Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Betegszoba - Page 5 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Betegszoba - Page 5 I_vote_lcapBetegszoba - Page 5 I_voting_barBetegszoba - Page 5 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Betegszoba - Page 5 I_vote_lcapBetegszoba - Page 5 I_voting_barBetegszoba - Page 5 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Betegszoba

Go down 
+42
Elendil Falassion
Cloe Noybe
Wanda Dorcas Gloria
Hanna Oksanen
Seth Svarog
Nargile Ljubjana
Evangeline Elovics
Nicol Bennet
Jessica Dream
Eligio Lance Jens Tichaon
Peter Krumholtz
Vaszilij Potrevszkij
Jane Scott
Jozef Bomontov
Ayla Madyzyn
Takeshi Shinobu
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ashlie Brogar Glevor
Dante Sparda
Alexandra Sirov
Celadine Leatherweed
Atanas Iordan
Jack Darkfield
Sheila Leays
Felaern Yhendorn
Igor Volonyev
Amaril Gwyneth
Arabella Jagusia
Anna Ivanov
Olga Snezhana
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Leonard Wyatt
Rupert Rankle
Silmera Elanor Spelle
Kalandmester
Katharina A. Lukevszky
Teodor Angel
Cirelin de Sovalon
Nadin Screwburry
Roxanne Hanzel
Kaen el Jericho
46 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Betegszoba - Page 5 Nekromanta
Üzenőláda : Betegszoba - Page 5 Tek4e285117af53d6454199

Betegszoba - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 18, 2007 11:19 am

First topic message reminder :

A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!

A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 1:56 pm

*Lee kinyitja szemeit majd nagy erőlködéssel felül az ágyan és a karjának támaszkodik amint rátette a jobb tenyerét az ágyra felszisszen és visszaborul az ágyra*~A fenébe ez életem végéig itt marad?~*Gondolja magában majd megnézi a sebét amit tegnap az ápolónő bekötözött.Leveszi róla a kötést majd meglátja a csúnya sebet mostmár jobban néz ki mint tegnap de még midnig nagyon mély a lyuk Lee tenyerén majd azért valahogy megpróbállja legyőzni a fájdalmát és sikeresen felül az ágyon látja hogy Tony már ébren van és köszön is neki*
-Szia Tony jól elkábultál?*Kérdezi mosolyogva majd megpróbállja tartani a pózt amit elég nehezen tud végrehajtani*-Szomjas vagyok.*Mondja Tonynak*~Hogy jutok el odáig?Ráadásul szólít a természet a fenébe~-Tony?Nem tudod hogy itt hol van a wc?Sürgősen kikell mennem.*Mondja a fiúnak madj sürgetős pillantásoakt vet a fiúra*~Még a végén bepisilok~
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 2:05 pm

*Tony ránéz Lee re és és egy mosolyt erőltet az arcára, bár nincs sok kedve mosolyogni, bár nincs hozzá tul nagy hangulata.*
-Üdv Lee. hát ja elég kába vagyok.Hogy hol a wc?nem tudom sajnos. Amúgy látom fáj a kezed.Nekem a fejem zsong
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 2:06 pm

// Menj a hálódba, ott vannak wc-k //
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 2:12 pm

~Ajjaj most meg hova eresszek?~*Kérdezi magában Lee nem tudja hogy most mi legyen alig tud mozogni kizárt hogy sokat tudjon vándorolni majd körbepillant és meglátja a wc feliratú ajtót*~Na végre~*Felécsillanak szemei de az eljutás sem lessz egyzserű nagy nehezen feláll és kikecmereg az ágyból majd az ágyat fogva hald előre.Majd amikor elérte az ágy végét nem tud mibe kapazskodni ezért a második lépésénél el is esik.tovább kúszik egészen az ajtóig majd nagy nehezen megfogta a kilincset és mivel már tudott mibe támaszkodni sikerült neki fölállni majd kinyitja az ajtót belép és gyorsan be is csukja azt most nekidől az ajtónak és úgy vézi el a dolgát.Sikerült elérnie célját így megitn visszakúszik az ágyig ahol már feltud állni.Majd befekszik az ágyra és úgy kérdez Tonytól most eléggé kifáradt ettől a kis vándorlástól*
-Kristóf még alszik?*Nem látja cak a plafont ezért nem tudaj hogy Kristóf fenn van e már ezért kérdezi Tonyt majd még beszél egy kicsit Tonyhoz*
-Hát igen eléggé fáj a kezem mivel Kristóf úgy beledöfött hogy a kard pengéje legalább egy centire belefúródott a kezembe.*Mondja fáradtan*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 2:15 pm

*Tony még akar valamit mondani. Hallja Lee beszédét de nem tud rá reagállni.Lehet hogy az élyszaka miatt de nagyon állmos lett és ugy gondolja hogy nem bir továb fenn maradni.*
-Bocs Lee de... *Akarja folytatni de ujra elnyomja az állom*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 2:41 pm

*Egy fekete csuklyába öltözött lány lépdel be a Betegszoba ajtaján. Közben a karját fogja, ami nagy valószínűséggel eltört. Aztán mikor már lehuppant egy ágyra, várni a gyógyítót, körbe hordozza smaragd , igéző tekintetét a helységen, s megéllapodik három kupacon, s mind egy-egy ágyből jön, majd észreveszi hogy a három púp az tulajdonképpen három ember. Körvonalaik alapján fiúk lehetnek. S észreveszi hogy az egyik ébren is van... ~Hm...hasznomra válik, hogy eltört a karom, legalább a várakozást ilyen szépfiuval tölthetem.. ~ erer kajánul elm9osolyodik majd biccentés kiséretében köszön a fiunak, s be is mutatkozik, mivel nem találkoztak még*
-Szia. Amy vagyok... Amanda Clarks.Árnydalnok . És te ? Nem tudod merre lehet a gyógyító? ugyanis nagy valószinüséggel eltört a karom * kérdez párat kedvesen mosolyogva s közben smaragd tekintete végig mustrálja a fiút. Majd várja a reakciókat *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 2:48 pm

*Lee látja hogy Tony elaludt*~Ennek is pont akkor kell elaludnia amikor én felkelek.Most kivel fogok beszélgetni?Nem akarok aludni~*Mérgelődik magában majd megjelenik egy lány aki már be is mutatkozott és már a panasát is elmondta mosolyog egyet a lányra majd válaszol neki*
-Szia én Lee Hansang vagyok.Bestiamester.A gyógyítót nem láttam már tegnap óta.Nem tudom hogy hol lehet.*Mondja a miközben a fejét csóvállja majd ő is elmodnaj hogy hogy került ide bár nem szvíesen beszél róla de mivel beszélgetés hiáya van ezért most még ezt is elmondja*
-Ahogy láttod ők itt a bűntársaim.Tiltott helyre merészkedtünk és kemény büntetést kaptunk érte.Ha bárm,elyikünk kiteszi a lábát a szobán akkor mindengyikünk meghal.*Mondja szomorúan majd felül az ágyon hogy megszemlélhesse a lányt*~Egész szép lány~*Gondolja magában*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 2:55 pm

* Lee-re villantja mosolyát, majd kuncog egyet mikor meghallja ,hogy milyen körülmények között került ide ő és a másik két fiu. *
-Hm...most egy jóérzésű lány azt mondaná, hogy minek kellett ilyenbe keveredni , de ha ezt vártad csalódnod kell, ugyanis én is mindig mindenbe belekavarodok, tulajdonképpen minden kalandba benne vagyok.. * mondja pajkosan villogó smaragd szemeivel miközben ajkai huncut mosolyra húzódnak.*
-Sajnos , így hoyg a gyógyító még nem érkezett meg , és nekem meg el van törve a kezem, így itt kell maradjak téged boldogítani ha nem baj. Báár..ha nincs kedved beszélgetni, akár el is mehetek * mondja Amy , a fiúnak, s belül reméli, ha már ilyen helyes és kedves is, akkor nem zavarja el... bár büszkesége miatt ezt be nem vallaná magának*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 3:02 pm

*Lee figyelmesen hallgatja lányt valamivel még jobb kedve is lett a láyn történetének meghallgatásának után*
-Hát nem igazán érdekel hogy ki mit szól mostmár hiába szídnak már úgyis megtörtént.És hiába mondják el ötször akkor is ugyanolyan jól tudjuk mint amikor elsőre szídnak le.Elég unalmas mindenkitől végighallgatni a leszídást de örülök hogy te nem akarod eszt tenni különben lehet hogy elaludnék mivel elég állmos vagyok és ha ilyen unalmas témák vannak elég hamar elszoktam aludni*Mondja a lánynak majd újra elmosolyodik.A következő mondataira is van válasza mivel ő majdnem mindenhez hozzátud szólni valamit*
-Maradj csak.Végülis nem mondhatom azt hogy menj el hiszen elvan tőrve a kezed és ezt nem csak a mi kedvünkért találták ki.Egyébként amióta mi itt vagyunk sok baleset történt.Tegnap is bejött egy lány aki aszt monda hogy eltört a keze.Ma peddig te.Te is leestéla fáról?*Kéredzi mosolyogav ugyanis a tegnapi lány leesett a fáról de reméli hogy azért Amanda nem ilyen béna*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 3:13 pm

* mikor meghallja , hogy van olyan ember aki le tud esni egy fáról, komolyan nevethedtnéke támad*
-Áh...Én túl jól tudok ahhoz fára mászni, mint hogy leessek. El sem hiszem, hogy van aki le tud esni.. Tulajdonképpen a kéztörésem oka az , hogy jöttem a Könyvtárból, pár méretes könnyvel a kezemben, és egy illető, akit nem ismerek hirtrelen nekem jött, bár én nem láttam a könyvkupactól, de aztán meg lezúgtam a lépcsőn, bár nem az fájt , hogy leestem, hanem , hogy éreztem mikor eltört a karom... * meséli, s rávillantja Lee-re lehengerlő mosolyát.*
-Nagyon örülök , hogy nem zavarsz el, s bár felőlem el is aludhatsz, gondolom itattak pár bájitalt, s talán abban van valami álmosító *közben a két horkoló fiura esik pillantása aztán szinte azonnal visszasiklik Lee-re*
-Előre gondoltam, nem lessz itt senki, ezért ugy terveztem, majd gyakolrok pár varázslatot, mivel szerencsére nem a pálcás kezem tört el . De míg nem követed a barátaid példáját az alvásban addig felőlem beszélgethetünk. * ereszt meg egy mosolyt *
-Különben mikor is engednek ki titeket innen? *kérdezi, s szemmel láthatólag támadt egy ötlete , bár a válaszig azt még nem óhajtja elmondani *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 3:17 pm

*Lee már nem tudaj figyelmesen hallgatni a lányt egyre jobban visszacsúszik az ágyra és már csukódnak is le a szemei de azért még válaszol Amanda utolsó kérdésére*
-A bálra mát mehetünk.*Majd szemei vékkép lecsukódnka és már alszik is sajnos nem tud skáig fenn maradni de ahogy gyúgyul majd egyre tovább fog tudni fennmaradni most azonban alszik sajnállja hogy ez történt de nem tehetett ellene.Majd legközelebb beszélget a lánnnyal*
//Bocs amanda de menem kell//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 3:23 pm

* Majd mikor látja , hogy a fiú végleg álomba merül, küld felé egy lehengerlő pillantást, s reméli majd még találkoznak, ugyanis nagyon simpatikus számára a fiu, reméli, hogy ez kölcsönös.Majd megunva a várakozást, még sebtében odafirkant valamit a fiunak , amin ez áll :
" Lee! Nagyon szimpatikus vagy számomra! Ha majd máskor lenne kedved beeszélgetni netán valami kalandba vágsz, keress meg , én se maradnék ki belőle! Keress az Óriás Skorpióba. Legyél rossz! Smile Üdv: Amanda. "
Majd a levelet a fiu ágya melletti éjjeliszekrényre helyezi, s kiflépdel a szobából keresni valakit aki tud rajta segiteni. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 4:28 pm

*Tony ébredezik a betegszobán. Még mindig nincs tul jól de már nem érzi annyira gyengének magát. Felül majd körbenéz. Látja hogy a többiek még aludnak.Hátradönti a fejét és gondolkodni kezd*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 5:09 pm

*Lexi libben be a Betegszoba ajtaján, meg sem áll Tony ágyáig.*
- Szia*mondja mosolyogva, majd lehajtja a fejéről a csuklyáját, és egy csókot nyom a fiú arcára.*
- Hogy vagy?*Végigpillant a fiún, és megállapítja, hogy nincs túl jó állapotban.*
- Mikor jöhetsz el?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 5:12 pm

*Tony elmosolyodik amikor meglátja a lányt.Megpuszilja, majd lehúzza maga mellé*
-Köszönöm mist már sokkal jobban hogy itt vagy. Sajnos Csak szombaton mehetek ki. És te veled mi volt?
*Kicsit erőlködve de feljebb ül, és átkarolja a lányt*
-Nagyon örülök hogy itt vagy.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 5:15 pm

*Visszanyomja Tonyt az ágyra.*
- Ne, ne kelj fel...úgysem láttalak még aludni..*mondja mosolyogva, majd megöleli a fiút.*
- Szombaton? Hisz ez nagyszerű..legalább Katynek lesz párja, és nem kell egyedül mennie a buliba.
*Körülpillant a betegszobában.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 5:21 pm

*Tony engedelmeskedik a lánynak és vissza fekszik az ágyra, majd megfogja a lány kezét*
-Hát ez is egy szempont. *Mondja komolyan a lánynak de elmosolyodik*
-Tudod hogy nem kell pár a bálra? Remélem látlak ott?
*Kicsit megszédül de csak mert még gyenge.szorosan átöleli Alexis.-t*
-Nem akartalak megijeszteni. Többet ilyet nem csinálok. Nem akarok még egyszer itt kikötni
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 5:27 pm

*Mosolyogva néz Tonyra. Nagyon agódik érte, örül, hogy megígérte, hogy nem jár többé a mocsárban.*
- Vigyázz magadra*mondja kicsit szomorúbban.* A végén még történik valami rosszabb...nem szeretném, ha nagyobb bajod esne...
*Sóhajt, majd Tonyra néz*
- Én nem megyek a bálba. Nem szeretem, ha sopk ember van egy helyen.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 5:34 pm

*Tony komor lett amikor meglátta Alexis arcát bele karol a lányba és megpuszilja.Majd kicsit elmosolyodik, de nem volt tul jó kedve*
-Nem akarom hogy hiáyozzál. Elvégre is ez egy bál. Ha nem jössz akkor hamar elmegyek és felkereslek. Remélem kettesbe azért tudunk lenni. Majd felmegyek a szobádba, de kérlek gondold meg magad.
*Fejét a lány vállára hajtja.Nagyon jó érzi magát a lányal. Legszívesebben örökké így maradna*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 5:42 pm

- Tony, miattam nem kell kihagynod a bált*mondja mosolyogva* Érezd jól magad.* megöleli Tonyt, majd megérinti a nyakában lévő nyakéket, amit Tonytól kapott. Mindig magánál hordja, sohasem veszi le, akárcsak a gyűrűt.*
- Katy szomorú lenne, ha nem lennél ott.*kicsit köhint* Elvégre szeret téged.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 5:55 pm

*Megsimagatja a lányt majd ad neki egy puszit. Ugy érzi örökké puszilgatná és szorosan átöleli. És szorosan magához húzza*
-Igenis aggódom miattad. Neked is kijár a szórakozás. Amúgy meg elmegyek Kathie-vel csak nem maradok sokáig ha nem jössz.Kathie miatt meg nem aggódok. Talpra esett. Maradok vele is persze de veled akarom tölteni azt a napot*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 6:00 pm

*Mosolyogva néz Tonyra.*
- Miattam nem szükséges aggódnod, hercegem..*mondja szinte nevetve.* El vagyok egyedül, sőt szeretek egyedül lenni.
*Mosolyogva öleli magához a fiút. Úgy érzi örökké ölelgetné, de nem akarja kifárasztani, elvégre nagyon beteg.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 6:08 pm

*Tony szorosan átöleli Alexist, és megsimagatja a lány arcát*
-Nem kell hogy egyedül légy. Én veled leszek mindig
*Mondja majd ujra a lány vállára hajtja a fejét és szinte azon nyomban el is alszik. Arcizmai simmák. Biztonságban érzi magát*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 6:10 pm

*Finoman a párnára helyezi Tonyt. Egy darabig nézi a fiú arcát, majd sóhajt. Aggódik érte, nem szeretné, ha baja esne. Egy búcsúcsókot lehel az arcára, majd kisétál a szobából, és a saját hálótermébe igyekszik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 6:28 pm

*Kristóf lassan felkel és sétálgatni kezd.Nem akarja hogy kiessen a kondijából,de most nem tud fekvőtámaszt csinálni mert túl gyenge.Így csak visz mindenkinek a polcára egy kis vizet majd leül az ágyára és nézni kezdi a többieket.*
-Ej fiúk ez is miattam van.Ha nem mondom hogy menjünk akkor nincs ez.*mondja majd vissza fekszik és tanulni kezd egy kicsit.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 5 Icon_minitime

Betegszoba
Vissza az elejére 
5 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Betegszoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: