Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Betegszoba - Page 24 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Betegszoba - Page 24 I_vote_lcapBetegszoba - Page 24 I_voting_barBetegszoba - Page 24 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Betegszoba - Page 24 I_vote_lcapBetegszoba - Page 24 I_voting_barBetegszoba - Page 24 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Betegszoba

Go down 
+42
Elendil Falassion
Cloe Noybe
Wanda Dorcas Gloria
Hanna Oksanen
Seth Svarog
Nargile Ljubjana
Evangeline Elovics
Nicol Bennet
Jessica Dream
Eligio Lance Jens Tichaon
Peter Krumholtz
Vaszilij Potrevszkij
Jane Scott
Jozef Bomontov
Ayla Madyzyn
Takeshi Shinobu
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ashlie Brogar Glevor
Dante Sparda
Alexandra Sirov
Celadine Leatherweed
Atanas Iordan
Jack Darkfield
Sheila Leays
Felaern Yhendorn
Igor Volonyev
Amaril Gwyneth
Arabella Jagusia
Anna Ivanov
Olga Snezhana
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Leonard Wyatt
Rupert Rankle
Silmera Elanor Spelle
Kalandmester
Katharina A. Lukevszky
Teodor Angel
Cirelin de Sovalon
Nadin Screwburry
Roxanne Hanzel
Kaen el Jericho
46 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Betegszoba - Page 24 Nekromanta
Üzenőláda : Betegszoba - Page 24 Tek4e285117af53d6454199

Betegszoba - Page 24 Empty
TémanyitásTárgy: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeVas. Nov. 18, 2007 11:19 am

First topic message reminder :

A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!

A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 12:49 pm

* Anne lép a betegszobába* ~remélem Arnuil és Takeshi jobban vannak már~ *majd látja hogy Takeshi alszik még inkább hagyja pihenni, majd ismét körbe néz és látja h Arnuilnál áll Marina így oda megy hozzájuk* -sziasztok! gondoltam lejövök megnézni hogy minden rendben van e! * suttogja hallkan nehogy felkeltse a pihenőket*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 12:51 pm

*Bizony, úgy tűnik a lány végre magához tért, hála a gyógyító kisasszony málnás gyógyfőzetének. Most épp az ablakon tekintget kifele az idő tobábbra sem akar jabulni, lehet annak is elkélne egy kis gyógyszirup. Most is szitál kinn az eső, s nagy rá az esély, hogy ma is dörögni, villámlani fog még a nap és az éjszaka folyamán, s az ablakok arpó résein át hallani, hogy a szl is rákezdett, s a réseken át hogy fütyül. A hangok irányába forudl aztán a tünde. Arcán egy mosoly árnéyka, d eláthatóan nincsen olynajól, noha sebei már szépen gyógyulnak, hsizen a javaskisasszonynak semmi problémát nem jelethet.* Szia Marina! Tom!*biccent a rókának is. Arkadion a mellette levő ágyon van és fekszik, ő még mélyen alszik. Bár a lány kapta az eredi vágást, őt jobban megviselte a dolog, hiszen négylábú révén neki így is muszáj volt használnia végtagjait, s igazán egyikük sme volt erre a kínzó átokra flkészülve.* Köszönöm, azt hiszem gyógyulnak a karjaim*néz a fehér kötésekre. Éjjel a gyógyító kisasszony pizsamát is adott a lánynak, így a sajátjai most az éjjeli szekrényen vannak, bár majd ki kell mosni belől a sarat és a vért, s csizmája ishagy némi kívánni valót maga után.* Te jól vagy? Rajtunk kívül sérült még valaki?*látta hogy itt van Takeshi és Jozef is, utóbbi igen rossz állpotban, ő még magához sem tért, míg azért Takeshivel legalább mrá ksözöntek egymásnak, mikor mindketten ébren voltak.* Szia Anne! *köszön a másik lánynak, úgy rémlik, ő csak az első támadás alkalmával volt ott, bár lehet tegnap is, Anruilnak nagyon kevés emlék maradt meg a tegnapi napról, a sokk és az átok hatása lehet ez, s leginkább csak egy arc villan mindig be, mielőtt felriad a rémálmaiból ahol néha újraálmodja a tegnapot, néhány megmaradt részletét.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 12:58 pm

Szia Anne *köszön a lánynak, majd visszafordul Arnuilhoz* Azért remélem, hamar felépülsz. Én jól vagyok, és szerintem súlyosabb sérült rajtatok kívül nincs... *mondja bizonytalanul* Kisebb sérülései elég sok embernek vannak, de azok nem súlyosak. Szerintetek mit akarnak a kegyencek? *kérdezi hirtelen mind a két lánytól* Mi abból a hasznuk, ha beveszik az iskolát? Mi van itt, ami kellhet nekik? *nem biztos benne, hogy a másik kettő tudja a választ, de azért megkérdezi. Próba szerencse.* Tényleg Anne, te ott voltál tegnap? Nem emlékszem igazán, hogy kik voltak ott... Ha nem voltál ott, akkor egyáltalán ne sajnáld. Volt velük egy vérfarkas is, aztán az meghalt, és már csak egy kegyenc maradt. Őt talán még le is győztük volna, de aztán hallottuk, hogy jön a többi is, úgyhogy mindenki lelépett... és a Tölgyes most be van véve *teszi hozzá egy sóhajjal*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 1:06 pm

* Annet kirázza a hideg, a hallottakon, s e közbe Arnuil szemeit fürkészi* ~szegényke látszik rajta hogy megviselte a veletörténtek meg eleve az egész eset~ *majd szép lassan Anne összehúzza a pulóverét, s hallkan válaszol* -Nem voltam tegnap a támadáson, egésznap a könyveimet pakolgattam a szobámba s utána olvasgattam egy két dolognak- * egy kis csend után ismét meg szólal* - Nem tudom mit akarhatnak a kegyencek, sajnos..-*kis csend közbe körül pislákol* -tegnap ennek akartam utána járni hogy kik is ők valójában, de sajnos sikertelenül, örülök hogy kezdesz jobban lenni Arnuil, viszont egyet nem értek ugye vérfarkas szedte le Takeshi kezét? ha igen akkor ez azt jelenti, mert ugye könyből azt olvastam, szóval akkor ő is vérfarkas lesz? vagy hogy? tudom hogy ez nem ide illő csak furdal a kíváncsiság! * hallkan mondja figyelve hogy ne keltsen fel senkit álmából*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 1:15 pm

Hm...*elgondolkodva hallga tpár pillanatig. Láthatóan nincsen túl jól de azért összeszedi magát és óvatosan felül legalább.* Hogy pontosan mit akarhatnak, arról fogalmam sincs, de kétlem, hogy önmagában az épület vagy a birtok érne ennyit. Annyi üres terület van még itt a környéken, bárhol felhúzhatnának egy csiribiri kastélyt, amenniy varázserejük van, könnyen termelnek hozzá tőkét is. Nem, szerintem valakit vagy valamit keresnek konrkétan. De fogalmam sincs, hogy mit. Azt hiszem, az a csuklyás lesz a vezetőjük, akik eddig voltak, csupán felderítők, vagy hogy megcsinálják a pizskos munkát, azaz minket kivonjanak a forgalomból. Próbálnak rájárszani, hogy egyre inkább kiszroítanak minket. A tisztás és a tölgyes is nagy terület a birtokról, sé az már az övék, s gondolom a közelben lehet a táboruk is, nem hinném, hogy vkatából indított akció lenne, hanem tervelt. De... őszintén szólva, ennél többet magam sem tudok. És nem is nagyon akarok...*pár pillanatra lehunyja szemeit.* Most leginkább haza vágyom, nyugalomra és békére, de nem mehetek épp ilyenkor el, az gyáva dolog lenne. S most már ez személyes ügy is.*mondja kicsit mélyebb, sötétebb hangon ezt az utolsó mondatot, s egy pillanatra mintha szikrák gyúlnának a zafírkék szemekben, de aztán sóhajt egyet s visszahanyatlik a kegyetéen valóségba.* Össze kell szednem magam még...*csak ennyit mond aztán az említett fiú fele néz, neki visszanő a karja hála a gyógyító kisasszonynak.* Nem hiszem, hogy megfertőzödött. Teljesen biztosan nem, de esetleg furcasság nincs kizárva, például hogy megkedveli a véres húst a sültebb helyett. De erről Borisz mester vagy Nadin kisasszonyt kellene kérdezni, ők jobbna értenek ehhez. Azt sem tudom, hogy pontosan hogyan tépte le neki a karját azt a dög. Nem láttam mert én odébb álltam, nekem a sebhelyessel kellett kezdenem valamit. legalább emlékezni fog rám, ha tükörbe néz.*mondja egy sötét mosolyfélével, elvégre az arcát érte a férfinek a tűzgömb. Így is sebhelyes volt, hát msot még ez is.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 1:19 pm

*Csak hallgatja a két lány beszédét, és elgondolkozik rajta, sőt, nem is csak azon. A gondolatban a betegszobától eléggé messze jár, és csak akkor tér vissza, mikor Tom figyelmeztetően megrángatja a nadrágját. Pislant egyet, mintha transzból ébredne* Ne haragudjatok, de én megyek *mondja, és biccent* Sziasztok *köszön el mosolyogva. A róka szintén vidáman köszön el, majd mind a ketten eltűnnek*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 1:31 pm

* Anne Arnuil szemébe néz mikor hallgatja a lányt, majd mikor Takeshiről beszél Takeshire figyel* ~szörnyű érzés lehetett a kínzó átok, s Takeshit szörnyűen érhette a karja elvesztése elvégre harcos * Anne gondolataival teljesen próbálta átélni amit a két sérült érezhetett akkor, de hiába is a gondolat megvan de egy ekkora sebesülés fájdalmát* -Rendben majd utána járok jobban a dolgoknak, köszi a tanácsot Arnuil! * mondja a lánynak majd elköszön Marinától* - szia, és remélem késöbb összefutunk * majd ismét körbe néz, s úgy dönt ő is távozik* - én is távozni készülök, Arnuil jó pihenést, s remélem hamar felépülsz, most mentem de késöbb vissza nézek, szia! * hallkan köszön el, majd lassú halk léptekkel hagyja el a termet*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 1:39 pm

A jó szerencse kísérje lépteiteket!*köszön el Arnuil, majd visszasüpped a párnái közé. Hamarosan újabb gyógyitalt kap a kúra részeként, így ismét álomba merül a tünde, álomtalan mély alvásba, hogy leglaább ott ne gyötörják őt az elmúlt néhány nap eseményei.*
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Hozzászólások száma : 826
Kaszt : Betegszoba - Page 24 Harcos
Üzenőláda : Kevés időm van játszani Sad

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 6:47 pm

* Takeshi forgolódik az ágyában, karja már nagyjából visszanőtt, de még kell neki egy kis idő. *
- Ne...ne...a karom...adjátok vissza...minden..minden kegyenc meg...megölöm...meg....
* álmodik azi ifjú harcos, újra leperegnek az eseményeg az agyában...csak fekszik.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Betegszoba - Page 24 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 8:06 pm

*Jack felsétál Marinával a betegszobához, majd még az ajtó előtt megáll vele.* -Mert a hétfők mindig balszerencsésebbek. *mondja sunyin, majd a kitörésre felkészül, de csak az ölelésre. Mikor a lány egy puszit is nyom az arcára, kissé emgdöbben. Aztán arra ezsmél, hogy a lány elsiet.* -Szia! *kiált még utána, majd megrázza a fejét. Végül bekopogtat, és benyit, ocelotját előre engedve, majd benéz, hátha talál itt valakit. Szemeivel Arnuil ágyát lesi.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 8:10 pm

*Arnuil még ébren van, sőt, most épp ébren. Hála Nadin kisasszonynak és Borisz mesternek. A gyógyító inas kisasszony már vacsorát is hozott a tündének és persze orvosságot, s most épp valahol egy másik beteget ápol. Arnuil pedig párnákkal felpolcolva kicsit de legalább félig már ül. kezei még be vannak kötve de már mozognak, előtte egy régi Gartondum példány, azt lapozgatja, mikor benyit Jack. Arcán nyomban egy mosoly féle jelenik meg, miután az első félelmi reakció eltűnik. Bár ez a mosoly még olyan mint a téli nap. bágyadt és erőtlen, nem az igazi. * Jack! Ilyenkor? Baj lesz!*mondja kicsit suttogva, rekedten. Daimonaj is alszik mi több, valami új történt... már neme gy hiúz fekszik az ágyon. Bár a kötések ugyan azok, s ugyna azon tünde daimonja, alakja más formát vett fel. Egy aranyszőrű, fekete foltos jaguár fekszik még mindig csendben a szomszéd ágyon.*

A hozzászólást Arnuil Olórea összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 05, 2008 8:16 pm-kor.
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 8:17 pm

*Mikor megpillantja Arnuilt, és főleg azt, hogy ébren van, elmosolyodik, és odasétál hozzá. A gyógyító szerencsére éppen nincs a közvetlen közelben. A fiú csak legyint, Odron érdeklődve kezdi el azt az ágyat szaglászni, ahol Arkaidon fekszik.* -Nem lesz baj! Nincs nekem elég jelvényem ahhoz, hogy meglátogassalak téged? *krédezi, miközben a fehér ingjén lévő tanársegéd, prefektusi jelvényekre mutat.* -És úgy hallottam, hogy a vizsgáim is nekem lettek a legkiemelkedőbbek, és az Iskolaelsőségi cím is közel jár hozzám. Úgyhogy csak eljöhetek hozzád. Persze, ha zavarok, az egészen más, mert akkor azonnal távozom, és hagylak pihenni. *mondja kissé halkan, halvány, sejtelmes mosollyal. Majd a szomszédos ágyra pillant.* -Arkaidon hova tűnt? *krédezi, mivel hiúzt azt nem nagyon lát. Odron kíváncsian szaglássza a jaguárt, majd felugrik mellé az ágyra.* -És te? Jobban vagy már? *néz vissza a fiú most Arnuilra. Szemeiben különös fény dereng, mint mindig, ha a lánnyal van.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 8:29 pm

*Arnuil csak mosolyog a jelvényeken, s int, hogy Jack üljön le nugyodtna mellé az ágy szélére.* Rendben de ezt a balhét te viszed el, nem én! *mondja aztán sóhajt egy angyot majd Arkadionra néz, és neki is feltűnik, hogy nem egy hiúz fekszik az ágyon.* Nem tűnt el... ott fekszik.*mondja természetessége a hngjában, elvégre, egy diamon nem tűnhet csak úgy el a társától. Ez leginkább Odronnak lehet most furcsa, de hát ezt a daimonoknak majd maguknak kell rendezni, valószínűleg Ar is kissé meg fog lepődni..* Jack... mi történt tegnap? Én... nem emlékszem mindenre... és... nem is érzem egészen jól magam, sőt. Sose éreztem még így magam. Minden zajra felriadok, mindenben a bajt keresem, és...és úgy érzem halványul a fény, csak parász van, nem tűz. Érted amit mondok?
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 8:35 pm

-Ha már ilyen szépen kérsz rá, nem tudok nemet mondani. *mondja halvány mosollyal, majd leül az ágy szélére, aztán a jaguárra néz.* -Hát, szép állat lett belőle. Gratulálok hozzá. *mondja, majd a kérdésre visszanéz a lányra. Ahogy az leírja a helyzetet, egyre nagyobb gyűlölet kezd benne alakot ölteni, mintha az árnyékgyűrű is elkezdene az ujján kavarogni, vagyis csak az árny a maga kövében. Mintha a fiú érzelmeiből táplálkozna. Jack felsóhajt, majd megfogja a lány kezét.* -Tegnap, miután az a teramágus megsebesített, én küldtem rá egy Sectumsemprát, ami eltalálta, de nem okozott benne nagyobb károkat. Utána a te varázslataid részben eltalálták, és, ha jól láttam, nem kell egy ideig borotválkoznia. *sunyi mosoly jelenik meg arcán, aztán eltűnik.* Utána, rádszegezte a pálcáját, és egy kínzóátokkal támadott le. Utána elájultál, és ő elégedetten elsétált. Amilyen gyorsan csak tudtunk, Marinával felhoztunk téged és Arkaidont. És azt hiszem.. ettől érzed msot magadat úgy, ahogy, és nem hinném, hogy ez az érzés hamar fog elmúlni.. de én itt leszek melletted, ha ez vígasztal. *mondja, miközben halvány mosoly jelenik emg az arcán. Szeme halványan parázslik, ahogy figyeli a lányt, de meleg tűzzel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 8:44 pm

A sebhelyes... *csak ennyit mond csendesen.* Sejthettem volna. Legutóbb is vele gyűlt meg a bajom. Mindig... mindig róla álmodom nap közben.*majd Jackre pillant, aztán a daimonra.* Való igaz, pozitívum, hoyg így legalább tud fára mászni.*mondja egy fanyar mosollyal, aztán Jack arcát fürkészi, feltűnik neki, hogy nem az a rideg arc, mint szokott, s ez talán némi erőt ad Arnunak is, némán jelezve ezt, ahogy megszroítja kicsit a fiú kezét. Karjaiba már visszatért az élet, leginkább az átok miatt üldögél még itt, de talán holnap már elmehet. * Takeshi is jól van, viszont Jozef nem nagyon. Nem láttam mi történt vele. De... nem is akarom tudni. Nem nem nem.... nem akarom ezt az egészet... csak...csak elfelejteni.*mondja, s mintha tehetetlenség kínja tókröződne a szemeiben, s ahogy kezeivel is hadonászni kezd, láthatóan eléggé feldúlta a lelkét most ez az egész. Eddig is félt de most... nem is a félelem fokozódott, igazából még ő se tudja hogy mi, cska hogy be akarja ezt fejezni minnél előbb.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 8:53 pm

-Nem lehetnek szép álmok. Sajnálom.. *aztán elmosolyodik a tünde pozitív emgszólalására, majd emgcsóválja a fejét. Mikor a lány megszorítja a kezét, akkor elmosolyodik.* -Takeshi hamar rendbejön, pedig nem volt szép, ami vele történt.. Jozef pedig.. *felsóhajt, és átnéz a vadőr ágya felé.* ~Bajban van a vadőröd..~ *hallja a fejében ocelotja szavait, amit még akkor hallott, amikor kint harcoltak a Tölgyesben. Erről eszébe jut Galatea is, akiről nem tudja mi lehet vele, pedig neki beszélni kelltt volna vele. De most így nem mehet oda, még a végén elkapják a kegyencek. Agyában felötlik, hogy mi lenne, ha leszökne, ha nem kapnák el, ám ekkor a lány elkezd hadonászni.* -Hékás! Héj, héhéhéé.. nyugalom, figyelj rám! Arnuil nyugodj meg, és figyelj rám. Jó? *mondja, miközben kissé lefogja a lány kezeit, hogy ne hadonásszon annyira, majd belenéz a szemeibe.* -Nyugalom, minden rendben lesz. Nemsokára vége, és akkor csak egy rossz álom lesz neked ez az egész. De nem lesz baj. itt leszek melletted végig, és nem hagyom, hallod? Nem fogom hagyni, hogy bajod essen! De addig is próbálj meg valahogy pihenni.. ne hozzak el valamit a szobádból? Valami könyvet, vagy akármit? *kérdezi, miközben elengedi a lány kezét, csak a jobbját fogja, mivel a lány jobb oldalán ül. De ezt a kezét csak finoman, gyengéden.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 9:04 pm

De..de..*végül aztán lerosakd, látahtóan megadóan, ha mrá Jack is megakadáloyzza a hadonászásban.* Nem értem... sok mindent nem értek, és...és nem érzek. Valami eltűnt és valami jött. Valami volt, valami lett. A világ változik, és nem úgy ahogy kellene, és túl gyorsan, hogy követni tudjam. Nem értem miért és hogyan és nem kapok választ, csak a tényt, hogy kell, mert ha nem, nem élem túl. És ez elborzaszt.Jó, tudom, fejezzem be, de ez így van...*mondja és bal kezével elsimítja hajfürtjeit a homlokából és a szeméből. Azonban azt is hallja, hogy Jack hogy beszél, s hogy nem csupán üres avgy épp számító szavak, elvégre hosszabb távon mi haszna lenne abból, hogy Arnuil él, ha csak a képességeit akarná számolni. Kérdőn, kissé esetlenül néz a fiúra, aztán hálásan elmosolyodik.* Köszönöm*Legutóbb már hallotta tőle a fiú, így talán emlékszik rá. Most illene az ölelés mellé, de Arnuilnak egyedül nem menne még most. Eközben Ar is magához tör. Hangja mélyebb és ércesebb, legalábbis mint jaguár, de fejben ugyan az a hang, csupána vidám élét vesztette el. Szegény még annyrira sincs képben mint társa. Hunyorogva nézi Odront, hogy hol van és miért.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 9:09 pm

*Jack végighallgatja a lány szavait, bár nem nagyon érti, csak egy kissé. A beszéd nagyjából felét, ha sikerül felfognia. A tünde megszólalásra halványan elmosolyodik.* -Szívesen, azt hiszem legalább is, hogy így kell felelnem.. *mondja kissé bizonytalanul, majd kissé közelebb hajol a lányhoz.* -Nah, gyere közelebb egy cseppet. *és, ha a lány engedi, akkor megöleli.* -Tudom, hogy most még zavaros, de majd idővel tisztul. Csak idő kell neki. *súgja a fülébe, majd, miután egy ideig két karjában tartotta a tündét, elengedi. Odron közben, mikor Arkaidon felébred, lelkesen odabújik hozzá, aztán meg is böki egy kissé.* -Minden rendben van? Egyben vagy még? Szépek a foltjaid amúgy.. *mondja kissé hamiskásan nézve sárga szemeivel daimontársára, de nagyon örül, hogy végre ébren van.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 9:17 pm

*Hiába,a tündék néha furcsák az embereknek. De ez fordítva is igaz tud lenni. Arnuil kicsit meglepődik, aztán elmosolyodik, ahogy Jack meglöeli, s pr pillanatig a vállára hajtja a fejét, így hallgatja ahogy suttog a fülébe. Aztán végülis elnegdi a fiú, bár jobb kezeik még mindig összekulcsolva.* Idő... az van, csak nem most. Még nincs vége. És... túl gyorsan fordulnak a dolgok. A tölgyes... hatalmas része a birtoknak, közel az egyharamda, ha nem nagyobb talán. Meg persze a tisztás. Mi lezs ezután? Vízesés? A medveszem? a mocsár? az udvar? a karám és a lovarda? aztán a kúria majd a labirintus is? Csak azt nem tudom, miért... Ekkora mágusok bárhol összekovácsolnak annyi tőkét hogy ennél százorta csillogóbb kastély, ezernyi szolgával felszerelve felhúzzanak egy sokkal szebb helyen, mint ez.* Eközben Ar kissé furcsán néz.* ~ Miről beszélsz, Odron? MI...? Ja igen, a lábam már jobban van, egy kicsit fáj, meg a fejem is, de nem vészes.~* Aztán ahogy oldalra pillant az egyik edény falán meglátja a macska a tükörképét.* ~ Hm...mindenesetre több van mint neked.~
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 9:25 pm

*Jack megrázza a fejét.* -Ez már rég nem a kastélyról és a birtokról szól. A tisztás mondhatni elpusztult.. ezek képesek arra is, hogy lerombolják az iskolát. Itt többről van szó, személyes okokról, amikről nekem sajnos nincs tudomásom. De lefogadnám, hogy el Jericho és de Sovalon tudják, mint megmaradt alapítók. Csak azt nem értem, hogy mértnem lehet nekünk tudni erről.. *mondja, miközben mered maga elé, majd halványan elmosolyodik.* -Ennyit arról a hatalmas bizalomról, ami köztem és Kaen Mester között van. Na mindegy. Későre jár. *mondja, miközben az órára néz.* -Azt hiszem ideje, hogy menjek, és ideje, hogy te emg pihenj. És próbálj meg még egy ideig nem gondolni ezekre a dolgokra. A vész messze, itt nem érhet baj. *Odron közben mancsával arrébb tolja azt a bizonyos edényt.* -Arról ebszélek, hogy egy cseppet fércelve vagy. És úgy festesz, mint valami dalmata, csak macskában.. *húzza egy kicsit a daimont, majd emgrebbenti a farkát.* -Kicsit több, de azért jól áll. *aztán tovább figyelia jaguárt. Jack közben ad egy kézcsókot Arnuil jobb kezére, majd feláll az ágytól.* -Ideje mennem, mert még a végén elkapnak, és rámfogják, hogy hátráltatom a gyógyulásodat. Legyél jó, és pihenj. *mondja, majd elengedi a lány kezét, füttyent ocelotjánk, aki mégegyszer megböki a jaguárt, majd mind a kettenm, daimon és gazdája elsétálnak a szobájukba, mégegyszer elköszönve a két kis betegtől. Jack még vet egy aggódó pillantást a vadőr felé, odasétál hozzá, megigazítja a takaróját, majd tényleg távozik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 9:33 pm

Áhh, szóval személye sügy miatt kapja lényegében még többszáz diák azt amit nekik kellene? Meg a természet egyik csodája a tölgyesünk, meg a tosztás és a vízesés? *Láthatóan nincs oda atünde az okokért, de nem kezd el ezen hangosna problémázni, csupán hangja emelettebb, tekintete gondolkodóbb. Tudja jól, hogy akkor tudja mindezt maga mögött hagyni, ha újra találkozik a sebhleyessel, neki eza személyes része, s persze, hogy Jacknek se essen bántódása, bár tudja, a fiú jobb mint ő. Ő csak az elemi mágiához ért igazán Jack viszont bűbájokból és átkokoból is jobb. * Rendben. Holnap ha esetleg elmehetek, megkereslek. Ha nem, majd Blue üzen. Jó éjt és nagyon vigyázz magadra!*megszorítja Jack kezét, s adna neki egy puszit is, de ez most kimarad, ilyen a fekvő betegek sorsa. Mosolyogva nézi, ahogy Jozefhez is odasétál. Ar közben persz Odronnal is szót vált.* ~ Igen, egy csöppet, de ne félj, legközelebb én nyerek az Amfiban ~*kacsint az ocelotnak, majd végül farkával int egyet és ő is visszahanyatlik a pánrára. Gondolataikat természetesen meosztják egymással Arnuval, s amíg nem jön az újabb adag málnás szirpu, bizony nem is alszanak, csak miután Nadin kisasszony jól összeszidta a tündét, s hogy valaki még látógatóban is volt ilyenkor, az már végképp nem tetszik neki, de azért igazgat minden betegén egy keveset, hiába, igazi gyógyító.*
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Hozzászólások száma : 826
Kaszt : Betegszoba - Page 24 Harcos
Üzenőláda : Kevés időm van játszani Sad

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Júl. 05, 2008 9:47 pm

* TAkeshi kinyitja a szemét, majd felriad, felül az ágyon. *
- MEGÖLLEK KEGYENC! *nyaklánca izzik, majd szemei is vöröslenek. Körbenéz, meglájta Jacket, aki épp elmegy és Arnuilt, majd megpróbál felkelni az ágyról, majd leesik. *
- Mennem kell....edzenem kell. * próbál felkelni, de nagyon fáradt és gyenge még. Új karját mozgaztva próbál felkelni. Nagy nehezen sikerül neki, visszafekszik, és alszik tovább. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeVas. Júl. 06, 2008 4:28 pm

//tegnapi játékunk egy része tárgytalan, a daimon nem váltott alakot, maradt hiúz.//
Vaszilij Potrevszkij

Vaszilij Potrevszkij

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 444
Kaszt : Betegszoba - Page 24 Mutatvanyos_druida
Üzenőláda : Betegszoba - Page 24 Tek505b02a3446f77359183
Az én színem a darkkhaki.

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 5:28 pm

*Noella egyik karja alá fogva érkezik meg a Betegszobára. Peter is velük tart.* -Kérem, a lányt..megharapták! *A nevét sajnos nem tudja, de mindenképpen reméli, hogy hamar jön segítség, mert Noella kötése nem sokáig tart ki és nem lenne jó, ha áldozatot követelne a csata.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 5:31 pm

Szándéka ellen futva érkezik.*
-Mi harapta meg?*kérdi, miközben segít lefektetni a látszóülag rossz szinben lévő lányt. Közben elvégez néhány bűbájt, hogy megállapítsa az életjeleket, s közben szomorúan csóválja a fejét*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 24 Icon_minitime

Betegszoba
Vissza az elejére 
24 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Betegszoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: