Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Betegszoba | |
|
+42Elendil Falassion Cloe Noybe Wanda Dorcas Gloria Hanna Oksanen Seth Svarog Nargile Ljubjana Evangeline Elovics Nicol Bennet Jessica Dream Eligio Lance Jens Tichaon Peter Krumholtz Vaszilij Potrevszkij Jane Scott Jozef Bomontov Ayla Madyzyn Takeshi Shinobu Elisaveta Grozda Moraru-A Ashlie Brogar Glevor Dante Sparda Alexandra Sirov Celadine Leatherweed Atanas Iordan Jack Darkfield Sheila Leays Felaern Yhendorn Igor Volonyev Amaril Gwyneth Arabella Jagusia Anna Ivanov Olga Snezhana Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Leonard Wyatt Rupert Rankle Silmera Elanor Spelle Kalandmester Katharina A. Lukevszky Teodor Angel Cirelin de Sovalon Nadin Screwburry Roxanne Hanzel Kaen el Jericho 46 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Betegszoba Vas. Nov. 18, 2007 11:19 am | |
| First topic message reminder :A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!
A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 11:47 am | |
| * Egy fekete fürtöcske suhan el az ajtó előtt, majd ront be az ajtón s már láthatóváv válik Amanda körvonalai. Nagyon furcsa eset ez, hogy arcát láttatni engedi, ugyanis senkinek nem szokta megmutatni. Fekete csuklyája attol még változatlanul rajta van, annyi a a különbség, hogy most nincs szorosan a lány fejébe húzva. A látogatás célja az volt, hogy hátha ébreen találja Lee-t . Majd mikor már a nagy szaladástól , lenyugszik kissé, s már csak zihál, akkor körbehordozza tekintetét az ismerős szobán , s megakad tekintete Lee-n , aki épp nem rég kelhetett fel, az álmos szemeiből itélve. Majd megint hosszasan végigméri a fiut, aztán szólal meg* -Szia. Remélem emékszel rám. Bár levelet is hagytam... *kezd kissé zavartan majd folytatja * - Pont erre jártam ~vagyis csak azért jártam erre mert itt vagy..~ és gondoltam benézek. Hogy s mint? * kérdi immár mosolyogva s eltűri szeméből fekete tincseit, bár azok pár másodperc múlva vissza"mennek" a lány arcát takarva. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 11:57 am | |
| *Lee felül az ágyon az ismerős hangot hallván.Meglátja Amandát és nagyon örül neki mivel végre tud valakivel beszélgetni* -Szia!Persze hogy emlékszek te Amanda Clarks vagy.*Mondja ki a lány teljes nevét mosolyogva majd folytatja*-Igen olvastam a leveledet.Jól vagyok bár voltam már jobban.*Mondja a lánynak.Majd kitörli a szemeiből a csipáit és tovább beszél a lányhoz* -Hogy van a kezed meggyógyították már?*Kérdezi érdeklődve.Majd rámutat egy székre az ágyhoz közel* -Gyere ülj le!*Mondja a lánynak szelíd mosollyal majd kérdez tőle*-Mész ma órára?Sajnos én nem mehetek de szívesen mennék*Mondja mosolyogva majd várja a válaszokat.Közben a takarót teljesen letúrta magáról márcsak a lábán van rajta* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 12:06 pm | |
| * Boldog mosoly fut át Amandán, mikor meghalja hogy a fiú nem felejtette el. Majd mikor hellyel kínálja, le is huppan a székre, s úgy válaszol a feltett kérdésekre , egy mosollyal * -A kezem már rendben van, mikor nem találtam gyógyítót, küldtem baglyot anyának,és ő írt egy varázslatot amivel helyre jött a karom. * meséli Lee-ek * - Igen, én azt hiszem bemegyek órára..SAjnálom, hogy te nem jöhetsz. De ha akarod majd bejövök és elmondom mit vettünk, mégis érdekesebb az uncsi jegyzeteknél , bár igaz hogy nem az igazi , de csak ennyi telik tőlem.. * mondja el ötletét, majd smaragd szemeit a fiura emeli, várja a fiú reakcióját , s közben persze kedvesen mosolyog * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 12:17 pm | |
| *Lee figyelmesen végighallgatja a lányt majd csak bólint egyet a lány válaszára mivel nem tud mit hozzászólni majd mint mindig most is eszébe jut egy kérdés amit most is mosolyogva tesz fel* -És milyen ügyben játál itt esetleg sétállgatttál?Vagy talán voltál valahol?*Kéredzi kíváncsian mivel érdekelné hogy mi dolga lehetett a kúriában de az is lehet hoyg nem az ő dolga mivel magánügy de mivel kíváncsisága hajthatatlan ezért muszáj volt megkérdeznie majd panaszkodik egy kicsit a lánynak* -Jó neked hoyg ilyen könnyne elintézheted úgy jönnék a mai órára de szerintem nem kell begyere mivel szerintem mire végeless én már húzom a lóbört*Mondja mosolyogva.Majd eléggé unalmasnak talállja a beszélgetést nem tudja hogy mit tegyen hogy kicsit feldobja a hangulatot mivel ő szeret intézkedni de ez a beszélgetés elég unalmassá kezd vállni.Már kezd kifogyni a kérdésekből de azért még feltud tenni egyet* -És te honnan jöttél?Mesélj kicsit magadról. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 12:21 pm | |
| - Háát..najóó bevallom, nem volt sok dolgom erre, csupán eszembe jutott, s kezem, arról meg te, és gondoltam bejövök. *mondja mosolyogva pírral arcán* -Meséljek magamról? húú..nem is tudom mit...Franciaországban éltem egy nagy kúriában, testvéreim nincsenek. barátokat csak itt a Nezabarban szereztem, azelőtt nem voltak. Szeretek jégkorcsoláyzni, és olvasni. És mint tegnap emlitettem imádok kalandokba keveredni.Ezen kívűl nagy kviddicsrajongó vagyok..... Hát te ? rólad mit fontos tudni * kérdezi kiváncsian Amy, elvégre nem kicsit érdekli a fiu. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 12:30 pm | |
| *Lee figyelmesen végighallgatja a lányt majd amikor ő kövekezik lehajtja fejét és fejében rögtön ez a gondolat jutott eszébe*~Kifogsz ábrándulni kislány ha megtudod~*Gondolja magában majd súhajt egyet és elkezdi regéllni a maga históriáját* -Hát ha nagyon akarod tudni akkor elmondom de nem hiszem hogy örülni fogsz neki.Tulajdonképpen nicsn testvérem sőt apám se és anyám se még csak nagyszüleim sincsenek.Semkim nincs kit szerethetnék e világon.*Mondja teljesen elszomorodva nem szeret erről beszélni majd rátér a léynegre hogy miért is van ez* -Mert én tulajdonképpen árva vagyok.Semmit nem tudok szüleimről egy öreg házaspár fogadott örögbe akik már szintén meghaltak.*Mondja teljesen elszomorodva ő vidám fiú de ha erről kell beszélnie nagyon elszokott szomorodni.Annyira hogy szegénynek már a sírással kell küzködnie amit a lány nem láthat mivel a feje levan hajtva és a haja is eltakarja az arcát peddig a szemei kezdenek könnyezni*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 12:34 pm | |
| * Mikor meghallja , hogy a fiunak milyen volt az élete eddig, nagyon megsajnálja. * -Nagyon sajnálom, nem kellet volna szóbahoznom... * most magát emészti, hogy hogy lehetett ilyen , hogy a fiutól ilyen szomorút kérdezett..* -Bár bámulatos dolog az, hogy ennek ellenére , általában mindig vidám vagy.. elismerésre méltó ... * mondja kissé zavartan, hiszen, annyira jó emberismerő, hogy tudja , most a fiu pityereg... s emiatt is magát emészti ... * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 12:43 pm | |
| *Lee kezével megtörli a szemeit már nem is látszanak rajta a sírás nyomai.Nem nagyon szokott sírni de most mégis megtette.Majd fejét felemeli és a lány szemébe néz*-Nem nem a tehibád hiszen nem gondolhattad volna hogy ilyen sorsom van.Mindig próbálok mosolyogni és így egyre kevesebbet szoktam rágódni ezeken a dolgokon meg nem is szoktam rá gondolni ha meg mégis elhesegetem a gondolatot hiszen ami megtörtént az megtörtént és már úgyse tudok rajta váltosztatni.... sajnos*Teszi hozzá is szünettel.Beszédje alatt végig a lány smaragd szemeibe nézett.Majd tekintete a két horkoló fiúra vándorol* -Hogy ezek mennyit tuudnak aludni*Mondja és arcára újra kiül szép mosolya* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 12:50 pm | |
| *Tony lassan kinyitja a szemeit. Állmosan körbenéz a szobába és észreveszi, hogy Lee is ébren van. És hogy van vele egy lány is.Gondolja nem akar zavarni ezért csak odaköszön a párosnak*-Szia Lee. Jobban vagy?*kérdezi majd a lány fel hajtaj a fejét* -Üdv a nevem Tony Cascada*Mondja kicsit állmatag hangon* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 12:53 pm | |
| * Nem tud mit mondani Lee mondatainak első részére, ám mikor meglátja , hogy a fiú ismét mosolyog, egy halk sóhaj hagyja el száját, aztán ő is vigyorogva pillant a két szuszogó emberkére. * Hát igen, van aki....hogy is mondjam... jóalvó... velem ellentétben * mondja az utolsó részt már csak magának. de még olyan hangosan, hogy ha akarja , a fiú is meghallja. * *Aztán eszébe jutnak mostanában a lányok mit művelnek, s gondolja felhozza témának.* -Te láttad mostanság a lányokat??? mert képzeld én szinte minden folyosón pár lányt látok, akik élénken sutyorognak és mikor hozzám is odajöttek, kiderült , hogy egy bál az oka..nevezetesen a Karácsonyi bál.. Különben te tudtál erről a bálról? mert én csak akkor hallottam meg. Engem érdekelne ez a dolog bár..nem rendezek ekkora ügyet a dologból.. *mondja el élményét Lee-nek s közben végig kiül arcára pimasz vigyora *
*mikor észreveszi az egyk horkolót , s aki már be is mutatkozott, gondolja ő is megteszi ezt.* -Üdv. Amanda Clarks vagyok. * majd eközben végig ismét mosolyog ám nem veszi le pillantását Lee-ről.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 12:58 pm | |
| *Anastasia jön be e betegszobába, hogy meglátogassa Kristófot. Ma tudta, meg, hogy itt fekszik a fiú, így azonnal ide sietett. Ahogy belépett meglátta a három fiút meg egy idegen lányt. Kristóf még aludt, de azért oda ment hozzá és megnézte magának, majd a többiekehez szólt.* -Sziasztok. Hogy vagytok?*Néz érdeklődve a két fiúra nem törődve a lánnyal.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 1:05 pm | |
| *Lee meglátja hogy Tony fölébredt majdnem elneveti magát amikor meglátja Tony kómás fejét.Elég vicces látvány most fülig ér a szája* -Na jól aludtál?*Kérdezi mosolyogva majd válaszol a fiú kérdésére* -Igen sokkal jobban vagyok.*Majd válaszol Amanda kérdésére is* -Igen tudtam hogy lessz ilyen és már tudom is hogy mit fogok feltétlenül megnézni.*Mondaj titokzatos mosollyal majd megérkezik egy másik lány is akit Lee már ismer nem hitte volna hogy ilyen nagy társaság lessz de nagyon örül neki azért reméli hoyg nem fogják felébreszteni Kristófot mert aszt nem szeretné bár amilyen hétalvó még akkro is aludna ha leesne az ágyról.Legalább is Lee véleménye szerint majd válaszol Annának is de előbb ő is feltesz egy kérdést* -Szia Ana!Mi járatban errefelé?Jól vagyok köszi. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 1:10 pm | |
| *Ugy gondolja nem zavarja a beszélgetést. Amúgy is fáj a feje. Azért még válaszol Lee kérdésére* -Aha. Elég jól aludtam. *Aztán észreveszi Ana-t köszön neki is* -Szia. mi szél hozott?Amúgy köszi a kérdést kicsit fáj a fejem de jobban*mondja mosolyogva, aztán hátradönti a fejét és a plafont kezdi nézni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 1:38 pm | |
| * Amanda bár kissé ucvariatlannak tartja a lányt, hogy köszönésre sem méltatja, attol még Amandát jó modorra nevelték, köszön hát ő először.* -Üdv. Amanda Clarks, Dalnok. * ezzel ezt le is tudta* *Majd odafordul Lee-hez. * -Tudom, hogy túl kiváncsi vagyok, és ha nem rám tartozik akkor ne válaszolj, de megkérdezném, hogy mit fogsz feltétlenül megnézni * kérdez rá, ugyanis a fiu előbb még ezt mondta : "tudom is hoghy mit fogok feltétlenül megnézni.." s ez nagyon kivéncsiváá tette Amy-t. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 1:45 pm | |
| *Lee egyenlőre nem foglalkozik Anastasiával bár amikor ránézett egyből eszébe jutott amikor hócsatáztak*~Azon a napon jól megfürdettem~*Gondolja magában madj elvigyorodik és meghallgatja a lány válaszol rá* -Hát aszt majd megtudod ha eljössz.*Mondja mosolyogva majd egy kis figyelmeztetést mond a többieknek* -Héj emberel azért kicsit vegyük lejjeb a hangerőt van aki aludni szeretne és nem szeretném ha nem aludná ki magát mert akkor egész nap hallgathatnám a nyafogását*Mondja mosolyogva a többiekhez fordulva nem godnolta komolyan csak viccelt mivel nem olyannak ismerte meg Kristófot aki ilyen nyafogós ember lenne* -Anna te ugyebár Kristófot jöttél meglátogatni?*Kérdezi a lányt most lejebb vette a hangját példátmutatva ezzel a többieknek hogy ők is beszéljenek egy kicsit halkabban* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 1:48 pm | |
| A lányra néz és be is mutatkozik.* - Ne haragudj, csak kicsit ideges vagyok. Anastasia Romanov.*Majd lejebb véve a hangerőt tovább folytatja.* -Most tudtam meg, hogy Kristof itt van ezért jöttem. Nem tudjátok jól van?*Néz aggódóan a többiekre és kicsit türelmetlenül várja a választ.* -Különben mi történt? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 1:55 pm | |
| *Tony kicsit felelmeli a fejét. kicsit fáradt de most van kedve kicsit beszélgetni, Ana felé fordul de figyel a többiekre is* -Hát a lényeg hogy roszkor voltunk rosz helyen, aztán megtörtént a baj. *Kicsit feljebb húzta magát az ágyon hogy jobban lássa a többieket*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 2:01 pm | |
| * Félfüllel figyel Tony és Ana beszélgeetésére is, de nem nagyon tud mit hozzászólni, hisze egyiküket sem ismeri , csak Leet egy kicsit. Aztán Lee-felé fordul, s szemeivel m,iközben beszél, végig összekapcsolja tekintetét a fiuéval. * -Különben te kivel mész a bálba ??? * érdeklődik Amy , s közben elgondolkozik rajta, kivel menne el az ismerősei közül ha elhívnák.... * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 2:10 pm | |
| *Lee nem válaszol Anna kérdésére mivel Tony már megválaszolta aszt inkább csak bólint egyet madj visszafordul a Amandához akinek már válaszol is* -Én úgytűnik egyedül megyek.Miért talán velem akarsz jönni?*Kérdezi gonosz mosollyal érzi hogy a lány érez iránta valamit.Majd a többiekhez szól* -Mivan Krisóffal nem fog fölébredni?És ha belehal?Mivan ha többé soha nem ébred fel?*Kétségbeesetten kérdezi a többieket mivel ő nem tudja hogy ebbe belehet hallni vagy sem* -Nme ébresztjük fel?*Veti fel újjab ötletét a fiú vagy megint egy újjal áll elő* -Mi lenne ha leöntenénk vízzel attól csak fölébred nem?*Kérdezi a többieket amjd további ötleteket vet fel* -Esetleg leborítsuk az ágyról talán ordíbálljunk?*Lehet hogy az utóbbik nem a legjobb ötletek voltak de ő szeret gyorsan cselekedni ezért most is szeretne de amíg nem kapott engedélyt nem szeretné megteni mert lehet hogy Kristófnak semmi baja snicsn csupán alváshiánya van* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 2:19 pm | |
| *Végig hallgatja Tonyt, majd mikor Lee elkezd Kristófról beszélni Ana jobban el kelzd aggódni és oda is sétál a fiú ágyához és elkezdi nézni az alvó Kristófót. Sokáig nézi a fiú arcát, majd ugyan olyan hangtalansággal visszasétál a többiekhez.* -Én most megyek, majd még vissza jövök.*Azzal elindul kifelé, de mielőtt kilépne megáll és visszafordul.* - Ja és ha megkérhetlek titeket. Ha felébred Kristóf szóltok neki, hogy jártam itt. Köszi, sziasztok.*És azzal el is hagyja a helyiséget.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 2:23 pm | |
| *Tony Lee és Amand felé néz, majd elnevet magát Lee ötletén. Neki is megfordult a felyében hogy miért alszik sokat de betudta a fáradtságnak* -Szerintem nem kéne le öntei, had aludjon. Biztos csak fáradt. Én se aludtam sokat az éjjel -Amanda. Te honnan származol*Kérdezi a lányt mert ha már hármasban vannak gondolja megismeri kicsit* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 2:29 pm | |
| * Mikor Tony felé fordul meglepődik kicsit, majd kedvesen mosolyogva válaszol* - FRanciaországban születem, és ott is éltem eddig. És te? >kérdi majd Lee-hez fordul* -Azt nem mondtam hogy , veled akarok elmenni a bálba, de azt se h nem veled... *mondja pajkosan csillogó szemekkel majd várja a reagálást * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 2:34 pm | |
| *Leenek sajnos most nincs annyi ereje mint álltalában ezért most csak bólint a lánynak peddig igazi esetben amikor teljesne fitt és jólvan akkor még integetni is szokott.Toyn válaszán elmosolyodik neki azért már válaszol* -Jó rendben nem fogjuk felébreszteni és Tony ez majd a te dolgod lessz hogy szólsz Kristófnak hogy Ana itt járt*Mondja mosolyogva majd hozzáfűz egy indokot is* -Én úgyse jegyzem meg*A válasz után Amandára figyel és az ő válaszához is hozzászól.Most támadt neki egy jó ötlete amit meg is oszt a jelenlévőkkel* -Akkor Amanda lenne kedved elmenni velem a bálba?*Mondja a lánynak majd odafordul Tonyhoz* -Na jól csinálom?*Kérdezi mosolyogva reméli hogy semmit nem szűrt el és a lány igent mond neki* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 2:39 pm | |
| *Tony kicsit felköhint amikor Lee mondja hogy majd ő mondja Kristófnak hogy itt járt Ana, majd elneveti magát* -HÁt én is elég feledékeny vagyok de majd próbállom fejben tartani. *Amanda felé fordul* -Én Finnországból jöttem, Helsinkiből*Amikor Lee megkérdezi Amanda-t hogy mene e vele bálba, Tony elmosolyodik és Lee felé mutatja a középső és mutató ujjával a győzelem V-jelét* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 2:42 pm | |
| * Elmosolyodik Lee kijelentésén miszerint, ő uygis elfelejtené, majd aztán szinte hallhatóan koppan az álla a padlón, mikor eljut a tudatáig, hogy Lee megkérdezte elmenne.e vele a bálba. Tulajdonképpen azért, mert egyáltalán nem ilyen "elhivlakabálba" félének ismerte meg, de ez is tetszik neki. Majd gyorsan összeszedi magát, s mosolyogva válaszol a meghívásra * -Hmmm... igen, lenne kedvem * mondja fülig érő szájjal majd , huncutul csillogó smaragd szemei Lee-t nézik * - Te tudsz táncolni ? *kérdi kivéncsian, mert Amanda nem a parkett ördöge bár nem is falábú, ugyanis szülei csak mágiával kapcsolatos tanárokat hívtak számára, csak akkor tanult meg kissé táncolni, mikor anjya minden évben megrendezésre került báljára ment le, bár akkor se táncolt sokat.. * |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betegszoba | |
| |
| | | | Betegszoba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |