Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Betegszoba | |
|
+42Elendil Falassion Cloe Noybe Wanda Dorcas Gloria Hanna Oksanen Seth Svarog Nargile Ljubjana Evangeline Elovics Nicol Bennet Jessica Dream Eligio Lance Jens Tichaon Peter Krumholtz Vaszilij Potrevszkij Jane Scott Jozef Bomontov Ayla Madyzyn Takeshi Shinobu Elisaveta Grozda Moraru-A Ashlie Brogar Glevor Dante Sparda Alexandra Sirov Celadine Leatherweed Atanas Iordan Jack Darkfield Sheila Leays Felaern Yhendorn Igor Volonyev Amaril Gwyneth Arabella Jagusia Anna Ivanov Olga Snezhana Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Leonard Wyatt Rupert Rankle Silmera Elanor Spelle Kalandmester Katharina A. Lukevszky Teodor Angel Cirelin de Sovalon Nadin Screwburry Roxanne Hanzel Kaen el Jericho 46 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Betegszoba Vas. Nov. 18, 2007 11:19 am | |
| First topic message reminder :A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!
A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 2:50 pm | |
| *Lee elmosolyodik tudja magáról hogy nem szokott ilyen lenni de valahogy tudta hogy a lány ezt akarta és ha nem kérdezi meg akkor bisztos külön mennek így megkönnyebbítette a lány helyzetét meg azért mégis csak a fiúnak kell megkérni a lányt majd a következő kérdésre mégjobban felvidul* -Táncolni?Hát persze hogy tudok.Igazi disco patkány vagyok.*Mondja viccelődve miközben mosolyog majd feltesz egy kérdést Tonynak* -Te kivel mész a bálba?*Majd visszafordul a lányhoz* -Miért te tudsz?Nem baj ha nem tudsz akkor majd irányítalak.*Mondja mosolyogva majd feláll és megcsináll pár forgást és pörgést majd hirtelen elfárad és gyorsan visszabújik az ágyba* -Na láttad?*Kérdezi lihegve* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 2:58 pm | |
| *Nyilik az ajtó és egy fekete ruhás lány lépbe rajta. Szokás szerint mosolyog. Meg igazitja haját* -Szijjasztok! *Kedvesen éss fél hangosan köszön. Oda sétál Tonyhoz* Hallotam mi történt... hogy vagy ??? *Érdeklödik Majd közbe néz hátha ismer még valakit végig néz ujra mindekinkin.* ~bekéne mnutatkozonm...~ - ömm Miwako vagyok dalnok.... És ti?? *kicsit meg vakarja buksiját* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 3:04 pm | |
| *Tony Lee felé fordul majd, és kissé elmosolyodik, bár nem volt olyan mosolygós kedvében* -Egyébként Lee a helyes szó nem az irányítás a táncban hanem a Vezetés* Mondja viccelődve bár nem akarja kioktattni a fiut.*-Amúgy megyek bálba Kathie-vel de nem maradok sokáig. Be akarok nézni Alexis-hez, Ő mondta hogy nem jön*Kissé elmosolyodik majd észreveszi Miwako-t* -Szia. HÁt te jöttél látogatóba?Hogy vagy? rége nem hallottam felőled semmit *Nehézkesen felül az ágyban és a hátát a támlának támasztja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 3:09 pm | |
| * Mikor észreveszi a belépő lányt, neki is bemutatkozik egy biccentéssel kisérve* -Üdv. Amanda Clarks, dalnok . a Többi nevem ne akard megtudni * nem is tudja hányszor ismételte már el ezt. Majd Lee-hez fordul *
-Anyám karácsonyi bálján rám ragadt valami, de azért nemárt ha te vezetsz * aztán mikor bemutaat pár forgást, kacarászik egyet * - Rád hol ragadt ennyi tánctehetség? *kérdi mosolyogva újdonsult bálpartnerét majd még mindig vigyorog az előbbin * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 3:12 pm | |
| *Kristóf kel fel hirtelen.Rémálma volt,amikor felkel kapkodja a levegőt.A polcához nyúl egy kis vizért mert kiszáradt nagyon a torka.Nmwe néz oldalra meg semmerre mert most kicsit még meg kell nyugodnia.*
//Lee,Miwako,Tony,Amanda,Kristóf, ez a sorrend//
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 21, 2007 3:17 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 3:17 pm | |
| *Lee kipihente magát.Most felül az ágyon hogy megszemlélhesse a most érkezett lányt köszön majd bemutatkozik neki* -Szia!Az én becses nevem Lee Hansang.*Mondja viccelődve majd Tony válaszára is modn valamit* -Jó megjegyeztem Vezetés.*Mondja mosolyogva majd hirtelen elmegy a jókedve amikor Amanda megkérdezte hogy honnan ragadt rá ilyen sok tánctudás.Újból lehajtja a fejét és úgy válaszol a lánynak* -Talán a már megboldogult édesapám vagy édesanyám konyított valamit a tánchoz*Mondja szomorúan majd hirtelen meghallja Kristófot felkapja a fejét és nagy szemekkel elkezdi nézni a feút ahogy kapkopdja a levegőt* -Kristóf jól vagy?*Kérdezi kicsit ijedten* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 3:24 pm | |
| -Övendek hogy meg ismerhetelek titeket! *Oda fordul Tonyhoz* -Igen látogatni jöttem ...sjanálom ,hogy nehalotál felölem ... csak elég elfogalat voltam *Hirtelen meg ilyed amikor a számára még ismeretlen fiú fel ijed. Emiat egy kicsit felsikolt.. decsa halkan..* -Jól vagy?*Ilyed arcal néz a fiúra? * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 3:27 pm | |
| *Tony majdnem lefordul az ágyról amikor Kristóf felkel. Kicsit ilyedten néz rá majd megkérdezni*-Jól Vagy Kristóf? *Majd a töbiek felé fordul*-Biztos csak rosszat álmodott*Mondja majd tovább szemléli Kristófot* -Én is sokat állmodok és nem éppen békések. Ma se aludtam sokat*Arca kissé elkomorodik* |
| | | Nadin Screwburry Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 62 Kaszt :
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 3:28 pm | |
| *Kissé morcosan kerül elő a szobájából.* -Szeretném a kis társaságot tájékoztatni, hogy ez itt a Betegszoba, nem valamiféle Társalgó, vagy beszélgető hely. Tegnap óta átjáró ház lett a hely. A három fiatal úr nem véletlenül került ide, és legfőképp pihenniük kell, és kicsit átgondolni, hogy bele is halhattak volna a mocsárgázba. *Szúrósan pillant a két lányra, és a három fiúra meg főleg.* -Kérném, hogy tartsák tiszteletben a betegszoba nyugalmát. ~És az enyémet.~ *Nadin most sem fest túl jól...közeledik a telihold, és még innen is folyamatosan zajokat hall, esélye sincs pihenni.* -Most pedig dolgom van, elvárom, hogy mire visszatérek csend és nyugalom legyen az úr újra itt. *Azzal kilép a szobából.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 3:32 pm | |
| * Mikor meglátja, hogy az egyik fiu hirtelen mocorog, és jobban szemögyre veszi, rájön, hogy vele már találkozot , de még régen, ez is már csak dereng Amynak, nem biztos benne. * - Miwako , jössz holnap órára ? *kérdez valamit, csakhogy már ő is mondjon valamit, eközben pillantását még mindig Lee-n nyugtatja. Aztán gondolja, kérdez is valamit, de aztán mégis elveti az ötletet, ugyanis amilyen kérdésre gondolt az nem illik épp ide.* *Mikor megpillantja a szobába érő gyógyítót nem szól neki semmit, ám, téved a nő, ha azt gondolja, hogy majd most elmegy innen, Amanda soha nem ilyen volt, szerette a kockázatot. Most sem tesz másként, csak áll, és ahelyett , hogy elmenne tovább folytatja a beszélgetést, és inkább kérdez valamit Lee-töl..* -Lee, tulajdonképpen mikor is engednek ki titeket ?? *érdeklődik , s még mindig a fiu szemébe nézve várja a választ. *
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 3:38 pm | |
| *Kristóf már vissza is feküdt és elmerült a rémálmok tengerébe.Éppen azt álmodja hogy Anát meg akarják ölni.* -Nee.*tör ki álmából de nem kell fel hanem csak álmában beszél.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 3:45 pm | |
| *Lee mindenkit végig hallgat már nem is tudja követni az eseményeket ide oda kapkodja a fejét majd Amanda kérdésére azért válaszol de a többiekére nem emlészik hogy kérdeztek volna tőle így csak neki válaszol* -Szombatona bál napján*Mondja mosolyogva majd amikor bejön a gyógyító bólint a nőnek és elkomoylodik majd komolyan figyelmezteti a lányokat* -Lányok szerintem jobb lenne ha elmennétek nem akarom hogy büntetést kapjatok azért mert itt vagytok.Menjetek el és majd szombaton találkozunk.*Mondja mosolyogva majd nyom Amanda homlokára egy búcsú puszit és lefekszik az ágyára majd betakarózik.Féloldalt fekszik feje a párnán még nem alszik de már azon van madj elköszön a lányoktól* -Sziasztok! *Amint kiejtette a szót a száján egyből utána elaludt bár sokkal továb bírta mint tegnap most is elnyomja az álom és már laszik is*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 21, 2007 3:56 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 3:48 pm | |
| -Persze megyek orára * Bolint is hozzá* -Te? * Mondana valamit de meg látja az öregasszonyt amitöl még neki is lefagy a mosoly az arcáról.* ~ Miért ilyen ez a nő?? de hát mi semit nem ártnunk a fiuknak! ez igazságtalanság... de nem akkarokbajba kerülni!* -Örülök hogy mindannyina jól vagytok *bár épp az alvó fiút figyeli* Majd holnap találkozunk... sajnálom ,hogy mennem kell... *Szomorúa ki sétál* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 3:50 pm | |
| * Észreveszi , hogy Kristóf megint elszundított igy inkább lejjebb veszi a hangerőt. s mikor kiált egyet akkor kissé megilyed* -Úgy látszik Kristóf elég rosszakat álmodhat... * mondja, s sajnálja a fiút, ugyanis tudja milyen az a rémálom, mivel Amy-t már 6 éves kora óta ugyan az a rémálom kisérti * *Majd mikor Lee figyelmezteti, ugyan ő maradna, dehát gondolja, azért Leenek is kell egy kis szunditás, ugyanis Amandáával már órák óta dumálgatnak. Igy hát nehezen de mégis felkecmereg a székről amin ült, majd nagyon meglepődik mikor Lee búcsupuszit nyom a homlokára, s belül nagyon boldog, kivül csak annyi látszik, hogy kis pír van az orcáján. Ezzel , Miwako oldalán kilép a helységből, ámde még utoljára vissszakált a fiunak* - Hamarabb találkozunk még mint a szombat *mondja rejtélyesen mosolyogva majd, fekete fürtjei mutatják csak, hogy már elindulóban van a lány *
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 3:52 pm | |
| *Tony végighalgatja Nadin-t majd kissé szomorú arcot vág. Majd a a távozók felé néz* -Hát sziasztok. Remélem még találkozunk*Mondja majd lee felé fordul, és megint érzi hogy állmos lesz~Nincs mit tenni. Ha aludni kell...~*Lee felé fordul de az álom elnyomja és nem tudja befejezni amot akart mondani.Mély állomba merült* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 4:09 pm | |
| *Layla kopog,majd jön be.látja h mindenki alszik ezért kimegy* |
| | | Nadin Screwburry Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 62 Kaszt :
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 4:17 pm | |
| *Nagy megelégedésére már nincs zivaj, és a lányok távoztak.* ~Hál' istennek!~ *Laylat beengedi, mert pont az ajtóban fut össze vele.* -Jó estét, csak halkan kisasszony. *Majd visszatér szobájába a gőzölgő bájitallal együtt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 6:12 pm | |
| *Kristóf kezd ébredezni bár inkább aludni mert most is csak a dögh unalom vár rá mint mindig.Felkel megmosakszik aztán fekvőtámaszt próbál csinálni.Boldogan veszi észre hogy most már sikerül neki.Így aztán csinál eg ypárat majd folytatja egy kis felüléssel.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 6:58 pm | |
| *Alexej jön be a betegszobába rögtön észre veszi Kristófot így hát oda is megy a fiúhoz.*-MI az te áll alandóan erősítesz?*Néz a fel ülést végző fiúra majd a kezét nyújtja.*-Amúgy helló te mit keresel itt? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 7:06 pm | |
| *Kristófot egy ismerős arc zökkenti ki az edzésből.* -Hát én már csak ilyen vagyok.*mondja mosolyogva és feláll majd kezet fog Alexxel.* -Már nem azért de rád is rád férne egy kicsi.Ezt ne vedd sértésnek.*mondja azzal belekezd a kis mondókájába.* -Az úgy volt hogy találkoztunk páran és úgy gondoltuk lemegyünk a mocsárba egy kicsit.Ott meg felmerült az az ötlet hogy vívjunk egy kicsit.Nem kellett sokat győzködni.Aztán egy idő kezdett felölkerekedni rajtunk a mocsárbűz.Ott helyszínen kómába estünk és Herbert hozott be minket.Legalább is így tudom mert csak mesélték.*mondja zzal visszaül az ágyára.* -És mi van veled amúgy?*kérdezi.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 7:12 pm | |
| -Értem szóval a mocsár.Amúgy lehet hogy rám férne de hidd el így sem vagyok egy gyenge,amúgy meg éldegélek köszike.*keres egy széket és közelebb hozza majd le ül.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 7:15 pm | |
| -Tudom hogy nem vagy gyenge.*mondja egy halvány msolyal a száján.* -Éste mért is vagy itt?*kérdezi mert most már kiváncsi rá.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 7:19 pm | |
| -Hát kíváncsi voltam hogy,hogy vagy mert a madarak csiripelték hogy itt vagy.*Szól mosolyogva.*-A kis barátnőd mit szólt hogy itt vagy, gondolom nem örült neki. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 7:22 pm | |
| *Anastasia nagy kabátban, kipirosult arccal lép be a betegszobába, egyenesen az udvarról jött, mivel ott kereste Alexejt és nem találta őt ott, így bejött Kristóf miatt. Ahogy belépet és megpillantotta Kristófot ébren sietős lptekkel oda ment hozzá és azonnal átölelte erősen és el sem engedte.* - Ugye nincs semmi bajod. Minden rendben ugye?!*Mondja aggódó hanggal a fiúnak, miközben még mindig öleli. Alexejt észre sem vette, túl ideges volt Kristóf miatt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Dec. 21, 2007 7:26 pm | |
| -Hát most ki vagyok rá akadva.Te az a csaj mindig más pártját fogja és soha nem az enyémet.Meg amikor bejöttem ide akkor is kiakart oktatni.*mondja azzal egy Ana lép be az ajtón.Amikor odajön és átöleli akkor ő is átöleli.~Na csak nehogy ezért összekapjanak Alexxel.Mert akkor már ennek is én lennék az oka~gondolja azzal mikor megkérdezi hogy mi van vele akkor elkezdi neki is mondani a történetét.* --Az úgy volt hogy találkoztunk páran és úgy gondoltuk lemegyünk a mocsárba egy kicsit.Ott meg felmerült az az ötlet hogy vívjunk egy kicsit.Nem kellett sokat győzködni.Aztán egy idő kezdett felölkerekedni rajtunk a mocsárbűz.Ott helyszínen kómába estünk és Herbert hozott be minket.Legalább is így tudom mert csak mesélték.*Mondja mostmár szinte majdnem egészséges hangon de azért még néha elcsuklik neki.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betegszoba | |
| |
| | | | Betegszoba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |