimir

Hozzászólások száma : 38
Kaszt : Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Mutatvanyos

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 20, 2010 8:31 pm

- Én olvasni szeretek leginkább meg nem elesni. Nagyon hamar elvesztem az egyensúly érzékemet. A nővéreim mindig szekálnak is miatta. *foglya meg a fejét.* -Neked van testvéred? Amugy menni kéne nem?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 20, 2010 8:28 pm

- Ugyan, lefogadom, hogy apukád is táncolt, mikor senki sem látta! *Mosolyog a fiúra. A kérdésre pedig habozás nélkül válaszol.* - Énekelni, meg táncolni, gitározni... De szeretek sétálni és bulizni is. *Sorolja elgondolkozva bámulva a padlót.* - És te? *Kérdez vissza, miközben felül a pultra és kezét maga mellé támasztva lóbálja a lábát, úgy figyeli a fiú válaszát. Bár már lassan menni kéne, mindjárt takarodó. Nem baj, még ráérnek...*
Emanuel Branimir
Diák
Emanuel Branimir

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 20, 2010 7:35 pm

- Nehéz? Mert édesanyám mindig megakart tanítani csak apám szerint a homárok táncolnak. Mit szoktál szabad időben csinálni? Órák közbe vagy után? Bocs már késő van nekem ilyenkor olyan mintha fordítva vetem volna be a hashajtót de remélem nem zavar. *Elterül az asztalon mint nagy-alföld*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 20, 2010 7:28 pm

*A kijelentésre csak nevet. Az vicces lenne! A dícséretre mosolyog egyet.* - Köszi! *Majd az üres tányérokat megfogja, a mosogatóba rakja, és hagyja, hogy pálcája intésének engedelmeskedve elmosogassák magukat. A kérdésen kicsit meglepődik, de azért válaszol.* - Aha, miért? *Pislog. Tanult táncolni, mint ahogy énekelni, gitározni, zongorázni, hegedülni, lovagolni és aikidozni is. Hát igen, zsúfolt gyerekkora volt. És tinédzserkora is: drogelvonó, minden második héten a rendőrség... Hát igen, most meg próbál megváltozni. Vagy sikerül...vagy nem.*
Emanuel Branimir
Diák
Emanuel Branimir

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 20, 2010 7:21 pm

- Komolyan a szerelmeskedést is varázslással oldják meg itt. De amúgy kösz. *Vissza megy és leül az előbb elhagyott helyére.* - Nem is olyan borzalmas bár *hatás szünet* hagyma is lehetne benne. *Megette de nem áll fel.* - Tudsz táncolni?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 20, 2010 7:15 pm

- Helyesen itadakimasu. *Mosolyog a fiúra, majd tovább eszik. Teli szájjal válaszol a kérdésre.* - Honshun, Tokió mellett. *Majd lenyeli ami a szájában volt.* - A rock jó! *Vigyorog a fiúra. Tovább eszik, de mikor felnéz, a fiú éppen egy nagy adag kecsöpös-majonézes tojást ejt az ölébe. Ezen el is neveti magát, nem bírja ki.* - Ügyes! *Majd a nevetést abbahagyva feláll, odasétál hozzá, és pálcáját elővéve a foltra szegezi, s egy ige kíséretében a nadrág ismét tiszta lesz.* - Így ni! *Majd visszaül, s folytatja az evést, mintha mi sem történt volna.*
Emanuel Branimir
Diák
Emanuel Branimir

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 20, 2010 7:03 pm

- Idatakimasu. Ugye jól mondtam? Ha nem akkor elnézést és köszönöm. A dédnagyapámat is Emanuelnek hívták. Skóciából jöttem. Én is szeretem a zenét leginkább a klasszikust meg a rockot. Bár ki nem nézné az ember belőlem *nevet fel harsányan* Japánban hol születtél izé vagyis melyik szigeten és ott hol? *Elveszi a ketchupöt és nyom egy jó adagot a tojásra. Össze keveri elég barátságtalan színű egyveleget kap. De ez ahogy látszik nem izgatja villájára rak egy nagy adagot és felemeli de a hirtelen helyzetváltozástól szegény étel az ölében landolt.* - Á ez nem igaz. *Leszedi a kaját és bekapja majd feláll és egy rongyot kicsit bevizez és azzal elkezdi törölgetni a foltot*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 20, 2010 6:54 pm

- Hát, te tudod. Én nem vállalok felelősséget! *Nevet, majd a fiú elé rak két tükörtojást, a másik kettőt meg maga elé. Előszed még egy doboz kecsöpöt meg majonézt is, meg evőeszközöket, és leül a fiúval szemben egy székre.* - Jóétvágyat! Szép neved van. *Mosolyog rá.* - Honnan jöttél? Én Japánból, de jártam már nagyon sok helyen. Apukám zenész. *Bök az idő közben az asztalra került gitárjára.* - Én is szeretem a zenét. És te? *Cseveg jókedvűen. Vajon volt neki már valaha rossz kedve?*
Emanuel Branimir
Diák
Emanuel Branimir

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 20, 2010 6:34 pm

- Á nekem mindegy mi az csak ehető legyen. én is lekéstem de csak azért mert találkoztam egy aranyos cicával. *Nagy figyelemmel követi ahogy a tojást belerakja a serpenyőbe.* - Emanuel Branimir a nevem. De szólíts csak Em-nek vagy ahogy szeretnél. *Mosolyodig el kicsit*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 20, 2010 6:30 pm

*Hátrapillant a belépő fiúra, a tüsszentésre meg abbahagyja a dúdolást és elneveti magát.* - Egészségedre! Amúgy szia. Még nem találkoztunk... Sora Nakamura vagyok. *Mutatkozik be vigyorogva, miközben próbálja a serpenyő aljáról felkaparni a tojást.* - Tojást. Öhm, persze, bár szerintem nem jársz vele túl jól. *Nevet, miközben a félig elégett darabot egy tányérra kotorja, és a tepsibe újat rak.* - Nem igazán tudok főzni. De még csak msot érkeztem, és nemigazán szoktam meg itt a rendet. Most is lekéstem a kaját. *Csóválja a fejét.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Társalgó - Konyha, étkező - Page 35 Icon_minitime

Társalgó - Konyha, étkező
Vissza az elejére 
35 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Labirintus :: Központi termek-
Ugrás: