Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Betegszoba - Page 6 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Betegszoba - Page 6 I_vote_lcapBetegszoba - Page 6 I_voting_barBetegszoba - Page 6 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Betegszoba - Page 6 I_vote_lcapBetegszoba - Page 6 I_voting_barBetegszoba - Page 6 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 56 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 56 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Betegszoba

Go down 
+42
Elendil Falassion
Cloe Noybe
Wanda Dorcas Gloria
Hanna Oksanen
Seth Svarog
Nargile Ljubjana
Evangeline Elovics
Nicol Bennet
Jessica Dream
Eligio Lance Jens Tichaon
Peter Krumholtz
Vaszilij Potrevszkij
Jane Scott
Jozef Bomontov
Ayla Madyzyn
Takeshi Shinobu
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ashlie Brogar Glevor
Dante Sparda
Alexandra Sirov
Celadine Leatherweed
Atanas Iordan
Jack Darkfield
Sheila Leays
Felaern Yhendorn
Igor Volonyev
Amaril Gwyneth
Arabella Jagusia
Anna Ivanov
Olga Snezhana
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Leonard Wyatt
Rupert Rankle
Silmera Elanor Spelle
Kalandmester
Katharina A. Lukevszky
Teodor Angel
Cirelin de Sovalon
Nadin Screwburry
Roxanne Hanzel
Kaen el Jericho
46 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Betegszoba - Page 6 Nekromanta
Üzenőláda : Betegszoba - Page 6 Tek4e285117af53d6454199

Betegszoba - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 18, 2007 11:19 am

First topic message reminder :

A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!

A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 6:54 pm

*Layla kopogtat majd nyitbe,és köszön mindenkinek.*
-sziasztok
*köszön mindenkinek,és odamegy Kristófhoz*
-szia.hogy vagy?
*azzal legugol a fiú ágya mellé és aggódva néz rá*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 6:55 pm

*Tony felébred és LÁtja hogy Kristóf tanul. Felül de nem szól neki mert nem akarja zavarni. Inkább hátra dől és a plafont nézi. Ugy gondolja hogy ha Kristóf akar beszélgetni akkor ugy is szól neki, bár neki lenne kedve hozzá.Bólint Lay-nek és lecsukja a szemeit*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 6:59 pm

*Kristóf örül hogy végre érkezik valaki.*
-Szia.*köszön Laynek és feül az ágyából majd remegő kézzel odahúzza a széket a lány elé és megszólal.*
-Ülj le.*mondja elcsukló hangon.*
-Hát meg vagyok, legalább is még élek.*mondja majd odafordul hogy megnézze a többieket.Látja hogy Tony felkelt.*
-Tony nincs kedved idejönni?*kérdezi majd reméli hogy fel tud kellni a fiú.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 7:01 pm

*leül a székre,és figyeli a fiút*
-hamár így itt vagyunk meséljétek csak el mi történt?és mért nem jöhettek ki??
*kérdezi,mert aggódik a fiúkért*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 7:12 pm

*Mire már elindulan Tonyért akkor már húzza is a lóbört.*
-Na.*mondja majd lassan vissza megy a helyére és ott felül az ágyára.*
-Úgy volt hogy kimegyünk a mocsárba.Nem terveztük hosszú időre csak egy kis kiruccanásra.Aztán ott elkapott minket a párbajozhatnék.Aztán jött Herbert amikor ép indultunk volna.Annyira elhúzodott az idő hogy már teljesen a mocsárgáz kábulatába estünk.Elvileg csak mert ezt én úgy hallottam.Akkor én nem voltam magamnmál mert kómába estem.*mondja majd várja hogy a lány is kioktassa hogy milyen felelőtlen meg ilyenek.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 7:13 pm

*Tony a párosra néz de nincs épp ereje teljében. Azért megpróbáll felkellni de nem jött neki össze, inkább vissza fekszik az ágyba*
-Oh. Bocs de tul gyenge vagyok még*Erőlteten felnevet*-Azt hiszem nem bírnám sokáig egyhelyben
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 7:15 pm

*kicsit furán néz a fiúra,de nem tud vele mit csinálni*
-figyelj nem akarlak kioktatni,de mégis,mért kell tiltott területre menni?és ha történik veled valami abba...
*azzal majd nem elsírja magát,de csak elcsuklik a hangja*
-de legközelebb ne menjetek olyan helyre kérlek...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 7:18 pm

*Mira toppan be a szobába. Biccent mindenkinek, majd Kristófhoz sétál.*
-Héló kisfiú! Tiltott területre mész és engem kihagysz a buliból?He? Pedig azt mondtad, hogy viszel majd a mocsárba. Erre itthagysz! Szép mondhatom! Látod, ha egy leleményes lány, nem mellesleg ÉN, ott van veled, akkor most nem kell itt dekkolnod!*mondja szemrehányóan a afiúnak, majd leül egy székre!*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 7:21 pm

-Már te vagy a negyedik ember aki ki akar oktzatni.*mondja mjad a lányra néz.*
-De értsétek meg ilyen vagyok és kész.A haláltól sem félek.*mondja hideg hangon.*
-És miuttam ne aggódj.*mondja és elfekszik az ágyán majd az oldalára fordul és vizet kezd el kortyolgatni.*
-És itt az ötödik kioktató ember is.*mondja mjad Mirához fordul.*
-Amúgy igen neked is szia.*köszön azzal csak nézi a lányokat.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 7:23 pm

-szia Miranda
*azzal folytatja amit a fiúnak mond*
-és mi a bünti?itt kell lennetek?ennyi?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 7:28 pm

*Szemeit forgatja, úgy válaszol a fiúnak.*
-Nem kioktatlak, hanem szemrehányást teszek. Te mész ide meg oda, én meg itt indulok bomlásnak. Legalább szólhattál volna. De nem, még véletlenül sem! Amúgy még ha kioktatnálak, akkor sem lenne okod pattogni, teljesen jogos a dolog. Ha már tiltott helyre mészu lennél kicsit ügyesebb és ne bravúroskodnál a botoddal, amit sokan pálcának neveznek.*mondja mind ezt egy szuszra, majd derűs arccal Lay felé fordul.*
-És te, hogy vagy?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 7:32 pm

-Nem pattogok csak elegem van hogy nem fogják fel az emberek hogy ilyen vagyok és kész ennyi.*mondja majd újra Mirához szól.*
-És nem a pálcámmal hanem a kardommal voltam.*Mondja azzal inkább felül és elmegy a fürdőbe mielött valami olyat mondana amit még később megbánna.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 7:33 pm

-bocsi h ezt mondom de Mirandának igaza van...jobban is vigyázhatatok volna
~mért nem tudtak vigyázni~
*azzal figyeli őket*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 7:36 pm

*Tony hirtelen felül az ágyon és ráébred hogy bizony elaludt.*~Valószínüleg csak rossz állmaim voltak~*Majd észreveszi a kis társaságot az ágynál és int nekik. Feje még mindig kavarog és nem emlékszik rá hogy mikor jöttek be*
-Sziasztok hogy vagy... *Akarta befejezin a mondatot de ismét elaludt*
~Nem tesz nekem jót ez az örökös fekvés, a végén már ugy alszok mint a holtak~
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 7:42 pm

~Áhh, kész ez a csávó, felfogása vagy nagyon lassú, vagy az a rész hiányzik az agya kis bugyraiból.~*Keresztbe teszi lábait, száját rágcsálja, nagyot sóhajt , aztán beszélni kezd.*- Te figyi Kristóf! Én nem mondtam, hogy hülyeség volt elmenni és nem is oktattalak ki. Azt is felfogom, elfogadom, hogy ilyen vagy. Elnézést, hogy megemlítettem, hogy igazán elvihettél volna engem is és, hogy marha béna voltál. Ha párbajozni akarsz, mert gondolom, hogy azért mentél.~Hülye férfi szokás! Miért nem tudnak a fenekükön ülni és kötögetni?~ akkor olyan helyen tetted volna, ahol legálisan lehet tartózkodni, s akkor annak az esélye is kisebb, hogy elkapnak. Nah, de mindegy máskor igazán elvihetsz! Vagy, nem hiszem, hogy ezek után az ember rád bízná magát.*Layla felé néz, felhúzza egyik szemöldökét.*-Féérfiak, cccc, mit férfiak, kisfiúú!*mondja, majd a fürdő felé tartó fiú után kiállt.*- Ne feledd a gumikacsát és a tengeralattjárót!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 7:49 pm

*Kristóf is hátra kiált miután meghallja hogy kisfiú.*
-Na pont te mondod te kis...*majdnem mondott valamit de inkább nem tette.A fürdöben kicsit megmosakszik és utána kijön a köntösébe.Odamegy az ágyához majd azon elfekszik és nézni kezdi a plafont.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 7:50 pm

-bocsika de megyek...fáradt vagyok.aludj jól
*azzal ad egy búcsú puszit a fiúnak*
-szia Miranda.jó éjt
*azzal kimegy és a szobájába veszi az irányt*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 7:56 pm

*Látványosan köhögni kezd, majd feláll és Kristóf felé slattyog.*-Kis mi? Miért nem mondod? pedig engem annyira érdekel! Ha elkezdted, fejezd is be! Szóval, mi vagyok?*visszamegy a székhez, s halkan megszólal.*-Áhh, lehetetlen egy alak! IQfighter!*megvárja míg kijön a fürdőből, s mikor Kristóf lefekszik, ismét megszólal.* Épp ott tartottunk, hogy valami szép jelzővel akartál megilletni engem! Ha elmondod, gratisból még meg is állapítjuk a fajtáját. Tod kijelőlő, minősék, birtokos. Jujj, már alig várom. Akkor, halljuk! Nem szép dolog váratni a lányokat.*Laylara tekint, majd gyorsan visszapillant az ágypn fekvő fiúra.*-Szia Lay, jóéjt!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 8:01 pm

-Szia Lay jóéjt.*köszön el majd Mirához fordul.*
-Figyelj ha azért jöttél hogy csak csesztess akkor el is mehetsz.*mondja mérgesen.*
-És különben olyan mindegy hogy hol párbajozok.A párbajozás már így egy magában is tiltott.*mondja azzal lehunja a szemeit és abban reménykedik hogy a lány majd azt hiszi hogy elaludt és akkor elmegy.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 8:04 pm

*Tony-t ujra elkapja az erő és ébredezni kezd, Látja hogy Mira még ott van.Gíengén köszön neki majd Kristófnak *
-Sziasztok, az előbb ugye fent voltam?mert nem emlékszem rá*Majd legyint eggyet* Hogy vagytok?*kérdezi és meglepődik hogy Mirát itt látja bár inkább csak különös itt látni mert már régen nem találkoztak*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 8:13 pm

*Bájmosolyog egy sort, majd hátracsapja lokniait és Tonyhoz indul. Mielőtt odaérne, egy sértődött "háh"-hal jelzi nemtetszését.*-Szia Tony. Hogy vagy? Neked is csak gratulálni tudok, bűr nagy erény, hogy nem vagy olyan IQfighter, mint az ott*s fejével Kristóf felé bök.* Igen, fent voltál.*mosolyogni kezd.* Nah és te miért hagytál ki a buliból? Persze, kicsit nem nem beszélünk és engem már nem hívsz sehova. Nah, de mindegy, hagyjuk. Bár nem hsizem, hogy te is besértődnél ezen, nem várok választ. Kitudja, lehet, hogy nerm ismerlek eléggé és a te értelmi szinted is az övét súrolja, s még a végén megharagszol.*pislog párat, látszik rajta, hogy álmos.* És, hogy van Alexis? ugye Alexis? még mindíg nem avattál be semmibe! Vagy nem is fogsz?*kérdezi nagy kerek szemekkel nézve a fiúra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 8:16 pm

*Kristóf nem nagyon tűri el a lány szavait.De nem csinál semmit hanem megpróbál elaludni ami sikerül is neki.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 8:25 pm

*Fáradtan néz a többiekre.*
-Hát Alexis jól van, Ami meg a beavatást illeti, azt hiszem jobb ha ezt holnapra hagyjuk mert elég fáradt vagyok. Remélem neked jobb napod volt mint nekünk
*Jó éjszakát kíván nekik majd maga is befordul és aludni próbáll*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Dec. 20, 2007 9:08 pm

*Megint forgolódik az ágyában, arca ismét fájdalomról tanúskodik. Rémálmai vannak, de elég mélyen alszik ahhoz hogy holnapra elfelejtse.Egy darabig még forgolódik majd egy óra mulva megnyugszik és kisimulnak az arcvonásai*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitimePént. Dec. 21, 2007 11:37 am

*Lee felkel állmából sokkal energikusabbnak és erősebbnek érzi magát de még nem az igazi*~Szombatra midnen rendben lessz~*Gondolaj magában majd körbenéz és látja hogy most csak ő van ébren.Elmegy az ágytól és megtalállja Amanda levelét majd elkezdi olvasni.Miután befejezte az olvasást elmosolyodik az egészen majd iszik egy kis vizet és visszafekszik az ágyába*~Nagyon unalmas itt még jó hogy nem egyedül vagyok itt~*Gondolja magában majd szemeivel megkeresi a két fiút.A tenyerén való seb még midnig ott van*~Talán életem végéig hordozni fogom?Egy bisztos ezt az élményt soha nem felejtem el~*Gondolja magában majd a tenyerét kezdi el nézegetni megnyomkodja majd eszt is megunja.Visszahajtja a párnájára a fejét és újra visszagondol a mocsárban töltött időszakra.Elmosolyodik mikor eszébe jut hogy Kristóf hogy megszivadta és hogy mennyire beijedt*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 6 Icon_minitime

Betegszoba
Vissza az elejére 
6 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Betegszoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: