Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 51 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 51 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Betegszoba | |
|
+42Elendil Falassion Cloe Noybe Wanda Dorcas Gloria Hanna Oksanen Seth Svarog Nargile Ljubjana Evangeline Elovics Nicol Bennet Jessica Dream Eligio Lance Jens Tichaon Peter Krumholtz Vaszilij Potrevszkij Jane Scott Jozef Bomontov Ayla Madyzyn Takeshi Shinobu Elisaveta Grozda Moraru-A Ashlie Brogar Glevor Dante Sparda Alexandra Sirov Celadine Leatherweed Atanas Iordan Jack Darkfield Sheila Leays Felaern Yhendorn Igor Volonyev Amaril Gwyneth Arabella Jagusia Anna Ivanov Olga Snezhana Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Leonard Wyatt Rupert Rankle Silmera Elanor Spelle Kalandmester Katharina A. Lukevszky Teodor Angel Cirelin de Sovalon Nadin Screwburry Roxanne Hanzel Kaen el Jericho 46 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Betegszoba Vas. Nov. 18, 2007 11:19 am | |
| First topic message reminder :A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!
A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:12 pm | |
| -Tetszik tudni, találtunk egy tásasjátékot. Elkezdtünk vele játszani, de szó szerint állandóan megtámadott valami minket.*meséli el. A sebei nagyon fájnak és nem biztos, hogy egyhamar elmulnak.* |
| | | Ivana Rosa Nadezhda Diák
Főkarakter : ivanarosa@windowslive.com Hozzászólások száma : 229 Kaszt : Üzenőláda : .
FM Static - Tonight <3 <3
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:13 pm | |
| -Volt egy játék...- *mondja, kicsit talán túl halkan, hiszen nem futja az erejéből hangosabb beszédre.* -Dobolás volt... és kiszedtük... a földből... és magától lépett... a bábu... és feladatok... is voltak... és támadot... szörnyű volt...- *mondja, majd kimerülten leül az egyik ágyra.* | |
| | | Ann-Tabitha Serenity Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:14 pm | |
| -Párduc támadás, indák, méhek, árvíz...-motyogja kicsit félősen és csendesen.* | |
Főkarakter : ivanarosa@windowslive.com Hozzászólások száma : 229 Kaszt : Üzenőláda : .
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:18 pm | |
| -Igen, és szélvihar.. meg éles levelek...- *egészíti ki Ann-t. Mostmár úgy érzi, kezd jobban lenni, az ellátás javított a közérzetén is, és a sebei sem fájnak már annyira.* ~Vajon itt kell maradnom éjszakára?~ *teszi fel magában a kérdést, de hangosan nem mondja ki, mert még fáradt ahhoz, hogy érthetően, hosszú mondatot mondjon el.* | |
| | | Nadin Screwburry Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 62 Kaszt :
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:21 pm | |
| -Társasjáték? És hol van ez a játék? *Érdeklődik. Végülis mágikus világan élnek, tehát nem meglepő ilyet hallani, de az biztos, hogy ami ilyen sérüléseket okoz, azt nem szabad avatatlan kezekben hagyni.* -Mostmár nyugalom, nem lesz baj. *Vált kellemesabb hangnemre, és egy mosolyt is megenged magának.* -Feküdjetek le, holnapra jobban lesztek. *A sebeket ellátta már, és a fájdalom is enyhült.* | |
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:28 pm | |
| *Mivel nem tudja, hogy hol van most a játék, úgy dönt, inkább lefekszik aludni, a többi dologgal ráér később törődni, hisz biztos, hogy mindenki úgy-ahogy, de jól van. Leteszi a cicát az ágyra és ő is melléje fekszik, majd kisvártatva mindketten elalszanak.*
//User lelép, további jó játékot! ^^// | |
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:29 pm | |
| -Az amfiteátrumban láttam utoljára- feleli Ann megkönnyebbülten, mert nem érzi már a fájdalmat...annyira mint az elején.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:30 pm | |
| *Kata már valamivel jobban érzi magát, ezért saját felelőségére inkább elhagyja a betegszobát. Jobban szeret a saját hálójában a saját ágyában aludni.*-Viszlát!*azzal elhagyja a betegszobát.* |
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:36 pm | |
| -Most megtetszik minket mondani?-teszi fel félősen a kérdést.* | |
| | | Nadin Screwburry Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 62 Kaszt :
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:38 pm | |
| -Nem, de kérlek a játékot majd hozzátok el, hogy gondunk lehessen rá. *Azzal távozik is a szobájába.* | |
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Feb. 24, 2008 7:41 pm | |
| -Köszönöm- mondja és ő is felballag a szobája felé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Feb. 25, 2008 7:38 pm | |
| *Kisebb csapat hoz egy bestiamesteres fiút, aki jelenleg elégg ájult állapotban van. Szevér óvatosan cipeli, majd keres egy ágyat, és az elsőre, amit talál, leteszi a fiú testét, óvatosan, hiszen nem egyedül cipeli.* -És msot csak úgy, itthagyjuk, vagy hogyan tovább? *kérdezi, miközben a fiúra sandít, aztán vissza a többiekre. Astor közben érdeklődve ül le mellé a földre, és várja az eseményeket. Szépen, csöndben.* |
| | | Olga Snezhana Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 499 Kaszt :
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Feb. 25, 2008 7:43 pm | |
| *Belépnek a gyengélkedőbe, majd lefektetik Leet az ágyra.* - Hát szerintem már nem lesz komolyabb baja, bár azért örülnék ha valaki megnézné, hogy megbizonyosodjunk róla.- * S közben le sem veszi a szemét Leeről, s figyeli hátha valami változás áll be az állapotába. Igazából ő sem tudja mitévők legyenk, bár itt már komoly baj nemérheti őket.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Feb. 25, 2008 7:46 pm | |
| *Szevérrel, Olgával és a félájult Leevel érkezik a Betegszobába.Amy mellett ott lohol Lee kutyája, Bernárdt is. Miután a fiut vivő Szevér-Olga páros llefektetik egy áygra a gyengélkedő fiút, tanácstalanul mered a többiekre* -Már szerintem semmi baja nem lesz, de mégiscsak jó lenne hogyha megvizsgálnák.. NEm is tudom, itt maradjunk vagy sem? *néz inkább Szevérre, hisz a fiúk általában szeretnek dönteni..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Feb. 25, 2008 7:50 pm | |
| *Szevérér a szerep, amit nem szeret. Döntsön, legyen hős, és még harcoljon is. pedig ő csak gitározni ment ki. Végigveszi a dolgokat, majd Lee-re néz.* -Hát, szerintem baja nem lesz mostmár. Nyugodtan itt hagyhatjuk, majd meglátogatjuk, és csak észreveszi a gyógyító, vagy valami illetékes, ha erre jár. Nagyobb baja nem lehet, azt mondta legalább is a szellem. Azt mondta semmi baja nem lesz, csak sokkot kapott láthatólag, és elájult. Szerintem pihen, és jobban lesz. *mondja meghozva a nagy döntést, ami inkább csak vélemény. Astor közben kétkedően méregeti, ellenségesen figyeli Lee kutyáját.* -Meghát ő is itt van, úgyhogy gond nem lehet. *bök az állatra magabiztosan.* |
| | | Olga Snezhana Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 499 Kaszt :
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Feb. 25, 2008 7:56 pm | |
| *Olga örül, hogy sikerült dönteniük. S magát is nyugtatgatva, félhangosan mondja* - Tényleg nem lesz már semmi baj.- * Bár ezek után már azo is meglepődik, ha egy nyugodt estét el tud tölteni. Ahoz képet, hogy csak párbajozni szerettek, elég izgalmasra sikeredett az estéjük. És ő még egy egyszerrü összecsapástól rettegett, ezek után az már gyerekjáték lesz. Majd hálásan Szevérre és Amandára pillant. Jó tudni azért bajban kik állnak az ember mellé, és hogy mindig számthatnak valakire. Ez a mai este jó példa volt számukra, hogy az öszefogás győzedelmeskedik. Gondolja, majd lassan megindul az ajtó felé.* - Hát én akkor megyek is.- * mondja kcist határozatlanul.* - Holnap majd még lejövök Leehez ha itt lesz.- | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Feb. 25, 2008 8:04 pm | |
| *Szegény pára nem tudhatta, hogy Szevér nem szereti az efféle szerepet..Mindegy, lényeg, hogy sikerül dönteniük. Elmosolyodik, mikor látja, hogy legalább a töbiek ott maradtak, és nem mentek el.* -Igen, biztosan nem lesz semmi. Én is lejvök majd szerintem, valószínű. Akkor szia Olga. *mondja a távozó lánynak majd zavart pilantással Szevért nézegeti.* -Hm..egy kis sétára indultam, aztán meg úgy volt, hogy megyek veletek a gyakolró terembe, aztán tessék, persze nem úgy lett ahogy elterveztem.. *mondja félmosollyal Szevérnek* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Feb. 25, 2008 8:08 pm | |
| -Rendben Olga, akkor további szép estét. *mondja, a távozó lányt nézve, aztán visszafordul Amanda felé. Hát igen, ez a nap hosszú volt.* -Nos, akkor ezek szerint első találkozáson máris sikerült kalandot csempésznem az életedbe. Jobban mondva Leenek. De minden esetre biztosan mozgalmasabb volt, mint egy gyakorlótermi délután, nem? *kérdezi mosolyogva a lánytól, miközben lenéz a fiúra. Felsóhajt, majd nyújtózik egy hatalmasat. Daimonja kíváncsian pislog fel rá, Szevér visszanéz a lányra.* -És azért néha még jobb is, hogyha nem úgy történik dolog, ahogy eltervezed. Így fedezték fel Amerikát is! *mondja egy kisebb történelmi példával alátámasztva az eseményeket.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Feb. 25, 2008 8:15 pm | |
| *Elmosolyodik a fiú mondatán miszerint "első találkozáson máris sikerült kalandot csempésznem az életedbe." * -Igen, szerintem Leenek is meg Neked is sikerült *utal az előbbi mondatra* -Különben, nekedm semmi kifogásom nem lett volna a szimpla gyakorlóterem ellen sem, dehát ez van... *mondja csöppnyi vidámsággal* -Hogy te miket tudsz! *mondja s elneveti magát az Amerikás példán* -Nincs kedved átmenni a Társalgóba?*kérdi hangjában árnyalatnyi zavarral..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Feb. 25, 2008 8:17 pm | |
| -Hát, szegény Lee is jobban örült volna szerintem a gyakorlóteremnek. Majd szedi le a fejemet, hogy nem mentünk hamarabb, de legalább kapott egy jó kis leckét. *mondja a fiúra nézve komoly arccal, aztán csak legyint.* -Ugyan, tanultam pár dolgot nagyszüleimtől, rámragadtak. Társalgó? *eltöpreng.* -Hát, mehetünk, de inkább találkozzunk ott, én még elugrom a gitáromért a Tölgyesbe, jó? És akkor találkozunk a Táraalgóban, addig is szia! *mondja, majd int daimonjának, és mosolyogva eltűnik a Tölgyes felé, ki a betegszobáról.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Feb. 25, 2008 8:20 pm | |
| -Igen, biztosan jobban örült volna.*mondja* -Ha akartam volna sem jegyeznéék meg ilyen történelmi izéket.. *mondja nvetve* -Rendben , ott várlak. *mondja, s egy apró intéssel megvárja míg elmegy a fiu, aztán egy utolsó pillantás mulva ami Leere és kutyájára címez, kilép a Betegszoba ajtaján s becsikja az ajtót..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Feb. 26, 2008 2:50 pm | |
| *Lee valami zajra ébred fel ami nem más mint a kutyája ugatása.Lee megvakarja a fejét majd felül*~Hol vagyok?~*Gondolja magában majd körbenéz és felismeri a területet*~Már megint?Na ne!~*Gondolja magában hisz ő utálja a betegszobát bár a seb még mindig ott van rajta amely valószínüleg sosem fog beforrni akárcsak a kezén és a lábán lévő seb.Lee egyenlőre még nyújtózkodik kicsit még gyenge és a feje is fáj de hamarosan menni készül* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Feb. 26, 2008 3:12 pm | |
| *Kilép a szobából, méltóságteljesen, s magában megjegyzi, hogy a fiú már megint itt van* -Üdvözöllek ifjú! *közönti a fiút, majd végig néz rajta* -mondd, mi történt?*kérdi, s közelebb lép, hogy saját szemeivel is jobban megnézze magának a fiút, és sebeit* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Feb. 26, 2008 3:16 pm | |
| *Lee még érzi a fájdalmakat de nem törődik vele.Már épp szállna ki az ágyából amikor megjelenik a gyógyító*~Fenébe~*Zsörtölődik magában majd a gyógyítóhoz fordul* -Jó napot!Találkoztam egy szellemel és behajtotta rajtama büntetésem*Mondja a gyógyítónak bár nem hiszi hoyg ebből valami sokat értett* -Elég hosszú a történet...*Mondja a gyógyítónak majd megmutatja neki a sebét amit a szellemtől kapott.Úgy tudja hogy ez a seb mindig ott marad rajta* -A fejem kicsit fáj és tompa felnyilalásokat érzek a sebemnél...*Mondja a gyógyítónak de végüis ő meg van a gyógyítás nélkül is hiszen annyira azért nem vészes.Közben a kutyája elkezd ugatni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Feb. 26, 2008 3:20 pm | |
| *Sokat látottan egy csöpp félmosolyra húzza száját a seb eredetét hallva és látva* -Nos úrfi, jó tudja, sebe megmarad. Most bekötözöm, és kap fejfájás elleni szert,de jobb ha nem ugrál a szellemek közelében*majd egy apró bájitalos fiolát keres és a fiúnak adja, fejfájáscsillapító van benne. Közben a sebet is ellátja, hűsítő kötést helyez rá, és mikor végez így szól* -Ha minden rendben va, akkor ég áldja úrfi*és visszavonul szobájába* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betegszoba | |
| |
| | | | Betegszoba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |