Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Betegszoba - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Betegszoba - Page 13 I_vote_lcapBetegszoba - Page 13 I_voting_barBetegszoba - Page 13 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Betegszoba - Page 13 I_vote_lcapBetegszoba - Page 13 I_voting_barBetegszoba - Page 13 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Betegszoba

Go down 
+42
Elendil Falassion
Cloe Noybe
Wanda Dorcas Gloria
Hanna Oksanen
Seth Svarog
Nargile Ljubjana
Evangeline Elovics
Nicol Bennet
Jessica Dream
Eligio Lance Jens Tichaon
Peter Krumholtz
Vaszilij Potrevszkij
Jane Scott
Jozef Bomontov
Ayla Madyzyn
Takeshi Shinobu
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ashlie Brogar Glevor
Dante Sparda
Alexandra Sirov
Celadine Leatherweed
Atanas Iordan
Jack Darkfield
Sheila Leays
Felaern Yhendorn
Igor Volonyev
Amaril Gwyneth
Arabella Jagusia
Anna Ivanov
Olga Snezhana
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Leonard Wyatt
Rupert Rankle
Silmera Elanor Spelle
Kalandmester
Katharina A. Lukevszky
Teodor Angel
Cirelin de Sovalon
Nadin Screwburry
Roxanne Hanzel
Kaen el Jericho
46 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Betegszoba - Page 13 Nekromanta
Üzenőláda : Betegszoba - Page 13 Tek4e285117af53d6454199

Betegszoba - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeVas. Nov. 18, 2007 11:19 am

First topic message reminder :

A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!

A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jan. 19, 2008 2:50 pm

*Bólint mindkettőjük válaszára.Nem akar ellenkezni ezért magába folytja amit gondol*~Nem bántottam!Akkor meg miért modnják hogy csúnya dolog bántanio a lányokat ha hozzájuk sem értem.És ne úgy vettem ki mintha úgy fájt volna nekik hogy kaptak egy kis szellőt.H aez fáj nekik akkor menjenek máshová mert ez már a legnagyobb puhányság amit valaha láttam majd válaszol Herbertnek*
-Nem nem a tiltott részen voltunk legalább is én úgy tudom.Azért is csodállkoztam.Valami különös hangot hallotam de már nem igazán tudom.Tujda akkor jártam először a fűves kertben de ha megkérdezné Rupertet vagy Leonard Wytot akkor azok biztosan tudnak válaszolni esetleg Katharina Luveszkyt de szerintem a megengedett részben voltunk hiszen akkor nem követtek volna ennyien*Mondja a választ majd leszáll az ágyáról és feláll madj várja a választ*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jan. 19, 2008 2:54 pm

-nos, nekem nincs itt több mondanivalóm. Herr herbert, ez innentől az ön asztala. Herr hansang*fordult a fiú felé* -köszönöm hogy megosztotta a történetet az ön szemszögéből is. Viszont látásra*biccent a bentlevőknek és elindul a szobája felé*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jan. 19, 2008 2:57 pm

- Értem... Remélem elég tanulság volt ez a beszélgetés, és próbálja legközelebb kerülni ezeket a kirohanásokat, nem akarok több rosszat hallani magáról. Vegye utolsó esélynek. Én is megyek, mert még sok dolgom van. *Mondja, azzal kisétál.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jan. 19, 2008 2:59 pm

- Azért jöttem hogy elérjem Herbert urat, erre eltűnik a búsba a szemem elől...na szép... * Szakvezetője nyomába ered nagy tempóban, maga mögött nyitva hagyva az ajtót. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jan. 19, 2008 3:01 pm

-Ön is távozhat úrfi!De ha lehet ma még pihenjen. *majd miután lee kiment, immár kellemesebb álalpotban, Borisz elrendezi a kupit, ami Lee után maradt, és ő is elment a dolgára.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Jan. 19, 2008 3:02 pm

*Lee bólint Herbert mondatára majd úgydönt hogy távozik az érkező fiúnak csak biccent de a gyógyítónak még szól pár mondatot*
-Akkor ha nem haragszik én mennék is teljesen jól érzem magam*Mondja Borisznak majd már indul is ki az ajtón.Azonban lehet hogy Borisz megállítja akkor viszont kénytelen lessz itt maradni de ha nem akkor elmegy és reméli hogy a kutyája a szobájában van*~Remélem hogy az a lány gondját viselte Bernádtnak~*Majd elindul a szobája felé kivéve ha Borisz közbeszól.És Borisz köüzbe is szólt csakhogy azt mondta neki hogy Lee elmehet így Lee távozik a szobájába meglátogatni Bernádtot.Azonban mielőtt kiment volna Bernádt terem előtte a pórázzal a szájában.Lee lehajol hozzá-Szóval az a lány jól viselte gondodat és elvitt a szobámba de te meg megkerestél igaz?Okoskutya!*Mondja a kutyának madj felköti a pórázt rá és elindulnak valamerre még maga sem tudja hová*
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Főkarakter : rupert3569@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4349
Kaszt : Betegszoba - Page 13 Illuzionista
Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimePént. Jan. 25, 2008 6:36 pm

*Bebiceg az ajtón. A sötét varázslatok használata óra nem úgy sült el ahogy szerette volna. Kezét és lábát megvágta, lába még vérzett is. Megkereste a gyógyítót és megkérte, hogy segítsen.*
-Még új vagyok itt nem tudok magamon segíteni.
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Jan. 31, 2008 3:43 pm

*Leo érkezik görnyedt testtartással fehér tallárban a Betetgszobába és várja hogy a gyógyító kijöjjön.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Jan. 31, 2008 3:47 pm

*Borisz épp egy tál bájitalt hoz magával, mikor meglátja a fehér talárba öltözött fiút*
-Üdvözöllek! Látom, nem vagy jó színben. Üjj le és mondd el mi a baj! *int a fejével, míg ő teljes nyugalommal elrendezi közben a bájitalos üvecskéket. Smiután végzett bezárja a tárolószekrény üvegajtaját, s teljes figyelmét a fiúra irányítja*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Jan. 31, 2008 3:57 pm

*Nézi ahogy a gyógyító berakja a szekrénybe a bájitalokat és mikor ráfigyel nekifog a mondandójának*
-A könyvespolcról lepattanva a fotelek közé az asztalra estem az Elemisták tornyában. Azért vagyok ijen görnyedt testtartásban. Tudna segíteni?- *Kérdezi a gyógyítótól és a polcra néz majd vissza a gyógyítóra*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Jan. 31, 2008 3:59 pm

*kissé megdöbben a hihetetlen történeten, na de találkozott ő már ennél cifrább dolgokkal is*
-Na és hog került maga a poncra?*kérdezte, s közben int a fiúnak, hogy feküdjön hasra*
-Hol fáj ifú úr?*kérdi, s tenyerét végighúzza a fiú gerince fölött*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Jan. 31, 2008 4:04 pm

*Leo felfekszik az ágyra és mikor a gyógyító végig húzza a kezét gerincénél mikor középre ér Leo megszólal*-Ott-*Mondja és folytatja*-Magam sem tudom hogy hogy kerültem oda-*Mondja és várja mit mond a gyógyító a hátára*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Jan. 31, 2008 4:09 pm

*mikor a fiú szól, megállítja a kezét. *
-na és milyen jellegű a fájdalom? *kérdi nyugodtan, gondolkodva, hogy mit is ajáljon a fiúnak. Természetes erjéből persze kicsit ad, s így a fájdalom gyengülhet. Borisz kezét a fiú hátához illeszti, s egy pillanatra a gerincének azon szakaszát melegség járja át*
-Nos, jobban van? *kérdi még utána, hátha kell más is*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Jan. 31, 2008 4:12 pm

*Leo megkönnyebbül mert érzi hogy jobb*-Jobb sokkal!- *Mondja ki és fel is áll majd ha a gyógyító nem akar kérdezni semmit akkor kimegy*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeCsüt. Jan. 31, 2008 4:14 pm

-azért ha lehet kímélje magát néhány napig! *mondja a fiúnak, mert nem szándékozik őt a rokkantságból visszasegíteni. Elbúcsúzik a fiútól, és folytatja tovább a tevékenységét*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeKedd Feb. 05, 2008 8:53 am

*Besétáll a betegszobába és munkához lát. Felsepri a termet és össze gyűjti a szemetet, majd feltöröl. Ki cserélis mind a 14 ágyon az ágyneműt, ami időigésenyes munka, és egy félórába telt mire végzett vele. Majd a növényekkel teli szekrényhez ment és azokat is le kezelet. ~Látszik, hogy rég volt itt utoljára beteg.~ Jegyzi meg magának, mitán végzett egy kis pihenő után már ment is tovább, hogy haladjun munkájával.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeHétf. Feb. 18, 2008 1:59 pm

*Ánes érkezik a betegszobába-Jónapot.*Köszön aztán bemegy az ajtón.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeHétf. Feb. 18, 2008 2:03 pm

*Ágnes egy kicsit elszomorodik mikor nem lát senkit se a betgszobába hiszen iszonyuan fáj a feje és most már szédeleg is*-Mért nincs itt senki ilyenkor? *kérdi*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeHétf. Feb. 18, 2008 2:08 pm

*Áges elhatározta hogy ha nincs itt senki akkor távozik.Összeszedte cókmókját és lassan kibiceget az ajtón ,közben meg a fejét fogta*
Ann-Tabitha Serenity
Diák
Ann-Tabitha Serenity

Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu
Hozzászólások száma : 2586
Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^

MSN: ritaveronika@axelero.hu

Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com

Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom Razz

Életem reménye: HHGY (L)

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeVas. Feb. 24, 2008 6:59 pm

*Ann érkezik a betegszobába, mert fáj mindene. És a csípések egyre jobban fájnak neki az allergiája miatt.*
Nadin Screwburry
Nem Játékos Karakter
Nadin Screwburry

Hozzászólások száma : 62
Kaszt : Betegszoba - Page 13 Druida

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeVas. Feb. 24, 2008 7:03 pm

*Elcsodálkozva nézi az érkező Ann-t, hisz tele van karcolásokkal, csípésekkel.* -Hát veled meg mi történt? *Az első csodálkozásból magához térve azonnal ellátja a sebeket, és egy kis üveget ad a lánynak.* -Hajtsd ezt fel, úgy látom allergia is van itt a dologban, milyen csípések ezek?
Ivana Rosa Nadezhda
Diák
Ivana Rosa Nadezhda

Főkarakter : ivanarosa@windowslive.com
Hozzászólások száma : 229
Kaszt : Betegszoba - Page 13 Mutatvanyos
Üzenőláda : .
FM Static - Tonight <3 <3

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeVas. Feb. 24, 2008 7:06 pm

*Ivana lép a betegszobába, fáradtan, vízesen, horzsolásokkal és néhány csípéssel tarkítva.* -Jó... napot.- *köszön, ahogy az erejéből telik és érdeklődve figyeli a másik lányt, aki a kis "társasjátéknak" köszönhetően szintén nem néz ki túl fényesen.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeVas. Feb. 24, 2008 7:07 pm

*Kata is érkezik a betegszobára. Fáj mindene, tele van horzsolásokkal , csipésekkel és égésekkel. Nem szeretne még egy ilyen napot magának a közeljövőben.*
Ann-Tabitha Serenity
Diák
Ann-Tabitha Serenity

Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu
Hozzászólások száma : 2586
Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^

MSN: ritaveronika@axelero.hu

Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com

Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom Razz

Életem reménye: HHGY (L)

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeVas. Feb. 24, 2008 7:07 pm

-Ha azt mondom, hogy játszottunk, nagyon tetszik csodálkozni? De komolyan játék volt, tessék elhinni...És ezek méh csípések...-mondja ahogy érzi hogy most fájnak már a sebei, majd lenyeli azt a főzetet, amit kapott.*
Nadin Screwburry
Nem Játékos Karakter
Nadin Screwburry

Hozzászólások száma : 62
Kaszt : Betegszoba - Page 13 Druida

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitimeVas. Feb. 24, 2008 7:10 pm

*Újabb lány hasonló tünetekkel, mostmár tényleg nagyon kíváncsi, hogy mi történhetett, aztán megjön Katalin is. Mindkét lány sebeit is ellátja, de az biztos, hogy nem tágít, míg meg nem tudja mi történhetett.* -Mostmár aztán tényleg tudni szeretném mi ez. Remélem nem párbajoztak, vagy valami hasonló.
*Ann válaszol neki.* -Játszottatok? De hát milyen játék okoz ilyen sebeket? *Néz végig a lányokon kissé dorgáló tekintettel. Arra gyanakszik, hogy a tilosban járhattak.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 13 Icon_minitime

Betegszoba
Vissza az elejére 
13 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Betegszoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: