Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 86 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 86 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Amerika | |
|
+22Damian Deangelo Joyce Haworth Leona Arts Pierre Bontavier Nikorina Grozda Sheena McFarland Jessa McFarland Safira Desierto Moyra McFarland Lionel Estrax - arhiv Alexander Paarsen - arch Torina Foster Angelina Mary Black Anaze White Anna Ivanov Timothy Waylan Arabella Jagusia Jack Darkfield Aurora Valanthe Mediaris Kalandmester Ayla Madyzyn Christine Shavonne 26 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Amerika Vas. Feb. 03, 2008 6:10 pm | |
| First topic message reminder :
AZ usa. Mivel elég nagy országról van szó, kapcsos zárójelbe kéretik írni hol játszódik a történet. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Amerika Vas. Feb. 03, 2008 8:06 pm | |
| [Massachausetts Boston, Croft birtok]
*A fenébe de beleáll a frász szegény fiúba, amint meghallja a lány nevetését. Kissé kiveri a frász tőle, hogy most gátá, az apja kinyirja őket úgy, ahogy vannak.... De nem... Az apa is csak elmosolyodik és kedvtelve szemléli a lányt* -Végre egy hölgy, aki a dolgok mögé lát. Remek kisasszony, felettébb elragadó és az esze és éles, akár a kard pengéje. Le vagyok nyűgözve *hideg mosollyal, ahogy az tőle megszokott, dícséri Lanácska vagyis Svetecske agyát, Eric meg nézi az eltűnő gyűrűt. Pfff… Most Svettel lehet, húde über jó* --Szóval Svetlana kisasszony… És szabadna tudnom a becses családnevet is, amelyet majdan a fiam eloroz? *várakozó-kérdő pillantást vet a hölgyeményre, Ericnek meg szorul a hurok a pici nyaka körül* ~Svet, mi az Istent csinálsz? Lebukunk így~ *azért még képes nagy kínnal megőrizni a látszat maszkját Croft úrfi. A szerelmes nézésre veszi a lapot és a lány mellé lépve szorosan magához öleli* -Apám, neked nem lehet hazudni, igaz? *halkan felnevet, hidegen, ahogy azt Adamtől eltanulta még évekkel ezelőtt* -Eric… Tudod, hogy az ilyet nem szabadna visszatartanod előlünk. Az ilyen hír áldás a családban *annyira bájos hangja van a vénembernek, hogy az már fáj, de ő így fejezi ki a tetszését* ~Hogy rohadnál meg~ *a kicsi fia pedig láthatóan, pardon gondolatban láthatóan oltárira szereti is*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Amerika Vas. Feb. 03, 2008 7:39 pm | |
| [Boston, Croft birtok]
*Furcsa dolog történik - Lana egyszerűen felnevet. De valami igen különleges hangnemben. Eric láthatja is, amint valami megjelenik az albínó kezében: egy gyűrű... egy fekete köves gyűrű. És tűnik el tenyerében.* - Akkor hát igazat meséltek a szüleim, hogy az arisztokraták remekül átlátnak a hazugságokon. *Ez még igaz is.* A White-ok csupán üzletfeleink, nevüket külföldön hordom, hogy rosszakaróim ne találjanak rám. Afféle inkognító. Svetlana vagyok, Oroszországból. *Szól... és ez mind passzol. Gyanút sem foghat a férfi, hisz neve igen gyakori szülőhazájában.* - Elnézését kérem - mostmár ténylegesen - hogy hívatlanul betoppantam. A fiával igen szoros kapcsolatban állok *Valami furcsa tekintetet vet az árnydalnokra: tipikus szerelmeset.* csupán tudni akartam, méltó-e rám - vagy én vagyok-e méltó rá. *Ez utóbbit sokkal alázatosabb hangnemben teszi hozzá. Mindenki szereti, ha bókolnak vérvonalának... s Svet olyan, akár egy doromboló macska.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Amerika Vas. Feb. 03, 2008 7:31 pm | |
| [Boston, Croft birtok]
*Hát igen, túl egyszerű lett volna egy sima begyűjtő bűbáj, ezért is bűvölték meg azt a pár könyvet, ami Lanához repült, hogy erre a hívásra reagáljanak és azonnal értesítsék a ház urát is. Mi is történt az apa dolgozó szobájába?* -Ki ez a lány és mit kerestetek a levéltárban? *hideg, kék szemeit fiáéiba fúrja mélyen, mintha olvasni akarna bennük, de egy alapszabály szerencsére létezik a Croftoknál: nem olvasnak más elméjében, csak ha a családi tanács megszavazta, hogy lehet. Eric még nem tart ott hál ‘ Istennek* -Apám ő… Ő az új mennyasszonyom, Erica White, Angliából. *alkalmazkodik Lana kamujához. Minden idegszálával az apja tekintetét igyekszik állni* ~Maradj nyugodt, akkor nem fog gyanút~ *igen, ilyenkor jó, ha az ember hidegvérrel rendelkezik* -És éppen a családfámra volt kíváncsi. Az ő családja sokat ad a vérvonalra *eléggé hihgetően hangzik, amit mond, bár ki tudja* -Azt akarod mondani, hogy ez a csenevész kislány jobb…. Jobb party neked, mint Klaudia? Bár már mindegy, hisz róla is lemaradtál, elhibáztad *ekkor jött a pofon is, majd az utazás. A nappali felttébb nagy, francia reneszánsz stílusú darabokkal berendezve. Mikor Lana megszólal, hirtelen megfagyik benne a vér* ~Ne csinálj semmi hülyeséget, kérlek~ *egy baj van, a fogadalom az elmeolvasásról csak a családtagokra vonatkozik, szóval Lanának csak egy hibás szót kell kiejtenie és vége mindennek. Adam Croft látszólag hisz is meg nem is az egész storyban, de egyelőre nem tesz semmi veszélyeset* -Részemről a megtiszteltetés kisasszony *viszonyozza a meghajlást és ha Lana engedi, kezet is csókol, ahogy azt szokás* -Már sokat hallottam a nemes és nagymúltú White családról, sőt volt hozzájuk szerencsém is. Hogy vagy Margaret? *hideg, kék szemeit a lányéba fúrja* ~Elvesztünk, vége~ *most léphetne közbe Svet, bár ki tudja… Mit mond majd Lana?*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Amerika Vas. Feb. 03, 2008 7:17 pm | |
| [Boston, Croft birtok]
~ Pofa be, Svet, minden normális könyvtárban bejön ez a dolog. Nem gondolod, hogy túl egyszerű lett volna? Ki tudja. ~ *Morog magában. Túl nagy zajt vert, így nem csoda, hogy egyből rájuk találtak... meg az a pofátlan... biztos beköpte őket. Iszonyatosan felhergeli magát ezen, de ugyanazzal a lendülettel le is nyugszik.* ~ Egy cseléd nem ér meg ennyit, kedves. ~ *Amikor Borissal egyedül maradnak, igen erős késztetést érez arra, hogy egyetlen pofonnal kiengedje a feszültségét, de mégsem... túl gyorsan feltűnővé tenné magát. A kandallós utazási módszer nem jelent gondot, már megszokta az ilyesfajta teleportálást. Az új nappalinál azonban kezd kicsit ideges lenni. Nem tudja, Eric bemutatta-e? És hogy az apja mennyire olvas a hazugságokban? Már érti, miért nem beszélt az árnydalnok soha sem a családjáról.* ~ Ez sem túl kellemes fogadtatás... Valóban nem. Átvegyem? Nem szükséges... még nem. Majd ha igazán nagy csávában leszünk... innen még ki lehet magyarázni. ~ - Elnézést. *Szólal meg, mikor megérkeznek, és a férfi felé néz.* Nem tudtam, hogy a ház ura is otthon tartózkodik... amennyiben ez az információ rendelkezésemre állt volna, azonnal felkerestem volna, hogy üdvözöljem. Őszintén sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett találkoznunk. Erica White vagyok, ha megengedi.*Mélyen meghajol a férfi előtt, gondolataiban odaképzel egy hatalmas bárdot, hogy éppen most fejezik le. Méz-máz, az arisztokraták kedvence, amit most művel az albínó. Ki tudja, hogy a férfi hogyan reagálja le.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Amerika Vas. Feb. 03, 2008 6:10 pm | |
| AZ usa. Mivel elég nagy országról van szó, kapcsos zárójelbe kéretik írni hol játszódik a történet. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Amerika | |
| |
| | | | Amerika | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |