Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Betegszoba | |
|
+42Elendil Falassion Cloe Noybe Wanda Dorcas Gloria Hanna Oksanen Seth Svarog Nargile Ljubjana Evangeline Elovics Nicol Bennet Jessica Dream Eligio Lance Jens Tichaon Peter Krumholtz Vaszilij Potrevszkij Jane Scott Jozef Bomontov Ayla Madyzyn Takeshi Shinobu Elisaveta Grozda Moraru-A Ashlie Brogar Glevor Dante Sparda Alexandra Sirov Celadine Leatherweed Atanas Iordan Jack Darkfield Sheila Leays Felaern Yhendorn Igor Volonyev Amaril Gwyneth Arabella Jagusia Anna Ivanov Olga Snezhana Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Leonard Wyatt Rupert Rankle Silmera Elanor Spelle Kalandmester Katharina A. Lukevszky Teodor Angel Cirelin de Sovalon Nadin Screwburry Roxanne Hanzel Kaen el Jericho 46 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Betegszoba Vas. Nov. 18, 2007 11:19 am | |
| First topic message reminder :A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!
A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Jan. 19, 2008 2:50 pm | |
| *Bólint mindkettőjük válaszára.Nem akar ellenkezni ezért magába folytja amit gondol*~Nem bántottam!Akkor meg miért modnják hogy csúnya dolog bántanio a lányokat ha hozzájuk sem értem.És ne úgy vettem ki mintha úgy fájt volna nekik hogy kaptak egy kis szellőt.H aez fáj nekik akkor menjenek máshová mert ez már a legnagyobb puhányság amit valaha láttam majd válaszol Herbertnek* -Nem nem a tiltott részen voltunk legalább is én úgy tudom.Azért is csodállkoztam.Valami különös hangot hallotam de már nem igazán tudom.Tujda akkor jártam először a fűves kertben de ha megkérdezné Rupertet vagy Leonard Wytot akkor azok biztosan tudnak válaszolni esetleg Katharina Luveszkyt de szerintem a megengedett részben voltunk hiszen akkor nem követtek volna ennyien*Mondja a választ majd leszáll az ágyáról és feláll madj várja a választ* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Jan. 19, 2008 2:54 pm | |
| -nos, nekem nincs itt több mondanivalóm. Herr herbert, ez innentől az ön asztala. Herr hansang*fordult a fiú felé* -köszönöm hogy megosztotta a történetet az ön szemszögéből is. Viszont látásra*biccent a bentlevőknek és elindul a szobája felé* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Jan. 19, 2008 2:57 pm | |
| - Értem... Remélem elég tanulság volt ez a beszélgetés, és próbálja legközelebb kerülni ezeket a kirohanásokat, nem akarok több rosszat hallani magáról. Vegye utolsó esélynek. Én is megyek, mert még sok dolgom van. *Mondja, azzal kisétál.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Jan. 19, 2008 2:59 pm | |
| - Azért jöttem hogy elérjem Herbert urat, erre eltűnik a búsba a szemem elől...na szép... * Szakvezetője nyomába ered nagy tempóban, maga mögött nyitva hagyva az ajtót. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Jan. 19, 2008 3:01 pm | |
| -Ön is távozhat úrfi!De ha lehet ma még pihenjen. *majd miután lee kiment, immár kellemesebb álalpotban, Borisz elrendezi a kupit, ami Lee után maradt, és ő is elment a dolgára. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Jan. 19, 2008 3:02 pm | |
| *Lee bólint Herbert mondatára majd úgydönt hogy távozik az érkező fiúnak csak biccent de a gyógyítónak még szól pár mondatot* -Akkor ha nem haragszik én mennék is teljesen jól érzem magam*Mondja Borisznak majd már indul is ki az ajtón.Azonban lehet hogy Borisz megállítja akkor viszont kénytelen lessz itt maradni de ha nem akkor elmegy és reméli hogy a kutyája a szobájában van*~Remélem hogy az a lány gondját viselte Bernádtnak~*Majd elindul a szobája felé kivéve ha Borisz közbeszól.És Borisz köüzbe is szólt csakhogy azt mondta neki hogy Lee elmehet így Lee távozik a szobájába meglátogatni Bernádtot.Azonban mielőtt kiment volna Bernádt terem előtte a pórázzal a szájában.Lee lehajol hozzá-Szóval az a lány jól viselte gondodat és elvitt a szobámba de te meg megkerestél igaz?Okoskutya!*Mondja a kutyának madj felköti a pórázt rá és elindulnak valamerre még maga sem tudja hová* |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Betegszoba Pént. Jan. 25, 2008 6:36 pm | |
| *Bebiceg az ajtón. A sötét varázslatok használata óra nem úgy sült el ahogy szerette volna. Kezét és lábát megvágta, lába még vérzett is. Megkereste a gyógyítót és megkérte, hogy segítsen.* -Még új vagyok itt nem tudok magamon segíteni. | |
| | | Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Jan. 31, 2008 3:43 pm | |
| *Leo érkezik görnyedt testtartással fehér tallárban a Betetgszobába és várja hogy a gyógyító kijöjjön.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Jan. 31, 2008 3:47 pm | |
| *Borisz épp egy tál bájitalt hoz magával, mikor meglátja a fehér talárba öltözött fiút* -Üdvözöllek! Látom, nem vagy jó színben. Üjj le és mondd el mi a baj! *int a fejével, míg ő teljes nyugalommal elrendezi közben a bájitalos üvecskéket. Smiután végzett bezárja a tárolószekrény üvegajtaját, s teljes figyelmét a fiúra irányítja* |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Jan. 31, 2008 3:57 pm | |
| *Nézi ahogy a gyógyító berakja a szekrénybe a bájitalokat és mikor ráfigyel nekifog a mondandójának* -A könyvespolcról lepattanva a fotelek közé az asztalra estem az Elemisták tornyában. Azért vagyok ijen görnyedt testtartásban. Tudna segíteni?- *Kérdezi a gyógyítótól és a polcra néz majd vissza a gyógyítóra* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Jan. 31, 2008 3:59 pm | |
| *kissé megdöbben a hihetetlen történeten, na de találkozott ő már ennél cifrább dolgokkal is* -Na és hog került maga a poncra?*kérdezte, s közben int a fiúnak, hogy feküdjön hasra* -Hol fáj ifú úr?*kérdi, s tenyerét végighúzza a fiú gerince fölött* |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Jan. 31, 2008 4:04 pm | |
| *Leo felfekszik az ágyra és mikor a gyógyító végig húzza a kezét gerincénél mikor középre ér Leo megszólal*-Ott-*Mondja és folytatja*-Magam sem tudom hogy hogy kerültem oda-*Mondja és várja mit mond a gyógyító a hátára* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Jan. 31, 2008 4:09 pm | |
| *mikor a fiú szól, megállítja a kezét. * -na és milyen jellegű a fájdalom? *kérdi nyugodtan, gondolkodva, hogy mit is ajáljon a fiúnak. Természetes erjéből persze kicsit ad, s így a fájdalom gyengülhet. Borisz kezét a fiú hátához illeszti, s egy pillanatra a gerincének azon szakaszát melegség járja át* -Nos, jobban van? *kérdi még utána, hátha kell más is* |
| | | Leonard Wyatt Diák
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Jan. 31, 2008 4:12 pm | |
| *Leo megkönnyebbül mert érzi hogy jobb*-Jobb sokkal!- *Mondja ki és fel is áll majd ha a gyógyító nem akar kérdezni semmit akkor kimegy* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Csüt. Jan. 31, 2008 4:14 pm | |
| -azért ha lehet kímélje magát néhány napig! *mondja a fiúnak, mert nem szándékozik őt a rokkantságból visszasegíteni. Elbúcsúzik a fiútól, és folytatja tovább a tevékenységét* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Feb. 05, 2008 8:53 am | |
| *Besétáll a betegszobába és munkához lát. Felsepri a termet és össze gyűjti a szemetet, majd feltöröl. Ki cserélis mind a 14 ágyon az ágyneműt, ami időigésenyes munka, és egy félórába telt mire végzett vele. Majd a növényekkel teli szekrényhez ment és azokat is le kezelet. ~Látszik, hogy rég volt itt utoljára beteg.~ Jegyzi meg magának, mitán végzett egy kis pihenő után már ment is tovább, hogy haladjun munkájával.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Feb. 18, 2008 1:59 pm | |
| *Ánes érkezik a betegszobába-Jónapot.*Köszön aztán bemegy az ajtón.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Feb. 18, 2008 2:03 pm | |
| *Ágnes egy kicsit elszomorodik mikor nem lát senkit se a betgszobába hiszen iszonyuan fáj a feje és most már szédeleg is*-Mért nincs itt senki ilyenkor? *kérdi* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Feb. 18, 2008 2:08 pm | |
| *Áges elhatározta hogy ha nincs itt senki akkor távozik.Összeszedte cókmókját és lassan kibiceget az ajtón ,közben meg a fejét fogta* |
| | | Ann-Tabitha Serenity Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 6:59 pm | |
| *Ann érkezik a betegszobába, mert fáj mindene. És a csípések egyre jobban fájnak neki az allergiája miatt.* | |
| | | Nadin Screwburry Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 62 Kaszt :
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:03 pm | |
| *Elcsodálkozva nézi az érkező Ann-t, hisz tele van karcolásokkal, csípésekkel.* -Hát veled meg mi történt? *Az első csodálkozásból magához térve azonnal ellátja a sebeket, és egy kis üveget ad a lánynak.* -Hajtsd ezt fel, úgy látom allergia is van itt a dologban, milyen csípések ezek? | |
| | | Ivana Rosa Nadezhda Diák
Főkarakter : ivanarosa@windowslive.com Hozzászólások száma : 229 Kaszt : Üzenőláda : .
FM Static - Tonight <3 <3
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:06 pm | |
| *Ivana lép a betegszobába, fáradtan, vízesen, horzsolásokkal és néhány csípéssel tarkítva.* -Jó... napot.- *köszön, ahogy az erejéből telik és érdeklődve figyeli a másik lányt, aki a kis "társasjátéknak" köszönhetően szintén nem néz ki túl fényesen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:07 pm | |
| *Kata is érkezik a betegszobára. Fáj mindene, tele van horzsolásokkal , csipésekkel és égésekkel. Nem szeretne még egy ilyen napot magának a közeljövőben.* |
| | | Ann-Tabitha Serenity Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:07 pm | |
| -Ha azt mondom, hogy játszottunk, nagyon tetszik csodálkozni? De komolyan játék volt, tessék elhinni...És ezek méh csípések...-mondja ahogy érzi hogy most fájnak már a sebei, majd lenyeli azt a főzetet, amit kapott.* | |
| | | Nadin Screwburry Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 62 Kaszt :
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:10 pm | |
| *Újabb lány hasonló tünetekkel, mostmár tényleg nagyon kíváncsi, hogy mi történhetett, aztán megjön Katalin is. Mindkét lány sebeit is ellátja, de az biztos, hogy nem tágít, míg meg nem tudja mi történhetett.* -Mostmár aztán tényleg tudni szeretném mi ez. Remélem nem párbajoztak, vagy valami hasonló. *Ann válaszol neki.* -Játszottatok? De hát milyen játék okoz ilyen sebeket? *Néz végig a lányokon kissé dorgáló tekintettel. Arra gyanakszik, hogy a tilosban járhattak.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betegszoba | |
| |
| | | | Betegszoba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |