Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Franciaország - Page 5 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Franciaország - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Franciaország - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Franciaország - Page 5 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Franciaország - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Franciaország - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Franciaország - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Franciaország - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Franciaország - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Franciaország - Page 5 I_vote_lcapFranciaország - Page 5 I_voting_barFranciaország - Page 5 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Franciaország - Page 5 I_vote_lcapFranciaország - Page 5 I_voting_barFranciaország - Page 5 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 38 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Franciaország

Go down 
+23
Valeriel Ravenwood
Nathaniel Ravenwood
Eligio Lance Jens Tichaon
Alexandra Sirov
Brandy Marsden
Felaern Yhendorn
Marisela Modesta de Nuria
Fleur Isabelle Trender
Rayko S Dragomir - archiv
Duncan Cornell
Shelly Dawson
David Branson
Pierre Bontavier
Melody Grey-Kingston
Moana Hine
Lilia Radoslava
Leonard de Wandom
Kalandmester
Ann-Tabitha Serenity
Driana Stardew
Ivona Ivanovna
Cirelin de Sovalon
Kaen el Jericho
27 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Franciaország - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeKedd Dec. 25, 2007 10:17 am

First topic message reminder :

*Alexandra bátortalanul áll az ajtóban.Versaillesban vannak.Amayára néz bíztatva hogy bemehetnek.*
~De izgulok!~
-Gyerünk Amaya!Vedd elő a kulcsod!
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Angelina Mary Black
Diák
Angelina Mary Black

Hozzászólások száma : 1292
Kaszt : Franciaország - Page 5 Auror

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeKedd Jún. 23, 2009 9:40 am

-Tuti.~Vessünk fátylat a múltra na...~*Talán nem tud jól hazudni, de Rose úgysem szedi ki belõle, mert nem érdekes, õt sem érdekli már ez. Rose hangos felnevetésére örül, mert egyben megnevetette, de másképp szemöldökét összeráncolja, mert rajta nevet. Leül saját ágyára, tisztán érti, hogy FLeur mit mond a pasasnak. Mikor visszajön s kezdi magyarázni, hogy mit mondott, Angie mosolyog.*-Nyugi, annyit csak megértünk hogy limeos meg cocktail. Kössz. Meg az au revoir. A tanárom direkt egy órát szentelt a köszönésekre. Nagy hasznom van belõle, mondhatom. Egy hellot biztos a franciák is értenek...*Veszi el sajátját, a beleeggyezik abba, mit Fleur mond, mert már igen unja hogy Roseból semmit sem lehet kiszedni.*
Fleur Isabelle Trender
Diák
Fleur Isabelle Trender

Hozzászólások száma : 1495
Üzenőláda : Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Razz Csak érjek rááááááá! Köcceee!

Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája Razz
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeKedd Jún. 23, 2009 9:32 am

//olvad//
-Ahhamm...okés. De nem tudom mi történt velem. semmi érdekes. *mosolyodik el mikor kopogtatást hallanak. Egy francia pasi kezdi el monológját.*
-Hömm...okés. Azt kérdi van-e szükségünk valamire. *mondja majd válaszra nyitja száját.* -Merci. Nous n'avons besoin de rien, mais enfin. Permettez à trois limeos d'apporter un cocktail. *rendel Fleur három koktélt.*
-rendeltem három koktélt. Limeost. Isteni! *mondj akis idő múlva a szobapasi vissza is jön.*-Les cocktails sont ici des dames! *elveszi a lány a koktélokat és odaadja barátnőinek.* -Merci.Au revoir! *küldi el a pasast.*
-Nos Rose? Magyarázol? *kérdi mikozben szürcsöli a koktélt.*
http://www.liziregeny.gportal.hu
Rose Emily Scott
Diák
Rose Emily Scott

Hozzászólások száma : 1681
Kaszt : Franciaország - Page 5 Illuzionista
Üzenőláda : "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^

I could really use a wish right now ... <3

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeHétf. Jún. 22, 2009 9:49 am

-Azt, hogy mi történt veled, amióta nem találkoztunk.* motyogta Fleur-nek, majd várta Angelina válaszát.*- Tuti?* kérdez vissza Angelina-tól. Igen, kopogtatást hallanak, de Angelina megelőzte Rose-t. Amikor Angelina visszatér az ajtóból, és az alkalmazottat "leszobalegényezi", hangosan felnevet. Tudta, hogy mit mondott a férfi, mivel ő elég jól tud franciául, de nem csak franciául, mivel édesapja annak idején nagy hangsúlyt fektettett arra, hogy tudjon beszélni más nyelveken is. Azonban a sztorijába nem fogott belé, inkább hagyta, hogy Angelina és Fleur csináljanak neki egy ingyencirkuszt.*

//Fagyiii//
Angelina Mary Black
Diák
Angelina Mary Black

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeHétf. Jún. 22, 2009 9:41 am

-Elmondod, de akkor mi is? Mégis mi mi is? Mit kell mi elmondjunk?*Húzza össze szemét.*-Nekem mindenem tudod.~Kivéve...~*Gondol bele az allidonos fiúra, de azt úgy is lehet venni, mint nem megtörténtet, mert se Rayko, se õ nem foglalkozik azóta az üggyel.*-Szóval. Itt csak te kell mesélj.*Vonja meg vállát, közben valami helyet csinálva a szekrény mellett Edgarnak. Majd vissza akar menni az ágyakhoz, de kopogást hall. Az ajtót õ nyitsa ki, mivel a két lány meszebb van tõle, mivel épp a kutyája fészkét csinálta meg, valahol az ajtóhoz közel. Egy férfi áll az ajtó mögött. Biztos a hotel alkalmazottja. Meg is szólal.*-Puis-je vous aider? Avez-vous besoin de quelque chose?*Angelina a félig nyitott ajtónál áll megint a fakutya mosolyával, hisz semmit sem ért belõle...*~Na me...~*Int, hogy várjon. Ennyit õ is tud franciául.*-Attendre...*A férfi bólint, Angelina visszamegy a lányokhoz.*-Fleur! Valamit mondd az ajtóban egy férfi! Biztosan szobalány, vagyis nah, szobalegény vagy hogy mondják. Légyszi vedd át, mert én nem nagyon értem...*Kéri Fleurt*
Fleur Isabelle Trender
Diák
Fleur Isabelle Trender

Üzenőláda : Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Razz Csak érjek rááááááá! Köcceee!

Tituluslista:

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeHétf. Jún. 22, 2009 9:34 am

*Figyeli a lányokat. Ő is lebdobja talárját és egy farmer meg pulcsi lesz rajta.*
-Oké Rose. Én is elmondom...de mit kell elmondjak? *kérdi emg hiszen igazán, halvány lila gőze nincs róla. Ő csak ezért jött mert hallotta hogy mennek szóval ő is emnt.*
Rose Emily Scott
Diák
Rose Emily Scott

Üzenőláda : "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeHétf. Jún. 22, 2009 9:26 am

*Elmosolyodik barátnőin. Igen, neki megfelel a szoba, meg minden. Amikor felérnek, lehuppan az ajtó mellett levő ágyra, a bőrönd repül az ágy alá. Elvigyorodik, majd, miután levette talárját, és helyette egy piros rövidnadrág és egy fehér felső lesz rajta, törökülésbe ül az ágyán és barátnőire pillant.*- Nos, akkor gondolom, kíváncsiak vagytok, hogy miért akadtam ki. Elmondom, de akkor ti is.* mondta mosolyogva, de még nem kezdett bele, várta a többiek reakcióját.*
Angelina Mary Black
Diák
Angelina Mary Black

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeHétf. Jún. 22, 2009 9:19 am

*Mire Rose esze is megjön, Angelina is felvidul, majd követi, a bõröndöt cipelve.*-Én mindenesetre nagyok szeretnék felmenni az Eiffel toronyra.*Mosolyog a torony láttán.*-Amúgy szerencsés vagy, hogy itt vaksz a közelben, de egyben szerencsétlen is, mert itt naponta fényképeznek, aztán meg ahogy kijössz a kapun, akkor a képekbe beleesel.*Lépdel kifele a kertbõl. Egyets óhajt, arra gondolva, hogy mekkora naagy szenzáció lesz, amire õ bejelentetlenül hazamegy, talán még valameik õsnek mentõ is kell, hiszen összetartó család.*-Szinte biztos, hogy ma este már, vagy az este, mikor odaérünk az egész nagy family egy asztalnál vacsorázik, aztán meg engem elözönlenek a lehetetlen kérdések.*Fleur mondatára is reagál.*-Francia. Én csak 2 évig tanultam, aztán jöttem el. De inkább nem akarok beégni. Egy szobát azt ki nem tudnák bérelni, az biztos.*Mosolyog.*-Mien dolog az, hogy nem tudnak angolul? Szégyen...*Megérkezve Angelina követi Fleur cselekedeteit, befizeti.*-De jó, hogy egy szobában vagyunk.*Mosolyog.*-Legalább nem támad le valamelyik csávó a franciával. Aztán meg futhatnák hozzád, ha nem értem.*Mire felérnek Angelina leveti magát az ablakfelöli részre, ahogy szokott, az ablakmániás. Nem pakol ki, hanem felvesz még egy fehér kapucnis felsõt, és a megszokott szürke hátitáskáját, amivel mindig is szokott az órákra járni.*
Fleur Isabelle Trender
Diák
Fleur Isabelle Trender

Tituluslista:

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeHétf. Jún. 22, 2009 9:14 am

*Figyeli a lányokat és elvesz némi pénzt.*
-Hm....van itt a közelben egy hotel. 4 háznyira. De asszem van egy kis bajuk az angollal szal majd beszélek én. *mondja. Bár ő sem perfekt francia de azért tudogat eléggé jól. Mikor odaértek benyit de persze nem lebegteti csomagjait hanem nehezen húzza maga után.*
-Jó napot! Van szabad szobájuk? *kérdi meg franciául.*
-Van. A 133-as, 3 ágyas és egy éjszakára 20 euró. *mondja a recepciós. Fleur előkotorja a mugli pénzt.*
-Húsz eurós szoba,három ágyas a másodikon...jó lesz? *majd amennyiben igen akkor felmennek a lifttel miután befizették. Bemennek a szobába és lepakolnak.*
Rose Emily Scott
Diák
Rose Emily Scott

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeHétf. Jún. 22, 2009 9:06 am

-Felőlem.* motyogta, majd elindult Fleur után, a bőröndökkel a kezében. Angelina szavaira figyel, de nem válaszol. Igaza van, össze van zavarodva, nem is kicsit. Bólint Angelina kijelentésére, valóban szép ház a Fleur-éké. Belép, majd elmosolyodik.*- Oksi, akkor menjük hotelbe. Kaját én sem kérek. Menjünk, kiveszünk szobákat, majd eldöntsük, hogy meddig maradunk meg minden. És beszámolok dolgokró. Londont én is várom.* tette hozzá, bár lehet, hogy legutolsó mondata nem is annyira biztos. Lehet, hogy nem várja Londont. De majd kiderül. Kilépett a házból és körülnézett, majd Fleur-re pillantott.*- Valahol a közelben tudsz egy hotelt?* kérdezte, miközben megszemlélte az udvart.*
Angelina Mary Black
Diák
Angelina Mary Black

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeHétf. Jún. 22, 2009 9:00 am

-Neked ebben jár az eszed?*Néz fel, azután meg Rose egyszeribe témát váltott.*-Na, nem úgy volt, hogy indulsz shoppingolni?*Kérdez rá.*-Mondtam, hogy nekem mindegy...*Sétál lassan a sínt követve.*-Nem akartam használni. Ha már itt vagyunk, legyen varázslat nélküli. Amikor Fleur elindul, végre, mosolyogva, hogy lesz valami utánaindul.*-Szép ház.*Áll meg a kertben, mert nem tudja Edgarral mi legyen, hisz nem viheti be, kint meg nem akarja nagyon most egyedül hagyni, hisz nem nagyon van vele együtt.*-Kössz nem kell kaja, s mint mondtam nekem aztán mindegy, hogy hova megyünk. De ha a véleményem érdekel, én már igazán várom Londont.*Teszi zsebre kezét, ez csak a talár zsebje, amit még a Kúriában vett fel magára. Most jut eszébe, hogy a muglik között kicsit furán nézhet ki. Leveti, majd várja az újjab lépért.*
Fleur Isabelle Trender
Diák
Fleur Isabelle Trender

Tituluslista:

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeHétf. Jún. 22, 2009 8:55 am

*Látja hogy Angelina keresi daimonját, Oscart. Fleur is elkezd nézelődni de nem látja semere. A shoppingolás jó ötletnek hangzik.*
-Hm...nem látom oscart de shoppingolni elmennék. Van itt egy csomó tuti bolt. *hiszen szülőhazájában vannak szóval tök nyugisan sétálgat az utcákon.*
-Talán felmegyünk hozzánk? Egy kis pénzt szedünk el és megyünk hotelba? Mert most nincs otthon senki. A hugom elment anyummal apám meg dolgozik. *mosolyogva indul egy egy szép ház felé. Elég kevés kertesház an az Eiffel torony közelében de az övéké ilyen. Lassan sétálgatva elérnek a házhoz. Fleur előre megy és kinyitja az ajtót egy kulccsal. Belépnek.*
-Remélem megfelel. Kaját kértek?
*kérdi miközben egy levelet ir hogy itt jártak. Majd némi pénzt vesz el.*
Rose Emily Scott
Diák
Rose Emily Scott

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeHétf. Jún. 22, 2009 8:44 am

*Igen, a vonat megérkezik. Letessékeli Lucas-t meg Fredet, majd ő is lepattan a vonatról, bőröndjeivel együtt. Körbepillant, és rájön, hogy nem bánta meg a dolgot. Egyáltalán nem. *- Yeah, mehetünk shoppingolni.* jelentette ki mosolyogva, majd letette bőröndjeit.*- Nos, vagy megyünk hozzátok, vagy egy hotelbe. Melyik legyen? Amúgy meg itt nem maradunk sokáig, megyünk majd Londonba.* jelentette ki, majd barátaira pillantott. *- Csak egy kis kiruccanás.* mondta Angelina-nak, majd megrázta a fejét, mivel nem látta a lány daimonját. *-A pálcát ne nagyon használdd, még lesz valami miatta.* motyogta, mikor megpillantotta Angie pálcáját.*- Nos, akkor merre megyünk?* kérdezte, és vetett Angelina felé egy bíztató pillantást, hogy egy nyugodtabb helyen majd mindent megtud.*
Angelina Mary Black
Diák
Angelina Mary Black

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeHétf. Jún. 22, 2009 8:41 am

*Leszáll, leveti valahova a vasút mellé a bőröndöt, majd a Eiffel tornyot nézi.*-Nekem mindegy. Rose itt a vezető ma úgytom, hisz õ találta ki ezt az egészet. De még mi azt sem tudjuk, hogy miért vagyunk itt.*Pillant Rose felé, aki biztosan vette az adást, hisz a vonaton nem beszélt sokat. Feláll, a bõröndöt húzza maga után, Edgar követi, Oscar valahova eltûnt.*-Nem láttátok Oscart?*Néz körbe. Már szinte biztos benne, hogy valahova elbújt, valamit csináljon. Angelina elõször a vonat környékét nézi meg, nehogy ott maradjon. Dehát jó is lenne, elmenne a vonattal. Szerencsétlenségére ott volt mellette.*-Akkor?*ül vissza a batyujára, ott a pálcájával legyezve.*
Fleur Isabelle Trender
Diák
Fleur Isabelle Trender

Tituluslista:

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeHétf. Jún. 22, 2009 8:33 am

*A vonat megérkezik Franciaországba. Rose,Fleur és Angelina kiszállnak a vonatból. Fleur szétnéz.*
-Dejó! Párizs!
*mosolyogva néz szét az Eiffell torony irányába.*
-Nem akarunk hozzánk felugrani? Nem emssze lakunk...
*ajánlja fel és figyeli a többieket. Ők vajon mit szólna.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeVas. Jún. 07, 2009 6:58 pm

*Tamás kissé idegesen teszi azt amit mondanak. De már régen elhatározta, hogy erről az incidensről az apja is hallani fog. Csak akkor enged fel egy kicsit amikor már újra az iskolában vannak. Elköszön a többiektől és lelép*

/tényleg érdekes volt Very Happy /
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeVas. Jún. 07, 2009 6:48 pm

*Ekkor valamilyen fények jönnek ki középről, amikor sikerül a varázslat, és hát eléggé furcsa érzés is a dolog, nem egészen tudja, hogy mi is ez, de a lényeg hogy a végén úgy tűnik, hogy kezd rend lenni. Ezek után szépen hallgatja végig az öreg mondandóját, majd a tanárúr botját is megfogja, amikor az felérkezik. ~Hát azt, hogy jó vagy rossz élmény azt szerintem inkább hagyjuk~ gondolja a fiú, majd inkább nem mond semmit, csak megint a kellemes utazás. ~Hogy mért kell nekünk mindig zsupszkulccsal utazni~gondolja, hiszen ugyan most sem esette el, de nagyon nem szereti ezt. Na mindegy, most már az udvaron vannak, így a fiú is szépen elköszön mindenkitől, majd elvonul a szobája felé. ~Hát ez tök jó, úgy néz ki itt minden kirándulás arról szól, hogy elmegyünk valahova de a progit egy kaland mindig keresztülhúzza, és akkor megmentjük a világot tanárok nélkül.. remek~ gondolja a fiú, de azért tetszett neki a dolog*

//Köszi a mesét, nagyon jó volt//
Ann-Tabitha Serenity
Diák
Ann-Tabitha Serenity

Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu
Hozzászólások száma : 2586
Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^

MSN: ritaveronika@axelero.hu

Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com

Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom Razz

Életem reménye: HHGY (L)

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeVas. Jún. 07, 2009 6:48 pm

*És megtörténik a varázslat, majd az aurorok is megérkeznek, és minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Majd a tanárúr is megérkezik kissé fáradt arcal* ~Hát én ezt nem így gondoltam~ *gondolja a lány* ~Szívesen szét néztem volna, és Davidnak is vettem volna valamit. De talán Rayko is Rinának...De legalább senkinek semmi baja~ *gondolja tovább, de belenyugszik a dolgokba. Mást úgy sem nagyon tehet. Aztán megfogja a tárgyt és újra az iskolába kerül vissza.*

//Köszi a mesét, izgi volt^^//

A hozzászólást Ann-Tabitha Serenity összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 07, 2009 6:49 pm-kor.
Brandy Marsden
Segédtanár
Segédtanár
Brandy Marsden

Hozzászólások száma : 28
Kaszt : Franciaország - Page 5 Jos

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeVas. Jún. 07, 2009 6:44 pm

*Hát végülis most szerencséjük volt, de úgy tűnik máskor alaposan meg kell gondolnia, hogy milyen csoportterápiára megy el, ugyanis ha itt már az első alkalommal ilyen helyzetek alakulhatnak ki, akkor jobb résen lenn. Visszaérnek végül az iskolába, és a szobájába siet.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeVas. Jún. 07, 2009 6:44 pm

[Zoro, Lex, mesélő]

*Szerencsére sikerült a dolog, megjelentek a francia aurorok is. Brooke halványan elmosolyodott, amikor a tanár is megérkezett. Mondatával teljesen egyetértett, így fáradtan fogta meg a botot, de előtte hozzátette Zoro-nak és Lex-nek.*- Ezt tútéltük... Remélem, még találkozunk.*motyogta, majd megfogta a botot. Visszakerültek az udvarra, ahol már kezdett esteledni, a nap már lement. A lány intett még egyet a két diáknak, majd eltűnt a Kúria felé vezető úton.*

// Kösszi a mesét, klassz volt, tetszett! ^^//

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 111
Üzenőláda : Franciaország - Page 5 Tek4ffd5aedd601f7324128
Az én színem a darkolivegreen.

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeVas. Jún. 07, 2009 6:40 pm

*A bizalom drága dolog, és nem fogja csak úgy ismertelenül osztogatni, hiába teszi ezt a többi diák ilyen könnyedén. Mindenesetre úgy fest a dolog jól sült el, és megjönnek az aurorok is. Nekik apró biccentés jár, hisz majd ő is valamikor a testületbe szeretne tartozni, ha alkalma nyílik rá. Aztán jöhet a zsupszkulcs.* -Viszlát, további jó csatákat. *Böki még ki, majd irány az udvar, ahol köszöngetés után távozik a kúriába.*

//Köszi a mesét, jó volt, csak kissé tömeg volt. ^^//
Diák

Főkarakter : parsche.istvan@gmail.com
Hozzászólások száma : 1321
Kaszt : Franciaország - Page 5 Elemista
Üzenőláda : Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek

Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeVas. Jún. 07, 2009 6:40 pm

*Rayko látja akékes villámokat, majd a hatást is tapasztalják, az öreg is rendre megjelenik, megköszöni a résztvételt, elég leharcolt állapotban van. A tanár előveszi újra a botját, ami zsupszkulcsként hozta őket ide, nélkül megfogta és visszatért vele az udvarra.*

//jah köszi a játékot. Bocsi de ez lemaradt. Brian nagyon jó meéslő vagy//

A hozzászólást Rayko Sujaku Dragomir összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 07, 2009 6:43 pm-kor.
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1492
Kaszt : Franciaország - Page 5 Nekromanta
Üzenőláda :

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeVas. Jún. 07, 2009 6:38 pm

[Zoro, Brooke, Marisela, Mesélő és a többiek]

*Majdnem levitte nyakastól a fejét egy átok, legalábbis az elsuhanó csóva alapján erre a következtetésre jut. Csupán a szerencsén és alacsonyabb termetén múlott az élete, remek. Rohannak hát, bár nem is kell annyira lélekszakadtából, hisz már az említett főhadon is teremnek. Itt is volt bár egy kis bunyó, az egyik fazon nagyon erősen faggatózik a dolgok iránt. Nála nincs semmi, ezért hagyja üzletelni Brooke-ot meg a srácot. Aztán az ismerős hang... Hangosan kifújja a levegőt és mire felé néz, senkit sem lát. Pedig száz, hogy a professzor volt. És száz, hogy Lex a napokban neki fog állni, még ha nem is annyira szép és bölcs dolog. Figyelmesen végighallgatja a tata szavait, elveszi ugyan az üvegcsét, de mostmár teljesen betelik a pohár. Eddigis erős kételyei voltak, na de mostmár aztán...*
- Egyet értek vele. *Pislog Marisela felé.* Mégis miért mi kell véghez vigyük ezt az egészet? És mi a fene folyik itt tulajdonképpen? *Nem indulatos, annyira nyugodtan beszél, hogy az már éget, s a düh tapintható. De aztán dobbant egy aprót.* Adamente közbeszólt volna, már ha az ő hangját hallottuk, a tetves mindenit... *Ugrik be azért egy viszonylag nyomós érv és ezennel vonul a padlásra, vetve még egy reménytelen pillantást Mariselára. Valahogy ugyanazt érzik. Megtalálja a rúnacsapdát. A pentagramma is szemelőtt, az üvegcsébe nyúl, tocsog egy kicsit a pentagramma körül a zöld váladékkal, körberajzolja. Nem utálós, szóval simán a nadrágjába törli a trutyit. Beáll a helyére, elnézi ahogy mindenki végzi a dolgát.*
- Dur'Samon. *Hadarja csendben Brooke-nak, majd ismét, ám jóval érthetőbben a többiekkel együtt is elmondja az igét, s várja a csodát.
S végül minden jó ha jó a vége, hazamennek, bár Lex attól még fúj a profra.*

//Legjobbkor szállt el a net. A mese jó volt, tetszett.Köszi.//
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Franciaország - Page 5 Nincskaszt

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeVas. Jún. 07, 2009 6:36 pm

*Minden esetre lehet páran nem mondták ki de mégis valami elsül, a kör közepéből kékes aurájú elektrosztatikus hullámok törnek fel végig söpörve az egész házon majd az utcán is, a támadók egy pillanat alatt csont merevek lesznek mozogni nem tudnak. Raven fejébe viszont egy zőld villanás képe jelenik meg, amilyen gyorsan jött úgy véget is ér... Úgytűnik hogy a támadókat sikerült semlegesíteni és nemsokára meg is érkezik az erősítés. Aurorok a francia mágia ügyi minisztériumból. Elég könnyű őket felismerni a kékesfehér ruhájukról. Meg is kezdik a letartóztatásokat idő közbe az öreg is felérkezik a padlásra látszik hogy fáradt van is rajta néhány seb*-Azt hiszem ma nehéz napjuk volt . Fogalmunk sincs hogy kik voltak ezek bár már jópár órája jelentették hogy pár idegen érkezett a városba*mondja és ezzel felveszi a középre lerakott medállt*-De szerencsére ez biztonságba van hála önöknek. Szerintem most térjenek vissza az iskolába remélem még látjuk egymást nyugisabb körülmények között is.*mondja egy kissebb fáradt mosollyal ekkor jön fel a tanár is szintén elég fáradt arccal*
-Azt hiszem mára kijutott a jóból mindenkinek jobb hazamenni. Fogjátok meg*nyújtja megint középre a tárgyát és ha megfogják mindenki az iskola udvarán fog megérkezni*

\\ A mese véget ért menjetek béékéével köszi a részvételt Smile \\
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeVas. Jún. 07, 2009 6:31 pm

[Mesélő]

*Ő megy a többiek után, nem is nagyon törődik azzal, hogy mi van... az elhaló hangra felkapja a fejét, de már be is tessékelik őket. Odabent felvonja a szemöldökét a pentagramma láttán, pláne a medál láttán. Aztán végülis megragadja Lawrence csuklóját, és odacibálja az egyik sarokhoz. Megvárja, mire a többiek is odaállnak a helyükre, majd kimondja a varázsigét.* - Durszámon, ööö... druszámon, Dur'samon... *Mondja, igyekszik a többiekkel egyszerre... meglátjuk, mi sül ki belőle.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitimeVas. Jún. 07, 2009 6:28 pm

- Nagyszerű!-*Morogja Tamás. Egy kicsit ideges. Nem mintha a haláltól félne. Inkább az a baja, hogy valaki bajba sodorta őt és a barátait. De sajnos úgy látszik nincs más választás.* - Ha ezt túlélem beperelem az összes franciát. -*Morogja az orra alatt és siet a többiekkel együtt. Nem akarja, hogy a srácok ő miatta veszítsenek. A pentagramma egyik csúcsára áll és ő maga is elkiáltja a varázsigét.* - Dur'Samon!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Franciaország   Franciaország - Page 5 Icon_minitime

Franciaország
Vissza az elejére 
5 / 13 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Szurdok :: A szigeten túl, Otthon, Külföld-
Ugrás: